Tak už?

autor: Rose

Zdravím, Twincesťačky. Tohle je volné pokračování na mou jednodílovku „Soused na zabití“. No jo no… ukecaly jste mě. :DDDD Sice z toho vícedílovka nebude, ale snad vám tímhle udělám radost. 🙂 Pokud někdo „Souseda“ nečetl, ani nemusí, pochopí to i tak. Tak si to užijte. 🙂

Tom

22. března. Ten den si budu navždy pamatovat. Tehdy jsem ho poprvé uviděl. Ale nezačalo to zrovna jako v nějakém romantickém filmu, kde se dvojice spatří a ihned se zamiluje. Ne, já blbec to hned pokazil. Spletl jsem si pohlaví. Myslel jsem si, že Bill, jak se mi později neochotně představil, je holka, a plácl jsem ho přes zadek. No, ale na druhou stranu jsem ho musel zaujmout, jinak by další den nepřijal pozvánku na mé skoro-rande ve formě doučování u mě doma. Jsme sousedé, takže se ani nemohl vymluvit na to, že to má daleko. Já totiž bydlím ve druhém patře a on ve třetím.

Začalo to úžasně. Dokonce mi dal po chvíli mého vtírání se šanci, že bychom mohli být spolu. Jenže to znamenalo utrum. Na jeho slova: „Dnes ani v nejbližší době žádný sex,“ v životě nezapomenu. Slovo znásilnění mi v tu chvíli bylo víc než blízké, ale ovládl jsem se a trpělivě čekal. Protože jsem se do mého Billa skutečně zamiloval, stačilo mi jen líbání, vodění se za ruce a mazlení. Dokonce jsme se navzájem představili i našim rodičům. Ti jeho to vzali v pohodě. Věděli, že je Bill gay a byli rádi, že ho nechci jen využít. Jeho táta mi totiž pak v soukromí velice taktně naznačil, že kdybych mu ublížil, tak mi zláme všechny kosti v těle. Milý to chlap. 😀 Ale pak už to bylo v pohodě. Moje mamka z naší lásky zprvu moc nadšená nebyla, ale pak to přijala, a teď je Bill jako její druhé dítě. Skoro si občas myslím, že ho má raději než mě. 😀


Dohromady jsme se tedy dali 23. března. Den po našem seznámení. A dnes je 22. června. Zítra to bude přesně čtvrt roku, co jsme spolu. A Bill mi dal slib, že se se mnou bude milovat až po čtvrt roku vztahu. Ne, že bych myslel jen na sex, ale tříměsíční abstinence pro kluka, který dřív vymetal každý večírek a na každém se vyspal alespoň se třemi dívkami, je vážně k nevydržení. No jo, býval jsem lamač dívčích srdcí. Ale změnil jsem se a jsem za to rád. Zpočátku mě sice hodně často napadalo, že bych si užil s jinou a jemu to prostě neřekl, ale jak bych se mu pak mohl podívat do očí? Do těch nejkrásnějších čokoládových kukadel, ve kterých se tak často ztrácím, a které tak moc miluju.

Bill

Stál jsem před zrcadlem a nespokojeně jsem se pozoroval. Moc dobře mi docházelo, co je zítra za den. Naše čtvrtroční výročí. Tom už se jistě těší na naše poprvé. To já taky, ale začínám pochybovat. Co když se mu nebudu líbit? S ohromnou pečlivostí jsem se oholil, vytrhal jsem si obočí a odlíčil jsem se. Pak jsem si se sevřeným srdcem šel lehnout, ale kupodivu se mi podařilo usnout už kolem jedenácté.

Další den ráno

Ve spěchu jsem se nasnídal a vyrazil jsem ke kadeřnici. Bylo teprve půl deváté. Objednal jsem se tak brzo, abych se nestřetl s Tomem, protože ten takové ranní ptáče není. Jednou jsem za ním zašel kolem půl jedenácté ráno, ale jeho mamka mi řekla, že ještě spí.

„Ahoj Bille, tak co to bude?“ usmála se na mě Katherine. Je to moc milá dvaatřicetiletá žena s roztomilým sedmiletým synem Rickem. Stříhá a barví mě od mých třinácti let.

„Ahoj Kathy, rozhodl jsem se pro změnu. Chtěl bych dredy.“ Katherine se na mě nejdřív udiveně podívala, prohlížela si mé vlasy a obličej, ale pak se zářivě usmála.

„Bude to vypadat skvěle. Nejdříve ti to dobarvím. A udělám ti i pár platinových dredů zespoda.“ Pak se pustila do práce.

Tom si před měsícem místo dredů nechal udělat rasta copánky. A navíc mi poslední dva měsíce pořád říká, jak by mi dredy slušely. No, tak mu udělám radost, ale sám mám z toho tak trochu smíšené pocity. Ale co, vlasy budu mít pořád dlouhé, barvu stejnou, jen budou mít trochu jiný tvar.

„Tak, hotovo, Bille,“ usmála se na mě Kathy do zrcadla po třech a půl hodinách práce.

„Wow… děkuju mockrát,“ vydechl jsem. Vypadalo to úžasně. Zaplatil jsem a vydal jsem se zpátky domů. Po cestě mi zapípala SMSka. Byla od Toma.

‚Ahoj lásko, tak jsem se konečně vzbudil. 😀 Budu na tebe čekat kolem sedmé u mě. Už teď se těším. Miluju tě, Tom.‘

„Ten blbeček bude za pár týdnů vstávat v jednu,“ rozesmál jsem se a začal odepisovat.

Tom

Netrpělivě jsem očekával jeho odpověď, přičemž jsem jen v boxerkách a v tričku upíjel ze své kávy. Když mi přišla SMS, ani jsem se nepodíval, od koho je. Bylo mi to jasné.

‚Dobré ránko, ty ospalče. 😀 Určitě přijdu. Bude to NAŠE noc. Taky tě miluju, Bill.‘

Ach… věřili byste, že tenhle andílek je jen a jen můj?

Kolem šesté jsem se začal připravovat. Rudé růže byly připraveny ve váze, jahody se šlehačkou byly v ledničce, do půl hodinky by měla přijít donáška pizzy. Ne, skutečně, jahody se šlehačkou je pro mě to nejsložitější jídlo. Na nic víc si netroufnu.

Oblékl jsem si volné modré džíny a bílé tričko se zlatým nápisem v hip-hop stylu, jak to mám rád, rasta jsem si nechal rozpuštěné, ale čelo jsem překryl bílou, látkovou čelenkou a kolem krku jsem si uvázal palestinu. Navoněl jsem se a zkontroloval jsem, zda jsou kondomy a lubrikant připraveny v mém nočním stolku. Poté, co dorazila pizza, jsem si sedl na gauč, spojil jsem ruce a nervózně jsem si prohlížel podlahu.

Bill

Nastalo velké dilema. Netuším, co si vzít na sebe. Začal jsem se připravovat už v pět, vlasy byly hotovy, takže jsem se jen nalíčil. To bylo čtvrt na šest. Ale pak jsem se nějak zasekl u skříně s oblečením. Teď je půl sedmé a já pořád nevím, co na sebe.

Najednou mi, ale padl pohled na černou koženou bundičku a na bílé těsné džíny, a bylo vybráno. Na džíny jsem si dal okovaný stříbrný pásek, pod bundičku černé tričko s bílým potiskem, prohlédl jsem se v zrcadle s o něco vyšším sebevědomím než včera, a pomalu jsem sešel schody do druhého patra. Polknul jsem a roztřeseně jsem zazvonil. Dveře se otevřely téměř vzápětí. Jako by Tom čekal přímo před nimi. Ohromeně na mě zůstal zírat s pusou dokořán. Já jsem se nervózně usmál: „Ehm… ahoj, Tome.“

„Wow,“ vydal ze sebe, „asi jsem slepý.“ Demonstrativně si protřel oči. „Tvoje krása mě oslepila. Bille, ty vlasy… To je úžasný.“

Uculil jsem se. Byl jsem moc rád, že se Tomovi líbily.

„Ty vypadáš taky nádherně,“ políbil jsem ho. Tom se na mě zářivě usmál, přitiskl si mě k sobě a skousl mi spodní ret, který vzápětí nasál. Já jsem mu jazykem kroužil kolem rtů, než si můj jazyk zuby přidržel a vsál ho do svých úst. Líbali jsme se vášnivě a ani nevím jak, ale najednou jsme seděli u něj v pokoji na posteli a já mu svlékal tričko. Strčil jsem do něj, aby si lehl, a začal jsem jeho vypracované bříško zasypávat letmými polibky. Má bundička byla dávno dole a Tom mi stáhl i tričko. Bylo tak úchvatné cítit jeho obnaženou pokožku na mé. Tomův hlavní cíl byl v další chvíli můj krk. Jazykem si k němu přes bradu razil cestu, a když se k němu konečně dostal, jemně mě na něm kousl a pak po něm přejížděl rty. Zaklonil jsem hlavu a rozepnul mu pásek od džín. Pomalu jsem mu je sundal a on roztáhl nohy, abych mezi ně mohl vklínit své a položit se na něj celou horní polovinou těla. Trochu jsem se zavrtěl a on tlumeně zasténal. Došlo mi, o co jde. S pyšným úsměvem jsem se mu podíval do klína, a bouli, která se tam moc hezky rýsovala, jsem dlaní párkrát pohladil.

Tom

„Sakra, Bille…“ zasténal jsem. Povolil jsem mu pásek a stáhl ty zatraceně sexy džíny. Bílá Billovi neuvěřitelně slušela. Chvilku jsme se o sebe jen otírali, ale to ani jednomu moc dlouho nestačilo. Když jsem mu stáhl jeho černé boxerky a uviděl jsem jeho chloubu, sám jsem ztvrdnul ještě víc, pokud to bylo vůbec možné. Ani on neotálel a sundal mi mé červené boxerky. S toužebným pohledem jsem jeho penis pohladil po celé délce a natáhl jsem se do šuplíku pro lubrikant. Trochu jsem si ho dal na prsty a Billa jsem otočil na břicho. Pak jsem mu roztáhl noty, vklínil jsem se mezi ně a posadil jsem si ho do kleku na sebe. Nadzvedl jsem mu zadeček a kolem jeho vstupu jsem prsty začal kroužit. Pak jsem do něj pomalu dostal první prst. Svaly se kolem něj stáhly, ale Bill vydechl: „Pokračuj.“ Chvilku jsem se tam s jedním prstem pohyboval a pak jsem přidal i druhý. Sevření moc nepovolilo, ale já věděl, že ani nepovolí. To na tom bylo to vzrušující. Rukou jsem jemně chytil jeho chloubu a táhlými pohyby jsem ho přiváděl k šílenství. Alespoň to tak podle jeho sténání vypadalo. Prsty jsem vytáhl, vzal jsem si kondom a nasadil si ho.

„Lásko, podívej se na mě,“ vybídl jsem Billa. On se tedy otočil a já v jeho očích uviděl touhu, očekávání, ale i jiskřičku strachu. Jemně jsem ho pohladil po tváři a políbil. „Neboj se, bude se ti to líbit. Kdyby tě to bolelo, řekni.“ A následně jsem do něj vstoupil. V tu chvíli se ze mě vydral hlasitý sten. To těsno… To horko… Oh bože… Počkal jsem, aby si Bill zvykl, a pak jsem se rozpohyboval a stejnou rychlostí jsem zpracovával i jeho penis. Za malou chvilku už jsem cítil, že se blížím k vrcholu.

„Už…“ skoro zakřičel Bill a ve mně zažehl malý plamínek naděje, že vyvrcholíme spolu. A taky že ano. Ve chvíli, co jsem se udělal, vykřikl a vyvrcholil také. Chvilku jsem v něm ještě setrvával, ale pak jsem z něj vyklouzl, sundal jsem si kondom a vyhodil ho. Bill spokojeně ulehl na mou hruď a zavřel oči. Najednou bouchly dveře.

„Ahoj zlato, jsem doma. A vedu návštěvu.“ A do háje. Máma. A jakou návštěvu, sakra? Ani jsme nestačili zareagovat, jen jsem přes nás přehodil deku a mamka už vlítla do pokoje jako uragán, hned za ní Billovi rodiče. To je vtip?

„Tome – jé, pardon, kluci,“ vyhrkla.

„Bille…?“ nedůvěřivě se na něj podívala jeho máma. Jeho táta radši rychle zabouchl a já jen zíral na dveře, ve kterých před chvílí stáli. Vyděšeně jsem se podíval na Billa, ten mi pohled opětoval a najednou se začal smát jako blázen. Sice jsem to nejdřív nechápal, ale co, začal jsem se smát taky. Na jednu stranu bylo fakt směsné vidět ty rozpaky našich rodičů, ale na druhou stranu… No… Nechtělo se mi z postele vylézt ze dvou důvodů. Jedním bylo, že jim nechci stát tváří v tvář, ale ten druhý důvod byl o mnoho hezčí. Chtěl jsem tu s mým černovlasým andělem ležet už napořád.

Úúúf, to byla teda pořádná fuška. 😀 Takhle dlouhou povídku jsem ještě nikdy napsala. 😀 Tak co, udělala jsem vám radost? Doufám, že ano. 🙂
Rose

autor: Rose

betaread: Janule

15 thoughts on “Tak už?

  1. tak to bylo dokonalé!! jsem moc ráda žes udělala pokračování 🙂 woow. 😀 ten konec byl super 😀 že rodiče 😀
    a mně rozhodně radost udělalas 🙂 😀

  2. No radost jsi nám rozhodně udělala. Ten konec byl opravdu nejlepší, vážně se ti to povedlo.
    Bylo to fajn, jak se tak oba připravovali a šlechtili pro toho druhého.
    opravdu skvělé, co jiného dodat 🙂

  3. Ďakujem, radosť si mi určite urobila, bola som zvedavá čo sa po štvrťroku stane. Billova zmena účesu a premýšľanie čo si obliecť bolo milé a Tomova reakcia krásna 🙂 Koniec… no stane sa smola, ale tak rodičia to prežijú a časom budú odolnejší 😀
    Skvelé.

  4. Krásně napsaný :-))) Radost velikáá :-)) mmm sem ráda že sem se dočkala pokráčka 🙂 užasný .-)

  5. tohle pokráčko mě velmi bavilo 😀 zpříjemnilo mi to náladu :D! děkuju!:D bylo to velmi zábavné xD:D skvělý.=)

  6. ooooh to bylo božííííí..ted jsem si to četlůa ve škole a pořád sem se musela usmívat jak blbeček a pískat radostí atd. :DDD no náádheraaa..mooooc velkááá pochvalaaa :)))))

  7. úžasný. ano určitě jsi mi udělala radost a to velkou. A já zase doufám že tebe potěší konstatování že tvoje povídka mě zase na chvíli přitáhla k TWC 😀 ( já jsem totiž před nějakou dobou přesedlala na HP slash)
           takže jen tak dál 😀

  8. [1]: Děkuju mooc. 🙂
    [2]: Njn, dočkal. 😀
    [3]: Wow… děkujuuu :))
    [4]: Nakonec jo, no. 😀 Dííky. :))
    [5]: To jsem ráda, děkujii. 🙂
    [6]: Přesně, rodiče to zvládnou. 😀 A děkuju moc. 🙂
    [7]: Veliká, jo? Tak to je dobře. 🙂
    [8]: Super, že tě pobavilo. :DD
    [9]: Musela sem to tim koncem trochu odlehčit. 😀
    [10]: Děkujuuu. :))
    [11]: To měli asi ve škole radost. :DD Ale jsem ráda, že se ti to líbilo. 🙂
    [12]: Jojo, to je poučí. 😀
    [13]: HP slash mám taky ráda, ale TWC je lepší. :)) Jsem ráda, že jsem tě přitáhla na TWC. 😀 🙂

    Děkuju mockrát za všechny komentáře. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics