La cuisine de l’amour 12.

autor: Skebe–Neko

Café liégeois – ledová káva se šlehačkou a kakaem

Muž už nedokázal couvnout. Jdeme na to.
Tom přitiskl rty na Billův krk a naslouchal tichým nádechům, které chlapec vydával. Nasál bledou kůži do úst a přiměl chlapce tiše zasténat, když se Billovy krátké nehty zaryly do mužova krku. Tom přejel rukama po jeho těle až k vyboulenině a jemně ji třel. Bill si přiložil jednu ruku k ústům a pevně zavřel oči. Tomův dotek byl tak příjemný. Měl chuť křičet, ale ani náhodou se neodvážil jakkoliv hlasitě projevit.
Tom zalapal po dechu, když políbil chlapce na krk a začal se pohybovat rty směrem dolů. Věnoval mu pár drobných lechtivých polibků na bradavky, až se Bill zachvěl a prudce se nadechl. Z černovláskových rtů nevycházely žádné hlasité vzdechy ani výkřiky, jenom tiše funěl, mručel a vrněl, ale brunet ještě nikdy v životě neslyšel nic víc vzrušujícího. Chlapcovy drobné, zoufalé zvuky způsobily, že mužova erekce ztvrdla ještě víc, a on se nemohl dočkat, až se do chlapce celý dostane. Věděl, že až se to stane, vyrazí mu to dech. Neměl tušení proč si tohle myslí, ale z nějakého důvodu to tak cítil. Bill byl něčím výjimečný. Věděl to hned od chvíle, kdy chlapce poznal, ale stále to nedokázal úplně pochopit.

Muž hladově líbal chlapcův podbřišek, až se tělo pod ním chvělo a svíjelo.
„Řekni, jestli chceš přestat,“ zamumlal muž na chlapcovu bledou kůži. „Nechci zajít příliš daleko.“ Bill přikývl, ale neodvážil se otevřít ústa, protože se bál, že Toma poprosí, aby dělal cokoliv chce. Mladší ještě nikdy nepocítil takovou touhu, potřebu dostat se někomu tak blízko, pod kůži, až do samotné duše.
Brunet popadl chlapcovy kalhoty a stáhl mu je. Chvíli zůstal zírat na ten dokonalý výjev pod sebou. Bill se kousl do rtu a ruměnec na jeho tvářích se prohloubil. Kdyby Tom v tu chvíli neklečel mezi jeho nohama, přitiskl by si kolena k sobě, aby se skryl před mužovým žhavým, přímo spalujícím pohledem, který jako by pronikal až do jeho nitra. Tom vydechl a začal klouzat rukama od chlapcových kolen podél stehen k jeho rozkroku. Nechal své rty sledovat neviditelnou cestu, kterou brázdily jeho ruce, a slyšel, jak se chlapcův dech zrychlil. Muž přitiskl rty na hladkou vyholenou kůži poblíž Billovy erekce a přiměl Billa, aby mu z rudých, naběhlých rtů uniklo vyděšené zasténání. Muž si hladově olízl rty, a pak přiblížil jazyk k Billovu penisu. Černovlásek se zakousl do své paže a volnou rukou stiskl prostěradlo. Takovou rozkoš, jakou mu poskytovala Tomova ústa, ještě nikdy nepocítil. Brunet byl Billovou reakcí více než potěšen a rozhodl se vyzkoušet, co se stane, když vezme do úst celou chlapcovu erekci. Kuchař tedy polkl chlapcův penis, co nejhlouběji mohl. Mladší se kousl do ruky silněji a hlasitěji vykřikl. Tom se ušklíbl.

Po chvíli Tom sáhl po Billových prstech zamotaných do prostěradla a přitáhl si jeho ruku do svých vlasů. Bill něžně stiskl v pěsti jeho prameny a zalapal po dechu, když muž téměř mučivě pomalu pohyboval hlavou nahoru a dolů. I když něco v tom pomalém tempu bylo neskutečně příjemné. Bill se po chvíli uvolnil, posunul ruku, do které se předtím kousal, na polštář, a druhou hladil muže po hustých, hebkých vlasech. Roztřeseně vydechl, zavřel oči a zcela se ponořil do rozkoše, kterou mu brunet způsoboval. Chlapec nevěděl, jestli se tohle bude ještě někdy opakovat, nebo jestli je to jen jednorázová záležitost, a tak chtěl využít každičké vteřiny, kdy konečně někdo věnoval tolik pozornosti jeho tělu.

Tom měl pocit, že ho přemohl chtíč. Viděl jen rudou, spalující vášeň a ten pocit ještě umocňovaly Billovy sladké zvuky a jeho lahodná chuť. Muž pustil jeho nyní již zcela mokrou erekci ze svých úst a zadýchaně mu na penis tiskl drobné polibky, až se Billova záda prohnula. Tom si pomocí polibků začal razit cestičku po chlapcově hrudi směrem k jeho rtům, aby se černovlasý neudělal moc brzo; brunet měl v hlavě tolik věcí, které chtěl s tím chlapcem dělat.
Billův dech se trochu uklidnil a prohrábl rukou Tomovy dlouhé vlasy, než se stydlivě zadíval do jeho tmavých očí. Tom chlapce vášnivě a dlouze políbil, až se Billovi zatajil dech. Muž vzal chlapce za pravou ruku a přitáhl si ji k hrudi.

„Strašně moc tě chci,“ zašeptal na Billovy vlhké rty, až chlapec tiše zasténal. Muž začal klouzat Billovou hebkou rukou po své hrudi až k rozkroku a na rtech cítil jeho zrychlující se dech. Když přiblížil jeho ruku ke svému penisu, Bill přestal dýchat a nechal prsty klouzat po tvrdé délce, kde cítil pulzující žíly. Tom prudce vydechl a přitiskl rty na chlapcův krk. Líbal, sál a okusoval tu bledou kůži, zatímco pomalu zavřel oči. Chlapec váhavě ovinul prsty kolem mužova penisu a začal pomalu pohybovat rukou, což Toma přimělo přirazit do jeho pěsti a zasténat do Billova krku.
Bill se kousl do rtu a stiskl penis televizního kuchaře o něco silněji. To vyvolalo potěšené zasténání. Tom prudce vydechl a znovu přirazil do Billovy pěsti. Muž pevně stiskl oči a nechal svou ruku klouzat po chlapcově těle až k jeho penisu, zatímco levá ruka zůstala na chlapcově hrudi, aby si pohrála s drobnou bradavkou. Když Bill ucítil brunetovu ruku na své vlastní erekci, nemohl si pomoci a vydal ze sebe tiché zasténání.

Po tom, co se jeden druhého chvíli dotýkali, se Bill osmělil a políbil Toma na krk. Brunet prudce otevřel oči, překvapen z náhlého zvratu událostí, ale neřekl ani slovo, jelikož rozhodně nechtěl, aby chlapec přestal. Jemné, téměř lechtivé polibky způsobily, že touha v něm vzrostla ještě víc. Stiskl Billův penis o něco pevněji a několikrát prudce pohnul rukou, než nechal prsty zmizet někde mezi chlapcovýma nohama.

„Tome,“ vzdychl Bill a znělo to téměř zoufale, když ucítil, jak mužův prst pohladil citlivou kůži kolem jeho dírky.
„Je to v pohodě?“ Zeptal se muž chraplavým hlasem a ztěžka vydechl chlapci do ucha. Chtěl se ujistit, že nedělá nic, co by Bill nechtěl.
„Ano,“ zašeptal černovlásek tak tiše, že by to Tom neslyšel, kdyby nebyl tak blízko. Brunet z chlapce na chvíli slezl a přinutil Billa, aby pustil jeho erekci a vlasy. Chlapcovy ruce klesly na postel a on se na muže podíval lehce vyděšeným pohledem. Možná jen blafoval? Možná mu měl odpovědět, že nechce, aby zašel tak daleko.
Tom se na chlapce usmál uklidňujícím způsobem a vtiskl mu vlhký polibek na rty, než ze šuplíku nočního stolku vytáhl tubu s lubrikantem. Namazal si pár prstů, natiskl se zpátky na chlapce a přiblížil vlhké prsty zpět k černovláskově dírce. Pozorně sledoval Billovy reakce, když dovnitř zasunul první prst. Bill usykl, napjal se a zvedl dlaně, aby si zakryl obličej. Tom nakrčil obočí.
„Uvolni se,“ zašeptal a políbil chlapcovy ruce. „Za chvilku to bude příjemný.“ Bill vydechl a vážně se snažil uvolnit, ale jeho tvrdohlavé svaly chtěly zůstat napjaté. Tom si zhluboka povzdechl a začal chlapci po těle vtiskávat drobné polibky. Čím víc se blížil k chlapcovu rozkroku, tím větší měl pocit, že se Bill uvolňuje. Tom si lehce ústy pohrával s černovláskovou erekcí a všiml si, že se chlapcovy svaly pomalu uvolňují. Odvážil se pohnout prstem uvnitř chlapce, ale když to udělal, Bill se opět napjal.

Chvíli trvalo, než Tom mohl pohybovat prstem dovnitř a ven, aniž by se černovlásek celý napjal. Tomovi to nevadilo. Bylo mu jasné, že Bill ještě nikdy s mužem nebyl, a proto se kuchař rozhodl věnovat přípravě veškerý potřebný čas. Kdyby svou práci neodvedl pořádně, mohl by Billovi ošklivě ublížit. Tom si dával na čas a jedním prstem zkoumal Billovy stěny a zkoušel najít místečko, které by chlapce donutilo prudce se nadechnout. Netrvalo dlouho a muž zmíněné místo našel, ihned ho začal třít polštářkem prstu, přičemž celou dobu vtiskával drobné polibky kolem chlapcova penisu. Billova reakce ani tentokrát Toma nezklamala. Chlapec se zavrtěl a ze rtů mu unikaly tiché zvuky, zatímco si rukama stále zakrýval obličej.
Bill nikdy předtím nic podobného necítil. Jedna jeho část chtěla křičet a okamžitě se udělat, ale nikdy by se neodvážil dovolit si ani jednu z těch věcí. Spokojil se s tím, že se kousl do rtu a soustředil se pouze na Tomův prst v sobě a na jeho vlhké rty na svých slabinách.

„Tome,“ vzdychl chlapec tiše, když mu jemnými pohyby třel prostatu. Skoro se z toho zbláznil. Kdyby však starší hladil to sladké místo v jeho nitru silněji, byl si naprosto jistý, že by se okamžitě udělal přes celé břicho.
Tom naprosto miloval způsob, jakým Bill vzdychal jeho jméno, když si užíval jeho doteky. Cítil, jak jeho erekce z každého drobného zvuku, který Bill vydal, ještě více tvrdne. Muž tiše zavrčel a zasunul do chlapce další prst, čímž ho donutil zalapat po dechu a znovu napnout svaly. Brunet ztěžka vydechl a vytáhl prsty z chlapce. Bill frustrovaně vydechl. Proč si nemohl své reakce nechat pro sebe?
Brunet soucitně zabručel a přitiskl rty na chlapcovo vnitřní stehno. Začal přejíždět rty k chlapcovu rozkroku, ale místo tvrdého orgánu mezi jeho nohama sjel jazykem na jeho malou dírku. Bill zavrčel o něco hlasitěji a ruce mu sklouzly z obličeje. Zkroutil prsty do prostěradla a tvrdě si skousl spodní ret, když brunet zajel špičkou jazyka dovnitř. Celé Billovo tělo se zachvělo. Tomův jazyk uvnitř něj byl naprosto božský. Cítil, jak mu mužovy sliny kloužou po dírce a dopadají na prostěradlo.

„Tome!“ Vypískl Bill a váhavě zajel rukama do mužových vlasů. Tom spokojeně zabručel a zavrtal svůj jazyk hlouběji, až se chlapec prohnul v zádech. Nechal své ruce klouzat po černovláskových chvějících se stehnech, břiše a hrudi. Bill měl chuť muže zatahat za prameny, které držel v rukách, a přitisknout si jeho hlavu blíž k sobě, ale k tomu by nikdy nenašel dost odvahy. Spokojil se s tím, že mu prsty pročesával tmavé vlasy a tiše huhlal jeho jméno, zatímco se svíjel na Tomově posteli.
Televizní kuchař vytáhl z chlapce jazyk, a ještě jednou políbil tu citlivou kůži, než si znovu namazal prsty a přiblížil je k chlapcovu vlhkému otvoru. Tentokrát do chlapce strčil dva prsty najednou a s potěšením si všiml, že se Bill nenapjal. Tom tiskl polibky na černovláskovu zpocenou kůži, zatímco roztahoval jeho dírku, aby do něj mohl zasunout svůj penis.

Když byl Bill co nejlépe připraven, Tom vytáhl prsty a namazal si penis štědrým množstvím lubrikantu. Jednou rukou si přidržoval svůj penis, když přitiskl špičku k chlapcově vlhké dírce a sklonil se nad Billem. Opřel se o ruku vedle Billovy hlavy a svou erekcí přejížděl přes jeho vstup.
„Jestli chceš, abych přestal, řekni mi to,“ vydechl muž proti chlapcově zarudlé tváři. Bill přikývl a kousl se do rtu, než objal muže kolem krku.
„Jsem připravenej,“ zašeptal tiše, než do něj Tom mučivě pomalu vnikl.
Billovy oči se rozšířily a ústa se otevřela v němém výkřiku. Tomův penis byl mnohem větší než prsty a chlapcův první instinkt byl stáhnout svaly. Přesto se uvolnil, jak nejlépe dovedl, a nechal muže, aby do něj zasunul celý svůj penis.
Tomovi se chtělo křičet. Bill byl kolem něj tak těsný, tak horký, že věděl, že se tomuhle pocitu už nikdy nic nevyrovná. Pevně se přitiskl k chlapcovu tělu a drsnými doteky ho hladil po těle. I když to nevypadalo, že by to Billovi vadilo. Brunet přitiskl rty na chlapcův krk a do nosu nasál Billovu lahodnou vůni. Neodvažoval se ani pohnout, protože se bál, že když chlapcovy těsné stěny sklouznou po jeho penisu, ve vteřině se udělá.

Bill na tom nebyl o moc lépe. Měl pocit, že každou chvilku omdlí. Tomův penis byl v něm zabořený tak hluboko, že měl pocit, že pulzuje proti jeho prostatě. Obklopovala ho brunetova okouzlující vůně a on se cítil být v tom zpoceném pekle dokonale uvězněný.
Když se Tom konečně trochu povytáhl, jen aby se znovu zasunul dovnitř, Bill se nedokázal ovládnout a jeho svaly se kolem brunetova penisu stáhly, když cítil, jak se mu otírá o prostatu. Tom se prudce nadechl a posunul se do lepší polohy. Zapřel se levou paží a pravou přitáhl k Billovu stehnu. Stiskl jemnou kůži, a zároveň zahájil sérii rychlejších přírazů, jako by zkoušel reakci toho druhého. Bill na Toma zíral očima širokýma jako talíře a kousal se do rtu.

„Bolí to?“ Vydechl kuchař a zvedl obočí. Bill zavrtěl hlavou. To Tomovi jako odpověď stačilo. Muž začal do chlapce přirážet tvrději, což uvolnilo další vzdechy a tiché sténání z černovláskových rtů.
„Tome, Tome, Tome,“ vzdychal Bill, zatímco tiskl muži ramena tak silně, až mu zarýval krátké nehty do kůže, když penis uvnitř něj při každém přírazu narážel na jeho prostatu. Tom zrychlil tempo. Chlapec zněl tak sexy, vypadal pod ním žádoucí, dychtivě vyslovoval jeho jméno, jako by muže prosil, aby ho šukal ještě tvrději.
„Kurva,“ zachrčel Tom po chvíli, když cítil, že je jeho orgasmus blízko. Nechtěl, aby to ještě skončilo. Narovnal se ještě víc a levou ruku položil na chlapcovo druhé stehno. Přitlačil Billovy pokrčené nohy více k jeho hrudi a zahájil sérii tvrdších přírazů. Billovy prsty sklouzly z Tomových ramen na jeho hruď a jeho oči se ještě víc rozšířily. Chlapec vypadal skoro vyděšeně, když cítil, jak se jeho orgasmus blíží. Ještě nikdy necítil nic tak intenzivního. Tomův temný pohled, hlasité vzdychání a tvrdý penis v něm jako by ho znovu a znovu opojovaly.

„T-Tome!“ Vypískl černovlasý a nehty mu zaryl do prsních svalů, když se jeho tělo začalo nekontrolovatelně chvět. Tom cítil, jak se Billovy svaly kolem něj v křeči svírají, a ještě více zrychlil tempo. Odmítl mrkat, jelikož nechtěl o nic přijít, toužil sledovat, jak se chlapec udělá na svoje vlastní břicho.
„MH!“ Zasténal Bill a sevřel rty. Automaticky zavřel oči a zaklonil hlavu, když jeho tělem projel orgasmus. Celé chlapcovo tělo se otřáslo, když vyvrcholil na vlastní břicho, poprvé přičiněním někoho jiného.
Tom zachrčel a šukal Billa ještě rychleji, aby dosáhl vlastního vrcholu. Bill vypadal tak sexy, že Tom nedokázal najít slova, jak popsat jeho krásu. Chlapec otevřel oči a zadýchaně na něj zíral. Jasně červené rty měl pootevřené a vlhké.
„A-ah, Bille!“ Vykřikl Tom, když explodoval uvnitř chlapce.
„Oh,“ vydechl Bill překvapeně, když uvnitř sebe ucítil mužovy tekutiny. Byl to úplně nový druh pocitu, ale v žádném případě nebyl nepříjemný.

Brunet padl na chlapce a lapal po dechu. Přiblížil ruku k chlapcovým tmavým vlasům a pohladil ho po nich. „Děkuju,“ zamumlal do jeho kůže. Bill mu odpověděl něžným polibkem na rameno a sklouzl rukama na jeho svalnatá záda. Když cítil Tomovu váhu takhle na sobě, už nikdy se nechtěl ani pohnout.
Netrvalo dlouho a Bill pomalu upadl do říše snů, zatímco Tom byl stále uvnitř něj. Brunet z chlapce slezl a jemně z něj vytáhl penis, než padl vedle něj a přitáhl si ho k tělu. Ještě nikdy se necítil tak spokojeně.

***

Druhý den ráno se Tom probudil zpocený, ale ospalý. Poškrábal se na hrudi a otevřel oči. Otočil se, aby se podíval na druhou stranu, ale ke svému překvapení si všiml, že je v posteli sám. Billova přikrývka a polštář byly pryč. Tom se opřel o lokty a zmateně se rozhlížel po pokoji. Ranní slunce prosvítalo škvírou v závěsu a kreslilo mu na nohy žlutý pruh světla. Tom si zhluboka povzdechl a posadil se. Přesunul nohy na podlahu a zabořil obličej do dlaní. Nevěděl, jestli je zklamaný, nebo cítí úlevu, že Bill už vedle něj neleží.
Šéfkuchařovo srdce divoce tlouklo, když přemýšlel, jak bude Billovi čelit. Včera večer s ním skončil v posteli. Udělal přesně to, co přísahal, že nikdy neudělá. Jejich vztah neměl zahrnovat sex. Měla to být bezpečná dohoda, kde se Bill mohl od Toma učit novým věcem a rozvíjet se ve vaření. Nebyla to dohoda, v níž by Tom mohl chlapce využívat pro svou vlastní zábavu, kdykoli se mu zachce. Tom se kousl do rtu ještě silněji. Nebylo by lepší nechat včerejší noc minulostí a pokračovat stejně jako dřív? Bylo to vůbec možné?

Brunet se opatrným krokem vydal ke kuchyni, kde Bill připravoval snídani. Tom zůstal stát v obýváku a díval se na chlapce, který při chůzi lehce kulhal. Tom si přitiskl ruku na ústa a široce rozevřenýma očima na černovláska zíral. Vůbec ho nenapadlo, jak tvrdě toho kluka ošukal. Tohle by zvládl spíše trochu zkušenější milenec, ale na nezkušeného, křehkého chlapce, jako byl Bill, to bylo očividně už trochu moc.
Tom vykročil vpřed a došel k velkému stolu.
„Dobré ráno,“ řekl tiše. Bill vyjekl, na místě nadskočil a upustil nůž na máslo, který držel v ruce. Otočil se k Tomovi a otevřel ústa, ale hned je zavřel a zrudl až po kořínky vlasů. Než donesl snídani na stůl, uklidil nepořádek, který nadělal. Tom nevěděl, co má říct.
Dvojice jedla mlčky. Ani jeden z nich nemluvil. Předtím bylo ranní ticho příjemné a vůbec ne trapné nebo tísnivé, ale teď mělo k příjemnému daleko. Ani jeden z nich nevěděl, jak od této chvíle pokračovat. Bill se ani neodvážil na Toma pohlédnout, protože mu z pouhé přítomnosti toho muže prudce bušilo srdce. Když se toho rána poprvé otočil, aby se na bruneta podíval, vrátily se mu do mysli vzpomínky na Tomovu zpocenou tvář a tmavé oči. Chlapec se prostě nedokázal podívat muži po tom, co se včera večer odehrálo, do očí. Příliš se styděl za to, že muž viděl jeho zcela nahé, vzrušené tělo a byl svědkem jeho orgasmu z tak těsné blízkosti. Ten muž viděl všechno.

Tom kouřil cigaretu, zatímco ranní slunce tančilo na Billových tmavých vlasech. Muž se zoufale snažil vymyslet něco, co by řekl. Takový problém ještě nikdy neměl. Možná to bylo tím, že si tentokrát nemohl vesele povídat o tom, co se stalo, ani se smát, protože chlapec byl tak plachý, že by ho to určitě ještě víc zmátlo. Ne že by Tom nebyl zmatený také. Teď musel o svých citech skutečně přemýšlet a jít hlouběji než jen za svou intuici. Plánovat, místo aby se rozhodoval spontánně. Tom v těchhle věcech nebyl moc dobrý. Rozhodoval se na základě svých pocitů, své intuice, ale tentokrát měl smůlu, a to pořádnou. Možná by bylo moudřejší promyslet si události včerejší noci a jejich důsledky dřív, než se nechal strhnout svým chtíčem. Bude muset pečlivě zvážit svá další slova, protože by ho mohla buď přimět k tomu, aby se mu Bill otevřel úplně novým způsobem, nebo ho přimět k tomu, aby se v té situaci cítil ještě trapněji.
Brunet našpulil rty. Bill se tiše zadíval na svůj šálek čaje. Ani se na muže nepodíval, i když musel cítit Tomův pohled na své tváři. Bill se uzavřel zpátky do své ulity.

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics