Selling Cheap 7.

autor: Darkbeth & Hina

Ahoj holky, máte tu nový díl a moc děkujeme za komentáře. Vaše Darkbeth a Hina 🙂

Ráno, když se Bill probudil, tak mu chvíli trvalo, než se zorientoval, kde je. Později poznal Andreasův pokoj a vedle sebe na posteli uviděl oddechovat jeho tělo. Bill se potichu zvedl z postele, vzal si svoje oblečení, které z něj nejspíše Andy předchozí noc svlékl, a vydal se domů. Věděl, že na něj bude čekat teror. Otec si bude myslet, že byl u nějakého zákazníka a bude po něm chtít peníze. A když mu je nedá… Bill potlačil slzy a vytáhl z kapsy mobil. Vlezl do adresáře a dal vytáčet číslo člověka, kterého tak ze srdce nenáviděl, ale kterého i tak šíleně miloval.
Chvíli trvalo, než člověk, kterému Bill volal, hovor přijal, ale když se tak stalo, Bill uslyšel jeho slizký hlas.

„Už se ti zase stýská? Asi jsem na tebe udělal dobrý dojem, když jsme spolu byli minule, co?“ řekl povýšeným hlasem Tom.

„Já… jen… Já potřebuju… peníze,“ řekl tichým hlasem Bill a připadal si jako nějaký žebrák. I když mezi ním a žebrákem je velký rozdíl. Žebráci nezískávají peníze tak jako on.
„Promiň, neslyšel jsem tě. Co si říkal?“ odpověděl mu Tom, i když bylo jasné, že Billa slyšel. A to moc dobře.
„Prosím, potřebuju peníze,“ zopakoval mu Bill. Sám sobě se hnusil čím dál víc. Proč prostě nešel domů? Dostal by pár ran, ale aspoň by si nepřipadal tak odporný.
„Peníze, říkáš? No, a co mi dáš na oplátku?“ zeptal se Tom a čekal jen na jedinou odpověď. Jeho hlas zněl tak nevinně, ale Bill si byl jistý, že jeho tvář nyní zdobí zlomyslný úšklebek.
„Sebe,“ pošeptal co možná nejtišším hlasem Bill.


„Mmm, tak to je velmi zajímavá nabídka… sejdeme se za půl hodiny u hotelu Paradise*,“ ušklíbl se a zavěsil. Jak patetické.
„Dobře,“ pípl Bill už do hluchého telefonu.
Podíval se ještě na městskou mapku, aby se podíval, kde hotel leží, a zjistil, že to je přesně půlhodina od místa, kde se nacházel. Vykročil trochu svižnějším krokem a na místo dorazil na vteřinu přesně. Tom už tam byl.
„Hmm, už jsem se bál, že se opozdíš. Musel bych tě potrestat,“ ušklíbl se Tom a nechal Billa vstoupit do hotelu jako prvního.
„Tome, nemůžeš být dnes milý?“ zaprosil Bill a podíval se Tomovi do očí. Tom se skoro zalekl, jak byly zoufalé.
„Uvidíme,“ řekl nakonec normálním hlasem a měl k němu trošku slitování. Vyzvedl si klíček od pokoje a pustil Billa dovnitř. Bill se nervózně ošíval, když se Tom ozval s prapodivným dotazem.
„Co si chceš pustit za film?“ skláněl se k filmotéce. Tom měl dneska chuť hezky se pomazlit u nějakého romantického filmu. Kdyby ale věděl, jaké to bude mít následky, tak by si Billa raději tvrdě vzal.

Tom vyčkával na odpověď, ale když se jí nedočkal, otočil se na Billa.

„Děje se něco?“ zeptal se, když uviděl, jak Bill ztuhle stojí a nevěřícně se na Toma dívá.
Bill sebou trhl, když ho uslyšel. „Ne, vůbec. Já jsem si jen myslel, že…“ vydechl a pohled sklopil k podlaze. Na tvářích se mírně zčervenal.
„Prosils mě, abych byl milý, ne? Ale jestli ti to vadí, tak se můžu změnit na toho starého Toma. Nedělá mi to problém,“ řekl mírně naštvaným hlasem Tom, a pomalými kroky se začal přibližovat k Billovi.
„Promiň, nemyslel jsem to nějak špatně. Omlouvám se. Rád vyberu nějaký film,“ spěšně mu Bill odpověděl a už se hrnul ke skříňce s filmy. Vzal první věc, která se mu dostala pod ruku, a už ji podával Tomovi. Ten se nad Billovým výběrem jen mírně pousmál, ale nic neřekl.
Bill se raději posadil do křesla a vyčkával, než Tom pustí film.
Tom vydělal dvd z obalu a ten položil na stůl. Až teď si Bill všiml, co to vlastně vybral. Na celém obalu byly nakreslená srdíčka, kterými byli obklopeni dva mladí lidé, kteří se vášnivě líbali. To jsem zase něco vybral. Nějaká slaďárna, ale tak budu to muset zvládnout. Co jiného mi zbývá? Pomyslel si v duchu Bill, když se naráz místností rozlehly první zvuky z onoho filmu.

„Tak romantika, jo?“ zasmál se Tom a lehl si do postele, odkud bylo dobře vidět na televizi.

„Nechceš si lehnout ke mně?“ poplácal Tom prázdné místo vedle sebe.
„Musím?“ zatvářil se úzkostlivě Bill.
„No já nevím, musíš?“ zasmál se Tom. Bill, ačkoliv nerad, se také zasmál a lehl si opatrně vedle Toma.
„Tolik to zas nebolelo, ne?“ usmál se Tom a zadíval se černovláskovi do očí. Málem se v těch dvou čokoládách utopil.
„Ne,“ špitly dokonale plné rty, a Tom najednou pocítil potřebu je políbit. Pomalu se k němu sklonil a něžně spojil jejich rty. Namotal si pár černovláskových vlasů na prst a dělal z nich lokýnečky. Najednou zatoužil vidět Billa opět nahého. Jemně se sklonil k Billovu krku a začal ho zasypávat vášnivými polibky, až Billovi poprvé za tu dobu z úst vypadl slastný sten.

„Líbí se ti to?“ pošeptal Billovi do ucha. Oba se nyní cítili tak nějak uvolněně. Tom byl něžný a Billovi bylo jeho konání příjemné.

„Hmm…“ zavrněl Bill, mírně přivřel oči.
„Ale tak, Bille, dívej se na film,“ řekl rádoby vyčítavým hlasem Tom, i když ani on sám televizi nevěnoval příliš mnoho pozornosti.
Bill ale nepoznal, že to Tom tak nemyslí. Proto se od něj raději o kousek odtáhl a zadíval se na televizi. Tom si jen povzdechl a svůj pohled také obrátil k filmu.
Dlouho mu to ale nevydrželo. Už po malé chvíli se jeho pohled znovu stočil k Billovi. Nemohl si pomoct, ale něco ho k němu neuvěřitelně táhlo. Jeho obličej, výraz, gesta. Prostě on celý.
Tom sám sebe přistihl, jak o něm přemýšlí. Ale ne tak, jak o něm uvažoval dřív. Předtím myslel spíš na jeho tělo a svůj požitek. Nyní ale na nic takového ani nepomyslel. Tom pečlivě zkoumal Billův obličej kousek po kousku, aby ani malinký milimetr nevynechal. Jeho plné a smyslné rty ho neuvěřitelně přitahovaly a jeho oči jako by byly studnou do jeho duše.
Sakra o čem to přemýšlím! Okřikl se v duchu. Je to přece jenom děvka, takhle vůbec nemám uvažovat!

„Není ti teplo?“ zeptal se místo těch úvah.

„No, ani ne, proč?“ zeptal se překvapeně Bill.
„Mohl by ses trochu vysvléct,“ usmál se Tom a přejel dlaní Billovi po bříšku, přičemž mu zajel pod tričko.
„T-tak dobře,“ koktl Bill a začal si rozepínat mikinu.
„Nechci, abys to dělal proto, že musíš. Ale proto, že chceš,“ zašeptal Tom a opět ho políbil. Snažil se ignorovat motýlky, co mu lítaly v bříšku, a stáhl mikinu Billovi z ramen.
„J-já,“ Bill sklopil pohled. Kdyby si mohl vybrat, tak by tohle nedělal. Neprodával by své tělo za peníze.
„Chápu,“ řekl zahořkle Tom.
„Ne, tak jsem to nemyslel,“ vypískl Bill, když mu došlo, jak to mohl Tom pochopit.
„Aspoň si budu moct s čistým svědomím vzít to, za co jsem si zaplatil,“ řekl chladně a jemně si sedl Billovi na boky. Přece jenom ho nechtěl rozdrtit.

„Ne, prosím. Nedělej to,“ špitl Bill a zvedl pohled k Tomovi.

„Chtěl jsi peníze? Tak si je budeš muset nějak zasloužit,“ odpověděl mu a na obličeji se mu objevil výraz, který Bill viděl pokaždé, když byl rozhodnutý, že ho neušetří dalšího utrpení a bolesti.
„Byl jsi tak milý, tak hodný. Proč ses tak rychle změnil?!“ vypískl beznadějně Bill. Ten Tom, který vedle něj ještě před chvílí byl, se Billovi zdál, jako by to byla pravá podoba Toma. Ale teď si znovu nasadil tu svou masku, kdy neznal žádné slitování a lítost.
„Nebuď hysterickej! Vždyť ti zatím nic nedělám!“ vykřikl Tom. Nenáviděl, když se Bill choval jako teď. Byl jako nějaká upištěná holka. Měl co dělat, aby udržel svou ruku v klidu a nedal Billovi facku. Ale druhá část jeho svědomí mu říkala, ať mu už více neubližuje. A Tom měl tušení, proč ta malá část něho mu nechce ublížit. A to ho rozčilovalo ještě víc.

*Název hotelu nemá žádnou spojitost s realityshow Hotel Paradise. Jen nás při psaní nenapadl jiný název a v televizi zrovna běžely na tuto realityshow ukázky 😀

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

14 thoughts on “Selling Cheap 7.

  1. mě je fuk do jakého hotelu jedou 😀 hlavně co se tam děje ne jak se jmenuje :DD bezva… nemá Tom rozdvojenou osobnost? schizofrenii? o_O

  2. Tome, ty ses zase předvedl .. už jse se těšila, že na něj bude konečně milý a on to zase pokazil :// Jinak krásně napsané a těším se na další díleček, protože tahle povídka je bombovní. 🙂

  3. Hurá, tak jsem se dočkala dalšího dílu 😀 úžasný, hrozně moc se těším na pokráčko 😉 super =)

  4. Wow, nooo…, Tom se hodně rychle změnil. :// Teď by mě jen zajímalo, která osobnost je skutečný Tom. Doufám, že ta hodná. :))

  5. Kluci schyzofrenický :DDD nejdřív Bill, ted Tom… :DD Bože tohle je fakt skvělá povídka !!!! Ale musím říct, že mám z Toma celkem strach no ;DD

  6. Páááni, je to úžasný! Holky, moc se vám to povedlo a budu se těšit na další díl. Tahle povídka mě zaujala už svým názvem a od prvního dílu si mě naprosto získala, klobouk dolů… 😉

  7. Hahahah 😀 Tom v tom docela dost lítá 😀 to je super.
    Jsem zvědavá,jestli si ho  zase vezme nebo přece jenom ne.

  8. jůůů!!! Tom se asi zabouchnul!! to je kráása!! opovaz se Billovi jeste nejak ublizit, nebo ti dam takovou, ze te ani Google nenajde!! 😀 dokonalej dil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics