Never give up 3.

autor: MajKy

Nejhorší část cesty byl tmavý les. Bill se sice nebál, ale nebylo mu zrovna příjemné, být sám v pustém lese, kterým vedla jen neosvětlená silnice. Kdyby se mu něco stalo, tak by si ani nemohl zavolat pomoc. Mobil si pro jistotu nechal doma, kdyby ho chtěl otec vystopovat. Ale to byla jen malá pravděpodobnost.
Najednou zaslechl nějaký dunivý zvuk. Přidal na rychlosti, ale ten zvuk se pořád přibližoval. Srdce mu splašeně tlouklo. Nevěděl, co to je. Snažil se dělat, jako že to nic není, že se nebojí, ale po pravdě měl bobky. Kdyby chtěl, tak by ani nemohl utíkat. Kvůli těm kalhotám, které měly rozkrok až někde u kolen. Byl na sebe naštvaný. Mohl se převléct třeba za holku. Ale ne, on si musí vzít blbý hoperský kalhoty.
Uklidnil se, až když uviděl dva zářící reflektory auta, které prorážely hustou tmu. To dunění, které předtím slyšel, bylo od reproduktorů, které přehrávaly nějaký hip hop. Auto se pomalu přibližovalo. Už bylo skoro u Billa a zpomalilo ještě víc. Takže jelo vedle Billa.
Okénko se otevřelo. Vydral se z něj hustý oblak dýmu, který byl v celém autě.
„Nechceš svést?“ zařval, aby překřičel reproduktory mladý blonďák, který auto řídil. Nemohlo mu být o nic víc než Billovi. Billovi bylo jasné, že ten dým, co je uvnitř, je nejspíš od marihuany, kterou vzadu další dva chlapci kouřili. Billovi se nechtělo s těmito pochybnými a ještě k tomu zhulenými osobami sedat do auta, ale co jiného mu zbývalo.
„Jo, děkuju.“ Pousmál se a sedl si na místo spolujezdce.

Nedůvěřivě si prohlížel toho blonďáka…
„Ahoj, já jsem Andreas,“ řekl blonďák, když si všiml, jak na něj zírá, „ale kámoši mi říkají Andy.“ Podal mu ruku a mile se usmál.
„Já jsem Bill.“ Odvětil mu černovlásek a potřásl si s nabízenou rukou.
„Jo, mimochodem, to je Majk,“ ukázal na poněkud malého zrzka, „a tohle je Sebastian,“ ukázal na pohledného pankáče. Oba chlapci vyprskli smíchy. „Nevšímej si jich,“ zakroutil Andy hlavou, „tenhle matroš jim dává docela zabrat.“
„Kam chceš jet?“ otázala se černovláska mezitím, co obdivoval jeho andělskou tvář.
„Co nejdál odtud!“ špitl Bill a sklopil zrak. Nevěděl, co si o nich má myslet. Ale nezbývalo mu nic jiného, než jim důvěřovat.
„Tak to je fajn, my jedeme zrovna do Mnichova na Octoberfest,“ řekl blonďák a pomalu se začal rozjíždět. „Co děláš takhle pozdě v noci, uprostřed lesa?“ zeptal se Andy a zařadil vyšší kvalt. Bill jen zakroutil hlavou.
„Nechci o tom mluvit, promiň.“ Řekl a pohodlně se rozvalil na sedačce.
„V poho, když nechceš, nebudu tě do toho nutit.“ Zasmál se blonďatý mladík, a jakože náhodou se dotkl Billovy ruky. Andy byl gay, a Bill se mu moc líbil. Kdyby ne, tak by mu ani nezastavil.
„Andyy,“ zařval vytlemený Majk, „Sebovi se chce lulat!“ Skoro mu nebylo přes jeho neustálý smích rozumět. Andy to však pochopil a zastavil na odpočívadle. Všichni pasažéři vystoupili. Kluci odběhli někam do lesa a jediné, co je prozrazovalo, byl jejich neustálý smích.
Andy vytáhl krabičku plnou cigaret a jednu si rovnou vytáhl.
„Dáš si taky?“ otázal se Billa a šermoval mu s ní před nosem.
„Ne, já nekouřím, díky,“ odvětil mu Bill. Andy schoval krabičku zpátky na původní místo a zapálil si.
„Už jsi někdy kouřil?“ zeptal se Billa.
„Ne, ještě jsem to nezkoušel, vždycky jsem měl strašný strach, že bych se tím udusil.“ Konstatoval Bill a jemně se pousmál. Andy se mu líbil, působil na něj takovou přitažlivou silou, kterou neznal.
„Neboj, já bych tě nenechal,“špitl Andy a přimáčkl Billa ke kapotě. Černovláskovi se to líbilo. Ale zároveň děsilo. I když nechtěl, pořád cítil hrozné nutkání se ho dotknout. Teď když na něm byl Andy namáčknutý svým svalnatým tělem, Bill z toho šílel.
Andy popotáhl z cigarety, kterou následně zahodil na zem. Pomalu se přibližoval k Billovým jemně pootevřeným rtům. Bill na něj jen omámeně koukal. A ještě víc se k němu přitiskl. Ve chvíli, kdy se jejich rty dotkly, Andy vypustil obláček dýmu do Billových pootevřených úst. Bill se usmál a vypustil kouř. Neustále přitisknutý v jeho těsné náruči. „Vidíš, a ani ses nezakuckal…“ šeptl Andy a znovu se přibližoval k Billovým rtům, tentokrát už ale za jiným, sladším účelem. Bohužel mu to nevyšlo. Bill ho od sebe odstrčil. Nechtěl to udělat, moc se mu to líbilo, ale nemohl si dovolit, něco si s někým začínat.
„Já jsem světluška,“ křičel přes celý les Majk a splašeně pobíhal sem a tam s mobilem v ruce. Sebastian běhal za ním jako poslušný pejsek a pořád se u toho šíleně smál a vykřikoval něco v tom smyslu, že budí Yettiho. Andy jenom protočil oči a rozběhl se ty dva zpacifikovat. Billovi to přišlo všechno strašně vtipné. A poprvé po dlouhé době se od srdce zasmál.
Když už konečně všichni seděli v autě, tak se vydali na cestu. Samozřejmě značně v náladě. A nemohli se dočkat, až budou v Mnichově.
„Dáme kolovat,“ zařval nadšeně Sebastian a podával Andymu čerstvě ubaleného jointa. Blonďák mrkl na Billa a zkušeně si popotáhl. Po chvíli vydechl obláček dýmu.
„Bille, teď ty,“ řekl a hypnotizoval ho svýma modrýma očima. Bill, ač si říkal, že to neudělá, nedokázal odolat jeho uhrančivým očím a vzal si od něj nabízeného jointa.
„Andy… já…“ řekl Bill přiškrceně a naprosto omámeně mu hleděl do očí. Nevěděl, co se to s ním děje. Po tom ‚polibku’cítil velkou potřebu se jej dotýkat.
„Ty jsi ještě nikdy trávu neměl, že?“ probudila ho ze zamyšlení Andyho jemná ruka, hladící ho po tváři. Bill jen zahanbeně zakroutil hlavou. „To zvládneš, je to jako cigareta,“ šibalsky se usmál a mlsně si oblízl rty. Bill se konečně odhodlal a mocně popotáhl, ale hned na to se zakuckal.
„Bože to je síla…“ řekl přiškrceným hlasem, ale hned to zkusil znovu. Tentokrát úspěšněji.

autor: MajKy

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Never give up 3.

  1. Majk se Sebastianem byl skvělí! 😀 Vážně mě moc pobavili 😀 Ty jejich hlášky byly skvělé! 😀 A jsem ráda, že dokázali pobavil i Billa 🙂 No jsem zvědavá, jak tohle dopadne 😀 Takže se nám Bill zakoukal do Andyho, jo? 🙂 Těším se na další díl 🙂

  2. yummi~yummi tato poviedka sa mi zacina veeelmi pozdavat!! 😀 som zvedava kedy tam nabehne Tom >D
    uz aby bol dalsi diel ^w^

  3. A ja som si myslela, že mu zastaví Tomi 🙂 Andy je kus, to chápem, ale radšej by som bola keby sa na scéne objavil Tom 🙂 Ďakujem za kapitolu.

  4. Ouah, tak se přiznám, že mě tohle nemálo překvapilo o.O Čekala jsem, že mu zastaví Tom, podle té hip-hopové hudby, a ten Adreas mě fakt dostal. Původně jsem se bála, že Billa unesou a ublíží mu, nebo tak něco.
    No, je fakt, že Andrease jsem v téhle povídce vůbec nečekala 😀 Teď doufám, že se z Billa nestane feťák, nebo něco podobného, by mě šlehlo! 😀 I když, Tom by mhl být jeho zachránce…:D No, nechám se překvapit, bylo to úžasné, děkuju ti moc, těším se na další! :))

  5. ou jéé..svijáky jak neco..prej:"já jsem světluška" XD XD nebo:"probudíš jettiho" XD XD jááj.. těším se na další dílek..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics