Novel of Dreams – My Dream 36. (2/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne


BILL

Přehodil jsem ručník na sušák a kouknul se na Toma.

„Suchý?“ šeptnu a přistoupím k němu.
„Jo,“ pošeptá a dá tam svůj také. Stoupnu si za něj a zezadu ho pomalu obejmu, přitisknu se k němu. Vydechl, naklonil hlavu ke straně a natiskl se až na mě. Otřel se mi zadečkem o penis, přičemž mě něžně přichytil zepředu za boky. Mhh, tohle je šílené pokušení. Já se bojím, že se neudržím. Nechci na něj spěchat.
„Mhhh,“ sjedu mu dlaní na podbřišek a víc ho k sobě přitisknu. Oddechnu mu znovu do ouška a roztouženě se boky vzepřu proti jeho zadečku. Lehce ho na mě vyšpulil a otřel se intenzivněji. On mě k tomu snad vybízí. Bože…
„Tome,“ pošeptám a znovu se o něj otřu. Jsem už tak zatraceně tvrdý. Kdybych chtěl, proklouznu mu penisem mezi půlky. Ne, ještě počkáme. Tedy pokud to tak bude chtít. Dlaní mu sjedu na penis a několikrát po něm vyjedu.
„Opravdu… tady?“ vzdychne. Přichytí se mě silněji kolem boků a znovu se o mě otře.
„Pojď… pojď do ložnice,“ zašeptám mu do ouška a zhasnu.

Otočím si ho k sobě čelem a začnu ho líbat. Obejmu ho kolem krku a začnu couvat z koupelny ven. Sjel mi dlaněmi na zadek a za stálého líbání nás navedl až do ložnice k posteli. Lehnul jsem si na ni a stáhnul ho hned na sebe. Jsem po něm naprosto šílený. Dokáže mě šíleně vzrušit. Nohy jsem roztáhnul od sebe, aby se mu lépe leželo, a dál ho líbal. Lezl po posteli výš a mě táhl s sebou. Položil mě na polštář. Začal se na mě pokládat, ale zase se nadzvedl.

„Mhh, polož se,“ pošeptám skrz polibky.
„Mmm,“ zabručí nespokojeně. Na chvíli se odtrhne od mých rtů a dá mi nohy blíž k sobě. Jakmile se mi obkročmo usadí v klíně, zapře se rukama u mé hlavy a skloní se ke mně k dalším polibkům. Sice nechápu, proč na mně nechce ležet, ale pokud je to pro něj takhle pohodlnější, tak budiž. Trošku se pousměju, a hned mu věnuji několik dalších polibků. Sjedu mu dlaní po boku, až mu stisknu zadeček. Druhou rukou mu vyjíždím po stehně. Přichytil si mě za čelist a začal mě nenasytně líbat. Polibek od polibku byl stále dychtivější. Trochu se mi vzápětí zhoupnul v klíně. Zafuněl jsem trošku nosem a stisknul oční víčka víc k sobě. Je to tak šílené. Nevím, jak ze sebe tohle vzrušení dostat. Chytnul jsem ho za boky a tlačil je proti svým.

„Lásko,“ vzdychne mi do rtů. Celkem tvrdě ke mně přirazí, přičemž mi stiskne rameno v dlani.
„Chci tě,“ zašeptám a začnu ho líbat mnohem dychtivěji. Každý polibek zpestřím tichým mlasknutím. Nasaju mu jazyk a svým mu po něm začnu přejíždět a trošku ho sát. Něžně ho skousnu a obkroužím jej svým. Dlaněmi mu sjedu na zadeček a stisknu, trošku si ho nadzvednu a rukou mu zezadu zajedu do rozkroku. Začnu mu promačkávat varlata.
„Mmhh,“ začne mi vzdychat tiše do pusy. Stále se na mně pohyboval a třel své horké tělo o mé. Přesunul se mi na krk, který okamžitě začal zaplavovat polibky. Zaklonil jsem ihned hlavu a vzrušeně oddechnul. On přesně ví, kam sáhnout. Stiskl jsem v dlani jeho varlata víc, a pak dal ruku pryč. Do jeho klína jsem se vecpal zepředu a chopil se jeho chlouby. Jenomže on lezl stále níž. Zaplavoval mi celé tělo polibky. Od krku až po podbřišek. Když slezl dolů, začal mě jen lehce líbat ve slabinách, přičemž mi mnul v dlani varlata. Prohnul jsem se v zádech, zaklonil jsem se v trupu vzad a boky zatlačil do postele. Zajel jsem si rukou do vlasů. Tohle se nedá vydržet, ale nechci být až tak divoký.

„Mmm, miláčku,“ zakroutím se pod ním. Vzal mi penis do dlaní a mokrými polibky dojel od kořene až ke špičce. Stáhl mi lehce předkožku a jazykem objel celý můj žalud, dokud ho nenasál. Zapřel jsem si tělo o lokty a podíval se na něj tam dolů. Zakňučel jsem jako štěně, když jsem to viděl. Ten jeho výraz při tom. Je tak soustředěný a zároveň sexy. Tlumeně jsem oddechnul a snažil se držet na uzdě, abych mu nepřirazil do pusinky. Zasunul si mě do pusy a začal mě honit u kořene. Obemkl rty kolem mého penisu. Během chvilky se mi už zmítal v klíně. Jak já miluju, když tohle dělá. Ten pocit, kdy cítím to horko v jeho ústech. Zaplavuje mě to. Cítím, jak mi vzrušení prostupuje celým tělem a já se chvěju i přesto, jaké je mi horko.

TOM

Pokusil jsem si do pusy zasunout celé Billovo mužství, ale začal jsem se dávit. Do očí mi vyhrkly slzy a začal jsem kašlat. Ihned jsem ho vypustil a narovnal se.

„Ty vole,“ zakašlu se smíchem a zamrkám. Když on je tak velký…
„Ježiš, promiň,“ posadil se hned a pohladil mě po hlavě. „Dobrý?“ zeptal se starostlivě.
„Jo, dobrý. Jen… jsi větší, než…“ No dobře, mluvit o Brianovi není na místě. „Musím si zvyknout,“ řeknu se smíchem a otřu si pusu. Stydlivě sklopí oči a kývne.
„To nic, to nemusíš,“ pousměje se vlídně a dá nohy k sobě.
„Nic se neděje, hm?“ dolezu k němu po čtyřech a políbím ho. „Mám mizerný odhad. Lehneš si, ať můžu pokračovat?“ Přivine se ke mně a políbí mě taky.
„Jo, dobře,“ vydechne a pomalu se zase položí. Vlezu si nad něj a začnu ho líbat. Je fajn, že už ten ret tolik nebolí, vlastně ho téměř necítím. Pohladím ho po žebrech a lehce na něj dosednu. Líbilo se mu, když jsem se o něj třel. Položím mu penis na bříško. Podepřu se rukama o jeho boky a začnu jen trošku hýbat pánví, aby se o sebe třely naše penisy a varlata. Skloním hlavu, vydechnu a tiše to pozoruji. Už je dost vzrušený, je celkem tvrdý. Ale určitě z něj dostanu ještě víc. Zvrátí hlavu dozadu a nahlas vydechne. Chytne si mě hned za boky a začne své proti mým podzvedávat a víc se třít. Dlouho se o sebe jenom takhle třeme, až se k němu nahnu a políbím ho. Hned na to se přesunu k jeho bradavce. Začnu ji olizovat, cucat a hrát si s piercingem. Pohladím ho při tom v tříslech, po varlatech a nakonec mu ho začnu honit. Zhluboka se nadechuje, jeho hruď se prudce zvedá. Pokaždé sebou trošku trhne a zatáhne bříško. Vjede mi prsty do copánků a začne je tisknout.

„…já z tebe zešílím,“ vzdychne. Polibky se přesunu přes jeho bříško na podbřišek a vrátím se mu mezi nohy. Přidržím si ho u kořene a začnu ho znovu kouřit, ale intenzivněji než dosud. I pohyby rukou zrychlím. Chvilku se nechává, potom si ale opře tělo o lokty a pohlédne na mě. Chytne mě a přitáhne si mě k sobě. Otočí si mě k sobě zády a zatlačí mě zpátky dolů. Takhle mě vždycky popadl Brian. Naslinil mě, strčil do mě prsty a po chvíli mě vošukal.

„Mmmm…“ pohladí mě po zadku hned a líbne mě na pravou půlku.
„Co to děláš?“ zasměju se trochu nervózně. Ani mi neodpoví a chytne mě za boky, přitáhne si mě k sobě víc a odhodí pryč polštář, co měl pod hlavou. Potom už cítím, jak si mě vzal do pusy a začal mi silně sát žalud. No, aspoň, že tak… Vzdychnu a skloním hlavu. Ještě mě nekouřil, teď to je poprvé. Dělá to tak dokonale, aby se mi to líbilo. Tak silně saje… Pokrčím mu víc nohy a začnu mu ho znovu kouřit, i když se na to už nemůžu tolik soustředit. Jeho ústa se mnou dělají divy. Tohle je tak vzrušující a sexy. Je k neudržení, pořád se vrtí a kroutí. Chytne mi penis u kořene a začne mi špičkou jazyka tvrdě kroužit po špičce žaludu. Hodně si dává záležet, aby mě dráždil i piercingem. Proboha… Tohle nevydržím. Je studený.

„Bože, Bille,“ zasténám hned a prohnu se v zádech. Pohladím ho zespodu po stehnech a skloním se až k jeho varlatům, které začnu sát. Přes splašený dech mi to ale moc nejde. Mám pocit, jako by se mi každou chvíli měla podlomit kolena i ruce a já měl umřít. Vyjede mi dlaní po zadku a jedním prstem začne proklouzávat mezi mými půlkami. Najednou mi zoubky něžně přejede po konci žaludu a hned kolem mého mužství obemkne rty. Zaryji mu nehty do stehen a zasténám. Tohle nevydržím… Trochu se mu vyvléknu a uteču o kousek níž. Lehce si ho nadzvednu, abych se dostal níž. Přidržím mu varlata a zakroužím jazykem po jemné kůžičce mezi jeho otvorem a varlaty. Když si vzpomenu, jak ho to naposledy vzrušovalo a on sténal, jsem snad ještě tvrdší. Hah, ještě že to už nejde. Tiše oddechne a zachvěje se. Chytne mě za stehna a stejně si mě k sobě zase přitáhne, a hned mě začne kouřit. Rty semkne hodně pevně k sobě a pokračuje. Kouří mě prudce a rychle. Nespokojeně zabručím. Takhle se tam nedostanu. Nakonec to tak nechám být, vezmu mu penis do ruky a začnu ho olizovat jako lízátko. Žalud už mu krásně červená a všude mu pnou žilky.

„Mhhhh,“ ozvalo se zezadu jeho tiché vzdychnutí. Dlaní mi přejel po varlatech a přejel prstem přes tu slabou kůžičku mezi mým vstupem a varlaty. Najednou mě přestal kouřit. Ehe? Chvilku se nic nedělo. Až poté jsem ucítil jeho vlhký prstík, jak mi s ním krouží po vstupu. Ne, ne… Nemůžu… Skončí to jako s Brianem. Ale možná to neudělá, možná… Polknu a roztřeseně vydechnu. Ať to nedělá. Trošku prstem zatlačí, jako by se do mě chtěl dostat. Ach ne… Instinktivně ucuknu.

„Mmm,“ zabručí trošku a roztáhne mi půlky od sebe. Jazykem mi po vstupu začne lechtivě kmitat. Zatnu ruce v pěsti. On to vážně udělá. Teď mě vylíže, pak do mě zasune prsty a pak mě vošuká. Okamžitě se mu vyvléknu. Slezu z něj a sednu si. Splašeně vydechnu a promnu si krk. Nahlas oddechl a hned se posadil. Pohlédl na mě a naprázdno vydechnul. Semknul rty k sobě a provinile sklopil zrak.
„Promiň mi to,“ pošeptal tiše po chvilce. Mlčím a sleduji své nohy.

* „Ale no tak, nebuď jak malý děcko. Pojď sem,“ zasměje se Brian. Přitáhne mě k sobě zadkem napřed a pohladí mě po něm. Polknu sucho v krku.

„Já-já tohle nikdy ještě… nedělal. Já…“ koktám ze sebe nervózně.
„Ježiš, jen ti vylížu zadek,“ řekne se smíchem. Přichytí mě za stehna, roztáhne mi od sebe půlky a už ucítím jeho sliny a jazyk na svém otvoru. Zatnu ruce v pěst a prohnu se. *
Pak mě trochu roztáhnul prsty a vošukal mě. Věděl, že to je poprvé a i přesto si nedával moc záležet. Vzpomínám si na tu bolest a ten pocit. Líbilo se mi to, ale zároveň jsem to nenáviděl. Já vím, spal jsem s ním pak několikrát, ale to proto, že jsem na něj byl zvyklý. Věděl jsem, co čekat, už mě znal a já jeho. Nepřišlo mi to divné. Ale tohle… Věřím Billovi, miluju ho, ale… Já ještě nemůžu. Nejsem připravený. Nikdy jsem s nikým jiným než s Brianem nespal. Měl jsem pár úletů před ním, ale nikdy nebylo víc, než orální sex. Jenom Briana jsem k sobě pustil. Jen on byl ve mně. Nechci, aby to s Billem dopadlo stejně. Nemůžu je srovnávat, jenomže to nejde. Stále mě to k tomu nutí. Nejspíš bych si Briana nikdy nepustil k tělu, kdybych nebyl ten večer opilý. Ach jo… Co mám teď dělat a říkat? Ještě prostě… nemůžu. Nejsem připravený. Ani to nedokážu pořádně vysvětlit. Mísí se ve mně tolik pocitů a vzpomínek, že je nejsem schopný v klidu probrat.

„Odpusť,“ přilezl ke mně Bill po chvíli. „…prosím.“

„Promiň,“ vydám ze sebe ztěžka přes knedlík v krku. „Já nemůžu.“
„Neomlouvej se, to je moje vina. Já… ale nechtěl jsem na tebe nějak tlačit,“ posadil se ke mně a pohladil mě co nejněžněji po zádech. Nechtěl tlačit? Kdybych nezpanikařil, jak daleko by to zašlo? Skončil bych stejně jako s Brianem? Vošukanej v cizí posteli?
„Já…“ zhluboka se nadechnu a zamrkám, „potřebuju chvíli na vzduch. Promiň mi to,“ zašeptám. Vylezu z postele, popadnu prostěradlo a zabalím se do něj.
„Tomi,“ šeptne hned a natáhne po mně ještě ruku. Proč mě nemůže prostě nechat jít?
„Co?“ podívám se na něj a hned uhnu pohledem. Jak se mu mám podívat do očí? Právě jsem zkazil náš sex. Sevřu v dlani prostěradlo a trhaně vydechnu.
„Já… já nechtěl, promiň,“ nasucho polkne. Já vím, že ne. Už nic neřeknu a odejdu z ložnice.

Téměř doběhnu ke dveřím od balkonu a rychle je za sebou zavřu, jako bych za sebou snad mohl zavřít tu hnusnou trapnou chvíli, co se stala před chvílí. Já za to ale nemůžu, prostě nejsem připravený. Zpanikařil jsem. Ježiš, tady je kosa. Otřesu se zimou a jenom v tom prostěradlu přistoupím k zábradlí. Chovám se jako pošahaná hysterka. Vždyť je to jenom sex… Sex, který pro mě moc znamená. Nejsem ten typ, co si k sobě každého pustí do postele, natož abych si někoho pustil k sobě do těla. Je to pro mě tak důvěrné a intimní. S Brianem to sice bylo jiné, ale s ním bylo jiné všechno. Vše, co se ho týká, se vymyká kontrole. Začnu zhluboka dýchat ledový vzduch, abych se uklidnil a pročistil si hlavu. Pokud mě Bill opravdu miluje, měl by to pochopit. Nechci, aby se na mě zlobil.

Měl jsem snad odumřelé už všechny části těla, když se otevřely dveře od balkonu. Třásl jsem se zimou, ale i přesto jsem se nepřinutil vrátit zpátky dovnitř. Nevím, jestli kvůli Billovi, nebo se mi prostě nechtělo. Beze slova mi Bill dal teplou deku kolem ramen a vydechnul.

„Já to už zpátky bohužel nevezmu, ale moc se ti znovu omlouvám. Nechci na tebe spěchat, nechtěl jsem to pokazit,“ šeptne tiše. Polknu, zavřu oči a otřesu se.
„Já-já… Nezlob se na mě,“ zadrkotám lehce zuby.
„Tome,“ otočí si mě k sobě a pevně mě obejme. Začne mě hladit po pažích, aby mě trošku zahřál. „Já… nezlobím se. To ty se nezlob, prosím. A… pojď dovnitř, nastydneš.“
„Ne, já…“ zachvěju se. Přitisknu se k němu a schovám se mu do náruče. „Ještě nejsem připravený. Já ti věřím, ale… je to pro mě něco s-strašně důvěrného a-a intimního. Promiň mi, že jsem to c-celý pokazil.“
Vtáhne mě dovnitř a zavře rychle dveře na balkon. Podívá se mi do očí, ale potom své čokolády náhle sklopí. „Chápu to. Odpusť ty mně,“ semkne rty k sobě. „Nic jsi… nepokazil.“ Měl bych mu říct pravdu… celou.

„Já…“ polknu a kousnu se do rtu, „nespal jsem nikdy s nikým jiným než s Brianem. A s ním to bylo úplně něco jiného. Poprvé se to stalo, když jsem byl opilý. Pamatuju si tu bolest a to, jak se mnou zacházel. Pak už jsem ho znal a nepřišlo mi to divný. Jenomže tohle… tohle je úplně něco jiného. Já-já… nevím, jak to vysvětlit. Nejspíš-nejspíš…“ skloním pohled a zavřu oči. „…promiň.“ Zkazil jsem celý večer. Nestačilo to před tím, než jsem odjel. Zdálo se, že všechno půjde hladce a teď tohle. Jsem vážně tele, co všechno akorát pohnojí. Bill už je dospělej, samostatnej a tak… dokonalej. Mám pocit, že jsem jenom jeho přítěží. Připadám si teď jako obrovská těžká koule, kterou táhne u nohy. Trošku mi podzvedne hlavu.

„Neomlouvej se, není proč. Byla to moje chyba, byl jsem moc… rychlý. Promiň mi to. A teď pojď do postele… ať se zahřeješ. Nechci, abys nastydnul,“ pohladí mě po tváři. „Já… netušil jsem, že se to takhle stalo… a jak to bylo.“
„Připadám si strašně,“ hlesnu. „Jsem jako obrovská kole připoutaná k tvojí noze. Připadám si jako… jako já nevím co. Třeba jako přilepený psí hovno na tvojí drahý botě.“ Dobře, to zas přeháním. Trošku se zasměje a hned mě k sobě přitiskne.

„Jsi blázínek, pojď už nebo se mi vážně nachladíš,“ pošeptá a vlípne mi drobný polibek.

„Asi mi umrznul,“ brouknu nešťastně a zasměju se. Zasměje se a zakroutí hlavou.
„Tak už šupej do tý postele,“ popožene mě a skoro mě tam až táhne. Vleču se za ním přesně jak ta koule na noze. Přivřu za námi dveře a dojdu k posteli. Nejlepší bude po dnešku už jít prostě spát. Už nechci pokazit nic víc. Mám vážně den na hovno. Dojde ke mně a obejme mě.
„Tak co? Umrznul nebo ne?“ pousměje se.
„Snad ne,“ usměju se a položím mu hlavu na rameno. „Dneska je den na hovno. Nejraději bych se někam zahrabal,“ brouknu.
„Ale není, nemysli už na to, lásko,“ líbne mě pod ucho. „Mm, pojď se zahrabat do postele, hm?“ Beze slova kývnu hlavou na souhlas. Vyvléknu se mu a spadnu do postele. Vylezu až nahoru. Zůstanu tam jen tak ležet v tom prostěradle. Schovám si hlavu pod polštář. Proč jsem takový imbecil? Asi jsem to zdědil po otci, to je taky kretén. Aspoň to mám na koho svést.

„Snad se mi neschováváš?“ Cítím, jak se trošku prohnula postel, jak dolehl.

„Schovávám se před veškerým světem,“ povzdechnu. Obvykle nemám takovéhle tragické výkyvy nálad. Jsem optimista, ke všemu se stavím čelem, a teď se jako největší trapák a zbabělec snažím schovat polštářem.
„Broučku,“ pohladí mě po zádech a dá polštář stranou. Pořádně mě přikryje a přivine se ke mně. „…zapomeneme na to, ano?“
„Hm,“ brouknu. Schovám se mu do náruče a položím si hlavu na jeho rameno. „Když… mně připadá, že ti všechno jenom ztěžuju a jsem na obtíž, víš. Jsem strašně neschopný tele. Ty seš takovej… Nevím, jak tě popsat. Jsi dominantní, klidný, moudrý, dospělý, jde z tebe respekt, máš charakter a prostě… Připadám si oproti tobě jako nějaké retardované dítě.“ Sleduji protější zeď a klidně oddechuji. Začnu ho prsty hladit po žebrech. Bude nejlepší, když bude vědět, jak se jeho přítel cítí a jak ho vnímá. Nebudu se litovat, nemám to v plánu. Ale v tomhle vztahu si vážně připadám jako naprosté nic. Chvilku je tiše a jen mě k sobě tiskne.

„…tohle už nikdy nechci slyšet,“ řekne tiše. Přitáhne si mě k sobě trošku výš a líbne mě na rty. „Není to tak. Já nejsem nic zvláštního, nejsem nijak moudrý ani nic podobného.“

„Možná by sis měl najít někoho staršího,“ šeptnu, aniž bych se nad tím zamyslel. Prakticky jsem to nechtěl říct, ale šlo to ze mě automaticky. Cítím to tak. Zdá se mi, že by se pro něj určitě našel někdo lepší, než jsem já.
„Tome,“ řekne najednou o něco rázněji. „Miluju tebe, slyšíš? Tebe, lásko. Já nechci nikoho jiného, staršího ani mladšího. Chci svého Toma,“ pošeptá mi. Teď se cítím jako ještě větší idiot.
„Promiň,“ povzdechnu tiše. Položím se a zavřu oči. Co to se mnou dneska je? Chovám se jako těhotná ženská. Nálady se mi střídají jako aprílové počasí. A navíc mám divné myšlenky.
„Ale ne. Já nechci, aby ses za něco omlouval. Jen… já miluju tebe,“ vydechne mi najednou na rty. Otevřu oči a zahledím se mu do očí. Tohle štěstí mi musel snést samotný bůh. Pohladím ho po tváři a poraženě vydechnu na znamení, že už se nehodlám dál dohadovat ani řešit svoji divnou depku.
„Já tebe taky,“ šeptnu.
„Děkuju,“ pousměje se vděčně a políbí mě.

Polibek mu něžně oplatím a vjedu mu rukou do vlasů. Pomalu se na něj položím a druhou mu ovinu kolem krku. Spokojeně oddechnu, vpletu si nohu mezi jeho nohy a zavřu oči. Začnu ho hladit po šíji a klidně oddechovat. Je mi s ním tak nádherně. Nikdy o něj nechci přijít.

„Je mi s tebou nádherně,“ pošeptá a naruší tak to ticho, kterým se nese jen naše spokojené oddechování. Mluví mi z duše. Párkrát mě líbne na čelist a láskyplně mě k sobě tiskne.
„Mně s tebou taky,“ usměju se. Pohladím ho po tváři, přivinu se k němu ještě blíž. Jeho řasy mě zašimrají na tváři. Vlípne mi drobný polibek do koutku rtů a oddechne.
„Já nevím ani, jak to všechno vyjádřit.“
„To je prostě… láska,“ vydechnu šťastně. „Pokaždé, když je ti dotyčný na blízku, zlepší se ti nálada, cítíš takový to krásný šimrání v podbřišku a je ti strašně krásně. Přeješ si zastavit čas a zůstat tak navždy. Takhle… to cítím já. Ke štěstí mi stačí být jenom s tebou.“
„Cítíme to naprosto stejně,“ políbí mě na tvář. Pořád se ke mně vine, jako by u mě byl málo.
„Chtěl bych, abys byl ty ten pravý. Chci tomu věřit,“ brouknu tiše se zavřenýma očima. Představa toho, že trávím zbytek života po Billově boku?

„Tohle poznáš jen ty. Nemůžu ti to zaručit, i když bych si to z celého srdce přál.“ Je tak milý.

„Bylo by hezký vracet se domů z práce za tebou, vídat tě každý den, spát vedle tebe, probouzet se vedle tebe,“ povzdechnu s úsměvem. „Ale na to je ještě spousta času.“
„Třeba tohle všechno jednou přijde,“ začne mi prstem kreslit po hrudi. „A abych se přiznal… tohle si přeju snad ze všeho nejvíc.“ Ah, moje srdce…
„Chtěl bys… se mnou bydlet? Žít se mnou? Opravdu?“ pozvednu překvapeně hlavu. To nemůže být pravda. Tohle musí být sen. On je můj sen. Hned pokývá hlavičkou a usměje se. Radostně ho dlouze políbím a zase se spokojeně uložím.
„Teď je mi dokonale,“ šeptnu a zavřu oči. Nahlas oddechne a zavrtí se.
„Mně taky,“ pošeptá. Povylezu si až nahoru k němu a položím si hlavu vedle té jeho. Přitisknu rty k jeho čelisti a pohladím ho po krku. V téhle poloze jsem během chvilky při jeho něžném hlazení usnul.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. :o)

14 thoughts on “Novel of Dreams – My Dream 36. (2/2)

  1. ja bych se rada toho sexu nekdy dockala 😀 jak vidim holky me nezklamaly a zase tam neni 😀
    ja si na to pockam snad dokonce povidky, nebo ja nevim 😀

  2. Oh bože..no to bylo dokonalé ♥___♥…a nakonec to dobře dopadlo..Toma chápu..chce to čas..věřim,že oni to spolu zvládnou a jednou zloměj :)♥
    Jejich láska je prostě krásná♥…nevim,co víc k tomu říct.

  3. Páááni… tak zase nic. :DDD Vážně, holky, vy umíte ze všeho vycouvat. :DD Ale asi je to tak lepší. Ještě víc se těším. :DDD Byla to nádhera. :)) <3 <3 Láska až za hrob… :))* <3

  4. Tom má nějaký mindráky =oD ale je u toho roztomilej =o) Boží díl!! Už teď se nemůžu dočkat dalšího!

  5. Juuuuu ♥ ♥ ♥ ! To je tak neskutečně romantické! Ale fakt snáším toho kokota Briana! :// Chudinka Tomí! Fuj takovýhle poprvé.. 🙁 Myšánek jeden… je krásný, že je na něj Billy táák hodnýý!♥  Moc si přeji, aby mu dal ty klíče! A aby byli spoluu♥ ! Je to moje mooc oblíbená povídka.. =)) Píšete nádherně! Jooo ale fákt see těším až solu splynou v jednoho! Jáááj :)) Ale nedokážu si představit dominantního Billa.. :)) Sice jsem to už u vás četla… v Who am I..
    ale je to takový zvláštní a netradiční! Hmm jsem zvědavá jak to provedete, al věřím že to bude bombáá!♥ !.. =))) Joo a bude tam ještě Moly že jo?  Trochu se mi po té miloučké a roztomiloučké holčičce stýská!.. =33 ♥!

  6. Jááááj , jsem čekala ,že něco bude a ono tak ,, takhle zklamaná jsem nebyla :/ .. Hmmm , tak nic :((( . Snad příště ..

  7. Wow, tehle díl byl úžasný! Strašně moc se mi líbil, i když to spolu nedělali…
    Mně byo už od začátku povídky divný, že by Tom byl dole… 😀 Tak jak vidím, nebude to s tim tak žhavý =) stejně si myslím, že dole nakonec první skončí Bill 😀
    Ale i když jsme se toho vzrůša nedočkali v tomto díle, tak o to kouzelnější to bude, až k tomu opravdu dojde =)

  8. Oh!!!!!!! Naprosto nádherné, tahle povídka je neuspěchaná a prostě se mi líbí, tak jak to je…:-)
    Opravdu je to úžasné, moc se mi to líbí!!! 🙂
    Jakože jsem z toho hodně nadšená a když jsem začala číst tenhle dílek, tak si říkám:,,Je to tady.. jejich okamžik je tady.." no ale potom se Tomovy začaly vracet vzpomínky… a rozhodně se mi nelíbí jak se k němu Brian choval… to bude ještě dlouho trvat, než se Billovi otevře v pravém slova smyslu…:-)
    Ale jejich čas přijde..:-)

    Aááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá moc se mi to líbilo!!! 🙂 Ohromně se těším na další dílek!!!!!! 🙂 ♥ ÁÁÁ nemůžu se dočkat neděle..:-) je to dokonalé a vím, proč tuhle povídku miluju..:-)

  9. přesně jak řekl 😀 jako těhotná ženská :DD takže…to vidím tak že jejich 1. sex bude v díle 5454254654342524. :DDDD

  10. Díl je opět nádhernej 🙂 Těšila jsem se na sex a zase nic no. Ale já si počkám :D… Jenom menší výtka. Když tam píšeš o piercingu, tak nevím jistě jestli jsem to pochopila…pokud si myslela, že je studený ten piers v jazyku, tak ten studeny není :)…

  11. Opravdu skvělý díl, sice jsem čekal, že už sexík bude teďka, ale co nadělám, si na něj počkám, doufám, že se teda doškám 😀
    Jinak Tom je fakt nějaký divný, ale tak moc se mu nedivím, podle toho, co s ním Brian dělal. Je to vážně zmetek a zasloužil by jednu pořádnou mezi oči 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics