Genesis 27.

autor: Janule
„Panebože, ta je malinká, podívej, Tomi,“ rozplýval se Bill nad Evou, svou novorozenou sestřičkou, již držel v náručí. Jeho sestra Clea, která stála těsně za ním, zvedla udiveně pohled k oslovenému kytaristovi. Tomi? Vážně mu její bratr řekl Tomi? Bože… ten Bill je čím dál tím zženštilejší, pomyslela si a vrátila svůj pohled na balíček v bratrově náruči. Neměla doteď moc příležitostí vidět takhle čerstvé miminko a nevěřícně zírala na hlavičku, která pro ni momentálně představovala spíš problém, než něco k obdivování, na rozdíl od Billa. Mohl se zbláznit z toho malého uřvaného cosi, které Clee nepřišlo zas až tak zajímavé, ale jehož hlavičku si prohlížela čistě ze studijních důvodů. Představa, že něco tak šíleně velkého bude muset vytlačit, ji děsila. Nebyla na to ani náhodou připravená, ačkoliv procházela jako všechny dívky ve společenství předporodním kurzem. Na obrázku je to přece jen něco úplně jiného.

Vzdychla si, měla z porodu hrůzu už teď, ale naštěstí bylo ještě dost času. Bude to řešit, až to přijde, stejně se nedá dělat nic jiného. Nesnášela své těhotenství, a to byla teprve v pátém měsíci, co za měsíc, za dva? Už teď dítě deformovalo její perfektní postavu, na které si dávala tak záležet. Chodila jako kachna, všechno oblečení jí bylo těsné, nedávno si musela ve skladu vyzvednout o dvě čísla větší velikosti, věčně ji bolelo v kříži, v noci vstávala pětkrát na záchod, jak ji dítě čím dál víc tlačilo na močový měchýř, a nudila se při studiu na zdravotní sestru, kterou se měla jednou stát. Celkově ji dítě, které se mělo narodit, nezajímalo. Byla to jen splněná povinnost, neměla ho proto, že by chtěla. Musela ho mít pro společenství.

Věděla, že ho stejně neuvidí, po porodu ho dají okamžitě na dětské oddělení, které se o děti staralo, než je předalo – stejně jako malou Evu – do rodiny, která ho vychová. Pár týdnů bude muset odstříkávat mateřské mléko, aby mělo její dítě co jíst, a tím to pro ni skončí. Po šestinedělí bude volná, připravena na nové těhotenství. Dítě ani nezahlídne, nebude vědět, jak se jmenuje, a ani to, jestli je to chlapec nebo dívka, natož kdo ho bude vychovávat. Nebylo žádoucí, aby si matky dělaly jakékoliv citové pouto k dětem, které porodily, bylo lepší, když je ani neviděly. Od dětství je vychovávali v duchu „mašin na děti“, jak jim říkal Bill, a fungovalo to. Clea nebyla žádná výjimka, takhle nějak přemýšlely všechny mladé ženy ve společenství, dokud se ve vyšším věku nestaly náhradními matkami pro děti těch mladších, pokud vůbec chtěly.


Clea radši odvrátila pohled od miminka, nad kterým se Bill stále ještě rozplýval. Šišlal na malou Evu za asistence Jenny, až to Clee přišlo trapné. Měla jiné starosti, než obdivovat nějaké protivné mimino. Potřebovala se líbit tomu, koho si vyhlédla, až bude zase připravena na sex. Ačkoliv se jí to zatím nepodařilo, stále měla v hlavě jen jeden cíl, a tím byl Tom. Nehodlala se ho vzdát jen tak bez boje. Bude muset hned po porodu zamakat na tom, aby se jí vrátilo zpátky perfektní tělo, bude na tom mít čas jen do Tomova zasvěcení, kterého se chtěla aktivně zúčastnit. Živě se viděla, jak ji nese do postele v altánu skoro nahou, připravenou na spojení, kterého se nemohla dočkat. Tolik dívek Toma chtělo, ale jen jedna mohla být jeho partnerkou pro zasvěcení, a Clea byla ochotna udělat cokoliv, aby to byla právě ona.

Její pohled padl zpět na Toma, který na Billovo zdrobnělé oslovení k jejímu údivu nijak zvlášť nereagoval, vypadal, jako by na to byl zvyklý. Sice se při pohledu na malou Evičku usmíval, ale spíš ze slušnosti k Miře, která byla, stejně jako Bill, z nového miminka nadšená. Clea nemohla vědět, že Tomův úsměv spíš patří Billovi a jeho roztomilosti, kterou viděl jen on. Miloval ho, a pohled na spokojeného a usmívajícího se Billa byl pro něj jako balzám na duši. Jeho vzpomínky mimoděk zabloudily k včerejšímu společnému večeru, o kterém kdyby milá Clea věděla, pukla by nejspíš vzteky.

flashback

„Tomi,“ vydechl Bill vzrušeně, když kytaristovy prsty zabloudily k lemu jeho boxerek a začaly se dobývat pod ně. Těšil se na to jako malé dítě, ale zároveň se bál, až to přijde. Jeho vášeň pomalu vítězila nad stydlivostí, a on se začínal poddávat síle okamžiku. Když odpoledne v koupelně sliboval Tomovi, že večer „něco bude“, netušil, jak ho to něco bude pronásledovat. Jeho představy byly šílené. Každou chvíli byl mimo sebe, až se ho David na zkoušce začal vyptávat, jestli mu není špatně, když nevnímal manažerovy pokyny. Georg opět vtipkoval o jeho zamilovanosti, ale on si prostě nemohl pomoct. Představy, které se mu honily hlavou, byly natolik silné, že jim nebyl schopen odolat.

A teď se všechny staly skutečností, on ležel na posteli vedle Toma, jehož miloval celým svým srdcem, a všechno směřovalo jen k jedinému.

„Můžu?“ zeptal se Tom tiše těsně vedle Billova ucha, aby se ujistil, že může začít stahovat jeho boxerky níž, aby mu mohl oplatit to krásné, co od Billa tak nečekaně včera dostal. Sice měl také obavy jako Bill, ale ne proto, že to nezvládne, ale spíš z toho, jak to bude prožívat Bill. Pečlivě kontroloval každé jeho nadechnutí, které se mu vydralo ze rtů, každé zasténání bylo znamení, jestli dělá všechno správně, a prozatím to šlo jako po másle. Teď bylo na Billovi, jestli ho pustí za hranici svého studu. S napětím čekal na odpověď, a když zaznamenal slabé kývnutí černovlasé hlavy, která se momentálně ztrácela zabořená někde pod jeho bradou, zahákl prsty a jedním tahem odkryl Billovu nahotu.

Bill byl… krásný. Ano, rozhodl se, že jeho tělo se mu líbí. Nikdy nepřemýšlel o mužském těle tímhle způsobem, koneckonců jedno vlastnil, takže to nebylo nic nového, ale Billa miloval, a s ním i jeho tělo. Chvilku zíral ve slabém světle lampičky na hladce oholený, ale hlavně tvrdý a k akci připravený penis. Nenapadlo ho, že by se Bill holil i tam, ačkoliv to mohl čekat, ale to teď nebylo důležité. Měl na starosti úplně něco jiného, na což se začínal těšit. Chtěl Billovi dát to nejlepší, co mohl, aby na svůj první sexuální zážitek vzpomínal ještě dlouho a rád.

Než Bill stačil zvednout hlavu, aby se podíval, jak se na jeho odhalené tělo Tom tváří, ucítil kolem svého mužství prsty a jemný, ale důrazný stisk. Zasténal, když se sevřená dlaň pohnula nahoru, byl to naprosto nový pocit. Ještě nikdy se ho nedotkl nikdo jiný a Bill netušil, jak rozdílné pocity mohou mezi jedním a tím samým dotykem být. Tomovy prsty byly stokrát lepší než jeho vlastní, a Bill se neubránil hlasitému zasténání.

Tom byl šťastný, že je jeho ruka v Billově klíně tak úspěšná, měl pocit vítězství, když se černovlasá hlava vynořila ze svého úkrytu pod jeho bradou, a růžové vzdychající rty se dožadovaly spojení v polibku. S chutí se vnořil jazykem do pootevřených Billových úst, udržoval pomalý, ale pravidelný rytmus, zatímco se Billovy nehty zarývaly do jeho boku.

Po chvíli, když se zpěvákovo sténání pomalu měnilo v zoufalé vzrušené kňučení, se Tom odhodlal k dalšímu kroku. I přes Billův chabý nesouhlas přerušil polibek, sjel rty na jeho krk, na němž se zdržel jen krátce, poté se prolíbal přes hrudník až k pupíku, do kterého na malou chvilinku zabořil svůj jazyk, aby dostal odměnu v podobě Billova vzrušeného vyjeknutí, a už v té chvíli fascinovaně zíral na penis, který svírala jeho ruka. Po chvilkovém zaváhání, jež ale rychle zaplašil, se sklonil blíž k lesklé temně růžové hlavě tvrdého Billova mužství a olízl mírně slanou kapičku, které se na něm třpytila. To, co se ozvalo za jeho zády, už se nedalo nazvat ani sténáním, byl to spíš překvapený výkřik, který vykouzlil na Tomově tváři spokojený úsměv. Aniž by na vteřinu zaváhal, otevřel ústa a obklopil Billův penis svými rty, jazykem začal kroužit kolem jeho žaludu a rukou pracoval dál ve stejném rytmu. Odezva na sebe nenechala dlouho čekat.

„Tomi, já… já… už to… bude,“ ozvalo se zadýchaně mezi sténáním za jeho zády během pár vteřin, zatímco se černé dlouhé nehty zarývaly do jeho zad, tělo pod ním se třáslo v nadcházejícím orgasmu. Stiskl prsty ještě intenzivněji, rty sevřel a doslova nasál Billův penis do úst tak, že v nich zmizel skoro celý, za což okamžitě získal nejen další z překvapených výkřiků, ale po pár vteřinách také dávku Billova spermatu, které vražednou rychlostí zaplnilo jeho ústa. Malinko se zakuckal, nečekal takový prudký náraz, ale při druhém výstřiku už byl připraven a v klidu polkl všechno, co od Billa dostal.

Žádný učený z nebe nespadl, řekl si Tom, když konečně propustil Billovo mužství z úst a utřel si slzu, která mimoděk vyhrkla při překvapivém zakuckání, příště už to bude určitě lepší. Něco podobného dělal poprvé v životě, tak je jasné, že to chtělo cvik. Dle jeho názoru se mu to celkem povedlo.

Roztřesený Bill, ještě v šoku z toho, co Tom udělal, ztěžka dýchal, a jako by se styděl za to, co prožil, zakrýval si obličej dlaněmi, až mu je musel Tom násilím odtáhnout, aby se dostal k jeho orgasmem zrůžovělé tváři. S úsměvem Billa lehce políbil, poslechl si tiché udýchané poděkování, přikryl jeho nahé tělo peřinou a uvelebil se mu v náručí, do kterého jej zpěvák ochotně sevřel. Byl šťastný. Nikdy by nevěřil, že láska může všechno tak zintenzivnit. Všechny pocity jako by prožíval spolu s Billem, a ačkoliv měl momentálně svůj rozkrok v pozoru, ani na vteřinu ho nenapadlo, že by mu něco chybělo. Uspokojený Bill bylo přesně to, co v tu chvíli potřeboval i on, navzdory všem Paulovým ďábelským kletbám, které na něj určitě v hypnóze uvalil.

konec flashbacku

Vzpomínky na Billa těsně po vyvrcholení běžely Tomovi hlavou, když sledoval, jak se zpěvák mazlí se svou malinkou sestřičkou, úsměv na tváři byl zcela automatický, štěstí z něj doslova zářilo. Nevšiml si upřeného pohledu Billovy sestry Cley, který se do něj zarýval, jako by se snažil přitáhnout jeho oči, získat si pozornost za každou cenu. Clea se neodvážila ho oslovit. Byla těhotná, což podle zdejších pravidel znamenalo nedotknutelná. Sex během těhotenství byl zakázán, aby plod v těle matky mohl v klidu a bez rizika dozrát až k porodu. Zvlášť v prvních třech měsících bylo riziko potratu velké, proto platila přísná pravidla. Ani jeden budoucí život nesměl přijít nazmar. Těhotné ženy nepotřebovaly souložit, když se neočekával žádný výsledek, to byla zdejší pokřivená filozofie. Ale připravit půdu by si pro svůj záměr Clea měla, to bylo jisté. Jenže jak, když je Tom v neustálé společnosti Billa. Jedině přes něj, napadlo ji. Bill by jí mohl pomoct, když jsou kamarádi. Může to alespoň zkusit, ačkoliv jí něco říkalo, že to nemá moc šancí na úspěch.

Když se všichni pomazlili s malou Evičkou, usnula Billovi v náručí a Mira ji uložila do postýlky. Dostali každý kousek dortu upečeného na počest Evina příchodu do rodiny, k tomu kávu nebo čaj, co kdo chtěl, a povídali si. Saki pomlaskával jako pokaždé, když dostal něco tak lahodného, Mira se usmívala, s uspokojením ho pozorovala, a těšila se, až dostanou od šéfa povolení nastěhovat se do společného apartmá. Mělo by mít alespoň o jednu místnost navíc, zvlášť teď, když měli malé miminko. Mira se nemohla dočkat. Poprvé ve svém životě v podzemí poznala, co je to mít někoho ráda, možná i milovat, a těšila se na společný život s bodyguardem svého syna.

„Nedovedu si představit, že jsem byl někdy takhle mrňavej,“ pronesl zamyšleně Bill.

„Ale jo, byl, všichni jsme byli,“ pokýval Saki, na mysl mu přišel jeho syn, když si pro něj a pro manželku přijel kdysi do porodnice.
„Ještě tu mám schovaný svetřík, co jsi měl na sobě, když jsi sem přišel, Bille,“ s úsměvem vstala Mira, „a to ti byly už dva roky, byl jsi velký kluk,“ dodala, když šla ke skříni, kde starý poklad přechovávala. Vytáhla malinký světlemodrý svetřík s tmavomodrými pečlivě vypletenými písmenky BILL na prsou, a Billovi skoro vyhrkly slzy do očí, když si uvědomil, že tohle je asi to jediné, co ho pojí k jeho bývalé rodině. Všichni se smáli, jak je svetr malinký, jen Bill se snažil odvrátit pohled, aby po svetříku neskočil a nesebral ho jako jedinou vzpomínku na svou maminku. Musel být statečný, tohle byla jedna ze zkoušek, které musí vydržet. Než budou utíkat, zajde sem pro tenhle svetřík, bude to důkaz pro jeho maminku, až ji na povrchu najde, že je opravdu její syn.

„Ty si nedáš?“ zeptala se Mira překvapeně Cley, když svetřík uklidila zpět do skříně a všimla si, že před sebou nemá talířek s dortem, protože ho předtím šoupla svému mladšímu nenasytnému bráškovi.

„Prosímtě,“ odfrkla si znechuceně, „už teď jsem jako velryba, ještě se budu cpát dortem,“ skoro štítivě se podívala na zbytek lahůdky uprostřed stolu, kterou Saki pozoroval zpod svých brýlí a analyzoval, kolik by mohlo zbýt ještě na večer. „Musím si držet postavu, nemůžu přibrat dvacet kilo jako Zora,“ vzpomněla svou stejně starou kamarádku, která se dle jejího názoru v těhotenství nezřízeně přejídala, a sváděla to na neodolatelné chutě. Něco takového se Clee nemohlo stát, to nedopustila.
„Myslíš, že je to pro dítě dobré?“ zeptala se znepokojeně Mira, věděla, jak důležitá je výživa pro budoucí matky, ačkoliv sama dítě nikdy nečekala.
„Jím normálně, jen se nepřecpávám sladkostma,“ odsekla na to Claudie, a bylo vidět, že už se o tom dál nehodlá bavit. Bill s Tomem se naproti ní ládovali, až měli málem boule za ušima, což jí přišlo u Billa nechutné a u Toma roztomilé. Její oči holt chtěly jen toho jednoho.

„Můžeš na chvilku?“ zastavila Clea Billa, který akorát vyšel z koupelny, kde si byl po jídle umýt ruce a upatlanou pusu, dort byl vážně vynikající. Byli skryti v malé tmavé předsíňce u vstupních dveří, takže je nikdo nemohl slyšet.

„Jo, jistě,“ kývl Bill a trochu netrpělivě se podíval ke stolu do obýváku, kde se Tom bavil s Jenny. Právě se ho nejspíš snažila přemluvit, aby si s ní šel zahrát na schovávanou nebo nějakou podobnou dětskou hru. Bill se usmál, když se Tom ochotně zvedl a za ruku se nechal odvádět do dětského pokoje. Věnoval svůj pohled zpátky Claudii, která od něj nejspíš něco chtěla.

„Bille, potřebovala bych pomoct,“ spustila jeho sestra potichu, hned jak jí naznačil, že může začít.

„Ode mě?“ udiveně zvedl obočí Bill, nebyl zvyklý, že by od něj jeho sestra někdy něco chtěla, byla už odmalička samostatná. Měl ji vždycky rád, ale od té doby, co se začala cítit, a hlavně chovat jako žena, mu byla občas dost protivná. Ale byla jeho sestra, rodina, tak se k ní snažil chovat hezky. Doufal, že se jednou, až trochu dospěje, změní v normální a fajn holku, třeba to z ní udělá mateřství, napadlo ho.
„Jo, jsi jediný, kdo mi může pomoct,“ přikývla Clea a Billovy oči mimoděk sjely na její vystouplé bříško. Georgovo dítě se pomalu kulatilo na svět a Bill se musel usmát. Byl zvědavý, jestli bude taky tak roztomilé jako Evička, ale věděl, že se nejspíš ani nedozví, které z dětí to je. Zákony společenství byly opravdu na hlavu.

„A s čím?“ zeptal se Bill a zvedl svůj pohled zase k její tváři. Slušelo jí to, byla hezká i těhotná, ale jak si všiml u stolu, jí to nejspíš tak nepřipadalo.

„S Tomem,“ řekla prostě a byla překvapená, jak to jméno s Billem zamávalo.
„Cože?!“ vykulil na ni oči. „Jak s Tomem?“ nechápal.
„Potřebuju ho sbalit, chci být jeho partnerka na zasvěcení, co je na tom?“ zeptala se Clea, když Bill stál a zíral na ni, jako by ji chtěl sežrat.
„Zapomeň!“ vyhrkl na ni, najednou byl úplně někdo jiný, než ten vlídný bratříček, co jí ještě před chvílí zíral na břicho. Co se s ním stalo? „Na to okamžitě zapomeň,“ syčel na ni potichu, ale velice důrazně a vztekle, „Tom není… Tom je… prostě na to zapomeň.“ Nedokázal Bill kontrolovat své emoce, které se vzedmuly někdy v hloubi jeho těla a vylítly na povrch maximální silou. Zatracená pitomá Clea! Ona by chtěla jeho Toma na zasvěcení! No to snad zešílela, ne? Jak si to vůbec představuje? Tom je jeho! Na něj mu nějaká pitomá těhule nesmí ani sáhnout.

„Aby ses nezbláznil,“ udiveně pronesla Clea, když pozorovala Billovu brunátnou tvář. „Copak je Tom tvůj majetek?“ ušklíbla se.

„Není, ale ty ho nikdy nedostaneš,“ snažil se Bill trochu zklidnit, „až budeme já a Tom mít zasvěcení, už budeš zase těhotná s nějakým dalším vošoustem,“ použil hanlivý výraz, který technický personál vymyslel pro horní vrstvu plodných mužů, čistě ze závisti. „Nemáš nárok, Tom si najde nějakou hezčí holku,“ toužil se pomstít už jen za tu myšlenku, kterou mu jeho sestra vecpala do hlavy.
„Do toho ti nic není, co já budu příští září dělat, já už si to zařídím i bez tebe,“ odfrkla si pohrdavě. „Zapomeň, že jsem tě o něco žádala, idiote,“ odsekla ještě, otočila se na patě a odešla zpátky do obýváku.

Bill ještě chvilku stál zkoprněle před koupelnou, vydýchával vztek, který zaplavil celé jeho tělo, a pak se vydal rovnou za Tomem a Jenny do dětského pokojíku, aby svoje nervy zklidnil. Doufal, že na něm Tom nic nepozná, nehodlal mu tuhle epizodu se svou sestrou prozrazovat, aby Toma náhodou nenapadlo, až přijde čas zasvěcení, si ji vybrat. To by Bill nesnesl ani náhodou. Krom toho doufal, že než přijde ta obávaná doba, budou oba i s Paulem dávno venku z téhle podělané díry v zemi. O to víc se na plánovaný útěk těšil.

Clea seděla u stolu a zamračeně zírala před sebe. Co to do Billa vjelo? Rozhodně to bylo zvláštní, uvažovala. Bude muset na Toma jinak. Její další želízko v ohni byl Georg, napadlo ji, bude se muset zeptat jeho; spokojeně se usmála. Co by pro ni otec jejího dítěte neudělal, že? Zvlášť, když mu poskytne to, po čem nejvíc touží… jako všechno zakázané byl ve společenství sex s těhotnou něčím, co muže lákalo, a Georg už se několikrát pokusil se s ní vyspat i přes přísný zákaz. V pátém měsíci by už riziko potratu nemělo hrozit, tak proč ne? Doteď se mu to nepodařilo, Clea neměla důvod mu poskytnout něco tak vzácného, ale teď? Dovolí mu to, ale za to bude chtít nepatrnou službičku, kterou nadržený basák určitě rád splní.

autor: Janule

betaread: Áďa

22 thoughts on “Genesis 27.

  1. Clea, mi, začína byrť  nesimpaická, a začínam sa bát, že to bude práve ona kto hlavne Billovy zavarí na problémi. Bill by mal byť opatrný, aby sa neprezradil.

  2. nechte ji být. ona za to přece nemůže. neví co se děje,chce jen kytaristu s dokonalou vyzáží. to je špatně?

  3. Mrcha …. Prečo práve Toma ? Bill zareagoval presne ako žiarlivá ženská 😀 skôr si myslím ale , že by to mal Tomovi povedať .. ja neviem  , možno aby si dával pozor alebo také dačo . Uvidíme , počkám si na dohru . Hádam ich táto tehotná sexuchtivá krava neodhalí .. to by bol prúser :/. Začiatk sa ti vydaril . Cleina reakcia na slovo Tomi a jej pochody v hlave boli excelentné 😀 . Pri tom svetríku som mala podobnú reakciu ako Bill …. chudák malý . Ale stavím sa , že Tom má taký istý s nápisom TOM 😉 .
    Tom už dôverne spoznal Billove telo 😛 to by Clea fakt nepredýchala (ani David a Kat už vôbec nie 😀 ).  A urobila si mi chuť na tortu Janule 😀 krásne ako vždy , zase si počkám dlhýýýých predlhýýýýých 7 dní x)

  4. Teda jako Janule já už vážně nwm co k tomu psát O.o Ta Clea je opravdu mrcha no, ale nedivím se jí 😀 Toma by ráda…doufám že se jim podaří útéct do září, jinak ten flashback byl vážně dokonalý O.o :)) A spojení "nadržený basák" no to mě rozesmálo xD Moc hezkej díl :))

  5. Janule…zapomeň! ti dva stihnou utéct dřív, než na nějaký zasvěcení dojde, jasný? 😀 to bych asi nepřežila.
    Clea mi jako mrcha nepřijde, chová se přesně tak, jak bychom se asi zachovala každá. 😀 já teda rozhodně. 😀 ale stejně si myslím, že když se to nepodařilo ani trenérce, tak se nepodaří dostat Toma ani jí. hlavně by to neudělal Billovi, když je to jeho sestra.
    přišlo mi divný, že si Tom nevšiml toho světříku. neměl náhodou ten samý se svým jménem? nebo že by jen zapomněl? ve mě totiž úplně hrklo, když ho začala Mira hledat.
    a flashback byl perfektní, jen víc takových skvělých společných chvilek. 😉
    ach jo, proč je neděle jen jednou týdně? 😀

  6. [7]: 😀 Protože nestíhám psát… kdyby byly dvě neděle týdně, bylo by to každou druhou 😀

    No.. Tom má jaksi potalčenou paměť, takže ně najaký svetřík si může vzpomenout, až mu ji někdo odblokuje. 😀 Tak už to v mých povídkách holt chodí. 😀 Momentálně je milému Tomovi nějaký mrňavý svetřík stejně lhostejný jako to mrňavý dítě. Má hlavu plnou útěku, tak co bys od něj chtěla. Víc se mu tam prostě nevejde… maximálně tak Billův oholenej a tvrdej krasavec, to ještě, ale to je fakt maximum 😀

    Jinak opět díky, dámy, že máte energii mi k tomu pořád něco smysluplnýho psát, podzim vyloženě utlumuje. 😀 A na krku Vánoce, no to je děs… takže díky všem. :o) J.

  7. úžasné, jako vždy! Celý ten systém s výchovou dětí je pěkně na hlavu. Ještě, že nikoho nenapadlo(zatím) to zavést i v normálním životě…

  8. Nojo, co by jsme od Billa taky mohli čekat? Roztomilouš jeden (jak se rozplýval nad malou Evou ňuňu ^^). A Tom takovej anti-děťovskej 😀 šulda jeden.

    Ten flashback byl skvělej. Bill se vyzná a ví co je sexy ^^.

    Clea mě nejdřív štvala, ale když sem si přečetla komenty tak sem si uvědomila že   vlastně jedná jako normální ženská v Genesis – chce ulovit toho "geneticky" nejlepšího chlapa.
    Zajímalo  by mě jestli utečou dřív než bude zasvěcení … nepřála bych to Billovi.
    Jo atakysi myslím že by to Bill měl říct Tomovi… aby se kvůli tomu ještě nepohádali jak v časoprostoru !

  9. Jezismarja, to je hruza, tak Clea je v patem mesici tehotenstvi, ktere z duse nenavidi, a to jedine, co se ji toci hlavou je, jak ji ten sexy kytarista zbouchne pote, co porodi to prvni? Super. Zvracenost podobneho uvazovani me dostava totalne do kolen. Ale nedivim se ji… kdyz maji vymlety ty mozky propagandou spolecnosti. (zrovna jsem docetla dnesni kapitolu ABH, kde je zbouchnuta Tomova konkubina a ted me potka tohleto i tady…. uuaaaaaaaahh, velkovyrobna deti jak na bezicim pase… fuj).
    No ale ten paradni flashback mi spravil naladu. Bylo to tak krasne! Billuv stud a Tomovo odhodlani jej obstastnit… :-))
    No a konec to vse jen pozlatil. Billova zarlivost byla k popukani (vosoust me taky dostal Janule).
    Opravdu moc pekna kapitola!

  10. [8]: tak jó no, já už mlčím. :X
    abajo hele, já zapomněla, že Tom zapomněl. 😀 to se tady pak můžu čudovat nad chybou v Janulině matrixu, když je to přitom chyba na mém přijímači. 😀 a myslím, že tvoje druhá varianta toho, čeho má plnou hlavu, byla teda dost trefná. 😀 oholenej a tvrdej krasavec. :D:D:D

  11. [8]: ale prdiny Vánoce, co proti nim zase máš? 😀 to sis ještě nezvykla nebo co? 😀
    ale na tisíc procent souhlasím s komentářem číslo jedna, nevím proč, ale absolutně mě rozsekal, tlemím se tu jak blázen 😀 a jednoznačně zvedám ruku pro Cleino nenápadné sprovození ze "společenství" do věčných lovišť 😛

    a je to svině, jako je pro mě svině každá ženská, která si neváží toho, že je těhotná. tyvole, já bych ji zmrskala, až by brečela a volala maminku, tedy spíš asi Miru, a plod bych jí zaživa, bez narkózy vypárala z břicha, at ví, o co krásnýho přichází (mimi by se samozřejmě doklubalo v inkubátoru).

  12. [13]: Hele, ty sadistická potvoro, nech si tyhle prasárny ve svejch povídkách, do mejch je laskavě netahej.
    Chtěla bych tě vidět v patnácti, jak budeš celá říčná z toho, že musíš porodit nějakýmu magorovi mimino, který tě vůbec v tomhle věku nezajímá, aby on měl co nejvíc lidí pro novej svět… zvlášť když víš, že ti ho seberou a ani ho nebudeš znát, nikdy ho nepohladíš, a nebude ti říkat mami. Takže ticho, babo jedna, nebo Cleu přejmenuju na Áďu a tak jí psychicky zdeptám, že jestli někdy vyleze z tý díry, zavřou jí rovnou do cvokhausu. 😀 Žádný ty tvoje primitivní motorový pily – psychický mučení, to je to správný maso. Já ti dám! 😀 Potvoro jedna! 😀

  13. Zabiju jiii normalne ji pretahnu necim po hlave. Na Toma si nebude delat zadny naroky!!!! Jinak tam napochoduju a udelam ji takovej cirkus ze az….
    Boze jsem se zase rozcilila. Ufff….No nic…k veci. Nemam na to ani slov. Je to strasne poutavy a zajimavy. Porad se tam neco mele. A ja se obavam, ze k tomu nechutnymu zasveceni Toma dojde. A nebo….se ta fuchtle dozvi jak to mezi nim a Billem je a udela megalni pruser. Prsim Paula aby s tim planem pohnul a uz mohli bejt vsichni v trapu. A dalsi vec…kdyz Mira vyndala ten svetrik…uplne jsem prestala dychat. Cekala jsem, ze kdyz ho Tom uvidi, tak mu to docvakne, kdyz ma schovany ten samy. Fakt jsem se toho normalne bala. Osobne se Clei nedivim…je prilis mlada na to aby byla matkou, takze chapu, ze k tomu nema vztah. Na jejim miste bych taky neskakala radosti ze jsem tehotna. I kdyz………..kdyz jde o Georga….:DDD

  14. [14]: wau, to by byla čest, kdybys mi udělala v povídce čestné místo 😛
    no vzhledem k tomu, že já děti milovala odjakživa, tak já myslím, že v patnácti bych to zas tak tolik neřešila… já hlavně v patnácti absolutně neřešila ani postavu, ani vizáž ani nic z těhlech holčičích starostí, prostě jsem už tehdy byla rarita 😀 😛 takže ticho tam bude!!!

    jo tak tobě se stýská po motorových pilách? tvoje přní budiž mi rozkazem 😛

  15. Tie ich zákony sú tak potreštené až to bolí. Ale tie dievčatá sú vlastne ešte sami deti tak asi ani nemôžu mať nejaký normálny vzťah k deťom 🙁 Billova reakcia bola nádherná 😀 on je tak roztomilý na zjedenie.
    Fleshback už ani nedokážem chváliť, ledva ho predýchavam.

  16. Tak tá akcia bola fakt super 😀 bože nečakala som to takto ale wow :D… Clea ma sere! 😀 ako inak čo si o sebe myslí? Chudák Bill sa naozaj neovládal, ale nevadí ja by som to na jeho mieste asi tiež nezvládla, možno by som jej aj jednu flákla, krave :D… Ale Tom by sa asi aj tak nedal 🙂 som zvedavá kedy utečú 🙂

  17. Áááá! Vidím červeně! Ta Clea mě tak štve! 😀 To je strašný, jakmile se objeví nějaká holka, tak já za Billa vždycky žárlím 😀 On je prostě jeho a tečka! Taky mě tak napadlo zase, že stejně ajko Bill doufám, že než bude zasvěcení, tak že budou kluci pryč. Nechci ani pomyslet na to, že by tam oba museli být s nějakou holkou…
    No, ale mám strach, že Billova reakce na to, co mu Clea sdělila, byla až moc. Mám strach, aby to Clee nezačalo vrtat hlavou a tak se o ty dva víc zajímat. A Cleu nemám ráda a přeju jí jen to nejhorší 😀 Doufám, že na ten sex s Georgem, který tak plánuje, někdo přijde, a bude z toho mít problémy! 😀 Jediné, co mě malinko uklidňuje, je vědomí, že Clea je zatím Tomovi úplně ukradená 🙂

  18. Shit keď si predstavím že poviedka má vyše 70 časti normálne má striasa pri pomyslení čo sa ešte môže všetko stať 😑🤦‍♂️ Už dlho má nič takto nenadchlo !! Chúďatko môj syn ktorého si nevšímaj lebo furt čítam 😂😂 už nech je koniec 😂😂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics