Wish you were here 4.

autor: Kiki

Ok, psaly jste si o to, že byste chtěly, aby bylo i něco řečeno z Tomova pohledu. Povídku nemám ještě vůbec dopsanou celou, ale mám to už celkem naplánovaný. V téhle době, ve které se právě nacházíme s Billem a Tomem, jsem vlastně ani já sama netušila, na čem jsem a proč to tak vůbec bylo. Píšu to vážně tak, jak to bylo ve skutečnosti. Vlastně ani nemám představu, jak povídka dopadne, protože nevím, jak to dopadne s náma dvěma v reálném životě. Chtěla bych poděkovat těm, kteří komentují a tenhle příběh zažívají se mnou. Jste skvělý!:)) K.



Jako v poslední době, Tom za Billem jezdil jednou týdně, většinou o víkendech. Dnes bylo tak akorát, pouze na mikinu, takže docela i příjemně. Tahle sobota nebyla výjimkou a kluci se opět sešli na stejném místě. I když si spolu psali denně, vždy si toho měli hodně říct i venku. Oba byli někdy až moc aktivní. Kolikrát si skákali do řeči, vždycky se nasmáli. Pokaždé vymysleli nějakou kravinu. Dnešek nebyl výjimkou.
Rozhodli se jít na houpačky. Věděli, že tam budou děti nebo teenageři, ale přesto doufali, že ne. Dorazili na místo přibližně za patnáct minut s jejich hlemýždí chůzí. Byly tam jen dvě malé holčičky, což jim zase tak moc nevadilo. Jsou malé, žádné velké puberťačky. Další dvě houpačky byly volné. Přesně pro ně. Posadili se a pokračovali v konverzaci, až do té doby, dokud nepromluvila jedna z dívek s růžovým tričkem Hannah Montana.


„Ty jsi holka nebo kluk?“ Její otázka směřovala na černovláska. Ten se na ni nechápavě kouknul a jednoduše odpověděl jedním slovem.
„Kluk.“
„No, vypadáš jako holka.“ Vedla si svoji blondýnka ve věku asi tak sedmi let.
„Ale jsem kluk.“ Chápal, že je to ještě malá holka, ale copak neviděla, že nemá to, co by holka měla mít? Měl plochý hrudník!
„Stejně nejsi.“ Odsekla. „Tak ať ti dá pusu!“ Vyjekla s úsměvem na tváři àla „Jsem génius a ty holka.“
Tom toho jejich dohadování měl dost.
„Proč bych mu ji nedal i jako klukovi?“ Nechápavě nadzvedl obočí.
„Protože se líbaj jen holky s klukama.“ Odpověděla chytře. Říkala jí to přeci maminka, tak to musí být pravda.
„To není pravda,“ Pronesl kluk s dredy. Aby tohle, co bylo řečeno, vyvrátil, okamžitě přešel k Billovi a dal mu pusu.

Bill to nečekal a málem spadl z houpačky. Taktak se zachytil řetězů. V tu chvíli si vůbec neuvědomoval, co se děje, ale jakmile se od něj Tom odtáhl, jeho první reakce byla –
„Fuj, ty slintáš!“ A okamžitě si rty utíral. Tohle byla pravda. Slezl z houpačky. Věděl, že byl čas na to, aby Tom šel domů.
„Ty taky!“ Oplatil mu hned dred, nemohl si to přece nechat líbit. „Ehmm… Hallska?“ Zeptal se. Cítil chuť něčeho na svých rtech.
„Ne, orbitka, jablečná!“ Usmál se Bill spokojeně. Tohle byla jeho nejoblíbenější žvýkačka a dnes se rozhodl si koupit právě tuhle. A nelitoval, alespoň na ni bude mít i vzpomínku, stejně jako na houpačky. Jejich první pusa!

Došli před dům, kde měl Tom příbuzné, a byl čas na rozloučení. Bill, jako vždycky, nechtěl, aby se museli rozejít každý jinam a být odkázán zase jenom na internet. Nic jiného ale bohužel nezbývalo. Těšil se na další setkání, které by mohlo být už za týden. Ale taky nemuselo. A stále mu v hlavě ležela jedna jediná věc…

S úsměvem, jako vždycky, se rozloučili a Tom zašel do vchodu, Bill se rozhoupal k chůzi a mířil domů taky, se sluchátky v uších. Celou cestu na tu chvíli musel myslet. I když to bylo docela komický, byla to jejich první pusa. Myslel si, že i poslední, ale doufal, že ne. Byl tak neskutečně vděčný Hanně Montaně. Pořád se musel dotýkat polštářky prstů svých rtů. Pořád cítil ty jeho. Byl jako v sedmém nebi. Byl tak zamilovaný…

autor: Kiki

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Wish you were here 4.

  1. Ouu :)) pěkný díl.
    Jen nechápu, když si ta holka myslela že Bill je holka, tak proč chtěla ať dá pusu Tomovi? Přece si myslela, že se líbají jen holky s klukama.. 😀 Nějak mi to prostě nesedí.. 😀 jestli to někdo chápete, můžete mi to prosím vysvětlit? já vím, jsem blbá 😀

  2. Jeminenku, takže ten príbeh neskončil – myslím tým v reále? To je o dôvod viac držať palce a dúfať v happy end. Dúfam, že to v živote dopadne podľa možnosti čo najnádhernejšie 🙂 Ak by dotyčný(á) začal vyvádzať, stačí sem hodiť jeho nick ktorý má na facebooku a má po chlebe 😀
    Takže padla aj prvá pusa 🙂 akurát škoda, že bola tak trochu z donútenia a tá reakcia teda rozpačitá. Hlavne, že sa páčila♥ Dievčatko si asi myslelo, že keď sú obaja chalani tak nič nebude 😀 provokatérka malá. Aby z toho nemala nočné mory.
    Ďakujem za kaptolu

  3. [3]: Ano, přesně tk jsem to s tou holčičkou myslela:D Já totiž nevěděla, jak to napsat, protože u dvou kluků je to přece jen složitější, než u holky a kluka:D A nakonec to dopadlo tk:))xD

    Děkuju moc za komenty!;))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics