Who am I? 77. (2/2)

pokračování
Po chvilince už leží za mnou a tiskne se ke mně zezadu. Zajede mi rukou mezi půlky a začne mě od sebe trošku roztahovat. Potom prstem zakrouží kolem mého vstupu.
„Ne, ne, takhle ne,“ vydechnu. Odsunu se od něj a lehnu si na záda. „Takhle… Chci na tebe vidět.“ Roztáhnu od sebe nohy, jak to jenom zvládnu a za kolena si je přitáhnu k tělu. Pootočím k němu hlavu. Svůdně se na mě usměje.
„Okay,“ vleze si mi mezi nohy a trošku mě k sobě ještě přitáhne. Podzvedne si mě. Rukou mi začne znovu přejíždět po vstupu.
„Jo… Zajeď do mě,“ zaprosím a snažím se na něj zadeček ještě trochu víc vystrčit. Zajede do mě hned jedním prstem. Začne s ním uvnitř mě kroutit a zajíždět s ním dál. Roztřesou se mi kolena a tělem mi projede podivný záchvěv. Naskočí mi husí kůže. Sevřu ho a hlasitě zakňučím.
„Ještě, Bille…“ požádám ho zoufale.

BILL

Když vidím, jak se chvěje, jak žádá víc a chce mě v sobě, jsem snad ještě tvrdší. On mě tak lehce vzruší. Všechny myšlenky na toho hloupého Američana vypouštím. On nám nebude kazit náš vztah. I když jsem si zezačátku myslel, že jsem tohle všechno pokazil, je to dobré – aspoň bych řekl – a jsem za to neskutečně rád. Vyslyšel jsem jeho prosbu a zajel do něj dvěma prsty. Začal jsem s nimi jen jemně a pomalu zajíždět. Nechtěl jsem, aby ho to moc bolelo, i když bolest žádal.

„Mmhh,“ oddechne nahlas a stáhne mě. „Ještě, broučku. Zatlač pořádně.“ Sehnul jsem se k němu a začal jej líbat a laskat jazykem v okolí penisu. Prsty jsem zajel dál.
„Ouh,“ zakňučí a začne k sobě tisknout stehna. „Ještě jeden, prosím… Prosím…“ dýchá splašeně.
„Tak se trošku uvolni, lásko,“ vydechnu a zajedu o něco hlouběji. Je tak chtivý. Bývá takový často, ale takhle jsem ho snad ještě neviděl. Trochu se posune, přitáhne si nohy víc k tělu, čímž na mě víc vystrčí zadeček. Začne zhluboka dýchat a lehce svírat mé prsty, až se začne po troškách povolovat.
„Tak, to je ono,“ usměju se a vytáhnu z něj prsty. Sehnu se a flusnu mu přímo na vstup. Trošku to rozetřu a potom se začnu třemi prsty cpát dovnitř. „Mhh, jsi tak uzoučkej…“
„Mmmh,“ zakňučí na souhlas. Chytne si nohy jednou rukou a druhou se pohladí po spodní straně stehna. Poté si přejede přes varlata a pohladí mě po ruce. „Zasuň je tam.“ Je na to tak dokonalý pohled. Skousnu si piercing mezi zuby a zasunu do něj prsty naráz. Druhou rukou mu jemně stisknu varlata a konejšivě mu začnu přejíždět po kořenu penisu.
„Bille,“ zasténá hlasitě, načež se prohne. Přirazí se proti mým prstům, jako by snad chtěl, aby ho to bolelo. Začne mě uvnitř sebe horlivě mačkat a svírat. Hruď se mu splašeně zvedá a on slastí kňučí.

„Šššš,“ zašeptám a začnu do něj prsty přirážet. Druhou ruku přesunu na jeho bok a trošku ho držím. Zakroutím prsty a jako bych je od sebe roztáhnul.

„Au,“ zafňuká a sevře mě. „Ještě, ještě…“
„Ale bolí tě to,“ brouknu nejistě.
„Ale tu bolest mi způsobuješ ty. Je to nádherná bolest, Bille,“ chytí se mě za koleno. „Už bych tě chtěl v sobě. Chci, abys mě pořádně pomiloval bez ohledů na to, jak budu křičet. Chci tě cítit uvnitř sebe.“
„Zatraceně, Tome,“ povzdechnu a skousnu si spodní ret. Ještě několikrát do něj zajedu prsty. Snažím se zajíždět co nejhlouběji. Přichytí mě za ruku a vytáhne mi ji, načež spustí nohy dolů. Chytí se za penis a začne po něm přejíždět. Vmáčkne se mi zadečkem mezi stehna a chytí mě za penis. Začne dělat to samé, co ve vaně. Přimáčkne k sobě naše penisy a začne je o sebe třít a společně je honit. Z pootevřených rtů se mu ozve povznesený sten. Hned na to zvrátí hlavu. Opřu se mu jednou rukou o stehno a zakloním hlavu.
„Mhh, chci tě, tak moc tě chci,“ vzdychnu. Začnu mu do dlaně trošku přirážet, a tak se třu i o jeho penis.
„Přidej, broučku,“ zašeptá do prázdna a stiskne nás oba silněji. Poslechnu ho a přidám. Musím si olíznout rty, mám je tak vyprahlé. Roztáhne nohy víc a začne do mě taky narážet. Byl celý tak mokrý, že jsem po něm přímo klouzal. Najednou přestane a poodšoupne se. Spojí naše penisy špičkami a začne jen nepatrně pohupovat boky.

„Ohh, ne, ne, já se udělám dřív, než se s tebou stihnu pomilovat,“ usměju se. Nad tím se udýchaně usměje. Ještě párkrát se o mně otře, až mě pustí. Šoupne se dál po posteli a hlavu si položí na polštář. Druhý mi podá. Jen se na něj děkovně usměju a nadzvednu mu boky a polštář mu dám pod prdelku. Potom mu roztáhnu nohy a ještě se k němu nahnu, rukama se zapřu vedle jeho hlavy. Je tak neodolatelný, naprosto dokonalý. Ani se mi nechce věřit tomu, že budeme zase jedním. Navíc, že smím já být v něm. Je to pro mě hodně důležité a krásné. Nevím, jak to popsat. Vážím si toho.

„Miluju tě,“ koukám mu do očí, „ani nedokážu vstřebat to, že se s tebou budu zase milovat, lásko,“ líbnu ho na rty.
„Já to vstřebávat ani nemůžu. Jsem tak vzrušený, že nedokážu ani přemýšlet,“ zasměje se tiše a polibek mi oplatí. „Projeď mě pěkně tvrdě, broučku.“ Jen ty jeho řeči… Jsem šílený, šílený z něj.
„Hmm, neříkej to, nebo tě… uhh,“ povzdechnu a políbím ho. Chytnu si penis a žaludem mu přejedu po vstupu. Pomaličku do něj začnu pronikat.
„Myslím to vážně,“ vzdychne. Najednou mě popadne a silně mi stiskne rameno. „Bože.“ Ne, ne, ne! Nesmím se ještě udělat. Jsem z něj tak vzrušený. Jak mě stáhnul kolem žaludu, myslel jsem, že se okamžitě udělám.
„Sakra,“ zalamentuju a snažím se zasunout trošku dál. Podívám se mu do očí.
„Přitlač,“ vzlykne. Vjede mi rukou do vlasů a stiskne mě u kořínků. Zavře oči, zvrátí hlavu a z úst se mu vydere hlasitý sten.
„Oh, jo, jo, jo,“ začnu šeptat a zajedu ještě hlouběji. To horko a ten tlak mě snad zabije. Je to tak strašně silné. Prudce ze mě sundá ruku a chytí se pelesti. Zatne zuby a sykne. Trochu mě sevře, ale ihned se zase snaží uvolnit, abych mohl dál.
„Chytni mě, chytni,“ vzdychnu a zajedu ještě dál. Neudržím se a přirazím, zajedu do něj až po kořen. „Bože!“ skoro až vyjeknu. Připadám si jako zfetovaný. Je to tak dokonalé být v něm. Tenhle pocit mi nenahradí nic. Tom se najednou celý prohne a zakřičí. Rukou sjede po pelesti a chytí se krajů postele. Hlasitě funí a kňučí. Obličej mu polil pot. Skloním hlavu a nahlas vydechnu. Tak tohle jsem přehnal.

„Tome, lásko, já… promiň,“ pošeptám a kouknu se na něj. Ale on jako by moji omluvu přehlédl.

„Šukej mě, bože, šukej mě, Bille,“ vzdychne roztřeseně. Jo, chci tě šukat, ale bolí tě to, a to já nechci.
„Bolí tě to,“ řeknu a zamračím se.
„Ale… krásně. Ty mě… bolíš,“ vydechne trhaně. „Prosím, lásko.“
„Já tě tak chci, ale nechci, aby tě to bolelo, víš,“ přejedu mu dlaní po těle a začnu se pomalu pohybovat.
„Ale já chci, aby to bolelo. Chci tě pořádně cítit,“ zasténá a snaží se proti mně přirazit.
„Dobře,“ řeknu a dychtivě ho políbím. Přirážím do něj zatím pomalu a zlehka, ale postupně přidávám. Už zezačátku začal docela hlasitě sténat. Hlasitěji než obvykle. A čím víc jsem přitvrzoval, tím přidával na decibelech. Miluju, když je tak hlasitý, když se projevuje. Je to tak upřímné a procítěné. Ale já se držím, nechci řvát. I když si asi prokousnu brzo ret. Měl jsem co dělat, abych nekřičel. Bylo to až příliš. Měl jsem každou chvilku pocit, že se udělám, ale držel jsem se. Trošku jsem přidal. Ale po chvilce jsem z něj úplně vyšel. Prohlédl jsem si ho a skousnul si spodní ret. Zase jsem do něj prudce zajel až po kořen. Tom zařval snad na celý barák. Chytil se oběma rukama pelesti a přitáhl se trochu k ní. Byl celý zpocený. Nahlas jsem oddechoval. Stisknul jsem jeho boky v dlaních a tvrdě přirazil znovu.
„Kurva,“ zasténám nahlas a pohodím hlavou. Na jednu stranu už si přeju, aby to skončilo a já si ulevil. Mám pocit, že prasknu. Ale na druhou nechci skončit, chci tenhle pocit zažívat pořád. Začal jsem do něj přirážet v určitém tempu. Snažil jsem se vyhledat ten jeho bod.

„Přidej, Bille, přidej,“ křičel po celé místnosti a přirážel se na mě. Roztáhnul jsem mu víc nohy a zapřel se mu víc vedle těla. Přirážel jsem ještě víc. Jeho penis se mi otíral silně o bříško. Sklonil jsem se a políbil ho.

„Bože, miluju tě… Ohh…“ zavřel jsem oči a skousnul si silně spodní ret. Díky tomu, jak se držel silně pelesti, hýbala se s námi celá postel.
„Miluju tě, miluju, lásko… Ještě… Šukej mě,“ sténal. Jednu ruku z pelesti přesunul na mé rameno a začal ho opravdu silně mačkat, jako by si chtěl vybít bolest, kterou cítil on. Líbilo se mi to. Chtěl jsem, aby se projevoval.
„Joo,“ vykřikl jsem, když jsem konečně začal silně vrážet do toho bodu. Bylo příjemný, když se mi špička otřela o jeho prostatu. V tu chvíli začal křičet jako pominutý. Absolutně se neovládal a očividně se o to ani nesnažil. Nejen, že ho slyšel celý barák, muselo ho slyšet celé sídliště.
„Kurva, mrdej mě!“ zařve. Takový nikdy nebyl, ale o to víc se mi to líbí. Konečně se naprosto uvolnil, řekl bych. Zaryje mi silně nehty do ramene. Když si uvědomí, co dělá, ruku stáhne a vezme polštář. Začne ho silně tisknout. Začnu přirážet ještě rychleji. Nahlas vzdychám a křičím jeho jméno. Musím to přejít, musím, stejně se teď soustředím na něco jiného, a to jen na něj.
„Kam… kam s tím?“ vzdychnu nahlas a prohnu se trošku v zádech. Nechám ho sjet po polštářku trošku dolů a chytnu jej za boky, skoro si ho na sebe až nasadím a tvrdě přirážím dál.
„Do-do mě,“ vydechne roztřeseně. Zakrouží boky, silně mě stáhne, a když se ke mně prudce přirazí, zakřičí a bouchne pěstí do nočního stolku. Je tak šíleně divoký. Strašně mě to vzrušuje.
„Ahhh!“ zařvu, jak mě stáhne. „Sakra, ještě, udělej to znovu!“ Silně mě stáhne a s křikem se prohne v zádech. Bolestí se mu zkřiví obličej. Poodtáhnu se, chytnu pevně jeho penis do dlaně a začnu ho uspokojovat. Prudce a rychle mu ho honím, mačkám a všelijak mu masíruji žalud. On mě uvnitř sebe stahuje a přiráží na mě.
„Vyser se na mě. Teď se udělej ty. Chci to v sobě,“ vzdychne a snaží se mi sundat ruku z penisu.
„Ne, uděláme se nastejno… To zvládneme,“ zakňučím a sevřu ho v dlani víc. Snažím se na něj pořád přirážet tak, abych se mu otíral o prostatu.
„Přirážej trochu víc, prosím,“ zakňučí a dál mě svírá. Čumáčku, to bys musel tu prdelku trošku uvolnit.
„To… to nejde,“ oddechnu. Snažím se víc, jak to jen jde. Svíral mě tak, jak jen dokázal. Sténal už zase tak hlasitě. Začalo mu cukat v penisu.

„Řekni mi, až budeš, jo?“ usměju se zadýchaně a pokračuju. Zajedu, co nejhlouběji to jde, a jen krátce a rychle do něj zajíždím. Jednou rukou mě chytí za paži a začne mi do ní rýt nehty. Druhou se chytil tyče od nebes. Celé jeho tělo bylo v jednom ohni, chvělo se a lesklo se potem. Svíral mě uvnitř sebe tak intenzivně, až bolestí křičel. Dech se mu začal zkracovat.

„Já-já… Už-už,“ zakřičí a přirazí se proti mně. Zaklonil jsem hlavu a snažil se dýchat pravidelně, ale nešlo to. Začal jsem skoro až vřískat. Podíval jsem se na něj. Měl tak dokonalý výraz v obličeji. Byl k sežrání. Byl tak propocený a udýchaný. Já jsem pootevřel dost pusu a přivřel oči. Několikrát jsem do něj prudce přirazil. Ucítil jsem to silné mravenčení v podbřišku. V penisu mi cukalo, bolelo mě to, byl jsem plný. Chytnul jsem mu penis co nejpevněji a tvrdě pumpoval.
„Tome… Už!“ vykřiknu a dorazím až na samý konec. Pak už jen pomaličku přirážím, jen tak něžně do něj zasouvám a snažím se ze sebe všechno dostat. Mrzí mě, že ho to bolí, ale on si to tak přál. Já vím, jaká je to slast a bolest zároveň. Nedá se to popsat. Snad toho nelituje.
„Kurva, au…“ křikne bolestně. Celý se zkroutí v křeči a začne mi na bříško stříkat sperma. Celé jeho tělo se napjalo a on mě silně sevřel. V penisu mu tepalo a on ze sebe dostával další a další dávky sperma. Oproti jindy toho najednou bylo tolik.

„Mhhh, mmm,“ oddechoval jsem jen spokojeně. Byl to tak dokonalý pocit. Jen to, že ho to bolelo, mě bolelo snad i za něj. Skousnul jsem si spodní ret a snažil se vnímat ten pocit. Naplnil jsem mu snad celý zadeček. Podíval jsem se, jak mám zacákané bříško. Přejel jsem si po té nadílce prstem a potom si ho strčil do pusy. Tomovi vytékalo sperma ze zadečku. Hlasitě oddechoval, hruď se mu splašeně zvedala. Byl chudáček tak zpocený. Ještě párkrát mě sevřel, až se uvolnil. Položil si ruce na obličej a snažil se uklidnit. Opatrně jsem z něj vyšel, lehnul jsem si vedle něj a přitáhnul si jej k sobě. Konejšivě jsem ho objal a začal ho hladit.
„Ššš,“ šeptal jsem mu tiše. „Miluju tě, víš to?“
„Já-já tebe taky,“ šeptne. Otře si rukou trochu zadeček, protože mu z něj stále vytéká moje nadílka. „Budu muset do sprchy…“
„Jo, já bych měl jít taky,“ pošeptám, „jsi okay? Bolí tě to hodně?“ pohladím ho něžně po zadečku.
„Asi… asi ho mám na 5 kusů,“ pousměje se trošku a začne se zvedat. Ach jo. Dělal jsem jen to, co chtěl. Ale asi jsem se měl víc ovládat.
„Mrzí mě to,“ provinile sklopím oči. „Můžu jít s tebou, nebo chceš jít raději sám a vystřídáme se?“
„Pojď se mnou,“ usměje se na mě. Vyleze z postele. Udělá dva kroky a najednou upadne. Zatraceně! Co je mu? Co se mu stalo? Co když jsem mu něco udělal?
„Tome,“ vydechnu a hned k němu dojdu. „Co je ti?“
„Dobrý, dobrý. Jen se mi zamotala hlava. Bylo to moc silný a vstal jsem brzo. To je dobrý,“ zasměje se trochu a začne se hrabat na nohy. Co jsem to jen udělal…
„Ne, počkej,“ chytnu ho a obejmu ho. Donutím ho sklopit hlavu. „Chvilku takhle zůstaň, jo?“ pohladím ho po týlu a krční páteři.
„Jsem v pohodě,“ šeptne, ale nechá se. Zdá se, jako by se mu líbilo, když ho tak hladím. A proto v tom pokračuju.
„Nechci, abys mi zkolaboval,“ líbnu ho zhruba tak na třetí krční obratel. „Tak půjdeme, okay?“ řeknu pak. Zvedne hlavu a kývne. Chytí se mě za ruku a rozejdeme se do koupelny.

Hned si zalezeme do sprchového koutu. Spustím na nás spíš vlažnou vodu.

„Děkuju ti za to… Bylo to nádherný,“ pošeptám mu.
„Strašně mi to chybělo,“ pousměje se a pohladí mě po tváři.
„Vážně? No, mně taky… Abych pravdu řekl…“ brouknu a semknu rty k sobě. „…už se těším, až si to prohodíme a… zase se ti odevzdám.“ Jo, chci se s ním zase milovat. Ale mám obavy, že to bude těžší než takhle. Možná si vzpomene na to, jak… spal s ním a… Oh ne.
„Jo,“ šeptne a dál mě jemně palcem hladí po tváři. Začnu ho něžně líbat. Obejmu ho kolem pasu a sjedu mu rukama na ten bolavý zadeček a začnu mu ho omývat. Snažím se být co nejjemnější.
„Mrzí mě, že tě to bolí.“
„Chtěl jsem to. Nic si z toho nedělej,“ líbne mě a odtáhne se. Něco tady není v pořádku. Začne mi oplachovat bříško od svého sperma. Jen se nad tím pousměju a opláchnu mu potom zadeček. Celého ho trošku omyju a opláchnu vodou. Dělám to strašně rád. Když se ho můžu dotýkat, opečovávat si ho, je to pro mě slast.
„Tak…“ brouknu, když je čistý. Pro změnu mě začne omývat on. Když ze mě všechno smyje, pohladí mě po ruce a vypne vodu.
„Jdeme ven?“ zeptá se.
„Jo,“ šeptnu a pomalu vyjdeme. Vzájemně se osušíme. Když je Tom suchý, přejde k umyvadlu, dá si pastu na kartáček a začne si čistit zuby. Pousměju se a ještě dám ručníky na sušák.
„No a já mám kartáček v taštičce, takže moment,“ usměju se a doběhnu si pro něj.

Vyštrachám ho v kosmetické taštičce a zase se za ním vrátím. Stále stojí u umyvadla a zubí se na sebe v zrcadle. Znovu si několikrát přejede přes přední zuby a zase se na sebe zazubí. Když mě zpozoruje, pobaveně se usměje a vyplivne pastu. Zakroutím nad tím s úsměvem hlavou a stoupnu si vedle něj. Trošku do něj strčím a zasměju se. Dám si na kartáček trošku pasty a začnu si také čistit zuby. Vypláchne si pusu a hodí kartáček do kelímku. Poté ke mně zezadu přistoupí a obejme mě kolem pasu. Položí si hlavu na moje rameno a skrz zrcadlo mě s úsměvem pozoruje. Nevydržím to a usměju se na něj do zrcadla i přesto, že mám pusu plnou pasty. Pak se zasměju a rychle skloním hlavu k umyvadlu. Ne, nesmím mu poprskat zrcadlo. Dočistím si zuby, vypláchnu si pusu a kartáček si dám k tomu jeho.
„Mhh, drž mě u sebe, prosím,“ zašeptám spokojeně a přivřu oči. Stáhne kolem mne paže pevněji a dá mi pusinku na rameno.
„Budeme mít krásný svatební fotky,“ šeptne náhle. Ah, jsem tak rád, že o tom uvažuje. Kdyby tak věděl, jak mě to těší.
„Jo,“ šeptnu a přitisknu se k němu. „Jak by sis to všechno představoval? Chceš to jen v rodinném kruhu nebo něco… velkého?“
„Na tom mi nezáleží. Kdyby ses chtěl vzít ve Vegas v nějakém pajzlu, klidně. Pokud se budeš chtít vzít někde u moře na nějakém ostrově, tak klidně taky. Je mi jedno, kdo tam bude. Hlavní je, že tam budeš ty,“ usměje se. Zasměju se. Jde jej nemilovat?
„Jsi tak úžasnej,“ pošeptám tiše. „Ještě si o všem promluvíme, ale jsem stejného názoru jako ty.“
„Jdeme si lehnout?“ zeptá se a jemně mě políbí na klíční kost, přičemž mě pohladí po podbřišku.
„Jo, pojďme,“ pošeptám a nahnu trošku hlavu. Je mi to tak příjemný. Ještě párkrát mě políbí, až mě nasměruje ke dveřím. Aniž by se ode mě odlepil, začneme se prapodivným způsobem přesouvat do ložnice. Rukama mu sjedu na boky a přichytím se ho.

„To je můj první Silvestr a Nový rok, který pro mě byl… dokonalý a užil jsem si ho. Vlastně stále si ho užívám,“ usměju se.
„Teď už takové budou všechny. Budeme je trávit spolu až do smrti. Jako mladí si budeme užívat, jako starší si je budeme užívat s dětmi, až je v noci budeme budit kvůli ohňostroji, a jako staří spolu budeme koukat na televizi. Ale vždycky budeme spolu,“ zabrouká mi něžně do ucha. Zavřu oči a zastavím se. Jen nahlas oddechnu.

Nesmím se rozbrečet, ne. Všechno bych pokazil. Ale tohle se nedá jen tak poslouchat. Napřed mě požádá o ruku, pomiluje se se mnou, a teď mi říká, jaký bude náš život. Mluví o dětech. Bože můj, tohle stvoření mi seslal sám Bůh nebo nevím. Je tak dokonalý. Nikdy předtím jsem si nedokázal představit, že bych se oženil, že bych se s někým usadil, protože by mě nenapadlo, že by mě někdo chtěl. Dítě jsem si přál vždycky, ale nenapadlo mě, že on by ho se mnou snad chtěl mít. Přijde mi, že zmužněl a dospěl. Je to muž mých snů. Už to není kluk. On je naprosto vyspělý, inteligentní a perfektní.

„Co se děje?“ poodtáhne se a pohladí mě po boku. Hned mi dá starostlivě pusinku na tvář. Je to až neuvěřitelné. No uznejte, který chlap vám řekne tohle?
„Nic, Tomi,“ zase se k němu přivinu a pohladím ho i takhle zezadu po tváři. „Jen… děkuju.“
„Za co děkuješ? Co se děje, miláčku?“ vydechne nechápavě. Pootočím se k němu a ruce si položím na jeho hruď. Zadívám se mu do očí.
„Za to, že jsi,“ vydechnu a políbím ho. Chvíli na mě nejistě kouká, až se pousměje a sklopí pohled. „Něco ti povím, hm?“ usměju se na něj. „Nikdy jsem svůj život nebral příliš vážně. Jak jsi sám poznal, nevedl jsem ho ani nějak dobře, a hlavně jsem ho neměl nijak v lásce. Nezáleželo mi na něm. Ale teď je všechno jinak, a to jen díky tobě. Zamiloval jsem si život a víš proč? Protože jsi to ty,“ pošeptám mu.
„Někdy si opravdu říkám, že je mezi námi nějaká telepatie,“ zašeptá s úsměvem. Pohladí mě po tváři a s veškerou něhou mě políbí.
„Je, jsem si tím jistý,“ usměju se a stejně tak mu to oplatím, „a teď honem do postele, nebo mi nastydneš,“ pohladím ho po zadečku.
„Můžu spát nahej?“ usměje se nevinně. „Asi bych ty boxerky nesnesl.“
„Pokud budu moct spát nahej i já, tak jo,“ zasměju se.
„Mmh, ty vždycky,“ zavrní a nasaje mi spodní ret.
„Jo?“ svůdně se pousměju a olíznu mu rty. Kývnutím potvrdí pravdivost svých slov. Zatlačí mě až k posteli a shodí mě do ní. Vleze si ke mně. Hned se zachumlám do peřiny a vlezu si na svou stranu. Nadzvednu peřinu, aby si ke mně vlezl. Bože, jak mi tohle chybělo. Zaleze ke mně, obejme mě kolem pasu a podívá se mi do očí.
„Dobrou noc,“ pošeptá s úsměvem. Mhh, konečně budu klidně spát.
„Dobrou noc,“ pohladím ho. Tom mě lehce políbí na rty a položí se. Proplete si se mnou nohy. Ještě chvíli se na mě sladce dívá, až zavře oči a s úsměvem na tváři během chvilky usne.

Kdyby se mě někdo zeptal, zda vím, jak vypadá dokonalost, řekl bych, že je to on. I když pro něj je i tohle slovo slabé. On je mnohem víc.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: Janule

11 thoughts on “Who am I? 77. (2/2)

  1. jediné čo môžem povedať: WHAT THE FUCK? 😀
    Takto toto bola brutálna časť!  😀  ja som z toho skoro zemrela 😀

  2. No moje nervy , taková akce no sem myslela ,že mě odvezou! nádhera!!! ,, Kdyby takové byly i jinné díly , to by byla paráda! ;-)))

  3. Bože to byl snad nejdokonalejší díl ze všech! Nemám slov vážně naprosto dokonalý a perfektní!

  4. Ach, to je tak dokonalé <3 Vážně… Na konci mi tak slzely oči dojetím <3 !
    Uplně se tu rozplývám =)

  5. OH můj Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je naprosto dokonalé!!!!!!!!! Celý tenhle dvojdílek byl tak dokonalá že se nemůžu dočkat dalšího dílu!!!!!!!!!! Prostě úžasné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 Opravdu hodně dokonalé!!!:-)) Úplně ten konec mě dostal, takové to Tomovo doznání, jak si to představuje ten život s Billem a tak…:-) Nááádhera ♥ Miluju to!!!♥

  6. no krásný to bylo, ale Christian měl dělat ještě větší drama mezi nima, když už si na něj oa tak krásně vzpomínali 🙂

  7. Nyááááá!.. TO bylo naprosto slaďoučký a dokonalý zároveň.. Jsi úžasá a Povídkla Who Am I je prostě nejlepší ze všech!.. Hrozně se mi líbilo jak moc byl Tom vrušený.. =)) A s Billem.. Bylo to prostě nádherný.. a jak krásně tam potom vyprávěl jejich budoucnost.. To bylo tak procítěné!.. =DD A jsem ráda že už nemysleli na toho debilního Christiana.. Jen doufám že budeš psát další povídku až tahle skončí.. ♥! Ale doufám že ještě pár nádherných dílků bude a nemůžu se dočkat té svatby!.. 😀 Doufám že napíšeš i líbánky.. =33!

  8. ja naozaj neviem čo k tomu povedať, pretože dokonalosť je slabé, veľmi slabé slovo O_o tento diel som prečítala celý s očami bez prestávky prilepenými na obrazovke, nevnímala som ani kamošku čo mi niečo asi 10 minút hovorila xD proste niečo úplne úžasné, je to jedna z najlepších poviedok aké som kedy čítala :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics