Výhled na Puerto Colon 9. (2/2)

autor: Lenna W.K.T.

„Budeš si mě tam ale muset odnést, můj drahý Poseidone.“ Vydechl mi Bill do ucha a přetáhl moje plavky přes zadek. Moje ruka sjela na jeho bok a postupně stahovala plavky taky. Připadám si jako panic, co má poprvé vidět svůj sexuální objekt nahý. Jsem tak natěšený. Chci ho vidět. Chci vidět, jak je zase vzrušený, ale zároveň nechci nic uspěchat a nechce se mi rozbalovat ten úžasný dáreček, aby se mi neokoukal. Je ve mně tolik protichůdných pocitů. Chci se s ním pomilovat a zároveň ne, abych nepokazil tuhle úžasnou situaci. Bill mě svléknul a já svlékl jeho. Pohled na naše tvrdé penisy, jak se o sebe otírají, a do toho to opravdu cítit, mě téměř přivádí k šílenství. Táhle zasténám, abych ze sebe dostal trochu toho tlaku.

„Lásko,“ pošeptal Bill a trhnul pánví. Chvíli jsme se o sebe otírali, ale pak jsem vstal. Nedokázal jsem na to jen takhle koukat a držet se přitom na uzdě. Bill mě ale chytil za ruku.

„Až to domaluješ, chci, abys mě na tom kameni pomiloval, a chci, abychom si u toho udělali pár fotek.“ Pošeptal mi Bill a mně přejel mráz po zádech. „Nevinných, ne žádné nadržené snímky. Chci zachytit ty okamžiky, jako byl tenhle.“ Dodal a jeho tváře se značně červenaly. Políbím ho na nos a pak s kývnutím vstanu. Bill si stoupne ke mně a jdeme spolu do vody. Tom mě vzal do náruče a přes skalnatý úsek mě odnesl. Vysadil mě na kámen a já ho vytáhl k sobě.
„Teď si mě budeš muset naaranžovat, Tomy.“ Špitnul a lehl si tak, jak mu to bylo pohodlné, povrch byl trochu zarostlý nějakou řasou, takže nebyl zas až tak úplně tvrdý a nebyl slizký, což se hodilo.

Opatrně jsem Billa položil trochu na bok. Stehna jsem mu dal maličko od sebe, ale jen maličko, takže kolena mohl mít přehozena přes sebe. Nohy měl trošku pokrčené v kolenou, aby se mu dobře držel balanc a špičky prstů se opravdu dotýkal hladiny. Hlavu měl zakloněnou, trochu přes okraj kamene. Jednou rukou se opřel o loket. Byl v takové zvláštní poloze, byl trochu na boku, zároveň trochu na zádech. Něco mezi tím. Jemně prohnutý, a hlavní, co dominovalo, byl jeho vztyčený rozkrok. Pak jsem se nad něj sklonil a začal líbat ty malé bradavky. Miluju to mručení a usykávání, které u toho vydává.

„Ahm… Tomy.“ Vydechl. Přesně takového ho teď potřebuju mít. Jeho boky nedočkavě cukly nahoru. Vsál jsem tu malou růžovou bobulku mezi rty a jemně skousnul a Bill skoro až zakřičel.
„Tomy… bože… prosím….“ zakňoural a sám si sjel rukou do klína. Objal se pevně, ale zápěstím pohyboval pomalu.
„Prosím, co?“ kouknu do jeho zčernalých duhovek.
„Já se za chvíli už udělám, jestli toho nenecháš.“
„Potřebuju tě mít vydrážděného.“
„Nestihneš mě nakreslit.“
„Tak si tě vydráždím znovu.“ Pošeptám, vtisknu mu na rty dravý polibek, a pak se skloním k jeho penisu. Když jsou jeho prsty u kořene a odhaluje svůj žalud, vtisknu mu na něj polibek a slíbnu první kapičky vášně, co se mu na něm začaly tvořit. Pak ho na chvíli vezmu mezi rty, vytvořím podtlak a Bill svou rukou mi pomáhá. Kňourá a skučí. Nakonec se odtáhnu a rychle si dojdu pro svoje kreslící potřeby a foťák, a sednu si na kámen opodál.

Udělal jsem pár fotek, protože jsem měl ještě nějaké další úmysly v podobě malby, ale myslím, že to bych sem už nedotáhl, nebylo by to tak pohodlné, proto se musím snažit nasát každý doušek této chvíle a pomocí fotek je přenést na plátno.

Bill se snaží se nehýbat a docela mu to jde, udělám si co nejrychlejší náčrt, snažíc se nevnímat svůj bolavý penis, který by chtěl vyvrcholit anebo uklidnit. Ale tou podívanou, co se mi odehrává přímo před očima… je mi jasné, že on se jen tak neuklidní. Určitě ne, když budu mít před očima panensky krásného Billa v cudném rozpoložení, posedlého ďáblem. Pak jsem začal dělat detaily. Bral jsem to na střídačku, chvíli obličej a vlasy, chvíli zatínající se svaly na rukou, chvíli křeče v bříšku, chvíli prsty objímající penis. Trvalo to docela dlouho, ale s konečným výsledkem jsem byl spokojen, zachytil jsem všechno, co tam být mělo, a to byla Billova dokonalost.
Bill už mezitím málem šílel, snažil se se neudělat, zadržující orgasmus na něm byl vidět. Ale chtěl ho, a to moc.

„Tome!“ vyjekl a prohnul se v zádech. Dodělal jsem pár tahů a vzal svůj foťák. Došel jsem k němu a jeho ruku dal z rozkroku pryč. Evidentně si oddychl.

„Děkuju.“ Vydechnu mu do horké kůže. Bill se na mě zastřeně podíval a ihned mi začal ocumlávat a okusovat rty.
„Tolik tě potřebuju cítit v sobě.“ Zakňoural a mně se zamotala hlava.
„Billy.“
„Máš ten foťák?“
„Myslel jsem, že jsi tak nadržený, že jsi na to zapomněl.“ Usměju se a začnu ho líbat na krku. Mám pocit, že zešílím.
„Myslel jsem na to celou dobu.“ Ukážu mu foťák a raději ho rovnou zapnu. Natočím ho na nás a vyfotím nás, jak se mi Bill vrhá na rty.

Když Bill vzal naše penisy do dlaně jedné ruky a začali jsme se o sebe otírat a do toho nás oba honil, myslel jsem, že tohle je už můj konec. Že to nevydržím a nebudu moct Billa pomilovat. Jenže to jsem nevěděl, jak moc nás ještě trápit bude. Udělal jsem pár fotek, ale Bill mi ještě neřekl stop. Až…

„Tahle bude poslední, pak už tě musím mít v sobě, jinak umřu.“ Vydechl mi do ucha, opřel jsem se pořádně o jednu ruku, abych viděl, co se Bill chystá udělat. Vzal svůj penis do bolavé ruky a tlačil naše špičky k sobě. Otíral je a přejížděl po nich palci. Myslel jsem, že zešílím. Začal jsem sténat a udělal několik snímků. Pak už jsem ho směl odložit. Postavil jsem ho na kámen, trochu dál, ale zase, aby nesklouznul do vody. Bill mi obmotal nohy kolem boků a tlačil se zadečkem na můj penis.
„Bože, dělej už. Prasknu.“ Vyzval mě, jeho hlas se chvěl a jeho tělo s ním. Neváhal jsem a okamžitě začal zasouvat, do toho dokonalého úzka.
„Ah!“ vyjekl Bill a ihned, jak mě ucítil v sobě celého, se stáhnul, že jsem musel zakřičet. Prudce jsem cukl boky. Chtěl jsem se do toho úzka ponořit celý. Jako bych se snažil se prodrat do Billova těla celý. Nedokážu to popsat, moje hlava hučela a můj mozek se právě nacházel kdesi v mých tříslech. V Billově zadečku. Tiskl mě, a prohýbal se pode mnou. Byl divoký, vášnivý, tak hrozně horký! Vyzýval mě k divokému milování a já z něj omdlíval. Neměl jsem šanci z něj ani moc vycházet, jeho úzký zadeček a silně stažené svaly v něm mi to nedovolovaly, ale alespoň těch pár milimetrů jsem musel.

„Tome… ještě! Já… už…“ kňoural a žadonil. „Za… chvíli budu…“ dokončil udýchaný. Bál jsem se, abych mu o kámen neodřel záda, jak mocně jsem přirážel.

„Jsi tak těsný…“
„Tak moc to bolí…“ zasténal. Ale odmítal povolit. Byl to takový ten druh bolesti, který vám přináší slast. Rukou jsem sjel do Billova rozkroku a tvrdě ho honil. Bill mě navigoval, kam mám přirážet, abych se dotýkal jeho prostaty, ale on byl tak stažený, že mi stejně nedovolil přirážet nikam jinam.
Po chvíli se už opravdu propnul, prohnul, div neudělal most a mou ruku zaplavila teplá tekutina. Zpomalil jsem proto přírazy a rukou stále pohyboval, abych z něj dostal vše. Nakonec jsem z něj i vyšel a poslední kapičky vycucnul. Bill toho využil a přitáhl si mě k sobě, že jsem mu klečel nad hrudí. Tak smyslně se na mě díval. Vzal můj penis mezi rty a po chvilce jsem byl na konci sil a udělal se do jeho pusy.
„Oh můj bože.“ Vydechl jsem. Oči slastně protočené, prsty se mi kroutily a já vnímal jen tu dokonalou slast, kterou mi Bill způsoboval. Byl to ten nejtvrdší orgasmus, co jsem kdy zažil. Když jsem otevřel oči, tak jsem viděl Billa, jak si mého semene užívá. Olizoval si prsty a roztíral si kapky, co jsem se netrefil do pusy, po krku a hrudi. Tohle se opravdu povedlo.

autor: Lenna W.K.T.

betaread: Janule

2 thoughts on “Výhled na Puerto Colon 9. (2/2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics