Got’s Clothes 13.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

Tom

Když se usměješ, musím se pousmát taky. Chytnu tě za tvářičky a políbím tě, radostně. „Znamená to, že… mám zavolat do hotelu a zarezervovat nám pokoj?“ Uculím se a než stihneš něco říct, spojím naše rty a dlouze tě líbám. Po očku za tebou zahlédnu strom, popotlačím tě pár metrů dozadu a namáčknu tě na něj zády. Ale ne tak, aby tě to bolelo. Pořád tě líbám, dlouze a vášnivě, naše jazyky spolu bojují o dominanci. Nakonec jsem ale ten nejvíc dominantní já, vždycky jsem byl. Rukama tě pevně držím za boky, trochu tě hladím a někdy zesílím stisk prstů. Kolenem ti trochu od sebe roztáhnu nohy a přimáčknu se rozkrokem na ten tvůj. Slabě vydechnu, zvlášť když ucítím, že se ti něco tlačí v kalhotách stejně jako mně.

Bill

Pousměju se a lehce tě pohladím po tváři. „Ještě dneska…?“ šeptnu tiše, jako by nás snad mohl někdo slyšet. Tom rychle přikývne. „Dobře,“ dodám a vidím, jak Tom rychle vytahuje mobil, něco v něm hledá a pak volá. Odejde pár kroků ode mě a chvilku mluví, celou dobu ho pozoruju. Líbí se mi, i když se lehce zamračí, a když telefon položí, tak na mě znova vycení své sněhobílé zuby. Nezbude mi nic jiného, než se taky pousmát. Když se mě Tom zeptá, jestli můžeme jít, tak přikývnu. Vezme mě k autu a jede jen malou chvíli, než zastavíme u velkého hotelu. Vejdeme dveřmi a na recepci se na nás už usmívá mladá dívka. Já však mám oči jen na velkou halu. Nikdy jsem nic takového neviděl.


Tom

Na recepci se ohlásím a nějaká slečna mi předá kartu od našeho pokoje. No, je to spíše větší apartmá s ložnicí, obývákem, koupelnou, malou kuchyňkou a balkonem s výhledem na město. Několikrát jsem tady už byl, a vždy beru jen tenhle pokoj.

„Tak jdeme?“ Řeknu, když se k tobě s úsměvem otočím. Ještě víc se pak usměju, když uvidím, jak jsi celý zaskočený a oči ti jen září. „Bille?“ šeptnu a přijdu až k tobě, jednu ruku ti dám kolem boků a druhou rukou chytnu tvoji dlaň do své. „Pojedeme nahoru?“ Zašeptám, a když přikývneš, jdeme k výtahu. Vyjedeme až do posledního patra, kde je jenom tenhle apartmán. Otevřu nám dveře a musím se sám radostně usmát, když uvidím, jak otevřeš pusu překvapením a culíš se na naše dnešní hnízdečko.

Bill

Jsem z toho celý vedle. Koukám se okolo a zapomínám zavírat pusu, jak moc se mi to líbí. Projdu celý tenhle apartmán a zdá se mi to tu vážně jako v nějaké pohádce. Luxusní sedací souprava, ložnice není o nic míň přepychová a o koupelně ani nemluvím. To ani nemluvím o tom, když objevím terasu, na kterou se jde z obýváku, tak jsem unešený.
Až když jsem venku a dívám se, jak krásný je tu výhled, uvědomím si, že je tu i Tom. Tak se otočím a je přímo za mnou. Pousměju se a natáhnu k němu ruce. Pevně ho objemu a pak procítěně políbím, když se oddálíme a já se zhluboka nadechnu, zeptá se Tom: „Tak co, líbí se ti tady?“ Několikrát přikývnu a rozhodím rukama.

„Co by se mi tady mohlo nelíbit?“ konstatuju a otočím se zase na osvětlené město. Ještě cítím, jak mě Tom zezadu obejme a políbí na krk, a potom se odtáhne a někam odejde. Dlouho se ještě dívám na město, na auta a autobusy pod hotelem. Na lidičky, kteří jdou vidět jen díky stínům od pouličních lamp, protože je tma. Až mě ovane studený větřík, tak se zachvěju a začnu hledat Toma.
Koukám všude, ale najdu ho až na posledním místě, kam jsem se podíval, v koupelně. Sedí na vaně, která se napouští, a je už skoro plná a je tam hlavně šíleně moc pěny. Tom na mě mrkne a já se pousměju, vysvleču si mikinu a začnu si rozepínat pásek.

Tom

Zakroutím na tebe hlavou, jako bych říkal ne, a vypnu vodu. Vstanu a udělám pár kroků blíž k tobě. „Já sám…“ zašeptám a oddělám tvoje ruce, které právě rozepínají knoflíček u kalhot. Podívám se ti dolů a pousměju se. „Mhhm…“ potom se ti znovu podívám do očí a začnu je pomalu rozepínat sám. Až ti ty kalhoty stáhnu přes boky, dřepnu si před tebe a pomůžu ti z nich ven. Když se k tobě zase narovnám, stojíš přede mnou už jen ve spodkách a tričku. Vidím ti ve tváři, jak se lehce červenáš a trochu ode mě otočíš obličej. Jemně tě chytnu za bradičku a otočím si tvoji hlavu k sobě. Když se mi podíváš do očí, přiblížím se k tobě a dám ti malý lehký polibek na rty, trochu to mlaskne. Když se uculíš, začnu ti vyhrnovat tričko, až ti ho nakonec přetáhnu přes hlavu a odhodím na zem. Hned obtočíš ruce kolem pasu, jako bych snad mohl vidět něco zakázaného, něco, co vidět nesmím.

„Neboj se.“ Šeptnu a zaháknu palce za tvoje boxerky. Pomalu ti je stahuju a pořád se ti dívám upřeně do očí. Rád bych se tam podíval, ale bojím se, že by ses stáhnul, že by tě vyděsilo, že na tebe ‚zírám‘. Nechám je spadnout až k tvým kotníkům, potom tě chytnu za ruku a naznačím, abys šel k vaně. Sám ty spodky někam odkopneš a než napočítám do tří, už sedíš ve vaně schovaný za pěnou. Musím se tomu trošku zasmát. Já se před tebou nestydím, nemyslím si, že bych k tomu měl nějaký důvod. Sundám si tričko, které hodím k tomu tvému na zem, potom si stáhnu i velké pytlové rifle. Když stojím před tebou taky jenom v boxerkách, vidím, že znejistíš a otočíš hlavu na bok, ale stejně mě po očku sleduješ. Nevadí mi to, spíš jsem rád, že se díváš. Opravdu se nemám v tomto ohledu za co stydět a možná, když uvidíš, že se nestydím já, nebudeš se potom bát ani ty. Když je sundám dolů a lezu do vany, jsem schválně otočený předem k tobě. Konečně se posadím naproti tebe a usměju se, když vidím, jak jsi v obličeji celý červený. „V pořádku?“

Bill

„Jo-o…“ pousměju se a nahrnu si na sebe pěnu ještě víc. Tom mě jemně chytne za ruce a drží si je trochu u sebe.

„Bille, proč se tak moc stydíš?“ zeptá se a já si ruce stáhnu k tělu. Pokrčím rameny.
„Nevím,“ šeptnu a dívám se na pěnu, která je všude okolo nás. Cítím, jak mi Tom lehce zvedne bradu a začne mě líbat. Polibky mu oplácím, ale jakmile se nahne víc ke mně, začnu se lehce chvět. Ale po pravdě sám nevím, jestli je to strachem nebo vzrušením, možná tak půl na půl. Jemně mu přejíždím bříšky prstů po zádech. Sám začnu lehce vzdychat, když mi Tom začne zasypávat krk motýlími polibky.
Ani jsem si nevšiml svíček, které jsou na vaně, když jsem vešel do koupelny, ale zdá se mi, že světlo je nějaké tlumené a tu atmosféru vnímám víc. Sám cítím jak svoje, tak Tomovo vzrušení, a myslím, že u obou narůstá, zvlášť když se na mě Tom natiskne. Jednou rukou mu sjedu na zadek, musím říct, že je vážně božský, tak ho trochu stisknu a kouknu na Toma, jestli to nebylo špatně. Jestli se mu to líbí.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

betaread: Janule

7 thoughts on “Got’s Clothes 13.

  1. No wau tak tohle byl naprosto dokonalej díl ♥! Ta scéna ve vaně..jsem se tady u toho usmívala ,jak nevim co :)…krásné…velmi něžné a roztomilé.
    Jsem zvědavá,jak to bude pokračovat :D!

  2. [1]: Ja se tu tez culim jak mesicek na hnuj xD a kdybych byla kluk, tak mam z periny stan xD sexy… A zavidim jim xD

    Povidka se mi libi, libi se mi Billova stydlivoost, nevinnost a bojacnost. Libi se mi, jak se o nej Tom snazi. Ale na to, ze se povidka zverejnuje jen jednou tydne, jsou ty dily moc kratke xD

  3. [4]: 😀 nápodobně …hah jo no 😀 já jsem se u toho úplně kroutila..to se prostě nedalo :D! je to fakt skvělý :):D

  4. Týýjo no úplně krásný díl 🙂 Jací jsou úplně zamilovaní, no prostě je to úplně milé 🙂 Jako úplně jim závidím, nějaký luxusní hotel, výhled až kdoví kam a určitě nějaká luxusní koupelna s mega vanou, to by se mi taky líbilo 😀 🙂 A Bill je úplný milouš jak se furt stydí 😀 To je roztomilé 🙂 Těším se na další díl, kdoví co se v té vaně odehraje 😀 😀

  5. No myslím, že kľudne mohli ísť k Billovi. Trochu som dúfala,že Tom na chvíľu prestane naliehať a spomalí tempo. Myslím, že mohol Billa pochopiť, že sa bojí nového vzťahu keď ten jeho nedopadol dobre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics