Saviour

autor: Lenna W.K.T.

A tak se mi zachtělo trochu experimentu. Hodně velkého experimentu. Takže doufám, že se mi na to sleze kladná kritika, i když já sama tím třeba zas až tak spokojená nejsem. Ten konec je takový dost rozverný, ale doufám, že v tom najdete nějakou krásu a mně se tak dostaví kýžená satisfakce 😉

Díky za pomoc T-KAY při tvoření banneru, bez tebe bych to holka nedala 😉 :-*
Warning: NOT TWINCEST
Pairing: Bill Kaulitz/ Yu Phoenix (Cinema Bizarre)

Jako by přišel ze tmy, jako by se rozhodl zachránit mě před temnem, a zároveň mě do něj zatáhnout. Netušil jsem, kdo je, co chce, ale jeho oči mě sledovaly, a to byla vlastně jediná jistota, kterou jsem v životě měl.

Pracoval jsem jako poradce v jedné dost známé a vlivné firmě, nebudu tu zmiňovat jméno, abych tu nedělal reklamu. Bohužel jsem se svým vzhledem udělal svým šéfíkům nějaké chutě, a po nějaké době mi začali dávat chlípné nabídky odměnou za to, že mi zvýší plat. Bohužel pro obě strany jsem pokaždé odmítl, a když jsem odmítl v pořadí snad už stou nabídku, šéf mi zamával výpovědí před obličejem. Od té doby jsem bez práce, samozřejmě bez peněz a se špatným hodnocením od bývalého zaměstnavatele. Proto mě taky nikde nechtějí přijmout. Tudíž s penězi odešel i můj luxusní život na vysoké noze a samozřejmě rádoby přátelé.

Občas jsem si přivydělal nějakou brigádou na podřadných místech jako Mc’Donald. Byl jsem prostě zvyklý na něco jiného. Po chvíli jsem to přestal řešit a můj život se stal opravdu více než… apatickým. Peníze z brigády jsem většinou vzal a sednul si v baru a zapíjel svůj žal ze ztráty sociálního postavení. A právě v tom baru se ze tmy vynořil on. Černý anděl. Potkávali jsme se tam téměř pravidelně. Cítil jsem, že mě sleduje, ale nechtěl jsem, aby viděl, jak moc mě to vyvádí z míry, a tak jsem vždy prostě jen pil svou whiskey a dělal, že nic z toho, co se děje, vůbec nechci vidět.

Kdyby ovšem mohl číst moje myšlenky, tak by si přečetl moc pěkné věci. Stačilo mi jen pár pohledů, abych si ho dokázal dokonale zmapovat. Tak povrchní člověk jako já si dokázal všimnout během zlomku sekundy každého detailu. Přesně. Pokaždé, když jsem platil svoji útratu na baru, cítil jsem, jak mě rentgenuje, a nevěděl jsem proč. Modlil jsem se, aby v tu chvíli moje tváře nebyly rudé jako rajčata. Něco mě na něm strašně děsilo a táhlo mě to k němu zároveň.

Vždycky jsem se bál střetnout se s ním pohledy. Myslím, že pohled do jeho očí by mě stáhnul do pekla. Ano, vypadal skutečně jako sluha ďáblův, sluha, který má dostat moji duši za všechny moje hříchy. V tu chvíli mě napadlo, že Satan na mě musí být opravdu hodně nasraný, když posílá takového… fešáka, aby mě dostal, protože si mohl být jistý tím, že tenhle frajer mě dostane. Nicméně nikdy nic nezkusil. Nikdy. Vždycky jsem ho viděl ve stejné pozici u baru, ležérně opřený jedním loktem o bar a v druhé svíral panáka vodky. Trošku mě mrzelo, že mě nikdy neoslovil, já sám rozhodně nejsem člověk, který by oslovoval, jsem rád lovenou zvěří a rád si nechávám skládat komplimenty. Rád poslouchám, jak jsem dokonalý. Teda býval jsem dokonalý, teď už nemám ani peníze na pořádnou tužku na oči.


Takhle to šlo pár měsíců. On postával na svém místě u baru a já sedával u svého stolku, popíjel, utápěl se v lítostivých myšlenkách. Už mě to nebavilo, chtěl jsem se sebou něco udělat, ale byla to rutina. Bez toho to nešlo. V tu chvíli jsem ucítil jeho přítomnost a všechny sebelítostné myšlenky zmizely. Začaly kroužit opět kolem jeho záhadného zjevení. V duchu jsem ho prosil, aby přišel, a konečně mě oslovil a řekl mi, proč na mě tak zírá, co je na mně tak zajímavého. Bez jediného slova mě dokázal sledovat hodiny. Tohle už muselo mít nějaký důvod! Na druhou stranu jsem ten důvod ani znát nechtěl, protože bych musel prolomit ten tajemný led, to neznámo, které mě k černému andělovi přitahovalo. Dalo by se říct, že do baru už jsem chodil jen proto, abych cítil ty oči.

Toho osudného večera jsem se rozhodl něco udělat. Tenhle kluk se mnou dokázal udělat sakra divný věci! O tomhle bych nikdy ani nepřemýšlel. Nicméně jsem na něj už od večera čekal poblíž jeho místa u baru. Byl jsem ale otočený zády ke dveřím, a když už se dlouho nikde neobjevoval, podíval jsem se napříč lokálem, kde už alkohol se štamgasty začal dělat své. Cítil jsem, že je blízko. Moje oči se šokovaně zastavily na místě, kde normálně sedávám já. Seděl zády ke mně, nakláněl se nad stolem. Trochu jsem se zavrtěl, tohle mi bylo značně nepříjemné! Chtěl jsem cítit jeho oči, které propalují do mých zad díry! Nicméně jsem si jej mohl více prohlédnout.

Ve tmě, která panovala na ‚jeho místě‘, jsem si nikdy nevšiml věcí, jako jsou červené melíry v černých vlasech, byly to malichernosti, ale dost mě to zaskočilo, že zrovna já jsem si nevšiml něčeho tak… podstatného. Pohledem jsem sjel na jeho ramena, byla silná a dost přitažlivá, pleť byla bledá, sem tam narušená dokonalými liniemi tetování, které ještě více vynikla v jeho černé vestě. Víc jsem vidět nemohl, ale přišlo mi to, jako kdybych objevil Ameriku.

Ani jsem si neuvědomoval, že na Černého Anděla, jak jsem mu začal říkat, koukám s otevřenou pusou, a můj dech je mírně zrychlený. Překvapeně jsem vydechl a vsadil bych se o duši s ďáblem, že přesně v tu chvíli mu naskočila na ramenou husí kůže. Vypadalo to, jako kdybychom byli nějak propojení. Viděl jsem, jak se pohnul a odtáhl se od stolu, rychle jsem sebou cuknul a otočil se. Lekl jsem se, z nějakého nepochopitelného důvodu jsem nechtěl, aby viděl, jak se na něj dívám. Po chvíli přišla servírka a mile mi předala jakýsi notýsek, který mi prý posílá velmi pohledný mladík sedící tamhle u stolu. Šokovaně jsem se otočil, ale Černý Anděl už tam nebyl. Zklamaně jsem vzal notýsek do prstů a otevřel jej na první stránce. Šokovaně jsem naprázdno zaklapal pusou. Musel jsem v tu chvíli vypadat opravdu vtipně, ale bylo mi to jedno. V ten moment mě zamrzelo ještě více, že Černý Anděl už odešel. Když jsem otáčel další a další stránky, můj údiv rostl a měnil se skoro až ve zděšení.

Na každé stránce byl můj obličej, měl jsem jemně pootevřené rty, vlasy spuštěné podél tváří, a nebyl jsem namalovaný ani maličko, což se stalo dnes opravdu poprvé. O to víc mě to šokovalo, protože jsme se dnes vůbec nestřetli pohledy. Po chvíli jsem pochopil, o co mělo jít, na každém obrázku jsem měl jiné oči, jinak jsem se díval a v ten moment mi došlo, že moje oči na obrázku šly přesně podle toho, jak jsem jej dnes sledoval. Jak mě ale mohl vidět?! Byl otočený zády ke mně, jak mohl nakreslit něco tak… identického? Jak mohl vidět, že se na něj dívám? Ten den jsem se rozhodl, že tomu celému přijdu na kloub.

Bohužel, štěstí mi nepřálo. I když jsem ihned po práci chodíval do baru, nikdy tam nebyl, vždycky mi ale od něj barman dal nějaký obrázek. A vždycky jsem byl na obrázku já, nakreslený v tom momentě, kdy jsem koukal na svůj další obrázek. Jako kdyby byl všude okolo, jako kdyby byl neviditelný, viděl do budoucnosti.

Vůbec mi to nešlo na mozek, co ode mě ten kluk chce, co mi chce říct? Co se v něm skrývá za bytost? Je snad můj strážný anděl? Je snad opravdu mým černým andělem? Od toho dne, co jsem dostal notýsek, se mi opět začalo dařit. Dostal jsem nabídku k práci ve firmě, která byla největším konkurentem firmy, kde jsem pracoval předtím, dostal jsem nový služební byt, auto a můj život se začal dostávat do normálu. S každým obrázkem, který přibýval do mé sbírky, se mi v životě dařilo. S každým obrázkem, který jsem měl ve své sbírce, jsem toužil toho kluka poznat, co je zač? Každý obrázek jsem skoro až zamilovaně přitiskl ke své hrudi. Všechny jsem si poctivě schovával, protože jsem se bál, že kdyby se byť jen jeden ztratil, přišel bych opět o všechno. Všechny ty obrázky mi začaly připomínat, jak zlý a špatný člověk jsem byl předtím, jak zlý a namyšlený jsem byl, pohrdal jsem vším, co nebylo na mojí úrovni. Přišlo mi to jako rána osudu, jako trest, a poté dar za napravení. Protože já se opravdu napravil. Sice jsem byl velký samotář, ale rozhodně jsem se cítil jako jiná osoba. Lepší. Pomáhal jsem sousedce odnést nákup do schodů a celkově takové malé malichernosti, které mi pak dávaly pocit, že jsem dobrý. Všechno to byla zásluha Anděla. Když jsem do svého nového bytu přestěhoval i tu poslední ponožku, vytáhl jsem si své pečlivě střežené obrázky a všechny je vyskládal tak, jak šly za sebou.

Viděl jsem tu trosku, jaká ze mě byla, tu zášť a zlost na všechno ve svých očích, později ale mizela a v mých očích se dokonce objevovala láska. Láska k neznámu, k nejistotě. Z trosky se pomalu stávala opět veselá, nicméně ne pyšná osoba. Měl jsem z toho radost, cítil jsem se totiž skvěle, ale věděl jsem, že to tak ještě nedávno nebylo. Na každý obrázek jsem si poctivě koupil rámeček a všechny si je vlastnoručně zarámečkoval a připevnil na zeď. Ne proto, že bych natolik miloval svou tvář, ale proto, že se mi ty kresby líbily jako takové, ten styl a ta duše, kterou jim Černý Anděl dával. Také proto, že to byly obrázky od něj. Připomínalo mi to, že už nechci být takový, jaký jsem býval kdysi, drželo mě to nohama na zemi a s nosem pěkně dole, nechtěl jsem, aby mi do něj znova napršelo.

Více než půl roku po tom, co jsem dostal notýsek, přišel den, kdy pro mě barman už žádný další obrázek neměl. Můj svět se najednou rozpadnul na malé střípky. Přijdu o svoji motivaci k tomu, abych se nepropadl zpět do té propasti pýchy?

Smutný, se svěšenou hlavou, jsem se odebral rovnou domů. Opustil mě snad už i můj Černý Anděl? Ano, měl jsem úspěch, peníze, ale na přátele jsem si dával velký pozor, chtěl jsem nějakého kamaráda, u kterého jsem si mohl být jistý, že mě neopustí, a on by totéž vyžadoval ode mě. Jediná moje jistota byly jeho oči zapíchnuté do mých zad, a jeho obrázky, které ze mě dělaly lepšího člověka.

„Nad čím tak přemýšlíš, Bille?“ zaslechl jsem hluboký hlas. Hladil, hrál, mrazil i dral kůži na kost. Leknutím jsem sebou trhnul. Rychle jsem zvedl hlavu a ve stínu vchodu do domu jsem zahlídl postavu v dlouhém plášti, měl vysoké boty, to jsem viděl, a taky jsem viděl, že měl kapuci, to bylo celé. Stín v chabém světle pouličních lamp mi nedovolil rozeznat více. Ale ten pocit, co mi dával jeho pohled, jsem znal snad lépe než sebe samého. Anděl.

„Nemusíš nic říkat, vím to.“ Jeho hlas se usmál a moje srdce tálo. Byl tak… ani popsat jsem ho neuměl.
„A- anděl.“ Šeptnul jsem konsternovaně, ale Anděl se zasmál ještě více. Byl to zvonivý upřímný smích od srdce.

Hřálo mě z toho, a zároveň mrazilo.

„Jaký anděl, prosím tebe.“ Vystoupil ze tmy. Zastavil se mi dech. Měl jsem chuť se rozbrečet štěstím a padnout mu k nohám s mými velkými díky.
„Za- zachraňuješ mě od propasti.“ Pošeptal jsem zaraženě. Koukal jsem na něj jako na svatý obrázek. Neviděl jsem mu do tváře, ale moc jsem si přál mu do tváře vidět. Skoro jako kdyby na tom závisel můj život!
„Sm- uhm- smím?“ pošeptal jsem a postava naproti mně sotva znatelně přikývla. Připadal mi jako přízrak, který se zrodil ze tmy, aby přinesl světlo do mého života.

Téměř bázlivě jsem natáhl ruce – byl to snad první muž, který byl téměř vyšší než já – a se vší opatrností stáhl kapuci. O krok jsem ustoupil a zalapal po dechu. Z blízka vypadal mnohem… jinak než z větší dálky.

„Copak, jsi šokován?“ zamručel a vzal mě za ruku. Jeho stisk byl pevný, prsty měkké, ale hrubé, dlaň ledová až pálila. Trošku vyděšeně jsem vyjekl. Jeho oči byly téměř černé, černé líčení celou jeho tajemnost ještě více podtrhovalo. Bíla pleť snad zářila i ve tmě a plné rty zdobilo pár piercingů. „Čeká tě poslední zkouška, Bille, poslední a nejtěžší zkouška.“ Řekl a mou ruku pustil. Téměř láskyplně jsem ji natáhl a prsty se dotknul porcelánové pleti. Byla teplá a příjemná, jemná, přitom mužná.
„Kdo jsi?“ pošeptal jsem, ale odpovědi se mi nedostalo.
„Nepozveš svého Anděla dál?“ mávnul rukou směrem ke dveřím a já si uvědomil, že jsem asi na něj zíral jako poleno. Musel jsem vypadat dost směšně.
„Oh, jo jasně.“ Přikývl jsem a začal v tašce hledat klíče.

Nesměle jsem vkročil za Andělem do svého bytu. Zaslechl jsem obdivné písknutí. Odložil jsem klíče, zul se, odložil tašku a na konci toho všeho zavřel dveře.

„Luxus, panečku,“ přikývl uznale. Trapně jsem se podrbal ve vlasech.
„Jo, děkuju.“ Došel jsem až za jeho záda, sledoval své vlastní obrázky. „Já… nalepil jsem je sem, protože mi připomínají to, jaký jsem byl předtím, a to rozhodně nechci.“
„Takže sis to uvědomil?“ obrátil se ke mně a jeho černé oči mě zase začaly rentgenovat. Způsobovalo mi to motýlkové výbuchy v bříšku.
Zahanbeně jsem sklopil zrak a přikývl. Ucítil jsem Andělovy prsty na své tváři, za bradu mi zvednul hlavu.
„Mohl bych vědět, kdo jsi?“ zeptal jsem se pokorně. Pokoru, tu ve mně snad nikdy nikdo nedokázal probudit. Vždy jsem šel tvrdě hlavou proti zdi, šel přes mrtvoly jen za tím, co jsem chtěl já, na ostatní jsem kašlal. Anděl se zčistajasna odtáhl. Odešel do kuchyně a z lednice vytáhl lahev červeného vína.
„Když ti to řeknu, stejně mi nebudeš věřit.“ Řekl a do dvou sklenek nalil po trošce. Sám si jednu vzal a napil se.
„Na tom nesejde. Chci vědět, kdo mě zachránil.“ Podíval jsem se na něj smutně. „Jsi anděl, že?“ byl jsem o tom přesvědčený. On však zakroutil hlavou.
„Jmenuji se Yu, Yu Phoenix a nemyslím si, že bys mě kdy předtím v životě potkal. I kdybys mě potkal, neviděl bys mě, protože jsi mě vidět nechtěl.“ Začal, a nakonec vzal i druhou sklenku a vrazil mi ji do rukou. Čekal, dokud se sám nenapiju. „Nejsem vůbec žádný anděl, ale nemám k němu daleko. Říkají mi Spasitel. Napravuju zatracené duše, které nejsou nenapravitelné. Ty jsi byl jeden z toho mála duší, které v sobě měly dobro, jen o něm nevěděly. Proto sis mě dokázal přivolat.“ Řekl stručně. Ne, že by mi toho moc prozradil.
„Přivolat? Jak přivolat?“
„To není důležité, důležité je, že jsem tu a že tě mám podrobit poslední zkoušce.“
„Jaké zkoušce?“ měl jsem tolik otázek, ale na žádnou se mi nedostala odpověď. Yu opět přejel pohledem po všech obrázcích a znovu se napil. Něco mi říkalo, že chce, abych se napil taky, a tak jsem to udělal.

„Na to budeš muset přijít sám, proto je ta zkouška tak těžká. Málokdo ji dokáže složit. Za ta léta, co jsem Spasitelem, se mi podařilo napravit jen jednoho smrtelníka natolik, aby tou zkouškou dokázal projít. Ale já si myslím, že ty ji zvládneš.“ Usmál se na mě.

„A co se stane, když tu zkoušku nesložím?“
„Tvá duše upadne do zapomnění. Peklo o čisté duše zájem nemá a nebe tě také nepřijme díky nesložené zkoušce.“ Zalapal jsem po dechu.
„To jako znamená…“
„Že tvá duše bude bloudit prostorem, nebudeš ani žít, nebudeš ani mrtvý. Navěky uvězněn v časoprostoru, bez nároku na znovuzrození.“
„Yu, ty si ze mě utahuješ.“ Zabrblal jsem. Nechtělo se mi tomu věřit, ale můj anděl by mě přeci nezklamal.
„Můžu ti dát jen jednu jedinou radu.“ Zamručel a podrbal se za krkem. V tu chvíli mi vypadla sklenka z ruky a roztříštila se o parkety. Něco mě k němu táhlo, musel jsem to udělat.

Moje ruce se ovinuly kolem Yuova krku a začal jsem líbat jeho čelist. Polil mě mráz, když jsem ucítil jeho velké dlaně na svých bocích.

„Když duše padá ke dnu,

tiše ztrácí se v nekonečném temnu,
zkouškou duši osvobodíš,
jen když se jejího srdce zmocníš.

Člověka naprav od základu,

všechno vyplyne až při západu.“

Začal líně recitovat, nastavoval krk mým horlivým rtům. Jeho ruce začaly putovat po celém mém těle. Po bocích, na zádech, na zadečku. Najednou jsem ho cítil všude kolem sebe.

„Naději vem, a pak mu ji vrať,

náhle se z jeho života ztrať,
srdce mu vem a už mu ho nevracej,
jinak bude navždy zatracen.“

Moje prsty se přesunuly ke knoflíkům té úžasné vesty, která zvýrazňovala jeho pevná svalnatá ramena.

Odhalil jsem jeho hruď a div jsem nezasténal, pleť bílá jako porcelán proti mým prstům doslova zářila, přejel jsem mu nehty po prsou. Byl hodně potetovaný, a to mě dokázalo opravdu zbavit veškerých zábran. Jeho slova jsem přesto pořádně vnímal, byl jsem konsternovaný jeho tělem, chtěl jsem ho líbat a hladit, byl jsem vzrušený. Yu se nechal, nechal mě si s ním dělat, co chci.

„Člověku radu milou dej,

polibky od něj vyžádej,
nech jej vzplanout ohněm vášně,
touhu na něm vidíš jasně,
trochu lásky své mu ukaž
a pak jej nech si vybrat.“

Dokončil verše, vůbec mi to nedávalo smysl, ale v tuhle chvíli jsem chtěl udělat přesně to, co poslední verše básně říkaly. Chci uhořet v tom žhavém ohni. Jakmile Yu dopověděl poslední slova, přitiskly se jeho plné rty na ty moje a tvrdě mě políbil. Zatlačil na moje boky, a dokonce myslím, že jsem prošel střepy ze sklenice, ale teď mi to bylo jedno. Jakoby Yua posedlo něco, co mě hrozně moc chtělo dobýt, a mně se z toho chtělo křičet. Aniž by se oddálil od mých rtů, mě popadl za límec trička. Co se s ním stalo dál už nevím, slyšel jsem jen zvuk podobný trhání látky. Bylo mi to úplně jedno. Jeho velká dlaň přejela po mojí hrudi a chytla mě pod krkem. To mě vzrušilo snad ještě více. Odtáhl mě od sebe a já se natahoval ještě pro další polibky. Prsty ale silně stiskly mé hrdlo. Odtáhl mě a prakticky mě odhodil na postel, o které ani nevím, kde se pode mnou vzala. Následně na to mě přilehl a opět se hladově vrhnul na mé rty. Postel se pod námi zhoupla. Dlaněmi jsem přejel po těch pevných ramenou, a konečně stáhl jeho vestičku, moje prsty přejely po bocích, až dokud se nedostaly k pásku, kde jsem jej jemně ukazováčkem dráždil těsně nad lemem čouhajícího prádla. Cítil jsem, jak se Yuovo tělo zachvělo, sklonil hlavu a ztěžka vydechl. Využil jsem svého okamžiku a natáhl krk, abych dosáhl rty opět na ten jeho.

Jeho dlaň přistála na mém rameni a shodil mě zpět do dek.

Doslova jsem se nechal spalovat těma očima. Plameny mě pohlcovaly a mně začalo být opravdu velké teplo.

Zakňoural jsem, když mi na oplátku přejel po krku jazykem on. Skousával mojí kůži a moje prsty začaly pomalu ale jistě rozepínat tu obrovitou sponu od pásku.

Následně jsme naši velmi žhavou předehru zbrzdili. Poté, co jsme se navzájem vyprostili z kalhot, jsem se opět nechal přilehnout, a jen tak jsem jej nechával se rozkrokem otírat o ten můj. Nohy jsem měl slabě pokrčené vedle jeho boku, prsty obou rukou měl pevně propletené s těmi mými, držel mi je za hlavou. Líbal mě vášnivě, cítil jsem jeho dech na své tváři a všechno mě omamovalo, celá jeho existence, byl jako z pohádky, jako splněný sen. Představa o ideálním muži.
„Yu, řekni, že to není naposledy, co se vidíme.“ Téměř jsem vzlyknul, nechtěl jsem o takové úžasné zážitky přijít, nechtěl jsem přijít o svého Spasitele. Už nikdy. Připadal jsem si, jako kdybych už neměl být nikdy šťastný, kdyby mi odešel. Yu ale mlčel a rozhodl se podrobit mě malému mučení.
Když se jeho jazyk prvně dotkl mého penisu, musel jsem se opravdu hodně držet, abych se boky nesnažil dostat do toho teplého vlhka.
„Yuuuu…“ zakňučel jsem a co nejjemněji pohladil jeho černé vlasy. Velké svalnaté paže mě držely za boky a já se ztrácel v extázi. Když jsem opravdu cítil, že víc už bych nesnesl, jemně jsem jej zastavil.
„Teď ty,“ pošeptal jsem a sám jsem roztáhl nohy, aby ke mně mohl. „Chci, aby sis to užil i ty.“ Zamrouskám, mám strach, že mi odejde, a tak jsem v sobě posbíral veškerou pokoru, kterou jsem našel, a prakticky jsem jej nechal si dělat se mnou, co chce.

Pousmál se a pomalu do mě pronikl prsty. V peřinách jsem se zavrtěl jako malé hádě, které právě někdo vyrušil z odpočinku. Natáhl jsem krk a kňučivě vzdychnul. Ucítil jsem ty jeho zoubky, jak mě dráždily na krku, nemohl jsem odolat sténání, musel jsem se projevit.

Stahoval jsem se kolem jeho prstu, nechtěl jsem ho moc do sebe pouštět, moje tělo ne a ne se uvolnit.

„Billy,“ pošeptal po chvíli. Bylo to snad poprvé, co za celou dobu promluvil.
„Yu…“ vydechl jsem na oplátku a uvolnil se zrovna v momentě, kdy Yuovy prsty byly na cestě k mojí prostatě. Silně jsem se prohnul a svůj vstup dost znatelně otevřel. Málokomu dovolím tohle dělat, ale Yuovi z nějakých nezištných důvodů věřím. Uběhlo pár vteřin, které mně osobně přišly jako dny, měsíce, roky. Jen jsem ležel na posteli s prsty zabořenými v prostěradle, oči zavřené a jen jsem poslušně čekal, co se mnou Yu hodlá dělat.

Cítil jsem tupou bolest procházející celým mým tělem. Cpal se do mě tak silně, že jsem opravdu myslel, že mě roztrhne na kousky. Neopovážil jsem se ani ceknout, bylo to ze strachu, že by odešel.

Ucítil jsem polibek na nose, otevřel jsem víčka, zpod kterých jsem tak propustil slané potůčky.

„Bolí tě to? Mám přestat?“
„NE!“ vyjekl jsem a dlaně mu položil na paže, o které se opřel pod mýma rukama. „Chci to.“ Dořeknu hned a rychle si otřu slzy, nemá to však sebemenší smysl, hrnou se další a další, větší a bolestnější. Yuův penis ve mně mi způsobuje doslova muka. Snažím se uvolnit, ale i když jsem absolutně uvolněný, tak to stále bolí a žádná úleva nepřichází.
„Přestanu.“ Řekne Yu, ale já ho za krk přitáhnu k sobě. Nechci, aby toho nechal. Už jenom proto, že je vzrušený on sám.
„Ne, buď ve mně, prosím, udělej se do mě.“ Zakňourám.
„Ale máš bolesti.“ Pohladí mě po tváři.
„Mně, mně to nevadí, já bych si přál, aby sis to užil hlavně ty.“ Šeptnu uzoučkým hláskem a pohladím jej po zpocené tváři. Yu mě naštěstí políbí na uklidnění a začne se pomalu pohybovat. Cítím, jak kůže v okolí mého vstupu doslova praská, cítím, jak to štípe a pálí, i když lubrikant zajisté použil, slyšel jsem lupnout víčko. I když rozhodně nevím, kde ho vzal, ale to je teď vedlejší. Položil hlavu na moje rameno a začal mi pravidelně oddychovat a sténat do ucha.

Do očí se mi hrnulo čím dál víc slz, ale vzlyky jsem dusil v sobě. Celé tohle mi způsobovalo muka jako nikdy nic. Úleva se nedostavovala, přesto jsem si nepřál, aby byl konec. Trpěl jsem jako pes, ale stejně jsem od sebe Yua neodstrčil, naopak, omotal jsem nohy kolem jeho boků a patami ho tlačil hlouběji do sebe, nehty jsem mu přejížděl po ramenou a zádech a snažil se alespoň nějak vzrušeně kňourat, aby si to užil. Po nějaké době se napřímil a svoje pohyby zrychlil a rozhodně přitvrdil v doražení do mých útrob.

Všechno to, co se dělo, mě nutilo křičet, bohužel ne slastí, ale vypadalo to, že Yuimu je to naštěstí jedno. Tolik jsem mu to nechtěl zkazit. Chtěl jsem mu dát všechno, co jsem měl, za to, co pro mě udělal. Přál jsem si umřít bolestí, ale na druhou stranu jsem si přál tohle zažívat neustále, donekonečna. Byl jsem spojený se svým Spasitelem, co mohlo být krásnější než to?

„Yuuu…“ zasténal jsem bolestně, přesto jsem mu nedovolil se oddálit. Moje záda se prohýbala v žalostných křečích, připadal jsem se jako ovládnutý ďáblem.

Yuova ruka vzala mojí nohu pod kolenem a více mi ji přitiskl k hrudi. Nechápal jsem, PROČ se stále nedostavuje ten pocit úlevy, ten pocit slasti. Jako by neexistoval.

Naštěstí už to netrvalo dlouho a Yukiho hluboké steny se začaly zkracovat a jeho pohyby se staly ještě o něco prudšími. Tušil jsem, že brzy bude konec, na jednu stranu jsem nechtěl, ale moje tělo křičelo KONEČNĚ. Zoufalství protínalo mé tělo a já už toužil po konci. Kdybych ovšem věděl, jaká muka budou následovat, radši bych do konce života snášel tohle.

Yu se propnul a já chvíli šokovaně sledoval jeho svaly rýsující se pod každým milimetrem porcelánové kůže. Na chvíli mě to odreagovalo od těch spalujících muk, co vystřelovaly bolestivé křeče do celého těla.
„Bille…“ vydechl mi do ucha a cítil jsem, jak se zastavil hluboko ve mně. Trpěl jsem. Trpěl jsem pro něj. Yuovy boky se opět rozpohybovaly, ale už trochu líně, poslední jeho příraz byl ale tím největším utrpením, které jsem kdy zažil. Cítil jsem, jak do mě proniká jeho semeno, jak pálí moje útroby, cítil jsem se, jako kdyby mi do zadku narval žhavé uhlíky. Slzy se nekontrolovatelně začaly hrnout z mých očí a moje svaly se až příliš stahovaly. Yu mě ale pohladil po tváři a vyšel ze mě. Hned jsem se stočil do klubíčka a snažil se uvolnit. Připadal jsem si, jako kdybych se rozpouštěl v kyselině. Cítil jsem tu velkou příjemnou dlaň na svém rameni, tiše jsem plakal, nic jsem mu nezazlíval, přišlo mi to jako nějaký trest.

„Billy,“ pošeptal a přitulil se k mým zádům. Přijal jsem to i přes to, že jsem se cítil nanejvýš zneužitý, nezazlíval jsem mu to.
„Yu…“ fňuknul jsem a zkusil jsem si otřít slzy. Bylo to k ničemu, po chvíli moje tváře byly zmáchané stejně. Ne-li víc. Yuovy silné paže si mě k sobě tiskly, byl jsem mu vděčný, že mě drží, že mi tím ukazuje, že mu nejsem lhostejný.
„Nikdy mě to tolik nebolelo, vždycky jsem se dokázal uvolnit a dokázal jsem způsobit opravdu velkou slast,“ fňuknul jsem. Připadal jsem si jako břídil.
„To nebyla tvoje vina, Bille, mého… mého partnera či partnerku vždycky strašně bolel první sex,“ řekl velmi tiše, hlubokým hlasem. „Tohle je takový můj úděl, víš, od té doby, co jsem spasitelem, přináším bolest v těch nejšťastnějších chvílích, a naději, když už nevíš, kudy kam. Tohle byl jeden z projevů, víš,“ šeptal stále a otočil si mě k sobě.
„Takže, kdybychom se milovali podruhé, tak… by to tolik nebolelo?“ zeptal jsem se s nadějí v hlase, ale Yu k mému smutku zakroutil hlavou.
„Nevím, ona, většina to vždycky ihned stopla, když zjistila, jak moc velkou bolest by měla při sexu podstoupit. Tudíž jsem nikdy ani nedosáhl plnohodnotného orgasmu,“ pohladil mě po tváři. „Jsi jediný, kdo více myslel na mě a ne na svoje utrpení, Billy,“ pošeptal mi velmi měkce, ale nanejvýš tajemně. Stydlivě jsem sklopil oči.

„Takže nevíš, zda by to bolelo i podruhé,“ broukl jsem a tvář více přitiskl k jeho velké bílé dlani.

„Nevím,“ políbil mě na nos. Vůbec netuším, kde se v celé téhle chvíli vzala ta romantika a jemnost. Přikryl nás a mně se zachtělo spánku. Jenže mi něco říkalo, že když usnu, on už tu ráno nebude. Lehl jsem si na záda a přitáhl si ho k sobě. On mi položil hlavu na břicho a nechal mě vískat jeho rozčepýřené vlasy.
„Přijde mi, jako kdybys mi chtěl něco říct.“
„Chci ti něco říct,“ otočil hlavu a podíval se na mě. Posadil se.
„Víš, musím se tě teď na něco zeptat a potřebuji, abys odpověděl od srdce. Tak, jak to doopravdy cítíš, i kdyby tvoje odpověď byla sebehnusnější. Je to opravdu důležité, ano?“
Přikývnul jsem a posadil se naproti němu. Syknul jsem, protože můj zadeček mě opravdu ještě bolel.
„Takže, kdybych ti řekl, že ti můžu vrátit tvůj starý život, peníze, slávu, úspěch, luxus, že by ti na tohle špatné období nezbyla jediná vzpomínka, že bych navždy odešel z tvého života, už bys mě nikdy nemusel vidět nebo naopak, kdybych tě o všechno připravil, kdybych ti sebral i šance na lepší život s tím, že bys měl velkou příležitost mě ještě někdy v životě vidět, a dokonce se mnou být, milovat se, co by sis vybral?“ kouknul mi hluboko do očí. Šokovaně jsem jej sledoval, co je tohle za debilní otázku, samozřejmě, že bych se nikdy nevzdal toho, co doslova potřebuji ke svému životu!

„Yu, co je to za hloupé otázky?!“ řekl jsem trošku šokovaně a naštvaně.

„Je to důležité, Bille, chci, abys mi na tuhle otázku dal odpověď,“ promnul jsem si obličej v dlaních.
„Samozřejmě, že bych chtěl tak trošku vrátit svůj starý život, ale rozhodně ho nechci tolik, jako být s tebou. Klidně bych přišel o všechno, jen abych mohl být s tebou. I kdyby mě to mělo stát všechno a měl trpět celý život,“ řekl jsem nakonec a v tu chvíli mě zalilo ostré bílé světlo.

***

Probral jsem se do dalšího studeného rána, byla mi zima a připadal jsem si odporný. Ostatně už dlouho si tak připadám. Po tom, co jsem přišel o práci, tak jsem svůj splín začal řešit alkoholem, skončil jsem jako nicka, na ulici. Vůbec si neuvědomuji, že bych se nedokázal ovládnout natolik, abych skončil takhle špatně.

V sobě si nosím jen pocit, který mě naplňuje. Ten pocit, že jednoho dne přijde někdo… nevím kdo, přijde někdo, kdo mě zachrání. Někdo, kdo mě bude mít rád. Vím, že někdo takový jednou přijde, promlouvá ke mně v mých snech, říká mi, že jsem se dokázal zachránit, že jsem dokázal zachránit jeho život, svoji duši. Neznám jeho jméno, jak vypadá, znám jen ten hluboký hlas. Jsem si jistý, že tenhle hlas jsem nikde jinde než ve svých snech neslyšel, nikdy jsem tohoto člověka neviděl. Ale říkal mi, že svým rozhodnutím jsem jej zachránil od smrti, že kdybych se rozhodl jinak, zemřel by, což mě činilo trochu šťastným. Také mi říkal, že jednoho dne si pro mě přijde.

A já jsem věřil, že opravdu přijde.

Můj život zdál se být až příliš krátký, a když jsem se po spoustě let na ulici dostal do nemocnice, byl jsem už velmi starý. Stále jsem ale čekal na toho, co mi sliboval, že si pro mě přijde.

Nevěděl jsem, co se se mnou děje, jakoby z dálky jsem jen slyšel, že už jsem velmi starý a že můj čas už nadešel, ale já jsem nechtěl zemřít! Musel jsem počkat na svého anděla! A v tu chvíli jsem ho viděl, možná naposledy, ale konečně jsem zahlédl toho, jemuž patřil ten hlas, co mě doprovázel tolik let na ulici.
V tu chvíli jsem věděl, že přišel můj Spasitel.

autor: Lenna W.K.T.

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Saviour

  1. Teda Lenn, marně přemýšlím, jestli jsem od tebe někdy četla něco, co by se mi líbilo víc než tohle. Asi ne. Ta povídka byla NÁDHERNÁ. Totálně jsi mě překvapila.
    Ze zásady se nebránim žádnejm pairingům kromě Tomshida a m-pregu, takže jsem počítala s tím, že si to přečtu, až to doděláš. Teď ve svým hodnocení pominu ten originální příběh, kterej jsi vymyslela, a zaměřím se pouze na psaní. Vůbec jsem tě v tom nemohla poznat. Napsala jsi to moc kvalitně a úplně jinak, než jakej je tvůj obvyklej styl. Já normálně lituju, že to byla jenom jednodílka. Sice je mi trochu líto, jak to dopadlo; mnohem spokojenější bych byla, kdyby se Yu ukázal hned poté, co si Bill vybral, a prožili spolu krásnej život, ale i tak se mi to strašně líbilo.
    Tahle povídka mi zaručeně ještě dlouho zůstane v hlavě.

  2. Páni,tohle bylo to nejdokonalejší co jsem kdy četla.Mám s toho slzy v očích.Ta básnička byla úžasná,nepochybuju o tom,že si to ještě někdy přečtu.Přesně tohle miluju,jenom jsem čekala,kdy se tady něco podobného objeví,asi jsem blázen ale dalo mi to víc,něco zvláštního.
    Modlím se ať napíšeš podobnou vícedilnou povídku,nebo alespoň pokračování.

  3. tééééééééééééda *____* tohle…já nemám slov…přečetla sem to jedním dechem!už ten pairing mě trochu zarazil ale..mile zarazil! snad nikde sem to ještě neviděla oO a s mojí láskou k CB a Yuovi obvzlášť prostě..perfektní! ten příběh..je nádherný…opravdu smekám! určitě to není naposledy co sem to četla <3 nádhera

  4. :O Tohle byla zatím ta nejlepší FFka, kterou jsem kdy četla.. <Mám Yua moc ráda^^>. Kdyby to bylo na více dílů, tak by to mohlo být více zajímavější..ale opravdu, dokonalé. Klaním se..

  5. potesim, mam v planu se tomuto pairingu jeste venovat, dokonce uz si pohravam s dejem vicedilky… Yu je strasne inspirujici osobnost ^^

  6. Tahle povídka je skvělá… Abych pravdu řekla, že začátku jsem přemýšlela, kdo to vlastně vypráví, nevšimla jsem si, jestli bylo na začátku nějak upřesněno, že jde o Billa… ale teda ten zbytek… nemám slov. Ta povídka je vážně skvost. Tenhle pár je pro mě novinka, ale jsem ráda. Yu je můj miláček už dlouho, stejně jako všichni z CB. Doufám, že tu brzy najdu něco podobného 😉

  7. Poviedka ma od začiatku vtiahla do toho boľavého sna a nepustila. Je to úplne nádherné, len ma sklamalo, že aj keď si Bill vybral jeho, tak musel trpieť toľko rokov, kým si preňho prišiel. Ale keby si ho vzal hneď po tom rozhodnutí, to by znamenalo, že by Bill umrel hneď… Len neviem, či ten život ktorý si vybral stál za toľké roky utrpenia. Je mi smutno z toho rozuzlenia, ale aj tak táto poviedka zostane v mojej hlave. Určite patrí medzi tie nezabudnuteľné.

  8. Proboha, to bylo něco naprosto neskutečného. Tenhle pairing miluju stejně jako představu Yua v roli nějaké podobně mystické osobnosti, jako byl tady.
    Celý ten příběh byl úžasně vymyšlený, i když se mi ze začátku zdál mírně přitažený za vlasy… jak se to na sebe všechno postupně lepilo, dávalo to čím dál větší smysl a ke konci už ani nezbývala jiná představa.
    Mrzí mě, že Bill musel prožít něco takového, aby dočkal vytoužené budoucnosti po Yuově boku, ale určitě to mělo nějaký důvod, stejně jako všechno, co se v povídce událo.
    Naprosto dokonalá povídka =)) Měla svoje vlastní kouzlo, nespočívající jen v tom, jakou oblastí se zaobírala, ale celkově… Vážně krásné dílo =))

  9. Lenna…ja te zabiju. Ja te zabiju. TA povidka byla super. Hrozne jsem se na ni tesila a z tyhle dvojice budud mit asi dozivotni vanoce. Ale co ti musim teda vytknout……ze ti neni hanba me takhle rozbrecet. Ja si nemuzu pomoct ale ten konec mi prijde neuveritelne smutny. ch boze. Ja si to budu domejslet podle svoji bujne fantazie. TEn konec se toiz da vylozit nekolika zpusoby a ja doufam ze byl myslen jako zachrana. Opet. Ze si Spasitel prisel pro Billa jednou pro vzdy. Bylo to uzasny. Moc se mi to libilo a nebudu se zlobit kdyz v tomhle paru napises opet neco 🙂

  10. Povídka byla naprosto úžasná, tajemná a zvláštní, zdála se mi až krutá, ale právě v jakési té krutosti je její krása…
    Opravdu nevšední zážitek ♥
    Jenom mám problém s Yuem, protože se mi k Billovi do páru moc nehodí, ale nic to nemění na celkovém kouzlu a úžasné atmosféře povídky 🙂

  11. Úžasný příběh, s tajemnou atmosférou, plný smutku a citů a s jedinečným pairingem. Yu Phoenix je taková moje slabost, a zkombinovat ho s Billem se rovná receptu na perfektní příběh pro mě! Užívala jsem si ho od prvního řádku až po ten poslední. Moc děkuju! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics