Doppelleben 29.

autor: Saline A.

Sex, sex, sex a znovu další sex. Skoro celá dovolená byla pryč a my jsme s Tomem nedělali nic jiného, než že jsme spolu spali. Párkrát jsme si spolu sice vyšli na procházku, ale většinová náplň naší dovolené byl vážně sex, což bylo na jednu stranu dobře, jelikož Tom se zcela uklidnil a žádné myšlenky ohledně prozrazení našeho vztahu neměl, ale na druhou stranu mě vážně mrzelo, že jsem neměl možnost prohlédnout si město. Chtěl jsem Toma vytáhnout dnes v noci někam do klubu, zatancovat si, ale na můj první návrh se netvářil nijak nadšeně. Ale buď půjde se mnou, nebo půjdu sám, a právě z toho důvodu jsem teď stál před zrcadlem a upravoval si vlasy.

„Někam jdeš?“ opřel se Tom o rám dveří.

„Tančit,“ přikývl jsem. „Mluvil jsem o tom ráno.“
„Myslel jsem, že si děláš srandu.“
„Nedělám. Zítra odlétáme a já si chci užít i zdejší město, jelikož jsem si zatím užíval jen s tebou. Chci se bavit,“ objal jsem ho kolem pasu a vtiskl mu polibek na tvář. „Jestli chceš, můžeš jít se mnou.“
„Chtěl bys, abych šel?“ pousmál se.
„Samozřejmě, ale nehodlám tě prosit. Buď půjdeš se mnou, nebo půjdu sám, ale vsadím se, že to tvoje žárlivá dušička nedovolí, protože určitě ví, že by se kolem mě kvůli mé kráse motala každá slečna,“ zašeptal jsem. „A to ani nemluvím o tom, kolik mužů by se mě chtělo dotknout!“
„Provokuješ,“ pevně mě objal kolem ramen.
„Ne, pouze tě seznamuju s krutou pravdou, Tomi,“ něžně jsem skousl jeho spodní ret mezi zuby a jeho ruce si navedl na zadek, který okamžitě stiskl. „Víš, kolik lidí by se k mému tělu chtělo dostat tak blízko, jak můžeš ty?“
„Oh, mám dojem, že právě jsem na sebe převzal povinnost za to, že se tě nikdo nedotkne,“ zabručel. Spokojeně jsem se usmál a krátce ho políbil.


„Znamená to tedy, že jdeš se mnou?“ koketně jsem zamrkal.
„S největší pravděpodobností.“
„V tom případě se jdi obléknout, takhle se mnou totiž nikam nemůžeš,“ poukázal jsem na jeho tělo oblečené jen ve volných trenýrkách, které mu, mimochodem, dělaly krásný zadek.
„Do jakých barev se mám sladit?“ rozesmál se.
„Černá a bílá, stejně jako já. A mohl by sis vzít jedno ze svých užších triček, hm? Ať všichni vidí, co už není k mání,“ pohladil jsem ho po velkém cucfleku na jeho krku.
„Vezmu si černé tílko a kraťasy, co ty na to?“
„To bude to nejlepší!“ vtiskl jsem mu polibek na rameno a vesele k němu vzhlédl. „Bude to moc hezký večer.“

***

S rozjuchaným úsměvem jsem se prodíral davem tančících těl, přičemž Tom mě jemně držel za ruku a tou druhou mi ukazoval přibližný směr, kam jít, abychom měli co nejvíce možné soukromí a mohli bez starostí tančit spolu.

Spokojeně jsem vypískl, když jsme se na takové místo skutečně dostali a Tom se na mě okamžitě zezadu přitiskl. S rozpustilým objetím mých boků mě políbil na krk. Rukama jsem ho objal kolem krku, zadkem smyslně zakroutil v jeho klíně a dál se kroutil do rytmu mně neznámé hudby.

„Bavíš se?“ zakřičel mi Tom do ucha.

„Mistrovsky!“ s úsměvem jsem přikývnul.
„Co takhle se jít napít?“
„Dobře!“ spokojeně jsem ho chňapnul za ruku a nechal se vést k baru, kde Tom ihned objednával nějaké nápoje, které, doufám, neobsahovaly moc alkoholu, jelikož jsem si dnešní večer chtěl maximálně užít, nechtěl jsem se ráno probudit s oknem a silnou bolestí hlavy.
„Cos to objednal?“ nedůvěřivě jsem na sklenku zamrkal.
„Jen nealko mojito, abychom si tenhle večer zítra ráno pamatovali,“ chápavě na mě mrkl. „Chci tě políbit,“ svůdně mi zašeptal do ucha. Bázlivě jsem se rozhlédl kolem sebe, ale po zjištění, že nám absolutně nikdo nevěnuje pozornost, jsem se k němu naklonil a spojil naše rty ve vášnivém polibku. Tom mě přirazil na barový pult, přičemž mě nepřestával pevně objímat a dravě líbat.

„Hele, jděte si támhle do boxů a dejte pokoj tady na baru,“ zabručel barman. Se smíchem jsme se od sebe odtrhli, popadli svá mojita a vydali se směrem k boxům, který nám názorně předvedl barman. Sotva jsme tam došli, Tom se posadil na pohovku a mě si za zadek přitáhl na svůj klín. Obkročmo jsem na něj dosedl, ale se smíchem cíleně uhýbal jeho rtům.

„Ten barman byl laskavý, že?“
„Mám dojem, že by nám nejraději nakopal zadky,“ rozesmál se Tom. „Ale tyhle boxy s vysokými stěnami a dveřmi na zámek se mi líbí,“ zabručel, načež mi znovu stiskl zadek ve svých dlaních.
„Tomi!“ hlasitě jsem vypískl. „Ne dnes, ne tady.“
„Zpátky v chatě, ano?“
„Pokud mi pomůžeš sbalit, tak ano,“ s úsměvem jsem ho dráždivě políbil.
„Vypij to mojito a jdeme,“ zavrčel, tisknou mou bouli v kalhotách.
„Kašli na mojito a pojď.“

***

Sotva jsme dorazili do chaty, Tom mě povalil na zem a dravě mě začal líbat. Začátek byl velmi rychlý a já se ani nestačil vzpamatovat a Tom už do mě divoce přirážel. Bylo to velmi živočišné a vášnivé, ale naprosto skvělé, podobné zkušenosti ve fotokabince.

A tak jsem se dnes odpoledne vzbudil, pevně obmotán Tomovými pažemi, na zemi v obýváku s bolavými zády, ale naprosto spokojený a šťastný.
„Nevrť se,“ zabručel mi Tom do ucha, když jsem se už poněkolikáté marně snažil vymotat z jeho náručí, abych mohl konečně začít balit.
„Musíme jít balit, lásko,“ otočil jsem se k němu čelem a políbil ho. „Za pár hodin odlétáme.“
„Za kolik?“
„Za tři máme být na letišti,“ neochotně jsem zamumlal, když jsem si vzpomněl na kupu oblečení, kterou musím nacpat do kufrů. „A v noci jsi mi slíbil, že mi pomůžeš.“
„Protože jinak bych se tě nesměl ani dotknout,“ rozesmál se, až se celé mé tělo otřásalo. „Ale dobře, když jsem to slíbil, tak není zbytí. Vstávat a balit!“ hbitě vstával, zatímco já stále zůstával ležet na zemi zcela nahý.

„Už se mi vůbec nechce.“

„Pojď, v letadle dostaneš odměnu,“ vytáhl mě na nohy a něžně mě políbil.
„Musím se obléknout, je mi chladno,“ zimomřivě jsem se otřásl.
„To je škoda, protože takhle ti to vážně sluší.“
„Chyba, mně to sluší vždycky, miláčku,“ poplácal jsem ho po tváři a odkráčel do ložnice, kde jsem se okamžitě nasoukal do oblečení, přičemž jsem nezapomněl ani mikinu.
„No a nemám z tebe nic!“ zabručel Tom hned, jak přišel za mnou, ale také se začal pomalu oblékat.
„Kdo si počká, ten se dočká, Tomi,“ ušklíbl jsem se.
Tom mi ten úšklebek opětoval, zatímco začal házet všechny své věci bez naděje na zavření do kufru. Já sám jsem byl důkladnější a všechno si tam vkládal pečlivě poskládané, tudíž všechno, co se nevešlo k Tomovi, jsme dali ke mně.
„Tak, můžeme letět domů,“ usmál jsem se.

autor: Saline A.

betaread: Janule

3 thoughts on “Doppelleben 29.

  1. Nádherná dovolená…:-) Jsem ráda, že to klukům takhle vychází….-):-) Opravdu hodně ráda…:-) těším se na další díl této romanticky něžné povídky…:-) Opravdu krásné..:-) Honem dál…:-) ♥

  2. Souhlasím…krásná dovolená a vůbec celá povídka je taková krásná, romantická a něžná za což jsem ráda, protože je tím výjimečná. Jsem ráda, že to klukům vychází

  3. Škoda, že musia ísť domov, doma budú problémy, už sa bojím. Bola to nádherná dovolenka. Snáď ich v tom bare alebo vo výrivke nikto nefotil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics