The treasure from Philippine​s 6.

autor: Saline A. & PeTiŠka

(z pohledu Kaye)

Zaraženě jsem sledoval svůj Iphone, s kterým jsem ještě před chvíli diskutoval s Tomem. Aniž bych se stačil nějak rozloučit, byl jsem odbyt jen pobídnutím, ať se zase brzy ozvu. Tomovo rozpoložení z Billa a jeho žárlivé povahy se mi zrovna nelíbilo. Ta malá, černovlasá diva neměla co kecat do toho, co je mezi mnou a Tomem. A jestli nedokáže zakročit sám Tom, který si očividně svého bratra nechce rozházet zbytečnou provokací, zřejmě se do toho vložím já a ukážu tomu mladšímu umíněnci, že si nenechám takové slibné hrátky s Tomem překazit, protože to začínalo nabírat ty správné grády.

„Samozřejmě, že se brzy ozvu.“ Ušklíbnul jsem se pro sebe, mobil zastrčil do zadní kapsy kalhot a opřený lokty o zábradlí jsem pomalu dokuřoval svou cigaretu. Dnes jsem se nechal ukecat Anisem, abychom tradičně uspořádali takový menší, soukromý večírek u něj doma. Přesto, že jsem neměl zrovna náladu na nějaké bujaré pařby a radši jsem se viděl v posteli, nechal jsem se přemluvit a prostě jsem přijel. Našel jsem tu pár našich společných známých, pár pro mne neznámých, a hlavně taky plno mladých slečen na zpříjemnění večera, pro případ.

„Tady jsi.“ Otočil jsem se za hlasem a kouknul na Bushida, který akorát vytahoval z kapsy svou značkovou krabičku cigaret a uvelebil se vedle mne. Dostal jsem přímý zásah kouřem do obličeje a odvrátil jsem hlavu. „Vypadáš tu tak osaměle a vevnitř čeká tolik netrpělivých roštěnek!“ rozesmál se a nasával spokojeně cigaretový kouř.


„Jen jsem měl hovor, vevnitř bych zřejmě nic neslyšel, chtěl jsem jít akorát zpátky.“ Odůvodnil jsem svoji přítomnost na balkóně v ústraní od všech ostatních.

„Oh, s kým jsi asi mluvil?“ pozvednul podezíravě obočí, otočil se a opřel se o zábradlí zády. Odhodil jsem svůj nedopalek kamsi dolů a protočil lehce očima.

„S babičkou.“ Zamumlal jsem ironicky a kouknul na něj pobaveně.

„Aha, tvoje Filipínská cool babička, která neumí hovor ani přijmout, natož aby sama zavolala?“ vydechnul obdivně Anis a já se musel rozesmát.

„Dostal jsi mě. Volal jsem Tomovi, ale jen z důvodu, že jsem se chtěl přesvědčit o tom, že mi nedal falešný číslo.“ Usmál jsem se, přešel k proutěnému křeslu naproti a posadil jsem se, pohodlně roztahujíc nohy.

„Hou-hou, Kennethe, jak můžeš začít stavět vztah na nedůvěřivosti?“ zasténal dramaticky, čímž jsem ho obdaroval menším kopancem.

„Žádný vztah, na tohle já nehraju, to bys mohl ty vědět nejlépe. Jen čistě záležitost sexu, přitažlivosti, jako máš ty s Billem.“ Vysvětil jsem mu stručně a vážně a snažil se tak přesvědčit i svou vlastní osobu. Nemám rád jakékoliv omezování, a už vůbec ne nějaké partnerské, což asi vztah sám o sobě vyžaduje, nějaká pravidla a normy. A já se řídil jen jedním pravidlem, a to že pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala. Pak bych mohl partnerovi ublížit, ne? A proč bych to dělal, když všechno může být v naprosté pohodě takto. A vůbec, Tom je jen úlet, záležitost přes postel, určitě by stejně jako já nestál o žádnou vážnost, zvlášť s chlapem. Podle jeho pověsti, se kterou se rozhodl vstoupit do světa showbusinessu, bych o tom dost pochyboval.

„Jenže my si s Billem nevoláme.“ Odfrknul Anis a vytrhnul mě tak ze samého přemýšlení. Zvednul jsem k němu lehce nepřítomně pohled, než mi pomalu došla jeho slova.

„Nikdy?“

„Jen když potřebuje malou slovní výpomoc. To víš, horká linka je dnes moc drahá.“ Zasmál se pobaveně a pomalu dokuřoval nikotinovou bombu. Pokrčil jsem jen rameny a trochu sebou trhnul, když na balkón vletěla jakási rozvášněná černovláska, která se ihned bez otálení omotala Anisovi kolem krku. Sledoval jsem, jak se jeho dlaň obtočila kolem jejího útlého pasu, a slyšel jsem jen pár nesrozumitelných slov, které jí šeptal do ucha. Vzhledem k tomu, že se tak kroutila, pochechtávala a tlačila se na jeho tělo s čím dál větší vervou, jsem odhadl, že to budou jen samé perverznosti. Celý Bushido a jeho taktika.

„Černovláska?“ ozval jsem se po chvíli a upozornil tak slečnu, že tu nejsou sami. Trošku vyděšeně se pootočila a dost nepříjemně na mě koulela očima. Rozhodl jsem se to ignorovat.

„No a co?“ usmál se Anis nevinně. „Už jsme se potkali vevnitř, že?“ zamručel směrem k ní a přišlo další nechutně přeslazený uchechtnutí, až mi z toho naskočila husina.

„Jaký má oči?“ zeptal jsem se jen tak pobaveně.

„Hnědý.“ Odpověděla sama a pokrčila rameny. Upřímně jsem se rozesmál a Bushido si odkašlal. „Měl bys jít dovnitř a taky si něco rychle najít, drahý Kay, nebo na tebe nezbude nic, a ty budeš muset opět použít svou nebohou pravačku.“ Odseknul Anis a já se pomalu uklidňoval. Poslušně jsem vstal a zamířil ke dveřím, kde jsem se k nim ještě otočil.

„Řekni mi, copak si tím asi kompenzuješ, Anisi, hm?“ zamumlal jsem s úsměvem. „Černovláska s hnědýma očima, černě orámovanýma, dlouhýma a štíhlýma nohama, útlý pas.“ Zazubil jsem se a tak tak se vyhnul před hozeným zapalovačem.

„Zmiz!“ syknul vražedně a já se se smíchem odebral tedy do víru zábavy. Stavil jsem se ještě po cestě u baru, kde jsem si namíchal nějakou silnější břečku. Na jeden nádech jsem to vyklopil do sebe a ještě namíchal druhou várku. Rozhodnul jsem se rychle zakročit, abych – když už jsem tady – ukojil své mužské potřeby.

„Ahoj, bavíš se?“ ozvalo se vedle mne a já zvednul pohled k drobné blondýnce, která si přilívala do sklenice s vodkou džus a usmívala se. Zrentgenoval jsem ji od hlavy až dolů a v duchu si vychválil její zdařilý výběr outfitu, který přímo provokoval. Upnuté černé šaty zvýrazňovaly její přednosti. Jak by asi vypadala bez šatů?

„Mohlo by být lépe. Myslíš, že mi to dokážeš zpříjemnit svou společností?“ oplatil jsem jí úsměv a upil opět ze skleničky. Ten silný tlamolep, co jsem si umíchal, leze pěkně rychle do hlavy, jak jsem během chvíle pocítil. Trochu jsem zamžoural na dívku naproti mně a sledoval její velké, modré oči, jak mě se zájmem sledují. Asi poznala především, o koho jde.

„Můžu se pokusit, ale musíš mi říct, co máš nejradši, pro zpříjemnění.“ Zasmála se krátce, stejně jako já upila ze své skleničky a bokem se opřela o pult. „Máš pěkné ruce.“ Dodala po chvíli a uculila se ležérně. Kouknul jsem na svou ruku, ve které jsem držel alkohol, a zpátky na ni s úšklebkem.

„A to ještě nevíš, co dokážou.“

„To by mě zajímalo!“ vydechla zvědavě a naklonila hlavu do strany. Bože, taková laciná gesta a slova. Vždycky jsem to na holkách miloval, protože to bylo usvědčení o tom, že je mám v hrsti. Jenže teď bych spíš přijal trochu nedostupnosti, abych mohl bojovat. Tohle je až moc snadné. Tom byl nedostupný a musel jsem ho přemlouvat, naléhat a bojovat o to, aby se nakonec podvolil. Tom?! Oh sakra, proč myslím na Toma?!

„Dokážou… hotové zázraky.“ Přikývnu trochu zmateně a hodím do sebe i druhý obsah skleničky, doufajíc tak, že zaženu myšlenky na toho zatraceného rastu.

„Chtěla bych to vidět.“ Pronesla jednoduše a hřbetem ruky mě pohladila po paži. Nakrčil jsem obočí a sledoval její počínání. Jak se rádoby nenápadně přisunula blíže, jak se pomalu nalepila na mé tělo a vyzývavě se vpíjela do mých očí.

„To bys byla ale dítě štěstěny, kdybys měla tu čest poznat kouzlo mých rukou.“ Zachrčel jsem potichu a zhluboka. Alkohol mi koloval v krvi a mé tělo začínalo doslova klamat.

„Já vím.“ Usmála se a cudně sklopila pohled, což mě svým způsobem vyburcovalo. Popadl jsem ji za loket, až překvapeně vydechla, a zamířil s ní do prvního podlaží, kde měl Anis především ložnice pro hosty a tu svou. První pokoj byl obsazen, stejně jako druhý a třetí. Konečně jsem narazil na jeden prázdný, z těch zadních. Strčil jsem ji dovnitř, následujíc ji, a zavřel za námi ihned dveře, o které jsem se opřel a nechal na sebe přilepit dívčí tělo.

Zajal jsem dychtivě její rty a téměř okamžitě se dostal jazykem přes bránu zubů, abych jej mohl proplést s jejím. Pro mé překvapení na to šla ta drobná, na pohled nevinná blondýna, docela rychle. Nestačil jsem se ani pořádně vzpamatovat a už klečela, obličejem přímo naproti mému rozkroku.

„Uh, pokračuj.“ Pobídnul jsem ji, prohrabujíc jí hřívu vlasů a opřel jsem spokojeně hlavu o dřevo za sebou. Její prsty si snadno poradily s mým páskem i poklopcem, a lehce třela můj narůstající penis přes látku. Zasípal jsem potichu a instinktivně se proti její dlani prohnul.

„Zřejmě nebudeš jediný, kdo tu má zázračné ruce.“ Zašvitořila pobaveně.

„Zmlkni a radši už něco dělej užitečného.“ Odseknul jsem jí, jak moc jsem byl rozdrážděný. Zřejmě takovou reakci nečekala, chtěla hravost, ale tu mi momentální alkoholová otupělost a absolutní vzrušení nedovolovaly. Nicméně dál mlčky pokračovala, osvobodila můj naběhlý penis z nepříjemného sevření. Jakmile mě ovál studený vzduch, zavzdychal jsem a sklopil k dotyčné hlavu. Sledoval jsem, jak zkoumavě prsty přejíždí přes celou mou délku a neváhala ukazováčkem stlačit můj žalud. Ztěžkle jsem vydechl a měl jsem co dělat, abych se udržel na nohou.

Když obtočila celou dlaň kolem mého penisu a začala jí pravidelně sjíždět ke kořenu a zpátky, myslel jsem, že tam přinejmenším zkolabuju. Boky jsem jí vycházel vstříc a nenasytně ji pobízel k rychlejšímu přístupu.

„Vezmi ho do pusy.“ Poručil jsem ji po chvíli a zavřel oči. Chvíli se nic nedělo, až po pár vteřinách přesvědčování jsem konečně ucítil vlhko jejích rtů, jak opatrně chutnají mou kůži na penisu. Pokládala polibky snad všude, včetně varlat, a já se nezmohl na nic jiného, než zoufalé vzdechy. Následovně vsála moji špičku a pomalu zkoušela, kam až hluboko mne dokáže vzít. Zalapal jsem po dechu, prsty projíždějíc její vlasy, a přitlačil jsem ji netrpělivě do svého klína. Nevnímal jsem její protesty, ani její vrčení, jak se jí mé jednání nelíbilo.

Já měl před očima jiné dění, byl jsem jakoby v naprosto jiném obraze. Jemně jsem se pohupoval v bocích, čímž jsem jí přirážel do úst a tiše úpěl. Měl jsem blaho na dosah, kdyby…

„Kurva, Tome…“ zasténal jsem v jednu chvíli a okamžitě si uvědomil svůj zkrat. Kouření mého penisu ustalo a můj pohled utkvěl na blondýnce, která mě se zvednutou hlavou zmateně pozorovala. Krčila dotčeně obočí.

„Cože?!“ ozvala se po chvíli překvapeně a já jen promnul obličej. Tohle může být slušný trapas, proto jsem ji od sebe odtáhnul a natáhnul spěšně kalhoty zpátky, zapínajíc pásek. „Kdo je Tom? Ty, kurva, myslíš na kluka?!“ nedala se odbýt, když se pomalu stavěla na nohy.

„Jsi nalitá, blbě slyšíš.“ Odbyl jsem ji, konečně se mi podařilo zapnout si pásek a sahal jsem poslepu po klice.

„To si nemyslím, počkej, nebudeme se v tom rýpat.“ Zjihla a snažila se mě zadržet pohotově.

„Zkus štěstí jinde.“ Vyrazil jsem z pokoje a téměř jsem se rozeběhnul ke koupelně, kde jsem se pro jistotu zamknul a ihned strčil hlavu pod studenou sprchu. Doufal jsem, že tak ze mě vyprchá to vzrušení a myšlenka na Toma, který pokorně klečí před mým klínem a bere mě hluboko do své pusy. Ty jeho narůžovělé rty obepínající můj úd a jeho přivřené oči.

„Do prdele.“ Vzdychnul jsem zoufale, protože můj rozkrok snad nabýval s každou další vteřinou ještě většího objemu. Tohle nepůjde, tohle požaduje jiné řešení, ať už to bude sebevíc zvrhlé. Vypnul jsem sprchu, posadil se na zem, zády se opírajíc o pračku, a vytočil jsem nedávno volané číslo. No, nedávno, k neuvěření už uplynuly dobré dvě hodiny, snad nespí. Telefon vyzváněl poměrně dlouho…

„Prosím?“ ozvalo se na druhé stráně a já si oddychnul. Zněl rozespale, ale to mě vůbec v tu chvíli nepozastavovalo. Teď jsem tu byl já, moje vzrušená chlouba a on měl tohle všechno dovést k uspokojení, jinak bych to zřejmě tak lehce nerozdýchal dneska.

„Tome.“ Vydechnul jsem okamžitě a jednou rukou jsem se opět dobýval pod svůj pásek a zapínání kalhot, tentokrát sám.

„Kayi, já spím. Že jsem říkal, ať se ozveš brzo, neznamenalo chvíli poté, co jsme domluvili.“ Zamručel vyčítavě a zívnul.

„Promiň, nemohl jsem jinak.“ Zalapal jsem po dechu, když jsem se stisknul v dlani a pomalu, intenzivně začal přejíždět po svém údu. Zafuněl jsem a semknul víčka k sobě.

„C-co děláš?!“ vyhrknul Tom překvapeně a podle hlasu jsem zaznamenal, že byl rázem probuzený a taky dost šokovaný.

„Potřebuju, abys mi pomohl.“

„V čem?! Kayi, ty… proboha, ukonči to, prosím tě!“ poplašeně mi domlouval, ale já vnímal jen jeho hlas a nechával jsem mísit ve své hlavě živé představy, kdyby tu byl se mnou.

„Jen mluv, to stačí.“ Pobídnul jsem ho ztěžklým hlasem a tiše jsem zavzdychal. Teď už mu muselo být jasné, o co jde. Stisknul jsem se ještě víc a zrychlil tempo v rozkroku. Věděl jsem, že každou chvíli exploduju, a to stačilo jen pár slov a chvil Tomova hlasu. To je dost zoufalé.

„Ty se děláš rukou, Kayi?!“

„Ano, dělám se rukou. Ah, kéž by byla tvoje, Tome, potřeboval bych to!“ zavzdychal jsem hluboce do telefonu.

„Pane bože!“ zasténal vyděšeně.

„Mhmmm…“ zafuněl jsem pouze a trochu jsem sebou škubnul, když jsem pocítil prudkou vlnu orgasmu, která mě pohltila. Zoufale jsem vykřikl a nechal si smáčet dlaň vlastním spermatem. Můj hrudník se zvedal rychle a já si užíval poslední chvilky absolutního blaha. Pár minut jsem se snažil nabrat zase normální frekvenci dechu, když jsem si vzpomněl na Toma, který ještě visel na drátě. „Děkuju, Tome.“ Dodal jsem s úsměvem.

„Ne, počkej, nepokládej to-„

„Ozvu se zítra, nezlob se, že jsem tě rušil, dobrou noc.“ Zarazil jsem ho a hovor ukončil. Odložil jsem telefon vedle sebe a složil jsem hlavu do dlaní, kde jsem se rozesmál nad sebou samým. Tohle byl naprostý očistec, Kennethe!

autor: Saline A. & PeTiŠka

betaread: J. :o)

2 thoughts on “The treasure from Philippine​s 6.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics