Chaos 24. (konec)

autor: Aster

Epilog

O jedenáct měsíců později

„Panebože, Tome, jsi tak rychlý!“ vykřikl hlasitě Bill. Seděl s Tomem v kokpitu letadla, chytil se palubní desky.
„To nedělám já, ale letadlo,“ vykoktal ze sebe Tom, jak se snažil přistát na zemi bez přílišného kodrcání. Pneumatiky trochu zapískaly, jakmile se setkaly s asfaltem. Tom vyrovnával letadlo, aby bylo přistání co nejhladší. Zlepšoval se.
Černovlásek úlevně vydechl, když letadlo zastavilo a motory se vypnuly.
„Zvládl jsem to! Ano!“ vykřikl triumfálně Tom.
„Gratuluju,“ zazubil se Bill na Toma, který se k němu nakláněl, aby ho políbil.

Generál Kaulitz byl první, který z letadla vystoupil. Bill zůstal stát na schodech, aby se rozhlédl kolem sebe. Byl naprosto okouzlený nádhernou krajinou tropického havajského ostrova. V dáli se tyčily modré hory, všude byla zeleň. Bylo to fascinující. Nikdy nic takového neviděl. Po chvíli schody sešel, aby se přidal ke svému tátovi a Tomovi.
„Velmi dobře, Tome. Zlepšuješ se. Podívej, přežili jsme!“ zavtipkoval voják. „Možná tě za pár měsíců nechám pilotovat moje soukromé letadlo,“ usmál se a poplácal Toma po zádech. Poté zvednul palec do vzduchu.
„Děkuju, generále,“ zazubil se Tom. Objal Billa kolem boků a oba šli po ranveji do letištní budovy. Nechali ostatní vojáky, aby se postarali o jejich zavazadla.

„Tady,“ Tom nabídl Billovi skleničku se šampaňským a posadil se na plážové lehátko. Od jejich hotelového bazénu byl krásný výhled na pacifický oceán. „Napijme se a připijme si na…“ řekl s úsměvem.
„Na nás.“
„Na Havaj.“
Bill si odfrknul. „Na Havaj? Tooome!“ zaúpěl.
„No co? Jsme tady, ne? Je dobrej nápad připít si na to,“ pokrčil rameny. „Ale dobře. Na nás a na Havaj.“
Černovlásek trochu protočil oči a přiťuknul si s Tomem. „Je tady krásně,“ poznamenal a napil se ze svojí skleničky.
„Jo. Nemůžu uvěřit, že tady spolu jsme,“ přiznal Tom a otočil se na svého partnera. Přísahal by, že pokaždé, když se na něj podíval, byl mnohem krásnější. „Smím tě políbit?“
Bill mu věnoval flirtující úsměv. „Udělej to, prosím.“


Tom odložil svoji skleničku na stolek a zvednul se. Lehl si na bok vedle Billa, díval se mu do očí. Bill se zazubil a ruku, ve které držel skleničku se šampaňským, omotal kolem Tomova krku. Bylo mu jedno, že zbytek chutného alkoholu se vylije na zem. Přitáhl si Toma ještě blíž, aby ho na sebe položil. Začal ho jemně líbat. Přejel mu špičkou jazyka po rtech a pomalu mu jím vklouznul do pusy. Hladil Toma po opálených zádech. Víc otevřel pusu a nechal Tomovi veškerou kontrolu nad momentální situací. Dával mu najevo, že může dělat, cokoliv jen chce. Byl Tomův a Tom byl jeho. Tom se vtěsnal jednou nohou mezi Billovy a cuknul boky. Začal se opatrně otírat rozkrokem o Billův a ten spokojeně zasténal. Černovlásek se po chvíli kousek odtáhl.
„Díky Bohu, že tu nikdo není,“ dostal ze sebe.
„Že?“ přitakal Tom, ale přestal. Odhrnul Billovi vlasy z obličeje. Bříška jeho prstů černovláska téměř spalovala. Celé jeho tělo hořelo a opravdu to nebylo jen díky slunci. Přitiskl mu rty na tvář a opřel si čelo o jeho. „Ložnice?“
Bill se usmál a přikývl na souhlas.

Společně se odebrali do ložnice. Celou cestu se smáli a vyměňovali si provokativní polibky. Tom nohou zavřel dveře a sevřel Billa v medvědím objetí. Doklopýtal s ním do postele, do které společně dopadli. Copánkatý muž na chvíli ustal v pohybu. Chytil partnerovy ruce nad hlavou a zazubil se na něj. V tomhle okamžiku si přišel jako ten nejšťastnější chlap na celém světě. Nemyslel na nic jiného než na svoje štěstí. Pomalu spojil rty s Billovými. Vychutnával si jejich plnost a věděl, že je chce líbat už navždycky.
Bill vyvlíknul své ruce z Tomova sevření a pohladil ho po hrudníku. Sem tam rukou trochu přitlačil, jak cestoval jazykem po celé jeho puse, a ochutnával partnerovu chuť, jak jen to bylo možné. Tom prostrčil ruku mezi jejich těla a dlaní spočinul na Billově klíně. Prsty přejížděl po tvrdnoucím penisu pod plavkami. Bill zasténal, zavrtěl se, propletl prsty do Tomových vlasů a stisknul je. Tom se třel o jeho penis již celou dlaní, následoval rytmus jeho pohybujících se boků. Užíval si všechny dotyky a polibek ještě více prohloubil.

Po několika dalších minutách Bill polibek přerušil, zhluboka dýchal. Líně se usmál na Toma, který mu úsměv vrátil a natáhl se pro lahvičku s lubrikačním gelem položenou na matraci. Otevřel víčko, chtěl si tekutinu vymáčknout na prsty, Bill ho ale zastavil. Položil ruku na tu jeho.
„Chci to udělat sám,“ řekl a lahvičku si od Toma vzal. Ten vytáhl obočí, ale nic nenamítal. Vždycky Billa připravoval. Miloval to. Ovšem pokud to chtěl tentokrát udělat sám, rozhodně nebyl proti. Bill bojoval s tkaničkou svých plavek. Tom se k němu naklonil, pomohl mu tkaničku rozvázat a plavky mu stáhnul ke kotníkům. Černovlásek vystrčil boky do vzduchu a on ho pohladil po stehně, když pomalu roztahoval nohy.

Copánkatý muž seděl na posteli, okouzleně se díval na Billa, který si vymáčkl lubrikant na prsty a pomalu přesouval dlaň ke svému vstupu. Nejdříve si po něm prstem škádlivě přejížděl, až poté ho skutečně strčil dovnitř. Kroutil a pohyboval s ním, dokud si na něj nezvykl. Zasténal a přidal druhý prst. Pohnul s nimi, až kompletně zmizely uvnitř jeho těla. Netrvalo dlouho a Bill bojoval s vlastním dýcháním, což znamenalo, že jeho vzrušení roste. Tom položil dlaň na jeho koleno, aby ho zastavil.
„Nech mě to udělat,“ řekl. Bill zalapal po dechu a prsty ze sebe vytáhl. Přejel si s nimi po svojí citlivé erekci a potichu zasténal. Zaklonil hlavu.

Ten pohled Toma ještě více vzrušil. Rychle uchopil lahvičku s lubrikantem a vymáčkl si ho na prsty. Položil se na Billa, vyhledal jeho rty a zasunul do něj dva prsty.
„Oh,“ vydechl černovlásek, jak se v něm Tomovy zkušené prsty rozpohybovaly. „Ah.“
Tom přidal třetí prst, cítil, jak se pro něj partnerovo tělo otevírá. Prsty ohnul a dotknul se jimi Billovy prostaty. Ten hlasitě zasténal. Tom mu zasténal do pusy a svou, stále ještě oblečenou erekcí se otíral o Billovu nohu. Byl tak tvrdý, až to bolelo.
„Bille,“ dostal ze sebe potichu a políbil ho na tvář. „Chci tě pomilovat.“
Bill potichu zamručel a zavřel oči, rty se mu zkroutily do úsměvu. Cítil, jak z něj Tom vytáhnul prsty. Znovu ho políbil.
„Tome?“ oslovil svého partnera a podíval se na něj, když se zvedl, aby se svlékl. Položil si dlaň na hrudník. Cítil pod ní, jak mu bije srdce a jak trhaně dýchá. „Chci…“ dostal ze sebe, když se na něj Tom položil zpátky.
„Co bys chtěl?“ zeptal se Tom jemně a pohladil Billa po červené tváři. Bill sevřel dlaň kolem jeho bicepsu.
„Chci být nahoře,“ řekl opatrně. „Pamatuješ v nemocnici, jak jsem řekl-„
„Ano,“ zavrčel toužebně Tom a zabořil obličej do Billova krku. Nenechal ho větu dokončit, protože věděl, že by se jinak okamžitě udělal. „Seš si jistý?“ ujistil se a pomalu si lehl vedle Billa na bok.
Černovlásek pokýval na souhlas a posadil se na postel. Vymáčkl si na prsty lubrikant a opatrně ho nanášel na Tomův penis. Copánkatý muž usyknul, jak na něm partnerovy prsty pracovaly. Po chvíli se nad ním konečně rozkročil a zhluboka vydechl.
„Okay,“ pokýval si hlavou Bill, pevně Tomovu erekci chytil do ruky a pomalu na něj začal dosedat. Nakrčil nos, jak se snažil zvyknout na přítomnost Tomova penisu uvnitř svého těla. Tom mu konejšivě mnul paži.
„Jsi v pořádku?“ zeptal se s obavami v hlase. „Nepospíchej.“
„Jo,“ pokýval hlavou černovlásek a položil dlaně na Tomova ramena. Zhluboka se nadechl a pomalu se rozpohyboval, dělal tělem malé kroužky. Potichu sténal.

Tom pevně svíral jeho boky a on byl připravený začít na něj dosedat. Blaženě zasténal, když kolem něj stisknul svaly. Nastavoval se jeho dlaním, které se ho dotýkaly na bocích, krku, hrudníku. Tom do něj přirážel ve stejném tempu, v jakém on dosedal. Po chvíli se Tomova dlaň dotkla jeho penisu. Palcem mu přejel po špičce. Tom cítil, jak se Bill chvěje. Zavřel oči.
Bill opět zpomaloval, bolela ho stehna. Zakňoural. Tom ho pohladil po týle a přitáhl si ho k sobě blíž, aby si s ním vyměnil polibek. Přetočil jejich spojená těla tak, že byl nahoře on. Vyklouzl z Billova těla a jeho dlouhé hubené nohy si dal na ramena. Dostal se do něj na jeden příraz a Bill hlasitě zasténal pod návalem rozkoše.
Copánkatý muž znovu sevřel partnerovu erekci. V tempu, v jakém přirážel, pohyboval i rukou. Bill sténal při každém přírazu.
„Tome,“ lapal černovlásek po dechu. Tom se mu podíval do očí a usmál se.
„Bože, Bille. Miluju tě,“ přitiskl své rty na Billovy. Na krátký okamžik se spolu setkaly i jejich jazyky. „Promiň, že jsem to neřekl dřív. Tolik času jsem tím ztratil. Budu ti to ale říkat po zbytek života. Miluju tě, miluju tě, miluju tě,“ vydechl a svá slova stvrdil dalším polibkem. Bill ho pohladil po tváři.
„Já tě taky miluju, Tome.“

Tom zasténal, ztuhnul a udělal se do Billa. Když se vzpamatoval, opět začal Billa honit. Neustával v pohybu rukou do chvíle, kdy vyvrcholil i jeho partner. Zasténal a položil hlavu na polštář.
Bill se sám pro sebe usmál. Byla spousta věcí, ve kterých si nebyl jistý, ale v jedné si jistý byl na sto procent. Tom ho miloval tak moc, jako on miloval jeho. Celým srdcem. Nic na světě to nemohlo změnit.

Tom a Bill seděli v typické havajské restauraci, oba měli kolem krku květinový věnec, který dostali při vstupu do restaurace. Místo nabízelo široký výběr ze snídaňového menu, což si náležitě užívali.
„Tohle je výborné,“ řekl Bill. Vychutnával si své kuřecí maso a napil se míchaného nápoje, ve kterém byl rum. „Ochutnej,“ nabral sousto na vidličku a dal ji Tomovi před pusu. Tom to snědl a spokojeně zamručel.
„Mmm, vážně je to dobrý,“ pokýval hlavou. „Moje ryba je ale lepší,“ provokativně se ušklíbl. Bill na něj vyplázl jazyk.
„Kde je táta? Snídá?“
„Jo,“ kývl černovlásek. „Řekl, že se k nám připojí později.“ Ačkoliv měl generál Kaulitz dovolenou, nemohl nic nedělat. Pokaždé si našel nějakou práci, kterou byla potřeba udělat. „Co tvůj táta? Neříkal, že taky poletí na Havaj?“
Tom si otřel pusu do ubrousku. „Jo, říkal. Jelikož ale ta jeho knížka vychází příští měsíc, potřeboval ještě dodělat nějaké detaily. Možná přiletí zítra.“
„To bude super! Všichni budeme moct jít hrát golf!“ zazubil se černovlásek a nadšeně zatleskal.
„Jo.“ Tom se smál partnerovu nadšení. „Nejsem ale v golfu dvakrát dobrej.“
Tomův mobil začal zvonit. Tak jako pokaždé přerušil jejich rozhovor. Tom ho vylovil z kapsy a podíval se na jméno volajícího: Dwayne.

„Hej, chlape, jak je?“ hovor přijal a trochu se zasmál. Už to byla dlouhá doba, kdy naposledy viděl svého nejlepšího kamaráda. „Dám to na reproduktor, dobře? Jsem tu s Billem.“
„Ahoj Bille!“
„Ahoj,“ usmál se Bill a naklonil se přes stůl, aby byl blíž Tomovu telefonu. „Jak se máš, Dwayne?“
„Mám se skvěle! Co vše se u vás stalo? O co jsem přišel?“
„Všechno tady je super. Teď jsme na dovolené na Havaji. Bill chodí na vysokou v L.A. a mně se daří u Air Force. Brzo budu profík,“ mlasknul Tom, a Dwayne se začal smát. Tom byl členem armády pouhých šest měsíců, bude trvat ještě hodně dlouho, než bude profíkem. Rád to ale říkal. „Jakej je ten kurz psychologie?“
„Ani by nemohl být lepší! Říkal jsem ti, že je to moje skutečná profese!“
„To jsem moc rád, Dwayne,“ usmál se Tom upřímně.
„Díky, chlape. Neuhodnete ale, kde teď jsem.“
Tom vytáhl obočí. „Kde jsi?“
„V Amsterdamu! Jím dort s trávou. Rozhodně sem musíte přiletět!“
„Oh, díky za pozvání, kámo,“ zasmál se Tom. „Možná jednou,“ zahýbal obočím a rozesmál tak Billa.
„Už musím končit. Pořád jsou tady dva kluby, ve kterých jsem ještě nebyl. Uvidíme se později. Až se vrátím, sejdeme se!“
„Jasně.“
„Čau!“ rozloučili se Bill s Tomem unisono.

„Takže,“ pronesl Tom a dal telefon bokem. Vytáhl paže nad hlavu a protáhl se. „Hádám, že všechno jde podle plánu.“
„Podle jakého plánu?“ zamračil se Bill.
„Našeho životního plánu,“ pokrčil Tom rameny, jako kdyby se o nic nejednalo. „Tohle je to, co jsme chtěli. Máme to,“ zazubil se. „Jen tak mimochodem, přesně před rokem…“ sklopil hlavu a zasunul ruku do kapsy svých džín. „Poprvé jsem tě políbil. Šťastné výročí,“ usmál se a ruku z kapsy vyndal. Měl na dlani malý saténový sáček. „Nezapomněl jsem.“
Tom nechal pro Billa vyrobit pěkný personalizovaný šperk, o kterém věděl, že se mu bude líbit. Bylo to teprve první výročí, ale chtěl mu dát něco speciálního, protože věděl, že jich přijde mnohem víc.

Když mladíci před rokem vtipkovali, že tenhle ostrov jednou navštíví, nemysleli si, že se tak opravdu stane. A rozhodně si nemysleli, že Tom bude pilotovat letadlo, kterým se tam dostanou. Všechno se změnilo. Překonali spoustu překážek, které si pro ně život nachystal. A pokud budou muset překonat další, byli na to připravení, protože s láskou bylo všechno možné.

Bill byl potichu, udiveně se na Toma díval. Sevřel ho v pevném objetí a spojil jejich rty ve sladkém polibku.

KONEC

autor: Aster

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “Chaos 24. (konec)

  1. Ja milujem stastne konce. Cela poviedka bola famozna. Napinava. Smutna. Stastna. Romanticka. Dopadlo to az prilis dokonale ale to nevadi. Je to skvely pribeh a budem sa tesit na nove dielko prekladatelky.

  2. Je fajn, že Tom aj Dwayne dokázali začať odznova a vybrali si obyčajný život ďaleko od minulosti a problémov. A zdá sa, že aj Tomov otec sa konečne spamätal a vybral správnym smerom. A Billov otec tiež. Proste všetko sa na dobré obrátilo. Neviem síce, či si to Tom skutočne zaslúži, ale verím, že svojim spravanim svoje chyby napraví. Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics