Jarní úklid povídek 2012 – výsledek

Tak jsem tady po měsíci s výsledkem letošního úklidu povídek. Dopadlo to neslavně, ale to už je tradice, nedá se nic dělat. Něco smažu, něco půjde do muzea, uvidíte v seznamech níž.
Samozřejmě, pokud by autorka viděla svou povídku poprvé na seznamu ke smazání, když napíše, může se to ještě změnit, no problem, mazat je budu postupně, jak budu mít čas, ono to taky chvíli trvá. Mějte se krásně, J. :o)
Do muzea:
Smazat na žádost autorek:
Ke smazání – autoři se neozvali

6 thoughts on “Jarní úklid povídek 2012 – výsledek

  1. Při zjištění, že se bude mazat Espoire jsem se málem rozbrečela, to je mi tak strašně líto, že to prostě nemůžu rozdýchat =(((

  2. Ááááááááááá! Já ji zabiju! Já tu Spookie zabiju! Janule, ještě Dreamers Dream nemaž! Ona se ti v nejbližší době ozve… a když ne, tak ji k tomu osobně dokopu!

  3. Prosím prosím, já už tu prolezla kde co, nemůžu najít jednu povídku, která mě kdysi nadchla, když jsem jí četla, ale bohužel si nepamatuju název a měla jsem za to že je od Mykeriny… prolínaly se v ní dva příběhy, Billa a Toma a Harryho a Draca. Myslím, že byla dokonce na dvě řady. Byla to úžasná povídka, nevíte někdo, jak se jmenuje a je tu ještě vůbec?:´((

  4. [4]: Extazy, to je nejspíš Příběh na druhou od Michelle M., najdeš ho normálně v rozcestníkách. 🙂 Druhá řada se nekonala, je jen jedna. :o)
    A jedna rada na závěr 🙂 Nahoře máme "searching", a když tam zadáš "draco", což je slovo na tomhle blogu užívané jen minimálně, najdeš to hned. 🙂 Pa J.

  5. [4]: Tak už jsem to našla, uuuf, naštěstí to tu zůstalo… hned se pustím do čtení, protože tu povídku fakt miluju… a není od Mykeriny, ale od Michelle M. Příběh na druhou:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics