Nová povídka :-)

Zdravím všechny, kdo sem zabloudili, a s potěšením hlásím, že po dlooooouhé době si budete moct každý den přečíst nový díl povídky The Graveyard, kterou pro vás napsaly známé twincestní autorky Doris a Lauinka. Roztrubte do twincestního světa, že se stal zázrak a v roce 2021 bude nová twincestní povídka.

První díl je nastavený na čtvrtou odpolední a bude to tak ještě dalších 25 dní, z čehož vyplývá, že povídka má 26 dílů. Víc prozrazovat nebudu, Laui už vám všechno napíše v předkecu.

Fotka, kterou sem dávám, je z minulého týdne, a samozřejmě na ní byla původně i Heidi, ale stále je ještě dost fans, které jsou ochotné z jakékoliv fotky dvojčat jakoukoliv ženskou vystřihnout, tak si to užijte. Mimochodem, co říkáte na Billův nový účes? A líbí se vám cover Behind Blue Eyes?

3 thoughts on “Nová povídka :-)

  1. Vystrihnuta heidi ma pobavila   😀 😀 mne sa Billov účes na Jagra nepaci, urcite mu to našťastie vydrzi tak 2 az 3 mesiace a uz sa nebudem musiet na ten ohavny účes pozerat 😀 Behind blue eyes – viac sa mi paci original, ale nevadi mi ani tento techno cover, uz som si ho parkrat sama od seba pustila

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics