Milovat nebo nenávidět 15.

autor: Bína

Tom

Bill jako andílek spal na gauči. Nechápu, jak mohl usnout v tomhle kraválu, ale spal.

„Měl o tebe strach.“ Ozvalo se za mnou.
„Hm. Však byl s tebou.“ Stejným tónem jsem odpověděl.
„Nechápu, co ti na mně vadí.“
„To, že se až moc zajímáš o mého přítele.“ Přišel blíž, takže jsme byli sotva pár centimetrů od sebe.
„Jenže já byl jeho přítel, než ho táta odvezl, takže jsme se prakticky nerozešli. Jsem stále jeho přítel. Co si myslíš, že se znenadání objevíš v jeho životě a budete spolu šťastni až do smrti? Tohle není pohádka.“
„Nic o nás nevíš, tak se mezi nás nepleť.“ Nikdy jsem nebyl trpělivý a rány rozdával jednu za druhou, ani teď tomu nebude jinak.
„Jenže ty, Tome, se pleteš mezi nás. Bill miluje mě, ne tebe. Jsi jen jeho hračka.“

A má trpělivost byla u konce. Ohnal jsem se pěstí po něm. Hned ji schytal do nosu, okamžitě mu začala téct krev, jenže moje rána se neobešla bez odezvy. A tak se mezi náma strhla bitka. Už od začátku jsem měl navrch, ale on se rval dál. Párkrát jsem to schytal i já do nosu a do pusy. Jenže pak se stalo něco, co bych v životě nečekal. Když byl nade mnou, vytáhl nůž.

„A co ted? Mmm? Myslím, že tě prostě probodnu.“ Rozpřáhl se, a zabodl nůž vedle mě. Jen tak tak jsem stihl uhnout, podařilo se mi ho povalit na zem. Naneštěstí stihl sebrat kudlu a ohnal se po mně, opět. Tentokrát neminul. Trefil se do mé staré rány po kulce. Nůž mi zůstal trčet v ruce, ale to už se ozvalo nabíjení zbraně.

„Dotkni se ho a prostřelím ti hlavu.“
„Ale no tak, Bille, lásko. On je nicka.“ Bill stál nad námi a mířil mu na hlavu.

„Okamžitě vypadni a už se nevracej, nebo tě vážně zabiju.“ Andrue se zvedl a odešel. Bill si ke mně klekl a starostlivě se na mě díval.
„Přežiju to.“ Vytáhl jsem nůž a odhodil ho.
„Tomi, promiň, já… měl jsem ti to říct, ale když on fakt dobře řídí a já někoho takovýho potřebuju.“
„Měl jsi mi to prostě říct. Bille, ty víš, že jsem chodil s holkama a já nepředpokládal, že jsem tvůj první kluk, ale to, že si pozveš svého bývalého.“ Sklopil hlavu, jen jsem viděl, jak mu po tvářích tečou slzy.
„Billi, lásko, neplakej. Já to přehnal, promiň. Nezlobím se, né už tolik. Miluju tě a nechci tě ztratit.“
„Promiň. Měl jsem ti to říct. Já nevím, co mě to popadlo. Mám děsnej strach, že tě ztratím. Tak moc tě miluju, Tomi.“ Šeptal mi do ouška a plakal na rameni. Tiskl jsem ho k sobě a hladil po zádech.
„Pššt to je dobrý. Neztratíš mě, moc tě miluju. Musel jsem tě vybojovat. Ale mám pocit, že jsem ti zkazil plán.“
„Vlastně si ho vůbec nezkazil. Koukal jsem, že si s nima dobře rozumíš, a navíc, nikoho jsem neviděl, aby se naučil takhle dobře řídit a tak rychle.“
„Co??“ Pane bože, co chce dělat?
„Naučím tě vše, co umím já.“ Koukal na mě těma svýma roztomilýma očima.
„No dobře.“ Skočil mi kolem krku a políbil.
„Ukaž tu ruku.“ Skočil pro lékárničku a dal se do ošetřování.

„Zlato, víš, že jsi neuvěřitelně sexy, když se soustředíš?“ Jen se zašklebil, ale dále pokračoval.

„Tak, hotovo.“ Ještě mi vtiskl na obvaz pusinku a uklidil lékárničku.
„Pojď, půjdem spát. Musíš být unavený, a navíc jsme tě vzbudili.“ Pomalu jsem šel k němu. Stál u dveří do ložnice a rošťácky se usmíval.
„Ale když já už nejsem vůbec unavený.“ Povytáhl obočí a sledoval mou reakci.
„Ne? A co bys chtěl dělat?“ Jemně jsem se otřel svým tělem o jeho, ale to mu už zmizel úsměv z tváře.
„Ty moc dobře víš, co chci, Tomi.“ Obtočil ruce kolem mého krku a vyhoupl se na mé boky. Jemně mi skousával ušní lalůček a vrněl u toho. Já mezitím otevřel dveře a dopravil nás do postele. Položil jsem ho pod sebe a políbil. Bill byl nedočkavý až moc, neustále mě přitahoval k sobě a dával najevo, jak moc po mně touží. Tak proč si s ním trochu nepohrát. Ještě chvíli jsem si hrál s jeho jazykem a pak se odtáhl.
„Co?“ Nechápavě na mě koukal.
„Myslím, že bych se měl jít vykoupat.“ Bill vykulil oči a naprázdno otevřel pusu. Já se zvedl a odešel do koupelny, schválně jsem nechal dveře, které spojují koupelnu a ložnici, otevřené. Vysvlíkl jsem se a vlezl do vany, užíval jsem si příjemně teplou vodu, ale po očku jsem sledoval dveře. Musí mu to přeci dojít. Jak jsem předpokládal, netrvalo to dlouho a objevil se u mě. Na nic nečekal a vlezl za mnou.

„Tak ty mi budeš utíkat.“ Usedl na můj klín a začal se vrtět, což způsobovalo mé vzrušení.

„Já ti přeci neutekl. Dal jsem jasnou nabídku.“
„Tak nabídku. Dobře. Dám ti taky jednu.“ Zvědavě jsem k němu vzhlídl.
„Ano?“ Sklonil se ke mně a pošeptal.
„Chci se milovat. Vášnivě, krásně, božsky.“ Poslední slova skoro ani nevyslovil. Zastavil jsem vodu, chytl ho do náručí a hodil na postel.
„Budeme mít mokrý peřiny.“ Konstatoval se smíchem.
„No a?“ Vrhl jsem se na něj, jak se dalo čekat, nebránil se ani v nejmenším a okamžitě přistoupil na mou hru.

Drobnými polibky jsem vytvořil cestičku od jeho rtíků až k podbřišku. Jakmile jsem se dotkl rukou jeho penisu, celý se zachvěl. Pomalu jsem ho vzal do pusy a začal kouřit. Smyslně zaklonil hlavičku a pootevřel pusu. Žádná slova nedokáží vystihnout jeho krásu. Ne v této chvíli. Opatrně jsem do něj zajel jedním prstem, tak aby mu to bylo příjemný, ale abych ho nevylekal.

„Mmm… Tome.“ Zbožňuji, když vzdychá moje jméno. Vím, že by se každou chvíli udělal, ale to nechci. Přestanu a natáhnu se do nočního stolku. Ano, jak jsem předpokládal. Dal jsem si trošku gelu na ruku a začal ho pečlivě roztírat mezi Billovy půlky. Někdy jsem sem tam do něj zajel prstem, ale jen na kraj. I u sebemenšího zatlačení proti jeho vstupu se Bill napnul. Zbytek gelu, co mi zůstal na ruce, rozetřu po svém penisu. Už při představě, že se budeme spolu milovat, cítím dole strašný tlak. Tak moc toužím po uvolnění, a hlavně chci cítit Billovo tělo co nejvíc u sebe, můžeme se spojit v jednoho, jako kdybychom byli dva dílky skládačky, které pasují jen k sobě, ale naprosto dokonale. Když je dost připravený, uchopím svůj penis a opatrně jen špičkou do něj zajedu.

„Ach, Tomi.“
„Mmm.“ Zhluboka se nadechnu a zajedu do něj hlouběji. Bill už na nic nečeká a přirazí proti mně.

„Aaa, Bille!“ Tímhle mi to neulehčuje. Snažím se, aby ho to nebolelo, ale ta jeho nedočkavost. Začnu přirážet, ale jemu to nestačí. Pohybuje boky proti těm mým, čímž mi způsobuje neuvěřitelnou slast. Nemůžu se přeci udělat hned. Abych odvedl svou pozornost trochu jinam, uchopím Billův penis a začnu mu ho honit.
„Bože, Tome. Ach.“
„Ještě jednou.“ Znovu silně přirazí proti mně.
„Chci tě víc.“ Ucítím lepkavou tekutinu na své ruce, přičemž i mnou projede ten krásný pocit. Naposledy přirazím a sesunu se k Billovi. Oba nemůžeme popadnout dech, ale tulíme se k sobě a jeden druhému funíme do ucha.
„Bože, miláčku to bylo dokonalý.“ Konstatuje Bill.
„Jo bylo to dokonalý, jako každý milování s tebou, lásko.“ Takhle jsme tam leželi ještě chvíli.
„Možná bychom měli jít do té vany.“ Jen přikývnu, chytnu ho a odnesu do koupelny. Vana zůstala z půlky napuštěná, tak jen pustím teplou vodu, aby se dopustila. Lehnu si k němu do vany a opřu si hlavu o kraj. Bill si položí hlavu na můj hrudník a společně odpočíváme.

„Billi? Miláčku? Ty spíš?“
„Mmm.“ Probudila mě ledová voda. Bill spal a klepal se v mé náruči.
„Tak pojď.“ Odstrčil jsem ho od sebe tak, abych vylezl a obmotal kolem sebe ručník. Poté jsem vyndal Billa z vany a obmotal ho do druhého ručníku. Stále podřimoval, proto bylo zcela zbytečné se ho snažit probudit. Odnesl jsem ho do postele a přilehl si k němu.

„Děkuju.“
„Neděkuj. Umrzl bys mi.“
„To je možný.“
„Měl jsi mě vzbudit.“
„Ale když já spal.“ Společně jsme se zasmáli a přitulili se víc k sobě. Spletli jsme svá těla dohromady, jako by se už nikdy neměla rozdělit.
„Miláčku, jsi nádhernej.“ Pohladil jsem Billa po zádech.
„Děkuji.“ Usmál se a vtiskl mi malou pusinku na bradu.
„Tak dobrou noc, Tomi.“ Políbil mě a uvelebil se v mé náruči.
„Billi?“
„Mmm?“
„Když já nemůžu spát.“
„Proč?“
„Ta peřina je mokrá!“

autor: Bína

betaread: Janule

5 thoughts on “Milovat nebo nenávidět 15.

  1. ooooo to bylo dokonalý!♥ No a s tim Andruem to nebudou mít asi jednoduchý. Těšim se na další díl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics