Got’s Clothes 8.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

Tom
Od té doby, co jsem pustil ten film, jsem se spíš nudil. Jindy od Angeliny nemůžu odtrhnout oči, ale teď jsem nemohl přestat zírat na tebe. Během filmu jsem ti položil ruku na stehno a srdce mi zajásalo, když jsi mě od sebe neodstrčil. Když jsme se ale dostali k pasáži, kde si to Smithovi rozdávají, nemohl jsem odolat.
„Bille?“ zašeptám, a když se na mě trochu otočíš, hned tě chytnu za tvář a políbím tě. Ještě když při tom slyším jejich sténání, prostě se tomu neubráním, vzrušuje mě to. Líbáme se, já si kleknu na sedačku a nakláním se nad tebou. Pomalinku tě tak tlačím na záda, až jsem úplně celý nad tebou a opírám se rukama u tvojí hlavy. Pořád se ale líbáme, odvážím se jednu ruku položit na tvoje bříško a lehce tě prsty hladím přes tričko.
Bill

Koukal jsem na film, když mě Tom začal líbat. Jsem z toho nervózní, chtěl jsem sledovat ten film. Polibky mu oplácím, ale stejně se po očku snažím sledovat film. Moc mi to ale nejde. Když mi Tom zajede rukou pod tričko, tak se zachvěju. Odstrčím ho od sebe.
„Ehm… mohli bychom se dodívat na ten film?“ zeptám se opatrně a vidím, že ho to překvapilo, ale teď jsem v jeho obličeji zahlédl trochu naštvanosti. Povzdechnu si, otočím se k televizi, a i když už to nevnímám, dělám, že jsem do toho zažraný. Přitom ovšem sleduju každý Tomův pohyb, koutkem očka samozřejmě.

Tom
Jsem z toho špatný. Nejsem naštvaný, no možná prvních pár vteřin jsem byl. Ale cítím se špatně kvůli Billovi, dělal jsem něco, co on nechtěl. Bojím se, že jsem to pokazil definitivně a on mě teď k sobě vůbec nepustí. Už nikdy. Bože, fakt jsem to posral.
Celý zbytek filmu se na to vůbec nedívám, většinou koukám do země nebo na svoje nohy. Přemýšlím, proč musím být takový, jaký jsem. Snažím se trochu si urovnat kalhoty tak, aby nebyla vidět moje boule v rozkroku, ale vzal jsem si poměrně úzké kalhoty, takže to moc dobře zamaskovat nejde. Vypiju celou sklenici vína najednou, pokouknu na televizi, a pak se zase začnu dívat do země. Teprve teď si všimnu vzoru na koberci, a to je tu nejmíň dva roky, bože.
Bill

Samozřejmě, že zážitek z filmu byl zcela jinde než před několika okamžiky, ale když film skončí, tak se na sedačce narovnám. Otočím hlavu na Toma, ale ten se dívá do země. Jako by ale poznal, že ho pozoruju a opatrně se na mne taky otočil. Pousměju se. „Bylo to moc fajn,“ řeknu tiše a Tom se jen lehce pousměje a přikývne. Jak se ale jeho úsměv objevil, tak taky zmizel. Povzdechnu si a vstanu. „Promiň, mrzí mě to, jestli sis to představoval jinak…“ řeknu tiše a jdu ke dveřím, ještě u nich se otočím, abych se podíval, jestli se Tom ze svého místa vůbec pohnul a zatají se mi dech, když stojí přímo za mnou.
Tom
Naše čela se téměř dotknou, cítím tvůj zrychlený dech na tváři, nejspíš jsem tě trochu polekal. „Bille, přísahám, že ti nechci ublížit… dovol mi dostat se k tobě blíž.“ Zašeptám tichoučce, sotva to můžeš slyšet. Položím ruce na tvoje boky, jenom lehce, nechci, abys mi strachem utekl. „Prosím…“ ještě šeptem dodám a potom tě políbím. Pomalinku, lehounce, procítěně. Polibek mi oplatíš, jemně přesunu jednu ruku na tvou tvář a tou druhou tě začnu hladit po malém pásku kůže na bříšku, které ti trčí mezi tričkem a kalhotami.
Bill

Přivřu oči a nechám se tomu oddat. Polibky ti oplácím a ruce ti opatrně položím na ramena. Nechám se od tebe hladit a přitom ti začínám taky rukama lehce jezdit přes záda. Jakmile své rty přesuneš na můj krk, tak lehce vydechnu. Když ale delší dobu zahrnuješ můj krk jemnými motýlími polibky, začnu tiše vzdychat. „To… Tome, může něk… někdo přijít,“ šeptnu.
Tom mi vjede rukou na bok pod tričko a zakroutí hlavou.
„Táta přijede až za tři dny,“ řekne tiše a dál pokračuje v líbání.
Tom
Oždibuji tvoji kůži kousek po kousíčku. Tvůj krk je přímo jako stvořený pro moje rty, proto si s ním tak dlouho hraju, miluju to. Po chviličce vyhrnu tvoje tričko až na hruď a přimáčknu tě na ty dveře. Vidím trochu strach v tvých očích, proto ti ještě věnuju jeden pomalý líný polibek na rty. Potom si dřepnu a začnu zasypávat polibky tvoje bříško. Vjedu ti špičkou jazyka do pupíku a rty se mi zvlní do spokojeného úsměvu, když tiše zavzdycháš. Palci tě hladím po bocích, potom je zaháknu za okraj tvých kalhot a putuju s polibky níže, ale ucítím tvou ruku na svém rameni, nechám toho. Přesunu se zase vzhůru, líbám tě výš a výš, až se skoro zase narovnám a tentokrát vezmu mezi rty jednu tvoji bradavku. Vydechneš a začneš si pohrávat s mými vlasy. To tričko ti úplně sundám a pohodím ho jen tak na zem. Cítím, že se mně samotnému nadouvá rozkrok, když uvidím, že tvoji druhou bradavku zdobí malý kroužek. Sám zasténám a hned ho mám mezi rty, pohrávám si s tebou, jsem jako v extázi…
Ani nevím, jak se to stalo, ale najednou jsme u mě v pokoji na rozházené posteli. Ty ležíš jenom v kalhotách a já ještě pořád plně oblečený na boku vedle tebe. Líbáme se a já ti rukou přejíždím po bříšku a hrudi, potom zamířím dolů. Když konce prstů vsunu pod tvoje úzké kalhoty na podbřišku, hned cítím horkost tvého těla. Položíš ruku na tu mou, nejspíš se mě chystáš zastavit.
„Ššt, neublížím ti…“ zašeptám a znovu tě začnu líbat, ty lehce kývneš hlavou a zavřeš oči. Po pár pokusech ti neobratně rozepnu knoflíček i zip a zajedu rukou hlouběji. Odtáhneš se a slastně zasténáš, když přejíždím dlaní po tvém vzrušení. Sám přidušeně zavzdychám a lehce do tebe šťouchnu boky, protože moje erekce narvaná v kalhotách už je k nevydržení. Když tě jen tak hladím přes viditelnou bouli, pozoruju přitom tvoji tvář. Měníš grimasy jako na kolotoči. Chvíli se usmíváš, potom se tváříš bolestně, hned na to si skousneš rty a potom hlasitě vydechuješ. Oči máš pořád pevně sevřené, hádám, že se ti to líbí.
Odvážím se a vjedu rukou i pod tvé boxerky a sám se neubráním zavzdychání, když tě konečně vezmu do dlaně. Prsty si chvilku pohrávám s tvou citlivou pokožkou, a potom začnu pomalými pohyby pohybovat rukou nahoru a dolů. Pořád se přitom dívám do tvého obličeje.
Netrvalo dlouho a sám jsi naléhal, abych pohyby ruky zrychlil, nebránil jsem se. Po další chvilce už jsi pevně stiskl moje zápěstí a moji dlaň potřísnilo něco velmi teplého a lepkavého. Usměju se, dám ti rychlou pusu na tvář, když se vydýcháváš. Potom ruku vyndám z tvých kalhot a otřu si ji do kapesníčku. Neváhal jsem ani chvilku a trochu využil toho, že jen tak nehybně ležíš se zavřenýma očima a oddychuješ, a tvoje kalhoty jsem ti vysvlékl a položil na zem vedle postele. Spodky jsem ti ale ještě nechal, nerad bych, abys teď váhal a utekl. Sobě jsem sundal tričko a opatrně se položím na tebe mezi tvoje nohy. Zasténám, když se svým vzrušením přitisknu proti tvojí rozpálené kůži a začnu tě pomalu líbat. Po chviličce tvoje ruce putují po mých zádech a já jsem zvědavý, co máš v plánu udělat.

autor: Clarrkys & Disturbed Angel
betaread: Janule

7 thoughts on “Got’s Clothes 8.

  1. no to si děláš srandu že to teď takhle utnete? ááá kdo má usnout sakra večer bez toho aniž by věděl jak to dopadne? xD.. sakra *_*

  2. Ááááá, to je vražda 😀 :D. To nééé, takhle to ukončit. 😀 Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. 🙂

  3. Wau úžasné!!!!! Bille jdi do toho! 😀
    Moc hezkej díl..takovej něžnej a napínavej,jestli se teda nakonec něco stane nebo ne ..:)úžasné 🙂
    Šíleně se těšim na další díl :o)

  4. Přijde mi to nějaké uspěchané :D, nejdřív Bill ne Tome, podle mě Bill se další den bude cítit divně, protože vlastně když šel na večeři k Tomovi s něčím takovým nepočítal 😀 i když určitě si řekl, hm co kdyby a oholil se 😀 známe to všichni :DD a ono to co kdyby najednou bylo :D, ale aby si pak právě Bill nevzal dovolenou zase, protože nechce vidět Toma, kvůli tomu, že si bude myslet, že Tom s ním chtěl jenom něco mít. I když vím, že to Tom tak nemyslí, působí to tak na mě. No rozhodně se těším na další pátek 🙂

  5. Noooo a je to tady, úplně božííí dílek 🙂 Samozřejmě to se dalo čekat, že se nebudou zasněně čumět na film, teda aspoň u Toma to tak bylo 😀 Bill trochu zklamal, ale stejně pak podlehl!! No ani se nedivím, když to byl Tom, že?? 😀 Nechápu ale teda Toma jak mohl celou dobu jen čumět do země nebo na svoje nohy 😀 😀 😀 To už bych se radši dívala na teho Billa než na svoje nohy 😀 😀 😀 Nooo a už jsem myslela, že Bill uteče, ale Tom naštěstí zasáhl, takže výborně a pak už to jelo 😀 To mi bylo úplně jasné 😀 Jo a mimochodem zlatiii, ten tvůj tříodstavcový konec je fakt božííí 😀 Jen tak dále, těším se na další 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics