Cigareta

autor: Doris

Ahoj miláčkové… mám jen pár slov na začátek. O tuhle povídku mě poprosil můj miláček Marwin. Jednou mi hodil na FB na zeď fotku, kde Tom Billovi připaluje cigaretu (určitě tu fotku všichni znáte. Tuším, že to bylo z Comet, kdy měl Bill panenkovský look. Můj oblíbený. Jen vyžehlené černé vlasy)… no a požádal mě, abych mu na ten obrázek napsala povídku. Souhlasila jsem, ale pouze za předpokladu, že se bude jednat o twincest. Jelikož Marwin je známý především svojí zamilovaností do Adama a tak, i povídky, které zbožňuje nejvíc, jsou právě ve spojitosti s Adamem. I takové sice rada píšu, ale to už musí být, aby mě něco na to popadlo 🙂 Jenže můj miláček souhlasil, a tak konečně se dočkal… no a vy si to můžete přečíst taky 🙂 Takže… vraťme se v čase 🙂 Doris


Tady je pro názornost ta fotka, ještě k tomu těžce twincestní 😀 J. :o)


„Jo dneska to vidím na dobrej a dlouhej večer.“ Zkonstatoval uznale Georg, když se usadil do křesla v rezervovaném VIP boxu a otáčel se po lidech, kteří již zde byli. Po dlouhé době si kluci mohli užít trochu zábavy, a tak se rozhodli jít do jednoho z klubů. Bill nebyl úplně nejnadšenější, ale uznal, že trochu povyražení mu jen prospěje. Nešlo o to, že by se nechtěl bavit, šlo spíše o to, že neměl náladu sledovat při zábavě svého o deset minut staršího bratra.
„Tak to si piš.“ Olízl si Tom rty a odkýval Georgův výrok, aniž by se na něj podíval. Stál vedle jejich křesel a svým ostřížím zrakem hledal nejvhodnější roztomilou tvářičku s ještě vhodnějším dekoltem a pozadím. Usadil se vedle Billa až poté, co zkonstatoval, že dnešní večer bude skutečně kvalitní, jelikož hned při své první bleskurychlé obhlídce uviděl několik adeptek.

Bill protočil očima. Nemohl si toho nevšimnout. Vlastně… si toho všímal v poslední době více než častěji. Ani sám nechtěl, ale prostě… všímal. A moc dobře věděl proč. Byl naštvaný sám na sebe a ten vnitřní tlak uvnitř sebe sama ho neskutečně frustroval.

„Tome, můžeš toho nechat?“ Zavrčel u dredáčova ucha podrážděně a škrtnul zapalovačem, aby si připálil cigaretu. Tom se na něj otočil a lehce se usmál.
„Čeho? Kopl jsem tě pod stolem? Promiň.“ Jemně ho pohladil po koleni v domnění, že ve svém dalším sondování prostoru nezaznamenal, že fyzicky odrovnal svého bratra. Bill byl jasný adept na okamžité modřiny při sebemenším ťuknutí. Bill se napnul, když se ho Tom dotknul, a zároveň ihned s výdechem povolil, když Tomova dlaň znovu zmizela pod stolem.
„Ne nekopl.“ Zakroutil hlavou a lehce vzdychnul. Raději se zadíval do stolu a pusu si ucpal brčkem ze svého drinku. Tohle vlastně ani nemělo cenu. Co mu chtěl vyčítat? Že se Tom chová jako vždycky? Že má zájem o dívky? Vždyť na tom mu nemohl nic vyčítat. To byl prostě Tom. Byl kluk, a navíc až příliš dobrý na to, aby toho nevyužíval.


Tom lehce nakrčil čelo. Všimnul si, že se Bill chová v poslední době jinak, než byl zvyklý. Původně se ho chtěl zeptat, zda mu začíná období menstruace, ale nakonec si to rozmyslel, jelikož vycítil, že by to Bill nevzal jako vtip, ale jako velice brutální urážku, a hodil by po Tomovi svou milovanou žehličku na vlasy, a následně by se vztekal, že se mu rozbila kvůli Tomovi.
„A co se děje?“ Zeptal se, aby si náhodou jeho bráška nemyslel, že se Tom vůbec nezajímá. I když věděl, že odpověď bude opět stejná, a už si v hlavě i sám odpověděl.
„Nic.“ Zakroutil Bill hlavou a usmál se, aby tomu nasadil trochu přesvědčivosti. Bingo!!! Zajásal v duchu ironicky Tom. Opět se trefil.
„Jeeeee… tak támhleto musím mít.“ Vyskočil najednou Gustav až polekaně nadskočila i dvojčata. Otočili se směrem, kam Gustav kouká, a znovu zaraženě stočili zrak na bubeníka.

„Doufám, že myslíš tu holku s dost dobrou postavou a ne tu svítící paruku, co vyhrála na baru za panáky.“ Ozval se Gustav a nedůvěřivě si Gustava prohlížel. Blonďák jen zakroutil pusou a lehce se ošil.

„Vy se vůbec neumíte odvázat. Je to skvělej úlet. Jdu si to vyhrát a při té příležitosti s ní prohodit pár slov.“ Oznámil všem Gustav a odkráčel. Tom s Billem na sebe jen zaskočeně pohlédli, a vzápětí se rozesmáli.
„Nemyslel to vážně, že s tím chce chodit na hlavě, že ne?“ Otočil se na ně Georg s rukou ukazující kamsi do prostoru, kde byla předpokládaná Gustavova momentální pozice, a tvářil s maximálně vyděšeně.
„Jsem si jistej, že to myslel smrtelně vážně.“ Přikývl Bill a znovu si upil z drinku.
„Jo… bejt tebou, se ztratím dřív, než tě začne přemlouvat, aby sis to pořídil taky.“ Zanotoval s Billem Toma a Georg zbledl.
„Jo, máte pravdu… mizím. Jdu lovit do davu.“ Horlivě přikývl basák a vypálil rychlostí světla a zmizel mezi tančícími těly. Gustav to míval ve zvyku. Přemlouvat Georga na každou ptákovinu, která ho zrovna napadla. Na dvojčata to ani nezkoušel, jelikož nechtěl riskovat Billův hysterický záchvat, při kterém vypadal, jako že ho za chvíli klepne, a ani Tomovu pěst na svém nose. Dvojčata náhle zůstala sama a Bill o to víc znejistěl.

„No… asi bys taky měl jít na lov, jinak ti žádná nezbyde.“ Zamumlal Bill a jen koutkem oka kouknul na Toma. Ten ho propaloval doslova rentgenovým pohledem, jako by se snažil vyčíst z Billa cokoliv, co mu tají.

„Nezájem. Teď mám jinej problém.“ Pokrčil rameny a pořádně se napil. Bill se zatvářil nechápavě.
„Jakej problém?“ Zakroutil mírně hlavou.
„Tebe.“ Odpověděl jednoduše Tom a Bill se tak málem utopil ve svém posledním loku.
„Cože? Proč? Co jsem provedl?“ odložil svoji skleničku Bill a zavrtěl se, aby se mohl víc otočit na Toma. Přece mu nic neudělal, ne?
„Něco mi tajíš. Něco s tebou je a nechceš mi říct co. A já vím, že jsi podrážděnej na mě. Jako bych za to mohl já.“ Ujasnil Tom, jako že kolem toho nebudou brouzdat. Bill mlčel. Jen lehce cuknul pohledem, a vzápětí ho vrátil zpátky na Toma. Bylo to ale jasné znamení, že se Tom neplete. Nic ale neříkal. Billa to znervózňovalo ještě víc a zalovil znovu po svojí cigaretě. Ruce se mu lehce chvěly rozrušením, a tak po čtvrtém neúspěšném škrtnutí zapalovače mu Tom ochotně nabídl svůj. Bill si zapálil a vydechl oblak dýmu.

„Nehořím.“ Zašklebil se, když zjistil, že jeho cigareta hoří jen napůl.

„Správná kurva všechno roztahá.“ Pokrčil Tom rameny a lehce se ušklíbl. Bill šokovaně pootevřel pusu.
„Co jsi tím jako myslel?“ zatvářil se pohoršeně. Tyhle kdejaké výroky, co se cigaret týče, znal moc dobře, ale že je Tom použil zrovna teď, ho dost šokovalo. Nezlobil se, jen mu to přišlo… zvláštní. Tom neodpověděl. Jen trhnul obočím a olízl si piercing, což Billovi způsobovalo zatmění mozku.
„Mimochodem dlužíš mi postel.“ Dodal polohlasně a nezapomněl se při tom k Billovi důvěrně naklonit. Bill ho odstrčil a zatvářil se rádoby pohoršeně.
„Tak to prrr. To, že mi připálíš, nic neznamená. Navíc… kdybych měl jít do pořadníku… musel bych s tebou spát jakožto důchodce, a to už by zase kolaboval tvůj výkon.“ Zašklebil se. Potřeboval si rýpnout na fakt, kolika slečnám už Tom takhle připaloval.
„Dám ti VIP místo. Můžeš být v čele žebříčku.“ Namítl Tom a sledoval Billa potahujícího z cigarety. Lehce se ušklíbl. Tom si chtěl hrát? Bill sice nechápal proč, nebo co se děje, ale nahnul svůj obličej k Tomovu. Pomalu na něj vydechl kouř a svůdně našpulil rty.
„Dáváš mi návrh?“ zeptal se Tom s notnou dávkou erotiky v hlase.
„Sám jsi to chtěl, ne?“ Opáčil Bill stejným způsobem. Tom náhle zvážněl. Cítil, že tohle není sranda. Z Billovy strany určitě ne. A z té jeho?

„Vidíš… roztahal jsi to. Říkal jsem to.“ Ušklíbl se znovu po chvíli vážného ticha. Bill kouknul na svoji nedokouřenou cigaretu. Tom si koledoval. A teď to schytá. Típnul celý zbytek, vzal Toma za zápěstí a vytáhl ho na nohy. Tom překvapeně zamrkal.

„Co je?“ Nechápal, kam ho Bill vede a že má tak naspěch. Bill neodpověděl, jen rozrazil dveře kamsi do skladiště, kam by správně zákazníci vůbec neměli chodit, ale všem bylo jasné, že chodí a proč. Tom se zarazil, když skončil zády na zdi a Bill stál jen kousek od něj a zapíral se o stěnu.
„Eh… co… to…“ snažil se nějak udělat si jasno, ale bylo to zbytečné. Bill s ním nehodlal komunikovat. Tom ho konec konců vyprovokoval, a teď to měl. Případně se Bill ráno vymluví na opilost.

Natiskl svoje drobné tělo na Tomovo a umlčel ho svými rty. Dravě ho políbil a ani nečekal na nějaké reakce. Ihned si vybojoval vstup do Tomových úst. Jako by v něm všechno vybuchlo. Už dlouho si to jen představoval a teď to udělal. A miloval to. Rozpalovalo ho to, a zároveň z toho pocitu doslova tál. Tom byl zmatený. Jeho mozek náhle přestal fungovat. Nebyl schopný to pobrat, ale ani se bránit. Najednou to všechno dávalo smysl. Celé to Billovo chování. Sám sebe ale nechápal, že se mu to nepříčí. Nehnusí. Ba právě naopak. Chytil Billa za boky a natiskl ho na sebe ještě víc. Jeho ztuhnutí povolilo a on se zapojil do Billova líbání. To pro změnu překvapilo Billa. Jen se šťastně uculil a přidal na naléhavosti polibku. Sjel dlaněmi po zdi na Tomovy boky a stiskl je. Tiše zakňučel touhou po vlastním bratrovi. Chvíli zápolil se svými vlastními prsty, než se mu povedlo rozepnout knoflík na Tomových kalhotách. Tom se odtáhl a podíval se na Billa. Držel jeho obličej v dlaních a pozorně ho sledoval se zamlženým zrakem.

„Co chceš dělat?“ Vydechl černovláskovi na rty až Billovi naskočila husí kůže.

„Správná kurva všechno roztahá.“ Zatvářil se Bill naprosto nevinně a Tom mohl už jen sledovat, jak mu bráška mizí níž a níž k nohám. Vydechl a zapřel hlavu o stěnu, když jeho penis pohladil horký Billův jazyk. Tohle bylo trochu víc, než by ho kdy napadlo. Bill chvíli koukal nahoru na Toma a na jeho reakce, a jazykem jezdil po špice Tomova penisu. Držel ho u kořene a zřetelně cítil, jak Tomův úd postupně tvrdne. Bill si olízl rty a plivnul na Tomovy intimní partie. Dlaní sliny rozetřel a nezapomněl při tom vydat příjemně dráždivý tlak. Toma donutil zasténat a zavřít oči. Možná by si mohl představovat, že tohle teď dělá některá z těch blondýnek, které si vyhlídl, ale on to nechtěl. Snad ho vzrušoval i fakt, že tohle dělá Bill. O to víc zasténal a svoje prsty zabořil do havraních vlasů, když ucítil horko z Billových úst. Bill na nic nečekal. Tiskl jazyk na Tomův penis a v pravidelných intervalech si ho vpouštěl do krku a zase zpět. Rukou jezdil ve stejném rytmu i směru.

Tom stiskl černé vlasy a zalapal po dechu. Tohle bylo sakra dobré. Moc dobré. Užíval si ten pocit a narůstající tělesnou teplotu. Stejně jako významné pnutí ve slabinách vždy, když ho měl Bill opravdu hluboko v sobě. Na čele se mu tvořila vráska od slasti. Nespokojeně zakvílel, když ho Bill vypustil z pusy úplně a pracoval na něm pouze rukou. Hned ale zavzdychal spokojeností, když se Bill pustil do práce s jeho varlaty a špičku penisu mu dráždil krouživými pohyby palce.

„Ježiši, Bille…“ zavzdychal Tom a olízl si vyschlé rty. Vysychaly skutečně rychle. Bill se uculil a olízl celou délku od kořene po špičku, kde špičku jazyka vsunul do dírky, kterou každou chvíli očekával nadílku. Tom nevěděl, zda má dřív drtit Billovy vlasy, nebo zatínat nehty do stěny, či jenom sténat. Lehce hnul pánví proti Billovi, kterého si přidržel, aby mu necuknul, a dal mu tak najevo, aby ho vzal znovu do úst. Jelikož jeho vrchol se blížil. Bill poslechl a znovu si zacpal ústa Tomovým penisem. Pracoval na něm poctivě a spokojeně u toho mručel. Tom mírně přirážel proti němu.

„Už budu…“ Vydechl Tom a odlepil hlavu od zdi. Zadíval se na Billa a chytil ho za bradu. Jen dvěma prsty ho přidržoval a Bill ustal v pohybech. Jen poslušně pootevřel víc ústa a nechal Toma zajíždět dovnitř samovolně. Svoje čokoládové oči upíral do těch dredáčkových a lehce je přivřel, když na jazyku ucítil podivnou chuť. Věděl, co to je. Ani se nehnul a nechal Toma se kompletně vyprázdnit do svých úst. Teprve když z nich Tom vyjel a zmoženě se znovu opřel o zeď, Bill všechno polknul a postavil se na nohy. Nevěděl teď, co říct nebo udělat. Bylo to spontánní jednání a nevěděl, jak teď Tom zareaguje. Tom se na něj usmál a přitáhl ho k sobě. Naklonil se, aby ho mohl políbit, ale zabránila mu v tom Billova dlaň.

„Ucítíš to. Je to trochu nechutný.“ Pousmál se Bill potěšen tím Tomovým gestem.
„Seru na to.“ Zakroutil Tom hlavou a Billa políbil. Uznal to… nic z toho mu nevadilo. Ba naopak. Líbilo se mu to a neměl už ani myšlenku na nějakou holku na jednu noc. Měl Billa… A měl ho na celý život.

„Miluju tě.“ Kníknul Bill trochu bojácně, když se od Toma odtáhl a pohladil ho po tváři. Tom se usmál a políbil Billa na čelo, když si zapínal kalhoty.

„Já vím… svůj cigaretovej pořadník ruším. Stačíš mi na tom seznamu ty.“ Usmál se a ruku v ruce zamířili zpátky ke stolu, aby smočili vyprahlé rty. Bill se spokojeně usmíval. Pochopil to. Tom už je jen jeho.

autor: Doris

betaread: Janule

22 thoughts on “Cigareta

  1. neasiii moje oblíbená hláška o kurvě :D:D:D tu používáme v partě běžně a furt 😀 a povídka je úžasná..!:) že tys tam byla a jen to všechno přepisoval z toho jak ti to twincata vyprávěli co?

  2. Toto bol dokonalý orgazmus úplne so všetkým. Dokonalé… Uf, teraz to už len musím nejako rozdýchať…

  3. Podobný nápad a styl děje už jsem viděla zpracovaný několikrát a v podobných povídkách… pro mě bohužel nic nového…

  4. Bill s vyzehlenymi, havranimi vlasy a Tom, jak mu zapaluje cigaretu… k tomu pekna povidka, co vic si muze clovek prat:-)

  5. Něco nového od Doris? Super =D A k tomu z mojí oblíbené akce..Bill tam byl k sežrání :)) Moc se mi to líbilo 🙂

  6. [5]: to ani nemelo byt nic noveho 🙂 Jak jsem psala….je to psane pouze na prani na tuhle fotku. A tudiz zpet do minulosti 🙂

    [3]: prave ze mi to taky pouzivame porad :DDD A co jineho pouzit na takovou fotku co :DD

    Janul tou fotkou jsi me zabila 😀 Jsem necekala :DDD Ale je to presne ona :DDD

  7. na to, že je to vlastně tak jednoduchej nápad, připadalo mi to až neskutečně záživný x)

  8. Tá hláška proste moja srdcovka 😀 dosť často mi ju pripomínajú ale FAKT neviem prečo.. no neriešim. Povioedka fkt cool a musím povedať , Doris , že obdivujem tvoju tvorčiu fasntaziu , ako dokažeeš spraviť poviedku len na základe jedného obrázka. Ja som to kúšala neraz a každý môj pokus zostal niekde hlboko zavraždený a zaprášený v zložke , ktorá mimochodom ani neviem kde sa anchádza a už nikdy myslím nebude dopísaná… Ale späť k tomu, tá časť s gustaom sa mi fakt lubila hej… Presne si viem predstaviť aka parochňa to asik bola 😀 Takže suhrn , poviekda na jednotku 😉

  9. jee, tak tohle bylo hrozne pekny! 🙂 jednoduchy dej, ale co z toho jde napsat je temer neuvěřitelný.. Pravda, tohle tema je sice starší, ale proč si nepřipomenout starší dobu, zvlást z téhle akce 🙂 líbilo se mi to a ten konec byl uzasny, jak odešli spolu. 🙂

  10. Jednoduchý, krásný, úžasný 🙂 Navíc je to ještě za dob starýho vzhledu, což mě vždycky odrovná, protože upřímně, zamilovala jsem si je jako dredatýho a černovlasýho … ne jako blonďáka a rastu 🙂 Miluju povídky z týhle doby 🙂 Skvělý, Doris 🙂

  11. Bylo to opravdu úžasný. I když tenhle děj už byl zpracovaný několikrát, pořád to mělo své kouzlo a efekt. Moc se mi to líbilo. Bylo fajn, jak se Georg rychle klidil pryč, když si šel Gustav pro tu paruku, bylo to opravdu super.
    A napsat povídku jen tak podle obrázku je fakt dobrý nápad. Vážně super Doris 🙂

  12. Jeee to byla hezka povidka…vtipna – lol uz vidim Gustava v te paruce. a jak se pral o to ze ta paruka je dobra 'ja si ju jdu vyrhat' – no smala sem se; a vzrusujicii..
    Mmhch ty posledni odstavecky… Mmm alespon vime za jakych okolnosti tahle fotka vznikla. Jo a mimochodem ta fotka awww jak ho Bill drzi …slintam tu na mobil jak nejakej slinta – ne ze bych tu fotku neznala ..jen ji proste miluju a zda se mi desne sexy a uzasna !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics