Who am I? 77. (1/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

TOM

Jakmile si mě Bill vezme do úst, kousnu se silně do rtu. Tak dlouho se mě nedotýkal, nelíbal mě, nemilovali jsme se. Neměl jsem sakra dlouho sex. A poslední byl… Christian. Ne, nesmím na něj myslet. Christian je minulostí. Musím na něj zapomenout jednou provždy. Už nikdy víc… Pohladím ho po vlasech a oddechnu. Začne mi kouřit jen špičku. Dopomáhá si při tom trošku rukou. Spokojeně u toho vrní a funí nosem. Mám chuť ho vzít za vlasy a začít mu přirážet do pusy, protože tohle se nedá vydržet. Jenomže nemůžu… On je Bill, ne Chris. Musím být něžný a opatrný. Raději vypletu prsty z jeho vlasů, abych mu je nevyrval, a chytím se polštáře. Zhluboka se nadechnu, podívám se na to, jak mi cucá špičku a zase se bezmocně položím. Na tohle se nedá koukat.

„Bože…“

Prohne se v zádech a začne se trošku vrtět. Rty po chvíli semkne víc k sobě a zastaví se. Piercingem se začne cpát do té droboučké skulinky a jen zlehka mě saje. Nevím, jestli je tohle moje noční můra, nebo jsem už v nebi sexu. Sjedu nehty po prostěradle a hlasitě vzdychnu. Začnu si usilovně kousat ret, abych se udržel. Prohnu se v pase a lehce pohnu boky. Tome, drž se. Nemůžeš ho popadnout a ošukat. Je to Bill. BILL! No tak, chlape… Hlídej se… Dýchej…

„Mhh,“ vzdychne tiše a sjede mi až ke kořenu. Má mě v puse naprosto celého. Chytne mě pevně za boky a trošku si mě k sobě přitáhne. Začne mě kouřit celého. Jakmile se ale dostane k žaludu, přejede po něm něžně zuby.
„To už… Ne, to nejde vydržet,“ zasténám a hlasitě vydechnu vzduch, který jsem se v sobě pokoušel udržet. Zafuním a přitáhnu si na obličej polštář. Zakousnu se do něj. Mám tendenci k sobě tisknout stehna. Vyndá mě z pusy.

„Křič, chci tě slyšet,“ řekne takovým tichým tajemným hlasem. Přejede mi po penisu dlaní a přitiskne mi ho k bříšku. „Budeš mi přirážet do pusy, hm?“ usměje se a vezme mi polštář. Co se to s ním děje? Takový nikdy nebyl… Dokazuje si něco? Myslí na Christiana a chce být za každou cenu lepší? Proč tohle dělá? Nikdy si to nenechal, nemá to rád. Nadzvednu se a zadívám se na něj. Nechápu ten výraz, nechápu to chování… Vezme si mě pomalu zase do pusy a upne ke mně oči také. Chvíli ho pozoruji, jak si mě začne do pusy zasouvat zase tak hluboko. Jazykem mi přejede po žaludu a přivře oči. Bill. Ne Christian. Raději od něj odvrátím pohled a položím se. Dám si ruku za hlavu a začnu pozorovat strop. Možná se chová normálně a jenom jsem mu chyběl, tak je ochotný udělat cokoli, aby se mi to líbilo. Co když si jen něco namlouvám… Ale co když opravdu myslí na to, jaký jsem měl sex s Chrisem. Normální člověk by to přece udělal… Bill ale po chvilce přestane. Co to zase dělá? Podívám se na něj. I on ke mně zvedne oči.


„Je to špatně, že?“ vydechne. Jo, je to špatně. To bychom jinak nebyli my.
„Co by mělo být špatně?“ dělám blbého. Opřu si tělo o lokty.
„Tohle, co jsem dělal,“ povzdechne skoro až smutně.
„Děláš to dokonale jako vždycky. Jen si to snažím užít,“ pousměju se. Pohladím ho po tváři. Nadechne se, jako by chtěl něco říct, ale raději zase na prázdno vydechne.
„Jo, dobře. Jen mi to tak nepřijde,“ šeptne a začne mi ho honit. Skvěle… To si ho můžu vyhonit rovnou sám. Povzdechnu a položím se. Jak se mám spokojit s honěním a kouřením, když jsem byl zvyklý na sex. Byl jsem uvnitř něj a dělal ho šťastným. Miluju, když se mě dotýká, ale tohle mi nestačí. Snažím se vzdychat, abych mu dal najevo, že se mi to líbí, ale skutečnost je taková, že vlastně ani nemám na tohle myšlenky. Teď už ne. Vážně tohle nechápu. Dřív jsem při sexu nebyl schopný přemýšlet. Nechtěl jsem nic jiného, než jen šukat, šukat a šukat. A teď? Řeším tu takové píčoviny a ani se nemůžu udělat. Skvělý. Fakt dokonalý.
Sklopí hlavu a povzdechne.

„Nechci si na něco hrát… Jestli se ti to nelíbí, tak to řekni. Já ti přece udělám to, co budeš chtít. Stačí říct jediné slovo. Řekni si jak, a já to udělám. Já…“ No dobře, nebudeme si na nic hrát? Fajn. Jsme zasnoubení, budeme spolu žít. Tak ať žije upřímnost…

„Tak se přestaň takhle chovat. Přestaň říkat, abych ti přirážel do pusy, když to nemáš rád. Chci svýho Billa, ne toho, kterej se tu snaží nevím o co,“ vyčtu mu. Sklopí zrak a kývne.
„Nemyslím to špatně,“ pošeptá skoro neslyšně, „ale jo, máš pravdu, prostě budu to já,“ broukne.
„Necháme to asi raději na jindy, hm?“ posadím se a začnu ho pozorovat. Už to stejně ztratilo své kouzlo. Je to o ničem. Mysleli jsme, že to dokážeme, ale očividně ne. Christian bude stále překážkou. Šli jsme na to moc rychle.
„Ne, já jsem chtěl…“ koukne se mi do očí. Pozvednu obočí na znamení, aby to dořekl. „Chtěl jsem se s tebou taky pomazlit, taky ti udělat dobře a místo toho všechno kazím.“ Připadá mi, jako by snad měl brečet. Povzdechnu a přišoupnu se až k němu.
„Netrap se tím. Trochu zvolníme. Asi na to jdeme moc rychle. Tohle chce čas,“ pošeptám a obejmu ho. „Asi jsem to celé přehnal a šel na to moc rychle.“ Asi celé naše zasnoubení je velká chyba… Už nevím, co je správné a co špatné. Všechno se začíná vymykat kontrole.

„Já jsem na to v tom případě šel rychle taky. Ale jak se má člověk udržet a ovládat, když mu tolik chybíš, tolik tě chce a potřebuje tě,“ vydechne a přitulí se ke mně. „Já se prostě jen bojím, že něco pokazím. A pak to dopadne přesně takhle – kazím to ještě víc.“

„Ale nekazíš… Je to jenom moc těžký. Šli jsme na to přirozeně jako vždycky, jenomže se staly věci, kvůli kterým se to nevede už stejně jako předtím,“ povzdechnu a zavřu oči. Všechno je špatně. Sakra… Začne mě hladit po pažích a bocích.
„Chce to asi vážně čas. Prostě dělat všechno přirozeně a nemyslet na nic z toho, co bylo a co bude. Chce to myslet na to, co se aktuálně děje. Bude to těžký, ale my to zvládneme,“ zvedne ke mně hlavu.
„Co když jsme udělali chybu,“ šeptnu. Nemám odvahu se na něj podívat.
„V čem?“
„V tomhle všem… V tom zasnoubení. Mám strach, že-že se všechno pokazí,“ dostanu ze sebe sotva slyšitelně. Chytne mě za bradu a zvedne mi hlavu tak, aby mi viděl do očí.
„Nemusíš si mě brát, já tě k ničemu nenutím. Máme ještě spoustu času, broučku. Ale já věřím tomu, že se nic nepokazí, a pokud ano, vyřešíme to. Jen bych nerad, abys toho litoval.“
„Já toho nelituju. Jen z toho mám strach. Bylo to tak rychlé… Stáli jsme tam a já to na tebe vybalil, aniž bych si to rozmyslel. Jsem za to rád. Těší mě už jenom ta představa, že budeme svoji, ale… Přestávám rozeznávat, co je správné a co špatné. Začíná toho být za dnešek už moc,“ začnu si mnout spánky, jako bych si tím snad mohl lépe utřídit myšlenky.
„A to je právě ten čas, kdy by sis měl jít lehnout, hm?“ pohladí mě něžně po tváři. „Potřebuješ si odpočinout. Dneska toho pro nás bylo dost.“

Něco na tom bude. Vyspím se z toho a zítra zase bude všechno fajn.

„Asi máš pravdu,“ pousměju se a dám mu pusu. „Jen musím počkat, až se ten dole uklidní.“
„Mám ti od toho pomoct?“ usměje se sladce.
„Jak mi asi tak chceš pomoct?“ zasměju se a líbnu ho na ty usměvavé rtíky.
„Jen takhle seď,“ usměje se a oplatí mi to. Začne mě zlehka a něžně líbat. Dalo by se říct, že až hravě. Rukou mě začne uspokojovat.
„Řekl jsem ‚uklidnit‘, ale tohle je taky fajn,“ usměju se. Pohladím ho po zádech a přivinu si ho trochu víc k sobě, abych se mohl lépe dotýkat jeho sametové pokožky.
„Bolelo by tě to,“ šeptne do polibků a pokračuje. Penis mi v dlani stiskne pevněji.
„Tohle už taky začíná trochu bolet,“ zafuním a pohladím ho po boku. Přitisknu se k němu, odtrhnu se od jeho rtů a začnu ho líbat na krku. Potřebuju cítit jeho pokožku a jeho vůni, abych si udržel myšlenky jenom u něj. Je to Bill, Tome… Jediný člověk, kterého miluješ. On je ten jedinečný. S ním chceš strávit zbytek života. Tohle je on… On je to stvoření, které ti stálo po boku v dobrém i zlém. Odpustil ti všechny hříšné činy, a teď je tu proto, aby tě i nadále dělal šťastným. Nesmíš se tak chovat… Tohle je tvůj Bill… Konečně mi to začalo docházet a téměř jsem cítil, jak mi všechno v hlavě začalo secvakávat.

„Miluju tě. Miluju tvojí pokožku,“ zašeptám. Něžně ho kousnu do ohryzku.

„Já tebe taky,“ povzdechne a dál mi v dlani penis svírá, vyjíždí prudce nahoru a dolů, přičemž mi nikdy nezapomene stisknout pevněji špičku a aspoň na ní zakroužit. Vzdychnu do jeho pokožky a zakousnu se mu do krku. V dlani mu sevřu bok. Klekne si ke mně blíž a znovu vyhledá moje rty. Začne mi mocně sát spodní ret a jazykem ho ošetřuje vždy hned po tom, co mi ho jemně skousne. Mám chuť ho taky líbat. Chci ho kousat. Celkem silně mu skousnu na oplátky horní ret a zakňučím, jelikož mi přimáčkne penis. Sundám mu ruku, načež si kleknu. Trochu ho zakloním a obkročmo se na něm usadím. Přejedu mu jazykem po rtu a znovu do něj kousnu. Cítím, jak začíná natékat.
„Mmm,“ zabručí spokojeně, i když trošku pusu našpulil, jak ho to zabolelo. Rukou se mi začal cpát znovu do klína. Já mu ji však zachytím a odtrhnu se od jeho rtů, abych mohl promluvit.
„Můžu se třít o tvoje bříško?“ zašeptám nesměle a podívám se mu do očí. Pomalu ho položím na záda. Mám chuť si ho ohnout a milovat se s ním, ale nevím, zda to je vhodné.
„Samozřejmě,“ usměje se, a hned si mě k sobě přitiskne. Chytne mě za týl, aby měl zase moje rty na blízku, a začne mě líbat. Trochu povylezu, zapřu se mu rukama u hlavy a zůstanu nad ním klečet. Jednou rukou se chytím za penis, stáhnu si předkožku a začnu špičkou penisu jezdit po jeho bříšku.

„Mmmhh,“ pootevřu víc rty a zavzdychám mu do pusy. Cítím, jak mi vlhne špička a on to musí cítit také. Hraje si s mým jazykem i mimo ústa, pořád ho saje, sem tam ho dokonce skousne jemně mezi zuby, a hned ho svým ale pohladí. Rukama mi sjede po bocích, a nakonec je zmáčkne. Hladí mě po žebrech a trošku se sám prohýbá v zádech. Lehce se na něm usadím, otřu se mu o bříško i varlaty a vzdychnu. Šoupat se po tom jeho hladkém bříšku mě snad dovede do hrobu.

„Sss,“ usykne, když se otřu i o něj, „tři se, tak dokonale vlhneš,“ zašeptá. Mám ale v plánu něco lepšího. Neúmyslně jsem tak nějak provokoval i jeho. Zvednu se, a když se narovnám, flusnu si na penis. Pár slin steče i na Billův podbřišek. Začnu po sobě sliny roztírat. Pootevře rty a zůstane se na mě dívat.
„Pokračuj, pokračuj,“ šeptá a jen mě hladí po stehnech. Oh, ono ho to vzrušuje. Skousnu si ret, abych se neusmál, a začnu si ho honit. Honím si ho tak dlouho, dokud nenaberu plný objem. Přejedu si prstem po lesknoucí se špičce. Když zjistím, že na mě stále kouká, prst si olíznu.

„Dej mi ten prstík, prosím, chci tě ochutnat,“ kouká na mě prosebně. Znovu si zakroužím po vlhkém žaludu a poté mu prst přistrčím ke rtům. Hned pootevře pusinku a začne mi prst olizovat. Nakonec si ho vezme do pusy a saje ho, cumlá a sjíždí ho jazykem.

„Mhh,“ spokojeně funí nosem. Chvíli sleduji ten jeho blažený výraz. Začne se mi motat hlava. Rychle vydechnu a nadechnu se. Popolezu po něm výš. Nechám ho hrát si s mým prstem. Druhou rukou si přichytím penis a mokrým žaludem začnu kroužit po jeho pravé bradavce. Slastně vzdychnu.
„Ahhh,“ vzdychne a prohne se pode mnou. Chytne mě za zadek, ale pak mi vyjede na boky a stiskne je. „Oh, ježiši, to je úžasný,“ usměje se.
„Jo?“ zasměju se udýchaně. Přesunu se k druhé bradavce a začnu intenzivněji tlačit svůj žalud proti tomu studenému piercingu. Chytím se za vlasy a zakňučím. „To je taková slast…“ Chtěl jsem ho vošukat, ale teď bych se nejradši nechal vošukat já. Nechal bych se snad roztrhnout vejpůl. Bože můj… Tolik ho chci. Chci ho v sobě mít.
„Nejen pro tebe,“ povzdechne. Začne mi dlaní přejíždět po podbřišku. Přestanu se hýbat. Vezmu mezi prsty jeho piercing a protočím ho. Poté se druhou chytím za penis a začnu se tlačit špičkou na kuličku v jeho piercu. Zkouším si ji zatlačit alespoň kousek do močové trubice. Najednou se mi to povede.

„Ouh,“ zakňučím nahlas a prohnu se v zádech. Chytím se ho za rameno a zaryji mu do něj trochu nehty. „Au, bože,“ zasténám. Pustím ho a bezmocně na něj dosednu.

„Tome,“ vydechne nahlas a chytne mi pevně penis. Začne po něm rukou rychle přejíždět.
„Jsem tak vzrušenej. Jsem úplně… nadrženej jako nikdy. Chci cítit bolest. Nechal bych se snad rozervat vejpůl,“ zasténám. Chytím ho za ruku a silně si ji na penis přimáčknu.
„Co chceš, abych udělal?“ podívá se mi do očí a stiskne mi penis ještě o trochu víc.
„Cokoliv. Hlavně s tím přestaň. Chci si to ještě užít,“ zakňučím a sundám mu ruku. Přitlačím si rukou penis mezi jeho první svaly a začnu pohybovat pánví. Ještě víc zatlačím a zafňukám. „Jsem už úplně v prdeli.“
„Já to vidím,“ šeptne a nechá mě. Jen se snaží pohybovat. „Sakra, chápeš, jak jsem z tebe v háji já?“
„Chci, abys byl v háji úplně totálně jako já, lásko,“ zakňučím se zavřenýma očima. Začnu přirážet a třít se intenzivněji. Skousnu si silně ret a zafuním. Vyjede mi rukama po břiše a hrudi. Když mi vyjede na bradavky, začne je tisknout mezi prsty.
„Nemám k tomu daleko. Už jsem zase tvrdý,“ vzdychne tlumeně. Přestanu se hýbat a sáhnu dozadu. Jakmile nahmatám jeho tvrdý penis, oddechnu. Přejedu po něm dlaní a párkrát zapumpuji rukou, dokud ho nestisknu u kořene. Bylo by tak krásný ho mít v sobě, znovu ho cítit. Chtěl bych zase zažít tu nádhernou bolest, a jak do mě přiráží.

„Ohh, ne, ne, teď ty,“ vzdychne a chytne mě za boky. Přitáhne si mě k sobě ještě blíž a nasaje mi špičku do pusy. Rukama mi začne sjíždět po stehnech a mačká je z vnitřní strany. „Mhh,“ pomlaskává spokojeně. Musím to alespoň zkusit. Co když chce třeba taky… Pokud řekne ne, nic se nestane. Ale kdyby svolil, bylo by to…

„Lásko,“ vzdychnu. „Chtěl-chtěl bych…“ Nemůžu to přes vzrušení ani vyslovit.
„Co?“ vyndá mě z pusy a začne mi kmitat po špičce jazykem.
„Bože,“ zakňučím a chytnu se u kořínků vlasů. Začnu si tahat za copánky. „Chtěl bych tě v sobě. Kdybys mě… pomiloval… Bylo by to tak… Oh, bože… Chtěl bych se od tebe nechat tak tvrdě vošukat,“ vzdychám z posledních sil. Vykulí trošku oči.
„To bys vážně chtěl? Já… já to klidně udělám, jen… překvapils mě,“ usměje se sladce.
Strčím si prst do pusy a skousnu ho. Otřu se mu varlaty o hruď a se zavřenýma očima zakňučím: „Prosím…“
„Máš tady gel?“ přitiskne mi penis k bříšku a tiskne jej.
„Ne, nechci gel. Chci tě už v sobě. Chci, aby to zas tak krásně bolelo,“ zafňukám. Už nejsem ani schopný otevřít oči. Poslední síly vynakládám na to silné vzrušení. Není lehké to udržet.
„Bože můj,“ vzdychne. „Jak… jak to chceš?“
„Jakkoliv. Chci, abys byl celý ve mně,“ otevřu oči. Nejlepší to bude asi vleže. Svalím se z něj na bok. Nejsem schopný mu ho ani kouřit. Třu si penis už i vlastními stehny.
„Chceš to takhle? Dobře,“ broukne.
pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics