Who am I? 56. (2/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne


BILL
„Neměl bych tě dnes takhle rozptylovat. Je velký den,“ pohladí mě Tom po rameně. Je tak ohleduplný.
„Nevadí mi to, spíš naopak,“ pokračuju.
„Opravdu?“
„Opravdu. Myslíš, že mi to nechybí?“ Tom se jenom usměje a dlouze mě políbí. Pousměju se a chytnu jeho penis pevněji.
„Miluju tě,“ vydechnu mu na rty.
„I já tebe,“ oddechne. Usměju se a začnu mu dlaní klouzat po špičce. Druhou rukou mu sjedu na zadeček a roztáhnu mu půlky od sebe a zakroužím mu prstem kolem vstupu.
„Opatrně,“ pošeptá s úsměvem. „Nemám si raději kleknout nebo tak?“
„Neboj se, neublížím ti,“ brouknu. „Zatím ne, jen si tě připravím. Jen… potřeboval bych něco,“ rozhlížím se po sprcháči. Potřebuju, aby znovu tak dobře klouzal. Vážně bych mu nerad ublížil. Stejně pořád nemůžu uvěřit tomu, že právě on mě žádá o to, abych ho vohnul.
„Dám ti ten olej,“ natáhne se ze sprcháče, a poté mi vloží lahvičku do ruky. Pousměju se a vezmu si ji od něj.
„Děkuju,“ brouknu a dám mu pusinku na krk.

Na chvíli ho pustím a dám si trošku oleje do dlaně. Když si ho rozetřu po prstech, zase se začnu věnovat jeho zadečku.

„Bude to tu docela nepohodlný,“ pošeptá mi do pokožky na krku, načež mi ji začne olíbávat a okusovat.
„Chceš jít jinam?“ zeptám se a zajedu do něj jedním prstem.
„Ty chceš?“ kousne mě jemně do brady a víc se ke mně v tu chvíli přitiskne. Přivřu oči a začnu prstem jemně přirážet.
„Chci, aby to pro tebe bylo co nejpohodlnější, aby se ti to líbilo a cítil ses dobře, víš?“
„A já naopak chci, aby se to líbilo tobě,“ oddechne tiše. Sladce se usměju. Je od něj tak hezký, že nekouká jen na sebe.
„Mmm, měli bychom to udělat tak, aby se nám to líbilo oběma,“ brouknu. Začnu ho líbat na krku a polibky dojdu až k oušku. Využiju toho. „A proto si tě teď vydráždím, připravím a potom…,“ šeptám a nakonec mu skousnu ušní lalůček.
„…a potom mě pořádně vošukáš?“ vzdychne tiše a stiskne mi v prstech lopatky. Nasaju mu lalůček do úst a jen vydechnu na souhlas.
„Hmm,“ začnu prstem uvnitř něj trošku kroužit.
„Tady je to tak… mmh,“ vydechne hlasitěji. „…blbý.“ Zajedu prstem hlouběji a přirazím. Pak ho vytáhnu a chytnu ho za boky. Proč se tu zdržovat, když to nebude dobré. Chci, aby se mu to líbilo.

„Pojď,“ spojím naše rty. Odtáhnu stěnu sprcháče a vedu ho pryč z koupelny.

„Kde to chceš dělat?“ zasměje se a chytne mě za cesty kolem pasu.
„Já… já nevím,“ usměju se a nasaju jeho jazyk. Začnu ho opečovávat tím svým. Tom se mi zasměje do úst a začne si hrát s mým jazykem. Při tom se rozhlíží kolem, až jeho rty změní tvar. Usměje se a odtrhne. Pustí mě a rozejde se do kuchyně. Čte mi myšlenky nebo mám díru v hlavě?
„Myslíš snad na to, na co já?“ rozejdu se za ním a chytnu ho zezadu za boky.
„Nevím, na co myslíš, ale vohnout se před tebou o stůl by mohlo být fajn,“ zasměje se.
„Oh,“ oddechnu a přitisknu se rozkrokem na něj, „proč mi čteš myšlenky?“ vydechnu mu do ouška.
„…telepatie?“ zeptá se pobaveně. Vyvlékne se mi a dojde ke stolu. Otočí se ke mně čelem a vyhupne na něj. Pošoupne se o kousek dál. Pobaveně si pokrčí nohy k tělu a roztáhne je. Poté se opře o lokty. Nejradši bych ho teď vážně tvrdě vošukal. On se mi tak moc nabízí. Sakra!
„…asi,“ vydechnu potichu a dojdu k němu. „Proč mi tohle děláš? Já snad… mmm,“ roztáhnu mu nohy od sebe ještě víc a začnu mu jazykem přejíždět po penisu, přičemž do něj rovnou zajedu prstem.

„Hmmh… Bille,“ vzdychne tiše a položí se na stůl úplně. Vezmu si ho do pusy a začnu ho kouřit. Když se uvolní, zajedu do něj dalším prstem a začnu pomalu přirážet.

„Bože,“ zasténá. Zešílel bych z toho, jak sténá. Přichytí se stolu ze stran a při každém mém přírazu tiše sténá. Pomalu nabývá na objemu. O to víc se snažím. Zajíždím do něj hlouběji a rychleji. Vyjedu ústy výš a začnu mu kouřit jen špičku. Zakňučí, přichytí mě za týl a zlehka přiráží proti mně. Pokračuju v tom ještě chvilku, ale pak úplně přestanu. Podívám se na něj a usměju se.
„Jsi tak neskutečně sexy,“ skousnu si spodní ret a sjedu mu dlaněmi po lýtkách.
„A jsem jenom a jenom tvůj,“ olízne si rty. Posune se po stole, a když zakloní hlavu, visí mu dolů ze stolu. „Pojď, vyzkoušíme, jestli to funguje. Někde jsem četl, že v týhle poloze si ho strčím do pusy dál.“ Chytne mě za ruku a snaží si mě k sobě přitáhnout.
„Chceš mě snad kouřit?“ pousměju se a dojdu těsně k němu.
„To půjde těžko. Ale vošukat mi pusu můžeš,“ otřese se celý smíchem. Uchopí mě do ruky a ocucá mi špičku penisu. „Vošukej každej vchod do mýho těla. Chci tě všude.“ Skloním trochu hlavu a semknu rty k sobě.
„Chci tě, tak zatraceně tě chci, kurva!“ vzdychnu nahlas. Lehce mu vjedu do pusy penisem a začnu mu do té jeho pusinky něžně přirážet. Nerad bych ho dusil. Přichytí si mě u kořene a začne si mě sunout dál. Částečně mě dostane do počátku krku. Začne se dávit. Hned se odtáhnu.

„Dobrý?“ šeptnu.

„Pojď sem,“ zamračí se. Chytne mě o něco pevněji a zasune si mě opět tak hluboko. Znovu se začne dávit, ale pak to překoná. Jenom tam tak odevzdaně leží na stole a svírá mě uvnitř svých úst. Když ho takhle vidím, nevím ani, co si myslet. Je na něj dokonalý pohled. Trošku mu začnu do pusinky přirážet. To horko a vlhko v jeho ústech mě dělá šíleným. Chvilkami se dáví, ale opravdu mě pobírá téměř celého. Tak moc se snaží. Ale já nechci, aby se dávil. Nakonec mu to bude nepříjemné a to je to poslední, co bych chtěl.
„Hm, hmm, hm,“ oddechuju potichu. Hladím ho po hrudi a snažím se tohle všechno ustát. „Nemusíš mě… brát tak hluboko,“ šeptnu. Ale on mě znovu nasaje hluboko a pohladí mě jazykem tam, kam jen dosáhne. Zapřu se o hranu stolu a zakňučím. Snažím se v sobě potlačit tu chuť začít přirážet. Kdo by taky vydržel jen tak stát a nepřirážet. Ta jeho pusinka mě dostává do ráje. Chytí mě za ruce a jemně mě kouše a olizuje. To už se neudržím a přirazím mu boky do pusy. Hekne, ale nic víc.
„Ještě, prosím,“ zafňukám. Pokývá hlavou, abych to ještě zkusil, a tak přirazím znovu. Začne se dávit, až mě nakonec úplně vypustí z pusy a rozkašle se. Okay, tak tohle bylo hodně špatný.

Zahanbeně poodstoupím.

„Promiň… Jsi v pořádku?“ zvednu mu hlavičku a opřu si ho pak o sebe.
„Seš děsně velkej,“ zavrtí hlavou a olízne si rty. Vzhůru ke mně vzhlédne. Smutně sklopím hlavu a pohladím ho po tvářičce.
„Ty jsi taky velkej,“ pookřeju trošku nad touhle myšlenkou. Tomu se začne smát. Posadí se a sklouzne ze stolu.
„To máš pravdu, Billy,“ políbí mě něžně. Poté se ke mně otočí zády, položí se na stůl a vystrčí na mě zadeček. Hned ho po něm pohladím a natisknu se na něj.
„Tak velká věc do tak malýho zadečku,“ brouknu se smíchem.
„Pěkně ho protáhni a projeď,“ poohlédne se po mně. Začne se po zadečku provokativně hladit sám.
„Tolik se ti to líbí?“ vydechnu a zabořím do něj rovnou dva prsty. Hekne a natiskne se se zakňučením na stůl. To mluví za vše. Natisknu se k němu a prsty začnu pohybovat. Líbám ho při tom na zádech. Volnou rukou sjedu dolů a chytnu mu penis.
„Mmmh, né,“ vzdychne tiše, i když přiráží proti mým prstům. „Vošukej mě už… Pořádně, Bille. Prosím…“ Už jen to, jak to říká… dohání mě k šílenství.
„Bolelo by tě to,“ vydechnu. Prsty se dostanu ještě hlouběji a začnu přirážet v rychlých a prudkých intervalech.
„Prosím,“ zasténá na celý byt. Doslova se plazí po stole. Přirazím do něj tedy naposled a pak prsty vytáhnu.

I když jsem ho promazal tím olejíčkem, tak mu od sebe roztáhnu trošku půlky a sehnu se. Flusnu mu přímo tam, kam jsem potřeboval – na otvor, a pak to začnu rozmazávat prsty. Zajedu ještě dovnitř, ale jen na kraj. Když je dost připravený, chytnu se u kořene a špičkou zatlačím proti němu. Trochu poroztáhne nohy a tlačí se proti mně. Pevně se drží stolu. Chytnu ho jednou rukou za bok a vklouznu do něj. Jakmile cítím tu horkost, donutí mě to nahlas vydechnout. Tom mě stáhne a začne bolestivě kňučet. Lehce se prohne v zádech. Konejšivě ho po nich pohladím a obejmu ho trošku kolem pasu. Ani se v něm nepohnu. Jsem teprve na začátku. Natáhne se po mně, a když mě uchopí, vysune si mě ze sebe. Začne proti mně lehce přirážet, když jsem v něm jenom po okraj. Postupně si mě sune dál, přičemž sténá. Chytím si ho zase za boky a pomalu tak pokračuju. Jsem něžný a opatrný. Vážně nechci, aby ho to bolelo nebo abych mu nějak ublížil. Po chvilce se dostanu až na konec. Jsem tak zatraceně hluboko. Trošku si ho přichytnu a začnu vyhledávat jeho prostatu. Tom zavzlyká a prohne se. Vyzvedne nohu a položí si ji na stůl. Udělal mi tak více prostoru.

„Ohh, sakra,“ vydechnu nahlas a konečně přirazím na ten bod, který jsem tolik hledal. Tak moc mě svírá. Mám strach, že se udělám už teď. Tom zakňučí tak srdceryvně jako malý pejsek. V rukou tiskne hrany stolu a chvěje se.

„Bolí?“ vydechnu a pohladím ho po zadečku.
„Děsně,“ broukne. Ah, sakra. A to se zdál tak připravený.
„Tak přestaneme, ano? Nebo znovu a ještě pomaleji,“ pošeptám. Nechci mu vážně nijak ublížit.
„Ještě jednou to zkus,“ vydechne.
„Dobře,“ pípnu. Pomalu z něj vyjdu a začnu do něj po chvilince zase zasouvat. Ale jen po okraj. Když jsem po špičku v něm, zastavím se. Přichytí si mě sám a sune si mě pomalu dovnitř.
„Pomaleji, broučku. Zase tě to bude bolet,“ vzdechnu starostlivě.
„Až dál to je horší,“ vydechne. Zasune si mě až na doraz a se zakňučením si položí hlavu na stůl. Hned se z něj trošku povysunu a pohladím ho po zádech.
„Moc spěcháš. Musíme pomalu, aby sis zvyknul.“ Beze slova si mě znovu zasune až na konec a vzdychne.
„Ahh,“ neudržím se nezasténat. Nemám z toho až tak dobrý pocit, když vím, že ho to bolí. Nechci, aby se přemáhal.

Znovu se povysunu a začnu ho opravdu pomaličku projíždět. Do ruky si vezmu jeho mužství. Tom se opravdu úplně položí na stůl a začne tiše sténat. Pohlédne na hodiny a povzdechne.

„Asi… bychom to měli urychlit.“
„Ne, Tomi. Tohle se nedá urychlovat. Nechci, aby tě to bolelo. Nechci… rychlovku.“
„Ale musíme k tvýmu tátovi,“ zašeptá.
„On počká. Já myslím, že ta chvíle nás nezabije,“ brouknu.
„Tohle je tak nevhodná chvíle. Nejradši bych si nafackoval,“ povzdechne.
„Oh, proč?“
„Neměl bych tě tak rozptylovat…“
„Lásko, tohle neříkej. Kdybych nechtěl, nedělal bych to. A… vážně se musíme bavit o mém otci, když se milujeme?“ usměju se. Tom se odtáhne, čímž mě ze sebe vypudí a otočí se ke mně čelem.
„Promiň,“ pošeptá posmutněle.
„Proč se mi omlouváš, ty můj mazlíčku?“ vydechnu a obejmu ho. Tom jen s úsměvem zavrtí hlavou a políbí mě.
„Můžeme jít na gauč nebo do postele?“ šeptne a znovu mě něžně políbí. Oplatím mu to, ovšem tak, že ho začnu na chvilku líbat.

Rovnou se s ním rozejdu do ložnice. Tom se mě hned chytí za ruku a obejme mě zezadu kolem pasu. Začne mě po cestě líbat na rameně.

„Chci tě, chci,“ pošeptám a tisknu se na něj. „Chci, abys mě i ty pomiloval, mmm.“ Najednou mě popadne a vezme mě do náruče. Obmotám mu paže kolem krku a hladově ho začnu líbat. Odnese mě do ložnice a opatrně mě položí do postele. Lehce do mě strčí, abych se položil. Poté si na mě vleze. Začne mě dychtivě líbat a třít se o mě. Cítím jeho vzrušení. Dlaněmi mu sjedu po zádech až na zadeček a tisknu ho víc a víc na sebe. Oplácím mu to. Snažím se třít proti němu. Ještě dlouho se líbáme a třeme o sebe naše nahá těla, až si mě vytáhne na sebe a posadí si mě do klína. Nadevše miluju tyhle okamžiky. Obejmu ho kolem krku a dám mu jeden něžný polibek. Zadívám se mu do očí.
„Chci cítit, že jsem tvůj, jen tvůj,“ vydechnu. Něžně mě políbí, načež si flusne do dlaně a začne mi to roztírat po otvoru. Lehce se mračí, jak se soustředí. Vklouzne do mě jedním prstem. Trochu se napřímím a dosednu na jeho prst téměř ihned.
„Ještě,“ pošeptám. Přejede mi jazykem po rtech a pomalu do mě zatlačí i druhý prst. Pokusí se je zasunout co nejdál, ale já se celkem dost stáhnu. Přivřu oči a zhluboka se nadechnu a vydechnu. Potom se uvolním.

„Tebe to bolí?“ zašeptá trošku překvapeně.

„Jen si potřebuju přivyknout,“ šeptnu.
„Promiň, broučku,“ osloví mě láskyplně. Začne jenom zlehka a opatrně přirážet.
„Ne, je to v pořádku,“ usměju se. Začnu na něj dosedat. Prsty ve mně párkrát zatočí a nanovo začne přirážet. Cítím, jak jsem už uvolněný.
„Víc,“ vydechnu a začnu mu krk zasypávat polibky. Trochu mě nadzvedne za zadeček a začne do mě přirážet prudčeji a hlouběji. Po chvilce už mu celkem nahlas oddechuju do ouška. Kroutím se na něm a tisknu se k němu, jak jen můžu. Vyhledá si prsty moji prostatu a začne na ni narážet a mačkat ji. Nahlas vzdychnu a natisknu se na něj. Začnu proti jeho prstům více dosedat a kroutit se. Je to tak zvláštní pocit.

„Prosím, víc… víc…“ Lehce se zamračí, načež do mě zasune prsty na doraz. Hýbe s nimi jen uvnitř, a poté nanovo začne silně přirážet. Víc se nadzvednu a zavřu oči. Cítím tak zvláštní pocit. Jako by mnou veškerý ten cit procházel. Není to jen vzrušení a chtíč. Cítím v tom tu něhu. Nikdy jsem nebyl tak moc zamilovaný jako teď. On je pro mě vším.

„Jsi krásnej, Bille,“ zašeptá Tom. Moc rád od něj tohle slýchám. Ne, že bych potřeboval slyšet tenhle kompliment. Nepřipadám si krásný. Jen jiný, ale ne krásný. Ale dokazuje mi to, že se mu líbím. A to mě dělá šťastného a klidnějšího. Pořád mám obavy, že mu nestačím, že se mu dost nelíbím. Byl doteď zvyklý na holky, a teď jsem tu já… Co když ho přestanu jednoduše bavit?
Přesune se polibky k mému krku, a zatímco mě s nimi zaplavuje, přidává trochu na intenzitě přirážení.
„Děkuju,“ vydechnu a usměju se, „ale ty taky,“ sehnu se k němu a trošku ho odstrčím, abych mohl spojit naše rty. Jakmile se mi to povede, začnu ho vášnivě, ale při tom něžně líbat. Rukou mu vjedu do copánků a stisknu. Volnou rukou sjedu dolů a chytnu jeho penis. Několikrát rukou zapumpuju a potom si ho do sebe začnu cpát.

„Počkej, udělám to,“ šeptne. Vytáhne ze mě prsty, uchopí svůj penis u kořene a začne se mi otírat vlhkou špičkou o otvor. Kleknu si, abych lépe udržel rovnováhu, a tlačím se mu na špičku. Už ho chci v sobě. Ucítím, jak začne pomalu pronikat do mého těla. Konejšivě mě políbí na rty. Druhou rukou mě pohladí po celých zádech a sune se do mě dál. Není tak lehké se vyrovnat s jeho velikostí. Pomalu klesám, abych na něj dosedl. Zavřu oči a obejmu ho zase kolem krku. Hned mě rukou obejme kolem pasu, aby si mě natiskl až na sebe, a skousne mi zlehka bradu.

„Miluju tě,“ pošeptá. „Jsi ten nejúžasnější člověk, kterého jsem kdy poznal. Strašně moc tě miluju.“ Začne mě líbat na krku. „Miluju celé tvé tělo,“ oddechne hlasitěji. Najednou se do mě zasune úplně celý, nad čímž hlasitě vzdychne. Nevím, jestli se dřív soustředit na to, jak moc hluboko uvnitř mě je a jak je to milování nádherné, nebo na to, co mi říká. Tohle neříká pořád. Je tak vážný. Skloním k němu hlavu a opravdu procítěně ho políbím. S veškerou láskou, kterou do toho jediného polibku můžu dát.

„Taky tě miluju. Já… já nevím, co říct. To je tak dokonalé. Život… s tebou,“ pošeptám a stáhnu se trochu. Vzdychne a trochu přirazí.

„Miluju tě,“ šeptne sotva slyšitelně. Téměř si mě na sebe položí a rytmicky se ve mně začne opatrně pohybovat.
„Já tebe,“ zavzdychám a sám si od sebe roztáhnu trošku víc půlky. Dolehne na záda, stiskne mi v dlaních boky a hluboce přirazí. Párkrát zakroutí boky, čímž se mi otře o prostatu a poté začne přirážet. Je to tak intenzivní. Nikdy jsem asi nezažil nic takového. Jen nahlas zasténám a zapřu se rukama vedle jeho hlavy. Aspoň maličko mu to tak ulehčím. Začnu na něj rychleji dosedat a hodně kroutit boky jako on. S tichým stenem, který se vydere z jeho úst, zakloní hlavu a trochu přitvrdí. Chytnu jeho penis a přirazím do sebe trošku jiným směrem. Úplně se zakroutím a skloním hlavu. Pootevřu rty a podívám se na něj. Jenom krátce se na mě podívá, jelikož při dalším hlubokém přírazu se mu slastí protočí oči vzhůru a zasténá.

„Ohhh,“ vydechnu těžce. Dosednu na něj hodně tvrdě. Zarazím si ho co nejhlouběji do sebe a pak začnu prudce přirážet, ale jen uvnitř sebe na samém konci. Ucítím jeho nehty, jak se mi ryjí do stehen, jak mě silně tiskne a slyším jeho hlas, když hlasitě sténá mé jméno. Snaží se přirážet proti mně, ale moc se mu to nedaří. Proto alespoň uchopí do ruky můj penis a začne ho silně tisknout a honit. Proto se rukama víc zapřu a začnu dosedat rychleji. Neudržím se a posadím se na něm. Zapřu se mu rukama o stehna a začnu dosedat hodně zprudka. Zakloním hlavu a trošku se prohnu v zádech. Chci, aby se mu to co nejvíc líbilo.

„Bože,“ zasténá a zdusí v sobě další křik, takže se z toho stane intenzivní kňučení. Už je tak tvrdý a nateklý. Lehce ve mně klouže díky tomu, jak je vlhký.
„Ne, ne… Chci tě slyšet,“ řeknu dost nahlas a pokračuju. Vyjíždím po něm tak moc rychle.
„Hmmh,“ zaheká a začne přirážet prudce proti mně. Už se zase stává divočejším. Cítím, jak mě silně tiskne i jak se tváří a chová se ke mně. Ovládají ho živočišné pudy, kterým se očividně nechce bránit. Vždy mě to u něj fascinuje. Jak se náhle promění. Ale aspoň na chvilku ho chci potrápit. Nechám ho ze sebe vyklouznout a začnu se jen třít o špičku. Má ji tak moc vlhkou.

„Bille, né,“ začne hned zoufale protestovat.

„Chceš mě tak moc?“ vydechnu.
„To myslíš vážně?“ podívá se na mě nechápavě a položí si ruku na zpocené čelo. Jak je z toho vedle, chudáček. V téhle chvíli ho asi trápit opravdu nemůžu a ani nechci. Maličko se pousměju a ihned si ho do sebe hluboko zarazím a začnu po něm vyjíždět znovu.
„Jsi tak sexy!“
„Ty mě jednou přivedeš do hrobu,“ zabrblá hned poté, co vzdychne. Pokrčí kolena, takže na něj přepadnu. Přichytí mě za zadeček a začne do mě rychle a hluboce přirážet.
„Budu tam s tebou,“ usměju se. Jak na něj přepadnu, lehnu si na něj. Penisem se otírám o jeho bříško tak moc silně. Levou rukou mi vjede do vlasů a začne mě hladově líbat, přičemž hlasitě sténá. Pokaždé, když ho sevřu, jeho hlas ještě zesílí. A to mě nutí to dělat víc a víc. Svírám ho tak, že se nemůže ani pohnout. Nechám ho jazykem vplout hluboko k sobě do pusy. Jenomže po chvíli se stejně odtrhne, jelikož nestačí s dechem. Dýchá tak splašeně a každou chvíli polyká sucho v krku. Silně mě chytí za boky a tlačí si mě proti sobě vždy ve chvíli, kdy přiráží.

„Já už nemůžu, asi už…“ zakloním hlavu a skousnu si spodní ret. Lehce si ho prokousnu. Usyknu bolestí, jak mě to zaštípe, ale ani na okamžik se nepřestanu pohybovat. Strčí do mě tak, že mě to přinutí posadit se. Silně uchopí do dlaně mé vzrušení a začne rychle pumpovat. Snaží se stále trochu přirážet. Zapřu se rukama o jeho stehna znovu a vyjíždím po něm. Moje steny jsou čím dál tím víc hlasitější, ale kratší.

„Lásko, aah…“
„No tak… Postříkej mě,“ broukne. O něco zrychlí. Ještě párkrát zprudka dosednu a narazím si ho přímo na prostatu. Dostanu se do křeče a bříško mu pokryju spermatem. Nemůžu se uklidnit. Hrozně rychle dýchám a stále vzdychám.
„Hmmm,“ zabručí Tom s úsměvem. Stále mi ho honí, ale už o něco pomaleji. Protlačí se do mě až po kořen a lehce přirazí. Přejedu mu dlaní po zpocené hrudi a pokračuju. Jdu silně proti němu. Chci, aby se taky udělal. Nebyl k tomu daleko, takže to příliš netrvalo. Stačilo už jen pár pohybů a sevření a v Tomovu penisu začalo cukat. Proto jsem ho naposled sevřel a zprudka ho do sebe zarazil. Skoro až zakřičel, když v tu chvíli do mě vystříklo jeho horké sperma. Jeho penis uvnitř mě rychle tepal a Tom se chvěl pod návalem slasti. Už jsem udělal boky jen několik lehkých pohybů a stáhnul se.

„Mmh,“ oddechnu a když se trošku uklidní, lehnu si na něj.

„Doufám, že máš na zítřek sbaleno,“ oddechne hlasitě a omotá kolem mě ruce.
„Mám,“ vydechnu ztěžka, „bylo to nádherný,“ políbím ho.
„To bylo,“ usměje se. Pomalu si opře chvějící se tělo o lokty. „Večer na to totiž nebudeš mít čas.“ Nakloní se ke mně a jemně nasaje mé rty. „Vím totiž o někom, kdo si tě bude chtít večer pořádně užít,“ pošeptá se smíchem.
„No, možná máš pravdu, možná ne,“ pousměju se. Chvilku se na něj jen tak dívám. „Strašně tě miluju.“
„Já tebe taky,“ pohladí mě po tváři. Přivinu se k němu a vtisknu mu několik polibků na krk.
„Kdybych nemusel, nikdy se od tebe neodtrhnu,“ vydechne. „Ale musíme. Musíš jít do sprchy a já taky.“
„Jo, pojďme,“ usměju se. Zvednu se z něj a pak mu podám ruku. Vytáhnu ho na nohy a jdeme společně do koupelny. Po tomhle je to více než nutné. Myslím, že by nebylo zrovna nejlepší, kdyby Tomovi zaschlo moje sperma na břiše a já měl celý zadek a stehna od té jeho nadílky.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: Janule

5 thoughts on “Who am I? 56. (2/2)

  1. Pani nadherny dil:-) nedycham:-):-) aaaaa ja jsem odrovnana:-D chci dalsiii:-)
    Ale musim rict, ze jak tom nechtel byt ten dole, me potesilo:-) protoze na tuhle povidku mi sedi to, ze Tom je ten, kdo si bere:-):-):-)
    Ale jinak jsem povidkou nadsena:-):-):-) tesim se na dalsi diiiil:-)

  2. 😀 dokonalý! :)) těším se na další díl a hlavně na to, jak to dopadne s tím tátou.. jsem napjatá jak kšandy.. 😀

  3. no ja som neuveriteľne zvedavá 😀 niečo mi hovorí , že najbližšie diely sa dozvieme , že sú viac ako len partneri ^^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics