Summer Romance 8.

autor: Skebe-Neko

Chata

Nebe bylo tmavé, cestu, kterou Tom s Billem bezcílně kráčeli, osvětlovaly pouze hvězdy a měsíc. Oba dva si nesli láhev vody. Láhve se jim bohužel nevešly do kapes u kalhot. Kromě toho neměli nic jiného. Jakmile se venku setmělo, rozhodli se, že se půjdou projít. Noční obloha je vylákala ven.

Bill chytil Tomovu dlaň do svojí a stiskl ji. Dredáč se usmál a stisk mu oplatil. Ani jeden z chlapců nemluvil, slova nebyla potřeba. Měsíc trochu osvětloval cestu, jinak to ale vypadalo, jako by byl les obklopen tmavým závojem. Z dáli bylo slyšet houkání sovy, listí šustilo na stromech, jak si s ním jemný vánek pohrával.
Kdyby Bill šel do tmavého lesa uprostřed noci sám, pravděpodobně by ho vyděsil každý zvuk a on by v zájmu svého vlastního bezpečí utekl dovnitř po pěti minutách venku. Všiml si, že když byl s Tomem, že se nebál. Dredáč byl tak sebejistý a odvážný, když bok po boku kráčeli lesem. Díky tomu si Bill ani nevzpomněl na to, že by měl mít z něčeho strach. Pustil Tomovu ruku jen kvůli tomu, aby omotal paži kolem jeho pasu a přitiskl se k jeho boku. Tom se potichu zasmál a chytil staršího muže kolem ramen.

Slunce pomalu vykukovalo zpoza mraku, když se Bill s Tomem vrátili zpátky do Deliina a Bertova domu. Společně si zalezli do Tomovy postele a zahrabali se pod přikrývky, vyměňovali si jemné polibky. Nezašli nikam dál, necítili, že by to bylo v tom okamžiku to správné. Navíc někdy bylo pěkné si v tichosti užít jen blízkost toho druhého bez nějakých postraních úmyslů. Prostě jen cítit kůži milence proti své vlastní.

*

„Kdy se vracíš zpátky do práce?“ zeptal se Tom a vydechl do vzduchu kouř ze své cigarety. Seděli na podestě u chaty, pokuřovali cigarety, jedli brambůrky a čekali, až se nahřeje sauna.

„Třetího srpna,“ odpověděl černovlásek, hluboce si povzdychl. Billova dovolená se blížila ke konci, nezbýval mu už ani celý měsíc. Cítil, že léto uběhlo strašně rychle. Co se stane, až nebude s Tomem pod jednou střechou? Už si nebude moci užívat chlapcovu blízkost, jeho polibky a vtipné historky, kterými ho tak rád bavil. Diskrétně zakroutil hlavou, aby odehnal všechny smutné myšlenky pryč. Opřel si hlavu o Tomovo rameno.
„Řekni mi něco vtipnýho.“
Dredáč se zasmál a pokrčil ramenem, o které se Bill neopíral. „Co vtipného chceš slyšet?“ zeptal se s úsměvem na rtech a podíval se na černovlasého muže, který na něj zíral s doširoka otevřenýma očima.
„Nevím,“ řekl Bill, našpulil rty. „Nějakou vtipnou historku. Něco, co jsi vyvedl.“
Tom se na okamžik zamyslel, přivřel oči. Po chvilce si spokojeně zavýsknul. „Když jsem měl dvacáté narozeniny, kamarádi mě vzali ven, abychom to oslavili,“ začal, trochu se ušklíbl. „Byli tam jen chlapi, přítelkyně měly vstup zakázán. Amaldě se to samozřejmě moc nelíbilo, ale kluci pro mě tu oslavu připravili, takže jsem se na ně nemohl vykašlat, i když to bylo přesně to, co Amalda chtěla.“
„Začíná každá tvoje historka popíjením?“ zasmál se černovlásek, protočil oči. Tom zafuněl a zesílil stisk svojí paže, kterou měl omotanou kolem Billova těla.

„Chceš ten příběh slyšet, nebo ne?“ zeptal se dredáč, povytáhl jedno obočí.
„Jo, jasně že chci,“ odpověděl starší z dvojice a slíbil, že Toma nechá mluvit, aniž by ho přerušoval.
„Byli jsme docela dost opilí ještě vůbec před tím, než jsme šli do baru,“ pokračoval Tom s pobaveným úsměvem na rtech. „Z prvního baru nás vyhodili s tím, že jsme moc opilí. Dobře, možná jsme opravdu byli hodně opilí. Chci tím říct… Derek se pozvracel u stolu. Celou noc jsme přecházeli z jednoho baru do druhého, až jsme zbyli jen já a Hal. Naší noční výpravu jsme zakončili v nějakém temném salónu, kde jsme se seznámili se dvěma metalisty ze Švédska, všichni jsme mluvili lámanou angličtinou. Přesunuli jsme se k nim do hotelu a kecali až do rána. Pustili nám Švédský heavymetal a dali nám svůj alkohol. Vlastně je mám pořád mezi přáteli na facebooku, byli to vážně zábavní týpci. Celou tu bláznivou noc jsme s Halem zakončili tak, že jsme se úplně na sračky motali po ulicích Frankfurtu. Já málem usnul na lavičce, když jsme čekali na autobus. Samozřejmě, že dva policajti si všimli, jak na tom jsme, a šli nás zkontrolovat, takže jsme zbytek noci strávili na záchytce. Bylo ale už skoro ráno, takže to bylo jen pár hodin. Moje máma nás přišla vyzvednout a jen se smála tomu, jakou máme kocovinu. Dokonce nám přinesla burgery,“ zakroutil hlavou a zasmál se.

„Amaldě se nelíbilo, že jsem noc nestrávil doma. Měli jsme díky tomu jednu z těch největších hádek za celý nás vztah. Obvinila mě z nevěry, protože jsem přišel domů ráno, namísto abych přišel v noci. Na mém kabátě našla jeden dlouhý tmavý vlas a v tu ránu se přestala ovládat. Samozřejmě, že ten vlas patřil jednomu z těch metalistů. Ukázal jsem jí teda fotky, které jsem tu noc pořídil, aby mi uvěřila.“

„Poté, co ty fotky viděla… Styděla se?“ zeptal se Bill, vytáhl obočí. Tom protočil oči.
„Ano i ne,“ zafuněl. „Byla trochu v rozpacích, ale neomluvila se.“
Billovo obočí vystřelilo ještě výš, pusu otevřel dokořán. „Neomluvila se?“ zeptal se zmateně. Tom zavrtěl hlavou.
„Amalda se moc neomlouvá,“ odpověděl dredáč, podíval se na špičky svých bot. „Nikdy mi to ale nevadilo, protože jsem věděl, že ji to mrzí. Většinou mi to dala najevo jinak. Bylo by ale hezké, kdyby tehdy uznala, že se pletla.“
Bill zamručel, prohlížel si svoje nehty, které neměl tentokrát nalakované. Nešli nikam jinam než na trhy a on se dokonce ani nemaloval, protože věděl, že nestráví mezi ostatními lidmi zas až tolik času.

„Chybí ti?“ zeptal se Bill zničehonic po chvíli, kdy oba mlčeli. Tom si skousnul ret.

„Ano i ne,“ odpověděl. „Nechybí mi už tolik, jako mi chyběla na začátku léta,“ významně se podíval do očí staršího muže, trochu se ušklíbl.
„Oh, takže jsem náhražka, hm?“ zeptal se Bill, vytáhl obočí. Na rtech mu ale hrál úsměv. Tom se zasmál a zakroutil hlavou.
„Ze začátku možná,“ uznal po chvíli. „Teď už ale ne.“
Bill nežádal o vysvětlení, protože si nebyl jistý, zda chce slyšet, co pro chlapce znamená. Momentálně byl jejich vztah to nejlepší, co mohli mít, ale až léto skončí, bude tak špatný jako zkažená krabice mléka. Pohladil Toma po stehně a dal mu pusu na tvář.
Chlapci se svlékli v převlékárně, než vkročili do sauny. Posadili se na horní lavičky, Bill se zády opřel o stěnu a nohy si natáhl před sebe. Tom se posadil proti němu, nohy měl skrčené, aby dopřál svému partnerovi větší pohodlí. Sledoval kapku potu, která Billovi stékala od spánku až k bradě, široce se usmíval.

„Víš, že nejsi náhražka, že jo?“ zeptal se po chvíli. Bill se vroucně usmál a šťouchl Toma do prstů u nohou svými.

„Vím,“ odpověděl potichu. „Taky pro mě nejsi náhražka.“
Dredáč pokýval hlavou a radostně se usmál. Byli s Billem na stejné vlně. Nikdy by nevěřil tomu, že může cítit něco tak velkého k muži mnohem staršímu než on sám. Vkročil mu ale do života a on proti tomu nemohl bojovat. Ani v případě, že koncem léta se jejich cesty rozdělí. Slyšitelně polknul a díval se na jejich dotýkající se prsty.
Tentokrát se po sauně ani jednomu z chlapců nechtělo jít si zaplavat. Místo toho šli do obytné části chaty, která nebyla nikterak velká. V jedné místnosti byl malý jídelní stůl, dřez, skříňky a sporák. V místnosti byly také dvě postele, které stály proti sobě. Ačkoliv byla chata malá, byla doopravdy útulná. Dříve patřila Bertovým prarodičům, kteří v ní žili dlouhé roky. Nyní se chata používala spíše jako letní příbytek a Bertovi rodinný příslušníci, když občas přijeli na návštěvu, se rozhodli v chatě zůstat. Nyní chatu ale používali pouze Bill s Tomem, minimálně dneska v noci.

Chlapci se nazí posadili na jednu z postelí, zabalili se do deky. Neobtěžovali se s oblékáním, protože v chatě kromě nich nikdo jiný nebyl. Necítili tedy, že by bylo důležité se oblékat, jelikož oba věděli, že by se za chvíli stejně hned svlékali. Bylo to něco, co se dělo pokaždé. Našlo by se pár dní, kdy sex neměli, kromě toho ho ale měli pořád.

Pár chlapců spořádal pytlík chipsů a čokoládu, zatímco sledovali film na Billově tabletu, který konečně vyndal ze svého kufru. Když se dvojice na obrazovce začala oddávat sexu, Tom to už nevydržel. Vypnul tablet a odložil ho na stůl, než se otočil na Billa se širokým úsměvem na rtech.
„Vážně seš typickej kluk,“ zasmál se starší z párů a zakroutil hlavou, když si všiml jiskřiček v dredáčových očích, které vždy slibovaly sex. Tom povytáhl obočí.
„Nepředstírej, že to nechceš,“ řekl, než přitiskl rty na Billovy, aby ho vášnivě políbil. Bill zasténal rozkoší a vyšplhal se do Tomova klína. Jejich nahé, probouzející se erekce se o sebe otíraly. Vzrušené steny unikaly z úst obou mužů.

Tom přejel dlaněmi po Billových zádech, až se dostal k jeho půlkám, stiskl je. Bill zalapal po dechu a ještě více se natiskl k mladšímu chlapci, vášnivě ho líbal. Sjížděl dlaněmi z jeho krku na hrudník, na chvíli se zastavil u bradavek, než se vydal k jeho rozkroku. Prsty jemně přejížděl po penisu, který naběhl do své plné velikosti jen díky pár jemným dotekům. Bill tiše vypískl do Tomovy pusy, když cítil, jak mu Tomova erekce roste v dlani. „Tak tvrdý,“ zasténal do dredáčovy pusy, než se mu rty přitiskl na krk. Pomalu vtiskával malé pusinky na každý centimetr Tomova těla, až se pomalu dostal na kolena a olizoval jeho penis. Dredáč se trhaně nadechl a zabořil prsty do Billových tmavých vlasů. Bill sál jeho penis, spokojeně kolem něj mručel, nutil Toma křičet.

Kdyby Bill mohl, spokojeně by se zazubil. Pokaždé, kdy Toma během léta kouřil, dostával tu nejlepší reakci na své počínání. Tom tiskl jeho vlasy u kořínků, pomalu pohyboval boky, šukal Billovu pusu. Černovlasý muž zdvihl pohled a viděl, jak na něj chlapec intenzivně zírá tmavýma očima. Začervenal se a pohled sklopil. Přitiskl jazyk na Tomův citlivý penis, donutil ho tak hlasitě vykřiknout. Dlaní položenou na jeho stehně sjel k jeho varlatům a jemně je promnul. Tom sebou škubnul a přirazil do Billova krku až po kořen. Bill kolem něj polknul a on zalapal po dechu.

„B-Bille,“ zasténal. „Brzo se udělám.“
Oslovený vytáhl obočí a odtáhl se od něj. „Jo,“ řekl s malým úšklebkem a zatahal za chlapcův penis. „Jak dlouho bude trvat, než budeš znovu tvrdý?“ vytáhl obočí a přejel po jeho erekci jazykem. Tom usykl a s doširoka otevřenýma očima Billa sledoval.
„S tebou? Myslím, že to nebude trvat dlouho,“ vzdychl a vykouzlil na rtech úsměv. Úsměv mu ale rychle zmizel v okamžiku, kdy si ho Bill vzal zpátky do pusy. Otevřel pusu dokořán. Znovu zamotal prsty do Billových vlasů, stiskl k sobě oční víčka. Černovlasý muž si ho bral tak hluboko do krku, jak jen bylo možné. Netrvalo dlouho a celé Tomovo tělo se rozechvělo, hlasitě sténal a vyvrcholil do pusy staršího muže.

Bill se vrátil zpátky do Tomova klína a pomalu ho políbil. Tom mu to oplatil, vydýchával se.

„Do prdele, seš perfektní,“ vydechl dredáč, přitáhl si Billa k sobě blíž. Černovlasý muž se zasmál a pohladil mladšího chlapce po tváři, prohlížel si jeho výraz plný euforie. Tom přitiskl rty na jeho krk, jemně okusoval tu světlou kůži. Bill vydechl, přitáhl si Toma blíž. Dredáč ho do krku kousl a on se zachvěl.
„Promiň,“ zamumlal Tom a jemně políbil poraněné místo. Bill zavrtěl hlavou a kousek se odtáhl, aby se mohl podívat Tomovi do očí.
„Nevadí mi to,“ řekl s úsměvem. „Líbí se mi to.“
Tomův obličej se rozzářil, trochu povytáhl obočí. „Jo?“ zeptal se, ušklíbl se. Bill si skousnul ret, koutky se mu kroutily do úsměvu.
„Ano,“ zašeptal, vyzývavě se na Toma díval.
Tom zavrčel a přitlačil Billa do postele. Hned ho ale přetočil na břicho a chytil ho za boky, zvedl mu zadek do vzduchu. Bill si klekl na kolena, aby mohl zadek zvednout výš než zbytek těla. Tom ho chytil za půlky a roztáhl je od sebe. Olíznul si rty, než přejel špičkou jazyka po mužově vstupu. Bill se zachvěl a zalapal po dechu. Tom spokojeně zamručel proti jeho kůži, jazyk do něj zasunul. Černovlásek hlasitě vykřikl. Chvěl se a mezi prsty tiskl prostěradlo, Tom ho vylizoval.
„Toome!“ zasténal Bill, když se mladší muž téměř dotknul toho správného místa. Tom mu stiskl půlky a jemně ho přes ně plácnul. „Ano!“ vzdychl starší z dvojice a prohnul se v zádech, čímž se chtěl víc natisknout svým zadkem do Tomova obličeje. Tom se zazubil a znovu ho přes zadek plácnul. Bill vykřikl.
„Vypadá to, že to máš rád tvrdě, hm?“ zamručel, než do něj znovu zasunul jazyk, aby donutil Billa křičet ještě víc.

Netrvalo dlouho a Billovo tělo se chvělo víc a víc, hlasitě křičel. „Tome, Tome. Přestaň,“ lapal zoufale po dechu. „Nebo se udělám.“ Tom z něj vysunul jazyk a ještě jednu ho plácnul přes zadek. Bill se napřímil a posadil se Tomovi do klína. Dredáč obdivoval ten nadržený výraz v Billově obličeji; byl rudý, rty měl vlhké, oči velké jako talíře a tmavé jako noc. „Tome, chci tě v sobě,“ lapal po dechu. „Hned.“ Tom zasténal, stiskl Billovy půlky. Bill ho vášnivě políbil, než se zvedl, aby vylovil lubrikant, který ukryl do malé kapsy ve svém batohu.

Jakmile se vrátil do Tomova klína, nanesl na Tomův penis dostatečné množství lubrikantu. Znovu si ho vymáčkl na prsty a zasunul je do sebe, aby se rychle připravil. Dredáč ho chytil za půlky a stiskl mu je. Když se Billovi zdálo, že Tom nevnímá, rychle ze sebe své prsty vyndal a dosedl na jeho tvrdý penis. Tom hlasitě vykřikl. Bill zaryl nehty do jeho ramen, vzrušeně zaúpěl, skousnul si ret. Pomalu ani nevěřil tomu, jak dobré bylo Toma uvnitř sebe cítit. Rozpohyboval se na něm a zasténal, když se chlapcův penis dotkl jeho prostaty.
Bill se pohyboval nahoru a dolů po Tomově penisu, sténal bez přestávky. Na vkus mladšího z páru se ale pohyboval příliš pomalu, takže netrvalo dlouho a sám ho chytil za boky, tvrdě do něj přirážel. Bill hlasitě křičel.
„Křič pro mě,“ zavrčel Tom a díval se na Billův vzrušením pokroucený výraz v obličeji.
„Tome, ah!“ vykřikl starší muž, když Tom cuknul boky. „Plácni mě,“ vzdychnul Bill Tomovi do ucha, pohnul se na něm. Dredáčovi zaskočila slina, zakašlal a plácnul Billa přes jednu půlku. Bill vykřikl ještě hlasitěji.

Po chvíli Tom chytil Billa za zadek, zvednul si ho ze svého klína a položil ho na záda. Chytil ho za stehna, roztáhl mu nohy od sebe a hluboko do jeho těla přirazil. Bill vykřikl. Tom ho chytil za stehna, než do něj začal rázně přirážet. Černovlásek zaklonil hlavu, skousnul si ret. Nakrčil trochu obočí a zavřel oči.
„Nedělej to,“ vzdychnul Tom a chytil Billův penis. „Nedrž to v sobě. Jsme tu sami, můžeš křičet.“

Bill uvolnil svůj ret ze stisku zubů a nechal hlasitý sten, aby opustil jeho hrdlo. Sex s Tomem byl perfektní.
„Tome!“ vykřikl černovlasý muž. Tom se špičkou penisu trefil přesně do toho správného místa v okamžiku, kdy stisknul jeho erekci. „Přesně tam!“
Tom zasténal, silněji stisknul Billovo stehno a sklonil se, aby přitiskl rty na Billovy. „Seš blízko?“ zeptal se a tempo ruky, kterou držel Billův penis, zrychlil. Tvrdě ho u toho šukal.
„Ano, Tome. Ano!“ vykřikl Bill. Chvěl se pod dredáčem, cítil, že se jeho orgasmus blíží. Tom přidal na tempu přírazů, tvrdě tisknul Billův penis. Palcem přejel po špičce. Bill se pod ním chvěl.
„Já- T-TOME!“ vykřikl starší z dvojice. S hlasitým výkřikem se udělal, jeho vlastní sperma zasáhlo jeho břicho. Tom hlasitě zavrčel a naposledy přirazil, než se udělal do Billa.

Tom dopadl na Billovo tělo, oddechoval proti jemné kůži na jeho krku.

„Do prdele,“ vydechl. „Seš tak úzkej… tak rychle jsem se udělal.“
Bill se unaveně zasmál. „A ty mě vždycky šukáš tak, že jsem z toho zatraceně unavený,“ lapal po dechu. Vtiskl Tomovi na spánek vlhký polibek.
„Mmmh,“ zamručel Tom, spokojeně se usmál. „Snad jsem tě neunavil až moc. Myslel jsem, že bychom si mohli zaplavat v jezeře, načerpat energii a znovu si zašukat.“
Bill se zasmál a Toma si přitáhl ještě blíž, pokud to bylo vůbec možné.
„Seš nenasytný,“ smál se a kroutil hlavou. „Nestěžuju si ale.“
Tom se zasmál a přitiskl rty na Billův krk. „To teda nestěžuješ,“ řekl a jemně kůži vsál mezi rty. „Protože než jsme se poznali, tak jsi byl dlouhá léta bez péra v zadku.“
„Mmmm… Myslím si, že moje sexuální potřeby skvěle naplňuješ,“ odpověděl černovlásek, pohladil Toma po zádech. Užíval si cítit chlapcovy svaly. Políbil ho na krk.

Jakmile se Billův dech zklidnil, Toma od sebe odstrčil. Postavil se a rozešel se ke dveřím.

„Přidáš se?“ zeptal se a otočil se, aby se na Toma podíval s darebáckým úšklebkem na rtech. „Pojď si zaplavat, ať můžeme pokračovat tam, kde jsme skončili,“ mrknul na dredáče a vylezl z chaty ven. Ani se nemusel otáčet, aby věděl, že ho Tom následuje jako malé štěně. Bylo vidět, že Tom nemůže odolat pokušení dostat se znovu do Billova těla. Dredáč byl tak nenasytný a on si nemohl představit, jak se vrátí do každodenního života ve Frankfurtu, ve kterém opět bude postrádat pravidelný sex.

autor: Skebe-Neko

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “Summer Romance 8.

  1. Ja im tak zavidim!! Zavidim im vsetko. Leto!!! (Uz nech ta zima ide do riti!) Pohoda!!! Dovolenka!!! Paradny sex!!! Vzajomna laska a porozumenie. To je jedna dokonalost toto. A som naozaj zvedava ako to s nimi dopadne. Ci budu vo vztahu pokracovat aj nadalej. Tesim sa na pokracovanie. Dakujem za preklad

  2. Počkať počkať. Tom spomínal, že sa motal po Frankfurt. Bill si nevie predstaviť, ako sa vráti k bežnému životu vo Frankfurt. Však oni bývajú v jednom meste! Tak prečo by sa mali rozísť? Len aby nepokazili to čo majú? Aby im ostali krásne spomienky na jedno nezabudnuteľné leto? Veď môžu mať nezabudnuteľný celý život. Len s tým rozdielom, že budovať vzťah celý život je omnoho náročnejšie. Ďakujem za časť.

  3. Je dobře,že oba přemýšlí co bude až léto skončí.Pokud oba bydlí ve stejném městě tak nevidím problém aby se spolu vídali dále.Jen si oba musí uvědomit,že tohle mezi nimi není jen flirt,ale začínající a pomalu se rodící láska.Díky moc za překlad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics