Za linií nepřítele 15.

autor: Tina & GossipGirl

„A ještě stále ho máš?“ otázal se opět Tom a pomalu přišel ještě blíž.
„No… jen trochu,“ řekl Bill. Trochu se mu zadrhl hlas, když spatřil Toma tak blízko sebe. Nitro se mu svíralo napětím a touhou. Tom už se dál neptal. Jen se díval to těch čokoládových očí naproti. Pohladil Billa lehce po tváři. Bill pod tím dotekem přivřel oči a spokojeně vydechl.

Už neváhal ani chvilku. Přitáhl si Toma za týl a naléhavě jej políbil. Toma to nepřekvapilo. Začal Billovi polibky hned oplácet se stejnou naléhavostí. Tom si Billa přitáhl ještě blíž a opřel ho o dvířka a sám se na něj natiskl. Jejich polibky přešly z naléhavých na dravé, bylo to jako v tom výtahu. Tom zajel Billovi rukou do jeho vlasů a Bill Tomovi pomalu rozepínal košili. Brzy ji rozepnul úplně a hladil jeho svalnatou hruď.

Tom se na chvíli odtáhl a vzal Billa do jednoho prázdného boxu. Tam ho položil do sena a lehl si na něj. Opět začal svým jazykem plenit jeho ústa a hladil ho pod tričkem, které mu následně sundal. Bill nebyl pozadu a také mu sundal košili a vrhl se na jeho kalhoty.

Oba dva ze sebe téměř strhali oblečení a už se k sobě nazí tiskli. Líbali se a hladili tělo toho druhého. Tom pak jemně roztáhl Billovy nožky a zajel do něj dvěma prsty, aby ho tak připravil. Nechtěl, aby jej to bolelo. Chtěl, aby si to krásně užil. Po chvíli z něj vytáhl prsty a naslinil si svou chloubu, neměl zrovna lubrikant. Pak se zapřel rukama u Billovy hlavy a pomalu do něj pronikl. Uslyšel Billovo tiché zasténání a usmál se.
Tom jej políbil na rty a opět se v něm pohnul. Reakcí mu bylo další zasténání. To úzko a teplo jej dohánělo k šílenství a nutilo jej se v Billovi pohybovat.

Bylo jen štěstím, že tam zrovna nikdo nebyl, jelikož se ze stáje ozývalo tlumené sténání obou mužů. Tom začal přirážet rychleji a tvrději. Snažil se při tom najít jeho slastný bod.

Jejich těla se pohybovala ve stejném rytmu. Po chvíli uslyšel slastné, hlasité zasténání. Byl to skoro až křik, když Tom narazil na Billův bod. Spiklenecky se usmál a nemilosrdně a tvrdě tam začal přirážet. Bill byl jako v transu a jediné, co dokázal, bylo hlasitě sténat. Všechno to završilo to, když Tom sjel rukou mezi jejich těla do jeho klína a začal pohybovat.
Oběma bylo jasné, že tenhle nával vášně nemůžou dlouho vydržet. Oba se snažili vydržet co nejdéle. Ale nakonec přece jen přišel ten okamžik, kdy oba dosáhli svého vrcholu a udělali se.

Tom se udýchaný svalil na Billa a snažil se popadnout dech. Takovýhle sex dlouho nezažil. Bill na tom byl podobně. Lehce objal Toma, přivřel oči a snažil se uklidnit. Po chvíli se Tom odtáhl a lehl si vedle Billa do sena.

„To bylo dokonalé,“ vydechl Bill a přitulil se k Tomovi, který jej objal.
„Jo… nečekal jsem, že to bude až takhle dobré,“ usmál se a tulil si k sobě Billa. Odhrnul mu vlasy, které se mu lepily na zpocené čelo.
Ještě nějakou chvíli tam jen tak leželi, hladili se a tiskli se k sobě.
„Pojď, oblečeme se. Než sem někdo přijde a načapá nás,“ řekl po chvíli Tom. Bill pouze přikývl, posadil se a začal se oblékat.

Po zbytek dne byli ti dva spolu a nenápadně se pošťuchovali. Dávali si však pozor, aby to nebylo moc nápadné, i když sami moc dobře věděli, že to byl projev jejich lásky.

Poslední den přišel ještě rychleji, než byl očekáván. Ten večer seděli za domem, opření o malou zídku. Bill napůl seděl a napůl ležel Tomovi v klíně a vychutnával si svůj poslední večer tady.

„Odjedeš se mnou zpátky do Berlína?“ položil tichou otázku, z jeho hlasu zněl i strach. Nechtěl jet sám. Tak dlouho mu trvalo, než se k tomuto odhodlal, a teď najednou nechtěl strávit sám ani chvilinku.
„Rád bych. Ale… nevím, co říct Sarah. Víš, ona je… znám jí celý život, neumím si představit, že jí takhle zklamu.“ Tom mluvil potichu, zamyšleně. Ze stavu nevnímání ho vytrhlo až Billovo prudké zvedání. Rychle mu chytil ruku. „Počkej.“
„Tome, musíš se rozhodnout.“ Bill se s povzdechem svalil Tomovi zpátky do klína. „Nechci ti tu dávat ultimáta, ale… nemůžu s tebou být tajně, před ní. Já… to bych nezvládnul,“ Bill skoro brečel, jak vyslovoval ta slova. Týden tady byl nádherný, tajné schůzky večer a celodenní skryté úsměvy a doteky… ale tušil, že návrat do běžného života bude jiný.

Na Tomově tváři byl znát jeho vnitřní boj. Pocity v něm soupeřily o dominanci, nevyznal se v nich. Alespoň zpočátku. Potom se mu před očima vynořily všechny okamžiky společně strávené s Billem. Nevědomky se usmál, rozhodnul se. Chtěl zariskovat. „Vrátím se s tebou,“ vydechnul po chvíli.

Bill udiveně zvednul oči. „Vážně?“
„Jo. Ale…“
„Bydlet můžeš u mě.“ Oba se na sebe usmáli a Tom Billovi věnoval sladký polibek.

><

„Mami, já se ti vrátím, jedu jen zpátky do města!“ mumlal Tom do matčina ramene. Tiskla ho k sobě, jako by snad měl znovu jít k armádě.

„Když já… zase tě půl roku neuvidím. Promiň,“ Simone měla slzy v očích, když Toma pouštěla.
Gordon ho jen poplácal po zádech a spiklenecky mrknul na Billa. „Dávej-dávejte na sebe pozor!“
„Jasně, tati, neboj. Mějte se tu, zase se stavím, nebo zavolám,“ usmál se Tom a otevřel dveře auta. „Ahoj!“
„Nashledanou,“ rozloučil se trochu stydlivě Bill, se sklopenou hlavou nastoupil do auta. Ale na rtech mu stále hrál slabý úsměv. Neuvěřitelně se těšil, nemohl uvěřit, že Toma vážně uvidí 24 hodin denně.

Když po několikahodinové jízdě přijeli zpět do Berlína, Tom si napřed zajel sbalit ještě zbytek svých věcí, co měl u Sarah. Naštěstí byla v práci, takže se s ní nepotkal. Jen jí tam nechal lístek se vzkazem.

Milá Sarah, moc dobře víš, že už nám to prostě neklape, tak jak by mělo. Bude lepší, když půjdeme od sebe. Nechci, aby ses kvůli tomu trápila. Určitě je na světě nějaký muž, který si tě zaslouží víc než já. Když už ti nemůžu nabídnout lásku, mohu ti nabídnout přátelství a je jen na tobě, jestli o něj budeš stát nebo ne. Tom.

Sbalil si veškeré věci, které tam měl, nacpal je do tašek a i s taškami šel ven k Billovu autu, kde je všechny dal do kufru, a pak se společně vydali k Billovi domů.

Jakmile tam dojeli a vynosili tašky do Billova bytu, Tom si oddechl a přitáhl si černovláska k sobě.
„Konečně budeme spolu,“ usmál se Tom a políbil Billa.
„Jo, ten týden u vás na ranči byl úžasný, a teď to bude ještě lepší,“ usmál se na něj černovlásek.

Celý den strávili doma a užívali si přítomnost toho druhého. Už se nemuseli před nikým skrývat. Tady byli svými pány a mohli si dělat, co jen chtěli.

Byl již večer. Na nebi se objevovaly první hvězdy a měsíc už také oznamoval svou přítomnost. Oba muži seděli na zemi. Tom měl rozkročené nohy, byl opřený o gauč a seděl na krásné kožešině. Bill byl zády opřený o jeho hruď a jednu ruku měl položenou na jeho koleni a v té druhé držel skleničku s vínem stejně jako Tom. Oba hleděli do plápolajícího ohně, který byl naproti nim v krbu. Všechno působilo tak klidně a romanticky. Oba si užívali ten klid. Tohle už dlouho nezažili, domácí pohodu. Většinou se jen skrývali anebo bojovali proti nepřátelům.
Bylo to celkem o nervy, ale časem si zvyknete. Protože to, co člověk nemůže ze svého života odstranit, tak na to si stejně časem zvykne.

„Miluju tě,“ zašeptal Tom Billovi po chvíli ticha přímo do ouška. Černovlásek se usmál a přivřel oči, aby si vychutnal ta dvě slovíčka. Pak jemně natočil hlavu k Tomovi a pohladil ho po tváři.

„Já tebe taky,“ usmál se Bill a políbil Toma něžně na rty. Tom si jeho rty víc přivlastnil a polibek prohloubil. Bill poslepu položil skleničku na stůl a vylezl si Tomovi do klína a dál ho líbal. Přidal více na dravosti a na vášni.

autor: Tina & GossipGirl

betaread: Janule

3 thoughts on “Za linií nepřítele 15.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics