Novoroční párty

autor: Tina

Ahoj všichni. Vím, že Silvestr a Nový rok už jsou dávno za námi, ale nevadí si ty nadcházející trochu přiblížit. Není to nic světoborného, ale doufám, že se bude povídka aspoň trochu líbit a najdu tady nějaký koment. Takže teď už jen přeji příjemné počtení. Tina


Byl Silvestr, což znamená jediné. Pořádná oslava. Všichni z kapely si to hodlali perfektně užít, ale dvojčata Kaulitzových se oddělila od svých dvou dalších členů kapely a rozhodli se to oslavit ve velkém stylu. A když se myslí ve velkém, tak skutečně ve velkém.
Bude to opravdu speciální, protože byli pozváni na bílou párty u Lady Gagy. Podmínky byly přijít v bílém a mít na obličeji masku. Oba bratři už přemýšleli, jakou masku si vezmou, ale nakonec to vyřešili každý po svém.

Bill byl zaměstnán přípravami snad celý den a nebásnil o ničem jiném. Aby taky ne. Komu se poštěstí, že vás pozve na svou párty nejznámější zpěvačka na světě. Když měl vybrané oblečení v podobě bílých kalhot, pásku a bílé košile s dlouhými rukávy, doplnil to ještě bílou škraboškou s černým zdobením v podobě různých spirál a květů. Zkrátka vypadal dokonale.

To Tom měl větší problém, a to bylo sehnat bílé kalhoty v jeho stylu. Neměl rád to, co nosil Bill. Bylo to moc uplé a škrtilo mu to kulky. Nic pro něj. Nechápal svého mladšího bratra, jak se v tom může normálně svobodně pohybovat, vždyť to bylo hotové mučení. Nakonec však uspěl a povedlo se mu sehnat sice ne tak volné, jak měl rád, ale volnější bílé kalhoty. S tričkem neměl problém. Jeho maska byla v podobě vlka, která mu zakrývala jenom polovinu obličeje, takže byla jen po nos. Vypadala jako taková škraboška s vlčíma ušima a barva připomínala vlčí srst. Když se na sebe podívat do zrcadla, musel se frajersky usmát. Netušil, že mu bude bílá takhle slušet.


Oba chlapci už byli připravení a mohli se jít nachystaní obout. Samozřejmě do bílých bot. Své masky ještě na sobě neměli, protože bylo velmi pravděpodobné, že venku budou paparazzi, tak ať nevypadají jako telata.

Když dorazili k vile Lady Gagy, vystoupili, a hned je zaplavila vlna blesků a kamer. Byla to velká věc, mělo to být sice tajné, ale nějakým kouzlem se to dostalo na veřejnost, takže novináři stepovali před vilou, jako kdyby čekali, že se bude rozdávat něco zdarma.

Kluci proklouzli do vily a nasadili si své masky.
„Těšíš se?“ zeptal se Bill a zářivě se usmíval.
„Blbá otázka, jasně že se těším. Těším se jak malé děcko na hračku,“ uculil se a pokračovali až do hlavní místnosti, odkud byla slyšet hudba a hlasy spousty lidí. Gaga to prostě uměla rozjet, jak se patří.

Okamžitě si zašli pro nějaké drinky a pustili se do řeči se slavnými lidmi, které už znali. Všechno bylo naprosto dokonalé, a potom přišla hostitelka. Bylo jasné, že svým kostýmem a celkovým zjevem na sebe strhla velkou pozornost. Zdravila všechny ostatní a postupně docházela až k baru, aby se mohla osvěžit nějakým drinkem. Když zahlédla Billa s Tomem, jenom se usmála a došla k nim.

„Aah, moji oblíbenci, tak jak to jde?“ usmívala se na ně.
„Skvěle, tahle párty je opravdu perfektní,“ spustil hned Bill a až přehnaně se usmíval.
„Pro mé přátelé všechno,“ napila se drinku. Pak na ně opět vykouzlila úsměv a Toma lehce chytla za líčko, jak se usmíval. Tak jak to dělají babičky, když vidí svá vnoučátka.
„Hm… jste roztomilí, tak jen se bavte,“ pokračovala dál a Tom se na Billa jenom nechápavě podíval.
„No je to nejpopulárnější zpěvačka, ona si to může dovolit,“ pokrčil rameny.

Celý večer byl naprosto úžasný a všichni se skvěle bavili a pili až do bezvědomí. Podobně na tom byli i oba bratři, oslavili pořádně Nový rok a dál se bavili. Taky se pořádně opili, jak zákon káže, že pomalu nevěděli, co dělají. Tom koketoval s jednou opravdu sexy blondýnkou, která měla ladné křivky a bujné poprsí, což ho neskutečně lákalo, a Billovi se to naopak vůbec nelíbilo. Došel k Tomovi a zaklepal mu na rameno.

„Kašli na to, brácho, stejně ti nedá,“ řekla opilým hlasem a zdůraznil to zdviženým ukazováčkem.
„Nekecej kraviny, mně dá každá!“ řekl stejně přiopilým hlasem a udělal při tom takovou zvláštní grimasu.
„Na to můžeme vymyslet písničku. Kašli na to, stejně ti nedá. Nekecej, brácho, mně dá každá.“ Začal tam zpívat, až se slečna zvedla a odkráčela pryč.
„Nevadí ti, že se to vůbec nerýmuje?“ zeptal se Tom a hluboce a opile na něj koukal.
„Absolutně je mi to jedno,“ rozmáchl se rukou, až nějaké taky přiopilé slečně vyrazil drink z ruky, a ten se jí vylil za výstřih. „Jedem domů,“ rozhodl po chvíli. Oba se zvedli a šofér je odvezl domů.

Člověk by si řekl, že jim to už stačí a zalehnou do postele, ale to by nesměli být páni Kaulitzové, aby ještě něco nevymysleli.

„Tome, já ti musím říct něco naprosto důležitého,“ řekl Bill a zastavil se v chodbě. Rasta na něj jenom koukal a čekal, co z něj vypadne.
„Mně se spodky zařezaly tak, že z nich mám hotový tanga,“ vyprskl smíchy a Tom se k němu taky přidal. Oba se odebrali do kuchyně a hledali ještě šampaňské. Našli ho v jedničce i s kyblíkem a v něm byl led. Tom ho vytáhl a strčil jednu ledovou kostičku Billovi zezadu do kalhot. Ten zapištěl a snažil se ji rychle vylovit. Neskutečně ho to studilo, a jak se rozpouštěla, tak ji ani nemohl chytit, ale povedlo se.

„Ty hajzle!“ zakřičel jako bojový pokřik a hodil po utíkajícím a rozesmátém Tomovi kostku ledu. Stejně se netrefil, ale nevzdával se a hodil jich ještě pár. Dvě Toma zasáhly. Pak s tím vším došel do obýváku a sedl si na měkký koberec s dlouhými vlákny. Nalil jim šampaňské a oba si přiťukli a napili se.

„Chce to nějakou hudbu,“ řekl Tom a pustil tam MTV. Zrovna tam dohrávala písnička od Eminema, což bylo něco pro Toma. Pak tam začala hrát písnička od Britney Spears. Bill se postavil a začal vlnit boky.
„It’s Britney bitch…“ zazpíval a tancoval na písničku. Tom ho jen se zájmem sledoval. Líbilo se mu, jak se vlní do rytmu téhle sexistické písničky. I Bill vypadal skutečně sexy. Tom si olízl rty a sledoval ho. Pak vstal a přitáhl s Billa k sobě a vlnili se spolu.

Došlo to tak daleko, že se začali líbat a pořád kroutili celým tělem do rytmu. Nakonec si lehli na měkký koberec a líbali se dál. Tom ležel na Billovi a dotýkal se ho. V tu chvíli jim to přišlo jako zábava, neuvažovali nad tím, že to není správné. Prostě to zkusili a líbilo se jim to. Za okamžik ze sebe strhali oblečení a leželi na sobě tak, jak je Pán Bůh stvořil. Třeli se o sebe a vzdychali. Nemluvili, slova pro tuto chvíli nebyla potřeba.

Tom Billovi roztáhl nohy a vtěsnal se mezi ně. Naslinil si prsty a přejel jimi párkrát Billovi po vstupu. Ten jenom slastí zasténal.

„Tak už pojď,“ vyzval Toma a ten na nic nečekal. Naslinil si své mužství a na jeden příraz se do Billa dostal. Trochu ho to zabolelo, ale slast byla větší. Bill měl štěstí, že s muži už spal hodně krát, takže ho Tom nemusel připravovat.
Hned se v něm rozpohyboval. Z obýváku bylo slyšet slastné sténání a povzbuzování k dalším činům. Bill byl jako v transu. Jenom měl zakloněnou hlavu, pootevřená ústa a prohýbal se pod náporem slasti.
Tom na tom byl podobně. Přirážel do bratrova těla a vychutnával si to neuvěřitelné úzko. Nakonec vyvrcholili společně. Pro oba to bylo něco nepopsatelného. Starší bratr se svalil vedle mladšího a oddechoval.

Jeden by si řekl, že tohle už je opravdu konec, ale kdepak. Ještě byli schopní dojít do Billova pokoje. Bill se svalil na postel a během pěti minut byl tuhý. Toma však ještě napadla jedna záludnost. Vzal si černý centrofix a nakreslil Billovi na tvář skvělý obrázek. Sám pak u něj usnul.

Když se ráno probudil, neskutečně ho bolela hlava a měl totální okno. To byl první poznatek. Druhý byl, že byl z neznámého důvodu popsaný nějakými čmáranicemi po hrudi, protože někdo nezavřel ten fix. A taky, byl nahý v Billově posteli, a ještě k tomu s nahým Billem. Rychle vyletěl z postele, až černovláska vzbudil a utíkal do svého pokoje. Černovlásek mezitím s velkou kocovinou došel do koupelny se dát dohromady.

Došel před zrcadlo a zděsil se.
„Kdo mi nakreslil centrákem na tvář penis?“ zakřičel přes celou koupelnu.

autor: Tina

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Novoroční párty

  1. Tak tohle byla suprová povídka! Moc se mi to líbilo, jak taková párty, oba v náladě a pak na to vlítli…:-D Heh, akortá škoda, že si to nepamatovali, ale to nevadí.:-);-) Opravdu skvělé!!! 🙂 A ten konec mě opravdu pobavil, představovala jsem si něco na ten způsob, ale že bych se strefila jsem ani nepočítala…:-D opravdu hodně dobrá jednodílka!!! 🙂

  2. xDDD OMG ten konec- no já padám XDD Skvělá jednodílovka :DD A vůbec neva že Nový Rok už dáááááááávno byl :DD A přitom "It's Britney bitch…" jsem si úplně vzpoměla na jedno šílený video-kupodivu s TH ;D- a padla jsem mrtvá smíchy XDD

  3. Predstava Billa ktorý sa krúti v rytme "It's Britney bitch…" je neodolateľná. Chápem, že Tom to nevydržal. A keďže si nič nepamätajú, nemusia prežívať ani trápne "potom-ráno"

  4. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
    Nejlepší věc, která mě za dnešek pobavila, fakt! 😀 Velice DOBŘE is dovedu představit, jak začali spontánně tančit a spontánně to dokončili xD Tino, palec nahoru 😎 Svižné, svěží a čtivé 🙂 Ano, konec se opravdu povedl, nasmála jsem se ale během celé povídky! 😀

  5. povidka se mi celkove libila 😉 jednu vec ale vytknout musim, to je ale malickost.. Je to sklonovani "Lady Gaga", nesklonuje se to… Ale to na povidce nic nekazi.
    Nejhezci byl ale konec a Bill v koupelne, chudak 😀 byt Billem, tak ho zabiju 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics