Someone like you 10.

autor: B-kay


Bill si vůbec neuvědomoval, co se kolem něj děje. Co se dělo s ním však pro něj bylo mnohem větší neznámou. Tohle přeci nebyl on. Nemohl být.
Netušil, kdy se proměnil z klidného kluka, který se nechal vézt pouze jediným cílem, v kluka, pro kterého ten cíl náhle ztratil veškerou hodnotu. V Tomově náručí totiž úplně zapomněl na své předsevzetí, že se nesmí na nikoho vázat. Zapomněl dokonce i na své rodiče, kteří jej sem poslali pouze proto, aby si našel slušnou práci a vydělal nějaké peníze. Zapomněl na to, že s Tomem každý patří do jiného světa a alespoň na krátkou chvilku ty dva světy propojil.
V jedné dlani roztřeseně svíral lem Tomovy mikiny, zatímco tou druhou jej držel za tvář. Neuvědomil si, kdy se z jejich bázlivých polibků stalo vášnivé líbání, ale s velikou radostí se Tomově divokosti podvolil. Cítil jeho jazyk ve své puse, vnímal, jak naléhavě narážel do toho jeho a vybízel jej ke spolupráci. Ve chvíli, kdy se jejich jazyky potkaly, jim to přišlo jako zázrak.
Bill tlumeně zasténal, ještě více se přitiskl na Tomovo tělo a naklonil hlavu do správného úhlu. Tomovy polibky jej dělaly šíleným. Ještě nikdy nic tak nádherného necítil. Tohle bylo úplně poprvé, kdy jej někdo líbal tak dychtivým způsobem…

„Bille,“ Tom se na krátký okamžik vzdálil z dosahu Billových rtů. „Musíš mě uhodit,“ vydechl. Jeho slova však vůbec nepůsobila jako rozkaz, spíš jako prosba. Prosil jej o to, aby jej uhodil, protože naléhavě potřeboval ránu do obličeje, aby se probral a přestal dělat hlouposti.

„Proč bych to dělal?“ pípl, zlehka se na jeho klíně zavrtěl a konečky prstů jej opatrně pohladil po líci, kam zřejmě měl směřovat jeho úder. Něžným pohledem prolétl obrysy jeho tváře, zhluboka se nadechl, a vzápětí nepravidelně vydechl. Jeho dech byl ještě pořád neklidný.
„Protože se tohle nikdy nemělo stát… nikdy si mi to neměl dovolit…“ Tom působil skutečně nervózně. Nesouhlasně vrtěl hlavou, skláněl pohled a odmítal se podívat Billovi do tváře.
„Ty jsi jako voda, Bille. Jako ten déšť, ve kterém ses procházel, když jsme se poprvé potkali,“ promluvil rychle ve chvíli, kdy Bill také sklonil hlavu a smutně nakrčil naběhlé rty.
Tom při pohledu na jejich zlatavý povrch nemohl uvěřit tomu, že mu ještě před chvilkou patřily. Skutečně jej líbal. Líbal jej a tentokrát Bill jeho polibky opětoval.


„A já jsem jako oheň. Mohl bych ti ublížit,“ zašeptal, palcem něžně pohladil Billův týl a opatrně vzal jeho tvář do dlaní. Překvapila jej zvláštní jiskra, kterou objevil v jeho očích, stejně tak jako veselý úsměv zdobící jeho rty.
„Pokud jsem já voda, pak mi nikdy neublížíš. Ty jsi oheň a jsem to já, kdo může ublížit tomu druhému. Mohl bych tvůj plamen zhasit, pokud bych chtěl,“ naklonil se k jeho tváři, spodním rtem krátce pohladil Tomův horní, a vzápětí se opět o kousek vzdálil.
„Ale neudělám to.“
„Proč?“ Tom si nemohl pomoct. Ten kluk mu úplně popletl hlavu. Jeho nesmělé flirtování Toma dostávalo mnohem víc, než okaté flirtování holek, které dost často chodily do autoservisu jenom proto, aby se jej pokusili sbalit.
„Protože se mi tvůj žár líbí,“ opět se k Tomovi naklonil. „Nechci jej uhasit,“ rychle zavrtěl hlavou a zachytil Tomův plný ret svými zuby ve chvíli, kdy se jej chystal hladově políbit.

„Jak dlouho tady zůstaneš?“ Tom nechtěl tak krásnou chvilku kazit mluvením, a už vůbec ne pokládáním nesmyslných otázek, ale nemohl si pomoct. Právě tohle byla jedna z těch, které mu způsobovaly husí kůži a na kterou se bál poznat odpověď. Vůbec nerozuměl tomu, proč ji Billovi položil, když se odpovědi tolik bál.

Bill na krátkou chvíli zavřel oči, stiskl rty a nakrčil obočí, jako by o něčem hodně důležitém přemýšlel. Jakmile oči opět otevřel a zadíval se do nejisté tváře kluka, nedočkavě očekávajícího odpověď, pochopil, že mají pouze dvě možnosti.

– Zapomenout na to, co se před malou chvilkou stalo, žít dál a snažit se těch několik týdnů v blízkosti toho druhého nějakým způsobem vydržet bez bližšího fyzického kontaktu.

Nebo tady byla i druhá možnost.

– Zapomenout na všechno, co je proti nim a žít. Žít podle svých vlastních pravidel, ve kterých se nepsalo nic o tom, jak hloupé a pohoršující je, pokud se kluk bláznivě zamiluje do jiného kluka.

Ve chvíli, kdy Bill na svých rtech ucítil něžný polibek, pochopil, kterou ze dvou možností si Tom vybral. Jeho rty zdobil nesmělý úsměv, jak se sám nakláněl k Tomově tváři a opětoval jeho políbení. Tom si vybral přesně tu možnost, po které Bill tolik toužil…

autor: B-kay

betaread: Janule

7 thoughts on “Someone like you 10.

  1. Naprosto úžasný dílek! Tuto povídku jsem si hned zamilovala, je skvělá a neuvěřitelně nádherná <3 moc se těším na další 🙂

  2. o5 neopísateľne krásný dielik <3 ..je úplné potesenie čítať takto krásné poviedky!!..skutočne máš môj obdiv za túto poviedku, ale aj za tie ostatné, ktoré si už napísala rovnako dokonale ako túto…

  3. Oheň a voda… a predsa sa nádherne dopĺňajú. Zbožňujem túto poviedku to, ako sa mi počas čítania tají dych a ako dokážeš vystihnúť medzi chalanmi nádhernú nehu a takú krásnu nevinnosť. A Tvoje posledné vety… niektoré nenávidím, ale v tomto prípade to je naopak. Táto mi vyčarila na tvári úsmev a na duši taký krásny pocit. A prečítam si ju znova a znova 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics