Sell Your Soul 11.

autor: Raiju

Podle Raiju je v této kapitole ta nejžhavější a nejvíc sexy scéna, kterou kdy napsala 🙂



Pokračovat v tanci

Bill v bezpečí odpočíval na Adamově ruce, věnoval pozornost všemu jinému, jen ne filmu, na který se díval. Cítil se vedle Adama tak malý a v bezpečí. Jeho pravá půlka těla byla spojená s Adamovou levou – jen jejich boky a ramena se dotýkaly, ale cítil teplo z jeho těla – kdyby chtěl, mohl by cítit i tlukot jeho srdce. Ruka, která ležela na Adamově boku, přejela na tenkou látku trička – hrála si s ní, aby Bill přestal tolik přemýšlet.

Čím víc se na tu chvíli soustředil, tím víc si uvědomoval, jak správné mu připadalo, když ho někdo takový držel. Nikdy předtím nezažil toto tiché pohodlí, když on držel holku nebo když se s Tomem koukal na nějaký film – ne, tahle chvíle byla… z nějakého důvodu speciální.

Zvědavé hnědé oči se obrátily na druhého muže – pozorovaly rysy jeho tváře zdůrazněné světly a stíny, jak jeho oči líně sledovaly televizní obrazovku přidělanou na zdi na druhém konci postele. Vypadal tak vzdálený a přítomný zároveň – možná, že tohle bylo všechno, co chtěl. Už předtím říkal, že Billa obdivuje a vzhlíží k němu, ale upřímně, německý zpěvák ho nikdy nebral vážně – ne, dokud nepřišla chvíle, kdy se poddal a nechal ho, aby z něho alespoň malý kousek měl. Adam byl pro něj úplný cizinec, a i tak se k němu choval, jako by se znali celý život.

Když se bledě modré oči podívaly na ty jeho, Bill cítil, jak se mu srdce zastavilo. Nechtěl, aby ho chytil při tom, jak na něj zírá – nemohl si pomoct. Jen jediný den s tímhle člověkem mu přinesl naprosto cizí pocity – opravdu bylo možné, aby se mu líbil jiný kluk? Připadalo mu to tak divné… muži nikdy neměli milovat muže. Tak se to vždy říkalo a tak byl vychovaný. Ano, věřil, že láska přichází ve spoustě podob a že nezáleží na pohlaví, ale vždycky si také myslel, že se mu líbí dívky. To bylo, když se ho ‚alternativní láska‘ netýkala.


Bill otevřel rty, chtěl něco říct, ale jako by se pro tuto chvíli žádná slova nehodila. Chtěl se na něco zeptat, možná aby uvolnil to napětí, co se mezi nimi tvořilo, ale pro jednou ho slova naprosto zradila – a to už bylo něco od někoho tak neumlčitelného. Očima pomalu pozoroval osvětlenou linii jeho obličeje, přes zakulacené lícní kosti a čelist až ke rtům, které byly pootevřené jako ty jeho. Leželi tam, obličeje tak blízko, když se k sobě otočili, jejich nosy se málem dotkly, a kdyby naklonili jen maličko hlavy, jejich rty by se dotkly také.
Část něho to chtěla udělat – jen vidět, jaké to je, ale část jeho byla tak… tak váhající. Co když to udělá a najde tu část jeho já, kterou hledal? Co když to udělá a bude mít tohohle člověka rád víc, než by měl? Bude schopen dál lhát? Lhát do tváří fanouškům, reportérům, vlastnímu managementu a jeho vlastnímu bratrovi? Bude schopný se podívat na svou mamku, tátu, nevlastního tátu, kamarády – podívat se všem do očí a lhát skrz zuby, že ho opravdu nepřitahují muži? Ale když se bude držet zpátky, tak pak bude moct pokračovat ve hře – bude to moct udržet, a bude žít po zbytek života s tím ‚co mohlo být‘ nebo ‚jaké by to bylo‘. Může falšovat své pocity k dívkám a prostě pokračovat žít ve lži a v mysli se vracet k minulosti- to neznělo hezky. Ten konflikt ho uvnitř užíral.

Najednou cítil, jak se mu pod hlavou hýbe ruka, cítil, jak se druhé tělo k tomu jeho trochu natáčí. Ono se to vážně dělo, Adam jako by poznal jeho pocity. Billovi začalo srdce tlouct rychleji, když si začal uvědomovat, jako blízko si jsou. Hledal Adamovy oči, přemýšlel, jestli má uchopit šanci – jestli ano, tlačil by na něj Adam pro víc?

„Jsi v pohodě?“ zašeptal starší, pohledem sjel od Billových ustaraných očí ke rtům a zase zpátky – zoufale se snažil číst, co si myslí a co chce – jestli vůbec něco chce.

„Bojím se.“ Zašeptal Bill zpátky, sotva vydal zvuk. „Nechci udělat něco, čeho bych litoval.“

Po pár chvílích převzal Adam iniciativu – rozhodl se jemně přemluvit Billa, aby tomu dal šanci. Bill se tak bál těch nejmenších věcí, musí to být těžké, takhle žít. Potřebovat se schovat za bezpečnou image, jak to po něm zbytek světa chtěl, potřebovat mít rád to, co oni chtěli, aby měl rád, protestovat proti tomu, co nenáviděli – mohl Bill vůbec ještě přemýšlet sám za sebe? „To je v pořádku, zavři oči,“ počkal, díval se, jak přivřel víčka, ale odmítal je zavřít úplně – jeho nervozita byla tak nesnesitelná. „Zavři oči,“ zopakoval skoro neslyšně, konečně dostal další vlnu důvěry na to, aby je zavřel.

Adam přesunul svou váhu na loket, kterým se opíral vedle Billovy hlavy, svou volnou ruku si pomalu položil na Billovo rameno – dal by všechen čas na světě za to, aby ho nevystrašil. Vydechl úlevou a skoro celý si lehnul – dotkl se nosem nosu toho druhého a nechal ho zvyknout si na pocit, že jsou si tak blízko. Pod dlaní cítil, jak Billovi začalo srdce tlouct rychleji. Konečně nechal gravitaci, aby je snesla dohromady, rty se vpil do rtů žadonících a jemných.

Přelila se přes něj ta největší vlna úlevy, kterou kdy zažil, Bill mu vydechl na rty a odtáhl se – nechtěl, aby ho Adam opustil, a tak zvedl hlavu a znovu se mu vpil do rtů. Něco v tom kontaktu ho nutilo dělat to, čeho se tolik bál – zdálo se, jako by tím naplnil tu díru, kvůli které se cítil tak prázdný a chladný. Snažil se tu díru zaplnit smíchem a křikem milionu fanoušků, penězi a sílou, drogami, alkoholem, jednorázovkami, které mu způsobovaly ještě horší pocity – ale nic zcela nepřemohlo to chladno a prázdno tak, jako to udělal Adam.

Po dostatečné chvíli se starší ze zpěváků uvolnil, opřel se rukama vedle Billova krku a zvedl si ho k sobě. Jejich rty se od sebe nikdy neoddělily na víc než na zlomek vteřiny, začali tak jemně a něžně a postupem se stávali agresivnějšími a potřebnějšími. Adam se nakláněl nad hubeným tělem, prolomil jejich polibek, když ho začaly pálit plíce a žadonily po vzduchu. Oba dva zrychleně dýchali, víčka měli těžká, a pohledy se vyhledávali ve tmě pokoje.
„Páni…“ zašeptal Bill, neuvědomoval si, že to řekl, dokud neuviděl malý úsměv na rtech druhého muzikanta.

Adam se rozhodl zajít trochu dál – po malých krůčcích. Znovu se k němu naklonil, políbil ho lehce na nateklé rty, a pak se posunul trochu níž – přitulil se Billovi pod bradu, aby ho donutil malinko zaklonit hlavu. Rty klouzal po saténové kůži mladíkova krku – testoval, jak daleko ho Bill nechá zajít. Měl pocit, jako by se pohyboval na tom nejtenčím ledě a že jen malý krok by mohl Billa odehnat.

Když se ho prvním polibkem dotkl pod čelistí, Bill vydechl – ihned ochotně zaklonil hlavu, aby se k němu Adam líp dostal. Jen těmi nejjemnějšími doteky mladého zpěváka roztřásl, jeho tělo se tak chtělo hýbat, rukama ho přitahoval blíž k sobě. Bill ho hladil dlaněmi po zádech, cítil, jak se Adamovy svaly natahují a protahují pod tenkým tričkem. Konečky prstů mu tlačil na záda, jeho náramky tiše cinkaly, když do sebe narážely – to bylo, když uslyšel, jak dýchají, a uvědomil si, jaké ticho v pokoji je. Cítil šustění oblečení a Adamovy těžké horké výdechu na jeho krku – pomalu se přesouval k jeho klíční kosti.
Neuvědomoval si, že stále hýbe rukama, jezdil s nimi po zádech a ramenech staršího z nich. Cítil jeho krk, trochu ho tam stiskl a pak jel výš, zajel mu do vlasů v tu samou chvíli, kdy se Adamovy rty vrátily k těm jeho. Najednou se zpěvák nad ním znovu posouval, pomalu a opatrně, jako by ho nechtěl vystrašit. Opřel se kolenem mezi Billova stehna a maličko zatlačil, dokud Bill nedal stehna od sebe a nepovolil mu, si mezi ně lehnout. Čím větší horko mu bylo, tím víc mu dovoloval, jako by nad sebou neměl kontrolu.

Adamovo koleno se pohybovalo nahoru tak pomalu, tak opatrně a zdráhavě. Už teď měl všechno, co kdy chtěl, už jen tím, že je ve stejné místnosti jako Bill. Všechno za hranicemi tohoto existovalo jen v jeho fantazii, mít Billa tak blízko, tak plného chtíče. Bylo mu jedno, jak opatrný musí být, na konci to bude všechno stát za to, dokonce i kdyby mu teď Bill řekl, ať zastaví, stále by to stálo za to, a stejně by zemřel jako šťastný člověk.

Jednu ruku si položil na Billův hrudník, sjel přes napjaté břicho, přes kůži a svaly, které se mu natahovaly přes žebra a dolů po jeho boku, byl schopný sevřít Billův pas svou celou rukou. Byl o tolik hubenější, než jak vypadal s oblečením. Když sjel rukou trochu níž, Adamovy polibky se staly trochu agresivnějšími, nejspíš aby odvedly jeho pozornost. Zatahal za Billův spodní ret, nakonec ho přesvědčil, aby rty dostatečně otevřel. Konečně mohl svou částí zajet dovnitř tohoto překrásného stvoření, oh bože, měl dojem, že se rozpustí.

Zatímco mu Adam jezdil rukou po vnější straně stehna, vzal šanci a přejel Billovi jazykem po spodním rtu, jako by zkoumal jeho křivky úplně poprvé. Rukou vzal jeho stehno a trochu mu zvedl nohu, přitlačil mu ji malinko k boku a ozval se ten nejtišší a nejsladší sten, který kdy slyšel. Cítil, jak Billovy rty vibrují pod jeho zuby, když se jen trošičku odtáhl. Takže Billovi se líbilo být pod kontrolou, co?

Pokračoval trochu dál ve svém zkoumání, Bill dal ruce dolů, chytil se okraje Adamova trika a opatrně pod ně zajel. Tělo se mu chvělo, napínalo se, chtělo cítit jeho kůži, ale všechny důvody v jeho mysli byly proti, bojoval s nutkáním křičet a kopat. Konečky prstů nervózně přejel po jeho pásku, jen nepatrné teplo Adamovy kůže u kraje jeho džínů a odtáhl se, nemohl si tu rozkoš dovolit. S dívkou by to bylo v pořádku, to by to bylo normální a oba by byli nazí a už dávno by si to spolu rozdávali, ale teď, když nad ním byl někdo silnější, kontroloval ho, dával mu rozkoš ve způsobech, které nikdy předtím necítil rukama jiného… Bill už nevěděl, co má poslouchat. Svou mysl? Srdce? Své tělo?

Když Adamův jazyk zajel přes jeho rty do úst a setkal se tam s jeho jazykem, Billovi se instinktivně zvedl hrudník – tělo se najednou začalo pohybovat tak, jak to ani nezamýšlel, a potřeboval jet konečky prstů po kůži zpěvákových zad. Sklopil pohled a zavřel oči, když sten opustil jeho rty. Jeho ruce chtěly přitáhnout Adama blíž a jeho boky se chovaly, jak samy chtěly, vrtěly se a jím probíhalo vzrušení.

Ruka staršího z nich se znovu pohybovala, znovu nahoru po Billově stehně a přes stranu jeho kalhot. Chladné prsty zajely pod látku muzikantova trika, jen stěží mohl uvěřit, jak horká a jemná Billova kůže je, stejně jako když se poprvé dotkl jeho krku a ruky, byla tak bezchybná a hladká. Cítil, jak se mu stahují svaly a jak se chvěje pod jeho dotekem, oběma se zrychloval dech. Ono se to opravdu dělo. Adam se konečně odtrhl od jeho rtů, potřeboval vzduch tak moc, že už to dál nezvládal. Tady byli, dívali se na sebe, lapali po dechu, chvěli se a začínali se potit – stále na sobě měli všechno oblečení. „Je-“ oh bože, nemohl dýchat, „je tohle v pořádku?“

Bill si olízl rty, jen sotva našel hlas a zašeptal ‚ano‘, když se o sebe otřeli nosy. Nikdy si nemyslel, že by kluk mohl být tak něžný a trpělivý, on sám by tedy rozhodně nebyl, kdyby pod sebou měl panice, ale Bill za to byl vděčný. Pomalu přejel Adamovi po krku, cítil, jak se chvěje, zatímco se svaly muže nad ním natahovaly a uvolňovaly. Nikdy si nemyslel, že bude tak dobré být pod něčí kontrolou, doteď si neuvědomoval, že by chtěl.

„Kdybych… na tebe byl moc rychlý… nebo bys chtěl přestat…“
Adam se nad ním třásl tak moc, že viděl, jak se mu před očima chvějí pramínky vlasů, ten pohled Billa skoro rozesmál.
„Ne… nepřestávej…“ skousl si spodní ret a jazykem přejel po jeho vnitřku.

Černý nehet přejel láskyplně po Billově boku, donutil ho vydat ten nejmenší sten. Usmál se, uvědomil si, že se to opravdu děje, že má skutečně povolení to udělat. Najednou se zase nakláněl, rukou přejížděl po Billově břichu a zvedajícím se hrudníku, zatímco jeho rty se přitiskly na mladíkově krku. Druhou rukou zajel zpěvákovi do vlasů, jemně a laskavě zatahal, ale zasténání, co se ozvalo, ho jen stěží překvapilo. Bill každou další chvílí ukazoval, že nevinnost, kterou předváděl světu, byla jen hra, on našel způsob, jak ho vzrušit.

Adam cítil kolem svého pasu třesoucí se ruce a Bill cítil, jak se mu znovu chvějí vnitřnosti, když přejížděl prsty jinému muži po břiše, zastavil se přímo pod hrudníkem a pak jel znovu dolů. Mít nad sebou někoho silného bylo tak nové, tak nějak příjemné. Rukama vyjel zpod jeho trika, najednou přejížděl nahoru po jeho pažích, testoval svaly a cítil, jak jím projela další vlna potřeby. Znovu v břiše cítil ten chvějící se pocit, tak hřejivý a lechtivý.

Mladší zpěvák si olízl rty a začal tahat za knoflíčky na triku druhého. Jeden po druhém vyndával z jejich dírek, odhaloval více kůže a horka s každým dalším knoflíkem. Adamovo tělo se položilo na jeho, když ho svlékal. Tak strašně moc chtěl cítit jeho kůži na svojí, chtěl cítit dalšího člověka. Ztuhl, když Adam chytil okraj jeho trika, ale bojoval se všemi pocity, které mu říkaly, aby mu něco řekl, nechtěl protestovat, když se ten druhý na něj položil a otřel se o něj. Němec zavřel oči a vydechl, zvedl se, aby mu pomohl z něj sundat triko, cítil v sobě vlny paniky a úlevy zároveň, když se znovu položil na postel. Byl vystavený a bezbranný před naprostým cizincem, a ještě ke všemu mužem. Dělo se to! Do prdele, ono se to opravdu dělo.

Starší zpěvák se odtáhl, sundal si košili z ramenou a podíval se dolů, skoro zhypnotizovaný Billovým tělem. Díval se, jak se mladíkův hrudník zvedá a klesá, díval se, jak se chlapcova ruka posunuje po jeho břiše, jak projela kolem černého inkoustu ve tvaru hvězdy. Očima byl připnutý na piercing v jedné z jeho bradavek a nevědomky si olízl rty, najednou ho chtěl tak moc ochutnat. Nikdy se necítil s někým tak nervózní, ale stále tak sebevědomě. Dokonce i kdyby to dnes nedokončili, tak se ujistí, aby se Bill chtěl vrátit pro víc.

Čistě modré oči se zvedly, aby se podívaly do druhých, zatímco se znovu pokládal, rty položil na Billovu saténovou klíční kost. Dá si na čas a dá Billovi plnou péči, donutí ho vrnět a chtít víc… ale to si počká.

Cesta z jeho horkých, pomalých polibků se dostala až ke středu mladíkova hrudníku, zatímco ho zase jednou rukou chytl – přejížděl přes jeho velké obscénní tetování na boku a pokračoval dolů přes bok. Adamova ruka se tam znovu zastavila, masírovala místečko, ze kterého se Bill předtím chvěl, teď ze zpěváka dostával ostřejší a žádostivější výdechy. Vyjel rukou výš a chytil Billův hubený pas, cinkal železnými náramky, zatímco jel rukou něžně nahoru, a opřel se s ní vedle Billova ramene; usmál se mu do kůže, když Bill souhlasně zasténal. Ten malý popichovatel.

Když jazykem konečně přejel po kovové pecičce, kterou už předtím viděl, Billovy steny se staly slyšitelnějšími, zatímco se na něj tlačil hrudníkem. Pěstěné nehty projížděly Adamovými vlasy a po jeho temeni, dodávalo mu to odvahu, chtěl ještě víc.

„Takhle?“ hravě pecku olízl špičkou jazyka a usmál se, když zvedl k Billovi pohled, sotva něco dělali a on dýchal, jako by byli v akci celou noc.
Bill se namísto odpovědi zachvěl. Když se podíval dolů, jen sotva mohl uvěřit, že si k sobě pustil někoho tak blízko, aby ho takhle znal. I s tou nejkrásnější dívkou by už teď byl hotový a ona by už zřejmě odcházela, kdyby už nebyla pryč. Jak mohl být Adam takhle trpělivý?
Znovu se nadzvedl a nakláněl se nad zpěvákem, otíral se při tom jemně o Billovo tělo pod sebou, nehtem lehce přejížděl po jeho delikátní kůži. Bill se mu pod ním zdál tak křehký, tak nový. Prstem přejel mezi jejich těly až k džínové látce, která jim způsobovala bolesti. Mladíkovy boky se instinktivně zvedly, chtěl dostat, co nejvíc mohl. „Chceš jít trochu dál?“ cítil jak je vzrušený, jak žadoní, aby dostal víc. Nemohl věřit, že někdo tak hlasitý a upovídaný přes den byl v posteli tak tichý.

Bill se uklidnil dost na to, aby znovu otevřel oči, aby viděl Adama, jako by mu snad mohl říct, co přesně by se stalo, kdyby řekl ‚ano‘ nebo ‚ne‘, a co by se stalo potom. Vlna naprostého strachu jím projela a pak byla pryč. Jak to může udělat? Pak toho bude určitě litovat… ráno toho bude litovat, tím si byl jistý.

„Nemusíme.“ Ale chtěl. Oh, nikdy v životě něco tak moc nechtěl.
„Já…“
Rty staršího muže se znovu setkaly s bokem jeho krku, znovu a znovu, tak jemně a přesvědčivě, tak trochu sladce, dostal ho do živočišné vášně, alespoň pro teď. Ale nechtěl ho nutit, dokonce i když na něj bolest v jeho rozkroku křičela něco jiného.
Po pár sekundách ticha od Billa se rozhodl převzít znovu iniciativu, jemně na něj tlačit a pomoci mu se rozhodnout. Dlaní přejížděl po vnitřní straně stehna Billovy zvednuté nohy, ještě trochu víc mu nohy roztáhl, aby si mohl udělat pohodlí. Malinko rty na krku druhého mladíka zrychlil, pak se k němu přitulil, co nejvíce to šlo, jako by ve zpomaleném záběru se otíral rozkrokem o jeho rozkrok.

Německý zpěvák zasténal a víc zaklonil hlavu, zatímco chytil Adama za boky, Adam se k němu sehnul a políbil ho na rty. Záblesky bílého světla začaly zahánět pryč jeho myšlenky, začaly oslepovat jeho racionalitu a nutily ho jít jen po živočišné potřebě, jeho tělo bylo teď v trochu jiném světě, nebylo pod kontrolou jeho mysli. Strach, starosti, panika a lítost byly pryč kvůli úžasným vlnám vzrušení, které mu probíhaly páteří, které lechtaly a dráždily jeho nervy a dávaly jeho kostem jejich vlastní život, oh, chtěl víc.

„Oh bože…“ zanaříkal Adam, políbil ho na hubené rameno a znovu na Billa přirazil pánví. Tření mu do mozku posílalo jiskřičky a zvuk jejich zastřeného dýchání naplnil jeho uši, málem ho zbavil celé trpělivosti, kterou měl. Ale nechtěl Billovi ublížit, musel se kontrolovat, alespoň teď. Jeho volná ruka znovu našla tenký bok a stiskla, držela ho na místě, zatímco se pod ním Bill vlnil.

Billovy ruce jezdily po zádech staršího zpěváka, jemně mu tlačily do kůže, aby mu ukazovaly, jak moc ho chce. Bez sexu byl tak dlouho, až moc dlouho, dokonce i na jeho standardy. Nikdy předtím mu nebylo takhle dobře, s žádnou holkou. Být s jiným klukem bylo tak jiné, tak jednoduché a lehké. Věděli, co ten druhý chce a potřebuje, a nemuseli hádat, nemuseli být trpěliví, jen horko, pot a tření se o toho druhého v občasném boji o dominanci. Přirazil pánví nahoru, aby se setkal s pánví Adamovou, rychle se dostali do nového rytmu a oba dva dlouze a spokojeně zasténali. Prsty zajel Adamovi do vlasů a tahal ho za ně, dokud ho k sobě nedostal dostatečně blízko. Těla jich obou ztuhla, jejich přírazy se staly agresivnějšími, jejich steny byly ztraceny v ústech toho druhého. Jediný zvuk, který z nich vycházel, bylo jejich zrychlené dýchání mezi polibky nebo šustění prostěradla pod nimi.

Teď už nebyl čas na trpělivost, už se nemohl dál kontrolovat, dokonce i kdyby se měl ptát o povolení, jestli do něj může vstoupit, tak už je teď moc pozdě. Adam palcem zatlačil na Billův bok, masíroval jeho speciální místečko, které Billa dohánělo k šílenství. Měl pocit, že omdlí.

Když se od sebe konečně odtáhli, aby se jim dostalo vzduchu, Bill se prohnul v zádech a napnul se pod ním, přitáhl si staršího zpěváka na hrudník. Sotva dýchal, sotva dokázal udržet oči otevřené nebo myslet na něco jiného, než byl ten hřejivý, stahující pocit uvnitř něj. Jejich kůže se na sebe kvůli potu lepila, Bill prsty cítil kapičky potu na Adamových zádech, přitáhl si ho blíž, nutil ho být tvrdší. Billovy steny najednou zesílily, s každým dalším přírazem, zdálo se to až moc a ne dost zároveň, a ten konflikt ho doháněl k šílenství díky vášni a frustraci v ten samý okamžik. „Tvrději…“
Adam zavrčel a přirazil boky, zatímco rukou na Billově boku a na rameni stiskl, a kousl zpěváka do ramene druhého.

S dalším dotykem Adamových zubů se Billovo tělo najednou silně stáhlo, roztřásl se, každý sval v jeho těle ztuhl a boky se začaly vymykat rytmu, který vytvořili. Záda se mu prohnula ještě víc a jeho nehty se zaryly do Adamových zad, pevně zavřel oči a silně vykřikl se stisknutými zuby, když na něj ve své plné síle dolehl orgasmus.

Se zoufalým stenem vedle Billova krku, Adam proti němu přirazil tvrději, donutil ho dojít k vrcholu jen chvilku před tím, než tam došel on sám. Pánví přirazil dopředu tak tvrdě, že měl pocit, že na mladším chlapci musí zanechat modřiny, ale už se nemohl kontrolovat. Další dlouhý, úlevný sten a starší zpěvák málem padl celou svou vahou na Billa. Vzalo mu hodně síly, aby se nad ním opřel o kolena a lokty, ale Adam z něj ještě nechtěl slézt, opravdu si to tady užíval.
Tak silně se třásl, zrychleně dýchal, potil se tak moc, že z něj málem kapalo, vzájemně se sobě znovu podívali do očí. Ani jeden z nich neměl dost dechu na to, aby něco řekl; co mohli říct? Ale bylo mezi nimi tiché přijetí, Bill nepanikařil, už se nebál. Tentokrát, když se jejich rty setkaly, bylo to tak něžné, jako jejich první polibek, něžné a plné lásky.

„Nikdy jsem-“ Adam se bez dechu zasmál, díval se dolů, plný zahanbení. „Nikdy jsem se ještě neudělal z toho, že bych dělal jen tohle.“

Bill se mu zabořil do ramene a také se zasmál.
„Já taky ne.“ Začal hladit Adamova záda, zamilovaně mu je třel, jako by ho chtěl uklidnit a omluvit se mu za ty rudé škrábance, co mu způsobil.
Když se pro něj jeho vlastní váha stávala až moc, starší z nich opatrně slezl z Billa, párkrát se zamotal, když se postavil a musel se chytnout nočního stolku, aby neupadl.
„Do prdele…!“ zasmál se tomu, jak se mu motala hlava, a tomu, jak moc příjemné bylo s Billem být. Na chvíli stál v klidu, díval se na toho druhého na posteli, díval se na jeho hrudník a břicho, jak se stále snažil popadnout dech. V modrém a zeleném blikání z televize, Billova kůže jako by se třpytila potem, viděl pracovat každý jeho sval, každou jeho kost se lesknout, obzvlášť ty ostré boky. Není jen hezký… je naprosto dech beroucí…

autor: Raiju

překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

original

11 thoughts on “Sell Your Soul 11.

  1. *Dne 28. června 2012 zemřela na následky roztřesení celého těla, slz v očích a totálního dojetí*

    Oh – můj – Bože 😀 Já naprosto netuším co říct, co napsat …. nic! 😀 A myslím, že si to sjedu ještě tak třikrát, než budu moct nějak srozumitelně reagovat…
    Do prdele, teď lituju, že už jsem ve sprše byla, chtělo by to hodně studenej proud na hlavu :D:D

  2. Bylo to naprosto úžasné, řekla bych až smrtící…
    Miluju takhle niterně popsané pocity, všechnu tu potlačovanou vášeň, ty elektrizující doteky, andělskou něžnost  i skrývanou lásku.
    Po dnešku je už jasné, že tady budu mít v budoucnu velké potíže s psaním komentářů, protože okomentovat tvůj naprosto úchvatný citový styl psaní prostě dostatečně dobře nejde, vždycky to budou jenom prázdná slova o ničem, která vůbec nic nedokážou vystihnout…
    Každopádně, naprosto dech beroucí je nejenom Bill, ale i dnešní díl, vlastně celá povídka, v podstatě všechno, co jsi napsala :)♥

  3. Tak jo, myslím, že je čas na pořádný komentář 😀 I když jsem na tenhle díl byla "připravená" jak od LilKatie, tak od Lisy, která mi to dělá schválně, připadá mi, že jsem na to absolutně připravená nebyla 😀 Asi jsem nečekala, že to bude až taková pecka =)) A ten pláč, který potom přišel, mě naprosto dostal – asi příprava na zítřek či co :D:D
    Hrozně se mi líbilo popsání emocí, obzvlášť pak u Billa, kde bylo nádherně popsané, jak se stavy jeho emocí mění, jak zprvu váhá, ale nakonec podléhá tomu kouzlu, které Adam šíří do všech stran =)) A pak Adamova opatrnost byla neskutečně dechberoucí… Nevím, přijde mi, že od prvního takovéhohle okamžiku se v povídkách mnohdy očekává, že bude dravý, takže nejspíš proto mě nejvíc ze všeho překvapilo, jak strašně něžně a láskyplně tenhle díl působil =)) Už dlouho se mi nestalo, že by mi takováhle zdánlivě naprosto normální chvilka vehnala slzy do očí =))
    Tak nějak přemýšlím, kdy přijde den, kdy před Raiju nebudu mít chuť smeknout… a po dnešku jsem nabrala dojem, že takový den nikdy nepřijde =)) Neskutečná nádhera – tohle všechno =)
    Moc se těším na další díl =))

  4. tak moc jsem se na tohle těšila a ani trochu nelituju, že jsem se do téhle povídky pustila, i když jsem na začátku váhala. Bylo to naprosto dokonalé, úžasně procítěné, geniálně napsané, prostě… nemám slov!!

    Skláním se před autorkou a před překladatelkou, skvělééé!!

  5. Dokonalá kapitolka, skvěle napsaná i přeložená. Stačilo pár dílů a do páru Bill a Adam jsem se zamilovala. 🙂

  6. Woooow nejkrásnější díl! ,, Tohle bylo dokonalý krásně přeložený a ještě k tomu dlouhý! tak se mi to líbí ,, Adam + Bill se mi začíná hodně a hodně líbit! 🙂 Čím dál tím víc 🙂

  7. přiznávám, že po té úvodní větě jsem nevěděla, co si představit. protože Adam s Billem rozhodně ještě nedošli do bodu, kdy by se mezi nimi mohla odehrát nejžhavější a nejvíc sexy scéna. takže jsem se trochu zalekla, aby na to kluci nevlítli moc rychle a celý příběh se tím jen nezkazil.. ovšem, zapomněla jsem, jaká umí být Raiju "citařka". 😀 celý díl byl nabit emocemi a něžným mazlením. bravo. 🙂

  8. Tak to ne. Myslím že mě tu někdo bude brzy mít na svědomí, protože celý tenhle díl jsem zapomněla dýchat O.o Proboha, já MILUJU tenhle pairing♥ Neuvěřitelná, geniální, úžasná, vzrušující povídka O.o Já…vůbec netuším, jak tenhle díl jinak popsat…

  9. krásna kapitola,plná citov a nežností a Bill má naozaj veľké šťastie že je to práve Adam ktorého srdce si získal♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics