Selling Cheap 6.

autor: Darkbeth & Hina

Ahoj holky! 🙂 Opět moc děkujeme za komentáře a posíláme další díl. Máte pravdu, že je Bill trošku schizofrenní 😀 ale co byste čekali, když vyrůstal v takovém prostředí. No, dost keců a užijte si nový díl. Vaše Darkbeth a Hina




Silně do něj zatlačil až ho dotlačil ke zdi, kde ho hrubě přimáčkl svým tělem. Jazyk mu strčil hluboko do pusy. A dál ho chtivě líbal. Bill si už myslel, že mu ani nedá možnost se nadechnout, když v tom se od něj Tom s vypětím všech sil odtrhl.
„Tak dělej. Ale pamatuj, že pokud nebudeš dost dobrý, tak…“ nestihl ani doříct svou myšlenku. Bill už před ním klečel a zuby přejížděl přes jeho penis.
„Ahh…“ zavzdychal Tom a pro změnu se tentokrát o zeď opřel sám. Bill mu kolem penisu silně obepnul rty a začal po něm hrubě přejíždět.
Tom se sotva držel na nohách. Nemohl uvěřit, že to Bill dělá poprvé. Jeho pusa pracovala dokonale. Sklopil svůj pohled na Billa a znovu hlasitě zavzdychal. Ten pohled ho vzrušoval ještě víc. Ruku mu položil na hlavu a pevně chytil, aby s ní nemohl cuknout. Začal mu do pusy hrubě přirážet. Hluboko a silně.
S Tomem se točil celý svět a nic nevnímal, proto si ani nevšiml tichého vzlykání, které vydával Bill.

Billovo utrpení ukončilo sperma, které mu stékalo po rudých rozpálených rtech a níž po těle. Vyčerpaně se svalil na zem a nechával slzy máčet už jeho tak rozpitý make-up. Tom se sesunul podél zdi a rozdýchával právě doznívající orgasmus. Podíval se na třesoucí se tělo na zemi. Byl nádherný. Ne, takhle nemůžu uvažovat, okřikl se v duchu. Bill se sebral ze země a odešel do sprchy. Nechtěl, aby na něj už sahal nebo cokoliv jiného. Když ze sprchy vylezl, tak ležel Tom rozvalený na gauči a kouřil cigaretu.

„Nemusí to takhle být pokaždé,“ vyfoukl kouř a zadíval se na jeho tělo zahalené v bělostném ručníku. Najednou působil ještě více křehce.
„A jak by to teda mohlo být?“ zeptal se Bill, přičemž se snažil nerozbrečet a zachovat si svoji důstojnost.
„Mohlo by se ti to líbit,“ naklonil hlavu na stranu Tom.
„To radši zhebnu,“ procedil skrz zuby Bill a vzal si od Toma peníze. Převlékl se a měl se na odchod.
„Nezasloužím si ještě pusu?“ zatvářil se andílkovsky Tom.
„Jdi do prdele!“ sykl Bill a utíkal pryč z domu.

Když došel domů, byl rád, že je dnešní den už u konce. Zaleze si do své postele a bude spát tak dlouho, dokud ho neprobudí ten otravný budík. Na chvíli si oddychne a nechá si zdát nějaký příjemný sen.

Na chodbě si zul boty a sundal si bundu. Už se chystal, že půjde do svého pokoje, když ho zastavil opilý hlas.
„Bille, si to ty?“ z obývacího pokoje vyšel Billův otec. Jako vždy byl opilý a byl z něj cítit pach cigaret.
„Ano. Potřebuješ něco?“ zeptal se ze slušnosti Bill a v duchu doufal, že otec odpoví ne.
„Kde si kurva byl?!? Zase ses s někým tahal, co?“ začal řvát a nebezpečně se k Billovi přibližoval.
„Ne, já jen…“ potichu zašeptal Bill. Nechtěl mu říkat, kde byl. Ani v nejmenším netušil, jaká by byla otcova reakce. A ani to nechtěl zjistil.
Bill couval stále víc do rohu, až narazil na chladnou stěnu. Nepříjemně mu to připomínalo situaci, která se stala jen před pár chvílemi.
„Tak co, s kým si zase šukal?“ vykřikl naštvaným hlasem Billův otec.

„Tati, pusť,“ vyštěkl Bill a vykroutil se otci.

„Tak s kým? Hmm? Kde máš prachy?“ chytil ho otec znovu a málem mu rozdrtil zápěstí.
„V kapse,“ rezignoval nakonec Bill, a když mu otec vyndal peníze, tak se sesunul vyčerpaně k zemi.
„Vidíš, že umíš šlapat, ty malá couro,“ ušklíbl se a zandal si peníze do peněženky. Bill se vyčerpaně došoural do svého pokoje a vytáhl ze šuplíku peněženku. Měl tam trochu peněz, ale hlavně tam měl fotku své matky, kterou měl tolik rád. Slabě se usmál a přejel přes její obličej. Byla velmi krásná, což po ní Bill rozhodně zdědil. Povzdychl si a strčil si peněženku do kapsy. Rozhodl se, že skočí za Andym, přece jenom mu dluží omluvu za to, jak rychle odtamtud vystřelil.
„Kam jdeš? štěkl na něj otec ve dveřích. Pak se ale svezl po stěně, lehl si na zem a začal hlasitě chrápat. Bill si oddechl a vydal se ven. Venku se začínalo trochu stmívat, ale stále nebylo pozdě. Neměl to k Andymu daleko a do deseti minut byl u něj.
„Můžu dál?“ zeptal se hned, jakmile uviděl jeho zaskočenou tvář.

„Jo, jasně. Ty můžeš vždycky.“ odpověděl mu Andy. Bylo na něm vidět, že je zmatený. Nevěděl, co si má myslet. Předtím odtud zmizel tak rychle, že mu ani nic neřekl. Ale teď je tady.

Andy raději už nad ničím nepřemýšlel a pustil Billa dovnitř.
Bill mu připadal nějaký jiný. Ne vzhledem, ale chováním. Nebylo to sice nic výrazného, ale zdálo se mu, že se za tu chvíli nějak změnil.
„Co se děje, Bille? Potřebuješ něco?“ zeptal se zvídavým hlasem Andy, když oba dosedli na sedačku v obýváku.
„No, já…“ Bill najednou nevěděl, co mu vlastně chtěl říct. Chtěl se mu omluvit? A za co? zeptal se sám sebe. Za to, že odešel? Vždyť si může odejít, kdy chce a kam chce. Nebo mu chtěl říct, proč odešel? Doufal, že tu druhou možnost se nikdy nedozví, tak proč by mu to sám od sebe najednou chtěl vyklopit?
Andy se na něj jen zvědavě díval a vyčkával na odpověď. Hladovým pohledem si Billa prohlížel a už dávno zapomněl, že se ho na něco ptal. Teď neexistovalo nic jiného než on a Bill.
Aniž by si to Andy uvědomoval, začal se k Billovi pomalu naklánět.

„Ehm… Andy já… přišel jsem se omluvit, že jsem odtud minule tak vystřelil,“ zvedl k Andymu pohled Bill a zaskočilo ho, když uviděl jeho obličej tak blízko. Andreas rychle zareagoval a opět se odtáhl. Nejradši by si nyní nafackoval.

„To je v pohodě,“ špitl, přičemž nespouštěl z Billa oči.
„Musel jsem do práce, víš,“ vymluvil se nakonec Bill. Nechtěl, aby byl na něj Andy naštvaný. Ten si taky výrazně oddechl. Už se bál, že Bill někoho má. To by nesnesl.
„Jo a co děláš?“ zeptal se s neskrývaným zájmem.
„Něco prodávám,“ zakamufloval to Bill. V duchu si pomyslel svoje tělo, ale raději obrátil řeč na něco jiného. Bylo prima popovídat si jako za starých časů. Andy přinesl Billovi skleničku s džusem, ale nešťastnou náhodou to na sebe Bill vyklopil.
„Jééé. No pojď se mnou, půjčím ti suché tričko,“ usmál se Andy a Bill ho nejistě následoval. Andy mu držel triko na převlečení, když se sebe Bill stahoval to mokré, a odhalil tak pomlácenou a pokousanou, jindy bělostně alabastrovou kůži.

„Bille! Co se ti stalo?!“ vypískl vyděšeně Andy při pohledu na jeho tělo.

„Nic, to nic.“ řekl spěšně Bill a přitiskl si co nejvíc k tělu své tričko. Pohled sklopil k zemi a mezi nimi zavládlo tíživé ticho.
„Bille, tohle přece není nic! Podívej se na to. Vždyť máš celou kůži poškrábanou. A ukaž…“ Andy se lehce dotkl Billova trička a poodhalil kousek jeho kůže. „Vždyť to je kousnutí! Sakra, kdo ti to udělal!“ Andyho hlas začínal nabírat na zlosti. „Sakra, sakra, sakra! Kdo, Bille, kdo?! Nevypadá to jako kousnutí od zvířete!“ Jeho ruce se vzteky začaly třást.
„Andy, v klidu. Uklidni se, prosím,“ snažil se Bill mluvit klidným hlasem. Nevěděl, proč se Andy tak naštval.
„Jak se mám sakra uklidnit!“ vykřikl Andy a vytrhl Billovi z rukou jeho tričko.
„Andy, ne. Nech mě!“ řekl roztřeseným hlesem Bill. Nechápal Andyho reakce. Nechápal, proč se tak rozzlobil. Nechápal už vůbec nic. Roztřesenýma rukama si přikryl obličej a z úst mu uniklo tiché vzlyknutí. Andreas se po chvíli trochu zklidnil a raději se snažil utišit Billa.

„Shh… Bille… jsem tu s tebou,“ uklidňoval ho Andreas a snažil se ho jakýmkoliv způsobem ukonejšit, ale Bill si nedal říct. Slzy se mu rojily jedna za druhou a nebyl s to se uklidnit.

„Proč zrovna já musím mít tak zpackanej život,“ zakrýval si obličej dlaněmi a nechal se stáhnout do Andreasova objetí. Lehce s ním kolébal, až se Bill uklidnit a usnul. I když ze srdce Toma nenáviděl, ve snu stále viděl jeho dvě čokoládové oči, jak se na něj láskyplně dívají. Ale to musel být určitě jen sen. Protože Tom se na něj díval jen s touhou a bezohledností v očích.

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Selling Cheap 6.

  1. Je mi Billa tak líto.. Jsem zvědavá, jak to bude dál 🙂 skvělý díl, těším se na pokráčko 😉

  2. A sakra ! Mně už se v minulym a předminulym díle podle Andyho chování a podle zmínky o tom,že žárlil ,zdálo,že k Billovi snad něco cítí. No…to je dobrý no….
    Chudák Bill…:/ Ten otec je fakt šílenej. Jinak..řekla bych,že v Tomovi se něco láme. Jak o Billovi přemýšlel,že je nádhernej…mmm..A taky..řekla bych,že něco uvnitř něj mu už nechce tak moc ubližovat…já nevím,ale..když mu řekl,že by to takovéhle nemuselo být vždy…nevím…,ale…určitě se v obou něco děje…Bill na něj taky myslí. Jsem na to zvědavá.

  3. Bože !!! Bill je ještě větší schyzofenik než já !! A ten Andy…. bože snad se to zlepší 😉

  4. Chudáček… snad se Tom vzpamatuje a snad jeho táta někam zmizí!!!! (nechtěla jsem říct přímo chcípne :D, ale chápete…)

  5. Achjo zatím je to furt furt drsný , doufám ,že někdy dojde na něhu .. 🙁 .. Mmmm , Jinak díl krásný ! Honem další 🙂

  6. Ten Billův táta, to je takovej sniňák!! :/ Uplně mám na něj zlost, nejradši bych ho zkopala 😀 …
    Mám nutkání napsat "chudák Bill, Tom je k němu tak hrubý" ale on se do toho tentokrát namočil sám.. 😀 Těším se  na další díl! =)

  7. "Nejdříve musíš klesnout na dno, aby ses mohl/a znovu odrazit." uz nevim kdo to rekl ale ted to plati beze zbytku 🙂 krasnej dil…opravdu mam podezreni ze Tom je Billovo dvojce…no, uvidime, jak se to rozuzli :)) krasnej dil, moc se tesim na dalsi ♥

  8. tak jsem po hodně dlouhé době vzpomínkově zabrousila sem na blog a teda docela jsem znechucená. co všichni vidí na tom, že je Bill kurva a pokud možno Tom hajzl? a čím víc sexu a řežby, tím líp… nevím, přečetla jsem si jenom kousek a už mám pocit, že se tady zase hezky dlouho neukážu.
    no tvorbě zdar a teda snad se úroveň povídek zase nějak vzchopí…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics