Your love over the sex 10.

autor: Saline A.

To, že jsem ráno vstával sám od sebe v devět hodin, to mě překvapilo. Ale to, že Anise nevzbudil ani budík, který měl na jedenáctou, tak kvůli tomu jsem na něj nechápavě koukal ještě půl hodiny poté, co jsem ho násilně vzbudil, protože on byl ten, kdo budil všechny okolo, a ještě si stihl zaběhat.
Poté, co jsme se, po zdlouhavém, a z Tomovy strany poučném loučení s ním, konečně dokodrcali na letiště, a po vystání asi milionu front se tam nechali odbavit, zjistili jsme, že nám zbývají ještě necelé dvě hodiny do odletu. Znuděný a otrávený jsem dosedl na nejbližší sedačku, nohy přitahujíc k sobě.

„Co budeme dělat?“

„Zaprvé, půjdeme si sednout do salónku pro VIP, protože nechci riskovat, že by se tu na nás sesypali fanoušci nebo novináři,“ vytáhl mě za ruku zpátky na nohy a pomalu se rozešel k onomu salónku. „No a zadruhé se vsadím, že nějakou zábavu vymyslíme,“ pobaveně mi rukou přejel přes pas, přičemž mě políbil na spánek.
„To se mi zamlouvá,“ s krátkým přikývnutím jsem se k němu ochotně přitiskl. „tohle čekání jsem na létání vždycky nesnášel nejvíc. Teda ze začátku, pak jsme začali létat převážně soukromým.“
„No vidíš, dneska tu máš na zpříjemnění čekání mě,“ se smíchem se posadil do křesílka v salonu a mě si stáhl na klín. Jakmile jsme seděli, spokojeně uvelebení, Anis mě rukama chytil za boky a bez rozpaků vášnivě políbil. „Tohle jsem měl chuť udělat už od té chvíle, co ses rozčiloval na tu nevinnou paní v hale.“
„Nebyla nevinná! Přejela mi nohu vozíkem se sedmi kufry, vrazila do mě, a ještě se vztekala, že JÁ nekoukám na cestu! Kdybys mě neodtáhl, asi bych jí něco omlátil o hlavu,“ naštvaně jsem zabručel. „Což stejně nechápu. Proč jsi mě odtahoval, když zrovna ty bez rozpaků pourážíš půlku policejního prezídia?“
„Protože to jsem já a ne ty,“ něžně mi připomněl. „Ode mě se to víceméně očekává, ale tebe by přizabila půlka týmu, kdyby se dozvěděli, jak příšerně sprostý slova jsi vypustil ze svojí pusy uprostřed letiště, Bille,“ zasmál se.


„Tohle tak moc není fér!“ zaúpěl jsem a hlavou se mu opřel o rameno. „I když musím uznat, že kdyby fanoušci věděli, co za slovník občas použiju, asi by mi přestali říkat princezna,“ pobaveně jsem se ušklíbl.
„Kurevsky sprostá princezna!“ rozesmál se.
„Hej, ale jen občas,“ se smíchem jsem ho šťouchnul do žeber. „A nesměj se mi, nebo ti vyčtu, že’s mě před tou čarodějnicí nebránil a pěkně od plic jí nevynadal, protože to mě napadlo v první vteřině, co jsi mě odtáhnul.“
„Promiň, princezno, ale vážně jsem ani na vteřinu nezapochyboval o tom, že se ubráníš sám, a má pomoc by tak byla naprosto zbytečná,“ ušklíbl se, za bradu si mě přitahujíc k sobě a jemně okusujíc můj spodní ret. Pousmál jsem se a protočil očima, ale ochotně mu omotal ruce kolem krku, prohlubujíc polibek. Anis jednu ruku omotal kolem mých boků, přičemž druhou mi vrazil do vlasů, takže já na něm byl absolutně přimáčknutý, ale rozhodně jsem si nestěžoval.

„Promiňte, ehm,“ odkašlal si někdo za mými zády, ale nevěnoval jsem tomu sebemenší pozornost, protože Anisův jazyk v mé puse byl tak dobrý! „Promiňte?“ ozvalo se znovu, tentokrát mě však i poklepal(a) na rameno. Překvapeně jsem se od Anise odtrhnul a otočil se ke slečně, která nesměle přešlapovala z nohy na nohu, rozpačitě se culíc.

„Co potřebuješ?“ pousmál jsem se a pevně stiskl Anisovu ruku, když se mi s ní snažil zajet pod tričko.
„Moc se omlouvám, že vás ruším, je mi to hrozně trapné, ale vzhledem k tomu, že taková příležitost se mi už zřejmě nikdy nevyskytne,“ rychle drmolila, až jsem překvapeně vykulil oči, „můžu se s vámi vyfotit? Snažně prosím!“
„Oh, jasně,“ krátce jsem se zasmál a chtěl se zvednout, ale zastavila mě pohybem ruky.
„Seďte, táta nás vyfotí, já si k vám jenom takhle vlezu,“ vyhrkla, mávla na „tátu“ a přiskočila vedle křesla. Anis jí blahosklonně přehodil ruku kolem ramen, já se zády opřel o něj, všichni jsme nahodili zářivý úsměv a bylo po všem. „Moc, moc, moc vám děkuju! Jen abyste věděli, hrozně moc vám to sluší spolu! Užijte si dovolenou, ahoj!“ vyhrkla na jeden nádech a zmizela.

„Co to kurva bylo?“ nechápavě vydechl Anis, přesně odhadujíc směr mých myšlenek. „Div, že jí neukápla slina. Nedivil bych se, kdyby do konce života myslela při sexu na to, že jsme se jí dotkli. Její výraz tomu alespoň napovídal.“

„No tak,“ se smíchem jsem se k němu otočil. „Proč jsi vůči ní tak agresivní?“
„Přerušila mi skvěle rozehranou hru!“ nespokojeně zamručel, ale vzápětí si mě za bradu přitáhl k sobě a políbil mě tak vášnivě, až jsem zalapal po dechu.
„Snažíš se mě zabít?“ udýchaně jsem se od něj po chvíli odtáhl.
„Říkal jsem, že mě přerušila,“ pokrčil rameny se škodolibým úsměvem.
„To ale neznamená, že máš zabít mě!“ zamračil jsem se. „I když, taková smrt by stála za to.“
„Vlastně se jí nedivím, že tak slintala, když na tebe koukám,“ s úsměvem mě pohladil v pase. „Dneska jsi absolutně k sežrání.“
„Chyba, a dost zásadní. Já jsem totiž k sežrání absolutně pokaždé.“
„Samozřejmě, princezno,“ usmál se a vzhlédl k reproduktorům, když se ozvalo nějaké hlášení, kterému já nevěnoval sebemenší pozornost. „Jdeme, to je výzva pro nás, hvězdo. Jsme zase o krok blíž naší dovolené,“ vyhoupl mě na nohy a sám se postavil. Majetnicky si mě okamžitě přichytil za pas a společně jsme tak došli až do našeho letadla, kde jsme okamžitě dopadli do sedačky, znovu ochutnávajíc rty toho druhého.

*

Cesta letadlem probíhala víceméně šíleně nudně. Přestože se mě Anis snažil přemluvit k sexu na záchodě, letušky kolem něj kroužily tak dlouho, že i přes mé svolení jsme to museli vzdát. Naší frustraci jsme si však vynahradili při přestupu v Dubaji, kde mě zatáhl na první záchody, nehledíc na moje námitky, takže jsme čtyřhodinové čekání z poloviny trávili sexem na záchodech a z druhé poloviny v restauraci. Snad nikdy jsem nezažil krásnější pohled na Dubaj!

Během letu z Dubaje do Male jsem byl natolik znuděný, až jsem Anisovi poklimbával na rameni, ale nikdo se mi nemůže divit, když už bylo téměř čtyřiadvacet hodin od doby, co jsem naposledy spal. A navíc, i když Anis říká co chce, já vím, že spal, zatímco se o mě hlavou opíral! V Male jsme tak vystoupili z letadla oba rozespalí, ale Anis byl tak laskavý, že nám vyzvedl kufry, a pak mě dovedl na loď, která nás měla odvézt na místo pobytu.

Na lodi jsem si, opřený o zábradlí, užíval ranního slunce, nechávajíc se laskat Anisovými dlaněmi na bocích a břiše. Bylo mi prostě skvěle, okolní uvolňující atmosféra na mě dopadla plnou měrou a já nechtěl nic jiného, než se jí nikdy nenabažit. Nezajímalo mě, jestli Anis vybral ostrov obydlený minimálně nebo ne. Hlavně, že jsme měli možnost společně vypadnout z Německa.

„Co je tohle za ostrov?“ překvapeně jsem vydechl, když jsme po molu mířili na ostrov.

„Veliganda Huraa,“ usmál se zářivě. „Teda alespoň myslím. Každopádně, vybral jsem nám menší chatu celkem v ústraní od ostatních, budeme tam mít klid.“
„Vypadá to tu tak krásně, že bych byla schopný bez rozpaků si ustlat i tady,“ zasmál jsem se, ale vůbec si nestěžoval, když mě směřoval k našemu ubytování. „Páni,“ obdivně jsem vydechl zhruba po dvaceti minutách, možná ani to ne, cesty. Stáli jsme před chatou obklopenou stromy, jen z jedné strany byl přístup na pláž, takže nám to poskytovalo téměř stoprocentní soukromí.
„To’s neviděl všechno,“ s úsměvem mě pobídl k pokračování a začal cosi hledat po kapsách.

„Ty už máš klíče?“ znovu jsem překvapeně vydechl.

„Na lodi mi je dal kapitán,“ souhlasně přikývl a odemkl. Mlčky jsem vstoupil, okamžitě mi brada spadla ke kolenům. Přestože na luxus jsem byl víc než zvyklý, tohle mi absolutně vyrazilo dech. „Chata“ byla plně zařízená jako normálně obyvatelný dům, přičemž francouzskými okny jsem si všiml vířivky a bazénu – to kdyby vám byl oceán málo. „Líbí?“ postavil se za mě Anis. Ihned jsem se prudce otočil a vyskočil mu kolem pasu, pevně ho objímajíc.
„Děkuju, děkuju, děkuju!“ mumlal jsem mezi jednotlivými polibky, kterými jsem mu zasypával obličej.
„Maličkost,“ pokrčil rameny s úsměvem a spustil mě na zem. „Pojďme si vybalit, pak se trochu prospíme, no… a pak vymyslíme, co budeme dělat dál.“
„Jo, to zní dobře,“ opětoval jsem mu úsměv, následujíc ho do ložnice.

*

Ať jsem se po cestě cítil čilý sebevíc, jakmile jsem se jen dotknul postele, do vteřiny jsem usnul, a troufám si říct, že Anis na tom byl velmi podobně, ne-li stejně. Tentokrát jsme ale ani jeden nespali dlouho, probudilo nás nesnesitelné horko, ačkoliv jsme měli otevřená okna a byli prakticky nazí.

„Ježíši,“ s povzdechem jsem se posadil a alespoň rukou se ovíval.

„Fuj, to je vedro,“ zabručel vedle mě Anis nespokojeně.
„Nevím jak ty,“ vstal jsem a převlékl se do plavek, „ale já jdu do bazénu. Pokud se uráčíš vstát, víš, kde mě najdeš,“ krátce jsem se k němu sklonil pro polibek, než jsem bleskově zamířil k bazénu. Bylo mi úplně jedno, jakou teplotu voda bude mít, prostě jsem tam vlezl, slastně vzdychajíc. Jakmile jsem měl vodu po pas, už mě kolem něj pevně objímal Anis.
„Tak tohle je slast,“ odhrnul mi vlasy z krku a jemně mě na něj políbil.
„To mi povídej,“ krátce jsem zasténal. „Ale jen co se z toho horka vzpamatujeme tady, jdeme do moře, hm?“
„Až se vzpamatujeme,“ s přikývnutím mi zajel rukou pod kraťasy a promnul mi penis, který se pod jeho vřelou péčí začal probouzet.

„Anisi,“ otočil jsem se k němu čelem a vášnivě ho políbil. Jeho ruka přesedlala z mého klína na zadek, za který si mě k sobě pevně přitiskl. Ze rtů mi unikl přidušený sten, když se naše klíny střetly, přestože je od sebe dělila látka. Po chvíli, kdy Anis správně pochopil, že jsem vydrážděný na nejvyšší možnou míru, si mě vyzvedl kolem pasu a odnesl do útrob chaty, ale hned za dveřmi mě opřel o zeď, nepřerušujíc polibek. Oba nás vysvlékl z plavek a téměř ihned, jak jsme byli nazí, se klínem otřel o můj vstup, o který se vzápětí opřel, žádaje tak o povolení k vstupu. Ochotně jsem ho do sebe přijímal, rukama ho pevně svírajíc kolem krku. Během pravidelných přírazů Anis opustil mé rty a jazykem polaskal ušní lalůček, krk, klíční kost i bradavku, ke které se sklonil, aby se vzápětí mohl vrátit zase ke krku. „Anisi!“ slastně jsem křičel při sérii přesně mířených přírazů na mou prostatu. Díky tomu netrvalo dlouho, než jsem se kolem Anise stáhnul v orgasmické křeči. Nedlouho na to jsem cítil, že i Anis dosáhl svého vrcholu.

„Bože můj,“ s hlubokým výdechem se mi opřel o rameno.
„Tohle bylo skvělé,“ vděčně jsem ho políbil do vlasů.
„S tím naprosto souhlasím,“ kývnul. „Takže teď pojďme pod rychlou sprchu a pak vlezeme do moře,“ s úsměvem se odstrčil ode zdi a spolu se mnou v náručí se rozešel ke koupelně. Ani jsem se místností nestačil rozkoukat, když mě Anis postavil ve sprše a spustil vlažný proud vody. Bleskově nás opláchnul, krátce osušil a už běžel pro naše plavky. Jen jsem překvapeně vykulil oči, ale to už po mně házel můj kousek oblečení.

„To tě tak naspeedoval jeden sex?“ pobaveně jsem se ušklíbl, když už mě za ruku táhnul přes pláž k moři.

„To si piš,“ se smíchem si mě vyzvedl do náruče a rozběhl se do moře. Pevně jsem se ho chytil kolem ramen, ale to už jsem cítil, jak mě obklopuje voda, slastně jsem zavřel oči. Vzápětí na to mě Anis něžně políbil. S úsměvem jsem se vyvlékl z jeho sevření a postavil se na vlastní nohy, vnímajíc písek prokluzující mi mezi prsty.
„Je tu krásně,“ pohladil jsem ho po zátylku s úsměvem, když mě objal kolem pasu. „Jsme tu sice jen pár hodin, ale už nikdy nechci jet zpátky do Německa.“
„Po měsíci by tě to tu nudilo, věř mi. Nic tu není,“ pobaveně se usmíval.
„Však my bychom něco vymysleli.“
„Já jsem součástí plánu?“ překvapeně se odtáhl.
„Já se o tom nezmínil?“ skousl jsem si ret. „No, každopádně teď už to víš. Jen si to představ, život bez všudypřítomných fotografů, bez otravných fanoušků, kteří tě nenechají dokončit rozehranou hru. Prostě bez lidí, kteří nás neustále nějak obtěžují a nedají nám ani na chvíli oddech.“
„Nakonec by ti to vážně chybělo, hvězdo. Miluješ, když můžeš být v záři reflektorů, a když po tobě půlka světa slastí křičí, Bille. Jsi diva a to nezapřeš. Potřebuješ pozornost,“ jemně mě hladil po tváři.

„Nesnáším, že mě tak dobře znáš,“ zamumlal jsem, ale vděčně ho políbil. „A zároveň mi to na tobě šíleně imponuje.“

„Za ten rok jsem měl pár příležitostí tě poznat,“ přikývl s úsměvem a znovu si mě vyzvedl do náruče, takže já měl možnost cítit jeho vzrušený klín. S úsměvem jsem trochu zavrtěl zadkem, na což mi Anis odpověděl zasténáním. Kousek jsem nám oběma stáhnul plavky a téměř okamžitě ucítil, jak do mě vstupuje. Spokojeně jsem přivřel oči, nechávaje se během líných přírazů líbat na krk. „Miluju tvoje tělo,“ slastně mi zamručel do rtů.
„Já vím,“ přikývl jsem, polibek ochotně oplácejíc. Uvědomil jsem si, že je to poprvé, co jsem na dovolené s někým jiným, než s Tomem a navíc máme sex v moři, což byl můj tajný sen už od dob objevení mé skutečné sexuality. Znovu jsem Anise políbil, tentokrát však s větší vervou.
„Za co to bylo?“ udýchaně se odtáhl.
„Za to, že mi plníš sny,“ usmál jsem se, a vzápětí na to spokojeně zasténal, když do ruky chytil můj penis, palcem mnouc žalud, zatímco do mě vyvrcholil. Díky jeho velmi šikovným prstům jsem ho během chvilky následoval na vrchol.
„Rád plním sny,“ krátce mě políbil, než nás oba znovu oblékl. „Sice jen někomu, ale…“
„Rád plníš sny,“ dodal jsem za něj s úsměvem. „A jde ti to skvěle.“

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Your love over the sex 10.

  1. Dneska jsem se opět královsky bavila 🙂
    Nejdříve nad slintající fynynkou na letišti, které teda ale bezmezně závidím a hlavně to, jak si kluci nemohli zasexovat na wecku v letadle, protože se tam pořád ochomýtaly letušky xDDD
    Chudáčci moji, takové neslýchané příkoří xD
    Jinak pobyt na ostrově byl úžasně romantický, to se mi fakt líbilo a hned bylo vidět, jak se tady bude trávit všechen volný čas 🙂
    Díky za krásný, letní díl, protože u nás momentálně prší a na teploměru je neuvěřitelných 12 stupňů, tak jsem se aspoň trochu ohřála pod tropickým sluníčkem 🙂

  2. teda.. nejdřív zašpiní bazén a teď i moře. 😀 ale jen ať si to užívají, protože mám jakési tušení, že jim tahle idylka moc dlouho nevydrží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics