Your love over the sex 2.

autor: Saline A.
Všechno to začalo zhruba před rokem, pár dní po květnovém předávání cen Comet, kde jsme mimochodem vyhráli čtyři kategorie. Celý večer na Comet měl Bushido oplzlé řeči, ale pozornost jsem jim začal věnovat až po přečtení jakéhosi rozhovoru, v němž zaznělo něco ve smyslu, že kdybych se ho zeptal, zda se se mnou vyspí, určitě by řekl ano. Pravda, byl to čtvrt roku starý rozhovor, ale i tak, David mi ten časopis málem omlátil o hlavu, což jsem si nenechal líbit a po vydupání si jeho adresy jsem se za ním s časopisem v ruce rozjel.

FLASHBACK

Rozzuřený na nejvyšší možnou míru jsem pěstí zabušil na mohutné dveře, čekajíc, až se jejich majitel objeví.

„No ne, koho mi to sem všichni čerti nesou,“ Bushido se překvapeně, ale s úsměvem opřel o dveře, jen v ručníku. Zřejmě jsem ho vyrušil ze sprchy, napadlo mě při pozorování jedné osamělé kapičky stékající po jeho… perfektním těle.
„Tohle musí skončit,“ rychle jsem se vzpamatoval a zamával mu časopisem před obličejem. „Můj manažer to dává sežrat mně!“
„Copak ti dává sežrat?“
„Tvoje oplzlé řeči!“ frustrovaně jsem vykřikl, nevnímajíc, že mu tykám. „Nevím, proč bych si měl nechávat nadávat za to, že ty jsi nadržený nechutný prase!“ dál jsem vřískal. Bylo mi celkem fuk, kdo všechno to uslyší, ale tomu paku asi ne, protože mě prudce vtáhl do útrob jeho bytu.



„Kdo si myslíš, že jsi, abys tu na mě takhle vřískal?“
„A kdo si myslíš, že jsi ty, když si myslíš, že máš právo rozhlašovat na každým rohu, jak bys mě šoustal?“
„Nejsem ani první ani poslední, to musíš uznat,“ jízlivě se ušklíbl.
„Ale jedině ty a ten tvůj podivný kamarádíček Kay to rozhlašujete do novin a rádií! Mě nebaví pořád vysvětlovat, že s tebou nic nemám a tvoje řeči jsou jen nechutný nadržený plky!“ časopisem jsem po něm vztekle mrsknul.
„Tak podívej se, já tady na sebe nenechám řvát sotva devatenáctiletým frackem, mladou hvězdičkou. To, že bych tě nejraději přehnul přes komodu, je ti určitě víc než jasné, ale pořád ti to nedává důvod na mě ječet!“ rozkřikl se i on, až jsem o krok ustoupil.
„A já na sebe nenechám řvát Josta, už mě to nebaví!“ vzpurně jsem vystrčil bradu.
„Neříkej mi, že jsi taková princezna,“ posměšně se uchechtl.

„Jdi do prdele,“ vztekle jsem odsekl a měl se k odchodu, ale zabránilo mi v tom naražení na zeď a Bushidův jazyk v mé puse. „Jdi ode mě, ty prase!“ odstrčil jsem ho od sebe, přičemž moje dlaň nenávistně pozdravila jeho tvář. V životě by mě nenapadlo (i když zpětně asi ano), že zrovna tohle ho vyrajcuje ještě víc. Namáčkl se na mě tak silně, až jsem se divil, že ta zeď ještě stojí. Jazykem plenil má ústa a já, blbec jeden blbá, podlehl pocitu jeho vypracovaného těla lepícího se na to mé, a do polibku jsem se zapojil. Nebyl to žádný polibek z romantického filmu hodný Oscara, spíše jsme spolu bojovali o dominanci – škrábal jsem ho na ramenou až do krve, zatímco on mi prokousl ret. Jakmile jsem ucítil krev, dal jsem mu facku, což způsobilo, že mi sundal tričko a dravě mě kousnul do ramene. Alespoň, že mu tohle došlo. Takováhle publicita by nepomohla ani jednomu z nás.

„Chci tě šukat,“ zasyčel mi do rtů.

„Jsi prase,“ odsekl jsem, ale jeho dlaním vyšel vstříc, když mi svlékal i kalhoty. Jedním tahem jsem z něj sundal ručník a odhalil tak ten jeho celostátní poklad. Spokojeně jsem mlasknul při zjištění, že má obřízku.
„A ty mě chceš,“ krátce se zasmál, než si mě vyzvedl, abych obtočil nohy kolem jeho pasu.
„Ne, ty chceš mě. Já řeším týdenní abstinenci,“ hravě jsem ho kousl do ucha, ale vzápětí bolestně zaskučel. Ten bastard do mě vstupoval na sucho, jen s kondomem, který vzal nevím kde. „Ty bestie!“
„Nečerti se, zvykej si. Moc času ti nedám,“ zavrčel. I když za jiné situace bych ho asi praštil, teď jsem ho raději poslechl, o můj úplně natržený zadek tu nikdo nestál.

„Můžeš,“ svolil jsem po nějaké chvíli a okamžitě ho objal kolem krku, protože začal šíleně prudce přirážet, až jsem sotva popadal dech. Člověk by řekl, že při takovém tempu bude během pěti minut, ale jeho výdrž byla překvapující, na což jsem si nemohl stěžovat, protože mně to přinášelo extrémní slast. Po dalších asi deseti minutách jsem cítil, že už se blíží ke svému vrcholu, tak jsem se kolem něj pevně stáhl, abych ten proces o něco zkvalitnil.

„Tvůj zadek je mnohem lepší, než jsem si myslel,“ zachroptěl při posledním přírazu, načež hlavu zabořil mezi mé rameno a krk.
„Mlč,“ zašeptal jsem, opíraje se o zeď a popadaje dech. „A teď mě pusť,“ zamumlal jsem po chvíli, kdy se můj dech zklidnil. Spustil jsem nohy a sesedl z něj, přičemž jsem se okamžitě začal oblékat.
„Doufal jsem v druhou rundu,“ pevně mi stiskl zadek a hluboce mě políbil. „Ale tak příště,“ pokrčil rameny.“
„Jdi do prdele,“ zakroutil jsem hlavou a spěšně vyrazil pryč z toho proklatého domu.

KONEC FLASHBACKU

A tak jsem tu dnes, po roce, stál znovu, tentokrát však s vlastními klíči v ruce. Během toho roku se stačilo udát spousta věcí, dobrých i špatných. Oba jsme o něco málo dospěli, přerovnali své priority, ale na našem vztahu víceméně zůstalo vše při starém. Až na ty klíče, samozřejmě. S povzdechem jsem si odemkl a vydal se do útrob bytu. Vzhledem k tomu, že byt můj a Toma byl úplně prázdný, naprosto samozřejmě jsem zamířil do Bushidovy lednice, která byla vždycky plná až k prasknutí. Bez rozpaků jsem tam ujídal od každého kousek, když se mi za zády ozval jeho hlas.

„Přišel ses sem najíst?“ Polekaně jsem lednici zavřel, ale plná pusa se nedala zamaskovat. „Klid, už jsem si zvykl, že po každé tvé návštěvě musím doplnit zásoby,“ lhostejně pokrčil rameny a opřel se o futra.

„Promiň, ještě jsme s Tomem nebyli nakoupit,“ omluvně jsem se usmál a rozešel se k němu. „Dneska jsem zamířil rovnou za tebou,“ zajel jsem rukama pod jeho tričko, kde už na mě netrpělivě čekalo jeho skvostné tělo.
„Měl jsi hodně velký hlad, že?“ uchechtl se.
„Po cestě jsem si koupil croissanty, nedělej ze mě vyžírku!“ lehce jsem ho plácnul. „Přišel jsem dohnat ten náš deficit.“
„Pánovi se stýskalo?“ konečně se usmál a chytil mě za zadek.
„S trochou nadsázky,“ pokrčil jsem rameny. „Spíš mě dojal ten tvůj telefonát a včerejší návštěva. Bylo to šíleně sladké,“ nevinně jsem se zaculil, ale vzápětí jsem konečně zase ochutnal jeho rty. Přestože jsem ho viděl včera, i tak to byla dlouhá doba odloučení, a vůbec nezáleží na tom, že náš vztah je jen o sexu. Bez okolků přiznávám, že se mi stýskalo.
„Čekal jsem totiž, že dostanu víc než pár ubohých polibků,“ nespokojeně zabručel.
„Byl jsem opravdu unavený, Bushido.“
„Ok, fajn. Jak dlouho tě budu mít k dispozici?“
„Týden, pak jedeme na pár dní zase někam, ale pokud vím, pak tu budeme až do září. A v září tu budeme všehovšudy dva dny, jinak jsme mimo Německo,“ s povzdechem jsem se od něj odtáhl.
„Děláš si srandu?“ tázavě ke mně vzhlédl.
„Kéž by,“ nesouhlasně jsem zavrtěl hlavou a vysvlékl si horní část těla. „Teď na to kašli, zlato,“ něžně jsem ho pohladil po tváři, abych mu vzápětí mohl sundat tričko. „Jo, po tomhle se mi stýskalo,“ jazykem jsem mu objel bradavku, která okamžitě ztuhla vzrušením.

„Pojď sem,“ zachraptěl Bushido a vyzvedl si mě do náručí. Spokojeně jsem kolem něj omotal nohy, zatímco mě odnášel do ložnice, náruživě jsme plenili ústa jeden druhému. Přestože jsme si nikdy neslíbili věrnost, od našeho prvního sexu jsem s nikým jiným nespal. Ostatně by to bylo zbytečné vzhledem k tomu, jak často jsme byli spolu. Sex s Bushidem mi bohatě stačil, a navíc – málokdo by dokázal překonat jeho kvality, pokud vůbec.

„Kolik máš dneska času?“ stiskl jsem v ruce přes kalhoty jeho topořící penis, když mě položil na postel.
„Dost na to, abych tě zničil,“ ušklíbl se a lehce ze mě stáhnul mé kalhoty.
„To rád slyším,“ napodobil jsem jeho počínání, tudíž se naše těla konečně dotkla kůži na kůži. Ze rtů mi unikl tichý sten, Bushido rukou zkušeně zabrousil do mého klína, druhou rukou zpracovával můj vstup.
„Je možné, že miluju tvůj zadek?“ zachroptěl mi do ucha.
„Každý miluje můj zadek,“ se smíchem jsem se na něj přetočil. „Ale můj zadek miluje pocit, kdy jsi ve mně, takže vypadni s tou rukou.“

Hned, jak jeho ruka zmizela z mého vstupu, nahradil jsem ji jeho penisem. Spokojeně jsem na něj dosedl, miloval jsem ten první pocit. Setrvávali jsme v té pozici pár vteřin, než mě pod sebe Bushido shodil a začal tvrdě přirážet. Zalykal jsem se slastí, jen nevědomky jsem mu opětoval dráždivé polibky.

„Tvůj zadek je můj,“ zavrčel s posledním přírazem, po kterém se zhroutil na mé tělo.
„Ale no samozřejmě,“ objal jsem ho kolem pasu. „Díky.“
„Za co?“ nechápavě ke mně vzhlédl.
„Za vřelé přivítání,“ hluboce jsem ho políbil. Povalil jsem ho pod sebe a drobnými polibky zasypával jeho tělo. „Chceš do sprchy?“
„Za chvíli,“ zabroukal a přivinul si mě k sobě. „Teď si odpočiň, připrav se na další kolo,“ znovu mě políbil.
„Jsi zlatíčko,“ s úsměvem jsem ho poškrábal na hrudníku, užívajíc si ojedinělou chvilku něhy.

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

23 thoughts on “Your love over the sex 2.

  1. No já končím twl :D:D:D Fůůůů, okay, máš pravdu, těším se i na středy (proč si sakra vybíráš dny, když máme tělák?! 😀 Ten to dokonale kazí :D:D:D)… Tohle je zatraceně kruté 😀 Už teď se těším na další díl :D:D i když miluju HfU, tohle je naprostá pecka :D:D Hlavně je hodně zvláštní ten kontrast mezi oběma povídkami… Takové ťuťu ňuňu… a najednou buch tohle :D:D:D:D Ááá, těším se na další díl 😀
    Btw… ten nápad se seřvákem po nějakém tom článku je naprosto boží 😀 už kolikrát jsem přemýšlela, jak na to asi Bill reaguje :DD ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo :D:D

  2. [1]: Děkuji! ^^

    [2]: Protože tělocvik nesnáším už od základky a mám z něj uvolnění? 😀 😀 Jsem ráda, že se těšíš! ^^ Věděla jsem to! 😀 Ono totiž HfU mělo být "buch" 😀 Někde jsem si tu vášeň vynahradit musela. 😀
    😀 Bill je koumák, přece si to nenechá líbit, ne? 😀

  3. No moje nervy další kolo 🙂 .. Škoda , že ten sex je takový uspěchaný a není víc rozepsaný 🙂 ,ale nevadí i tak to bylo dokonalý! 🙂 Tak honem další díl 🙂

  4. Fíha 😀 Tak zaprvé by mi už vážně měl někdo zakázat dívat se na ten obrázek k povídce 😀 To se pak čtení jednoho dílu protáhne na dvě hodiny 😀
    Ale tak teď konečně k dílu xD Nemůžou díly vycházet časteji? :DDD prosím! 😀 dneska jsem celej den myslela jen na to, že bude pokračování. A musím říct, že se při tom hodně blbě píšou písemky 😀 No a ústní zkoušení je ještě horší 😀
    To byla tak úžasný, jak Bill přijel za Bushidem! 😀 a ten jejich rozhovor 😀 😀 😀 No vlastně všechny jejich rozhovory jsou úžasný 😀 Naprosto z nich nemůžu 😀 Doufám, že jich bude ještě opravdu hodně 😀
    Dalšího dílu se vážně nedočkám 😀

  5. [15]: No, já ti to zakazovat rozhodně nebudu! 😀
    Ježiš, tak to se moc omlouvám! 😀 Zkusím udělat, co bude možné, záleží na tom, jak se mi podaří napsat díly dopředu, ale slibuju, že se budu snažit! :)) Tak snad ti všechna zkoušení a testy vyšly 😀
    Samozřejmě, že jich bude ještě hodně! Budou tam romantické, vzteklé, milé, zlé, od každého kousek!
    Dočkáš, uteče to rychle, uvidíš 😀 ♥

  6. Hehe sú ako nadržané zvieratá 😀 Nemyslela som si, že mu Bill tak ľahko podľahne ako v tom flashbacku ale newadí 😀 Ale je to divoké, to sa mi páči 😀

  7. A s kym Bill spal pred týždňom, keď vravel že rieši týždennú abstinenciu? (S Tomom?) 😀 Ale najväčší zabiják by bol, keby začal spať aj s Tomom 😀 milostný trojuholník 😀

  8. [19]: Já bych Anisovi podlehla mnohem dřív. 😀

    [20]: To, s kým spal před oním týdnem se asi nikdy nedozvíme, Srdíčko si to drží nějak moc v tajnosti, ale nedivila bych se ničemu ;D

  9. pro milostný trojúhelník se tu modlím už od dob THD. samozřejmě by se mi nejvíc zamlouvalo, kdyby se dvojčátka přetahovala o Anise. 😀 bratrovražedný souboj, grrr! 😀
    flashback byl velice převelice hustej. 😀 Bill ho tak dlouho posílal do prdele, až mu drahý Anis skutečně vyhověl. 😀

  10. Tak tomu říkám jízda!!! xD
    Je to absolutně super, i když na můj vkus sice Bill podlehl moc rychle, ale tak kdo by se mu divil, že ano? 🙂
    Nejvíce mě dorazil Anisův celostátní poklad xDDD
    A taky Billovo vyžírání Anisovy lednice xD
    A taky se mi líbí, že i když jsou zatím (zdůrazňuju slovo zatím) jenom kvůli sexu, tak je vidět, že k sobě mají blízko a to, že má Bill klíče od Anisova bytu taky o něčem svědčí.
    Já prostě pořád doufám a věřím v "Miluji tě" a klidně to může být jenom jednou jedinkrát 🙂

    [22]: Tvoje shrnutí flashbacku je naprosto dokonalé xDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics