Our REDhead darling 3.

autor: S & LilKatie
„A prý že já jsem nejdýl v koupělně a před zrcadlem, haha,“ Bill se sarkasticky zasmál a přestříkal své háro silně fixujícím lakem na vlasy. Dělal na sebe držky do zrcadla. „Já to říkám furt v interviews, že mi stačí půl hodina na všechno, ne ne, bulvár píše píčoviny.“
„Billeeee!“ Tom zvolal vedle z jeho pokoje. „Ona je holka!“
„Ze mě dělal holku každej druhej, vlastně blbost, byl jsem holka pro všechny, jen ne pro každého stého člověka na planetě!“

Odložil lak a ze šatní skříně vytáhl šedé sako.

Tom zahučel, zvedl se a přešel k němu do pokoje. „Jenže on je rozdíl mezi holkou být a holku ze sebe dělat!“ odsekl a šel zaťukat na dveře od koupelny, „Zlato? Už budeš…?“
„Pět minut!“ ozvalo se z koupelny.
Bill protočil oči. „Asi bys měl zavolat, že přijedeme o dvě hodiny později… Znám těch jejích pět minut…“ oblékl si sako a prohlídl se v zrcadle. Pokrčil rameny a narovnal límeček, jo. Vypadal dobře.

„Nechápu, co tam dělá…“ zatahal si Tom za lem trika a utáhl si hodinky na zápěstí.
„Snaží se nevypadat jako strážce hrobky, v jejím věku to dá práci…“ zabručel Bill a vytáhl z šuplíku náramek. Načež vyndal šedé rukavice. Musel ladit.
„Hahaha, jsi vtipný jak Georgovo hovno.“
Bill jeho vtip nepochopil.
„To je nějaký filipínský žertík?“ pozvedl jedno obočí a v mžiku měl nasazený náramek i rukavičky.
„Jsi kretén. Přestává mě to bavit, neustále se do ní navážíš.“

„Já jsem kretén?“ nakrčil Bill obočí. „Aha, to je mi novinka. To jsem opravdu povýšil,“ zamumlal a probodl ho přes zrcadlo pohledem.
„Nechápu, kam bys měl povyšovat, jediný co se tady povyšuje, seš ty nad ní, to je neuvěřitelný! Chováš se jak malý debilní dítě!“
„Možná jsem malý debilní dítě, Tome… ale v tom případě ty taky a ona je pedofil!“ prošel Bill dveřmi, ramenem do něj vrazil a odpochodoval dolů do patra, kde byla naštěstí ještě jedna koupelna, měl dojem, že mu praskne močák.

Bill se vymočil a odešel do předsíně, kde se rozhodl zavolat Shirovi. Seděl na botníku, který tu byl skoro zbytečně, protože oba vlastnili pokoj s botami.
„No, Shiro?“ sklonil hlavu.
„Tady Shay, Bille, kde jste? Čekáme venku.“
„A proč nejdete dovnitř?“ nechápal.
„Právě jsme přijeli,“ hlavně ať to neříká před Tomem, jinak mu přihraje do karet.
„Ria se ještě upravuje, ale já,“ zvedl se a otevřel dveře. „Jsem hotov,“ zavěsil a spatřil černé auto. Za volantem Shira.“A vidím Shira, tak pa…“ usmál se Bill ještě a položil telefon, povzdychl si, vzal kabelku a šel do auta.

„Kde máš zbytek?“ ozvalo se zepředu, když se Bill snažil připoutat.
„Zbytek? Hádej…“ protočil oči.
„Píchaj?“ nakrčil čelo.
„NE!“ …dobře, tohle možná přehnal.

„Promiň, Shiro je dneska nadržený,“ otočila se na něj Shay a zasmála se. Billovi do smíchu nebylo.
„Hm, já tu jsem asi jediný frigidní,“ odfoukl si a otevřel okýnko. „Je mi vedro.“
„Nebo chceš šukat takyyyy!“ Shirovi hrabalo. Zatroubil. Dlouze.
Bill protočil oči, ano, chtěl by, ale ne šukat, chtěl sex plný lásky a vášně, jako míval kdysi. A že mu ten sex zatraceně chyběl.

***

Auto zastavilo před klubem, ze kterého až na parkoviště před ním doléhala hlasitá hudba. „Můžeme jet někam dozadu, nebo budeme vystupovat tady?“ Odpoutal se Tom a opřel se o opěradlo sedačky před ním. „Doufám, že tady zase nebude slídit nějakej kretén, co by si nás rád vyfotil…“ protočil oči a vytáhl z kapsy kalhot krabku cigaret.
Shiro se na něj zamračil do zpětného zrcátka. „Buď tak hodnej a nehul mi tady v autě… bylo drahý a nepotřebuju ho zase celej den větrat, jako když si mi do něj nablil…“
Tom se ale bránil.

„Tak to prrr, to jsem nebyl já!“
„Jo, byla to ona!“ Bill ukázal vedle sebe, byl znechucen tím, že rudá slonice musela sedět zrovna vedle něj. „Vypila deset sexů na pláži a pak ti zeblila auto a MOJÍ KABELKU!!!“
Shiro se zamračil.
„Bille, neřvi, sakra, jsi hrozná hysterka.“ Zastavil auto, vyndal klíče ze zapalování a vystoupil ven. Bill dotčeně protočil oči a následoval ho, samozřejmě že si v 11 večer nezapomněl nandat sluneční brýle.

Za Billem vystoupila Ria a Tom vylezl svými dveřmi. Všichni, neví se proč, chvilku stáli kolem auta a o něčem diskutovali. Shiro se díval na hodinky, Bill si okamžitě zapálil cigaretu a zašlapoval mravence, Tom čuměl do mobilu a Ria si držela kabelku na rameni a rozhlížela se okolo.

To všechno pozoroval Anthony. Všemi milovaně nenáviděný Lies Angeles.

Bill došlápl posledního mravence a zvedl pohled. „Proč tu stojíme? Čekáme snad na někoho ještě…?“ pousmál se trochu a vyfoukl kouř z cigarety. Prohrábl si volnou rukou vlasy, aby se ujistil, že jsou perfektní.
Tom se na něj podíval od telefonu a zvedl prst na znamení, ať vydrží, a volal chybějícím členům smečky.

„Ještě počkáme na Katie a Alexe,“ Ria se mile usmála. Kupodivu se Bill usmál taky. A myslel to i vážně.
„Myslel jsem, že počkáme uvnitř.“
„Nene,“ cítila se divně, jako by ji někdo sledoval. „Prý si máme začoudit a do deseti minut dorazí, Alex se holí,“ Tom se zašklebil a letmo pohladil Riu po zádech.
„A Andy?“ zeptal se Shiro. Shay odškrabávala zaschlé ptačí hovno na autě.
„Oh, kurva, musím mu zavolat!“ vyjekl Bill.

„Ano?“ ozval se z telefonu Andreasův hlas. „Čekám už dvě hodiny, až mě vyzvednete…“ protočil oči a Bill zmateně zamrkal. Vyzvednout?
„My tě měli vyzvednout?“
„Tom to psal…“
„Tom to psal?“ podíval se Bill na svého bratra a nakrčil tázavě jedno obočí, černovlasý však jen pokrčil rameny a zamumlal něco o tom, že je to možný, a kdo si to má sakra všechno pamatovat. „Kup si gynkobilobu, Tome, ano? V tvém věku začínáš nějak zapomínat…“

***

Fandom Tokio Hotel byl na nervy. Twitter, BTK app a i Facebook spamovali mimozemšťani z celého světa.

LIES ZVEŘEJNIL BILLOVU BLOND HLAVU!!!

Řešilo se, kdy a kde s kým je! Žádná jiná fotka nebyla! Papík Anthony slíbil další, ale později, což bylo pro Aliens utrpení. Byli vynervovaní! Co když tam je Ria?! A co když má někoho Bill?! Oh bože, oh bože! Potřebují víc fotek!!!

„Tom: Flákání se s přáteli….“ Byl nový Tomův příspěvek do BTK, když už všichni seděli v zamluveném boxu.

„Vypadáš s tou bílou na hlavě opravdu skvěle…“ usmál se Andreas, „ale mohl si mi to říct, že jsem tě inspiroval…“ ušklíbl se
Bill se zasmál a napil se svého rumu s Colou.

„Inspiroval, ty mě? Ale prosím tebe…“ mávl rukou. „Moc si věříš, zlato,“ nakrčil hravě obočí a dopil sklenku. „A taky navíc-“ zasekl se uprostřed pohybu a slova. „TO JE MOJE PÍSNIČKA!“ vypískl, přelezl svýma pavoučíma nohama přes Davida a jeho neexistující přítelkyni (nedorazila, bylo jí špatně, prý, ale všichni věděli, že si to rozdává s jedním předním režisérem), a vydal se na taneční parket. „Vy nejdete?“ otočil se na ně ještě „Oh, suchaři!“ mávl znovu rozverně rukou a zapadl do masy svíjejících se těl.
„Já jdu taky,“ Andy se zvedl a vzal svou i Billovu sklenku, jen co ji Billovi strčil do ruky, Bill ji do sebe kopl.
„Dones mi další a silnější, prosím,“ byla to teprve třetí. Ale cítil to v hlavě. Andreas tedy odešel, dopil svůj obsah stejně jako Bill a objednal do půllitru identický drink.

Jakmile Andreas zmizel Billovi z dohledu, zpěvák na něj zapomněl. Užíval si to, vnímal hudbu, rytmus a basy z písničky, která duněla z repráků nad jejich hlavami. Kroutil boky, sám pro sebe se zasněně usmíval. Kdyby tu tak byl Tom… Kdyby s ním tancoval… Kdyby ho držel za boky, za pas a zajížděl mu neposednýma rukama do klína. Billovi unikl sten zpoza pootevřených rtů. Naštěstí nebyl nikdo, kdo by to mohl slyšet.

Tom seděl v boxu vedle Rii, přes jejíž ramena měl přehozenou ruku, ale výhled na parket měli všichni. Club byl skvěle vyřešený.
„Oh bože,“ vydechl, nikdo ho nemohl slyšet.
„Co?“ ok, tak se spletl. Ria ho slyšela.
„Nic, nic,“ pousmál se a políbil ji na rty.

Když se Andreas vrátil s půllitrovými drinky, silnými drinky, spatřil Billa, jak se motá pod nohy tančícím lidem a nemravně se osahává.
„Mecki, co děláš?“ strčil do něj loktem, tak tak nerozlil pití.

Bill sebou cuknul a podíval se na něj, andělsky se usmál a vzal mu jednu sklenku.
„Nic nedělám, co bych dělal, tobě přišlo, že něco dělám? To ses asi spletl, protože já jsem nic nedělal, a i kdybych dělal, tak ti do toho, co dělám a dělal jsem nic není!“ napil se spokojeně a vydechl. „A teď půjdu na záchod, když dovolíš… Ty stíhačko jedna.“ Líbnul ho bezděčně na tvář a vyrazil směr záchody. Ale na záchod opravdu nepotřeboval. Jen se potřeboval dostat od svého kamaráda a potřeboval být chvíli sám a…

Vklouzl na pánské záchody, opřel se o mramorový pult s umyvadly a podíval se na sebe do zrcadla, pousmál se. Opravdu mu to slušelo, akorát mu trochu začínal slézat make up. Nakrčil nespokojeně čelo a okamžitě se přepudroval. Za ním se ozvalo posměšné odfrknutí, Bill nakrčil čelo a otočil se.

„Máš nějakej problém, debile?!!“ štěkl po cizím klukovi, který se na něj s posměšným výrazem díval.
„Jasněže nemám, buzničko,“ ušklíbl se.
„Já nejsem, kurva, žádná buzna, nejsem gay! Kolikrát to mám ještě říkat!“ zahulákal za odcházejícím chlapcem.
Rozhodl se vrátit. Rozrazil dveře a zaječel hystericky na kluka: „Já jsem bisexuál, ty buzerante!!“ třískl za sebou dveřmi a odpochodoval ven z clubu. Bylo mu vedro, potil se, potřeboval se provětrat, ale chyběl mu, kurva, chlast.

Z kapsy vytáhl iPhone a stoupl si pod lampu, načež se vyblesknul a fotku poslal na BTK app s naprosto inteligentním popiskem. „Já a blesk.“
Komentáře nečetl, neměl náladu, třeba by tam napsal nějakou blbost, jakože se třeba chytnul na hajzlech s idiotem a řekl, že je bi. Místo toho volal Andreasovi, aby mu donesl jeho drink.

Netrvalo dlouho a Andreas přišel ven se skleničkami v ruce.

„Co blbneš? Chceš mít snad večírek pod měsíčkem?“ ušklíbnul se a podal mu jeho pití. Bill ho s protočením očí přijal.
„Hahahaha, to jsem se opravdu zasmál… Ne, nějakej kretén mě na záchodech nasral, tak jsem šel sem, bylo mi vedro… a moc to tam řve…“
„Nemáš tak chlastat, pak by ti vedro nebylo… Nemáš zapika?“ vytáhl Andy z kapsy cigaretu a strčil si ji do pusy. Zbytečná otázka, Bill měl zapalovač vždycky. Zapálil kamarádovi cigáro a sám si taky jedno vzal. Spokojeně vydechl kouř a snažil se uklidnit, jeho bystrému oku neuniklo blesknutí fotoaparátu asi tak sto metrů od nich.
Billovi se zvedl tlak.
„Co to-… oh, paparazzi,“ vydechl Andreas. „Kurva.“
„Jo, to teda kurva je. A velká kurva,“ Bill se otočil zády ke směru, odkud přišel blesk. „Kdybych mohl, tak toho parchanta zabiju. Aspoň mu rozbít hubu.“
„Bude lepší, když půjdeme dovnitř. Hádám, že do pár minut budeme oba na internetu.“
„Bez pochyb,“ Bill se otočil na podpatku a spolu s Andym zmizeli uvnitř ráje neřestí.

autor: S & LilKatie

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Our REDhead darling 3.

  1. BTK aplikace a to jak tam Bill pořád něco hází na zeď mě vážně dostávají 😀 U toho se směju vždycky nejvíc 😀 Prostě to dokážete tak skvěle popsat 😉 Bill je teda pěkně kousavý a hádávý 😀 Občas jenom nestačím zírat 😀 Jeho poznámka ohledně Riina věku mě dostala 😀 I když přiznávám, že mi Rii už začíná být lehce líto. Bill do ní ryje každých pět minut, já bych to teda nedala 😀 Tom je ale k Billovi dobře chladný! Až mě to zaráží! 😀 Vždycky v povídkách čtu, jak moc ho miluje nebo i když je k němu ošklivý, tak k němu přece jen něco cítí. Tohle je pro mě úplně nové a moc se mi to teda nelíbí 😀 Taková lhostejnost 😀 Popravdě si nedokážu představit, že by se ti dva k sobě měli někdy ještě vrátit 😀 No jsem zvědavá :)A zmínka o Liesovi 😀 Hahá 😀 Nebo reakce faninek? 😀 Výbuch smíchu 😀
    Holky, vážně děkuji za tuhle povídku 🙂 vždycky mě dokáže rozesmát 🙂

  2. Aww, to je uzasny dil, opet. Ta Ria me tam celkem vytaci, Tom by si mel vice vsimat sveho brasky. Hrozne se tesim na dalsi dilek 🙂 Super povidka.

  3. Páni, Billovi to ale mírně ujíždí…:D Chvilkama jsem myslela, že bude mít něco s Andym, ale tak uvidíme. Jinak ,můj názor na Riu už všichni dost dobře znáte :DD

  4. Já nevím proč, ale mám pocit, že to s tou aplikací tak fakt je hele 😀
    jak strašně se baví a přitom to vypadá doma takhle .. 😀
    jako vždy mě nepřekvapila reakce na Rianku 😀
    jsem zvědavá na pokračování 🙂

  5. Hm… tak dobrý, no 😀 tak jsem se zase natelila a všichni z mojí rodiny si teď asi myslí, že jsem labilní nebo tak něco 😀 Nejdřív mě teda totálně rozsekalo to s tím strážcem hrobky, protože s tím naprosto souhlasím 😀 A pak mě totálně dodělal ten Shiro, protože jsem si představila ten tenkej japonskej hlásek při tom tykyty 😀 Já vím, že nejspíš není japonec, ale prostě mi to tam v tu chvíli naprosto perfektně sedlo 😀 A červenovlasá slonice zeblila Billovi kabelčičku a Sirovo auto, no to mě po*er 😀
    Neví se proč, ale stáli kolem auta a diskutovali, tak tady už jsem si přestala být jistá, že to se zdravou bránicí dočtu až do konce 😀 a hlavně, že zasáhl námi milovaně nenáviděný Lies 😀
    A může mi někdo vysvětlit, proč Shiro nechává svojí drahou polovičku seškrabávat hovna? 😀
    Jinak nemravně se osahávající Bill? To bych teda chtěla vidět 😀 asi by mi utekla slina jako Tomovi :Q_____ 😀
    Jinak skvělá povídka holky, vždycky mě výborně pobavíte 🙂

  6. Děvčata, moc moc s LilKatie děkujeme za vaše úžasné komentáře, které tady vždycky najdeme, jste skvělý!!!

    [6]: Proč seškrabávala hovna? Asi aby jejich auto bylo dostatečně cool 😀 a navíc všichni měli nějakou činnost, musela taky něco dělat 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics