Neměli jsme se poznat

autor: Doris

„Páni, támhle ta, to je ale kočka. Ta mi dneska večer dá.“ Zajásal Tom, chlapec s černými copánky. Položil na stůl sklenku svého drinku a prohlížel si svůj dnešní objev přes dav tančících těl.
„Která? Je tu mraky roštěnek, co by dneska chtěly zvlhnout.“ Naklonil se k němu blíž jeho kamarád Andreas, aby ho Tom slyšel přes řvoucí hudbu. Rozhlížel se davem a snažil se odhadnout, kterou si Tom vybral.
„Ta černovlasá u baru. Zády k nám.“ Ukázal Tom svému blonďatému kamarádovi. Ten se jen potutelně zasmál.
„Nechci rozhodně podceňovat tvoje kvality a kazit ti radost, ale ta ti teda dneska večer určitě nedá.“ Zakroutil hlavou a odhrnul si spadlou ofinu z očí. Tom se na něj nechápavě zadíval. Co to mělo znamenat? Andreas má snad pochybnosti? Vždycky dostal, kohokoliv chtěl. Ne jednou to Andymu dokázal, když přijal jeho výzvu. Nesnášel totiž, když ho jeho kamarád popichoval v tom, že něco nedokáže.
„Proč by neměla? Víš, že mi dá každá, kterou si vyberu.“ Zadíval se rasta na svého kamaráda a pokoušel se v hlavě rozluštit příčinu kamarádova blbého úšklebku. Že by další nenápadná výzva?
„Protože to není žádná roštěnka. Je to kluk.“ Rozchechtal se Andy a na intenzitě smíchu přidal, když uviděl Tomův šokovaný výraz.

„Děláš si legraci? Tohle je kluk? To není možný. Koukej na ten sexy zadek a dlouhý hubený nohy. To musí bejt tutově kočka s trojkama ve výstřihu.“ Protestoval Tom. Přece se nemohlo stát, aby nejvíc sexy holka v tomhle klubu byla ve skutečnosti kluk. To nešlo.

„Jo… dlouhý hubený nohy to má. To je pravda. Ale ve výstřihu bys marně hledal jedničky, natož trojky.“ Smál se Andy, až se mu oči zalily slzami. „A i kdybys náhodou měl v plánu pro dnešek balit chlapy… tenhle je tutově marná snaha. Dneska tu má rozlučku se svobodou. Za dva týdny se žení.“ Kroutil se smíchy Andreas a raději se rozhodl vypít svého panáka. Ještě nikdy se na účet svého kamaráda tak dobře nepobavil.
„Ty ho znáš? Jak to víš?“ Pokusil se Tom nahodit výraz, jako že už je mu to vlastně jedno. Ale stejně mu pohled neustále klouzal směrem k baru, kde se onen černovlasý objekt opíral, upíjel drink a zářivě se smál se svými dvěma kamarády.
„Neznám ho osobě. Ale několikrát už jsem ho tu viděl. A David za barem ho zná. Říkal mi to, když jsem se na něj minulej tejden ptal.“ Pokrčil Andy rameny. „Takže ti to řeknu asi takhle… jestli ho chceš zprznit, tak jedině dneska. Pak už to bude dělat jen s manželkou. Ale pochybuju, že by ti dal kluk, co se hodlá usadit v posvátném svazku manželském.“ Zasmál se znovu Andy a zakroutil nad kamarádem hlavou.

Tom chlapce nikdy nelovil. Ne že by se jim bránil, ale asi uznával za vhodnější spát s dívkami, než aby se o něm roznášelo cosi o buzerantech. Pravda ale byla, že bral všechno. A svoje poprvé… rozhodně neprožil s dívkou. To už je ale sedm let zpátky.

„A víš co… máš recht. Buď dneska, nebo už nikdy.“ Dopil Tom svůj nápoj, zvedl se od stolu a nechal tam svého absolutně šokovaného kamaráda samotného. Však on si brzy najde náhradní společnost.

„Ahoj, jeden drink na mě? Konec konců, máš dneska poslední svobodný den.“ Opřel se Tom o bar hned vedle svého objektu a pohledem ho sjel od hlavy k patě.
„My se známe?“ Nakrčil čelo černovlasý mladík a prohlédl si ho. Někoho mu ten dredatý kluk připomínal, ale nebyl si zcela jistý. Asi ho už někdy viděl tady v klubu.
„Ne, ale můžeme. Říkal jsem si, že bych dneska dovedl do ráje tu sexy černovlásku u baru, ale pak mi řekli, že jsi kluk.“ Ušklíbnul se Tom a kývnul na barmana, aby mohl objednat dva drinky. Nikdy moc nechodil kolem horké kaše. Spíše vsázel na svoje suverénní vystupování, než aby se pokoušel o romantiku. Většinou mu to fungovalo. Drzost, s kterou mluvil, ostatní přitahovala. Černovlasý chlapec se opřel o lokty přímo naproti Tomovi a zabodl do něj svůj zrak.
„Tak to mě velice mrzí, že ti toto odhalení zkřížilo plány.“ Uchechtl se. Nedal najevo, že ho ta informace tak trochu rozhodila. K tomu by se nesnížil. I on si udržoval v jistých situacích image playboye a suveréna.
„Ale nezkřížilo.“ Zakroutil Tom hlavou a rovnou si se svým objevem přiťuknul, když se před nimi objevily dvě sklenky. „Nebyl bys můj první kluk. Sice na toho, co byl úplně první, asi nemáš, ale s trochou snahy…“ Nechal větu nedořečenou a pokrčil rameny. Nespouštěl ze svého protějšku oči. Čekal, jak zareaguje. Z toho, co už věděl, bylo evidentní, že málokterý kluk nebo holka by mu nechtěli dokazovat, jak moc se mýlí. Jak dokážou být ti nejlepší. „Ale asi bych tě neměl pokoušet. Ještě bys pak mohl ubohou nevěstu nechat jen tak a lákat před oltář mě.“

„Oh, vážně? A kdopak byl ten první bůh v tvojí posteli?“ Černovlásek užívající si poslední dny svobody ani pořádně nevěděl, proč v tomto rozhovoru pokračuje. Flirt v tom byl naprosto evidentní. Asi mu to svým způsobem lichotilo. A konec konců, o nic nejde. Za čtrnáct dní se ožení a tento rozhovor bude zapomenut. Ano… rozhovor, protože nic jiného se rozhodně nestane.

Tom se pousmál. Oh, tak on chtěl poslouchat příběhy? No proč ne. Konec konců, i Tom na to rád vzpomínal. Kdo ví, kde tomu klukovi je konec. „Bylo nám patnáct. Naše poprvé.“ Naklonil se blíž k černovláskovi a slovo poprvé mu důrazně vydechl na rty. Lehce při tom přivřel oči. „Byl to kluk z vedlejší ulice. Chodil se mnou do školy. Takovej zvláštní, plachej, ale neodolatelnej. Nosil patku do očí a krátké vlasy rozježené. Hubený, bledý, s piercingem v jazyku.“ Tom se mlsně olízl, když si vzpomněl, jak ho ten kov dokázal rozdráždit. Přestože ani jeden pořádně nevěděli, jak na to. Mladík naproti němu jen zaraženě stál a sledoval ho. Každé slovo mu zahučelo v hlavě jako ozvěna.
„Aha… a patnáctiletej kluk byl do dneška tvůj nejlepší zážitek?“ Zeptal se Toma a snažil se nedat najevo vnitřní šok z toho, co se tu dozvídal.
„Jo to byl. Byl moje první opravdová láska. Nevím, jestli i já jeho, ale nikdo jinej už takovej nebyl. Bohužel, už léta jsem ho neviděl. Nevím, kam se poděl. Škoda. Zajímalo by mě jestli si nechal udělat to vytoužené tetování. Na proklatě žhavým místě.“ Zasnil se Tom a kluk naproti němu víc a víc ztrácel barvu.

„Takovéhle?“ Promluvil po chvíli černovlasý chlapec, který i zapomněl pít a s pohledem zabodnutým do Toma vyhrnul kousek trika a pas kalhot stáhl níž. Odhalil tak kus vytetované hvězdy. Tom ztěžka polknul a zadíval se na něj důkladněji. Bože, jak ho mohl nepoznat?

„Bille?“ Vydechl a najednou mu došla všechna slova. Nevěděl, zda se má cítit trapně, nebo šokovaně. Černovlasý mladík jen přikývl a pousmál se.
„Ahoj Tome.“ Cítil se teď opravdu nesměle. Možná o to víc, že se mu vybavily detaily jejich společného poprvé před sedmi lety.
„Oh sakra…“ Zakroutil Tom hlavou a promnul si čelo. „… vypadáš… úžasně. Jsi nádherný.“ Billovy tváře zrůžověly. Nevěděl, co říct. Byl v rozpacích z toho, co všechno mu tu Tom řekl. Bylo vážně možné, aby si to všechno tak pamatoval? Byl pro něj opravdu do dneška nejlepší? A opravdu byl jeho opravdová láska?
„Budu se ženit, Tome.“ Skousnul si Bill ret. Nechtěl, aby Tom pokračoval v lichotkách nebo řečech, které vedl. Musel si totiž přiznat, že se mu to líbilo a vzrušovalo ho to. Ne jednou si na Toma vzpomněl, a teď se bál, že by mu skutečně znovu podlehl.
„Já vím.“ Přikývl Tom. Najednou nevěděl, co dělat. Měl se znovu snažit a dostat ho? Bože, chtěl ho tak moc. Ale opravdu mu chtěl ničit svědomí tím, že by ho přiměl k nevěře?

„Co se jít projít? V tomhle rámusu si moc nepopovídáme.“ Usmál se Bill a bříšky prstů přejel přes Tomovy prsty. Ani nevěděl, proč to dělá. Bál se, že se to celé zvrtne, ale nemohl si pomoct. Vždyť Tom byl tenkrát taky jeho láska. Jen se moc bál mu to říct. A tak po odstěhování už znovu nevyhledal kontakt. Tom se podíval na svoje prsty, přes které ho zamravenčilo, a němě přikývl. Bill se naklonil ke svým kamarádům a něco jim vysvětloval. Oba jen přikývli a Bill se odlepil od baru. „Tak pojďme.“ Zasmál se černovlásek a táhnul Toma k východu.

Bloudili prázdnými ulicemi a probírali jedno téma za druhým. Bylo zvláštní, že ani na chvíli nemuseli nad tématem přemýšlet. Šlo jim to samo. Ani jednou však nezmínili blížící se svatbu. Snad i záměrně.

„Víš… můžu se tě na něco zeptat?“ Zastavil se Bill a zadíval se na Toma. Nedalo mu to. Asi to potřeboval vědět. Tom se na něj zadíval a přikývl.

„To, cos říkal… že jsem byl tvoje láska… to jsi myslel vážně?“ Proč se na to proboha ptal. Nebylo to přeci vůbec důležité. Co by to změnilo? Tom se pousmál. Trochu nejistě, trochu zahanbeně.
„Jo, myslel. Byl jsi moje největší láska. Vlastně… nepotkal jsem nikoho, kdo by byl lepší nebo alespoň stejný jako ty.“ Snažil se Tom neuhnout pohledem. Bill se kousl do rtu, které se díky tomu smyslně zaleskly. Tom chtěl odpočítávat vteřiny, jak dlouho na ta smyslná ústa bude smět koukat, ale než začal, ucítil je na svých rtech. Překvapeně vydechl a chvíli nevěděl, co má dělat. Billovo tělo bylo náhle přilepené na jeho a vlhká ústa ho líbala. Tomovy dlaně se položily na Billovy tváře a rty začaly spolupracovat. Zapadaly do těch Billových jako puzzle a jazyk se vplížil mezi ně. Zavadil o ocelovou ozdobu uvnitř a Tomovo srdce zaplesalo. Stále ten piercing měl. Náležitě toho využil a pohrával si s ním. Polibky nabíraly na intenzitě a Bill ztrácel schopnost dýchat. Opustil Tomovy rty, ale moc se neoddaloval. Vydechoval Tomovi na rty a lehce se chvěl po těle. Mozek mu přestal pracovat.

„Pojď ke mně domů. Jestli mě pořád ještě chceš.“ Lehce se zastyděl, že to vyslovil opravdu nahlas. Ale toužil po něm. Chtěl to prožít znovu. Chtěl cítit Tomovu kůži, jeho polibky, chtěl ho cítit v sobě. Tak jako poprvé. Chtěl Toma jako svoje poprvé i naposledy.

„Chci tě, Bille. Tak strašně moc tě chci.“ Přikývl Tom. Myšlenku na to, jak moc je to špatné, okamžitě zavrhl. Konec konců… nevěsta se to nikdy nedozví a on… on na to prostě jednou zapomene.
Trvalo to snad jen deset minut, než se ocitli v předsíni Billova bytu. Bytu, kterého se nechtěl vzdát, i když žil jinde se svou snoubenkou. Měl v plánu ho nabídnout k pronájmu. Tom natisknutý na stěnu v zajetí Billova těla mnul jeho boky v dlaních a nakláněl hlavu do strany, aby se Bill snáze dostal k jeho krku. Zrychleně oddychoval pod Billovými nenasytnými rty, které tu jemnou kůži líbaly, zuby lehce okusovaly a špička jazyka přejížděla krční tepny. Bill byl divoký. Touha z něj sálala. Důkazem toho byla i horká kůže pod tričkem, kam se Tomovy ruce dobývaly. Vyjeli až k hrudi a palci přejel přes bradavky.
„Sakra, Bille…“ vydechl Tom a ruce vyndal. Vzal Billa pod zadkem a nadzvedl ho. Černovláskovy dlouhé nohy se okamžitě omotaly kolem rastových boků a rty se hladově vpily do jeho. Tom několika kroky přešel k protější stěně a Billa posadil na botník. Jedním tahem z něj stáhl tričko a hned zase spojil jejich rty. Polibky byly dravé, plné vzrušení a touhy. Nebylo to stejné jako před sedmi lety. Tenkrát byli nesmělí. Dnes jim ale bylo dvacet dva. Od svých patnácti oba nasbírali nějaké zkušenosti. To bylo jasné. Billova divokost Toma přiváděla k šílenství, stejně jako tenkrát jeho nervozita.

„Bille, jsi tak neuvěřitelně žhavý.“ Zamumlal mu Tom do úst a svými prsty zabloudil k lemu kalhot. Přitlačil mu do klína, aby ucítil Billovo vzrušení, a Bill mu odevzdaně zasténal do úst. Trhnul boky proti jeho ruce. Potřeboval to, potřeboval to hned. Lehce zatlačil do Tomovy hrudi, aby ho od sebe odtáhl. Zadíval se mu do očí, které byly chtíčem tmavší než obvykle. Usmál se. Seskočil z botníku a couval hlouběji do bytu. Cestou se zbavil Tomova trika a nedočkavostí si kousal ret. Strčil do Toma, aby dosedl do gauče, a kleknul si mezi jeho kolena. Líbal Tomovo břicho a rukama přejížděl po stehnech. Zajížděl až do slabin, kde stisknul. Tom ho sledoval a byl čím dál vzrušenější. Billovy dlouhé prsty rozeply knoflík, a kalhoty stáhly trochu níž. Mlsně si olízl rty, když si prohlížel bouli v Tomových boxerkách. Dlouho se nerozmýšlel. Zajel pod ně rukou a pohladil Tomův ztvrdlý penis. Odměnou mu bylo slastné zavzdychání. Byl tak nedočkavý a zvědavý. Osvobodil Tomovo mužství z upnuté látky a olízl špičku. Tom byl rozhodně dobře vybavený. Tomovy prsty se vpletly do havraních vlasů a lehce zatáhly.

„Bože, Bille, dělej.“ Zavzdychal. Chtěl jeho ústa. Chtěl jeho tělo. Chtěl všechno, co mu Bill ochotně nabízel. Znovu zasténal, když se ocelová kulička v Billových ústech přitiskla k jeho penisu. Bill sjížděl celou jeho délku a spokojeně mručel. Palcem ho mnul u kořene. Vsál špičku mezi rty a postupně ho pohltil do úst celého. Rozhýbal se v pravidelném rytmu. Tomovy prsty stiskly jeho vlasy silněji pod náporem slasti. Přivíral oči a skrz pootevřená ústa mocně vydechoval. Vlna slasti postupovala jeho tělem. Akumulovala se v podbřišku a Tom si přál prožívat to slastné uvolnění pořád dokola. Bill byl poctivý. Pohlcoval Toma co nejhlouběji a ignoroval své vlastní bolestivé vzrušení uvězněné v kalhotách.

„Bille… Bille.“ Probral se Tom z transu a Billa odtáhl od svého klína. Nemohl se udělat. Ještě ne. Chtěl se udělat do něj. Vytáhl Billa na nohy a postavil se. Skopal ze sebe kalhoty i boxerky a Billa povalil na gauč. Neváhal a co nejrychleji stáhl spodní díl oblečení i se spodním prádlem z něj. Skoro omdlel při pohledu na Billovo odhalené vzrušené tělo. Vtěsnal se mezi jeho kolena a zasypával hubené tělo chtivými polibky. Prsty mu zatínal do kůže na stehnech, až na kůži zůstávaly zarudlé stopy. Bill se propínal v zádech. Potřeboval jeho rty cítit na každém milimetru svojí horké kůže. Tom docestoval až k místu, kde byla vytetovaná hvězda. Už tenkrát, když se mu Bill zmínil o svém přání ji mít, mu to připadalo žhavé, a představoval si, jak to místo ošetřuje jazykem. Konečně mohl. Obkreslil špičkou jazyka každý cíp, a prostředek hvězdy se snažil vsát mezi rty. O tváře se mu otíral Billův vztyčený penis a mezi copánky cítil bloudící prsty. Odtáhl se a zadíval se Billovi do tváře. Byl tak nádherný. Ani náznak nervozity nebo nejistoty. Tom se nehodlal moc rozmýšlet. Potřeboval být v něm a dle Billova výrazu ani on nechtěl ztrácet čas. Tom si naslinil prsty a jedním do Billa vniknul. K jeho uším dolehlo slastné zasténání a Billova víčka klesla. Tom prstem přirazil a postupně přidal další. Lehce je roztahoval od sebe a táhlým přírazy se snažil najít Billův slastný bod.

„Oooh ještě… ještě tam.“ Zakřičel Bill a čelo se mu orosilo. Boky přirážel proti Tomovým prstům. Tom se spokojeně ušklíbl. Tohle se mu líbilo. Rád by takhle Billa přivedl až na vrchol, ale chtěl cítit jeho. Chtěl být v něm. Tom z něj prsty vytáhl a Bill se okamžitě přetočil na břicho. Nadzvedl pánev a tvář vytočil do strany, aby na Toma viděl.

„Pojď, Tome… udělej mi to.“ Zakňoural nadrženě. Tom neváhal. Natiskl se na Billa, nastavil svůj penis a zatlačil. Postupně pronikal do Billa. Jednou rukou se zapíral kolem Billova těla. Sklonil se k němu, aby mohl cítit jeho záda na své hrudi, a rozpohyboval se. Přirážel a Bill slastně sténal. Vycházel mu vstříc a v prstech tisknul kraj sedačky. Tom druhou ruku vpletl do Billových vlasů a lehce zatáhl. Donutil tak Billa zaklonit hlavu a mezi rty vsál jeho ušní lalůček. Obývák se čím dál více zaplňoval dvojitými hlasitými vzdechy. Přírazy do Billova těla byly stále rychlejší a prudší. Mělo to daleko od jejich prvního nesmělého milování. V tomhle byla živočišná touha. Dech se jim postupně zkracoval. Billův penis pulsoval, jak se otíral o gauč pod ním a způsoboval mu zatmění mozku.

„Ano, ještě, ještě… “ Vydral ze sebe Bill a silně si skousnul ret. Rozechvěl se a jeho tělo zaplavila vlna orgasmu. Tělo se stáhlo a to dovedlo na vrchol i Toma. Znaveně padnul na Billova záda a snažil se uklidnit splašený dech. Bill na tom byl podobně. Několik minut uklidňovali svoje rozpálená těla, než z něj Tom vyšel. Políbil ho na rameno a posmutněle povzdychl.

„Asi jsme se neměli poznat.“ Vydechl posmutněle. Až teď mu docházelo, že to celé neměl dělat. Protože Bill se ožení a Tom ho tak ztratí už podruhé. Jen neochotně si přiznával, že to tak nechce.
„Proč?“ Naklonil Bill hlavu přes rameno, aby na Toma viděl. Ale odpověď asi tušil.
„To je jedno.“ Zakroutil Tom hlavou a usmál se. Nebylo fér to říkat. Nesměl to říkat. Bill má svůj život.

O tři týdny později

„Co je Tome? Netvař se tak zničeně.“ Poplácal Andreas svého kamaráda po rameni. Seděli v klubu, ale Tom se moc nebavil. Nemohl.

„Nech toho, Andy. Já vím, že se snažíš, ale to musí přejít samo.“ Pokrčil Tom rameny a prstem jezdil přes okraj skleničky.
„Musíš na to přestat myslet. Tak jsi s ním spal, bylo to asi fajn, ale on už je ženatý. Je to tabu, chápeš. Porozhlídni se jinde. Někdo další se určitě najde.“ Andy to myslel dobře, nechtěl, aby se Tom zbytečně užíral. Ani si nepamatoval, že by kdy Toma viděl tak bez chuti k životu.

„Ahoj Tome.“ Zazněl známý hlas a Tom šokovaně zvedl hlavu k příchozímu.

„Bille?“ Zamrkla překvapeně a pomalu se postavil. Jeho by tu nečekal. Bill se usmál a přistoupil k Tomovi blíž.
„Vypadá to, že bys možná potřeboval zlepšit náladu.“ Skousnul si ret jako před třemi týdny, když ho pohltila touha po něm. Tom nechápavě nakrčil čelo. Vysvětlil si ten signál správně?
„Ale… co tu děláš? Neměl bys být někde jinde?“ Snažil se to pochopit. Bill pozvedl ruce a ukázal je Tomovi. Ten chvíli nechápal, ale pak mu to došlo. Na prstě nebyl žádný snubní prsten.
„Proč jsi to…“ Nedokázal dopovědět. Byl tak moc v šoku. Bill položil dlaně na Tomovy tváře a lehce ho políbil na rty.
„Měl jsi pravdu… neměl jsi to dělat. Musel jsem nevěstu nechat tak a lákat k oltáři tebe…“
Tom se zasmál. K oltáři ho Bill určitě lákat nepřišel, ale pochopil, že nevěsta skončila bez ženicha. Nemohl skrývat radost. „… jsi pořád moje opravdová láska.“ Vydechl Bill a Toma dlouze políbil. Tom mu vpletl prsty do vlasů a do polibku se usmál. Však i Bill byl jeho láska. Už od dětství.
„Co ti na to řekla nevěsta?“ Neodpustil si trochu zvědavosti. Bill se jen zasmál.
„Že jsme se nikdy neměli poznat.“

autor: Doris

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Neměli jsme se poznat

  1. Tak tohle bylo opravdu perfektní!
    Když začal Tom mluvit o svém prvním a naprosto úžasném klukovi, hned mě napadlo, že nikdo prostě nemůže být úžasnější než Bill a proto ten dokonalý kluk MUSEL být Bill 🙂
    Strašně se mi líbilo, že že v tak krátkém příběhu zbylo dost místa i na city, úplně jsem cítila tu nostalgii, lásku a něhu mezi nimi, a následná žhavá noc pak byla nádherným vyústěním dlouho potlačované touhy a lásky, schované celá ta léta někde hluboko uvnitř…
    Moc pěkný příběh, děkuji za krásné počtení ❤

  2. A druhy moj darcek. Tak skvely napad. Uplne nazivo vidim tu scenu ako stoja pri bare a Bill si odhali brusko s tetovanim. Dokonalost. Dakujem Doris za taketo pribehy.

  3. Ma mila Dorisova..
    Tohle byla naprosto dokonalost.. jsem rada ze I po tolika letech si k sobe klick nasli cestu .. hlavne Tomovo poprve s nekym koho miloval.. a nezapomel bylo uzasne 😊..
    a hlavne jsem rada za stastny konec.. 😂
    PS: STALE CHCI BAD BOYS 2 dopsat!!! 😂😂

  4. [4]: jeeej Danchen dekuju 😘 nooo BB 2. Vis ze uz ani nevim co tam bylo a co melo bejt 😂 ale jestli to nekde mas tak mi to posli a uvidim co se s tim da delat 😂😂 po tolika letech je to tezky 😊

    Ostatnim samozrejme taky moc dekuju 😘

  5. No a komu padaj gate ted co? Ja si rozhodne myslim ze se muzou poznavat kliiido i parkrat denne 😂 koho trapi nejaka nevesta… Oskliva 😂

  6. Jéééé zten konec je dokonalej… xDDD možná mi to i něco připmíná z mýho života… taky jsme se asi neměli poznat xDDD super povídka, zpříjemnila mi večer 🙂

  7. Jó, kdo pozdě chodí…. tak pak neví, co napsat do komentáře, protože všechno už napsal někdo před ním… 😀
    Každopádně, i když byl průběh malinko předvídatelný, stejně jsem se až do konce bála, aby se z toho náhodou nevyklubal smutný příběh dvou lidí, kteří už byli příliš zbabělí něco změnit a raději pokračovali ve svých životech každý sám…
    Naštěstí to tak nebylo, šťastný konec přišel a já jsem si to s nimi moc a moc užila. Děkuju 🙂

  8. Ten názov znel trochu desivo, až som sa bála, že to bude smutná poviedka. A ono nie. To ako Tom spomínal na svoje prvé milovanie ako na to najkrajšie bolo sladké. Úžasné. A nám ostáva len dúfať, že Bill svoje rozhodnutie neoľutuje a že ich opätovné stretnutie bude mať šťastný koniec. Ďakujem za úžasnú poviedku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics