I need you

autor: Rose

Tak, koukala jsem, že už tu dlouho nepřibyla žádná nová jednodílovka.

Když jsem jednou poslouchala „Šrouby a matice“ – fakt chytlavá písnička 😀 – dostala jsem dost dobrý nápad. Schválně, jestli poznáte, jaká část mě díky tomu songu napadla. 😀

„Podvedl jsi mě! Jak jsi mohl?“ zařval na něj Bill hystericky a hodil po něm keramickým zdobeným talířkem, který se o protější stěnu roztříštil na malé kousíčky.

„Bille, lásko, já nechtěl. Ani si to nepamatuju. Byl jsem opilý,“ pokoušel se ho Andreas uklidnit. Došel k němu a zkusil ho obejmout, ale místo toho schytal jen pořádnou facku.

„Jsi vážně ubohej, Andreasi,“ zavrčel. „Skončil jsem s tebou.“

„Billi, jsme spolu jen čtyři měsíce. Prosím, dej mi ještě šanci,“ prosil Andy.

„No právě. Čtyři měsíce, a ty už mě podvedeš,“ zvýšil Bill opět hlas, popadl svou kabelu, naházel do ní svůj mobil a klíče, oblékl si koženou bundu a vydal se k botníku, aby se mohl obout.

„Kocourku, no tak, zůstaň,“ pohladil ho blonďák po rameni. „Je nám teprve devatenáct, máme celý život před sebou. Nebudeš přeci dělat scény jen kvůli jednomu nezávaznému sexu.“ To Billa vážně dopálilo, hodil po něm náhodně vybranou botou a než za sebou práskl dveřmi, pronesl: „Když máme celý život před sebou, máš spoustu času na to si najít někoho jiného. Sbohem, Andreasi.“


Teprve když byl pár metrů od jeho domova, dovolil svým emocím, aby vypluly na povrch a rozplakal se. Andyho měl vážně rád, ale tohle prostě ne. To neskousnul. Zvládl jeho opilectví, dokonce mu prominul i to, že ho jednou zmlátil, ale nevěra je už moc.

Bill byl tak zabrán do svých myšlenek, že si ani nevšiml, že vstoupil na přechod.

„Bacha, Bille!“ zaslechl a pak ho něčí ruce chytly za ramena a stáhly zpět na chodník. Bill ztratil rovnováhu a býval by spadl, kdyby ho ruce jeho zachránce nezachytily. Otočil se na něj a vydechl úžasem: „Tome, co tady děláš? Já myslel, že jsi doma.“

„Byl jsem,“ usmál se na něj jeho bratr, „ale pak jsem se rozhodl pro tebe k Andymu zajít a viděl jsem, jak jdeš přes ten přechod a-“ Zarazil se. Přejel černovláskovi po tváři a zatvářil se ustaraně: „Bille, ty jsi plakal?“

„N-Ne,“ zavrtěl Bill rázně hlavou, ale Tom se nenechal jen tak odbýt: „Co se ti stalo, bráško?“

„Andreas…“ vydechl. „Podvedl mě.“ Tom na Billa chvíli jen tak nevěřícně zíral, a pak se zamračil: „Jdu mu rozbít hubu.“

„Tome, to ne!“ vyhrkl Bill a objal ho kolem pasu. Moc dobře si pamatoval, jak to bylo, když Tom zjistil, že ho Andy zmlátil. To bylo měsíc a půl od začátku jejich vztahu. Andreas to tenkrát udělal proto, že byl opilý, a Bill mu to vyčítal. Prostě se naštval, vrazil mu facku, až Bill spadl na zem, a pak do něj snad pět minut kopal. Když pak Bill přišel celý uplakaný a pokrytý modřinami domů a Tom to uviděl, musel Bill hodinu žadonit, aby za Andreasem nešel, protože kdyby ho v tu chvíli nechal, jeho bratr by asi Andyho zabil. Nakonec ho další den jen zmlátil tak moc, že blonďák monokl maskoval ještě měsíc a ruku měl v sádře ještě déle.

„Bráško, to je dobrý,“ usmál se Bill. „Skončil jsem to. Rozešel jsem se s ním.“

„To je dobře, byl to debil,“ uvolnil se Tom.

„Jo, asi jo,“ kývl černovlásek a chytil bratra za ruku: „Pojď, jdeme domů.“

Ten večer

Bill seděl se smutným výrazem u okna, sledoval proudy deště, které stékaly po okenní tabulce, a vzpomínal na všechny ty krásné chvilky, které s Andym prožili. Na všechny ty vášnivé polibky, na smích, na občas tvrdá, ale přesto úžasná milování, prostě na všechno.

Smutně si povzdychl, když v tom někdo zaklepal na dveře, načež dovnitř nakoukla Tomova hlava: „Ahoj, neruším?“

„Ne,“ povzdechl si Bill, „ale asi nemá cenu, abys tu byl. Budu na tebe jen nepříjemný.“

„Billi, musíš se odreagovat,“ dal Tom nějaké cédéčko do přehrávače. „Sedni si na postel,“ poručil pak Billovi.

„Proč?“ nechápal Bill, ale udělal to.

„Víš, co kluky odreaguje nejlíp, když se rozejdou s holkou?“

„Ne.“

„Striptýz od jiný moc hezký holky,“ řekl Tom moudře. „A víš, co odreaguje kluka, když se rozejde s klukem?“

„Tome, to nemyslíš vážně,“ začaly Billovi cukat koutky.

„Ale ano, myslím. Striptýz od moc pěkného kluka tě odreaguje.“ Pak Tom zesílil hudbu, zamkl dveře a začal se pohupovat do rytmu. Bill už nemaskoval pobavení a naplno se rozesmál. To ale chlapce s rasta copánky ani náhodou nevykolejilo a svůdně si vyhrnul tričko. Chvilku Billa nechal kochat se pohledem na jeho pevné, vypracované břicho, a pak triko sundal úplně a hodil ho Billovi do klína. Ten začal nadšeně tleskat, poskakovat na posteli, jak na ní seděl a Tomovi v tu chvíli věrně připomínal toho malého, bezstarostného Billa, kterým kdysi býval.

Rasta se dál pohupoval, a přitom si uvolňoval pásek.

„Tome, oh bože,“ zakryl si Bill rukou obličej jako malé dítě, ale smát se nepřestával. Hned na to se ale začal opět dívat, alespoň škvírou mezi prsty. Starší Kaulitz se na Billa svůdně usmál a nechal spadnout své volné džíny až ke kotníkům, takže už na sobě měl jen černé boxerky.

„Pojď ke mně,“ pobídl Billa. Ten se s ruměncem na tváři zahihňal, ale šel. Tom ho chytil za ruce a chvilku jen tak rozpustile tancovali do rytmu hudby, přičemž se Bill zbavil trička. Hudba se pomalu změnila v ploužák, tak si Tom své dvojče přitáhl k sobě, chytil ho za zadek a Bill mu ovinul ruce kolem krku.

„Víš,“ šeptl černovlásek Tomovi do ucha, „jsi úžasný striptér.“

„Můžu tě něco přiučit,“ přejel Tom rukou dopředu na jeho pásek a zatáhl za něj. Protože Billovy džíny nebyly tak volné jako ty jeho, musel uvolnit knoflík a rozepnout zip, aby je mohl sundat. Když ruce opět položil na Billův zadeček, cuklo mu ve slabinách. Pod Billovými upnutými boxerkami se dokonale rýsoval.

Další písnička byla zase rychlejší, tak Bill chytil Toma za ruku a skočil na postel, čímž Toma stáhl sebou. Pak už to šlo samo. Váleli se v peřinách a vášnivě se líbali. Bill ležel na Tomovi, jeho vlasy zcela zakryly jeho i Tomovu tvář a zuby mu stiskl spodní ret. Tom se jeho vlasy jemně probíral a jazykem mu přejížděl po horním rtu. Pak se začali zase líbat, splétali jazyky, tiskli se na sebe navzájem svými těly a ani jeden nechtěl přestat.

„Víš, nikdy jsem si ani netroufl na něco takového pomyslet,“ skousl Bill Tomovo ucho.

„Já ano, ale Andreas mi pořád stál v cestě,“ vysvětlil mu Tom, načež ho začal líbat na krku.

„Ale teď už nás nikdo nemůže zastavit,“ vydechl Bill a prohnul se v zádech, když ho Tom jemně kousl do krku.

„Konečně…“ políbil ho Tom a užíval si dotek těch sametově hebkých rtů, které od teď bude moci okupovat od rána do večera. A toho se přeci musí využít hned.

Tak jak se mi to povedlo? Sama jsem se smála při představě Tomova striptýzu. 😀

Rose

autor: Rose

betaread: J. :o)

18 thoughts on “I need you

  1. Ten Tomůz striptýz. To jsem se muse smát i já… Musí říc tohle bylo opravdu skvělé. 🙂

  2. Taky mě to pobavilo, ale zase jsem si říkala, že Billovi trochu závidím 😀 taky bych si nechala líbit Tomův striptýz 😉 krásně napsané i když v téhle povídce bych Andymu asi taky poupravila úsměv

  3. Tomuv striptyz byl fajn 😀 bylo to pekny, ale nektery casti bych ja osobne vic rozepsala, prislo mi to ochuzeny zbytecne o dej. Ovsem… To je jenom muj poznatek 🙂

  4. Teda… u toho Tomova striptýzu jsem málem umřela smíchy 😀 musel to bejt vážně zábavný pohled… Docela hezká povídka 😉

  5. aaaaa tak takhle sem se dlouho nezasmála xDDDD perfektní nápad!až se mi zachtělo Tomova striptýzu u mě doma :DDD

  6. hele krása 🙂 akorát mi to přijde lehce uspěchané 🙁 asi tomu Andymu tu hubu mohl rozbít,ať je tam nějaká akce. A celkově by se to mohlo víc napínat.
    To ale vůbec nevadí,i tak se mi to líbilo 🙂

  7. no to potěš koště xDD Tom striptér xD.. ne že by se mi to nelíbilo, ale asi bych se mu taky smála do obličeje.. hůů ale je to lákavé xD.. ňach, jdu si to představit xD

  8. ten striptyz me dostal 😀 zacinalo to tak nejak obycejne ale pak se to krasne vyvinulo, moc krasne. jsi moc sikovna, tesim se na dalsi dilo :))

  9. "Jdu mu rozbít hubu." :D:D:D:D:D:D Super!!!:D
    Ááá  výborná byla hlavně ta část, jak Tom začal se striptýzem, cítila jsem přesně to Billovo hihňání a smála se taky (i s tou rukou před ústy – vždycky si zkouším, jak to asi vypadá, abych se do děje vžila na 200 %!:D  )
    Hehe, jaká samozřejmost, Andreas jim v tom, aby spolu byli, bránil, takže to, že jsou teď spolu jako milenci -dvojčata-, je naprosto přirozené 😀 :D:D  Jéé, a když spolu tancovali…♥

    Skvělá povídka! Mně nepřišla málo rozepsaná, ba naopak – ta svižnost, dynamika, to se sem náramně hodilo! 😉 Těším se na další od tebe!:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics