Rivalové 26.

autor: Cincina

Protože jsem ve středu 30.5. měla narozeniny, tak snad někteří z vás chápou, že celý minulý týden se nesl v jejich duchu. No a některým z vás udělám určitě radost 😀 Díl je pro Hinu, kterou jsem si za poslední měsíc oblíbila 🙂 😀


VEČER

„Tome, dáš si se mnou pivo?“ nakoukl do Billova pokoje.

Tom ležel na posteli a četl si nějakou knihu. „Jo, proč ne.“ Pousmál se. Vstal a šel za Jorgem do obýváku.
V obýváku se usadil do velkého křesla, Jorg mu podal pivo a usadil se na pohovku. Měl totiž skvostný plán, jak Toma dostat. Hodlá ho opít. A jestli se nepovede už ani tohle, tak se asi zblázní. Šílel z Toma. Chtěl ho. Věděl, že tímhle ublíží Billovi, ale jeho druhé já mu našeptávalo, ať Toma svede.

Tom otevřel plechovku a hltavě se napil. „Mmmm… Dobré.“

„Já mám samé dobré věci.“ Jorg se také napil.
Tom se ušklíbl. „Jenom aby.“
Jorg zvedl obočí. „Nevěříš?“
Tom se uculil. A pak se rozesmál. „Teď by ses měl vidět, Jorgu!“
Jorg se jemně usmál. Vstal, šel do kuchyně a otevřel skříňku, ve které schovával tvrdý alkohol. Vzal pivo, které Tomovi tentokrát už nalil do sklenice, a k tomu přilil docela dost vodky, kterou vytáhl ze skříňky. Tohle se prostě povede!



„Dáš si ještě?“ optal se Jorg, když před něj postavil sklenici s pivem.
Tom se usmál. „A tak proč ne.“ Napil se. „To je dobrý!… Tys to něčím dochutil?“
V Jorgovi hrklo. Neříkejte mi, že on to poznal! Tak to jsem ho podcenil. „Ne, je to obyčejné pivo.“

PO DVOU HODINÁCH

Tom se přesunul za Jorgem na pohovku.

„Jóóórgů“ cvrnkl ho opilý Tom do nosu.
Jorg byl vcelku střízlivý. A teď už byl i nadšen z toho, jak se mu jeho skvostný plán vyvedl. Jsem úžasný! A převrátil oči ke stropu.
Tom začal Jorgovi okusovat ucho. S Jorgem i taková maličkost dělala divy. Tom se opravdu nezdál. Kdyby byl střízlivý, tak by tohle určitě neudělal. Tom pokračoval. Vyhrnul mu tričko a jazykem doputoval k bradavce, kterou jemně skousl a Jorg usykl blahem.

„Mhh…“ Jorg zvrátil hlavu a dal tak Tomovi větší prostor. Tom toho samozřejmě využil a obkročmo se na něj posadil. Triko mu přetáhl přes hlavu a vrhl se na jeho skvostné tělo.

Jorg se nechal. Dělalo mu dobře, že stačilo Toma opít a ten se mu sám vrhl do náruče. Nemusel hnout ani prstem a užije si skvělý, živočišný sex. „Tome, pojď do ložnice…“ pošeptal mu do ucha.

Tom se zvedl a nechal se Jorgem odtáhnout. Absolutně nevěděl, co dělá. Ale byl nadržený. Vždyť sex neměl asi měsíc. A to pro něj byla dlouhá doba. Chtěl uspokojit své touhy. A Jorg by mu to mohl dopřát.

V POSTELI

Tom se nechával Jorgem líbat po celém těle. Vzdychal. Dost hlasitě. Nedivil by se, kdyby na ně zase přišla sousedka jako minule. Jorg uchopil jeho chloubu a párkrát zapumpoval. Samozřejmě rozdráždil Tomovo citlivé místečko na penisu.

„Ááách…“ začal mu přirážet do ruky, protože to bylo naprosto skvělé. Jorg se u toho musel usmívat. Dívat se na Toma, který mu zběsile přiráží do ruky, má zavřené oči, pusu otevřenou a křičí, byla pastva pro oči.
A najednou přestal s pohybem. On taky chtěl pocítit tu slast. Tom otevřel oči a hned pochopil, co Jorg chce. Povalil ho pod sebe, a hned vzal jeho penis do pusy a začal ho ožužlávat. Jemně jej skousl a Jorg usykl. Tohle měl rád. Jenže neměl nikoho, kdo by mu to dělal.

„Tome…“ Vzdychl Jorg. Tom byl úžasný. Pořád ho kouřil. Chvíli jemně, pak drsněji. To bylo ono.

Jorg už to ale nevydržel. Stáhl Toma opět pod sebe a strčil do něj prst. Tom se připitoměle zasmál a zavřel oči. Proč se proboha směje? Najednou se kolem jeho prstu stáhl a usykl. Začal na něj přirážet.
„Př-přidej d-další…“ zašeptal trhaně.
Jorg do něj strčil další dva prsty. Přirážel tvrdě na jeho prostatu a Tom se ošíval slastí. Bože to je mocné! Prolétlo Tomovi hlavou.
„Jo bože!… Ještě!“ sténal Tom. Fňukal. Chtěl víc. „Prosím…“ šeptal.
Jorg se natáhl pro kondomy. Jeden si nasadil. A vklouzl do Toma. Na jeden příraz tam byl až po kořen. „JO!“ Zařval. To je slast! Tenhle sex bude LEGENDÁRNÍ!

autor: Cincina

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Rivalové 26.

  1. Jen aby to Tomovi nezamotalo city :/ já nechci aby se s Billem rozešli..
    Prej LEGENDÁRNÍ sex 😀 Jorg je fakt lovec, to se musí uznat 😀

  2. Ty voleee!:D…Já veděla že ty to plánuješ,že se spolu vyspí!:D:D…
    Jen aby se to nějak nedozvěděl Bill;D..Btw další dokonalý díl;)

  3. Super povídka miluju pár tom a jorg konečně sex s Billem je to fajne ale tohle je víc akční holt zakázaný ovoce nejlíp chutná. Těším se na pokračovaní

  4. Mein Gott!! 😀 Věděla jsem, že se dočkám! 😀 ó lala 😀 😀 😀 😀
    Teda Jorg je ale koumák! 😀 A ještě k tomu ty jeho narážky typu "Já mám samé dobré věci" 😀 To mě totálně dostávalo 😀 😀 Jen si nejsem jistá, jak bude reagovat Tom, až se probudí a bude jakž takž střízlivý. Vidím to tak, že se buď neuvěřitelně naštve sám na sebe, nebo na Jorga 😀 V horším případě na oba dva 😀 😀 Ale taky je tady možnost, že si to vůbec pamatovat nebude 😀 To by mě pak zase zajímala Jorgova reakce 😀 😀 Ale myslím, že ten by to Tomovi určitě s radostí připomněl xD
    No raděj už nic říkat nebudu 😀 Jen, že moc děkuju za věnování dílu a ještě jednou ti dodatečně přeju všechno nejlepší k narozkám! 🙂
    P.S. Já jsem si tě oblíbila víc!! 😀

  5. [5]:  Tak na Toma jsem opravdu hodně zvědavá. Ale prosím, že si dají ještě jedno kolo? 😀 😀 😀
    P.S. Stejně já víc! 😀

  6. [9]: To je jedno! xD Prostě se musím nějak pojistit, abys to zase neusekla 😀 Mimochode, kdy bude další díl? 😀 To čekání je k nevydržení 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics