Wenn es manchmal regnet 17.

autor: Lisa

Chci znovu moc poděkovat za vaše komentáře, kterých se u minulého dílu objevilo mnohem více, než jsem čekala 🙂 Mám nesmírnou radost, že se k nám připojili i noví čtenáři a doufám, že si vaši přízeň zachovám i nadále :p

Už minule jsem vám slibovala, že se od teď ledacos změní, takže dost řečí a šup do čtení 😉
„Mmhh,“ ozval se vedle jeho ucha chraptivý povzdech a teplá ruka, která jej doteď objímala kolem pasu, ho pohladila po černých vlasech. Rozespale otevřel oči a první věc, kterou spatřil, byla bratrova zmatená tvář.
„Asi se mi rozskočí hlava. Můžeš mi prosím říct, co jsem včera vyváděl? Ani nevím, jak jsem se dostal domů,“ mračil se Tom a tiskl si prsty na bolavé spánky. Billovi poskočilo srdce. Opravdu si jeho bratr na nic nepamatoval?

„Byl jsi opilý,“ řekl nakonec potichu. Chvíli zvažoval, jestli má Tomovi připomenout, co se včera stalo, ale nakonec se rozhodl, že to neudělá. Pokud si na to sám nevzpomene, nebude o tom začínat.

Nestál o žádné omluvy, ani o vysvětlení. Jak by vůbec mohl být tak domýšlivý a požadovat po bratrovi omluvu, když věděl, že to, co se stalo, je jeho vina. To on v Tomovi probudil všechno to špatné, tím, jak ho soustavně ničil pouze svým bytím. Poprvé mu došlo, že to není pouze o něm.

Jako by mu bratr otevřel oči. Donutil ho, vidět pravdu. A on měl teď najednou v hlavě podivně jasno o tom, co by se mělo dít dál. A proto nechtěl, aby se Tom ve včerejšku nějak rýpal, protože potřeboval nutně jeho pomoc.


V tom, jak se včera Tom zachoval, nacházel i jakési zvrácené uspokojení. Protože ve skrytu duše mu chtěl patřit, chtěl mu dokázat, že mu může věřit. Protože potřeboval vědět, že existuje aspoň jeden člověk, který ho ještě úplně neodepsal a který v něm má naději. Byl si jistý, že s Tomem zvládne to, co se chystal udělat. A taky si byl jistý, že ten pravý čas právě přišel. Tentokrát se nerozhodl proto, že si včera dal poslední dávku a na dnešek už neměl nic. Tentokrát to dělal proto, že už nikdy nechtěl cítit to prázdno, které v něm momentálně přebývalo. Protože to bylo něco, co k němu nepatřilo. Byl ztracený. Nemohl se v tom prázdnu najít, a najednou začal pochybovat, jestli z něj ještě vůbec něco zbylo.

A to bylo to, co mu nahánělo ten největší strach. Věděl, že s každou dávkou riskuje smrt, ale ani ta ho nedokázala vyděsit tak jako možnost, že by ztratil sám sebe. Cítil se podvedený. – Heroin měl přece vymazat všechno to špatné, ne jeho. Vždycky měl pocit, že je to on, kdo ovládá situaci. Bylo to jako nějaký vypínač uvnitř jeho těla – stačilo si dát trochu fetu a mohl vypnout všechno to, co nechtěl cítit, nebo s čím se nechtěl vypořádávat. Ale teď se cítil naprosto mimo kontrolu. Jako by se jeho zázračný vypínač porouchal a obrátil se proti němu prostřednictvím Toma.

„Jo… vím, že jsem to včera s pitím přehnal. Ale mám pocit, že se něco stalo, že… že jsem ti ublížil,“ pohlédl bratrovi do očí a v mysli mu vytanul obraz toho, jak před ním klečí na zemi, jenže si nemohl vzpomenout proč. Co mu udělal?
„Hmm… ne, Tome. Asi se ti jen něco zdálo, tak to máš popletené. Vím, že bys mi neublížil,“ zavrtěl Bill hlavou a snažil se působit přesvědčivě.
„My jsme usnuli spolu?“ Nepamatoval si ani to, že by šel s bratrem do postele.
„Vlastně ne, jen – nemohl jsem spát,“ hlesnul Bill potichu a bázlivě se zadíval do jeho očí.
„V pořádku,“ usmál se na něj Tom a nepřestával se mu probírat ve vlasech. Zamyšleně těkal pohledem po pokoji. Byl zmatený. A nechápal, proč není na bratra pořád naštvaný. Protože ještě včera mohl vyletět z kůže kvůli tomu, co se dozvěděl. A dnes? Nemohl v sobě najít jediný záštiplný pocit vůči člověku, který se k němu momentálně tiskl až s dychtivou oddaností. Opět měl pocit, že mu něco uniká. Že se stalo mnohem víc, než si ze včerejška pamatuje. A než je Bill ochotný mu říct.

„Chci to zkusit znovu, Tome,“ zašeptal Bill a zadíval se mu odhodlaně do očí. Jeho zorničky byly rozšířené a na čele se mu leskly kapičky potu, jak u něj přestávala působit droga, a začínal absťák. Přesto byl jeho pohled pevný a tón jeho hlasu rozhodný.

„Hmm?“ pozvedl Tom nechápavě obočí, než mu to došlo. „O-opravdu?“ Vlastně si nebyl jistý, jak by se měl momentálně zachovat. Tyhle sliby tady už byly předtím.
„Pomůžeš mi, Tome? Pomůžeš mi najít cestu zpátky?“

Jak by mohl odmítnout, když na něj bratr úpěnlivě zíral svýma očima, které dnes dosud nebyly poznamenány heroinem? Jak by mohl říct ne, když se jeho paže něžně ovíjela kolem jeho pasu, tak důvěrně, až se mu tajil dech? Byl ochotný se vydat kamkoli, ať už bylo sebeméně pravděpodobné, že se doberou k úspěšnému konci. Ať už všechno hrálo proti nim, byl ochotný to zkusit, i přes všechen strach, který se v něm vzdouval při představách toho, co by se dělo, kdyby to zase nezvládli.

„Udělám pro to všechno, jestli je to to, co doopravdy chceš,“ pohladil ho pořád trochu zaraženě po vlasech a přitiskl ho více k sobě.

„Já nevím, co chci. Jediné, co vím je, že už nechci tohle.“
Tom jen přikývl. Nebyl si jistý, jestli má radostí skákat metr vysoko, nebo se třást strachem. Chtělo se mu dělat oboje.
„Kdy chceš začít?“ zeptal se ho po chvíli, kdy vedle sebe jen pokojně leželi a snažili se zvyknout si na ten pocit definitivnosti jejich rozhodnutí. Tom mohl cítit chuť toho očekávání málem na jazyku. Viselo mezi nimi a oni jej pomalu vdechovali, až je celé vnitřně zaplavilo. Bylo to to stejné očekávání, jako když se rozhodli poprvé. Tentokrát však mnohem bolestnější, protože oba věděli, jak trpce chutná zklamání, a zároveň mnohem toužebnější, neboť úspěch, kterého mohli dosáhnout, se najednou zdál být sladší než kdy jindy.

„Teď,“ zachraptěl Bill a odkašlal si. „Nechci už čekat. Nemám už na co čekat.“ Tom byl více než překvapený. Myslel, že zase uslyší výmluvy a termíny, které stejně nebudou dodrženy, ale namísto toho ve tváři jeho bratra neviděl nic než odhodlání. Nemohl přijít na důvod, který zapříčinil u bratra takovou změnu.

„Dobře.“ Na chvíli se odmlčel, ale pak si stejně nemohl pomoct a zeptal se: „Já jen nechápu proč? Proč tak najednou?“ Samozřejmě, že neměl v úmyslu mu to nějak rozmlouvat, jen měl pořád neodbytný pocit, že mu něco uniká.
„Jak jsi sám říkal – nemůžu pořád utíkat,“ pokrčil Bill rameny. Tom se mu opět nedůvěřivě zadíval do tváře. Ale ať pátral, jak chtěl, stejně tam nemohl najít jedinou pochybnost. Čím déle se vpíjel do jeho očí, tím více mu hlavu zaplňovaly myšlenky na budoucnost. Bill se toho opravdu vzdá. Budou žít normální život. Už žádný strach ohledně toho, jestli jeho dvojče vyjde z koupelny pokaždé, když si jde šlehnout. Už žádné lži. Už žádná bolest. Jen oni dva. Oni dva a život, který si pro sebe vždycky představovali.

„Bille,“ pohladil ho po tváři a jeho hlas zněl, jako by se měl každou chvíli rozplakat. Bratr se na něj usmál a pohladil ho po paži.

„Přísahám, že už tě nezklamu,“ zašeptal Bill, než se k bratrovi naklonil, aby ho políbil.
Teď když byl rozhodnutý s tím skoncovat, potřeboval se upnout na něco jiného. Potřeboval vědět, že jeho bratr s ním zůstane za všech okolností, že ho bude milovat vždy a bez ohledu na to, co se stane. Že ho bude milovat celého, se všemi děsy, které se v něm ukrývaly. Potřeboval se k němu připoutat všemi možnými prostředky a hodlal to udělat teď, než ho přemůže naprosto jiná touha, a on už nebude schopný myslet na nic jiného.

„Miluj se se mnou,“ zachraptěl mu do ucha, když se od něj na okamžik odtáhl. Nemohl říct, kdo z nich byl překvapenější – jestli on sám z toho, jak to řekl nahlas, nebo Tom, který měl najednou ve tváři nečitelný výraz.

Chtěl to udělat teď, protože věděl, že pak už nebude nic stejné. Chtěl to udělat teď, protože se cítil zranitelný a byl odhodlaný se Tomovi odevzdat. Chtěl to udělat teď, protože si nebyl jistý, jestli se takhle ještě někdy potom bude cítit, a toho se bál.
„J-já nevím, jestli je to dobrý nápad. Není mi moc dobře,“ zakroutil Tom chabě hlavou.
„To mně už taky ne, ale kašlu na to.“ Odhodlaně ze sebe svléknul triko a odhodil ho na zem. „Nenuť mě o to prosit,“ zadíval se mu do očí, a než to stihl doříct, utopilo se poslední slovo v ústech jeho bratra. Polibek, který mu věnoval, byl naléhavý, a způsob, jakým se na něj tiskl, až se Bill bořil hlouběji do peřin, mu dával pocit bezpečí.
Byl rád, že je světlo. Potřeboval Toma vidět, potřeboval vědět, že je to opravdu on, kdo se nad ním sklání.

Když se ho takhle dotýkal otec, byla vždycky tma. Měl pocit, že pokaždé v něm kousek z té temnoty zůstal – že se přichytil k jeho duši. Teď měl pocit, že se do něj naopak dostává kousek ze světla, které je obklopovalo. Ten pocit se mu líbil.

Cítil doteky bratrových rukou na celém těle. Jako by se tím dotýkal i jeho srdce. Něžně ho hnětl a hýčkal jeho rány, čímž tlumil přetrvávající bolest. Bill věděl, že Tom by jeho srdce nikdy neupustil. Byl si jistý, že by nikdy nemohl najít osobu, která by se o jeho srdce postarala lépe, než jeho dvojče.

Naprosto se mu odevzdal a nechal jeho doteky, ať z něj smyjí špínu, která na něm ulpěla po otci. S ním si vždycky připadal odporný, ale teď když ležel pod bratrovým horkým tělem – ještě nikdy si nepřipadal tak nádherný. A to vše v něm vyvolal pouze způsob, jakým se na něj Tom díval. Jeho oči, které putovaly přes jeho tvář, až k téměř odhalenému tělu, ho svým způsobem přikrývaly. Přikrývaly ho láskou a oddaností a Bill nemohl jinak, než chtít víc.
– Všechno, co mu mohlo po této stránce jeho dvojče nabídnout.

Byl překvapený z toho, jak na něj bratrovy ruce působily. Probouzely v něm chtíč, který ještě nikdy nezažil. Samozřejmě, že jeho zkušenosti v této oblasti byly bohaté, ale uspokojení bylo vždycky pouze jednostranné. Navíc heroin tlumil jeho pocity, i ty, které byly spojeny s jeho sexuální touhou.

Jeho bratr rozechvíval celé jeho tělo, až se mu zadrhával dech, který se snažil proudit ven z jeho úst, aby ho vzápětí mohl lapit svými ústy Tom. A když se váhavě svými prsty přiblížil až k jeho spodnímu prádlu, které mu následně svlékl, a dlaní ho jemně pohladil v klíně, neubránil se Bill hlasitému stenu. Ten zvuk jej natolik překvapil, že vzápětí celý ztuhl a vyděšeně se zadíval na bratra.

„Co se děje? Mám přestat? Jestli nechceš pokračovat, přestanu,“ než se od něj doopravdy stačil odtáhnout, přitiskl ho k sobě Bill zpátky, až se jejich vzrušení o sebe otřela. Tentokrát se svého projevu už nelekl a mírně se na Toma usmál, nepřestávajíc ho k sobě tisknout.

„Nepřestávej, prosím,“ vydechl do jeho tváře a prsty mu cestoval přes záda, až narazil na lem boxerek, ve kterých Tom spal. Stáhl mu je dolů a nedočkavě se o něj znovu otřel. Teď když byli oba nazí, byla potěcha z doteku teplé kůže ještě mnohem intenzivnější. Bill zaklonil hlavu a spokojeně vydechl, když ho bratr začal líbat na hrudi a na krku. Srdce mu tlouklo a potil se víc než normálně, ale rozhodl se, že si toho nebude všímat. Věděl, že jsou to pouze abstinenční příznaky, jak se jeho tělo začínalo pomalu dožadovat pravidelné dávky. Chtěl vnímat jen to brnění, které mu proudilo tělem a shlukovalo se v jeho podbřišku, kde vytvářelo slastné pnutí.

„Tome!“ Hluboce zasténal, když bratr ovinul ruku kolem jeho penisu a jemně ho začal třít a hladit. Oči se mu protáčely a hlavu zakláněl tak silně, až měl dojem, že si musí zlomit krční obratle. Celé jeho tělo bylo v křeči, ale ještě nikdy nezažil nic příjemnějšího. Konečně dokázal pochopit, jak se cítil Oliver, a vlastně všichni ti ostatní, kteří byli ochotni za tohle platit zlatem.

„Já – Tome, prosím, chci-“ zadrhával se s každým bratrovým pohybem, neschopný ze sebe dostat celou větu. Zadíval se Tomovi do očí a natáhl ruku, aby mohl prstem vyhladit starostlivou vrásku, která se mu objevila na čele. Potřeboval bratra cítit blíž. „Prosím, Tomi,“ nikdy by nevěřil, že se jednou ocitne v téhle situaci. Že bude prosit o něco, co tak z hloubi duše nenáviděl. Ale teď mu na tom nepřišlo nic nesprávného nebo nechtěného. Naopak si přál, aby jeho bratr nikdy nepřestal a on mohl už napořád zůstat uvězněný v jeho peřinách. Byl to pro něj akt nejvyšší důvěry. – Musel Tomovi ukázat, že mu může věřit a naopak potřeboval cítit, že Tom je tady bezezbytku pro něj. Byl to závazek, který nesmí být porušen. Slib za slib. – Tělo za tělo.

Bratr se na něj usmál a na okamžik se od něj odtáhl. Když se k němu vrátil zpátky, v ruce svíral krém, který sice nebyl určený k tomuhle účelu, ale bylo to to jediné, co tady Tom měl. Bill mu chtěl říct, že si nemusel dělat starosti, že je zvyklý, ale nakonec jen tiše ležel a dychtivě se díval, jak si Tom důkladně promazává prsty.

Byl připravený na bolest, která přicházela, když se Tom snažil probojovat si cestu do jeho těla, ale co neočekával, byl intenzivní pocit, který ho donutil hlasitě vykřiknout a sevřít se kolem jeho prstů, které se tiskly na citlivé místo uvnitř něj. Cítil se jako smyslů zbavený, když se sám snažil otřít se o bratrovy prsty, jen aby to znovu ucítil. Jeho tělem se proháněla horečka a on nebyl schopný dělat víc, než se svíjet pod svým dvojčetem a mručet jeho jméno.
Tohle pro něj bylo rozhodně nové.

Když už měl pocit, že to nemůže déle vydržet, Tom se od něj opět odtáhl, a tentokrát si vymáčkl do dlaně oříšek krému, kterým potřel svůj penis.

Bill viděl, jeho zaváhání, když na něj znovu nalehl, sevřel jej proto nohama kolem pasu a spokojeně zamručel, když se na něj přitiskl celou vahou. Neměl se čeho bát a nechtěl, aby si Tom myslel, že váhá, nebo o něm snad pochybuje.
„Miluju tě,“ zadíval se mu Tom do tváře těsně předtím, než do něj začal pronikat. Svíral jeho boky a něžně ho hladil, opatrný, aby mu nezpůsobil žádnou bolest.
Bill stačil jen zašeptat něco na způsob: „Já tebe taky,“ než ho bratr připravil o dech, když se do něj celý zasunul.

Tom si nebyl jistý, jestli jen zavřel oči, nebo prostě omdlel z návalu slasti, když se kolem něj rozprostřelo bratrovo tělo, a on měl najednou temno před očima. Zhluboka vydechl nosem a donutil se zadívat na Billa. Jeho tvář byla jen kousek od něj. Rty pootevřené, tmavé vlasy rozprostřené po polštáři způsobem, který mu vytvářel kolem hlavy temnou svatozář, a Tom si pomyslel, že ještě nikdy neviděl nic krásnějšího. Jeho oči byly hluboké, zorničky rozšířené už téměř na normální velikost.

„Tome,“ zakňučel nespokojeně Bill a snažil se sám přirazit a donutit tak bratra k nějakému pohybu. Velmi pomalu a zlehka hledal Tom tempo, které bude vyhovovat jim oběma. Nikdy se mu ani nesnilo, že by se tohle opravdu mohlo stát skutečností. Tenkrát před pár lety, když ho bratr tak poblouznil, na něj často myslel, jaké by to bylo, mít ho pod sebou, sténajícího a rozpáleného. Ale nikdy by nemyslel, že se to opravdu stane. A obzvláště ne v takové situaci. Bylo tady ještě příliš mnoho nezodpovězených otázek a příliš mnoho co kdyby, které na ně čekalo. Ale momentálně se nezdálo být nic důležitější, než pravidelný pohyb jejich těl, který jim dopřával uspokojení.

„Tome, Tome, Tomi,“ šeptal Bill velmi blízko svému vyvrcholení. Očima vyhledal ty bratrovy, protože se do nich chtěl dívat, až to přijde. Tom mu pohled opětoval, ale do myšlenek se mu vkradl zase obraz jeho bratra, klečícího na zemi. Tentokrát si ale vzpomněl i na to, co tomu předcházelo. Prudce zalapal po dechu a po tváři mu přeběhl šokovaný výraz.

„Ne!“ zaklínil Bill za jeho zády své nohy, aby se nemohl odtáhnout a přimáčkl ho silou k sobě, když konečně dosáhl orgasmu. Stiskl ho uvnitř tak pevně, že proti své vůli vyvrcholil i Tom, předtím, než se vzlykající zhroutil na něj. Tiskl k sobě Billovo třesoucí se tělo a hlasitě mu brečel do vlasů.
„Omlouvám se,“ zajíkal se a odtáhl se od něj, aby mohl vidět do jeho nechápavé tváře.
„Je mi to tak líto, přísahám, že jsem ti nikdy nechtěl ublížit!“
„O-o čem to mluvíš, Tome? Samozřejmě, že jsi mi neublížil. Chtěl jsem to!“ Byl z toho, co jeho bratr říkal, zmatený.
„Nemám na mysli tohle! Ale to, co se stalo včera. To, co jsem ti udělal! Bože, co jsem ti to udělal?!“ Bill si na okamžik myslel, že se jeho bratr možná zbláznil. Jeho ruce ho k sobě tiskly příliš pevně, a slzy, které se mu řinuly z očí, vypadaly, že nemají konce.
„Nebyla to tvoje vina,“ zakroutil Bill hlavou. Bylo to to jediné a nejpravdivější, co mohl říct. Samozřejmě, že to nebyla jeho vina. Nikdy by to Tomovi nemohl vyčítat.

„Jak to můžeš říct?“ vyjeknul Tom a zatřásl s ním.

„Protože je to pravda.“ Vzal bratrovu tvář do dlaní a donutil ho, dívat se mu do očí. Tom pořád plakal a snažil se mu vytrhnout, ale nakonec to vzdal a jen poraženě zůstal sedět.
„Dívej se na mě, Tome. Nebyla to tvoje vina. Nic ti nevyčítám, slyšíš mě?“
„Měl bys mě nenávidět. Jsem stejný jako otec!“ vymanil se z jeho sevření a složil si hlavu do dlaní.
„Nejsi jako on!“ zaječel na něj Bill a odtrhl mu ruce od sebe. Tom na něj překvapeně vyvalil oči.
„Nejsi a nikdy nebudeš! Ty mě miluješ, Tome, je to tak?“ Nevěděl, co má udělat, tak jen pokýval hlavou. „Je to tak, Tome? Miluješ mě? Řekni mi to!“
„A-ano, miluju tě, Bille, miluju tě,“ vykoktal ze sebe konsternovaně.
„Dobře,“ usmál se na něj bratr. „Já vím, že ano. A nikdy bys mi sám od sebe neublížil. Nikdy jsi mi sám od sebe neublížil.“
Nevěděl, co přesně mají tahle slova znamenat, ale taky nevěděl, co by na to měl dál říct. Seděli v tichosti a tiskli se k sobě, aniž by si uvědomovali, že jsou pořád propojení, dokud se Bill nezačal nezvladatelně třást.

„Promiň,“ omlouval se Tom a položil jej zpátky do peřin, aby ho mohl přikrýt. „Je ti zima?“

Bill jen pokýval hlavou a schoulil se v posteli do klubíčka. „Potřebuju, už Tome, už potřebuju-“ blábolil a zakašlal do peřiny. Tomovi naštěstí došlo, co se mu snaží říct, a než se Bill nadál, už běžel do koupelny pro Subutex, který tam od jejich posledního pokusu zůstal nedotčený. Byl vděčný za to, že se jeho mozek může zaměstnat něčím jiným, než byla včerejší událost. Bill se dychtivě posadil na posteli a natahoval ruku.

„Musíš to rozpustit pod jazykem. Hlavně to nepolykej,“ podával mu tabletu a Bill ji ochotně přijal. Věděl i o jiném způsobu, jak si Subutex vzít – mohl si ho připravit stejně jako heroin do stříkačky. Potom by byl účinek mnohem rychlejší. Ale nemyslel si, že s touhle variantou by jeho bratr souhlasil, a tak si tabletu dal pod jazyk a čekal, dokud se nerozpustí. Bylo to obtěžující, byl zvyklý, že heroin mu pomohl do několika sekund. Nemusel čekat dlouhé minuty, než se mu rozpustí jedna pitomá tableta v ústech. Ale bylo to to, co si vybral.

Zmoženě se zachumlal zpátky pod peřinu, ze které byl cítit směs jejich potu a vůní, a zavřel oči. Nepřál si nic jiného než spánek. Bratr si lehl vedle něj a rukou ho objal kolem těla. Tvář zabořil do jeho vlasů a než znovu usnuli, políbil ho na spánek.

autor: Lisa

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Wenn es manchmal regnet 17.

  1. a já doufala, že se Tom o svém poklesku skutečně nedozví. teď je potřeba se zaměřit na boj se závislostí a né se ubíjet dalšími výčitkami. jejich milování bylo úplně v pravou chvíli. 🙂 taky jsem napnutá, jak jim to půjde. 🙂

  2. Ach můj bože, co mám psát, když přes slzy ani nevidím na monitor…
    Tohle je tak strašně bolestné…
    A tak strašně krásné…♥
    Opět mám problém okomentovat, protože moje vlastní myšlení je na hony vzdálené tomu Billovu. Jeho logika je pro mě nepochopitelná, jak si může myslet, že je to, co mu minule Tom udělal jeho vina?! A jak si, proboha, může myslet, že když Tomovi dovolí, aby si ho vzal, vymění tím drogu za lásku!
    Povídka se mi prostě dostala tak hluboko pod kůži, že se s Billem absolutně ztotožňuju a potom jsem úplně vykolejená, když se chová jinak, než bych se na jeho místě chovala já 🙂
    Na Toma jsem byla hodně naštvaná, ale dneska, když si při milování vzpomněl, co se včera stalo, tak mi ho bylo tak hrozně moc líto…
    Jeho i Billovy pocity jsi popsala tak nádherně a mistrovsky, že prostě nemám slov, a kdybych měla vypsat pár nejkrásnějších momentů, musela bych opsat snad půl povídky, ale kdybych měla přece jenom vystihnout to NEJ, tak by to bylo:
    "Bylo to stejné očekávání, jako když se rozhodli poprvé. Tentokrát však mnohem bolestnější, protože oba věděli, jak trpce chutná zklamání, a zároveň mnohem toužebnější, neboť úspěch, kterého mohli dosáhnout, se najednou zdál být sladší než kdy jindy."
    Ta věta je tak neskutečně výstižná, až mě z toho mrazí…
    Prostě dnešní díl byl pro mě naprosto úchvatně napsaný :)♥

  3. Tady se někdo rozhodl, že mě totálně odrovná 😀 Kurňa, to jsi mě nemohla varovat, ty potvoro jedna?! :D:D:D Hlavně že's mi ještě přála hodně štěstí – to je mi prd platný, když tu teď hudruju nad délkou tohohle dílu 😀 To nemohl být delší?! :D:D Přísahám, že teď bych zvládla číst třeba až do půlnoci… Úplně jsi mi vyrazila dech. Já nemám slov 😀 Něco tak krásného v té neskutečné bídě bych vážně nečekala… ale tady je jasný důkaz toho, že nemusí a ani nikdy neprší věčně =))
    Teď o to víc doufám, že Billovi jeho vůle vydrží a že hlavně kvůli tomu, co prožil, se nebude k heroinu vracet. Vždyť už toho špatného bylo dost… Jsem neskutečně ráda, že konečně přichází lepší doba =))

    Jen tak mimochodem – jsi skutečně ta holka, co mi psala, že má strach z toho, až bude psát sex? Nevyměnili tě někde mimozemšťani (jestli jo, tak se můžou předem připravit na to, že dostanou do držky, to bychom si jakože nerozuměli!!! :D)? Já fakt zírám =)) Sice jsi to nerozváděla do nějakých extra detailů, ale takhle nádherně napsaný sex, nebo teda spíš milování, jsem snad ještě nikdy neviděla…
    Wow, smekám před tebou, fakt že jo =))

  4. Strasne rada bych to okomentovala, ale momentalne nemuzu. Vsechny myslenky se mi honi hlavou jak silene a ja chci pockat, az se mrsky male uklidni a trochu srovnaji:-) Urcite se jeste vratim. To jedine, co muzu rict uz ted je, ze to byla vskutku mistrovska kapitola.

  5. Myslela som si, že Tom si nespomenie a vadilo mi to. Ale takto je to úplne perfektné. Dokonalá kapitola. Nádherná. Aj Billove odhodlanie. Asi to budú mať ťažké. Ale mohol by Bill vymeniť svoju závislosť na Heroíne za inú za závislosť na bratovej láske a tú bude vždy… dúfam.
    Takmer som slzila, keď si Tom spomenul na to čo urobil. Bolo to silné.
    Ďakujem za úžasnú kapitolu.

  6. To bylo tak krásné =) A jak si řekli, že se milují <3
    To si teda Tom vzpomněl na tamto v 'úžasnou' chvíli 😀 Ale jsem ráda, jak se zachoval Bill… Tom mu dost ublížil a nejradši bych ho šla nakopat 😀 ale Bill mu dal krásně najevo, že je pro něj ten nejdůležitější.. Jen doufám, že ve vnitřku ho Tomovo chování moc nepoznameňalo 🙁
    Hrozně moc si přeju, aby se to odvykání tentokrát povedlo .. Prosíím 😀 Já už nechci, aby se trápili kvůli heroinu :'( Těším se na další krásný díl =)

  7. Ahooj.. jen jsem ti chtěla říct, že tahle povídka mě naprosto uchvátila. začala jsem jí číst před chvílí a jsem u sedmého dílu!!.. Je to dokonalý příběh plný emocí.. moc se mi to líbí… ale přesto dofám, že Bill s tím svinstvem skončí!.. =)) To jak mu Tomí dal pusu na spánek bylo dokonalý!!.. *-*

  8. Téda..krásný díl! Jsem ráda,že se to hnulo. Že se Bill rozhodl s tim přestat a Tomovi přísahal,tak jsme zvědavá,jestli to dodrží…musí! Je dobře,že s tim chce přestat kvůli sobě a i kvůli Tomovi. Jejich milování bylo krásné♥….Je mi líto Toma,jelikož si vzpomněl na tamto,ale..Bill ho perfektně přesvědčil..Prostě díky Tomovi se to konečně hnulo do předu a jí doufám,že to spolu zvládnou…Musej!
    zpečetili to nádherně.

  9. Druhy pokus o okomentovani tohohle dilu… budu se snazit byt strucna… hm:-D

    Prislo mi to cele takove snove. Jako kdyz se clovek ocita na prahu hereckovyho deliria, kdy je vse zastreno mlecnym oparem a posouva se kupredu jen loudave a zpomalene. Umet vykouzlit takovy efekt je darem a ty ho jednoznacne mas. Krasny, opravdu prekrasny dil.
    Sedelo mi tam uplne vsechno. Ta Billova odhodlanost a nahla touha po necem novem, nepoznanem v okamziku, kdy byl nejzranitelnejsi, byla tak dojemna. Jeho vnitrni dialog me neskutecne zasahl. V podstate si uvedomil to, co si nakonec uvedomit musel, a chvala bohu (pokud se to v tomhle kontextu vubec da rict)mu k tomu dopomohl svym krutym preslapem prave Tom. Protoze Bill uz nemel co ztratit, tak se odhodlal a skocil. Milovani s Tomem bylo dechberouci, a ackoliv tato Billova volba mozna hodne ctenaru zaskocila, mi to prislo naprosto logicke, az katarzni ( existuje to slovo vubec?). Jenom clovek, ktery si sam prosel hlubokou krizi vztahu, ktery malem ztratil to nejdrazsi, co v zivote mel a tim padem i kus sebe sama, ktery se musel pokorit, udelat kompromis, naucit se odpustit, verit dal, jen ten dokaze plne pochopit, co se mezi nima dvema v tom okamziku "pravdy", kdy si Tom vzpomnel a Bill mu to nevycital, odehralo. Bylo to tak krasne a tak bolestne. Tajil se mi pri cteni dech a ja jen doufam, ze si tenhle okamzik, at uz se bude v budoucnu dit, co chce, budou moci pamatovat a nechaji se jim posilovat a nabijet.
    Mohla bych takhle polemizovat a premitat o zivote brouka jeste dlouho, ale radsi to utnu:-) Jen jeste reknu, ze byli v tomto dile oba kluci moc statecni – Bill, ze se Tomovi takhle odvazil oddal a rozhodl se skoncit se svym destruktivnim zpusobem zivota a Tom zase, ze ho takhle dokazal bez rezervaci prijmout a rozhodl se skocit s nim, ackoliv nema zadne zaruky, kam jejich spolecna cesta k Billove spase povede a jestli treba nakonec neskonci s prazdnyma rukama a zlomenym srdcem bez Billa. Otevrit nekomu sve srdce a dat mu sve telo, vyznat mu lasku, pomoct mu, vyvest ho spolecnyma silama z temnoty ke svetlu a pak treba ziskat jen podekovani a "bratrskou" naklonnost, pote co s nim uz okusil i raje, to je riziko, ktere Tom musi podstoupit. Svira se mi z toho srdce, ale  drzim jim obema palce:-)

    Takze to byla ta moje strucnost:-/
    Dalasi dil? Az v patek? Kruci!!!

  10. O__________O Ani nevím, co napsat. Jetoprostěúplněúžasnýdíl!!!
    Tyjo, jsem zvědavá, jak dlouho Billovi to odvykání vydrží. Mám strach, že zachvíli tomu podlehne zase. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!!! 🙂

  11. Tak já se na tento díl nejen neskutečně těšila, ale dokonce se i pečlivě přichystala. Vytiskla jsem si všech těch šestnáct předcházejících a znovu si je pročetla cestou domů ze zaměstnání, akorát to tak vyšlo. 🙂 Zvláště jsem si zopakovala místo Tomova selhání, ale názor jsem nezměnila. Samozřejmě Toma ani teď nehodlám omlouvat, ale zřejmě bylo nutno použít těch nejdrsnějších prostředků, aby se Bill vzpamatoval. Byť to musel být pro Toma krutý otřes, když si uvědomil, čeho je vlastně schopen. Potěšilo mě, že hoši celou tu bolestnou skutečnost nijak zvášť nerozebírali a soustředili se na to podstatné, na holé přežití.

    Ale stejně jsem se tetelila při představě, jak se bude Tom Billovi půl kapitoly omlouvat, ovšem tos mě tedy převezla, autorko, na opilcovo okénko jsem nepomyslela. 🙂

    Nemám vůbec ponětí, co by mohlo následovat dál. Jestli se příští kapitolou prozvracíme, propotíme a protřeseme, či jak vlastně vypadá takový absťák, zda Bill skutečně dodrží, co slíbil, a to ve svém vlastním zájmu. Nebo jestli opět podlehne. Doufám, že se celé té situaci, a tím nemyslím jen drogovou závislot, postaví čelem, ovšem za vydatné Tomovy pomoci. Ani nechci myslet na to, jak to bude pro oba těžké.
    Původně jsem zde chtěla ventilovat své pochybnosti o Billově pevné vůli, ale pak jsem si připomněla studentskou pečeť. Kdo jsem já, abych ho peskovala?!? :)))
    Liso, naprosto úžasný díl, už jsem si ho dala potřetí! A možná ještě před usnutím zaběhnu. 🙂

  12. Dokonalý díl. Přečetla jsem ho doslova jedním dechem, píšeš nádherně! Tohle je první povídka, o jejímž ději musím přemýšlet, i když jí zrovna nečtu. Uchvátila jsi mě! 🙂 Jsem zvědavá, jestli jejich láska bude stačit k tomu, aby Bill přestal.. Doufám, že ano. A děkuju Ti, že mi svým neskutečným talentem zpříjemňuješ zkouškové 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics