Selling Cheap 12.

autor: Darkbeth & Hina

Zdravíme! Tak jsme tady s dalším dílem 🙂 Snad si ho užijete a zanecháte zase nějaký ten komentář, z kterých máme mimochodem s Darkbeth vždycky opravdu obrovskou radost, a když je čteme, tak se nad nima usmíváme jak dva cvoci 😀 Takže za ně ještě jednou moc děkujeme a těšte se na další díl, který vyjde snad co nejdřív 🙂


Tom ho držel za boky a stále do něj přirážel. Nebylo to však jako dřív. Tom se snažil být jemný a ohleduplný.
„Tomi…“ zasténal občas do ticha pokoje Bill. Nemohl si pomoct, ale tentokrát se mu to s Tomem líbilo. A nejen to. Dokonce si to i sám užíval.
Tom vjel svými prsty do Billových vlasů a jemně, i když trochu splašeně a nekontrolovatelně, ho v nich hladil. Neustále do Billa přirážel a jeho dech byl čím dál tím víc nepravidelný. Jejich těla po sobě hladce klouzala a na Tomově čele se začaly tvořit kapičky potu.

Bill náhle vykřikl slastí, když Tom přirazil na jeho citlivé místečko. Celý se prohnul a ruce sepnul za Tomovým krkem. Tom situace jen využil a sehnul se blíž k Billovi. Jazykem mu pak olízl vyprahlé rty. Černovlásek ale nenechal Toma v jeho počínání pokračovat moc dlouho a místo toho Tomovi věnoval vášnivý polibek, který Tom s radostí přijal.

Bill se stále kroutil pod Tomovým tělem a jejich jazyky mezitím hrály hru, který převezme nadvládu nad tím druhým.
Bill lapal po dechu, ale v žádném případě se nechtěl od Toma byť jen na malinký kousek vzdálit. Jakmile by to udělal, připadal by si, jako by mezi nimi byla obrovská propast, kterou již znovu nedokáže překonat.


„Hmm… už b-budu! “ šeptl s námahou do Billova ucha Tom, který se ale rozhodl trochu zvolnit, aby prodloužil ten pocit rozkoše.
„Pojď nahoru, kotě,“ šeptl Tom a uchopil Billa svalnatými pažemi za boky, ale ho převrátil nad sebe. Bill se začátku moc nevěděl, co dělat, ale Tomovy ruce mu v tom pomáhaly. Nadzvedával Billa v bocích a nutil ho dosedat až po kořen. Ne, že by se to ale Billovi nelíbilo. Sám začal korigovat pohyby a zapřel se rukama o Tomův hrudník. Zadečkem čím dál rychleji dosedával na Toma a v agónii slastí zakláněl hlavu. Tom jen lapal po dechu a čím dál víc drtil Billovy boky. Jednou dlaní sjel na Billův penis a mírně začal pohybovat zápěstím. Netrvalo dlouho a chlapec vyvrcholil. Stáhnutí svaloviny v jeho těle mělo za následek Tomův orgasmus, protože takové úzko už snést nedokázal.

Bill se zhroutil na Tomovu hruď a cítil, jak v něm proudí Tomova horká tekutina. Opatrně z Toma slezl a pocítil zvláštní chlad, když ho už v sobě necítil. Svalil se vedle něj na postel a hlasitě oddechoval. Tom také stěží lapal po dechu, přičemž očima hypnotizoval uříceného Billa. Kdyby nebyl tak vyčerpaný, pomilovat by ho znovu. Opravdu jsem řekl pomiloval? zděsil se následně Tom svých myšlenek.

„Děkuju…“ špitl stále vyčerpaným hlasem Bill. Hleděl před sebe na strop a z jeho obličeje se nadalo nic vyčíst.

„Huh? Za co mi děkuješ, trdlo?“ zeptal se Tom, přičemž se celým tělem otočil k Billovi.
„Žes byl tak jemný. Nečekal jsem to,“ pošeptal Bill a také se otočil čelem k Tomovi.
„Mohl bych být jemný pokaždé. Ale raději mi řekni, líbilo se ti to? Aspoň trochu?“ zeptal se Tom a rukou začal hladit Billa po tváři.
Bill jen stydlivě kývl a sklopil oči. „I tak děkuju,“ trval si na svém Bill.
„Nemáš zač,“ odpověděl Tom a chytil Billa za bradu. Jemně si ho přitáhl k sobě a políbil ho na rty. Bill s ním začal ihned spolupracovat. V jejich tělech znovu proběhla vlna vzrušení a chtíče. Tom si k sobě přitáhl Billa a pevně ho objal. Sice by nejraději pokračoval a miloval se s Billem klidně celou noc, ale viděl na Billovi, že už je unavený a vyčerpaný. Nechtěl ho dneska úplně zničit. Proto se od něj raději odtáhl a s Billovým nesouhlasným zamručením si ho položil na svou hruď.

„Nebuď tak nedočkavý,“ pošeptal do ticha pokoje Tom. „A teď už spi. Nebo budeš mít zítra kruhy pod očima,“ pousmál se Tom a jako ochranu položil na Billovo křehké tělo své ruce.

„Dobrou noc,“ špitl ještě Bill, než zavřel svá čokoládová očka, a poté se už jen nechal Tomem vískat ve vlasech. Brzy však usnul a spokojeně padl do říše spánku.

Tom tak snadno usnout nemohl. Tížily ho výčitky svědomí. Když nyní při pohledu na tu panenskou tvář vzpomínal, co všechno kvůli němu musel Bill vytrpět, tak mu bylo z jeho samého zle. Nechtěl si to přiznat, ale bylo to tak. S povzdechem šel na balkón, aby si zapálil cigaretu. Když v tom mu začal zvonit mobil. Rychle hovor přijal, než stačil nepříjemný zvuk Billa probudit.

„Ahoj, zlatíčko. Tady máma. Myslíš, že bys mohl přijít v pátek ke mně na večeři?“ zeptala se mile. Tom už se dlouho se svojí matkou neviděl, takže okamžitě souhlasil. Přišlo mu sice, že se něco děje, ale když se zeptal, tak mu jeho předtuchu matka vyvrátila. „Čekám tě tedy v pátek v sedm,“ ukončila Tomova mamka rozhovor a telefon opět oněměl.

Tom se zamyslel. Je středa. Musí tedy zítra nechat vymyslet nějakou květinu. Přece jenom se dlouho neviděli.

Nakonec se vrátil do ložnice a vlezl si pod peřinu k Billovi. Černovlásek spal na břiše a přikrývka odhalovala jeho bělostná záda. Tom nemohl odolat a krásou toho chlapce byl donucen pokládat motýlí polibky na jeho záda. V tu chvílí si uvědomil, že mu na tom chlapci zřejmě záleží víc, než by mělo.

Zbytek noci už pak oba dva spokojeně spali. Toma sice občas probudil Bill, který přes něj přehodil svou nohu, nebo ho polechtal vlasem, ale Tomovi to vůbec nevadilo. Právě naopak. Byl rád, za každou chvíli, kdy se může na Billa beztrestně dívat.

Už bylo dávno ráno, když se Bill probudil. Nejdřív byl zmatený, kde to vlastně je, ale když uviděl Toma sedícího na křesle s úsměvem od ucha k uchu, hned z něj ten nepříjemný pocit opadl.

„Dobré ráno,“ usmál se na něj Tom, pohledem stále visel na Billovi.
„Dobré,“ odpověděl stydlivým hlasem Bill. Pohled ale ihned sklopil k zemi. Uvědomil si totiž, že před Tomem leží nahý, jen pod lehkou přikrývkou, kterou měl stejně skopanou, takže na sobě vlastně skoro nic neměl.
„Nemusíš se stydět,“ odpověděl Tom. Připadalo mu roztomilé, jak se Bill snaží zahalit do lehké přikrývky a v tváři celý zčervenal.
„Já se nestydím…“ pošeptal vzdorovitě Bill.
„Jasně,“ odpověděl ironicky Tom a přešel k posteli, na které seděl Bill. Pomalu se dotkl deky, kterou Bill v rukách křečovitě svíral, a začal mu ji stahovat zase zpátky dolů. Černovlásek nespokojeně zamručel, ale nechal Toma dělat, co chce.

„Nemáš se za co stydět, věř mi,“ dodal znovu tichým hlasem Tom a jemně Billa políbil. Tom jemně přejížděl konečky prstů po chlapcových bocích a díval se mu přitom do očí. „Nechci, aby ses prodával jiným mužům,“ vypadlo z něj nakonec.

„To ale nezáleží na mně,“ oponoval mu Bill.
„Otec tě nutí?“ zeptal se Tom, i když odpověď znal předem. Bill lehce přikývl. Nebylo to pro něj příjemné téma.
„Víš, nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale… mohl bys bydlet tady…“ šeptl do ztracena Tom. Měl pocit, jako by ho k Billovi vázalo nějaké pouto, které si nedokázal vysvětlit. Jako bych ho znal celý život. Bill se na něj překvapeně a s obavami podíval.
„Nebudu ti už ubližovat, slibuju,“ dodal nakonec Tom, když viděl tu nedůvěru v chlapcových očích.
Bill si chvíli nebyl svou odpovědí jistý, ale po představě, že by se měl vrátit k otci a znovu snášet ty nepříjemné situace a narážky, tak nakonec jen jemně kývl hlavou. „Tak dobře,“ souhlasil Bill. Přece jenom všude bude lépe než u jeho otce.
„Děkuju,“ řekl Tom a znovu ho jemně políbil.
„To já děkuju tobě,“ usmál se do polibku Bill. Jeho klidný hlas se ale změnil na velice nervózní ve chvíli, kdy zahlédl hodiny na zdi. Podle nich bylo již něco po dvanácté dopoledne.

„Jejda!“ vykřikl Bill a už se začal soukat z postele.

„Co se děje?“ zeptal se nechápavým hlasem Tom.
„Měl jsem být už dávno doma! Měl jsem tam být už včera večer!“ začal panikařit Bill. „I když teď budu u tebe, tak otec o tom ještě nic neví! Zase bude šílet!“
„V klidu, zlato. Zajedem tam spolu a ty si jen vezmeš věci, který potřebuješ,“ usmál se Tom. Bill se díky tomu trochu uklidil. Už se viděl, jak to všechno bude tátovi vysvětlovat. Naštěstí na to nebude sám. V Tomově přítomnosti se najednou cítil tak klidný a úplný, až mu připadalo, že ho nemůžu zničit vůbec nic.
„Ale máš pravdu. Už bychom asi měli vyrazit,“ dodal po chvíli Tom a začal se spolu s Billem zvedat z postele.

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

14 thoughts on “Selling Cheap 12.

  1. Whohou :D..konečně komentuju taky trochu dřív než až druhý den nebo tak 😀
    Jinak…díl to byl krásný.=) Líbí se mi,jak je na něj Tom něžný a jak má výčitky svědomí,že mu před tím ubližoval..Jo.to bude láska Tome♥..Billovi je s ním taky dobře. Ouh……no a už se to blíží..ta chvíle,kdy přijdou na tu pravdu..jsem na to zvědavá,jak zareagujou…fakt jsem dost zvědavá. Máma Tomovi ani neřekla,co má v plánu,až tam k ní přijde,takže to bude určitě hustý. Mno a teď jednou za jejich otcem,aniž by Tom tušil,že……eh..no..jsem zvědavá. A to,jak mu nabídl,aby u něj bydlel je skvělé!
    "Jako bych ho znal celý život"…njn Tome..dvojčate…bože to bude hustý,až to prdne…až se tam uviděj..nebo tak. jsem na to fakt zvědavá.

  2. Tak to byl úžasný díl! 😀 Jsem z toho vedle, culím se na to jak sluníčko 😀 To jste mi udělali radost! =) Tom tu byl tak něžný =) jsem ráda, že si uvědomil, jak byl na Billa hrubý. Záčíná mít naopak ty ochranitelský pudy 😀 Budou spolu bydlet joo <3 😀 😀 Jupíí. A na další díl se nemůžu dočkat, doufám, že v ňom bude ta rodinná večeře 😀 No, možná že v dalším díle bude spíš to stěhování… Stejně se těším =)

  3. Jééé… <3 Já jsem tak ráda, že se Tom k Billovi chová jemněji. Jen doufám, že mu to už vydrží. 😀 Ale myslím, že ano. 🙂 A už chci vidět, jak bude Billa bránit před svým vlastním tátou. Ale on si ho nepamatuje, ne? 😀 No páni, až to všechno praskne, to bude docela hukot. 😀

  4. Oh yeah!!!! 😀 Mrtě se těšim na tu rodinnou večeři a až se tam poznaj to bude zásek!!! XD  A že mutohle nabídl a tak hezky se k němu chová je tak roztomilý!!!!!! 😀

  5. Oh jo….a rozbij mu hubu Tome…ajjj…sem zvědavá co budou dělat, až oba zjistí, že jsou bratři. :DDD

  6. Děkujeme za podporu 🙂 Tolik komentářů jsme vážně ani v nejmenším nečekaly 🙂

    [3]: Tajemství 😛 😀 😀 😀

    [5]: Ne, nepamatuje si ho. To víš, nejenom, že jsou schizofrenní, ale někteří k tomu mají ještě i sklerózu 😀 😀

  7. Nemyslím si, že Billův otec bude mít radost :/ Ale je od Toma hezké, že to Billovi nabídl. Těším se na další dílek 🙂

  8. Jeeeeej, to je super, že chce mať Billa u seba 🙂 Dúfam, že nejak zriešia ich otca a nebude nejak protestovať veľmi…ale tá večera sa mi nepáči, všetko sa to zkazí 🙁

  9. Nejkrásnější díl! :-))) Konečně jsem se dočkala 🙂 Tak honem další protože já už se nemůžu dočkat 🙂

  10. Konečne kapitola, ktorá až tak nebolela. Ale aj tak Tomovi nedokážem odpustiť aký bol k Billovi prvý krát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics