Rivalové 18.

autor: Cincina

Stále se nemůžu rozhodnout 🙂 Nezabíjejte mě 😀 Tenhle díl vám věnuji s tou největší láskou, jakou vám můžu nabídnout 😀


„Vždyť sténáš pod mými dotyky…“ Znovu stiskl jeho bradavky a začal mu líbat krk. Tom nemohl nic říct. „Jo, Tome… takhle se mi líbíš.“ Otřel se svým rozkrokem o jeho.
„Božee…“ Vzdychl Tom. Nechtěl, ale tohle nešlo ovládnout.
Jorg se zašklebil. „Líbí se ti to. Mám pravdu?“
Sakra! Děsně se mi to líbí! Chtěl to zařvat, ale před Jorgem nemohl. Znamenalo by to, že mu podlehl. A on mu nechtěl podlehnout. Nechtěl a nesměl.

Jorg už to nevydržel a prstem mu přejel přes rty. Poté pomalu sjížděl po jeho tričku, až dojel k rozkroku. Ten obkroužil a v nečekanou chvíli mu ho pevně stiskl a začal ho mnout v ruce.

„Aaach…“ Nemohl to v sobě udržet. Cizí ruka mu sahá na penis. Chce ho udělat. Bože! Tak moc chtěl udělat se. Strašně moc. Jsem nechutné nadržené hovado! Nevědomky mu začal do ruky přirážet. Jorg si toho všiml okamžitě. Povolil stisk a ruku o něco oddálil. Tom v tu chvíli boky trhnul vpřed a uvědomil si, co udělal. Vzhlédl k němu. Jorg se spokojeně usmíval. Tom nedokázal dívat se Jorgovi do očí moc dlouho. Cítil, že celý rudne. Trapas! Jsem tak lehce ovladatelný!



Ozvala se konvice, která právě dovařila vodu. Pro Toma to bylo vysvobození. Otočil se, natáhl se po konvici a zalil dva hrnky s kávou. Jorgovi se naskytl pohled na Tomův zadek. Okamžitě využil situace a štípnul ho. Tom vykvikl a pleskl ho po ruce.
„Ale, ale. Nelíbí?“ Jorg se zašklebil.
Tom si promnul bolavé místo. „Nelíbí.“
„A to před chvíli se ti líbilo?“
Tom se k němu otočil zpátky, aby mu viděl do očí. „Hele, Jorgu, nech toho. Tohle nemůžeme.“
„Myslíš?“ Nadzvedl jedno obočí a usmál se.
Bože, on je tak sexy! Stál by za hřích…! Co to kecám? „Tohle vím.“
Jorg využil toho, že se Tom otočil k němu čelem a znovu mu stiskl pevně rozkrok a začal ho opět mnout. Tvrdě a silně. „Dobře. Takže tohle se ti nelíbí?“

Tomovi se zatočila hlava. On to dělá tak dobře! A to je teprve přes kalhoty!

„N- ne. Ne…“
Jorg si všiml, jak trhaně to řekl, proto mu zajel rukou pod kalhoty. Nebylo těžké se tam dostat, protože Tomovy kalhoty byly volné. Přes boxerky mu přejížděl po penisu a užíval si Tomovo vzdychání. „Řekni to ještě jednou a nahlas.“
„C-co?“ Tom byl zmatený. Nevěděl, co Jorg myslí.
Přiblížil se k němu. Kousl ho do ušního lalůčku a zašeptal mu do ucha: „Strašně se ti to nelíbí, ne? Tak mi to řekni!“ v tu chvíli silně stiskl jeho penis, který už začínal tvrdnout.
„Aaach…“
Jorg se rozesmál. „To znamenalo, že mám přestat?“
Tom byl ticho celý červený hanbou. Jorg opět stiskl. „Tak mi to řekni!“
Tom sklopil hlavu. Řekni mu to! Né, neříkej! Se sklopenou hlavou zašeptal: „Nepřestávej… udělej mě, kurva.“

Jorg otevřel pusu do jemného údivu. „Slyšel jsem dobře?“

„Záleží, co jsi slyšel.“
„Chceš udělat?“
Tom se podíval stranou. „Jo, chci.“
Jorg se vítězoslavně usmál. Přiblížil se k němu na pár milimetrů a políbil ho. Tom mu to opětoval. V tu chvíli se ale rozbrečel. Chovám se jako děvka! Jsem odporný hnusák! Netrvalo dlouho a Jorg ucítil slanou chuť slz. Odtrhl se a otřel Tomovy slzy. Beze slova si vzal kafe a sedl si ke stolu.

„Tak pojď si vypít to kafe. Nebo už se mě bojíš?“ Jemně se usmál.

Tom si teda vzal také kafe a sedl si naproti němu. Díval se do hrnku a viděl v něm svůj odraz. „Víš co, Jorgu? Já… myslím, že už půjdu.“ Vstal a rychle utekl z Jorgova bytu.
Za Billem jít nemohl, tak šel domů. Cestou brečel. Kdyby se s ním vyspal, tak by ukojil své touhy, a hlavně svou nechutnou nadrženost. Jenže když to udělá, tak zároveň zraní tu nejdražší osobu, kterou nadevše miluje. A to přece nemůže dopustit!

Přišel k sobě domů. Jakmile vešel, hned se na něj vrhla máma.

„Tome, jak si to představuješ? Vůbec nejíš, nemluvíš s námi. Jsi bledý, neusmíváš se. A přišel jsi i opilý.“
„A proč mi to říkáš teď?“
„Protože jindy tu vůbec nejsi.“
„Mami, dej mi pokoj.“ V tu chvíli mu přistála na obličeji facka.
„Takhle se se mnou bavit nebudeš, mladý muži!“
Do chodby vešel i jeho táta.
„Na mámu budeš slušný, Tome. Jinak si můžeš sbalit svých pět švestek a vypadnout z domu.“
„Nebojte. Však vypadnu.“
Jeho máma se zatvářila smutně. „Proč Tome? Udělali jsme ti snad něco?“
Tom naštvaným krokem zamířil k sobě do pokoje. Lehl si na postel a rozbrečel se. Netrvalo to moc dlouho, a nakonec usnul. Zdálo se mu o Billovi.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Rivalové 18.

  1. To bylo naprosto dokonalý!!! 😀 Ten Jorg to s Tomem už docela slušně umí a vážně se divím, že to Tom vydržel. Ale stejně si myslím, že v některým z dalších dílů podlehne 😀 Že? 😀 😀
    Zrovna dneska jsem si říkala, že by mohl vyjít další díl 😀 I když já si to vlastně říkám každej den 😀 Ale tak to je jedno… 😀 Musím o týhle povíce pořád přemýšlet, protože mám stejnej plakát, jako ten hlavní obrázek. A já inteligent jsem si ho nalepila přímo nad postel 😀 Takže na něj celý noci koukám a nemůžu kvůli tomu spát 😀 😀 Tak jen abys věděla, že si zapříčinila moji nespavost 😀
    Doufám, že další díl vyjde už brzo 🙂 Protože ten týden, co tu nebylo pokračování byl vážně hroznej 😀

  2. hej ty jsi strašná člověk čeká že už to  udělaj al  ty néé furt to bude nějak zachranovat :DD néé že bych chtěla aby se sním vyspal to by mohl zkusit :DD ale užasný díl a Bill by už se taky mohl probrat nemyslíš 😀 😀

  3. Teda to koukám, ten Jorg je ale hajzl! Mohl by si uvědomit, jak moc by Billa bolelo, kdyby to zjistil =) Tom je šikovný, že mu odolal =)

    [1]: Ten plakát mám taky, visí mi na skříni 😀

  4. Ďakujem za komety :)…

    [1]: Já tenhle díl posílala už v neděli, ale protože povídek je hodně, tak to zveřejnění nějakou dobu trvá :)…

    A ten plakát mám taky holky 😀

  5. Další dokonalý díl :)… jsem ráda že se spolu Tom a Jog nevyspali,hlavně ať se Bill už probudí 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics