Steamy

autor: Haylzee

Tom byl v parní lázni teprve pár minut, ale už teď se mu při relaxaci začaly svaly uvolňovat a nezůstal na něm ani centimetr suchý; dokonce jako by se mu potily i oči. Pára v místnosti s bílými kachličkami byla tak hustá, že viděl sotva metr před sebe, ale byl si jistý, že je tu sám. Pro jistotu si nechal ručník přehozený přes klín vsedě v jednom rohu a každou chvíli se zády opřel o stěnu. Tom si musel stále připomínat, aby seděl rovně, zatímco si pára hrála s jeho tělem.

Kdyby tam byl Bill, vysmál by se mu kvůli ručníku, než by odhodil svůj vlastní a vyvalil se na kachličky s holým zadkem. Tom nevěděl, jestli se k němu Bill připojí, nebo ne; stále tvrdě spal, když Tom na pokoji dojedl snídani, a tak mu na prázdné polovině talíře, na kterém byly dánské koláčky, nechal vzkaz, aby Bill věděl, kam šel.
Tom si nebyl jistý, zda Bill přijde dolů, i kdyby se probudil; za posledních čtyřiadvacet hodin si nebyl jistý spoustou věcí a byl to pro něj cizí pocit, jelikož u Billa si vždy mohl být jistý vším.

Ačkoli si ho Tom nemohl tak úplně nárokovat, každý kousíček jeho bytosti mu říkal, že Bill je jeho a vždycky byl. Předpokládal, že to bylo kvůli jejich spojení, kvůli tomu, že se cítili být jednou osobou, která jen shodou okolností obývá dvě fyzická těla. Bylo těžké nemít pocit, že Bill patří jemu a on Billovi. Ale to ani jednomu z nich nebránilo v tom, aby se snažili najít někoho jiného, jiné muže a ženy, které by mohli nazývat svými.
Všechno by to bylo tak normální a dokonalé, kdyby nebylo jejich malých dvojčecích útěků. Od třinácti let, kdy dvojčata sdílela hotelový pokoj na rodinné dovolené, a Bill si vlezl k Tomovi do postele, se prázdniny staly jejich výjimečným časem, časem stráveným společně, kdy se sbližovali tak, jak by bratři nikdy neměli. Nikdy s nimi nesměl jet nikdo jiný a hotelové pokoje byly zcela jejich záležitostí.
Bill jezdil na dovolenou velmi rád.

Když Tomovi řekl, že by chtěl podniknout takový malý výlet při turné, jen oni dva, Tom okamžitě věděl, co to znamená. Oba dva se schovali sami v pánském resortu a jen sotva opustili pokoj, který sdíleli. Navzájem si vyšukávali mozky z hlavy.

Tom si odkašlal a upravil si ručník, než se znovu opřel o zeď. Od poslední návštěvy uběhla už nějaká doba; byli tolik zaneprázdněni novým albem a turné, doháněli čas s rodinou a přáteli v Evropě. Nebylo to jako doma v Los Angeles. Doma byl společný sex zakázaný, ale další výlet byl vždycky hned za rohem, obě dvojčata dokázala snadno vycítit potřebu toho druhého, přitažlivost, kterou cítila a na kterou si dokonale zvykla od svých prvních doteků a polibků před lety.

Už to byla nějaká doba, přesto když se předchozího večera ubytovali, Bill vešel do pokoje, zul si boty, a pak si objednal hranolky, přičemž projížděl televizní kanály v resortu, a nakonec se rozhodl pro filmový kanál, který nabízel titulky místo příšerného dabingu. Poté, co se nacpal, šel Bill spát do své vlastní postele, aniž by Tomovi řekl jediné slovo.
Nebyl naštvaný; Tom vždycky dokázal poznat, jak se Bill cítí, ještě než to Bill vůbec věděl, nebyl rozrušený ani smutný; z toho, co Tom dokázal vyčíst, Bill necítil nic. Tom si to nebral osobně, ani se nezlobil, jen to bylo nečekané. Často spolu doma celé dny nemluvili, prostě proto, že to nepotřebovali, ale Tom nebyl zvyklý na ticho, když společně odjeli. Tom byl zvyklý na to, že na něj během chvilky zaútočí, jen co se za nimi dveře zavřou, že celé dny poslouchá Billovo lapání po dechu a sténání do ucha, když se znovu a znovu spojují jejich oblíbeným způsobem.

Tom vzhlédl, když uslyšel, jak se dveře otevřely, a rychle se ujistil, že mu z klína nesklouzl ručník.
„Tome?“
Tom se znovu okamžitě uvolnil, přimhouřil oči a snažil se bratra zahlédnout. „Jo, jsem tady. V rohu.“
Chvíli nic neviděl, pak se jako ve snu objevil Bill skrze mlhu jen v ručníku a jeho vize se stávala jasnější, jak se blížil k Tomovi, zatímco se jeho vlasy již přizpůsobily vlhkosti a dokonale mu orámovaly obličej.
„Do prdele,“ řekl Bill, sundal si ručník a položil ho na kachličkovanou lavici vedle Toma, aby si na ni mohl sednout. „Skoro nic nevidím.“
„Hmm.“ Tom viděl vše, co potřeboval, a potěšilo ho, když si Bill sedl hned vedle něj, vtěsnal se do Tomova prostoru a nohu ležérně přitiskl k Tomově.

„Spal jsem snad šestnáct hodin nebo tak nějak,“ řekl Bill a přerušil větu zívnutím. „Opravdu jsem to potřeboval.“ Otočil se na Toma. „Teď budu vzhůru celou noc.“
Něco v jeho hlase a způsob, jakým se na Toma usmál, když to říkal, vyvolaly v Tomově břiše vlnu tepla, ohnivého žáru, který nebyl stejný jako to mokré, vlhké teplo, které je oba obklopovalo.
„Vsadím se, že najdeš způsob, jak se zabavit,“ zamumlal Tom.
Bill souhlasně zabručel. „Jak ses vyspal?“ Zeptal se a hrál si se žmolky na Tomově ručníku.
Tom zívl. „Jo, okey, v pohodě. Ale chyběl jsi mi.“
Bill vklouzl prsty pod ručník, aby přejel rukou po Tomově stehně, a jemně ho stiskl. „Měl jsi jít ke mně, viděl jsem, že jsi spal ve druhé posteli.“
„Nechtěl jsem tě rušit,“ odpověděl Tom a pokrčil rameny. „Vážně jsi vypadal vyčerpaně.“
Bill ho znovu stiskl. „Věř mi, nebylo nic, co by mě mohlo probudit, myslím, že jsem prostě umřel.“
„No, jsem si jistý, že strávím spoustu času ve tvé posteli, až se vrátíme do pokoje,“ řekl Tom odvážně a usmál se nad úsměvem, který se rozlil po Billově tváři.
Bill neřekl nic, ale jeho ruka sklouzla po Tomově stehně pod ručníkem a hladce se obtočila kolem Tomova penisu, jak to udělala už nesčetněkrát. Tom se na něj podíval a varovně povytáhl obočí.

„Bille, jsme na veřejnosti. Co to děláš?“ Neudělal nic, aby bratrovou ruku odstrčil nebo ho jakkoli zastavil. Při Billově zkušeném doteku byl během několika vteřin úplně tvrdý.
„Nikdo jiný tu není,“ řekl Bill tiše, zatímco klidně hýbal rukou. „Uslyšíme, kdyby někdo přišel, a tady vzadu jsme takřka neviditelní.“
Měl pravdu; přes veškerou tu páru je nikdo, kdo by se tu objevil, nemohl vidět, ale i tak se Tomovi při té představě zrychlil tep. Vždycky byli za zamčenými dveřmi s cedulí „nerušit“. Dávali si záležet, aby byli tak opatrní, a tohle mu připadalo tak lehkomyslné, ale zároveň – vzrušující.

Tomovi se zrychlil dech a odtáhl ručník, aby odhalil Billovu pěst, která ho pevně svírala, a Bill mu palcem sklouzl po vrcholku, přeš štěrbinu. Tom zasténal.
„Kurva, už to byla věčnost,“ procedil skrz zaťaté zuby.
„Já vím.“ Bill natáhl druhou rukou za Tomovu hlavu, nasměroval ji k sobě a políbil ho tak jemně, že se Tomovy řasy zatřepotaly, než zavřel oči a pootevřel rty jen natolik, aby se jejich jazyky setkaly.
Bill se v sexu nikdy nestyděl – teď už ne, ale pořád byl neuvěřitelně sladký a způsob, jakým se pod Tomovými rty vždy prakticky rozplynul, v Tomovi vzbudil něco hluboko uvnitř, něco prvotního. Potřeba vzít si ho, mít ho, položit Billa do postele a uspokojit ho, byla stejně ohromující jako vždycky.

„Pojďme prostě nahoru,“ prosil ho Tom a jeho ruce měly plno práce s přejížděním po Billově zpocené kůži, jako by se s ní vítaly. Ahojky, už je to nějaká doba.
„Líbí se mi tady,“ řekl Bill, uvolnil sevření Tomova penisu a místo toho mu přejel dlaněmi po dobře vypracovaných svalech na hrudi. „Jak žhavé.“
„Yeah, to je tou párou,“ škádlil ho Tom, protože věděl, že spor už je vyhraný. Bill dostal, co chtěl, a přesvědčil Toma. „Na ceduli venku stálo, že by tu člověk neměl být déle než patnáct minut.“
Bill si odfrkl a přehodil nohu přes nohu, až se posadil obkročmo na Tomův klín. „Je to tam nejspíš jen proto, aby se pokusili zabránit tomu, co teď právě děláme my. Neboj se, pokud bys vypadal, že bys mohl odpadnout, odtáhnu tě do postele.“ Zasmál se Tomovu pochybovačnému výrazu, omotal mu ruce kolem krku a pokračoval v jejich polibku, tentokrát však mnohem hlubším.

Tom ho pevně držel, jeho ruce majetnicky klouzaly po Billových vlhkých zádech a občas sklouzly níž, aby stiskly jeho zadek. Bill byl v jeho náručí jako želé, klouzal po Tomovi a otíral se hrudníkem o Tomův. Oba byli tvrdí, a přestože jejich penisy do sebe narážely a klouzaly po sobě, bylo to jen nepatrné tření a Toma více zajímalo líbání Billa, než aby věci nechal hned zajít dál. To byla jedna z věcí, kterou na vztahu se svým dvojčetem miloval, nemusel to být vždycky sprostý závod až do cíle, všechno mezi nimi bylo dostatečně žhavé a vzrušující a už jen líbání s Billem bylo úžasné. Někdy strávili hodiny proplétáním jazyků, kompletně oblečení na hotelové posteli, i když vždy to skončilo stejně – rozházenými peřinami a rozházeným oblečením po podlaze, na což si Tom nikdy nestěžoval.

Tom ho opatrně hladil rukama, dokud se palci nedostal k Billovým bradavkám a nezačal je mnout, přičemž si dával pozor, aby se vyhnul piercingu; ne že by Billovi vadilo, když za něj občas lehce škubnul nebo zatahal. Bill odtáhl obličej s vlhkým mlasknutím rtů o Tomovy a usmál se na něj. Opřel se čelem o Tomovo a ztěžka oddechoval.
„Chci tě kouřit,“ řekl tiše, sladce a zavrtěl se Tomovi na klíně.
Tom se nadechl a jen sledoval, jak Bill sklouzl dolů, až klečel na kachličkách a rukama držel Tomova stehna od sebe. Jediná věc, která Toma vzrušovala stejně jako penis zabořený hluboko v Billovi, byly bratrovy rty omotané kolem jeho penisu, které ho sály a cucaly, zatímco se Tom chvěl rozkoší a chválil každý Billův pohyb jazykem různými trapnými zvuky, které potvrzovaly jeho dovednosti.

Ani tentokrát to nebylo jiné; Bill už jen drobnými pohyby jazyka přinutil Toma zoufale kroutit boky, jeho penis byl tak tvrdý, že se musel rukama držet okraje lavice, aby nepopadl Billovu hlavu a nevrazil penis bratrovi až do krku.
„Bille, prosím…“ Tom zaklonil hlavu zpět na zeď a prohnul se v bocích, když mu Bill opakovaně přejížděl jazykem po vrcholku penisu. „Bille! Kurva, můžeš prosím jen…“ Tom ztichl, když ho konečně pohltilo teplé, vlhké sání, které očekával.
Tom sotva dokázal sedět rovně, ale ze své pozice mohl spokojeně sledovat, jak ho Bill pěkně pomalu kouří, jak ho bere skoro celého do úst a jak na něj rty vyvíjí ten správný tlak. Bill měl zavřené oči a sténal, když Toma bral dovnitř a ven.
„Jsi tak kurevsky dobrej,“ zaskřehotal Tom, když ho pozoroval. „Úžasnej.“
Bill otevřel oči a v koutcích se mu objevily drobné vrásky, když se na Toma usmál se stále plnými ústy. Odtáhl rty a nechal Tomův penis, aby se zaleskl. Nespouštěl oči z Tomových, tahal ho za koule a nasával je obě do úst, zatímco ho honil rukou.
Tom zasyčel a nedokázal udržet boky v klidu. „Jo, kurva.“

Bill držel ruku kolem kořene Tomova penisu, ale vrátil se rty k vrcholku a silně ho sál, zatímco jeho ruka se rychle pohybovala nahoru a dolů po celé délce. Tomovy nohy sebou cukaly a on se zhroutil zpátky na zeď, všechny souvislé myšlenky se mu vytratily z hlavy, dokud ho Billova ústa nepropustila.
„Chci, aby ses udělal,“ řekl Bill a masíroval Tomova rozevřená stehna. „Ale taky chci, abys mě šukal.“
Tom se usmál a natáhl se dopředu, aby Billa pohladil po tváři. „Udělej mě, pak tě vezmu nahoru a udělám, cokoliv budeš chtít.“
„Ne, chci, abys mě ošukal tady,“ řekl Bill a vyšplhal se zpátky nahoru, až opět seděl obkročmo na Tomovi.
Tom zavrtěl hlavou a protočil očima, ale přitáhl si ho k sobě a políbil ho; věděl, že k tomu dojde, ať už to považoval za dobrý nápad, nebo ne.
„Tady dole nemáme žádný lubrikant,“ upozornil ho a pohladil Billa po rameni.
„Jsem mokrý úplně všude,“ namítl Bill, přejel si rukama po bocích a zvedl dlaně, aby Tomovi ukázal kapky, které mu po nich stékaly.
Tom zasténal. „Já vím, a je to ta nejvíc sexy věc, jakou jsem za celou věčnost viděl, ale pot není lubrikant.“

Bill neřekl nic, jen vzal Tomovu ruku a pomalu vsál dva jeho prsty do úst, olízl jemnou kůži mezi nimi a přiměl Toma znovu zasténat. Jakmile byly prsty dostatečně potřísněné Billovými slinami, vytáhl je a navedl Tomovu ruku dolů mezi svoje nohy.
„Bille,“ snažil se mu Tom domluvit a prstem kroužil kolem dírky, o které měl od jejich poslední dovolené přímo hříšné představy. „Tohle bude… drsné, myslím pro tebe.“
Bill znovu omotal ruce kolem Tomova krku, usmál se na něj a díval se na něj s takovou důvěrou, že Tom měl skoro chuť se sbalit a vzít si ho domů nedotčeného a dokonalého, svého milovaného Billa.
„Takže to bude jenom více těsné,“ zašeptal Bill a svou nenucenou poznámkou poslal Tomovi výboj přímo do slabin. „Není to nic, co bychom už před tím v nouzi nedělali.“
Tom chtěl namítnout, že nejsou zrovna v nouzi; mohl mít Billa nahoře a dostatečně promazaného za méně než pět minut, ale něco mu říkalo, že by to nemělo smysl, a tak se jeho prst už prodíral tím těsným kroužkem svalů, do kterého se chystal ponořit.

Bill ho jen ještě víc povzbudil, když ho Tom začal jemně prstit, a sotva vydal jakýkoliv zvuk, když Tom dlouho nečekal a přidal i druhý prst. Zachytil Tomovy rty v dalším sladkém polibku a zasténal Tomovi do úst, když se začal pohupovat sem a tam. Tom ho prstil pomalu, ale vytrvale, soustředil se na ten citlivý vstup víc než na cokoli jiného, protože ten ho nejprve musel být schopen přijmout, než vůbec mohli pomýšlet na pořádné šukání.
Jeho myšlenky na okamžik zabloudily zpět k tomu, když to dělali poprvé. Byli příliš mladí, ale odhodlaní a toužili po tom, aby se to stalo. Tom musel Billa během několika hodin opakovaně prstit, protože pokaždé, když se pokusil strčit dovnitř svůj penis, Billův zadek se sevřel tak těsně, že místo toho vytlačil Toma ven. Stále si pamatoval ten kouzelný okamžik, kdy se mu Billovo tělo konečně otevřelo a Tom se během tří krátkých přírazů s výkřikem udělal, jeho svět se navždy změnil a Bill byl zmatený, proč se kolem toho dělá takový poprask.

Tom se láskyplně usmál na své dvojče, které se nad ním svíjelo. Od té doby se to pro Billa očividně o dost zlepšilo. „Pojď sem,“ řekl a vytáhl z něj prsty stejně jemně, jako je do něj zasunul. Poklepal na kachličkovanou lavici vedle sebe a naznačil Billovi, aby se přesunul.
„Huh?“ Bill se zatvářil zmateně, což Tomovi napovědělo, že by měl mít dobrý důvod, aby se Bill pohnul, jinak v žádném případě neopustí Tomův klín.
„Na všechny čtyři,“ upřesnil Tom.
Billovo obočí vystřelilo vzhůru. „Oh… okey.“
Slezl z Toma a plazil se, dokud nebyl na všech čtyřech se zadkem zvednutým do vzduchu jako mrouskající kočka. Tom chtěl zavrčet, ale místo toho se dlaní otřel o Billův vstup, který už byl od Tomových zkoumavých prstů lehce růžový. Sjel rukou až dolů, až se mu podařilo natáhnout se dopředu a uchopit Billův penis a sevřít ho v dlani.
„Kurva,“ zalapal Bill po dechu, jeho boky instinktivně vystřelily dopředu a šukaly Tomovu ruku.
Tom druhou rukou dráždivě třel palcem Billovu dírku a užíval si, jak se bratr pomalu pohupuje sem a tam, sténá proti dlaždicím a vydechuje svou vlastní páru do mlžného horka. Tom potřeboval, aby byl Bill pořádně vlhký, mnohem víc, než by dokázalo pár prstů potřísněných slinami, a s větším než malým nadšením začal olizovat lákavou dírku, kterou mu vystavil na odiv, a jazykem kmital sem a tam, zatímco Bill kňučel a třásl se.

Tom se svými prsty snažil udržet Billa otevřeného, zatímco nashromáždil co nejvíc slin, aby je mohl dostat dovnitř, což mu nikdy nedělalo potíže; slintal nad Billovou prdelkou ode dne, kdy Tom zjistil, co všechno by s ní mohl dělat. Když na jeho zadek přiložil ústa, pobavila ho letmá myšlenka, že ty nejšpinavější věci, které kdy dělal, dělal právě s Billem.
Tom znovu zasunul prsty, ale zaměstnával i jazyk, protože moc dobře věděl, že hlavní nevýhodou používání slin místo gelu je to, že příliš rychle vysychají, a on potřeboval Billa udržet vlhkého.
Bill sténal, když jezdil na Tomových prstech a šukal jeho ruku, ale nakonec Tomovu ruku svírající jeho penis svou roztřesenou odstrčil.
„Udělám se,“ bylo jediné vysvětlení, a tak se Tom dál věnoval uvolňování bratra pro šukání, na kterém Bill trval.

Když měl Tom obě ruce volné, mohl Billa roztáhnout a pořádně ho vylízat, přičemž mokré, mlaskavé zvuky byly slyšet i přes Billovo dokonalé povzbuzující sténání. Bill nadrženě přirazil boky zpět, aby se otřel o celou jeho tvář, a Tom se vsadil, že kdyby to dělal dostatečně dlouho, mohl by své dvojče udělat klidně i takhle.
Po dalším důkladném prstění Tom usoudil, že Bill je připraven tak, jak jen to jde, a lehce ho poplácal po zádech a naposledy ho láskyplně políbil přímo mezi nohy. Bill zůstal na kolenou, ale otočil se, dokud Tom neuviděl jeho omráčený, omámený výraz. Bill vypadal, že se snad každou chvilku svalí na podlahu.
„Jsi okey?“ Zeptal se Tom znepokojeně. Nejspíše těch doporučených patnáct minut v páře již uběhlo, pokud je tedy spíše už nepřekročili. Tom úplně ztratil pojem o čase.
„Jsem v pohodě,“ zamumlal Bill. Usmál se na Toma, když se pomalu plazil dopředu s hlavou nad Tomovým klínem. „Tak dobrý.“

Tom nemohl než souhlasit, když ho Billova ústa znovu pohltila. Tom byl po hrátkách s Billovým zadkem tak rozvášněný, že by mu stačilo, kdyby bratrovu sladkou pusu prostě jen šukal, dokud by mu ji nenaplnil, ale Bill ho znal příliš dobře na to, než aby to dopustil. Jakmile se ujistil, že je Tomův penis dostatečně vlhký, Bill se opět posadil na jeho klín, s koleny po obou stranách Tomových stehen.
„Budu opatrný,“ slíbil Tom a jeho dech byl nepravidelný. Bill se natáhl dozadu, aby držel Tomův penis v klidu, zatímco Tom Billa roztáhl a dostal ho nad něj. Všechno šlo lépe, když pracovali jako tým.
S nacvičenou zručností Bill pomalu dosedal, zatímco jeho dech se rychle a žhavě rozbíjel o Tomovu tvář a mezi očima se mu rýsovala stále hlubší vráska.
„Říkal jsem ti, že to bude drsný,“ pokáral ho Tom jemně, stále se ještě dokázal ovládat, i když Bill klouzal po jeho penisu. Jakmile na něj Bill dosedl úplně, zasténal, jelikož pro Toma to byl prostě zatraceně úžasný pocit.

„Jsem v pohodě,“ trval na svém Bill a trochu se pohnul, aby si udělal pohodlí. „Je to jen… ohhh…“ Přestal se hýbat, aby se Tomovi podíval do očí. „Jsi tak zasraně velký, Tome.“
Tom zafuněl, příliš nabuzen Billovými oplzlými řečmi po příliš dlouhé době bez něj, a přitáhl si Billův obličej k sobě. Bill zasténal do Tomových úst a zavrtěl boky přesně tak, aby mezi nimi vytvořil pohyb, a to tempem, které by Toma za chvíli dovedlo k šílenství.
Zvuky, které Bill vydával, když byli takhle spolu, měly na Toma stejný účinek, jako když Bill zpíval jejich písničky, všechno mířilo přímo do Tomova penisu. Ať už Bill skřehotal na podiu, nebo lapal po dechu a sténal Tomovi do obličeje, bylo to pořád stejně vzrušující. I když podle Tomova skromného názoru se Billův zpěv na veřejnosti nedal srovnávat s muzikou, kterou Bill dělal, když byl Tom v něm.

„Nemohl jsem se dočkat, až s tebou budu o samotě,“ zašeptal Tom, přerušil polibek, ale ruce držel na obou stranách Billovy tváře.
„Já vím,“ řekl Bill, zavřel oči a otřel se nosem o jeho. Vtiskl Tomovi polibek na tvář, a pak sáhl za jeho hlavu, aby zatahal za drdol, který Tomovi volně visel na krku. Stáhl mu gumičku a nechal Tomovy vlasy, aby se rozprostřely po jeho ramenech. Tomův krk byl už tak kompletně zpocený a přidání vlasů to celé mohlo jen zhoršit, ale přesto se Tom na své dvojče jen usmál; Bill měl rád, když měl vlasy rozpuštěné.
„Budeš mě šukat, až se vrátíme nahoru?“ Zeptal se ho nevinně Bill s rukou stále zabořenou v Tomových vlasech.
Tom se ušklíbl, pohnul boky nahoru, aby se ujistil, že ho Bill opravdu cítí, a potěšilo ho, když Bill zalapal po dechu. „Až dokud nebudeš moct chodit,“ odpověděl tiše.
Bill se udýchaně zasmál a pořádně zvedl zadek, než sklouzl zpátky a zopakoval pomalý, rozvážný pohyb. Tom si spokojeně povzdechl, položil ruce na Billovy boky a s radostí nechal veškerou iniciativu prozatím na něm.

„Mohl bych tě svázat, pokud budeš chtít,“ zašeptal a přestal se usmívat, aby Bill věděl, že to myslí vážně. Bill vydal povzdech a přikývl, než zabořil obličej do Tomova krku a přitiskl ho k sobě. Tom ho políbil na hlavu a omotal ruce kolem Billových zad, aby ho objal, zatímco Bill se na jeho klíně pohyboval nahoru a dolů.
Bill miloval být přivázaný k posteli, ale jediný člověk na světě, kterému věřil natolik, aby mu dovolil svázat ruce nebo nohy, byl Tom, takže to nebylo nic, co by dělal nějak často. Tom vždycky s radostí přistoupil na jakoukoli podivnou a úžasnou věc, kterou chtěl Bill vyzkoušet; vždycky museli být velmi opatrní v tom, co o sobě prozradí ostatním a jen spolu se cítili skutečně svobodní, aby mohli zkoušet to, po čem nejvíc touží.
Zůstali pevně sevřeni v objetí a naplnili místnost přerývaným, táhlým sténáním a skřípěním vlhké kůže klouzající po ještě vlhčích dlaždicích.

Po chvíli se Bill dosedl, ani neotevřel oči a vypadal úplně vyčerpaně. „Zapomněl jsem, jak je to kurva dobrý,“ zamumlal. „Neměl jsem to takovou dobu.“ Pohyboval boky rychleji, jeho těsná dírka a těžké funění byly to jediné, na co se Tom v tu chvíli dokázal soustředit.
Tom ho znovu popadl za boky, ale nedokázal Billovu lesklou, mokrou kůži úplně udržet, jak mu po ní prsty klouzaly. „Ale byl jsi i s někým jiným… ne?“ Stěží ze sebe ta slova dokázal dostat, když Bill poskakoval po jeho penisu nahoru a dolů.
Bill přikývl. „Jo, ale já ne… nenechám nikoho, aby mě šukal. Jen tebe.“
Tom zamrkal a nebyl si jistý, jestli slyšel dobře. Neochotně chytil Billa za boky a podržel je, aby zklidnil jejich pohyb. „Odkdy?“
„Nevím, nějakou dobu,“ odpověděl Bill, stále ještě zadýchaný. Jeho ruce svíraly Tomova ramena a pevně je tiskl. „Já prostě nikomu jinému nevěřím, nemůžu, Tome.“

Tom na něj zíral a snažil se tu informaci vstřebat. Nevěděl, co ho znepokojuje víc – jestli to, že Bill nedovolí, aby ho šukal někdo jiný, nebo to, že se o tom Tom dozvídá až teď. Mluvili spolu o všem. No, skoro o všem. Srdce ho bolelo i za bratra; po všech těch posraných rozchodech a celém tom zničení jeho víry v pravou lásku, se Bill očividně uzavřel do sebe a snažil se posbírat kousky svého rozbitého, křehkého srdce.
„Myslel jsem, že tě to potěší.“ Odpověděl Bill a okamžitě si všiml, že toto odhalení Toma poněkud znepokojilo.
Tom zavrtěl hlavou a snažil se utřídit všechny různé emoce, které v něm najednou vzplály. Pokud si to měl přiznat, jedna jeho část byla šťastná; nikdy se nesnažil skrývat svou teritoriální povahu, pokud šlo o Billa, a při pomyšlení, že Bill – alespoň tahle část Billa – je jen a jen jeho, se v něm ozvala jistá dávka hrdosti.
„Jsem,“ řekl nakonec. Nemělo smysl to skrývat. „Ale neměl bych být.“
Bill pokrčil rameny. „Jsem v pohodě, je to okey.“

Tom přikývl a ani jeden z nich se nepohnul. Tom byl příliš zaujatý snahou přijít na to, co to všechno znamená a co to bude znamenat dál. Určitě se bude muset postarat o to, aby jejich malé společné výlety byly častější, což z Tomovy strany nebyla žádná oběť. V hlavě se mu honily myšlenky, snažil se vybavit si každý drobný detail, který s Billem v posledních měsících prožil, a zjistit tak, jestli se mu tím Bill nesnažil něco říct.
Tom měl vždycky pocit, že stačí říct jediné slovo a Bill bude jen jeho, že Bill se už nikdy nepodívá na jiného muže, dokud bude mít Tom jeho srdce, které by mu Bill tak ochotně daroval, kdyby ho o něj Tom jen požádal. Ale Tom to neudělal, protože by to znamenalo jedno slovo na pět písmen, které on ve svém slovníku neměl, slovo, které potřeboval držet co nejdál od Billa.

Bylo by tak snadné se tomu prostě poddat, ale Tom věděl, že by nikdy nedokázali skrýt to, co cítí, kdyby tomu podlehli, a hned by to každému bylo jasné. Byl si jistý, že by to všechno už dávno skončilo slzami, kdyby byli tak hloupí, že by to zkusili. Ne, tohle bylo lepší, tohle byl jediný způsob. Kromě toho Bill toužil po chození za ruce a svatbě, velkých gestech oddanosti, po všem tom, co mu Tom nebyl schopen dát, a ne proto, že by nechtěl.
Pokud měl být naprosto upřímný, nedokázal se zbavit pocitu, který ho nahlodával, že je kretén, když se Billovi prostě plně neoddá, že je od něj sobecké šukat Billa, a přitom si zahrávat i s jinými lidmi a hledat i jiná rozptýlení. Tom by se dokonce se svým rozptýlením klidně i oženil a stejně by to nestačilo. Opravdu by byl nerad, kdyby si Bill myslel, že ho bere jako samozřejmost.

„Bille, a co ty… chci říct, co chceš…“
„Ššššt,“ Bill položil prst na Tomovy rty, než ho políbil krátkým, sladkým polibkem, který skončil ještě sladším úsměvem, když se od něj znovu odtáhl. „Takhle je všechno perfektní, okay? Nic se měnit nemusí, ani by nemělo,“ dodal rozhodně.
Tom přikývl, spokojený, že alespoň teď je všechno v pořádku. Sundal Billa za svého klína a zasténal, když jeho penis vyklouzl z toho lahodného, těsného tepla mezi nohama jeho dvojčete.
„Co to děláš?“ Zeptal se ho Bill.
Tom se jen roztřeseně postavil a poklepal na zeď. „No, když už to teď vím, měl bych tě kurva pořádně ošukat, ne?“
Billovy oči se rozšířily. „Oh,“ vydechl a nechal Toma, aby ho vmanévroval do polohy. „To ale děláš vždycky.“
Tom se zazubil a otočil Billa na lavici čelem ke zdi s koleny roztaženými daleko od sebe. Olízl si dlaň a ze všech sil se snažil co nejvíce navlhčit svůj penis, přičemž si ne poprvé toho rána přál, aby mohl Billa prostě dostat zpátky do jejich pokoje a udělat to všechno pořádně. Uvědomil si, že čím dřív Billa dodělá, tím dřív se mu jeho přání splní.

Jeho penis byl tak tvrdý a naběhlý, a to všechno kvůli Billovi. Tom se třásl, když si klekl za Billa a zasunul svůj penis zpátky dovnitř a byl mu opravdu vděčný za čas, který Bill předtím strávil pomalým přirážením k Tomovi a roztahováním se.
Bill hlasitě sténal na stěnu, dlaně měl rozplácnuté na dlaždicích a chtivě se na Toma přirážel, čímž z něj dostal víc než jedno sprosté slovo. Tom se do něj snažil přirážet pod správným úhlem, a zároveň ho držet pevně, aby oba nepřepadli dozadu na nemilosrdnou podlahu.
„Do prdele, Bille,“ zasténal. „Jsi tak sexy, kurva.“ Nechal své ruce putovat po Billově těle nahoru a dolů, jelikož se ho prostě potřeboval dotýkat všude.
Bill se opřel čelem o zeď a s radostí se nechal Tomem ojíždět. Všechny smíšené myšlenky a pocity z jejich konverzace se vrátily do Tomovy hlavy, když přirážel do Billa, a kdyby nebyl opatrný, všechny by je i vypustil z úst, zatímco byl až příliš zabraný do rozkoše, kterou mu poskytovalo Billovo tělo, než aby mohl jasně přemýšlet.

Zaklonil Billovu hlavu dozadu, dokud se nezvrátila na Tomovo rameno, a on tak mohl líbat a sát Billův krk, zatímco druhou rukou sjel dolů, aby vysvobodil Billův penis uvězněný na kachličkové stěně, tvrdý jako skála a plačící po dotecích.
„Panebože,“ zasténal sotva slyšitelně Bill. Celý byl nakloněný dozadu a Tom tak podpíral celou jeho váhu, nejspíš už nebyl schopen se déle udržet na nohou.
„Jsi v pořádku?“ Zeptal se Tom a rukou posunul Billovu hlavu, aby se mohl dostat ke kterékoli části Billova krku. Nečekal na odpověď, než obemknul ústa kolem blednoucího tetování přímo vzadu na jeho krku. Bylo to jediné opravdu bezpečné místo, kde mohl Tom zanechat stopy; celý svět věděl, že dvojčata jsou už pár dní spolu sama, vysvětlovat cucfleky by nebylo moc snadné.
„Udělej mě,“ prosil Bill. „Už to nevydržím.“

Tom se přitiskl k jeho krku, a pak se nastavil tak, aby do něj mohl přirážet s rukou pevně ovinutou kolem Billova pasu a druhou pevně kolem jeho penisu, přičemž jeho pohyby rukou téměř odpovídaly stejnému tempu jako jeho boky.
„Přiznej to,“ vydechl Tom. „Dovolil jsi mi to jen proto, že jsem jediný, kdo ví, jak tě pořádně ošukat.“
Bill se zmohl na smích, který se změnil ve sténání, když se Tom posunul a začal do něj přirážet krátkými, silnými přírazy.
„Jsi nejlepší,“ zalapal Bill po dechu. „Nikdo mě neumí ošukat tak jako ty.“
Slova chvály zamířila přímo do Tomovy hlavy, a tak zrychlil přírazy, pumpoval Billův penis a cítil, jak sebou škube a pulzuje v jeho sevření. Tom chtěl dát Billovi všechno, všechno, co jen chtěl, být ten pravý. Pokud k sobě Bill opravdu nikoho jiného nepustil, pak se Tom musel postarat o to, aby Bill dostal všechno, co potřeboval.
„Nic není tak dobré jako ty,“ zamumlal Tom Billovi do krku a cítil zoufalou potřebu ten cit opětovat, ujistit se, že Bill chápe, že ať se děje cokoli, on má v Tomově světě přednost před čímkoli a kýmkoli jiným.

Cítil, jak Billovo tělo v jeho sevření ztuhlo, a pak se jeho malý bráška udělal do Tomovy ruky a jeho hrdelní kňučení bylo pro Tomovy uši jako rajská hudba. Tom do něj tvrdě přirazil a protočily se mu až oči, jak se na něj Bill kvůli svému orgasmus tiskl. Aniž by Tom přemýšlel, postrčil Billa dopředu a přimáčkl ho ke zdi, když se do něj Tomův penis ponořil opravdu hluboko a explodoval, otevřel ústa, ale nevydal žádný zvuk, když se udělal tak silně, jak si za dlouhou dobu pamatoval.
„Oh, kurva,“ zalapal po dechu, odtáhl se od Billa, ale nevyšel z něj.
Bill otočil hlavu a na tváři se mu rozlil spokojený úsměv. „Yeah, kurva. Wow.“ Stále ještě lapal po dechu, a pak ze sebe vydal malé zasyčení, když z něj Tom vyšel a on cítil, jak je celý ulepený a vytéká z něj Tomovo sperma.
Tom mlčel, když popadl jeden z ručníků a jemně Billa očistil, a jakmile s tím skončil, přitáhl si ho do náruče, aby ho mohl políbit.
„Můžeš to mít, kdykoli budeš chtít, udělám ti to, kdykoli budeš chtít,“ blábolil Tom se sevřenou hrudí, když se podíval na Billa. Billovi by nejspíš stačilo říct jen slovo a Tom by se podvolil taky, zahodil by všechen zdravý rozum a jen kvůli němu by se vzdal všeho,
Bill se zasmál a hladil Toma po tváři s jistým zalíbením. „Ty jsi ze mě tak úplně vedle, až je to rozkošné.“

Tom jen nechápavě přikývl, příliš omámený veškerou tou rozkoší, než aby poznal, že ho Bill škádlí. Jediné, co věděl, bylo, že právě teď by Billa následoval kamkoli a udělal by cokoli, co by po něm jeho mladší bratr chtěl.
„Pojď,“ řekl Bill a zatahal ho za paži. „Asi bychom odsud měli vypadnout, myslím, že jsme tu byli docela dlouho a ty z toho blouzníš.“
„Myslím, že je to spíš kvůli tvému zadku,“ řekl Tom upřímně a Bill se zasmál ještě víc, vzal Toma za ruku a skrze páru ho vedl ven.

autor: Haylzee
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

original

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics