Summer Romance 6.

autor: Skebe-Neko
Ostrov
„Prší!“ vykřikl Bill hlasitě a hodil na kuchyňský stůl svoji poslední kartu. Tom zaúpěl a hlavou padnul na dřevěnou desku stolu.
„Jak můžeš bejt tak dobrej?!“ stěžoval si hlasitě. Zvedl hlavu ze stolu a na Billa se podíval. Ten se pouze zachichotal a pokrčil rameny.
„Mám talentované prsty,“ prohlásil. „Hrál jsem tuhle hru s tetou, ještě když jsem byl malej kluk. Ona v tom byla vždycky dobrá, nikdy neprohrála.“
Tom se zakřenil. „Takže to znamená, že máš nefér výhodu,“ řekl, cítil se potěšeně. Bill protočil oči a znovu karty rozdal.
„Nebo nemáš tak talentované prsty jako já,“ pronesl starší muž se samolibým úsměvem na rtech. Tom vytáhl obočí a obličejem se přiblížil k Billovu.
„Hmm… řekl bych, že moje prsty jsou opravdu talentované,“ ztišil dredáč hlas, skromně se ušklíbnul. „I ty sis to několikrát myslel. Obzvlášť včera, když ses mi svíjel v klíně, zatímco uvnitř tebe byly moje prsty.“
Bill zalapal po dechu a začervenal se. „Tome!“ dostal ze sebe. „Delia s Bertem jsou vzhůru!“
Úšklebek na tváři dredáče se ještě více rozšířil, chytil Billa za ruku. „Mm-hmm. Ale až půjdou do postele,“ řekl pomalu, intenzivně zíral na muže před sebou. „Tak tě budu dráždit tak dlouho, dokud se nezblázníš.“
Černovlasý muž si skousnul ret, nakrčil obočí a zoufale se na Toma podíval. „Přestaň,“ zhluboka vydechl. „Pokud budeš takhle mluvit, až moc mě to vzruší.“

Tom si skousnul ret, táhle se nadechl nosem. Přitáhl si Billovu dlaň k obličeji, na hřbet ho jemně políbil, než ji pustil, aby ho mohl políbit na rty. Druhou rukou chytil Billa za vlasy a nemohl si pomoct, z pusy mu uniklo pár vzdychnutí. Bill řekl, že ho Tomova slova vzrušovala, ale jen sotva byl v takové situaci sám. Jen z pomyšlení na to, co by mohl s Billem později večer provádět, se mu chtíčem vařila krev v žilách a pospíchala na jedno konkrétní místo: do jeho klína.

„Do prdele, Bille, chci do tebe,“ vzdychl proti rtům staršího muže. Bill tiše zaúpěl, hladově se díval na Tomovy rty.
„Tome, nech toho,“ zakňoural. Chtíčem se mu rozechvělo celé tělo. Tomovy rty se těch jeho dotkly v rychlém polibku.
„Chci se tě dotýkat,“ řekl dredáč proti Billovým měkkým polštářkům a spodní ret na chvíli nasál. „A chci tě lízat.“ Bill k sobě pevně stisknul oční víčka a opět zaúpěl. „Chci tě sát a chci, aby ses mi udělal do pusy.“
Starší z dvojice si skousnul ret, zvedl pravou nohu, aby ji hned přehodil přes levou, ztěžka oddychoval. Zamotal prsty do Tomových dredů, otevřel oči a prosebně se na něj podíval.
„Tome, vážně. Pokud nepřestaneš, vezmu tě do svého pokoje a donutím tě, abys všechny tyhle věci udělal,“ vydechl potichu proti Tomových propíchnutým rtům.
„Já nevím… ale nepřipadá mi to jako vyhrožování,“ ušklíbl se Tom. Bill zakňoural a vášnivě mladšího muže políbil.

Ve chvíli, kdy chtěl Bill chytit mladšího muže za bedra, aby si jeho tělo přitáhl blíž ke svému, slyšel, jak Delia v obýváku promluvila.

„Možná je čas na večerní svačinku,“ řekla žena hlasitěji než normálně. Tom a Bill se odtáhli z polibku a snažili se vypadat naprosto nevinně, což bylo pro oba opravdu náročné, jelikož ztěžka oddychovali a jejich obličeje byly červené. Bill by přísahal, že viděl na Deliiných rtech malý úsměv, jak se na něj a Toma podívala. „Kluci, chcete něco k jídlu?“ zeptala se žena, když vyndávala z lednice máslo, sýr a nakrájené maso. Chlapci zamumlali kladnou odpověď a sbírali karty, aby z nich opět udělali úhledný balíček.

Delia dala na stůl vše, co potřebovali na sendviče. Posadila se k chlapcům a zanedlouho se přidal i Bert. Všichni si povídali a kuchyní se rozléhalo veselé štěbetání.

„Zítra musíme do obchodu,“ řekla Delia a namazala si chleba máslem. „Kluci, chcete jet s náma?“
Bill s Tomem pokývali na souhlas.
„Jo, potřebuju do lékárny,“ odpověděl černovlasý mladík a ukousl si ze svého chleba. Tomovo obočí vyletělo vzhůru a úsměv se mu rozšířil. Bill vzal svoji sklenici s vodou, přiložil si ji ke rtům a usmál se, s významným pohledem se na Toma podíval. Tak moc se chtěl smát Tomovu výrazu, který vypadal, jako kdyby Vánoce přišly letos dřív.
„Dobře. Co potřebuješ v lékárně?“ zeptal se Bert jakoby nic. Bill otevřel pusu dokořán, na chvíli přemýšlel nad odpovědí. Sotva mohl říct, že potřebuje lubrikant, aby ho Tom konečně mohl ošukat.
„Krém,“ odpověděl rychle Tom. „Bill potřebuje opalovací krém.“
„Nemůžeš si ho koupit normálně v obchodě?“ zeptala se Delia zmateně.
„Ne. Tu značku nechce,“ pokračoval dredáč, pokrčil rameny. „Bill je docela diva- AH! BILLE!“ Starší muž ho pod stolem nakopl do holeně. Tom vystrčil spodní ret a sklonil se, aby si promnul bolavou nohu. Bert a Delia se smáli, byli šťastní, že se chlapci takhle spřátelili. Ačkoliv Delia nepochybovala o tom, že jsou chlapci mnohem víc než pouze přátelé.

Když se Delia s Bertem odebrali do ložnice, Bill a Tom se zavřeli do Billova pokoje.
„Kurva,“ zavrčel Tom hned, jak za sebou zabouchli dveře, a spojil rty se starším mužem. Společně dopadli do postele. Dredáč bez sebemenšího zaváhání zasunul dlaně pod tričko svého partnera. „Budeme zítra šukat?“
Bill se zasmál, jemně zatahal za jeden z Tomových dredů. „Možná když se budeš dobře chovat,“ odpověděl se zlomyslným úsměvem. Tom mu zasténal proti rtům a přitiskl své boky k jeho, čímž ho donutil hlasitě zasténat.
„Tohle se rozhodně nepočítá jako dobré chování.“
„Možná by ses měl naučit potlačit své hlasité projevy, protože když jsem s tebou, nejde se držet zpátky,“ zamumlal dredáč a svlékl Billovi tričko. Další věc, kterou udělal hned poté, byla ta, že do pusy nasál jeho propíchlou bradavku. Bill si musel skousnout ret, aby tak zabránil hlasitým stenům, které se chtěly drát z jeho hrdla. Tom ho políbil na hrudník, svlékl mu kalhoty a vzrušený orgán mu promnul dlaní. Černovlasý muž si zakryl ústa předloktím, do kterého se zakousnul, aby hlasitě nevykřikl.

Tom těžce vydechl proti Billově kůži, pokládal mu na ni polibky. Bylo to, jako kdyby chtíč ovládal celé jeho tělo a on nechtěl nic jiného, než ponořit svůj penis do Billova úzkého zadku, cítit spalující teplo a udělat se do něj. Bill byl ale hodně striktní ohledně svého rozhodnutí, že nebudou mít sex do doby, kdy koupí lubrikant. Zítra bude konečně ten den! Tom šílel a čekal na zítřek. Pusou se přesunul do Billova klína, vzal si mezi rty špičku jeho penisu a sál. Obkroužil ji jazykem, než nechal Billův nateklý orgán z pusy vyklouznout jen proto, aby se mohl věnovat jeho varlatům. Postupně je sál, věnoval oběma stejnou péči. Bill vrčel do své paže, kterou si tiskl k puse, zuby zatínal do kůže. Tomův jazyk se přesunul k jeho dírce a začínalo být pro něj nemožné držet se zpátky. Volnou rukou stiskl Tomovy dredy a silně za ně zatahal. Odkryl si pusu. Chtěl, aby se na něj Tom podíval.

„Tome, přestaň. Nevydržím potichu, pokud budeš dělat tohle,“ řekl roztřeseným hlasem. Tom se zazubil.

„Vážně?“ zeptal se, vytáhl obočí. Chlapec se akorát chystal sklonit mezi Billovy nohy, když ho Bill zatahal za dredy ještě silněji, prosebně se na něj díval.
„Tome, myslím to vážně,“ zaúpěl. „Chceš, aby sem tvoje teta přišla a viděla tvůj obličej mezi mýma nohama?“
Tom si skousnul ret a nakrčil nos. „To je pravda,“ řekl a trochu našpulil rty, přemýšlel, co by mohl udělat. Po chvíli ho něco konečně napadlo. Zatlačil na Billovo tělo a přetočil se s ním tak, že nyní byl nahoře Bill. „Otoč se.“
Bill tázavě vytáhl obočí, trochu naklonil hlavu doleva. Tom si povzdychl a pomohl Billovi dostat se do přesné pozice, takže jeho obličej byl nyní nad jeho erekcí. V téhle poloze se mohli sát navzájem bez obav, že jejich zvuky rozkoše probudí Delii s Bertem.
„Oh,“ vydechl Bill, než si vzal Tomův naběhlý penis do pusy. Tom nahlas usykl, chytil penis černovlasého muže u kořene a špičku nasál mezi rty. Bill zamručel kolem jeho erekce a pevně k sobě stisknul víčka. Tomovo tělo se třáslo díky dokonalým vibracím, které cítil kolem svého mužství díky Billovu mručení. Silněji nasál Billův penis, položil dlaně na jeho půlky. Prstem obkroužil jeho dírku, než do něj rovnou dva zasunul. Bill znovu zamručel, tentokrát hlasitěji. Tom se zoufale snažil najít konečky prstů to správné místečko, ale v téhle pozici to bylo mnohem těžší. Nevypadalo to, že by to Billa dvakrát obtěžovalo, soudě podle toho, jak se chvěl a pevněji stiskl stehna kolem Tomovy hlavy.

Bill cítil, že se jeho vrchol blíží, ačkoliv se neškádlili nějak dlouho. Konverzace, kterou vedli v kuchyni, byla něco jako slovní předehra a vášeň se mu rozlévala v těle v horkých, ohnivých vlnách. Vzal si Tomův penis tak hluboko do pusy, jak jen bylo možné. Tom cuknul boky, zasunul prsty, které měl v Billovi, ještě hlouběji, sál jeho penis. Bill spokojeně zamrouskal a začal si druhou rukou pohrávat s Tomovými varlaty ve stejném rytmu, v jakém sál jeho penis. Dredáč zavrčel kolem penisu druhého muže a tvrdě nasál, když pohnul prsty v Billově zadku. Bylo to jako závod, ve kterém se jednalo o to, kdo toho druhého udělá dřív. Bill stisknul oční víčka ještě pevněji a polknul kolem Tomovy erekce. Mladší z dvojice se zachvěl, opět zavrčel a zrychlil pohyb svých prstů, konečně našel to správné místo. Jak se snažil dopřát Billovi co nejlepší kuřbu, omylem přejel zuby po Billově citlivém orgánu. Černovlasý muž se na okamžik napnul, po chvíli se ale začal třást, protože vyvrcholil do Tomovy pusy. Dredatý mladík nevydržel o moc déle, o pár sekund později se udělal Billovi do pusy.

Bill se otočil, přitiskl se k Tomovu tělu vlastním a líně ho políbil na rty. Tom spokojeně zamručel a přetáhl přes jejich nahá těla pokrývku. Černovlasý muž položil hlavu na hrudník svého mladšího partnera a přitiskl rty na jeho opálenou kůži. Tom, neschopen dát dokupy jedinou myšlenku, pocuchal jeho vlasy. Začínal mít toho staršího muže opravdu hodně rád. Nebylo to pouze po fyzické stránce jejich vztahu, ačkoliv to byla velká část toho, co mezi sebou měli; měl Billa rád jako člověka. Ten černovlasý muž byl mnohem dospělejší než on sám, ale s trochou přemlouvání odkryl i svoji hravou stránku. Byl opravdu dobrým společníkem a byl tak nesmírně soucitný! Nebylo těžké se s ním bavit o vážnějších tématech, zároveň spolu i vtipkovali. Pouze Billův úsměv způsoboval, že se Tomovy vnitřnosti kroutily. Zbytečné zmiňovat, jak dobré bylo držet černovlasého muže v náručí. Jako kdyby byli dva kousky puzzle, které do sebe perfektně zapadaly.

„Můžeš spát dneska se mnou?“ zeptal se Bill potichu, prsty přejížděl přes Tomovy vypracované břišní svaly. Dredáč se usmál, políbil staršího muže na čelo.

„Jo,“ zamumlal. „Myslíš si, že se budu obtěžovat, abych se zvedal?“ zasmál se potichu a jemně šťouchnul Billa do paže.
„Dobře. Já totiž opravdu nevstávám,“ zasmál se Bill a pootočil hlavu, aby se o Tomovu hruď opřel bradou a mohl se tak dívat do chlapcova obličeje. Vytáhl ruku, opatrně ho pohladil po tváři. V krku se mu vytvořil knedlík, ale nevěděl proč. Nic neudělal, pouze se díval na chlapcovy překrásné rysy a hladil ho po tváři. Bolelo ho ale u srdce, v krku měl sucho a žaludek se mu kroutil. Bylo to… Ne. Prozatím. Bill si skousnul ret. Ani nepřemýšlel o tom slovu na L, které perfektně popisovalo jeho pocity. Zavřel oči, obličej zabořil do Tomova krku, stiskl mu ramena. Uvnitř těla se mu tvořila silná vlna zalíbení a on potřeboval být dredatému chlapci tak blízko, jak jen bylo možné.

„Bille?“ prolomil ticho mladší z dvojice, cítil se zmateně. „Co je špatně?“

Bill pokrčil rameny a pouze Toma stiskl silněji. Dredáč si ho k sobě přitulil, políbil ho na krk. Pomyslel si, že muž v jeho náručí se možná cítí úplně stejně jako on, ale neodvážil se zeptat nahlas. Tom se uvelebil, Billa nepouštěl. Cítil, jak jeho srdce bije stejně jako jeho vlastní.

*

Delia tiše zaklepala na Billovy dveře, než nakoukla dovnitř jeho pokoje. Obočí jí vystřelilo vzhůru, na rtech se jí zformoval malý úsměv, když viděla oba chlapce, jak jsou do sebe pod přikrývkou zapletení. Potichu vycouvala a opatrně za sebou dveře zavřela. Div ne po špičkách se odebrala do kuchyně, aby připravila snídani. Bert se k ní po chvíli přidal, sevřel ji v objetí.

„Měli bychom vzbudit kluky, abychom sjeli do obchodu?“ zašeptal jí do ucha. Delia vytáhla obočí a zavrtěla hlavou.

„Za chvíli,“ řekla. „Oba jsou u Billa v pokoji.“ Otočila se na svého manžela a významně se na něj podívala. Bert pochopil, co se dělo.
„Oh,“ řekl. „Nevěděl jsem, že se Tomovi líbí kluci.“
Delia zamručela a pokývala na souhlas. „Ani já,“ pokrčila rameny. „Možná to celé ale bude dobré pro oba dva.“
„Mhhh,“ přitakal Bert. „Je pěkné najít někoho pěkného a úžasného, s kým můžeš být.“
Delia se zasmála a trochu se v Bertově objetí zavrtěla.
Po chvíli Bert zakřičel na chlapce z kuchyně, aby se přišli nasnídat. Ani on, ani Delia nechtěli uvést chlapce do rozpaků tím, že by nakráčeli do Billova pokoje, ve kterém společně spali. Tom se doploužil do kuchyně a posadil se ke stolu.
„Bill hned přijde,“ oznámil ospalým hlasem a nalil si šálek kávy z konvice, která stála na stole.
„Mm-hmm,“ odpověděl Bert, pevně k sobě stisknul rty, aby se nerozesmál. Tom si ani nevšiml, že jim vlastně sdělil, že spal s Billem v jednom pokoji.

Netrvalo dlouho a Bill se ke trojici u stolu přidal. Vlasy měl uhlazené a byl nalíčený. Tom protočil oči a zakroutil hlavou.

„Jdeme jenom do obchodu, proč ses kvůli tomu maloval?“ zeptal se a vytáhl obočí. Bill pokrčil rameny, nalil si šálek kávy a namazal si máslem plátek chleba.
„Chtěl jsem,“ odpověděl jednoduše a do chleba se zakousl.
„No… sluší ti to s makeupem i bez něj,“ pronesla Delia s úsměvem. Bill se potichu zasmál.
„Děkuju,“ zamumlal do svého hrníčku.
„Myslím si, že vypadáš líp bez,“ zamumlal Tom tak potichu, aby ho Delia s Bertem neslyšeli. „A taky bez oblečení.“
Černovlásek se téměř zadusil kávou, kterou upíjel. Kašlal, jako kdyby se neměl dožít zítřka. Tom se pobaveně ušklíbnul, natáhl se pro nůž na máslo a začal si mazat svůj krajíc.

Hned po snídani se čtveřice vydala do obchodu. Bill byl první, kdo vyskočil z auta, když Bert zaparkoval na obřím parkovišti. Tom ho s malým zpožděním následoval. Doběhl muže, který si to rozhodným krokem štrádoval k lékárně, aby se k němu přidal. Položil mu dlaň na bedra a naklonil se k jeho uchu.

„Jdeš pro to?“ zeptal se nadšeně, šeptal. Bill vytáhl obočí.
„Mohl bys být ještě nápadnější?“ zeptal se a střelil pohled po Delii a Bertovi, kteří šli za nimi a něčemu se smáli.
„Záleží snad na tom, jestli nás uvidí takhle? Nelíbáme se nebo tak něco,“ zeptal se Tom s pokrčením ramen. Bill se zastavil v půli kroku.
„Myslel jsem, že nechceš, aby se to dozvěděli,“ řekl a nakrčil obočí. „Delia ví, že jsem gay, takže z téhle stránky to nikoho nepřekvapí. Myslel jsem si ale, že nechceš, aby to zjistili.“
Tom se zeširoka zazubil. „Proč by mi to mělo vadit?“ zeptal se. „Líbali jsme se před zraky jiných lidí, když jsme byli ve městě. Dělali jsme i jiné věci. Delia a Bert jsou v pohodě s tím, že seš gay, takže proč by si měli myslet něco špatného o tom, že jsme spolu?“
Starší muž pokrčil rameny, díval se na špičky svých bot. „Co když to Delia řekne tvojí mámě?“ zeptal se. „Co si bude pak myslet? Nebo tvůj táta?“
Dredáč si odfrknul a mávnul dlaní ve vzduchu. „Tohle jim je fuk,“ řekl bezstarostně. „Nikdy jsem nebyl s nikým jiným než s Amaldou, ale nemyslím si, že by se naštvali, kdyby se o nás dozvěděli.“
Bill se usmál od ucha k uchu a omotal paže kolem Tomova krku. Na tvář mu vtiskl malou pusinku.

„Tak pojďte, vy dvě hrdličky,“ řekla Delia, když chlapce s Bertem došli. „Nemáme celý den.“

Bill se začervenal a zabořil obličej do Tomova krku. Ten se pouze zasmál a chytil staršího muže za ruku, když se opět dali do chůze.

*

Později téhož dne seděli Bill s Tomem na malé loďce, s oblečenými záchrannými vestami. Tom vesloval k malému ostrovu uprostřed jezera. Naštěstí pro Toma, který vesloval celou cestu od pláže až k ostrovu sám, jelikož Bill tvrdil, že neví, jak veslovat, nebyl příliš daleko. Netrvalo dlouho a ocitli se na ostrově. Tom byl první, kdo z loďky vyskočil, aby ji přivázal ke stromu. Chtěl si být jistý, že ji vlny neodnesou během doby, kterou na ostrově stráví.

„Je tu vůbec něco?“ zeptal se Bill a vytáhl obočí. Kráčeli mechem mezi stromy, a vypadalo to, že je jím zarostlý celý ostrov. „Není tady nic jiného než les.“ Poupravil si piknikový košík, který se mu houpal na předloktí, odhrnul si zpocené vlasy z obličeje. Na pádla ani nesáhnul, ale bylo dusno a ve vzduchu byl cítit příslib bouřky.

„Delia říkala, že je tady dřevená chatrč, ve které se dá přespat, a můžeme si u ní udělat táborák,“ řekl Tom a pokrčil rameny. Bill potichu zaklel a zabil komára, který mu přistál na krku.
„A když ji nenajdeme?“ zaúpěl, sledoval Toma zpod přivřených víček. Dredáč se zasmál a chytil Billa za volnou ruku.
„Tak si tady sníme obsah tvého košíku a vrátíme se zpátky do chaty,“ odpověděl Tom nadšeně. Nikdy mu nevadilo procházet se podmáčeným lesem, Bill ale očividně nevyznával tento druh zábavy. Celou dobu úpěl a krčil nos nad špinavou zemí. Stěžoval si, že bude mít na botách fleky od trávy, které už nikdy nevyčistí.
„Bille, máš černé boty!“ zasmál se Tom a zakroutil hlavou. „Říkal jsem ti, aby sis oblíkl něco, co se ti až tak nelíbí, takže se nic nestane, když se to ušpiní.“
„No… mám na sobě tvoje tepláky, ale tohle jsou jediný botasky, které jsem si vzal,“ zamumlal Bill nešťastně. Dredáč neměl náladu se se starším mužem dohadovat, pouze si ho přitáhl k boku a políbil ho do vlasů.

Ušli pár kroků, když v tom uslyšeli první uhození hromu někde nad vodou a zničehonic začalo lejt jako z konve.

„KURVA, TOME!“ vykřiknul Bill. Zoufale se snažil ukrýt před deštěm pod střechou vytvořenou z vlastních paží. Tom se rozesmál a přitáhl si Billa ještě blíž. Doufal, že chatrč najdou co nejdříve, protože stejně jako Bill nechtěl zůstávat v dešti o moc déle, než bylo nutné. V tom horším případě, kdy zmiňované místo nenajdou, ale rozhodně nechtěl veslovat zpátky k přístavu se zuřící bouřkou nad hlavou.
„Tady to je!“ vykřikl nadšeně Tom. Oba chlapci se k chatrči rozběhli a hned si do ní zalezli.
„Není dobré být za bouřky v lese, že?“ zeptal se Bill, oči měl dokořán otevřené, v obličeji byl bledší než normálně. Tom si muže promoklého na kost přitáhl k boku a pohladil ho.
„Mnohem horší je být ve vodě,“ řekl a pokrčil rameny. „Neboj se, ta bouřka je daleko.“
Bill se schoulil u Tomova boku do klubíčka a snažil se nemyslet na to, co by se stalo, kdyby blesk udeřil do nějakého stromu kolem nich. Tom si všiml, jak se starší muž napjal pokaždé, když viděl v dáli blesk. Políbil ho na spánek a prohrábnul mu vlasy.
„Vzal jsem deku,“ řekl a ukázal na batoh, který celou dobu nesl. „Pravděpodobně bychom se měli svléknout z toho mokrého oblečení.“
Bill nadzvedl hlavu opřenou o Tomovo rameno a zúžil oči do malých štěrbinek. „Proč mám takové tušení, že ti ani trochu nevadí, že jsme promoklí na kost?“ zeptal se a našpulil rty. Mladší z dvojice se zazubil a snažil se vypadat tak nevinně, jak jen bylo možné.
„Chceš tím něco naznačit?“ zeptal se. „Obviňuješ mě z toho, že pokaždé chci, aby ses svléknul?“
Bill založil ruce na hrudi a vytáhl obočí. Na rtech se mu ale zformoval malý úsměv.
„Tvé obvinění by totiž bylo správné!“ zasmál se dredáč a Bill musel protočit oči.

Černovlasý muž byl první, kdo si svlékl mokré oblečení pod Tomovým bedlivým dohledem. Nechal si na sobě pouze boxerky a otřásl se, protože se do něj hned dala zima.

„Podej mi tu deku,“ řekl Tomovi, natáhl k němu ruku. Dredáč se zazubil, vytáhl ze svého batohu velkou šedou deku a Billa do ní zabalil, než se také svlékl. Stejně jako Bill si svlékl všechno oblečení až na spodní prádlo, a přidal se k němu pod deku. Bill se pevně přitiskl k jeho boku a omotal paže kolem jeho těla. Jednu nohu si přehodil přes Tomovy a obličej zabořil do chlapcova krku.
Dvojice se chvíli třásla zimou, než se Tom zeptal: „Měli bychom vymyslet něco, abychom se zahřáli?“
Bill zvedl hlavu z dredáčova krku a povytáhl obočí. „Jsem si zatraceně jistý, že tady nebudu pobíhat do kola pouze v boxerkách,“ oznámil vážným hlasem, čímž Toma rozesmál.
„Nemyslel jsem takový druh aktivity,“ řekl dredáč a potutelně se usmál. Bill nakrčil obočí a naklonil hlavu. Chvíli mu trvalo, než mu došlo, na co mladší muž narážel. Zafuněl a protočil oči.
„Mohlo by nás to zahřát,“ přitakal a položil se na dřevěnou podlahu chatrče, Toma si stáhnul na sebe. Poupravili deku, do které byli pořád zamotaní, a Tom se vtěsnal mezi Billovy nohy, přitisknul se k němu. Dredáč přitiskl rty na Billův krk a dlaněmi putoval po bledé pokožce, která byla ještě trochu vlhká. Doufal, že za chvíli ta vlhkost nebude způsobená deštěm, ale potem z rozkoše, která převezme vládu nad Billovým tělem.

Bill přejel dlaní po Tomových svalnatých zádech a trochu proti němu cuknul boky, zatímco si užíval dotyk dvou jemných polštářků na svém krku. Když Tom jemnou kůži skousnul mezi zuby, nemohl přestat sténat. Šťastně zamručel, uvědomil si, že se nemusí krotit a může se projevovat tak, jak jen chce. Byli sami na naprosto opuštěném ostrově. Ukrývali se v malé chatrči a v dohledu nebyl žádný jiný dům. Tomovy prsty si opět pohrávaly s Billovou propíchnutou bradavkou. Jakmile černovlásek ucítil, že ji Tom stiskl mezi palcem a ukazovákem, cuknul sebou.

Dredáč spojil rty se rty staršího muže ve vášnivém polibku, cítil jeho probouzející se erekci proti svojí vlastní. Orgán, který se ukrýval pod tenkou látkou boxerek, promnul, čímž způsobil, že jeho vlastník hlasitě vykřikl. Bill zajel jazykem do Tomovy pusy, zkoumal ji a do dlaní chytil jeho půlky. Přitáhl si ho k sobě tak blízko, aby se mohly jejich penisy o sebe otírat. Nyní to byl Tom, kdo hlasitě vykřikl.
„Kurva,“ vzdychnul. Rychlým pohybem je oba dva zbavil boxerek. Roztřeseně se nadechl, jak cítil proti svému nahému penisu Billovu horkou kůži.
„Tome,“ zasténal Bill, otíral se o Toma. „Piknikový koš…“
„Cože?“ zeptal se mladší z dvojice, jelikož Bill nedokončil načatou větu. Černovlásek zaúpěl a přitáhl koš blíž. Chvíli se v něm přehraboval, než Tomovi podal tubu s lubrikačním gelem.
„Ošukej mě,“ zasténal, oči měl tmavé chtíčem. Oči dredatého chlapce se rozšířily, vzrušeně vzdychnul.
„Vážně?“ zeptal se s nadějí v hlase. Bill pokýval hlavou na souhlas. Tom neztrácel ani minutu, vymáčkl si gel na prsty, a hned je přesunul k Billově dírce. Bez váhání do něj dva zasunul. Černovlásek nahlas vykřikl. Mladší muž si skousnul ret a prsty pohnul. Celé Billovo tělo se chvělo, jakmile se dotknul jeho prostaty, nemohl už záškuby svého těla zastavit.

Tom už nemohl čekat déle a staršího muže na sex připravovat, protože jeho vlastní penis byl tak tvrdý, až ho to téměř bolelo. Rychle si nanesl lubrikant na svoji erekci a špičkou zatlačil na černovláskův vstup.

„Můžu?“ zavzdychal proti jeho rtům. Bill omotal paže kolem jeho krku a spojil jejich rty polibkem.
„Jo,“ vydechl. Vykřikl, jak do něj Tom pomalu zasunul penis. Už to bylo dlouho od doby, co měl naposledy sex, takže ho téměř bolelo, když se do něj Tom dostal celý. Dredáč k sobě pevně stisknul víčka a zabořil obličej do ohbí Billova krku. Nehty staršího muže se zaryly do Tomových a nohy mu pevně omotal kolem pasu.
„Vydrž,“ řekl Bill, ačkoliv Tom se v něm ještě nepohyboval. „Dej mi chvíli, abych si na to zvyknul.“
„Ah-a,“ odpověděl dredáč, lapal po dechu. „Seš tak úzkej.“
Bill kývl hlavou a přesunul rty k jeho uchu. „Anebo ty seš zasraně velkej,“ odpověděl roztřeseným hlasem. „Už je to chvíle, kdy ve mně někdo byl.“
Tom vykřikl a celé jeho tělo se zachvělo, jak trochu přirazil do Billova těla.
„Ještě nikdy jsem nic takového necítil,“ zasténal dredáč a stiskl černovláskovy boky. Bill si skousnul ret, chytil Toma za tváře a zvedl svou hlavu z prohlubně mezi krkem a ramenem, kde jí ukrýval. Chtěl se mu dívat do obličeje a vidět tak, jak si užívá jeho tělo. Potichu vypísknul při zaznamenání Tomova výrazu. Tomovy oči byly velké jako talíře, tmavé jako noc, červené rty byly otevřené, nádech červené byl znát i v jeho tvářích. Vášnivě ho políbil a přesunul dlaně z tváří na krk.
„Můžeš se pohybovat víc,“ zašeptal mu do rtů. Tom přikývl, kousek z Billova těla vyklouzl a znovu do něj přirazil. Napjal se v ramenou a opřel si hlavu o Billovu hruď.
„Já… ne-nemůžu,“ zasténal. „Nechci se ztrapnit tím, že se udělám moc brzo.“
Bill se usmál a políbil ho do vlasů. „Uvolni se a buď v pohodě,“ řekl a promnul Tomovy ztuhlé svaly. „Nijak se přede mnou neztrapníš. Mám tě rád takového, jaký jsi.“
Tom zvedl k Billovi svůj pohled a usmál se na něj. Přitiskl rty na jeho a začal pomalu přirážet.

Mladší chlapec měl pořád pocit, že se udělá hned vteřinu poté, co se odváží přirazit do svírajícího horka prudčeji. Rozdíl byl ale v tom, že po tom, co Bill řekl, neměl strach z toho, že by se ztrapnil, kdyby se to opravdu stalo. Bylo jednodušší se uvolnit, když nemusel být nejistý. Bill ho měl rád takového, jaký byl. Třásl se pod ním, ačkoliv ještě svým penisem nepřirazil na to správné místo ukryté uvnitř Billova těla. Bylo tak dobré být po dlouhé době někomu zase tak blízko. Bill stiskl Tomova ramena a zasténal mu do rtů.

„Zkus přirazit trochu víc nahoru,“ navigoval černovlásek, jelikož se Tom ještě pořád netrefil. Tom kývl na souhlas a udělal přesně to, co mu bylo řečeno. Bill hlasitě vykřikl a zaryl nehty do kůže na ramenou mladšího chlapce. „Přesně takhle!“
Dredáč si skousnul ret a začal přirážet, aby donutil muže pod sebou křičet rozkoší.

Černovlasý muž se zachvěl a hlasitě vykřikl, protože Tom přirážel přesně tam, kam potřeboval. Tom se také netišil, od toho byl hodně daleko. Každým svým přírazem se trefil přesně do Billovy prostaty. Bill se napjal a stáhnul svaly kolem Tomovy erekce. Mladší muž nevěděl, jak moc dlouho ještě vydrží, protože už cítil přicházející orgasmus.

Tom zatnul zuby, chytil Billa za stehna a zrychlil tempo svých přírazů. Pevně stisknul víčka, obličej mu ztuhnul, každou sekundu cítil, že se jeho vrchol opravdu nezadržitelně blíží. Bill mu zaryl nehty hlouběji do již poraněné pokožky, hlasitě křičel, protože špička Tomova penisu se s každým přírazem dotkla jeho prostaty. Díval se do dredáčova obličeje, ve kterém byla jasně čitelná rozkoš, kterou prožíval. Znovu se kolem něj stáhnul. To bylo vše, co Tom potřeboval, aby se přehoupnul přes svůj vrchol. Dredáč vykřikl, celé tělo mu na okamžik ztuhlo a s hlasitým sténáním vyvrcholil do těla muže pod sebou. Bill zalapal po dechu a zachvěl se, jak cítil Tomovo sperma uvnitř sebe.

Když se Tom už déle neudržel na rukou, spadl na Billovo tělo. Bill se snažil proplést ruku mezi jejich zpocenými těly, aby chytil do dlaně svůj vlastní penis a udělal se, Tom byl ale rychlejší. Dredatý chlapec pevně omotal dlaň kolem jeho tvrdé, vlhké erekce a začal ho rychlými pohyby honit.

„Tome!“ zasténal Bill, když ucítil své vlastní sperma na svém břiše. Tom vykřikl, jelikož pod vlivem orgasmu se kolem jeho citlivého penisu Bill opět stáhnul.

Bill omotal paže kolem Tomova krku, tisknul se k němu. Tom lapal po dechu, oddechoval do vlasů muže pod sebou a přitiskl rty na jeho spánek. Ani jeden z dvojice nepromluvil. Bill líně líbal Toma na rameno a díval se na pavouka, který si tvořil pavučinu u stropu. Byl až moc malátný na to, aby se bál toho malého živočicha. Cítil se tak úžasně, neměl v sobě ani dostatek energie na to, aby před tím neškodným zvířetem utíkal. Zavřel oči a prsty přejížděl po Tomových lepkavých zádech. Chtěl se smát, a zároveň brečet. Byl tak šťastný, až ho to děsilo. Někde úplně vzadu v jeho mysli si začínal uvědomovat, že malý, krátkodobý letní románek pro něj začínal znamenat mnohem víc, než si myslel, že bude na začátku.

autor: Skebe-Neko

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “Summer Romance 6.

  1. Dnes som videla film Call me by your name a pripomenulo mi prave tuto poviedku. Je to sice trochu iny namet, ale ta letna laska je tam. A je to nadherne. Dufam ze chclapci si co najskor uvedomia ze letny romanik presiel do lasky. A ze musia svoje zivoty spojit aj po lete. Je vidiet ako im je spolu dobre. Krasa. Dakujem za preklad.

  2. Tom je v tomto skutočne veľmi otvorený, už mu nevadí ani to, ak sa to dozvedia rodičia. Je však evidentné, že lúčenie bude pre oboch veľmi bolestivé. Láska… Budú si to musieť užiť, kým sa dá. A potom… uvidíme. Ďakujem za časť, bola úžasná ako vždy.

  3. To byla nádhera ! Konečně si oba začínají uvědomovat,že to není jen o fyzické přitažlivosti. Líbí se mi jak se mezi nimi jejich vztah rozvíjí. Děkuju za překlad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics