Imperio! (2/2)

autor: Lenna W.K.T. & PeTiŠka

Tom se zastavil uprostřed kroku. Mozek se usilovně snažil ovládnout své tělo. Jenže bez úspěchu. Jeho svaly byly zablokované a dělaly si, co chtěly, byl jako v křeči, i když ho to fyzicky nebolelo. Spíš ho pohltila zoufalost.
Otočil se a mátožně se blížil ke svému bratrovi, a když byl u něj, zlostně se mu podíval do očí.

„Ne, my dva už nejsme rodina.“ Zasyčel, ale Bill opět nabyl ztraceného klidu a chladu. Vůbec nevnímal Tomova slova. Pokynul hůlkou a Tomovy ruce samy od sebe vzaly jeho knoflíky od košile a začal si je rozepínat. Bill si skousnul ret.
Když měl Tom košili rozepnutou, přiblížil se k němu a sladce zašveholil.

„A teď chci, aby ses dotýkal mne.“

„To má znamenat zase co, sakra!“ vzteknul se Tom a vnímal bratrovy chladné ruce, které neváhaly hned dotknout se Tomovy hrudi. Chladné ruce, ale ne chladnější než on, pomyslel si Tom v duchu. Bill rozrušeně zamlaskal a nechal spadnout košili úplně na zem. Trochu poodstoupil a prohlídnul si bratrovu celkem vypracovanou hruď.

„To není špatné.“ Usmál se pro sebe spokojeně. Zastrčil hůlku prozatím za opasek kalhot, uměl ovládat kouzla i podle mysli – jejich malý rodinný talent, málokdo z kouzelníků to dokázal. Tom pro něj nemohl být hrozbou, měl ho pod svou kontrolou.


„Tohle není normální…“ syknul dredáč a zavřel oči. Opět na sobě cítil ruce v podobě nepříjemných háďat. Zmijozelák sjel svými pěstěnými nehty po celém obvodu hrudi, až Tom tiše zasténal, jak ostré byly, zanechaly po sobě menší šrámy. „…ty nejsi normální.“

„Nejsem.“ Zasmál se Bill a přilepil se na svého bratra těsněji, než snad bylo možné. Jeho dlaně spočívaly na jeho podbřišku a rty se přisál k jeho krku. Jazykem přejel přes jeho vystouplou krční žílu a Tom přivřel oči, rty zúžil do tenké linky, jak moc se chtěl bránit, ale nešlo to.

„Mudlové tomuhle říkají znásilnění,“ zahuhlal a pevně se soustředil na prolomení kouzla, snažil se ovládat své ruce.

„Mlč, mudlové jsou mi volní,“ řekl Bill, a jakmile vyslovil příkaz, Tom mohl ucítit, jak mu ztuhnul jazyk. Bill hladil Tomovo polonahé tělo a vyžíval se v tom. Nebylo nic lepšího, než mít bratra ve své moci.
„Hlaď mě, líbej… Hned…“ pošeptal, zatímco se mazlil s Tomovou pokožkou. Tom se snažil bojovat, jak jen to šlo, ale nedokázal to. Jeho ruce se pohnuly proti jeho vůli a položil je mladšímu dvojčeti na boky a začal je mnout. Pomalu se sklonil k bratrovu uchu a se vší, nucenou a předstíranou vášnivostí, velmi pomalu, důkladně začal bratra pod uchem líbat a Bill zalapal po dechu. Přivinul se k Tomovi, jehož ruce sklouzly na Billův malý zadeček a mnul ho a tisknul. Černovlasý chlapec se pousmál a hladil Toma po dredech.

„Tak jsi hodný, Tomy. Chci, abys mě tu pomiloval. Divoce a vášnivě. Dravě,“ šeptal mu do ucha a Tom pocítil zamrazení v zádech. Byla mu zima a rozhodně se necítil vášnivý, dravý a divoký. Ale jeho tělo tvrdilo opak.
Ruce pomalu sjely na Billův opasek a rozepínaly ho, zatímco pokládal čím dál dravější polibky na Billův krk.

Bill s vítězným úsměvem sklopil hlavu a pozoroval bratrovy prsty, jak se rozechvěle zbavují jeho pásku, i když s tím měl menší problémy.
„Víš, myslím, že se ti to bude taky líbit, Tome, užijeme si to oba dva a bude to taková naše společná výhra, to ti zaručuju. Jen musíš poslouchat.“ Tom nasadil nesouhlasnou grimasu, ale v tu chvíli se mu podařilo překonat ten zatracený kus kovu a rozepnout pomalu knoflík od kalhot. Bill jedním zakroucením dostal kalhoty dolů a odkopnul je.
„Ale je tu chladno, příště to chce vybrat lepší prostředí.“ Zašeptal se smíchem. „Přestaň, dej si oddych, ukážu ti, že nejsem tak sobecký a myslím i na tebe… lehni si!“ přikázal vzápětí a Tomovo tělo se rázem ocitlo v chladné trávě.

„Chtěl bys mi k tomu něco říct?“ škádlil jej Bill a dosednul rozkročně na Tomův rozkrok. Tom zavřel pevně oči a odvrátil hlavu. „Chtěl bys dát průchod svým pocitům? Třeba říct mi, jak skvělý jsem?“ zapřel se o jeho hruď a zhoupnul se v jeho klíně. Bill se trošku podivil, že i přes veškeré bránění je Tom tvrdý, cítil to a zatoužil víc.
„Oh, sakra, na nebelvírskýho máš docela plno.“ Zavrčel pro sebe a zhoupnul se opět, znovu a sám zaklonil lehce hlavu dozadu. Pootevřel ústa a tiše zanaříkal vzrušením. „Oh…“ Bill se chvěl, byl nedočkavý. Rukama sjel mezi jejich těla a jal se zbavit i Tomových kalhot.
A tom jen protáčel oči a krčil nos, ač si to nechtěl připouštět, celá takhle scenérie a Billovo počínání jej vzrušovala, což nemohl zakrýt díky svému klínu.

Na druhou stranu byl docela rád, že si to může odůvodnit vlivem kouzla.

„Zvedni boky,“ zašveholil Bill nedočkavě a Tom jej okamžitě poslechl. Ležel, mlčel, jen jeho ruce putovaly po Billově těle, protože si to přál. Hladil jeho stehna, dokonce i třísla.
Bill obratně stáhnul bratrovi kalhoty a usmál se, když viděl Tomův vztyčený penis.
„Tomy, jsi hrozně chladný, podívej na mě, taky potřebuju vydráždit,“ zakňoural Bill dotčeně a Tom okamžitě začal plnit jeho přání. Mírně se posadil, posunul si bratra po svých stehnech blíže na svůj rozkrok. Dlaní sjel na jeho hubený krk a přitáhl si ho k sobě pro divoký polibek. Bill omotal své štíhlé nohy kolem jeho boků. Prohnul se v zádech a natáhl se pro svou hůlku a Tom obezřetně zajal malé růžové bradavky na Billově hrudi. Olizoval je, kroužil jazykem a skousával, a Billa to nutilo vzrušeně usykávat.

Jakmile Bill zachytil svou hůlku, nenápadně ukázal na Toma a myšlenkami zrušil svou kletbu, ale Tom pokračoval dál. Možná ještě odvážněji než doteď. Položil Billa pod sebe a mapoval vlhkými polibky jeho hruď, bříško, podbřišek, a když už se konečně přiblížil k rozkroku, podíval se na Billa a ten jen horlivě přikývl. Rukou ho navedl přesně tam, kam chtěl, a po chvíli se Zapovězeným lesem ozývaly vzrušené vzdychy mladšího z dvojčat. Tom tohle všechno dělal jen ze své vlastní vůle, a to bylo to, co Billa dokázalo uspokojit nejvíce. Vyhrával.
„Tomy… ah…“ Bill slastně protáčel oči, protože ho jeho bratr přímo mistrovsky sál. Jako kdyby z něj chtěl vysát život a Bill byl na pokraji šílenství z dosaženého blaha.
„Tomy… Už… Už to chci…“ zakňoural znovu a zatáhl za jeho dred. Tom se na něj znovu podíval a vrhnul se mu na rty takovou rychlostí, že Bill se začal opravdu hodně divit. Tom se mu cpal mezi stehna, vzdychal nedočkavostí a Bill dostal chuť si s ním ještě pohrávat, měl ho v hrsti, ale ne díky kouzlu, které na něj seslal, ale díky kouzlu jeho osobnosti.

Odtáhl Toma za ramena a přetočil ho pod sebe, takže se zase ocitl na jeho stehnech. Pomalu se posouval dopředu. „Ale ještě před tím mám jedno přání…“ vydechl a vsunul si prst mezi rty. Když je dostatečně naslinil, svezl se z Toma, vyšpulil na něj zadeček a nestydatě mu ukazoval, jak si prsty dráždil vstup do jeho těla.

Tom upřeně sledoval Billovo počínání a oněměle pootevřel ústa. Cítil pot na čele a neváhal jej setřít, i když to stejně nebylo ničemu platné. Vzápětí si uvědomil, že jeho tělo není opět pod takovým nátlakem, že některé věci ovládá sám. Zrychleně oddychoval a v penisu mu škublo, jak si uvědomoval svůj nezkrocený chtíč po svém bratrovi. A přitom byl přesvědčený, že je to z jeho vlastní vůle, nikoliv ovlivněním kouzla.
Pořád to ale Bill netušil, byl přece pod jeho rukama!

„J-jo?“ vydal ze sebe těžce a překvapeně zakryl ústa prsty, dostal povolení i mluvit. Odkašlal si a rychle se opravil. „Měl bys… měl bys už přestat!“ vyřknul ze sebe vyhýbavě, ale byl ignorován.
Bill se pro sebe pousmál, jakou měl Tom hrdost a snažil se hrát nepřístupného, aniž by věděl, že teď už je to jen na něm. Přešel jeho stížnosti a přejel ukazováčkem po své úzké dírce. Vydechnul tiše pro sebe a prohnul se v zádech. Držel se na kolenou tak tak, jak roztřesené byly. Vsunul do sebe pomalu bříško prstu a pomalu zajížděl dál, vzdychajíc u toho. Věděl, že především zvukové výlevy mají na protějšek vliv.
„To je ono.“ Zašvitořil pro sebe, zavřel pevně oči a naklonil hlavu do strany. Tom pozoroval beze slov Billův obličej zkřivený vzrušením a možná trochu bolestí. Byl přesvědčen o tom, že musí být perfektně úzký, když kňoural jen z hubeného prstu. Dredáč se ošil a nevědomky sjel dlaní do svého rozkroku, přejel dlaní rukou po své vzrušenosti a z úst mu vyšel tichý sten, Bill nastražil uši a spokojeně se usmál.

„Kurva, je to tak… stísněné, a to je jen prst, Tome, prst! Nepomýšlet na to, jak bude ve mně jezdit tvůj penis!“ zamručel zmijozelskej a zamrkal. Dráždil.

Tom v tu chvíli zapomněl na jakýkoliv odpor nebo hrdost či sebeovládání. Chtěl Billovo tělo okusit a pokud možno teď hned.
Zvedl se na čtyři a doplazil se těsně za Billa, začal mu pokládat polibky na šíji a užíval si hlasových projevů, které jeho bratr vydával, zatímco rukou pomalu dal pryč tu Billovu a sám jej začal hladit mezi půlkama.
„Jak dlouho je to kouzlo zrušeno?“ zamumlal a naslinil si prsty, aby mohl pomalu začít bratra roztahovat.
„Dost dlouho na to, abych věděl, že mě hrozně chceš,“ zašeptal Bill a dychtil po každém Tomově polibku nebo dotyku.
„A ty mě chceš?“ zeptal se Tom. Ale odpověď tak trochu tušil, kdyby to nechtěl, přece by s tím nezačínal.
„Víc než si myslíš, můj velký nadržený bráško,“ odpověděl stejně šeptavě. Tom konečně zasunul první prst a oba zasténali. Bill nad neočekávanou vlnou vzrušující bolesti a Tom z překvapivého úzka a horka bratrova těla.

Na chvíli si prohodili role, teď to byl Tom, kdo dráždil tak, až Bill ztrácel zdravý rozum. Křičel slastí a bolestí zároveň, a Tomovi to přišlo v chladném nebezpečném prostředí Zapovězeného lesa, kde se odrážel každý zvuk a zněl tisíckrát hlasitěji, hrozně sexy, a byl každou chvíli vydrážděnější.
Bill ho po chvíli zcela zastavil a opět se ocitl na Tomovi jako na koníčkovi. Držel mu ruce podél hlavy a oba ztěžka oddechovali.
„Jsem si jist, že až tohle okusíš, budeš litovat toho, že tě Moudrý klobouk poslal mezi tu bandu břídilů a ne za svým malým bráškou,“ pošeptal Bill. Jeho vlasy lechtaly Toma v tváři. Bill silně a dravě políbil svého bratra na rty a skousl jeho ret, až Tom usyknul. Následně ale protočil oči, vymanil ruce z Billova sevření a sjel s nimi na Billův zadek, pořádně ho stisknul.

Bill jej pomalu tlačil do sebe a Tom šílel. Oddal se své živočišné touze a silně odspoda přirazil do svého bratra, který usykl, a dokonce vzlyknul. Jeho bratr opravdu nebyl žádný skřítek.
„Oh… oh yeah…“ zasténal Tom a silně tiskl Billův zadek v dlaních. Měl pocit, že kdyby to neudělal, vyvrcholí hned dvacetkrát za sebou během dvou minut. Bill si ho stiskem svých stehen a rukama na bocích krotil, aby měl čas si zvyknout na tu velikost. „Myslel jsem…“
„Ted nemysli, Tome, stejně… stejně ti… to nepůjde,“ vyhrkl rychle Bill a sklonil se tak, že Toma stisknul svaly, a ten neovladatelně trhnul boky vzhůru.
„Kurva… ah… myslel jsem, že už jsi sex měl…“ vychrlil Tom takovou rychlostí, že mu Bill sotva rozuměl. Neodpovídal na to, nic nedokazovalo, že Bill ještě sex neměl. Nic. Po chvíli ale už Toma nechal, aby začal kroutit boky. I Tom se uklidnil a všechno začalo být uvolněnější, ale nic neztrácelo na své naléhavosti a vášni. Na té chtěnosti. Bill se sám začal pohybovat nahoru a dolů, a tak z toho děsivého sevření postupně bratra propouštěl a zase ho do něj vtahoval, a Tom myslel, že zemřel a přišel do nebe. Nevěděl, čím to je, jestli byl tak šíleně vydrážděný nebo byl opět pod náporem nějaké kletby, ale věděl, že nechce, aby tohle skončilo.

Hladil Billa na hrudi, a když Bill ve svém hopkání na něm nabral dostatečný rytmus, dal mu ruku na rameno a pomáhal mu dosedat, a zároveň do něj zespoda přirážel boky.
Bill dosáhl svého. Přiváděl Toma k šílenství a šíleně si to užíval.

„Myslím, že jsi to ty, kdo by měl litovat, že si chtěl být v té chladné koleji, protože tohle, bráško, je poprvé a naposledy, tak si to užij a uvědomuj si své ztráty!“ oddychnul Tom se zlověstným úsměvem a Bill nakrčil obočí. Vydechl překvapeně, když Tom ustál jeho pohyby a posadil se, škubnul s jeho hubeným tělem.

„To si vážně myslíš?“ ušklíbnul se ironicky Bill a sledoval bratrovy oči tolik podobné těm jeho. Téměř se dotýkali nosy a oba vnímali své ztěžklé, zrychlené dechy.

„Vzpamatuj se, budeš to ty, kdo bude škemrat o zopakování.“

„Vzpamatuj se, oba se budeme scházet na náhodných místech bez jakýchkoliv námluv.“ Zasmál se Bill. „Prostě budeme vyhledávat tiše příležitosti a nebudeme váhat o jejich využití.“ Šeptnul Bill rozrušeně, rukama ohmatával Tomova ramena a rty jemně přejížděl po jeho tvářích, přivírajíc u toho oči.
Tom mlčel, což dalo Billovi odpověď – viděl to stejně.
Bill se odtáhnul, se svým typickým arogantním úsměvem se zhoupnul v Tomově klíně a dostalo se mu dalšího slastného vydechnutí. Jeho pohyby se zmírnily. Pomalu na bratrovi jezdil a zarýval mu nehty do rozpálené kůže.
Oba se v tu chvíli cítili jako vítězové. Bill proto, že dostal Toma, že jej dokázal svést, Tom proto, že měl pocit, že svého bratra zkrotí tímhle způsobem, a že možná obměkčí jeho chladné srdce Zmijozelu.

„Tak jsme si všechno tiše vyříkali, ale teď bych byl rád, kdybys zase opustil svoje citlivé stránky a něco dělal!“ Zašklebil se Tom, protože Billovo tempo se opravdu stalo líné a volné. Chtěl ihned něco drzého odseknout, ale v tu chvíli se s vyděšením hrknutím ocitnul pod Tomem a jeho pánev samovolně přirážela proti druhému tělu. Chvíli odporoval, měl radši dominantnější postavení, líbilo se mu být nad věcí, na Tomovi.
„Aah, u Merlinových vousů!“ zasípal a protočil oči, protože jediný šikovný pohyb a Tom přímo narazil na jeho prostatu, o kterou se dlouze otřel, Bill se málem zadusil blahem a škrábal jej nezkrotně po zádech. „Z-zopakuj to, kurva, zopakuj ten pohyb, nějak!“ prosebně zaskučel a snažil se spojit své rty s Tomovými.

Tentokrát to byl Tom, kdo měl navrch. Absolutně nespoutaně si užíval mocného přirážení do bratrova útlého a dlouhého těla. Upřímně mu bylo jedno, jestli z toho Bill slastí umírá nebo šílí. Jel si podle svého tvrdého tempa, doufajíc, že tím Billovi opravdu ukáže, že on je ten dominantní. Vybíjel si všechen vztek, co na bratra měl.

Zato Bill absolutně nechápal, kde se v něm tohle vzalo. Musel uznat, že se bratr do své koleje hodí. V tuhle chvíli se proměnil v mohutného lva, který ho přiváděl k šílenství. Držel jeho nohu pod kolenem a stehno mu tlačil k hrudi, aby mohl přirážet hlouběji do toho těsna.
„Co to do… Co to do tebe vjelo…“ zakňučel Bill blaženě mezi táhlými steny. Tom přestal přirážet a doslova ho vzal pod krkem.
„Slib mi, že se mi vrátí můj brácha,“ zavrčel Tom a stiskl Billovo hrdlo.
„Dobře… Hla… Hlavně to dokonči, prosím…“ zakňoural a trošku roztáhl nohy.

Tom okamžitě odtáhnul ruku a zapřel se lokty kolem jeho hlavy. Spokojen právě z toho, k čemu dokázal svého bratra přinutit. Vyhledal jeho rty, které byly vyprahlé, a hned se do nich vpil jako nenasytné zvíře. Jazykem zkoumal každé zákoutí bratrových sladkých úst a jejich jazyky se proplétaly jako v naléhavém tanci.
Bill opět zasténal, tentokrát o dost intenzivněji a Tom ihned poznal důvod. Ucítil lepkavé mokro na břiše a stejně tak vnímal, jak se Bill propnul pod ním, jak naléhavěji stiskl jeho lokty a zavřel oči. Vyvrcholil a jeho drobné tělo pod návalem orgasmu sebou jemně škubalo.
„Sakra…“ zasyčel, když odvrátil hlavu, potřeboval přísun kyslíku z toho všeho. Motala se mu hlava ze vzrušení a bouřlivého konce. Zbýval ještě Tom, to zatracený zvíře s tváří a povahou anděla, ale duší hotovýho ďábla, jak měl právě Bill tu čest poznat.

„Dobrý, že?“ Syknul Tom samolibě a Bill přitakal. Nemohl si pomoc, ale trochu v bratrovi viděl sebe a tu aroganci. Ale jen maličko, bylo vidět, že jsou opravdu jako jeden v jistých momentech.

„Dobrý, ale co ty?“ Zabojoval konečně po chvíli zase Bill. Skrčil nohy, pevně jej objal stehny kolem boků a stáhnul svaly, jak nejvíce mohl. Trochu to zabolelo, ale mělo to svůj účinek, což bylo hlavní. Tom vykřikl, až několik ptáků v korunách stromů vyletělo leknutím. Bill se zvednul na lokty, jakmile se Tom prohnul v zádech. Líbal jej na hruď a svou kovovou ozdobou v jazyku dráždil jeho tvrdé bradavky jako příjemnou dohru. Poslední prudší příraz, který dostal Billa zpátky na záda, a Tom dosáhl svého, kousal si horlivě ret a Bill jej v sobě cítil stále pulsovat. Cítil se více než blaženě.

Tom se zhroutil vedle Billa do vysoké trávy a těžce oddychoval. Vůbec netušil, kde se tohle v něm vzalo, ale věděl, že přesně tohle bylo to, co mu udělalo nejlíp. Teď už šlo jen o boj o to, kdo bude víc nad věcí. Bill opět sáhnul po své hůlce.
„Lumos,“ pošeptal a z hůlky vyšlehlo příjemné bílé světlo. Tom stále ležel na zádech, zpocený a udýchaný. Bill si lehnul na bok a přejížděl hůlkou nad jeho tělem. Před tím si ho nestihl moc prohlédnout. Na jeho břiše se lesklo Billovo semeno a ze špičky penisu dokonce ukáplo jeho vlastní. Bill se zavrtěl, cítil, jak z něj bratr vytéká. Šikovným kouzlem semeno z bratrova břicha i ze své prdelky setřel. Vstal a začal se oblíkat. Tom se opřel o lokty a jemně se usmál. Ne zamilovaně ani nic takového, jen si myslel, že se mu jeho bratr opravdu vrátil.

„Jsi stejně ubohý jako všichni ostatní, ale jedno se ti musí nechat… V sexu jsi král,“ zabrblal Bill povýšeně. Omotal si zeleno-stříbrnou šálu kolem krku a vydal se pryč směrem k bradavické škole.

autor: Lenna W.K.T. & PeTiŠka

betaread: Janule

18 thoughts on “Imperio! (2/2)

  1. Achjéé a je to tady 🙂 Já si neodpustím komentář jak moc se mi ta povídka líbila,ikdyž zasazena do netradičního prostředí.Moc se mi líbila a frajerky,koukejte zas něco napsat jinak vás nebudu mít ráda 😛

  2. no wow.. čumim :D… skvělej díl.. a díky mojí velice bujné fantazii.. no radši se nevyjadřovat xD.. jen ten konec mě dostal… a já si myslela, že bude happy end tím stylem "A žili štastně až do smrt!".. ok, trošku naivita :DDD… ale prostě skvěle napsané.. doufám, že brzy zase něco sepíšete ;))♥

  3. Mne sa toto, prostredie, páči,a bolo to zauímavé a netypické, aj ja som dúfala, že  Billa trebars osvieti a začne byť milý 😀

  4. Áááááá supééér!!! 😀 to bylo fakt.. hustý prostě! xD plno věcí jsem něčekala a mělo to i ten správnej náboj a prostě všechno!!!! paráda! 😉 <3 ^^

  5. Kurňa to bylo tak super!!!!!!:-) Nemůžu z toho dýchat ta povídka měla v sobě všechno….:-) Dokonalé, rozhodně by to chtělo ještě nějakou takovouhle povídku na téma HP…:-)a samozřejmě z vaší tvorby, opravdu z toho nemůžu dýchat, jak dokonalé to bylo…:-):-) ♥♥♥ Nááádhera…:-) piště takovéhle skvosty dál…:-):-)

  6. až ty Merlinovy vousy mi konečně zavřely pusu a připomněly mi, kde že se celá povídka odehrává. 🙂 úplně mi to tím divokým sexem vypadlo z hlavy. 😀 nejlepší stejně bylo, když Bill zrušil kouzlo. oba vyhráli a zároveň prohráli..
    konec byl tak nějak podle očekávání, teda já jsem na takové ze slashových povídek HP dost zvyklá, ale přesto trochu zbytečně useknutý. 🙂
    tak jako tak to byl super nápad holky. 😉

  7. tak tobyl luxus xDD vážně xDD miluju tooo.. xDD ten sex je popsanej až neuvěřitelně dobře… x)))

  8. [6]: joooo to budes asi muset orodovat u Petisky xD ja se tomu rozhodne nebranim, ale na toto ma spise mozecek Petula xD

    Diky za komenty, miluju vas! ^^

  9. ty vole, ten Bill je ale svině… škoda, že je to takhle krátký. nebylo by na škodu, kdyby mu Tom po poslední větě vstřelil do zad Cruciatus, dokud by ho tím nesrovnal. ale co nadělat, povídka to byla hodně pěkná 🙂

  10. věděla jsem že ten Bill bude svině nakonec:D.. Lbí se mi i jak to skončilo, protože v téhle povídce to jeho chování k tomu naprosto patřilo, stejně jako ten konec.. nemohlo to skončit uplným Happy-endem, to prostě nešlo…:D..
    opravdu super:D

  11. ano…typicky Bill.Arogance kterou v nem vidim proste neustale. Presne jsem to cekala ze se v zaveru zachova takhle. A je to opravdu uzasny. Jsem s tim spokojena. A uspokojena 😀 Budu si domyslet, jak se ted vsemozne snazi setkat pod nejruznejsimi hloupymi argumenty, jen aby si to mohli zopakovat. Vyborne holky. Uzanse

  12. Skvělý nápad, holky, pochvala!!
    Jak jsem v druhý části četla na konci Imperio…. a uvědomila si, co to znamená xD, průběh mi byl předem jasnej xD Ale konec trošku změnil mé očekávání… Bille Bille… to jsi se nemoh' změnit natolik, abyste šli zpátky k bradavickému hradu ruku a v ruce? *povzdechne si sentimentálně* Ale ne:D Líbilo se mi to 😉 Přečetla jsem to jedním dechem a doufala, že mě u toho nikdo neuvidí xD

    Jak tak přemýšlím, dá se Imperio něčím zlomit? Vím, že se nepromíjí, ale ani nejsem znalec 😀 Už si to nepamatuju, jak to bylo…0:-) Co kdyby oba byli zasažení stejnou kletbou zároveň…wow! To by mě zajímalo, jak by to vyřešili xD

  13. HP fandom zbožňujem a keďže sa spojil s mojím ďalším obľúbeným som nadšená 🙂 Je to zaujímavé a drsné vášnivé. Chýbala mi láska medzi Tomom a Billom, dosť ma zamrzela Bilova veta na konci, ale verím, že sa to bude postupne zlepšovať pri tých stretnutiach, ktoré majú v pláne. Predsa oni dvaja sa musia milovať. To inak nejde 🙂 A teraz si idem začať čítať kapitolovku. Som rada, že vznikla a dúfam, že chalani nebudú k sebe veľmi hnusní. Také veci nezvládam.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics