Side by side 2.

autor: Catherine


TOM

Nechápavĕ zamrkám a podívám se ještĕ jednou na problikávající obrazovku. Opravdu se mi to nezdá… Napsal to. Kurva! Zakroutím hlavou a podívám se na hodiny. Před chvilkou míjela malá ručička pětku, což znamená, že je akorát čas, abych šel domů.

Odhlásil jsem se z chatu, vypnul počítač a zvedl jsem se ze svojí kancelářské židle. Přešel jsem ke dveřím a zhasl svĕtla. Mám od práce pokoj. Alespoň pro dnešek.

***

„Ahoj lásko,“ otevřel mi dveře od domu Alex, můj přítel. Mhhh… Jak milé… Připravená večeře by se mi ale zamlouvala ještě víc. A kdyby mi řekl, co se stalo s Billem, že je najednou takový, byl bych ještě šťastnější.

„Ahoj,“ vydechnu a pohladím ho po zádech. Prošel jsem kolem něj a skopl z nohou společenskou obuv.
„Dĕje se nĕco…?“ objal mĕ Alex kolem boků a přitáhl k sobĕ do náruče. Vydechnu a zakroutím hlavou.
„Ne, jenom jsem mĕl tĕžký den v práci,“ vymaním se mu z náruče a pohladím ho po tváři. „…Já jsem jinak v pohodĕ,“ alespoň trošku se usmĕji. Samozřejmĕ, že v pořádku nejsem, ale můžu mu snad říct, že mĕ trápí kluk z chatu tím, co mi napsal? Jasnĕ, že můžu, ale nepovažoval by to za problém…
„Tak já ti můžu udĕlat masáž, hm? Uleví se ti…“
„Ne, dĕkuju. Jsi moc hodný, ale… Nemám na to náladu, promiň. Dám si nĕco k jídlu, půjdu do vany a lehnu si,“ políbím ho na rty a usmĕji se. Otočím se a jdu do patra ke koupelnĕ. A taky půjdu na chat. Za Billem, pro vysvĕtlení.



LittleB. je online

Pousmĕji se a olíznu si rty. Přesnĕ tohle jsem potřeboval. Aby se Bill přihlásil. Pravdĕpodobnĕ nemá cenu, abych mu psal první, ale… Chci vĕdĕt, co se stalo. A pokud myslel to, co napsal opravdu vážnĕ, je témĕř jisté, že první nenapíše. Klid, Tome, dejchej. O nic přeci nejde… Položím prsty na klávesnici.

Tom 19:12

Ahoj…

LittleB. 19:12
Ahoj. Tome… Musím ti vysvĕtlit to, co se stalo odpoledne. 🙁

Zamrkám. On je z toho smutný? Tak proč to kurva napsal?!
Skousnu si ret, nakrčím nos. Oba jsme napsali ve stejný čas? Zvláštní… Že by mĕl taky dilema?

Tom 19:15
Dobře, vysvĕtli mi to, protože nechápu, proč jsi byl najednou na mĕ takový… Zlý. Neublížil jsem ti, a ani nechci, opravdu, Bille… Vĕř mi, prosím.

Tohle by snad mohlo stačit, doufám. Mohla by to být dostatečná omluva. Jsem takovej idiot! Proč se mu omlouvám, když jsem mu nic neudĕlal?!

LittleB. 19:23
Tome, to hnusný, co ti ode mĕ přišlo, jsem nepsal já, ale můj kamarád… Mrzí mĕ to, já bych to nikdy nenapsal. Omlouvám se za nĕj. Vím, že nejsi úchyl a nad mýma fotkama se neuspokojuješ. Máš přeci přítele… To jenom jemu se pořád něco nelíbí a nezdá.

Jakmile jsem si to přečetl, musel jsem se nad tím pousmát. Je strašnĕ moc důvĕřivý a hodný. Hlavnĕ, aby na to jednou nedoplatil… Ale ten jeho kamarád mĕ začíná víc a víc zajímat. Proč to napsal? Řekl mu snad Bill o mĕ nĕco špatného…? Blbost! Vždyť před chvilkou napsal, že mi vĕří. Nakecal mu nĕco někdo z Billových přátel? Nebo mi… Lže? Blbost, nelhal by mi, doufám. Kurva, Tome, začni normálně přemýšlet!

Tom 19:25
To je v pořádku, Bille. Ale kde bereš tu jistotu, že nejsem úchyl?
😀 Třeba jsem starej plešatej dědek, mastící si ptáka nad fotkama malých chlapečků, jako jsi ty. 😀

Ne, opravdu nechci Billa vystrašit… Jen chci tohle téma trochu odlehčit. Nejsem starej úchylnej dĕdek!

LittleB. 19:26
V tom případĕ to je blbý, protože starej úchyl jsem já a čekám jen na to, kdy se sejdeme, abych ti mohl ublížit.
;D

Po téhle vĕtĕ jsem se musel začít hlasitĕ smát. Už párkrát jsem se přesvĕdčil, že mu smysl pro humor opravdu nechybí. Teď jsem se v tom opět ujistil. Chtĕl bych Billa poznat naživo opravdu hodně. Ale… Napsal snad větu „čekám jen na to, až se sejdeme“, ne? Což znamená, že vidět by se chtěl.

„Co tě tak rozesmálo?“ slyším u ucha tlumený smích a hned za tím následuje polibek na krk. Přivřel jsem oči a tiše vydechnul. Ani jsem si nevšiml, že Alex za mnou přišel… Je to tím, že mi je s Billem, byť jen na netu, tak moc dobře…? Nemůžu se ale na internetového kluka vázat věčně.
„Jenom jedna věc na internetu… Nic důležitého,“ usmál jsem se na něj a pootočil jsem hlavu na levou stranu. Polaskal jsem Alexovy rty a pohladil ho po tváři. Samozřejmě, že o Billovi ví, ale kdybych mu to řekl znovu, smál by se mně, ne tomu, co Bill napsal.
„Ten černovlasej kluk?“ zasmál se. A je to tady. Jako bych to neříkal. Musím rychle odvést řeč jinam.
„Jo, ale nebavme se o něm, hm? Pojď se, lásko, raději pomazlit,“ olíznu si rty a šťouchnu Alexe svým nosem do jeho. Doufám, že tam potom Bill ještě bude.

Pomalu jsem se zvednul a hned na to mĕ vzal Alex kolem boků a obejmul.
„Tvůj plán se mi moc zamlouvá,“ vydechnul roztouženě a dlouze mě po zádech pohladil. Přejel mi rty po tváři a letmými polibky se sunul pomalu k mým rtům. Přivřu spokojeně oči. Ačkoliv mám Billa sebevíc rád, tohle miluji. Miluji Alexe.
Zabořím prsty pravé ruky do Alexových blonďatých vlasů, lehce mu je prohrábnu. Přitisknu se mu víc na rty a začnu ho pomalu líbat.

„Oh, miluju tě,“ zašeptal mi do rtů. Cítím, jak se mi natiskl víc do klína. Zatáhnu ho opatrně za vlasy tak, aby lehce zaklonil hlavu. Odtáhnu se mu od rtů a lehce ho kousnu do brady.
„Taky tě miluju, lvíčku,“ šeptnu. Vím, jak moc miluje takovéhle oslovení.
Než zvládnu cokoliv udělat, ležím v modře povlečených peřinách pod Alexem.

„Jsi moje štěňátko. Jenom moje,“ zašeptal mi do ucha a poplácal mě trošku po zadku. Chce si hrát? Fajn, budeme si hrát. Otřu se mu nosem o tvář, tiše mu zakňučím do ucha. Pohladím ho po pravém boku a lehce mu ho stisknu.

„Jenom tvoje…“

***

Dívám se na Alexe, jak vedle mě oddechuje. Lehce ho hladím ve vlasech. Je to tak půl hodiny, co usnul. Znamená to, že jeho spánek je už tvrdší a jen tak se nevzbudí. Opatrně se z postele zvednu, nohy spustím na malý chlupatý koberec, který mám já i Alex před postelí. Postavím se a jdu k pracovnímu stolu. Zajímá mě, jestli je Bill ještě pořád online.

LittleB. 20:01
Co se dĕje, úchyle? Usnul jsi? 😀
LittleB. 21:39
Tak… Já jdu. Dobrou noc…
Podíval jsem se na dvě zprávy a frustrovaně vydechnul. Takže tu není… Ale co když jo? Zkusit to můžu…

Tom 23.58
Billy, jsi tady…?

LittleB. je offline

Mohl jsem si to myslet. Taky proč by na mě měl čekat, když jsem mu ani nenapsal, že budu chvíli nepřítomný. Taky se odhlásím. Nemám tady co dělat, když Bill dávno spí. A to jsem mu ani nepopřál dobrou noc. Zajímalo by mě, jak se mu bez toho usínalo. Vždycky říkal, že se mu s mým přáním dobré noci usíná lépe.

autor: Catherine

betaread: Janule

18 thoughts on “Side by side 2.

  1. Po pravdě naprosto nevím, co napsat, ale něco napsat chci, protože tahle povídka si komentář rozhodně zaslouží =) Za chvíli se budu v komentářích leda tak opakovat 😀 Takže, abych se neopakovala, tak napíšu třeba to, že se mi ale vůbec nezamlouvá ten Alex :D:D:D Těším se na další díl 😉

  2. Tyjo hezký díl.Jsem ráda,že mu to nedorozumění Bill nějak vysvětlil.Moc se mi líbila ta jejich konverzace na tom chatu :Djáj 😀 no jinak..Tom je zamilovaný do Alexe..hmmm…snad se to postupem času změní :DD hlavně by chtělo,aby se Bill s Tomem sešel….,ale upřímně se obávám Tomovy reakce na to,že je na vozíčku. To bude ještě asi síla. Šíleně se těšim na další díl. Tahle povídka je výjmečná.

  3. To je dokonale krásný..:))) Jsem strašně zvědavá, jak to bude pokračovat a taky, že Tom na Billa nebyl naštvaný..:)
    Pořád jsem zvědavá, jak bude Tom brát to, až zjistí, že je Bill na vozíčku..:) MYslím, že moc dobře ne, ale nechám se překvapit..:))

  4. Wow 😀 to teda koukám. Původně jsem čekala, že to Tomovi s Alexem nebude klapat, tak mě překvapilo že ho Tom miluje.
    Taky mě dost zaskočilo, že Alex o Bilovi ví. Jsem zvědavá, jestli mu Tom řekl že je jenom kámoš, nebo jestli ví, že spolu flirtujou.
    Já být Alexem, tak bych teda krutě žárlila 😀
    Jinak jse teda taky zvědavá, jako ostatní, jak bude Tom reagovta na to, že je Bill na vozíčku =)) Moc se mi ta povídka líbí. Máš to suprově zamotaný 😀

  5. Páni je to vážně zajimavý. Pěkně se to začíná zamotávat a vážně se mi to líbí. Těším se na to, jak se to bude vyvíjet dál 🙂
    Pěkný díl, moc 🙂

  6. Ja takéto veci nemôžem čítať. Myslím tým, keď je niekto na vozíku alebo inak postihnutý… ale tomuto som neodolala. Už mi v hlave bežia scenáre, že Bill bude chodiť… som moc precitlivelá a naivná :D. Krásne x) som zvedavá ako sa to bude vyvýjať

  7. A jeeej pruser. Tom ma pritele…a ocividne jim to zatim klape bez problemu. Coz je sice dobre ale uplne si dokazu predstavit, jak to Billa vnitrne zere. Doufam ze najde odvahu se s Tomem setkat osobne. Ac to bude asi hodne tezky. Alex to tam jiste jeste dost zkomplikuje. Dokonce si troufam tvrdit ze se spolci s Oliverem aby kazdy mel co chce. Ale to jiste hodne predbiham a navic jsou to pouze dedukce. Jsem zvedava na dalsí vývoj. Moc se mi to libi.

  8. Me by vazne zajimalo jak se daj Bill s Tomem dohromady.. A jestli vubec…

    trochu mi vadi ze to neni twc – jako ten pravej twincest kde sou B a T dvojcata, ale nevadi i tak to vypada na zajimavou povidku :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics