You hold my destiny in your arms 3.

autor: PeTiŠka
pairing Bill/Bushido

Bylo krátce po sedmé hodině, když Bill vyšel ze sprchy, kterou měl s klukama společnou. Omotal ručník kolem pasu a rychle sušil vlasy ručníkem, aby je dostal od zátěže vody. Pohodil s nimi dozadu a pohlédl na sebe do zrcadla. Jeho obličej byl unavený, přesto ale bezchybný. Už od samého rána jej nezatěžoval líčidly a nechal na sebe koukat ve své přirozené podobě. Smířeně popadl fén na vlasy, který našel ležet kousek od umyvadla.

„Bushido si šel už lehnout.“ Ozvalo se ode dveří a Bill tak tak zachytil fén, který samým úlekem upustil. Zasyčel, když se popálil o kovovou špičku fénu a kouknul vyčítavě po dotyčném, který všechno tohle zavinil. „Omlouvám se.“ Zasmál se Marcus a vešel dovnitř, tiše za sebou zavřel dveře.

„Jsem nervózní.“ Přiznal Bill. Nechal vlasy takhle ještě trochu vlhké a začal po sobě uklízet koupelnu.

„Máš na to právo, já jsem taky byl poprvé.“ Usmál se chápavě blonďák.
„Proč jsi za mnou přišel?“
„No, abych ti mohl oznámit, že Bushido si šel lehnout, říkal něco o tom, že si ještě musí vyřídit několik e-mailů, tak bude u sebe. Tím chci říct, že je asi nejvhodnější doba pro tebe.“
„Oh, jsi velkorysý, jsem na něj přímo naklepaný.“ Odfrknul ironicky Bill a zamířil z koupelny. S Marcusem v patách.
„No tak se nezlob. Budu ti držet palce.“ Mrknul na něj povzbudivě a přešel ke svým protějším dveřím. Bill povzdychnul a vděčně se na něj usmál.


Bez dalších slov vpadl k sobě a zavřel za sebou. Shodil ručník na zem a nahý přešel před velké zrcadlo, které bylo schopno zachytit každou křivku jeho těla. Rukama se nesměle objal kolem paží a nadechnul se zhluboka.
„Naposledy tak čistý a neposkvrněný.“ Zašeptal pro sebe a kouknul na sebe. „Naposledy tak nevinný a vzácný.“ Skousnul lehce ret a spustil ruce podél svých boků. „Naposledy držící si svou hrdost.“ Pronesl nakonec a natáhnul se pro saténový župan, který byl pověšen hned vedle zrcadla. Uvázal jej pevně kolem pasu, protočil lehce oči ke stropu, kdy poprosil o ušetření a rozešel se směrem k ložnici, kterou už tedy jednou měl tu čest navštívit.

Každým krokem se mu stahoval žaludek čím dál více a měl nutkání couvnout, zavřít se u sebe v pokoji a nevylézt. Jenže už nebylo cesty zpět, teď stanul před jeho dveřmi připravený oddat se mu. Odevzdat své tělo do jeho rukou, ať si s ním dělá, co chce. V duchu se naposledy povzbudil, než zaklepal na tmavé dřevěné dveře. Chvíli se nic nedělo, než jej známý hlas vyzval konečně dovnitř. Sáhnul po klice a pomalu nahlídnul dovnitř. Setkal se s Bushidovým pohledem.

„Mohu?“ pípnul nesměle a Bushidův výraz se rázem rozzářil, jakoby vítězně.

„Samozřejmě, pojď dál.“ Vyzval ho okamžitě, vypnul obrazovku na svém počítači a vstal. „Proč jsi za mnou přišel, Bille?“ zeptal se řečnicky. Chlapec sklopil hlavu, sledoval špičky svých nohou a chvíli přemýšlel, jak by mu jasně dal najevo svůj důvod návštěvy.
„Omluvit se.“ Vypadlo z něj nakonec potichu. „A zároveň vám poděkovat.“
Bushido se potichu zasmál. Obešel chlapce a zavřel za ním dveře, zamknul. Dal tím jasně najevo, že si tedy nepřeje být nikým dalším rušen, že má na práci něco důležitého.

„Byli za tebou kluci, že ano?“ přešel těsně za Billa. Bill ucítil jeho tělo na svých zádech a zachvěl se. Zavřel oči a téměř neznatelně přikývnul. „Je mi to jasné, jinak bys nepřišel dřív jak za týden sám od sebe.“ Pousmál se arab a přejel rukama po jeho hubených pažích. „Máš strach?“

„Mám.“ Přiznal Bill pohotově, nemělo cenu nic zastírat, a navíc, ač si to nechtěl moc připustit, ty mužné dlaně, které se mu vozily po pažích, jej uvolňovaly. Nenechávaly jej v klidu. Zhluboka dýchal a vnímal každý jeho pohyb na svém těle a opět nasál dlouze tu vůni, kterou Bushido oplýval.
„Nemáš čeho, nejsem hrubý. Nebudu dělat nic, co by se ti nelíbilo. Vím dobře, kde se druhých dotýkat tak, abych je neodradil a potěšil zároveň. Nechci tě využít, jen vyzkoušet.“ Zamumlal Bushido a jeho dlaně se přemístily na chlapcovy boky a silně po nich zakroužily. Bill se opřel o jeho hruď – nemohl to ovládnout. Začínal toužit po jeho dotecích víc a víc, podléhal mu. V duchu si říkal, že se nesmí chovat tak lacině, ale v jeho přítomnosti to nešlo. Věděl přesně, co dělat, aby se z chlapce stal někdo tak povolný.

„Ještě jsem… s nikým nespal.“ Vydechnul Bill po několika vteřinách ticha a čekal, jaké reakce se mu dostane.

„Myslel jsem si to.“ Usmál se Bushido a jeho ruce se zaklesly na chlapcově podbřišku, kde seděl pevný uzel, který držel župan u sebe. „Ukážeš se mi, Bille?“ zašeptal do jeho ucha a pomalu rozvazoval prsty tu zábranu. „Předvedeš mi, co je v tobě?“ Laškoval dál, a konečně se mu povedlo zbavit se uzlu. Trochu poodstoupil a nechal župan sklouznout z chlapcových ramen. Olíznul rty, když se mu naskytnul výhled na Billovo porcelánové tělo. Natisknul se na něj zpět a hladil jej něžně dlaněmi po břiše. Bill zamrkal rozrušeně před sebe a naklonil k němu hlavu. Natáhnul jednu dlaň k jeho obličeji a pohladil jej po stálém strništi.

„Ukážu.“ Zasípal jen nakonec odevzdaně a nechal jejich rty spojit v hlubokém polibku, který započal Bushido. Bill obtočil jednu paži kolem jeho krku a tělem se natáčel víc k němu. Snědé ruce nepřestávaly putovat po té vzácné, sametové kůži a neváhal zajet chlapcovi mezi nohy, čímž se mu dostalo tichého zasténání. Panic, pozná se to. Jakmile se Bill ocitnul čelem k němu, Bushido si jej vyzdvihnul kolem pasu a zamířil s ním k posteli, nepřestávajíc stále laskat jeho ústa. Jazykem se dostával hlouběji a nechával jejich jazyky se střetávat ve vzájemném tanci. První poznámka, kterou si udělal v hlavě, značila fakt, že to mládě umí sakra dobře líbat.

Odložil ho doprostřed ustlané postele a sám se začal zbavovat svého oblečení. Bill si kleknul a uchváceně pozoroval svého milence pro tento večer. Hltal každý kus jeho těla, který se před ním objevoval a vnímal třas svých dlaní. Vypracovaná hruď, která nejevila známky chybnosti. Jeho svaly byly viditelně vyrýsované. Od podbřišku vedla tenká čára tmavého ochlupení, které vedlo až pod volnější trenýrky, přímo až tam dolů. Dokonalá podívaná. Bill zhluboka dýchal, snažil se neomdlet vzrušením při zkoumání jeho výstavní postavy a jeho řasy se chvěly. V jeho rukou se stával tak laciným, dělal s ním něco neuvěřitelného, ale nemohl to zastavit. Jediné co chtěl, bylo to, aby pokračoval. Cítit horkost jeho těla.

Bushido si nechal na sobě jen volné spodní prádlo, což Bill trochu zaprotestoval zamručením. Arab se zasmál a položil se vedle chlapce na bok. Přitáhnul si jej zpátky těsně k sobě a opět se pustil do laskání jeho sametových rtů. Začínal cítit na stehně tlačící bouli a usmál se pro sebe.

„Promiň.“ Odtáhnul se na chvíli Bill a sklopil radši pohled, jeho tváře nabraly červený nádech a Bushido se zasmál.
„No tak, já ti to tedy odpustím.“ Protočil pobaveně očima. Hbitě se propletl rukou mezi jejich těla a prstem pohladil chlapcovu narůstající chloubu. Bill vydechnul a skousnul si ret. Takovéhle potěšení cizích dlaní ještě nikdy nepoznal. Přivíral oči a nevědomky tlačil proti jeho ruce víc. On chtěl víc! Bushido si rád hrál a rád trápil své postelové oběti, proto jen zdlouhavě líbal chlapce na krku a maximálně se jej dotýkal na penisu bříškem prstů. Bill si připadal jako v jednom ohni, svíjel se a jeho nádechy začínaly být každou vteřinou naléhavějšími.

„Měj slitování.“ Zafuněl po chvíli už netrpělivě na Bushida, který tedy povolil, a jeho prsty se chvatně obemkly kolem ztopořeného penisu. Pevně sjel od špičky dolů a zpátky, což s Billem cuklo. Vystrčil boky víc a zaklonil hlavu se slastným zakňučením. Bushido pohladil jeho vlhkou špičku palcem a sám hořel nedočkavostí, až ochutná tohle nedotknutelné a chtivé tělo. Jeho hraní nemělo konce. Bill si myslel, že nemůže být nic horšího, než když jej bude mučit bez doteků. Ale naopak. Tohle bylo horší, a to jej Bushido svíral pevně v dlani a občas si hrál s jeho varlaty. Jediný způsob, jak způsobit ještě větší rozkoš, brali na vědomí oba a Bill se neodvážil o to poprosit. Uspokojil se tedy s tím, co je mu dopřáváno a v myšlenkách se snažil představit si místo jeho dlaně jazyk. Ústa – vlhko a mokro Bushidových úst a jeho zkušené a hluboké sání Billova penisu. Chlapec táhle zasténal, protože ta představa byla až moc živá, měl bujnou fantazii a hlavně představivost, což mu teď nepomáhalo moc.

Nastala chvíle, kdy se Bushido na chvíli odtáhnul, olíznul své plné rty a sjel chlapce pohledem hladového lva. Sledoval Billovo chvějící se tělo, lesknoucí se potem a vybízivě nastaveným, jako by dovolovalo dělat muži všechno, co chtěl. A taky že nebyl daleko od pravdy. Bill se otočil na záda, pomalu roztáhnul nohy víc od sebe a pokrčil je. Dýchal zrychleně skrz pootevřená ústa, sledoval přimhouřeně Bushida, s čím přijde teď.

„Zavři oči.“ Poručil mu a Bill jeho povel ihned poslechnul. Zavřel své oči. Překvapení přišlo náhle ve stylu mokra v jeho klíně. To Bushido se uvelebil mezi jeho stehny se skloněnou hlavou a obdarovával jeho chloubu mokrými polibky snad na každý jeho centimetr. Držel si jej dvěma prsty u kořene a špičce penisu daroval obzvlášť speciální políbení. Vsál jeho špičku, jazykem obkroužil, a hned zase pustil ze svých rtů. Bill sebou cuknul a hrdelně zavzdychal, tak přeci jen mu tohle nemravné přání splní. Hubená dlaň sjela po jeho hrudi a naklonil hlavu do strany. Jen na okamžik chtěl vidět svého pána, jak jej přivádí do naprostého blaha.

Díval se upřeně a oddával se každou vteřinou víc a víc. Pobízel, sténal, silně škrábal na jeho záda, až tvořil červené šlince a omdlíval zároveň. Jeho penis byl za chvíli pohlcen do naprostého sevření a horka. Bushido jej kouřil intenzivně a občas vydal ze sebe mručivý zvuk spokojenosti. Kmital jazykem po obvodu penisu a jeho tváře se stahovaly při usilovném sání. Bill byl přesvědčený, že nemá konkurenci. Všechno pro něj bylo v tomto směru nové, proto nebylo divu, když se ani ne po slabých pěti minutách vzepjal, skousnul silně ret a naplnil Bushidovu pusu spermatem. Rozdýchával svůj bouřlivý orgasmus a protáčel očima.

„Líbilo se ti to?“ usmál se Bushido a otíral svou pusu, když spolykal veškerou tekutinu, kterou držel v puse. Kleknul ni a sledoval Billa, který stále jen ležel, hruď se mu zdvihala už o něco pomaleji, klidněji a oči měl pevně zavřené. Nedokázal odpovědět, vstřebával nové pocity a zážitky. „Není to tak hrozné, co myslíš.“ Vytáhnul chlapce za loket k sobě. Bill trochu nespokojeně vydechl, protože potřeboval ještě chvíli klidu a pohodlí. Posadil se za Bushidovy pomoci a pozorně přejížděl očima po jeho tváři, užaslý ostrými rysy jeho vlastníka. Rukama se zapřel o jeho hruď a nechal je sklouznout až dolů, čekajíc, co se bude dít dál. Jeho pohled nenápadně sjel do partnerova klína, který se pod zajetím spodního prádla tyčil a prahnul po pozornosti. Dobrou minutu se pokojem šířil klid, rušen jen vzrušenými výdechy dvou milenců.

Bill pootevřel pusu, ale vzápětí ji zase zavřel. Nevěděl, co říct. Bushido schválně nechal chlapce trochu se vzpamatovat a rozhodl se chvíli vyčkat, jestli se sám nerozhodne k dalšímu kroku této jejich hry. Jeho myšlenka a vyčkání se vyplatilo, protože Bill se co chvíli chvěl čím dál intenzivněji a častěji sjížděl pohledem na jeho mužství. Neodolal, podlehl své přirozené zvědavosti a jeho dlaň pohladila bouli v Bushidově rozkroku. Jen lehce jej pohladil prsty, přesto cítil tu horkost a nepopsatelnou tvrdost. Zatoužil více a jeho rozrušení se opět vyhouplo na maximální výšku. Skousnul ret a sevřel dlaň pevně natolik, že uslyšel Bushidovo hluboké vzdychnutí. Vycítil, že to byl správný takt, proto neváhal svoji činnost zopakovat a promnul Anisův rozhodněji a silněji.

„Chci se ho dotknout.“ Zašeptal téměř neslyšně a Bushido se usmál. Chytil Billa jemně za zápěstí, položil si jeho dlaň na vnitřek svého stehna a pomalu ji sunul k lemu svého prádla. Když navedl Billa špičkami prstů pod boxerky, pustil jej a prohrábnul mu povzbudivě vlasy.

„Tak to udělej.“ Pobídnul ho. Billův strach se nedal bohužel tak lehko potlačit, ale jeho zvědavost byla silnější. Zajel trochu hlouběji rukou, mezi prsty pohladil krátké ochlupení. Přivřel soustředěně oči, a konečně prsty narazil na horký, naběhlý úd. Věnoval krátký pohled Bushidovi, aby mu dodal odvahy. Přikývnutí povolilo všechen Billův stud a zábrany, vytáhl ruku a oběma stáhnul boxerky dolů, aby měl jasný výhled na celé vybavení Anise. Natáhl svoji malou dlaň, aby jej mohl okusit na dotek. Přejížděl po něm lehce prsty, nakláněl hlavu do strany a Bushidovi připadalo, že zkoumá pro něj naprosto něco nepoznaného, nového. Musel se pro sebe potichu zasmát a zaklonil hlavu. Chlapcovy prsty působily tak něžně, mohl by je přirovnávat k doteku motýlích křídel. Lehká nezkušenost a nejistota z nich přímo vyzařovala, možná právě proto to Bushido shrnul za něco úžasného. Byl jím okouzlen při každém pohybu, činnosti, doteku.

„Můžu?“ pípnul neslyšně. Nepočkal ani na odpověď a odhodlaně obtočil své dlouhé, štíhlé prsty po celém obvodu Anisova penisu a trochu dlaň sevřel. Bill totiž v jednu chvíli zatoužil potom ukázat mu, že vlastně není tak zastrašený a prkenný jakožto panic. Chtěl být objektem touhy a dokázat svému vlastníkovi, že dokáže přivést i jeho na vrchol blaha. To v něm přesně momentálně nehorázně vřelo a moc dobře věděl, že hlavní příčinou bylo jeho nepopsatelné vzrušení z celé téhle situace. „Je velký.“ Zamumlal si ještě dodatkem pod vousy, když zkusil sjet ručkou nahoru a zpátky dolů. Bushido se zasmál jeho tichému udivení a spokojeně povzdychnul. Zapřel se lokty o postel a jeho oči sledovaly děj v jeho rozkroku.

„Ty máš z toho strach?“ zeptal se Arab, chtěl trochu uvolnit atmosféru, protože Bill se tvářil až přehnaně zamyšleně. Až po chvíli zvednul k tazateli pohled a zavrtěl plaše hlavou. Samozřejmě, že lhal, jeho vybavení bylo až výstavně velké a docela široké, ale zároveň ho to nutilo být ještě šílenějším a chtivějším.

„Ne, nemám, líbí se mi.“ Zašvitořil Bill a uculil se na něj. Bushido zjevně spokojen s odpovědí se pousmál a natáhnul ruku, aby mohl chlapce pochvalně pohladit po líci. Bill přivřel oči, zavrněl. Poznal, že tahle odpověď a menší lež byl dobrý krok. Jeho pravá ruka stále klouzala v Bushidově klíně s větší rychlostí a vervou. Mužův dech byl stále hlubší a častější, když jej uspokojovala ta studená, šikovná ruka dítěte.
„Vezmi si ho do pusy.“ Zavelel po chvíli ztěžkle, když mu začalo být tohle málo. Bill trochu vyděšeně zamrkal očima, takhle daleko zase neplánoval zajít. Myslel, že dovede a zároveň oplatí slast Bushidovi tímto způsobem. Mýlil se, tohle nečekal a snažil se rychle někde pobrat odvahu.
„D-do pusy?“ skousnul ret a svou obavu vyslovil nahlas.
„Do pusy. To je takový ten malý otvor. Ten malý, vlhký otvor, kterým třeba zpracováváš potravu, Bille. Obsahuje taky několik zubů a jeden kmitavý jazýček, konkrétně ten tvůj zdobený tím kusem kovu. Tady se nachází, slouží ti i k mluvení.“ Ukázal si Bushido pobaveně na svá ústa a Bill vztekle nakrčil obočí.
„Já nejsem blbý!“ osopil se trochu dotčeně, protože Bushido na něj mluvil jak na nějaké labilní děcko. Zasmál se, trochu se k němu naklonil a prohrábnul mu černé vlasy.
„Já jen, že ses v tu chvíli tvářil tak nevěřícně a překvapeně.“ Zasmál se opět. „Tak to udělej, když už víš, co se jak má.“ Pobídnul ho znova a opřel se o pelest postele za sebou. Bill ho chvíli pozoroval, dotčenost z něj vyprchala v cuku letu. Zastrčil pár neposedných pramenů vlasů za ucho a sklopil pohled.

„Máš rád zmrzlinu, Bille?“ oslovený zase zvednul překvapeně pohled na Bushida, který seděl doslova jako bohém. Ruce rozpažené podél pelesti, na tváři mu hrál pobavený, vzrušený a zároveň nadřazený úšklebek, který říkal, že on je tady pánem, a mírně krčil nohy. Nemluvě o jeho netrpělivém penisu, který se tyčil u Billovy brady.

„No. Miluju zmrzlinu.“ Odpověděl rozpačitě Bill, zmaten otázkou. Hledal v ní souvislost s momentální situací a ve stejnou chvíli, kdy mu to došlo a nehorázně zrudnul, Anis opět promluvil.
„No výborně. Tak si představ, že je to tvoje oblíbená zmrzlina. Je dost možné, že bude poněkud slanější, ale ono to, co se týče představy, vyjde nastejno.“
„Vypadá tak… ehm, karamelově.“ Přistoupil na jeho hru Bill a chytil jej opět u kořene. „Tohle je taková ta dřevěná tyčka, za kterou se zmrzliny drží, víš?“ zašvitořil už trochu uvolněněji a tu svou ‚dřevěnou tyčku‘ pevně sevřel v dlani, až Bushido překvapeně vydechnul, vykulil oči.
„Ehm.“ Vydal ze sebe mírně překvapen, jak rychle se stačil Bill oklepat jen při hloupé představě, že to, co drží je pouhý pamlsek a ne Anisův naběhlý penis. Hned stačil zjistit, že chlapec bude mít zřejmě úchylku na sladké. „Ano, dejme na tvou fantazii a je karamelová.“ Zamručel Bushido pobaveně.
„A jaká je poleva?“ nedal se odbýt Bill a ač na Bushida působilo jeho jednání opravdu roztomile a výjimečně, dojímalo jej to, radši by už viděl tu svoji ‚zmrzlinu‘ uvnitř jeho úst.

autor: PeTiŠka

betaread: J. :o)

8 thoughts on “You hold my destiny in your arms 3.

  1. No tohle, dneska druhé Billshido, tak se mi zdá, že se nám to tady v poslední době nějak rozmáhá xD
    K mé velké radosti, samozřejmě =)
    Přiznávám, že bych taky chtěla vědět, jakou má Bu polevu xDDD
    Trošku je mi Billa líto, i když je pravda, že se k němu zatím Anis chová hezky.
    To "zaučování" je ostatně pěkně vzrušující, opravdu skvěle jsi to popsala, líbí se mi, jak je Bill na jednu stranu nesmělý a stydlivý a na tu druhou v něm pěkně vře vášeň a touha, jeho vlastní tělo ho zrazuje, prostě je poznat, že se mu Anis líbí.
    Doufám, že se Bill Anisovi dostane pořádně pod kůží a toho už pak ani nenapadne, že by se ho zbavil…
    Říkám jedno, jestli se do něj Bu nezamiluje, tak to nepřežiju =)
    Už se nemůžu dočkat dalšího dílu, na tu karamelovou zmrzlinu se fakt šíleně těším xD

  2. Hmm! Úžasný ,ale škoda ,že to skončilo vtom nejlepším hold si na to musíme počkat , kdo si počká ten se dočká! :-))) Tak honem další dílek 🙂

  3. Jezisi Kriste, ale on s nim opravdu mluvi jako s deckem 😀
    pry karamelova zmrzlina 😀
    Muj boze, to me dostalo 😀

  4. Ták, Petiško, jsem ráda, že mi vyzbyl čas se podívat na ten tvůj skvostek. Přečetla jsem si všechny díly najednou, doteď jsem neměla příležitost, jelikož jsem už delší dobu jaksi mimo internet. Dovol, abych nejprve vyjádřila svou nadšenost z rozšiřování řad tvůrců Billshida (trochu neskromně podíl na tom přisuzuju sobě, protože jsem s Mehr a navazujícíma jednodílkama oprášila tradici :D). Banner je překrásnej, strašně se ti povedl. Možná tě poprosím o pomoc, až budu brzy potřebovat novou montáž k Movie. 🙂
    K příběhu. Někdo by mohl namítnout, že už je to nehorázný dogma, spojovat tenhle pairing s prostředím nevěstinců. Jo, dogma to skutečně je. Ale komu na tom záleží? Mně osobně ne a naopak jsem za to ráda, protože Billa jako ubohou zneužívanou kurvičku naprosto miluju a nikdy se mi to nepřejí. Píšeš moc poutavě, díly neodbýváš, tvoje slovní zásoba je slušná. Já jsem spokojená a velmi se těším, až si za týden budu moct přečíst další kapitolu. 🙂

  5. ježiš! v tom nejlepším!!! 😀
    ale dostala jsem děsnou chuť na zmrzlinu. hmmm…karamelovou. 😀
    to je tak skvělá perverznost! 😀 juchůůů. 😀 doufám, že si Anis Billa nechá a bude s ním tyhle hrátky provozovat neustále. 🙂

  6. Bože,tak zmrzlina :D,no to je gól.No aspoň,že je na něj hodný.Bill to chtěl mít co nejrychleji za sebou a teď nebude chtít přestat :D.Těším se na další =).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics