Rivalové 45. (konec)

autor: Cincina

Je to tady, děcka. Nevím, kolik vás četlo tuhle povídku, ale já jsem ráda za to, že si Rivalové našli tolik příznivců. Děkuju Vám 🙂 Rivalové byla moje první twincestní povídka a táhla se se mnou necelé dva roky, protože jsem asi dvakrát psaní na delší dobu přerušila. Ale nakonec jsem ráda, že jsem se k tomu vrátila a dopsala ji, protože tahle povídka se zasloužila o mou první lásku a já jsem neskutečně šťastná za to. Děkuju Vám za všechny krásné komentáře, protože právě ty mě popoháněly k psaní a vymýšlení děje.
Postava Alexe byla velmi neplánovaná, ale jsem ráda, že jsem ho tam zařadila, protože jsem chtěla, aby byl šťastný Bill, ne jenom Tom s Jorgem. Snad to pochopíte.

Vím, že nejspíš mě někteří zabijí, že povídka skončila právě teď. Ale já si myslím, že právě tenhle díl byl na ukončení nejvhodnější. Říká se, že v nejlepším by se mělo přestat. Nevím, jestli je tohle to nejlepší, ale snad ano.
A ještě chci poděkovat Hině, která mě nesmírně podporovala a pomohla mi :* Jsi zlatíčko 🙂
A pro ostatní mám jenom to, že chystám další povídku, takže o mě ještě uslyšíte! 😀 Cincina.

„Au.“ Usykl Tom, když mu matka ošetřovala rány.
„Vydrž, Tome.“
„Ne. Nestrávím tu ani minutu. Nech toho.“ Odstrčil ji. Byl rád, že si ani nestihl vybalit. „Čau.“ Odešel pryč. Byl tak strašně naštvaný na svého otce, že cítil šílené bušení svého srdce.

„Jsi spokojený?!“ vřískla Miriam na Patricka, když vešla do ložnice.

„Vypadám na to? Nemá mě provokovat! Ví, že nesnáším gaye, a on mi tu bude řvát, že miluje, když ho šuká chlap!“
„Je to jeho život! On prostě už gayem zůstane. Budeš se s tím muset smířit.“
„S tím se nesmířím.“
Miriam odešla. Věděla, že to nemá cenu. Patrick je tvrdohlavý a svůj názor jen tak nezmění. Až se mu Tom úplně odcizí, tak se bude divit.

***

Crrrrr!

„Tome?“
„Jsem idiot. Myslel jsem si, že to bude lepší, ale ne.“
„Pojď dovnitř.“ Vtáhl ho Jorg. Stihl dojít domů, ještě se ani nepřevlékl a Tom už zvonil. Až teď uviděl Toma na světle.
„Proboha­…! To ti udělal on?!“
„Jo.“ Sklopil Tom pohled.
„Zabiju ho.“ A okamžitě chtěl jít za ním.

„Ne nikam nechoď. Už se tam nevrátím.“
„Budeš tady. Nikam tě nepustím.“
„Nikam jít nechci.“
„To je dobře.“
Objal ho. Byl naštvaný a smutný z toho, že mu Patrick ublížil. Ne, nebyl naštvaný. Sralo ho to. Neskutečně. Tom je jenom jeho a nikdo na něj nebude sahat, sakra!
Tom se s radostí přitulil. Měl rád Jorgovu vůni a hlavně náruč, protože se cítil v bezpečí. Už nikam nejde. S tátou to vzdal. Už nikdy to nebude jako dřív a táta ho nepřijme. Nikdy.

***

„Já jsem to nejlepší, co tě potkalo?“ vydechl překvapeně Bill.

„Ano jsi. Neodcházej nikam, prosím.“ Alexovi se začínaly lesknout oči, protože to nemohl vydržet. Bylo toho moc za poslední dny.
„Nikam nejdu.“ Vyřkl stejná slova jako Tom.
Objali se. Věděli, že spolu budou, protože to tak cítili stejně. Billa ještě trápilo, že s Tomem se rozešli takhle hnusně, ale teď tady byl Alex a ten mu pomůže zapomenout.
Nikam nejdu…
Nikam nejdu…
Oba dva mají své partnery. Každý z nich si našel kousek svého štěstí, a právě teď se cítili šťastní. Oba.

Tom s Jorgem. Ze začátku ho mrzelo, že ublížil Billovi, ale nakonec to zastínila láska k Jorgovi. To samé cítil Jorg. Byl sice mezi nimi o něco větší věkový rozdíl, ale jim to nevadilo. Skvěle se doplňovali a byli spokojení.

Bill poznal Alexe, když byl psychicky na dně. Alex mu pomohl se z toho dostat… spíš mu tedy zvedl náladu a probudil v něm sexuální chuť. Z jedné noci plné sexu se vyklubalo něco, čemu se říká láska. A Alex své slovo opravdu dodržel a s prostitucí sekl kvůli Billovi.

I když to tak nevypadá, tak tento příběh končí šťastně. V lásce nejde o vzhled, o věk, nebo o jiné věci. Nejdůležitější je to, že se dva lidé milují. A právě tady se milují.

KONEC

autor: Cincina

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Rivalové 45. (konec)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics