Novel of Dreams – My Dream 41.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
BILL

Když jsem se ráno probudil, naskytl se mi ten nejkrásnější pohled na světě. Tomi na mně stále ležel a spinkal. Tak klidně oddechoval. Není divu, že stále spinká. Tahle noc byla dlouhá. Mazlili jsme se do rána. Byla to pro mě ta nejkrásnější noc. Jsem tak rád, že se to stalo, že jsme se milovali. S ním jsem poznal něco nového. Nejde jen o to, že jsme se milovali, ale on mi ukázal něco nového, pro mě dosud nepoznaného. Tiše jsem se usmál a maličko se posunul. Nerad bych jej vzbudil. Musím co nejtišeji. Pomalu se zpod něj dostanu a posadím se. Uh, spinká. Povedlo se. Zvednul jsem se a přešel do koupelny. Po cestě jsem si vzal čisté boxerky. Udělal jsem si ranní hygienu a osprchoval se. Mhh, tady to včera tak hezky začalo.

Když jsem se osušil, navoněl jsem se, oblékl si boxerky a zabalil se do svého sněhobílého županu. Miloval jsem ho, měl jsem ho už dlouho, ale stále byl jako nový, a přitom tak měkký. Sám pro sebe jsem se usmál a v tichosti se rozešel do kuchyně. Uvařil jsem si jako každé ráno kávu. Pro dnešek jsem ovšem udělal výjimku a vzal si nějaké sladké pečivo.

Usadil jsem se poté v obýváku a v klidu snídal. Sáhnul jsem pro časopis, který jsem si před pár dny koupil, a ještě do něj ani nenahlédnul. Jako vždy. Začal jsem si ho pročítat. Po nějaké době jsem zaslechl, jak se otevřely dveře od ložnice. Tom byl vzhůru. Slyšel jsem šouravé kroky. Během chvilky se objevil ve dveřích. Měl na sobě jenom moji bílou košili. Byla zapnutá pouze na poslední tři knoflíčky, takže mu odhalovala téměř celou hruď. Navíc mu padala z ramene. Chvilku na mě ospale hleděl, až zívl a rozešel se ke mně. Bože můj, je tak nádherný, ta košile a ten… jeho výraz. S pootevřenými rty jsem na něj zůstal hledět.


„Dobré ráno,“ usměju se na něj.
„Hmm,“ zabručel. Protřel si oko, vzal mi z ruky časopis a hodil ho na stůl. Suverénně si na mě sedl, stočil se do klubíčka a hlavu mi položil na rameno. „Proč vstáváš tak brzo?“ broukl. Hned jsem ho ochranitelsky objal a přivinul ho k sobě.
„Už jsem nemohl spát, víš,“ pohladím ho po zádech a políbím jej na hlavičku.
„Když mně je tam bez tebe smutno,“ zabrouká smutně. Jak rozkošné.
„A chceš ještě spinkat, miláčku?“ zvednu mu trošku hlavičku.
„Chci být u tebe,“ zašeptá a podívá se na mě těmi svými ospalými očíčky.
„A mám si s tebou jít ještě hajnout, hm?“ nabídnu mu a pohladím ho po tvářičce.
„Mm-mm,“ zavrtí hlavičkou na nesouhlas a zase mi ji položí na rameno. Ručku mi položí na hrudník a sjede s ní pod župan.
„Jsi tak dokonalý,“ vydechnu naprosto omámeně a přitisknu ho k sobě. Každý jeho dotek ve mně vyvolává naprostou euforii. Obejmu ho trošku víc a líbnu ho na tvář. „Mm, budeme tady spolu, ano?“
„Dobře,“ broukne spokojeně a na krku mě zašimrají jeho řasy, jak zavře oči. Bříšky prstů mi začal jemně jezdit po nahém hrudníku. Opřel jsem se o opěradlo pohovky a položil se s ním. Je mi to příjemné. Pohladím ho po té ruce, kterou mě hladí. Klidně oddechoval a tulil se ke mně, jako by mě měl stále málo. Začal mi prstíky dělat malé krůčky po pokožce.

„Jak ses vůbec vyspinkal?“ pošeptám mu tiše do ouška. Je pravda, že u mě spí vážně klidně. Jsem za to tak rád.

„Nádherně, dokud jsi mi neutekl,“ šeptl a jemně se zachvěl. Po těle mu naskočila husí kůže.
„Chtěl jsem tě nechat pořádně vyspat, víš,“ pohladím ho a líbnu ho pod ouško.
„Nemůžu bez tebe spát. Když spím doma, většinu noci se převaluju. Ale když jsem u tebe, můžu spát i bez prášku. Jenže cítím, když mi nejsi nablízku,“ poví tiše a znovu se ochvěje.
„Jsem rád, že se ti u mě dobře spinká. Slibuju, že příště u tebe budu, ano?“ pohladím ho. „Je ti zima?“
„To je dobrý. Jen jsem rozespalý,“ vydechne mi na krk a začne mi prstíkem lemovat klíční kost.
„Ne, ne, ještě mi nastydneš. Dojdu pro deku,“ šeptnu a pomalu ho usadím na pohovku. „Hned jsem tady,“ brouknu.
„Mmm,“ zakňučí. Hned vyskočí na nohy a loudá se do ložnice za mnou.
„Broučku, já bych ti ji donesl,“ usměju se na něj, když ho za sebou zaslechnu.
„Co máš vůbec v týhle skříňce? Je zamčená a nikdy jsem tě neviděl ji otevřít,“ broukne. Dojde k ní a přejede po ní prstem.

No super. Sice tam mám nepotřebné věci, ale mám tam i pár těch hraček. Prostě se mi to líbí. Není na tom snad nic špatného.

„Ahm, nic,“ usměju se. „Ty jsi detektiv,“ obejmu ho kolem pasu. „Tam mám takové… nepotřebné věci.“

„Nepotřebné věci?“ povytáhne s úsměvem obočí. Hned byl čilejší. Zaculím se a zakroutím hlavou.
„Ano, nepotřebné,“ zdůrazním. Stáhne obočí a podrbe se na hrudi.
„Chci vědět, co tam je,“ řekne najednou. Co si o mně bude myslet. Třeba se mu to hnusí. Nechci, aby to viděl, zatím ne.
„Proč?“ usměju se a opřu se o druhou skříňku.
„Zajímá mě to. Jsi můj přítel, takže…“ pokrčí rameny a nafoukne na okamžik tváře. Opře se o tu skříňku zády a trošku vystrčí pánev. Prstem si sjede po hrudi až k bříšku a začne pomalinku rozepínat jeden knoflíček. Provokatér. Ještě jak vydírá. Nejde mu odolat.
„…mm, takže?“ stoupnu si před něj a pohladím ho po bocích.
„Otevři to,“ povzdechne a nespokojeně se narovná. Fajn, tohle už jinak nepůjde. Snad ho to nepoloží. Nic tak hrozného tam snad není.
„No, dobře,“ vydechnu a natáhnu se pro klíček ke skřínce. Měl jsem ho v jednom regálu u poliček. Odemknul jsem a poodstoupil. Pár věcí jsem tam urovnal. Třeba je nenajde. Tomovi poklesla spodní čelist a zůstal na to zírat.
Poodkašlal jsem si. „Tak… vidíš.“

Zaskočeně se na mě podíval, přistoupil k tomu a začal si všechno prohlížet. Věci na kreslení jen přejel pohledem. U hraček jsem takové štěstí neměl.

„Opravdu?“ šeptne. Vytáhne dilda a s povytáhnutým obočím na mě koukne. Sakra, tohle jsem vážně nechtěl. Co si o mně pomyslí? Že jsem nějaký úchyl. Já to vážně… skoro nijak nepoužívám. Cítím, jak mi hoří tváře, jak rudnu.
„Ahm,“ šeptnu a kouknu na něj. Jen se nevinně usměju. Vrátil ho zpátky, cvrknul do venušiných kuliček a sáhl dál. Vytáhl ocelovou tyčku.
„…to je na co?“ přejede po ní prstem. „Docela studí,“ zasměje se a položí si ji na rty.
„No… to je… taková hračka,“ vydechnu a nervózně si olíznu rty. Do háje, musel vytahovat zrovna tohle? Tuhle mocnou hračku vidět neměl už vůbec. Navíc, vysvětlovat na co to je…
„A na co? Fakt nemám představu, co se s tímhle dělá,“ zacinká si s ní na zuby. Pobaveně olízne špičku.
„Tome, to vůbec nevadí, že nemáš představu. Ahm, to se… nelíže,“ zaculím se.
„Co se s tím dělá? Pověz mi to,“ zaškemrá a otře si ji do košile. Začne ji zkoumat.
„Víš,“ přejdu těsně k němu a vezmu mu tyčku z ruky. „To se takhle vezme a…“ zajedu mu do rozkroku. Chytnu jeho penis a stáhnu mu předkožku. Tyčku mu dám přesně k tomu malému otvůrku v žaludu. „…a zasune se.“ Oh sakra, kdybych mu tohle udělal, jsem si jistý, že by šílel.

„Cože?“ vydechne rozechvěle a zamrká.

„Vážně to neznáš? No… zasune se to dovnitř a hýbe se s tím.“ Myslel jsem, že to zná…
„Bolí to?“ šeptne a přistoupí až ke mně. Náhle si sjel rukama po těle a začal si rozepínat těch pár knoflíčků na košili.
„Bolí, ale je to… něco nepředstavitelně vzrušujícího,“ pošeptám mu a vyjedu mu po zadečku.
„Já to chci,“ vydechne. No sakra. Spustí košili na zem a zůstane přede mnou stát úplně nahý. Skloní hlavu a zadívá se na hračku v mé ruce. Dlaní si sjel po penisu a oddechl. Přitiskl se ke mně a začal mě líbat na krku. Je zase tak chtivý. Nedokážu ho v takový okamžik zastavit, ba ani nechci. Chytnul jsem ho pevně za boky a přitiskl ho k sobě.
„Jsi si tím jistý?“ pošeptám mu a slastně vzdychnu, když mi jazykem přejede po krční tepně. Zavrní na souhlas a nasaje mi kůžičku na tak dlouho, dokud tam nemám flíček. Spokojeně se uculí, pověsí se mi kolem krku a začne mě líbat. Plácnu ho jemně po zadečku a do polibku se usměju. Hned mu vpluju jazykem do pusinky a vyhledám ten jeho. Začal ho s mým vášnivě proplétat, přičemž mi rukama sjel po hrudi. Rozvázal mi župan a stáhl ho ze mě. Hned mi zajel rukama za boxerky, pohladil mě po zadku a snažil se je ze mě neposedně servat jako hravé štěně. Je to neplánované, přirozené, tak skvělé.

„Uhmm,“ oddechnu mu do úst a nahnu hlavu ke straně. Nechával jsem jej, nechtěl jsem mu nijak bránit. „Zlobidlo,“ brouknu po chvilce s úsměvem. Se smíchem mě polechtal na žebrech a shodil mě do postele. Stáhl mi boxerky, hodil je kamsi za sebe a skočil ke mně.

„A teď seš už jenom můj,“ pohladí mě po hrudi a dosedne mi obkročmo do klína. Páni, tak takhle divokého jsem ho snad ještě nezažil, ale líbí se mi to.
„Mmm, ty jsi ale dráček,“ pousměju se a stáhnu ho za paže na sebe. „Jo, jsem jenom tvůj, ničí jiný,“ usměju se a vlípnu mu něžný polibek.
„To je dobře, protože se s nikým dělit nehodlám,“ broukne s úsměvem, polibek mi oplatí o něco dychtivěji a začne intenzivně pohybovat pánví proti mým bokům. Sjedu mu po zádech a víc ho k sobě přitisknu. Nadzvedávám boky proti němu, aby to i pro něj bylo co nejlepší.
„Chceš… ho zase probudit?“ vzdychnu. On mě tak zatraceně vzrušuje. Miluju, když se o mě takhle tře.
„Potřebuju to k tomu, abys mi to udělal?“ vydechne mi do úst a zavrtí se mi zadečkem na penisu.
„Mmm, ne, potřebuju probudit já tebe, broučku,“ nechám náš polibek odeznít mlasknutím a kouknu se na něj. Rychle ho přetočím pod sebe a usadím se mu v rozkroku.
„Ojí, ojí,“ zasměje se a trochu se pode mnou zavrtí. Začnu se tiše smát s ním. Nikdy jsem se u ničeho snad tak nezasmál. Ale on mě k tomu přímo nutí.

„Oh, ty mi dneska dáváš,“ políbím ho a začnu se na něm vrtět. Hezky se zadkem třu o jeho mužství. Přidržel si mě u sebe za tváře a začal mě hladově líbat. Rukou mi sjel po zádech, přitiskl si mě k sobě víc a snažil se o mě otírat taky. Byl tak rozdováděný a divoký. Třel jsem se silně. Pro tento okamžik to bylo rozhodující a perfektně to sedělo. Stejně tak, jako jsme do sebe zapadali my dva. Zafuněl jsem nosem a volnou rukou mu sjel po krku.

„Včerejšek… byl… dokonalej,“ zavzdychal mezi polibky, načež mi zatnul prsty do zad. Jeho penis začínal rychle nabývat objemu a on mě každou chvilku tlačil víc a víc.
„Jo? Líbilo se ti to?“ zašeptám mu naschvál toužebně do ouška a silně k němu boky přirazím. Je už tak tvrdý.
„Mmhh,“ zakňučí na souhlas a vyhledá si mé rty, načež se do nich vpije.

Dlaněmi mi sjel na zadek a tlačil si mě k sobě ještě víc. Pusinku jsem mu zacpal hladovými polibky. Trošku jsem povylezl a nechal si jeho penis přímo vklouznout mezi půlky. Dobře, udělám výjimku. Stejně bych… jednou chtěl. Tak ho nechám dělat zatím aspoň tohle. Byl tak moc vlhký, že to nebyl problém. Začal jsem se rychle pohybovat, aby se co nejvíce otíral. Každou chvilku mi sténal do pusy a dožadoval se stále mých polibků, jako by mu to bylo málo. Nehty mi téměř zarýval do zad a splašeně oddechoval. Takhle se mi líbí. Tak rozvášněný, mm. Odtrhl jsem se od jeho rtů a usmál se. Začal jsem se posouvat níž, až jsem skončil mezi jeho stehny. Svůdně jsem se na něj usmál a vzal si jeho penis hned do úst. Kouřit ho, pro mě byla slast. Má tak perfektní tvar. Pokaždé, co je vzrušený, je šíleně vlhký, objemný a ty drobné žilky mu vystupují po celém penisu. Pro něj očividně taky. Prohnul se v pase, chytil se peřiny a zasténal. Položil mi ruku na hlavu a hladil mě ve vlasech. Natočil jsem hlavu tak, aby mi špička jeho penisu narážela pěkně do vnitřní strany tváře. Pořádně jsem ho jazykem masíroval a tlačil mu na přechod u konce žaludu.

„Lásko,“ vzdychne zoufale. Chtěl k sobě stisknout stehna, ale nakonec je nechal bezmocně spadnout zpět na peřinu. Dýchal splašeně a byl celý horký. Jeho vzrušení stále rostlo. Jak tohle je nádherný pocit. Vím, že je můj, že moje činy ho dělají šťastným a dělají mu dobře. Mám právo tohle dělat, můžu tohle dělat…

„Mmmhh,“ oddechnul jsem nahlas a pokračoval. Oddaně jsem se na něj při tom díval. Znovu mě pohladil ve vlasech a jemně pohnul boky proti mé puse. Chytnul jsem ho u kořene a zvedl hlavu. Chvilku jsem se na něj jen provokativně koukal, až jsem mu začal špičkou jazyka kmitat po špičce žaludu. Začal jsem ho poté sát a dostával z něj všechnu tu vlhkost.
„Tak… chceš to zkusit?“ pošeptám. Vydrápal se na lokty a opřel si o ně tělo. Přikývnul na souhlas, přičemž mě pozorně sledoval. „Dobře,“ usměju se sladce a natáhnu se pro ocelovou tyčku. Jen při pohledu na ni mě mrazí v zádech. Vím, že ho to bude bolet, ale zároveň jsem si jistý tím, že zažije nepopsatelnou slast. Chci mu dokázat, že tu bolest zvládne přemoci a jemu se to bude líbit.

Skousnu si spodní ret a konec tyčky maličko olíznu. Je tak ledová. Sehnu se znovu k jeho chloubě a pořádně mu špičku nasliním, i když to moc třeba ani není. Pomaličku se začnu tyčkou zavrtávat do té drobné skulinky v jeho žaludu. Sleduju přitom velmi pozorně jeho výraz. Jsem pomalý, na tohle nelze spěchat.

„Ah,“ přivřel oči a kousnul se do rtu. Při tom se pevně chytil peřiny. Jeho obličej se jen trošku zkřivil. Je mi to tak líto, že ho to bolí.
„Šššš,“ pohladím ho druhou rukou co nejněžněji po podbřišku. Oddechl, zavřel oči úplně a pootevřel rty. Vypadal tak bezbranně.
„Bude to dobré, věř mi, lásko,“ pošeptám mu a zajedu o trošičku hlouběji a pootočím tyčkou. Sykl, křečovitě zavřel oči a bolestně zakňoural. Jeho hruď se rychle zvedala, jak splašeně dýchal a celý se chvěl. Po těle mu naskočila husí kůže.
„Mmm,“ začnu mu po penisu co nejněžněji dlaní vyjíždět, abych maličko odpoutal jeho pozornost od té ostré bolesti.
„Ne, ne, ne,“ snažil se mě v tom zoufale zastavit.
„Proč ne?“ zeptám se a zajedu tyčkou o trošku dál. Zakňučel a padl na postel.
„Hm, hm,“ vydechnu a zajedu tyčkou až do konce. Pane bože. Snad jsem mu nijak neublížil. Ale bolet to musí. Zasténal tak bolestivým tónem, div mi nezalehly uši. Strašně rychle dýchal a celý se chvěl. Kňučel a téměř vzlykal.

„To tak bolí,“ zašeptal rozechvěle. Miláčku, patří to k tomu.

„Já vím, já vím,“ pootočím tyčkou a chytnu mu penis znovu pevně u kořene.
„Ouh,“ fňuknul a sjel nehty po peřině. Drobeček můj. Je mi ho líto.
„Vzrušuje tě to trošku?“ zeptám se tiše.
„Jo, ale… kurevsky to bolí. Myslíš, že se to povolí?“ vydechne roztřeseným hlasem.
„Mělo by, jen si musíš zvyknout, a hlavně se uvolnit,“ pošeptám a pohladím ho něžně po slabinách. Vzpomínám si, když jsem tohle dělal s Markem.
„Tys to nikdy nedělal?“ zasměje se tiše. Vypozoruji, jak se začne hladit po podbřišku a snaží se uvolnit, ale když jen sebeméně pohnu tyčkou, celý se napne.
„Dělal,“ šeptnu mu a usměju se. Pohnu tyčkou znovu. Vyjedu mu dlaní po bříšku nahoru.
„S kým?“ vydechne a tiše sykne. Trošku ale pohne boky. Ne, nechci se o tom bavit.
„S mým… bývalým přítelem,“ vydechnu a zakroutím s tyčkou o dost víc.
„Bože,“ zasténal a prohnul se v pase, div se nezlomil. Usměju se a udělám to znovu, přičemž mu penis přitlačím směrem k bříšku.
„Ah au,“ zakňourá a vzlykne. Pokrčil nohy a chytil se polštáře. Tak tedy povolím a znovu mu jen tyčkou v penisu zakroutím. Tak tohle ne. Nechci, aby ho to bolelo, když se už povolil.
„Tak… co?“
„Co?“ vzdychne a pohne boky.
„Líbí?“ pošeptám potichu a skloním se dolů. Začnu mu olíbávat podbřišek a slabiny. Jazykem zkoumám tu jemnou kůžičku.
„Mmhh,“ souhlasně zavrněl, pohladil mě po vlasech a začal trošku pohybovat boky. Ah, konečně, to je ono. Přesně tak, jak jsem chtěl. Snad jsem i rád, že chtěl tuhle skříňku otevřít. S úsměvem jsem pokračoval. Stále jsem ho rty laskal, tyčku držel a prokrucoval ji.

„Miláčku,“ vzdychne a zatáhne bříško, „…miluj se se mnou.“ Vzrušeně si přejel po hrudi a promnul si bradavku mezi prsty. Usilovně se kousal do rtu. Něžně jsem mu skousnul kůžičku u slabin a oddechnul. Jsem za tohle tak rád. Kdyby se mu to nelíbilo, nežádal by to znovu.

„Chtěl bys?“ zašeptám a prokroutím tyčku jednou tolik.
„Joo,“ zasténá nahlas a zvrátí hlavu. „Nebuď tak surový, lásko. Pojď se se mnou milovat,“ zaprosí.
„Chceš vidět, jak umím být surový?“ zaculím se. Pomalu se narovnám a začnu tyčkou vyjíždět. Zatlačil boky do postele a zavzlykal. Vypadal tak bezmocně.
„Chceš mě uvnitř sebe znovu cítit? Tak hluboko jako v noci?“ Po dvou tazích vyjedu tyčkou ven. Nechci ho trápit. Hned se skloním a začnu mu žalud co nejněžněji sát a olizovat. Cítil jsem, jak se celé jeho tělo uvolnilo. Nemotorně se posadí, odsune se, a jak klečím, obkročmo se mi usadí v klíně, div mě nepovalí na postel. Ruce mi ovine kolem krku a s úsměvem mě začne líbat.
„Bolí to jako prase, ale jsem strašně vzrušenej. Toužím po tobě,“ pošeptá mezi polibky a začne se mi zadečkem otírat o penis, aby mě ještě víc vydráždil. Copak se tomuhle dá odolat. Jen nechci, aby ho to bolelo.
„Mhh, koukám,“ pošeptám mu a začnu mu to oplácet. Pomalu jsem se s ním položil a začal ho hladit po zádech, bedrech a sjížděl mu na zadeček. Mnul jsem mu půlky v dlaních a jemně je mačkal. „Taky tě chci…“
„Miluju tě,“ vydechne. Začne se o mně jen trochu otírat, jelikož už jsme oba dost vzrušení. Hned mě začal zaplavovat polibky.
Toužím po něm, tak strašně moc. Mám pocit, že po té noci bych se s ním dokázal milovat celým dnem i nocí.
„Já tě taky miluju, lásko,“ pošeptám mu. Oplácel jsem mu to. Hladil jsem ho po bocích a jen něžně nadzvedával pánev proti té jeho. Mazlil se se mnou, hladil mě po těle a jeho polibky byly něžné, ale zároveň vášnivé.
„Chci to tak dokonale jako v noci,“ pošeptám mu náhle do ouška a oddechnu.
„Mm-hmm,“ odsouhlasil tichým zavrněním, něžně mi nasál rty a nadzvedl se. Uchopil můj penis do ruky a ještě po něm několikrát přejel, než si ho vložil mezi půlky. Jen po mně pomalu vyjížděl. Snažil se mě ještě více vzrušit. Skousnul jsem mu maličko spodní ret a vzdychnul.
„Chci tě… tak strašně tě chci,“ zajedu mu do copánků a hladově ho políbím. Dohání mě k šílenství. Nechci být tvrdý a jen tak ho tu klátit. Chci na to jít pomaličku, ale on mě tak strašně dostává. Polibek mi stejně tak oplatil a vydechl. Pohladil mě po ztopořeném penisu, ještě kousek si poposedl a už mi začal špičkou přejíždět po svém otvoru. Během okamžiku mě protlačil dovnitř, na chvilku se stáhl a se zavřenýma očima a skousnutým rtem si mě sunul pomalu hlouběji. Sledoval jsem ho, tak upřeně jsem se na něj díval a snažil se nevyletět. Bože, bože, je tak strašně úzký a ještě se pořád stahuje. Kdybych se vystříkal hned teď, nedivil bych se. No sakra, kondom.

„Lásko, lásko, počkej,“ pošeptám potichu. „Omluv mě,“ natáhnu se do šuplíku a vyndám stejně tak jako v noci kondom. Nechci, aby si to bral nějak osobně, ale já bez kondomu… prostě nemůžu. Nejsem nijak nemocný, na testy jsem chodil pravidelně, ale i tak. Mám rád ochranu. Naplno mu věřím, ale jde mi o něj z té druhé stránky. Kdyby se cokoli stalo, nikdy nechci, aby to on odnesl. Proto si tu šprcku raději vezmu. Samozřejmě by mi to bylo příjemnější bez kondomu, ale za tuhle cenu to raději vydržím. Trošku jsem jej nadzvedl, abych z něj vyklouznul. Jakmile se tak stalo, jen trošku jsem ho po sobě posunul a kondom rozbalil. Hned jsem si ho rychle navlékl a usmál se na něj.

„Tak pojď,“ pošeptám a přitáhnu si ho k sobě. Věnuji mu dlouhý omluvný polibek a špičkou penisu zatlačím na jeho vstup. Znovu se protlačím dovnitř a úlevně oddechnu. Posouvám se pomaličku a něžně. Nechci být příliš rychlý. Myslím, že ta tyčka mu nadělala bolesti až až. Hlasitě vydechne, zavře oči a položí se na mě. Rukama se mi opřel o ramena. Zadíval se mi na dlouhou dobu do očí. V jeho pohledu bylo něco zvláštního.

„Copak je?“ pošeptám potichu a pohladím ho po hlavě. Nerad bych udělal něco špatně.

„Proč jsi to zase udělal?“ pošeptá ublíženě. Sakra, co jsem udělal… Asi naráží na ten kondom. Budu mu to muset nějak vysvětlit, ale jak. Nechci ho urazit. Skloní pohled a opře se čelem o moji bradu.
„Co… co jsem udělal? Ten kondom?“ zvednu mu trošku tu hlavičku, abych mu viděl do očí. Tiše brouknul na souhlas, ale i přesto mi nepohlédl do očí. „Tomi,“ pošeptám potichu a provinile si skousnu spodní ret, „jde o to, že jsem tak zvyklý. Není to tak, že bych ti nevěřil, ale já tě chci chránit. Nemám nikoho jiného, ale jsem na ochranu zvyklý.“ Nechci, aby si myslel, že ho podvádím. Takový nejsem. Pohladil mě po krku s pohledem namířeným na moji bradu. Nakonec přikývl a narovnal se.
„Jde mi o tebe… Nechci ti nijak ublížit,“ políbím ho něžně a usměju se. Byl bych nerad, kdyby se za to zlobil. Tohle je ale jedna z věcí, která je pro mě důležitá. Zvlášť, pokud jde o něj. Nadechne se ke slovu, ale poté pusu zavře.
„Jo, já vím,“ pousměje se nakonec. Zadívá se mi na hruď, pohladí mě po stehně, a poté mi přichytí penis u kořene. Druhou rukou se mi zapře o hruď. Pomalu si mě sune dál, dokud v něm nejsem úplně celý. Hned mě uvnitř sevřel a s výdechem a zavřenýma očima sklopil hlavu.
„Uhmm,“ oddechnu tlumeně a nechávám jej, aby si zvyknul. Říkal, že jsem objemnější než Brian. Nechci mu vážně nějak ublížit. Dám mu času, kolik jen bude třeba. Pohladím ho něžně po zádech a skousnu si spodní ret. Je tak sexy, jak na mně sedí. Je to perfektní pohled, ještě když jsem hluboko v něm. Docela dlouho na mně jen klidně seděl a svíral mě v sobě. Narovnal jsem se a pomalu se posadil. Objal jsem ho kolem pasu a natáhnul se k němu, abych ho mohl políbit. On si ale opřel čelo o mé a ruce mi položil na ramena. Oči měl zavřené, jako by se na něco soustředil. Tohle není jako předtím. Něco je jinak. Dalo by se říct, že mě teď odmítnul políbit. Trochu se posunul. Vyjel jsem mu dlaněmi po zádech až na lopatky a něžně ho líbnul na tvář. Potom jsem ale stejně vyhledal jeho rty. Naklonil hlavu a dlouze mě sevřel.
…odmítl mě.

„Tomi,“ pošeptám potichu a oddechnu. Takhle to… vážně nechci. Co se jen děje. Asi jsem ho naštval tím kondomem. Ovinul mi paže kolem krku a trochu se přizvedl, po čemž zase dosedl a zasunul mě do sebe až po kořen. Hlasitě polkl a vydechl. Je to tak skvělý pocit, ale víc se mě teď zmocňuje pocit viny. Chytl jsem ho pevněji za boky a líbnul ho na bradu.

„Broučku, co se… děje?“ pošeptám tiše. Jenomže on se mi rty přisál ke krku a začal se na mně pohybovat. Intenzivně mě v sobě svíral. Vůbec na mě nereagoval.
„Mhh,“ nevydržel jsem neoddechnout. Snažil jsem se proti němu trošku přirážet taky, ale vzhledem k tomu, že byl on nahoře, šlo mu to mnohem lépe. Přitiskl se až ke mně, pevně se mě chytil a hlavu mi položil na rameno. Nadzvedával se jen lehce, zato mě v pravidelných intervalech svíral. Nechal mě do sebe zajet až po kořen a opět se nadzvedl. Zajel jsem mu prsty do copánků a druhou rukou mu sjel do rozkroku. Uchopil jsem jeho penis a začal po něm dlaní vyjíždět. Zdusil v sobě vzdychnutí, zaryl mi nehty do lopatek a hluboko si mě zarazil do sebe, načež mi zakňučel do pokožky.

Ah sakra. Já už nevydržím dál koukat na to, jak po mně jen vyjíždí a jinak mi nic neřekne, neprojeví se a nespolupracuje. Nechci to takhle. Chci, aby byl spokojený i on.

„Tomi, pomalu,“ pošeptám a chytnu ho pevně za boky, aby se nehýbal. Zvednu mu poté hlavu a podívám se mu do očí. „Co se děje?“
„Nic…“ usměje se a dlaní mi přejede po šíji. Dívám se mu do očí tak, jako bych se snažil něco vyčíst. Někdy mám chvilky, kdy nerozeznám, co jak myslí. Zdá se, že to myslí upřímně, ale stále mě něco nutí si myslet, že to tak není. Tohle vážně není tak jako předtím.
„Pomalu, ano?“ sjedu mu prstem po žebrech.
„Jsem zvyklý,“ šeptne. Zase se na mně trochu usadí a začne po mně vyjíždět. Ne, tohle není dobré.
„Já jen… nechci, aby tě to bolelo. Chci, abychom si tohle užili oba,“ naznačím mu. Byl bych rád, kdyby šlo o nás dva nebo hlavně o něj. Jenže v téhle rozehrané hře kráčí ještě o něco jiného.

TOM

Opřu si tvář o jeho a dál se na něm pohybuji, přičemž pozoruji své ruce ovinuté kolem jeho ramen. Vyjedu po něm, div ze mě nevyklouzne a opět dosednu, čímž se do mě zasune až po kořen. Tiše mi vzdychne do ucha a znovu pevněji uchopí můj penis. Začne po něm pravidelně vyjíždět. Rty mi přitiskne na krk. Projede mnou záchvěv. Zaryji mu nehty do zad. V očích ucítím slzy. Ihned k sobě stisknu oční víčka a zadržím na okamžik dech. Ruce semknu v pěsti, abych mu neryl nehty do zad.

A jsem zase tam, kde jsem skončil. V cizí posteli se svým milencem, které mu jde jen o to jedno. Začal jsem já, já to chtěl, ale jak to nakonec dopadlo. Nechápu, proč to zase udělal, zase si vzal kondom. Řekl mi, že není nemocný, tak proč? Prý se mě snaží chránit. Chránit před čím? Před jeho spermatem? A proč, když je zdravý? Neudržím v sobě vzlyknutí, tak to rychle protáhnu při dalším pohybu do vzdychnutí. Nevěří mi. Nechce se se mnou milovat bez kondomu. Ale proč? Má někoho jiného? Nejde mu o milování, ale o sex? Myslel jsem, že mi důvěřuje tak jako já jemu. Nechal bych ho udělat cokoli. I kdyby byl nemocný, nechal bych ho to udělat. Jestli jednou umře, umřel bych s ním. Byli bychom spolu navždycky. Zaryji si nehty do zápěstí. Snažím se nebrečet, ale jde to jen ztěžka. Připadám si jako děvka. Zarazím ho hluboko do sebe a impulzivně ho začnu svírat. Asi mám sklony k sebepoškozování, když mám pocit, že fyzická bolest přehluší tu psychickou.

Oddechuje poměrně pravidelně, snaží se o to. Penis mi v dlani přímo mne. Žmoulá mi žalud a stahuje mi předkožku. Stejně si to nedokážu pořádně užívat. Stal se z toho jen druhořadý sex. Sundám mu ruku ze svého penisu a začnu na něj dosedat a svírat ho mnohem rychleji. Závidím ženský systém orgasmů, ani ho nemusejí mít, můžou ho předstírat, a stejně to chlap nepozná. Já to mám horší.

„Tome, počkej,“ pošeptá náhle naprosto vážně. Ahm… Dosednu na něj a na okamžik se zastavím. S otazníkem v očích mu pohlédnu do očí.
„Proč tohle děláš?“ vydechne posmutněle.
„Co dělám?“ udivím se.
„Odmítáš mě,“ řekne potichu, jako by se bál. „Chci, aby tohle… bylo hezký pro nás oba.“
„Ano? V čem tě odmítám? Uspokojuji tě, to mi jako odmítání zrovna nepřipadá,“ řeknu jen. Druhé části věty se raději vyhnu.
„Jakmile se tě dotknu, políbím… tak uhneš,“ objasní mi. Zůstanu na něj jen tiše koukat. Svým způsobem má pravdu… Nemůžu za to. On to tak nejspíš nebere, ale já si připadám jako… jako bych byl s Brianem. S ním jsem nikdy sex bez kondomu nevyžadoval, prakticky to nebyl ani až tak vztah, ale tohle? Chodíme spolu, věříme si a on se se mnou nechce milovat bez ochrany. Já otěhotnět nemůžu, jsem kluk. Tak proč? Nějaké výmluvy o ochraně? K čemu? Jasně řekl, že není nemocný. A já vím, že také nejsem… Ublížilo mi to…

„Jde… přesně o to, co jsi řekl. I já chci uspokojit tebe, víš.“

Na to mu nic neřeknu. Nevím co.
„Co jsem ti provedl?“ řekne po chvíli ticha a uchopí moji tvář do dlaně. Pravdu? Ne, stejně by mi řekl to samé, co už řekl předtím.
„Nic. Jen je pro mě hlavní, abych já uspokojil tebe,“ šeptnu a uhnu pohledem. Nerad lžu, natož jemu. Cítím se provinile.
„Vidíš, já to mám stejně.“ Vlídně mi dál šeptá: „Chci, aby to pro nás bylo hezký, pro oba.“
Co mu na tohle mám říct? Nejsem schopný tohle celé jen tak přejít a zase si to začít užívat. Musím o tom v klidu popřemýšlet, nejlépe bez něj. Z tohohle už stejně nic nebude. Nevím, jak tenhle okamžik zlepšit, i když bych si to přál…
„V tom případě bude asi lepší to nechat na jindy,“ zašeptám. Sjedu mu dlaní po paži a začnu se z něj pomalu zvedat. Svěsil provinile hlavu a povzdechnul.
„Dobře,“ pošeptal. Pohladil mě po hrudi a chytnul mě ještě za ruku.
„Měl bych jít,“ hlesnu, ačkoli na něm stále sedím, mám ho v sobě a nechám se od něj držet za ruku.
„Nechci, abys odešel, Tomi,“ přivine si mě k sobě a obejme mě. Povzdechnu a pohladím ho po vlasech, načež mu dám pusu na hlavu. Bude lepší si od toho druhého oddechnout, obzvlášť po tomhle incidentu. Měli bychom si oba uvědomit své preference a pocity.

„Víš, že mám doma nějaké povinnosti. Navíc je zítra zase škola, mám ještě něco na práci.“ Chabé výmluvy. Stydím se za sebe.

„Takže… po zbytek dne nebudeš mít čas?“
„Ne, nebudu,“ šeptnu a provinile zavřu oči. Ale co jiného mu mám říct? Že bude lepší, když budeme teď bez sebe? Akorát mu přidělám zbytečné starosti.
„Dobře, já tě nebudu rušit,“ pohladí mě po hlavě a mazlivě se otře svým nosem o můj. Tiše vydechnu.
„Můžu ti aspoň napsat nebo zavolat?“
Nad tím se pousměju. „Samozřejmě.“
„Děkuju,“ líbne mě na rty.
„Jo, tak já půjdu. Někdy… si to vynahradíme,“ šeptnu. Pohladím ho po tváři. Nechám ho ze sebe vyklouznout, načež se z něj zvednu. Slezu z postele, najdu své boxerky a obléknu si je. Nadechl se, jako by chtěl něco říct, ale nakonec to nechal odeznít. Trošku se zakryl prostěradlem a tiše mě sledoval. Ani nevím, kde mám věci. Vzpomínám, že jsme je nechali v koupelně, ale Bill je očividně sebral a složil. Támhle jsou. Beze slov si obléknu i zbytek věcí a rozhlédnu se, zda mám všechno, jakmile si sklidím iPhone do kapsy. Zvedne se z postele a oblékne si župan.

„Moc děkuju,“ dojde ke mně a koukne se mi do očí. Když nad tím uvažuji, i přesto všechno jsem mu stejně zkazil narozeniny. Asi se k sobě nehodíme, asi si vážně nejsme souzeni.

„Není za co,“ vynutím ze sebe něco, co by podle mě mohlo alespoň matně připomínat úsměv. Pohladím ho po ruce a projdu chodbou až ke dveřím, kde se obuji a obléknu si bundu.
„Tome, počkej,“ zaslechnu ho. Po chvilce už stojí za mnou.
„Jo?“ otočím se k němu čelem a otevřu dveře.
Pootevře rty a dívá se na mě. Jeho výraz je tak smutný. Viditelně nasucho polkne a udělá pár kroků ke mně. Pohladí mě po tváři. „Moc tě miluju.“
„Snad mi to příště budeš moct dokázat,“ pousměju se smutně. Nahnu se k němu, dám mu drobný polibek do koutku rtů a odtáhnu se. „Tak ahoj…“
„Udělám… pro to všechno,“ semkne rty k sobě. Na čele se mu vytvoří vráska, jeho obličej pozvolna jihne, jako by se mu chtělo brečet. „Ahoj…“

Už jsem nic neřekl, jen jsem kývnul hlavou a odešel. Obvykle bych udělal vše proto, abych zůstal s ním. Tentokrát ne. Chtěl jsem odejít, být sám. Když jsem přijel domů, dal jsem si sprchu, něco jsem snědl, ačkoli jsem neměl nejmenší chuť na něco k jídlu, a pak jsem si opravdu sedl k učení, nad kterým jsem jen seděl a přemýšlel o Billovi. Paradox.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Novel of Dreams – My Dream 41.

  1. Tak tenhle díl byl úplná katastrofa , začátek moc krásný  , :-)))  Opravdu jsem si libovala ,ale jak došlo na ten incident , Tohle se děje pořád , pořád se hádají a pořád se něco takového děje .. To ten Tom fakt uvažuje jak malý dítě? :/ .. Opravdu se mi to nelíbilo ,to jeho zachování ,, snad v příštím díle to napraví …

  2. Co ten konec? Bože! Tom je tááák… nevím =oD jeho úvahy se mi nelíbí… na kondomu není nic špatnýho =o/ ach Tome, Tome… No snad v dalším dílu to napraví

  3. Tomovo myšlení se mi teda vůbec nelíbí. Proč všechno tak zbytečně řeší? Je horší než ženská. Naopak měl by být rád za to, že je k němu Bill tak ohleduplný a myslí na jeho zdraví. Ale on to zase celé překroutí a cítí se ublížený.
    Kdyby chvilku počkal, třeba by se pak časem s Billem dohodli a zkusili to bez kondomu.
    Díl byl teda skvělý, Tom ěm dokázal opět skvěle vytočit a Billa je mi teda fakt líto, doufám, že se to v příštím díle nějak vyřeší 🙂

  4. Proboha Tome !! Sorry ale- TY SEŠ IDIOT !! Prej že si nejste souzení *facepalm* XDDD A ty hračky…no teda :DD

  5. Doufám, že to Tomi napraví, zachoval se  divně, takovou pěknou chvilku jim zkazit. Bill má prostě takovej zvyk.. nechápu ho, často se hádaj.. Ale ten díl byl dokonalej, doufám, že to teda dál vyjde. Moc se na to těším… <3

  6. Souhlasím s Tomem, že by si to oba teď měli promyslet. Ale teda vůbec nesouhlasím s jeho nápadem, že si nejsou souzeni. Určitě ho to napadlo jen kvůli té melancholické náladě. Snad se to brzo zlepší a ne zkomplikuje.

  7. Nechápu to…:-( Vždycky to zaříná tak pěkně a potom se to takhle pokazí..:-( Opravdu tomu nerozumím…:-( Je to šílené…:-( Jakože jsem jenom valila oči při konci…:-( Já nechci aby to takhle skončilo…:-( Bill by možná mohl udělat ústupek…. ale bezpečnost je dobrá věc,ale kurnik je to tak šíleně zamotané…:-(
    Doufám, že se to zlepší a urovná se to…:-( Protože zase povídka vystihuje moje pocity, je to šílené, jak se vám podaří to tak krásně napsat…:-)

  8. FUUUUUUUUU!..  🙁 Ty krásný dva dílky před tím tak dokonalý začátek tohohle dílu! Tom by měl být víc otevřený! (Blbost řešit kondom.. ale Tom za to na druhou stranu nemůže) :((! Snad si to rychle vyřešíí! :)) Nehodí?! To si teda nemyslím, jsou dokonalý!♥

  9. Ach jo, Tome, Tome…:D Ten to zas vidí moc tragicky. Měl mu říct, co mu vadí. Mohlo se to vyřešit. Takhle jsou oba akorát ztrápení 🙁 Super dlouhej díl =) ! A ten začátek… 😀 To bych fakt nečekala 😀 Bill teda fakt není žádný neviňátko 😀 😀

  10. N-N-N-N-N-N-NEHODÍ?????????? :O PREJ ŽE SE K SOBĚ NEHODĚJ????? THOMASI, TY SEŠ FAKT MOC. :DDDDDDDDDD Proč Toma každým dalším dílem víc a víc nechápu? :/ Vždyť to bylo tak hezký… A ty hračky 😀 fakt dobrý 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics