La cuisine de l’amour 14.

autor: Skebe–Neko

Pain au Chocolat – Křupavé těsto vyrobené z kynutého listového těsta prokládaného máslem. Do listového těsta přidáváme kvalitní čokoládu, která tomuto pečivu dodává lahodnou chuť. (Čokoládová rolka)

V úterý večer, když dvojice dorazila domů, Tom chytil Billa za zápěstí a zastavil ho v obývacím pokoji, než stačil zmizet ve svém pokoji.
„Bille, musíme si promluvit,“ řekl brunet tichým hlasem. Černovlásek zrudl, kousl se do rtu a snažil se vyhnout Tomovu pohledu. „Myslím, že je nejvyšší čas promluvit si o tom, co se stalo minulý týden.“ Když Bill uslyšel Tomova slova, jeho oči se rozšířily. Chlapec zrudl ještě víc, když si pomyslel, že musí mluvit o tom, co se stalo. Vůbec netušil, co by měl říct nebo co mu chce říct Tom. „Bille,“ přemlouval ho brunet a snažil se ukrást Billův pohled, ale marně. Chlapec jen zíral vytřeštěnýma očima na svoje nohy a rty držel pevně semknuté. „Nemůžeme se jeden druhému pořád vyhýbat, a navíc nás to oba ovlivňuje i v práci. Musíme si o tom promluvit.“ Chlapec na okamžik zvedl k muži pohled a otevřel oči, ale neřekl ani slovo. Svraštil obočí a zafuněl nad vlastní neschopností promluvit. Nevěděl, co má říct. Co vůbec mohl říct?

„Co ke mně cítíš?“ Zeptal se brunet a zvedl obočí. Bill na Toma zíral se široce rozevřenýma očima a párkrát otevřel ústa jako ryba na suchu. „Bille, prosím tě.“ Chlapcův pohled začal nervózně bloudit po bytě. Nemohl to říct nahlas! Nemohl Tomovi říct, že ho má rád! Co když nemá Tom rád jeho? Co když Tomova přitažlivost k Billovi byla jen fyzická? „Sakra, Bille, řekni něco!“ Vykřikl Tom frustrovaně a hned své reakce zalitoval. Bill svraštil obočí, sklopil pohled k podlaze a kousl se do rtu. Tom na chlapce nikdy nevyjel, ale teď ho svým mlčením vytočil. Chlapci se zrychlil tep a začaly se mu potit ruce, když se snažil vytrhnout zápěstí ze sevření staršího. Cítil knedlík v krku a slzy v očích, ale plakat před ním nechtěl.

„Bille, promiň, tohle jsem nechtěl,“ řekl brunet a zvedl ruku k chlapcově tváři. Chvíli hladil tu hebkou kůži, ale Bill odvrátil hlavu a otočil se k němu zády. Chlapec si omotal ruce kolem těla a rozběhl se do svého pokoje, což Toma přimělo tiše zaklít. Ztráty svého sebeovládání litoval víc než čehokoli jiného! V žádném případě neměl na Billa takhle vyletět! Chlapec se v takových situacích kompletně zablokoval, což brunet moc dobře věděl, ale přesto se frustrací nechal přimět k té nejhorší možné reakci. Tom se nemohl Billovi divit, že se s ním rozhodl už nikdy nepromluvit. „Kurva, kurva, kurva!“ Zamumlal muž tiše a vyběhl na balkon, aby si ze samého rozčilení zničil plíce. Jak může být člověk tak hloupý!

Bill se zabalil do přikrývek a kousal se do rtů, zatímco zíral před sebe. Nemohl spát i přesto, že když přišel domů, byl velmi unavený. Proč se úplně uzavřel do sebe, když se ho Tom zeptal, co cítí? Proč prostě nemohl říct nahlas, že se mu ten muž líbí? Proč musel být tak plachý a introvertní, že Toma jeho chování vytočilo? Bill přivřel oči a tiše si odfrkl. Jsem tak hloupý, pomyslel si, když se mu do zavřených očí draly slzy.

***

Středeční ráno bylo rozpačitější než obvykle. Bill mu ani nepopřál dobré ráno, ani se nepodíval jeho směrem. Ale i přesto všechno, když se Tom probudil, byla snídaně a káva připravená.
„Omlouvám se ti, Bille,“ vydechl Tom zhluboka poté, co se napil kávy. „Neměl jsem na tebe takhle vyletět.“ Bill našpulil rty a přikývl. Tom si povzdechl a chytil chlapce za ruku. Pohladil ho po hřbetu ruky palcem a snažil se zachytit chlapcův pohled, který upíral na stůl. „Promluvíme si o tom po práci, ano?“ Zeptal se vřelým, medovým hlasem. „Slibuju, že na tebe nebudu křičet. Můžeme si prostě sednout a promluvit si o tom, co se stalo, protože abychom byli zcela upřímní, až moc to ovlivnilo chování nás obou. Můžeme se takhle domluvit?“ Bill vsál svůj spodní ret do úst a přikývl, ale stále se neodvážil zvednout k muži pohled.

Toho večera Bill i Tom dodrželi své slovo a posadili se na pohovku v obývacím pokoji. Tom se nervózně škrábal na krku, zatímco Bill si pohrával s lemem trička a okusoval si rty. Mluvit mu připadalo ještě těžší než předtím. Televizní kuchař si zhluboka povzdechl a otočil se na černovlasého chlapce, který si intenzivně prohlížel vlastní ruce.
„Lituješ toho, co se stalo?“ Zeptal se brunet tiše. Bill k němu zvedl pohled a zrudl, ale zavrtěl hlavou. Chlapec sklopil pohled zpět ke svým rukám a kousl se do rtu.
„A ty?“ Zeptal se co nejtišším hlasem. Tom se na pohovce přisunul blíž k Billovi a chytil chlapce za druhou ruku.
„Ne,“ odpověděl jednoduše. „Ale musíme se oba zamyslet nad tím, co od tohohle vztahu vlastně chceme.“ Bill přikývl a našpulil rty. Tom si zhluboka povzdechl. Měl tušit, že to bude on, kdo bude udržovat konverzaci, protože černovláskovy odpovědi se skládaly převážně z přikyvování a krátkých vět.

„Bille, já ne…“ začal brunet, ale zavrtěl hlavou, aby si znovu urovnal slova. „Už je to nějaká doba, co jsem měl naposledy nějaký vztah.“ Bill zrudl ještě víc a kousl se do rtu, když uslyšel slovo „vztah“. Chlapec přikývl a nervózně se zatahal za džíny kolem stehna. Vztah. Tohle chtěl? Aby ho Tom objímal kolem ramen, zatímco se budou choulit v koutku gauče a sledovat romantické filmy? Každý večer usínat vedle kuchaře? Vyměňovat si po ránu unavené polibky a vášnivé líbačky večer před spaním? Černovlásek zrudl ještě víc a nenápadně přikývl; ano, to bylo to, co chtěl. Jen si neuměl představit, jak by tohle mohlo fungovat. Bylo naprosto jasné, že on nemá se vztahy absolutně žádné zkušenosti než to, co viděl u svých rodičů.
„Ale mám tě moc rád,“ pokračoval Tom, nepřítomně pohladil chlapce po hřbetu ruky a zadíval se na černovláskovy dlouhé prsty. „Dlouho jsem se to snažil potlačovat, ale ty jsi –argh! Podívej se na sebe! Jsi krásnej, sexy a rozhodně nejdobrosrdečnější člověk, kterýho znám! Jak bych se do tebe mohl nezamilovat?“

Bill cítil, jak se mu tváře ještě více rozpalují, a posunul se k muži blíž, takže se jejich stehna přitiskla k sobě. Chlapec se trochu opřel o brunetův bok a otočil ruku, kterou Tom držel, dlaní nahoru, aby mohl staršího pořádně chytit. Tom se nemohl ubránit drobnému úsměvu, jelikož se mu chlapec snažil nenápadně oznámit, že mu chce být blíž. Muž volnou rukou vzal chlapce za bradu a maličko mu ji zvedl, aby přitiskl své rty na chlapcovy. Bill tiše vzdychl a obtočil ruce kolem brunetova krku. Tom chvíli klouzal pravou rukou po chlapcově boku, než ji nechal sjet na jeho stehno.

Billovy polibky byly stále poněkud nesmělé a většinou přenechal otěže Tomovi, aniž by udělal jakýkoliv první krok, i když chlapec vypadal víc než potěšeně, když mu Tom jazykem olízl rty a požádal ho o vstup. Bill pootevřel rty a vzdychl, když ucítil, jak se mužův jazyk omotává kolem jeho vlastního. Tom pevně stiskl černovláskovo stehno a stáhl si ho na vlastní klín, aby mohl pohodlněji rukama sklouznout na Billův zadek. Jemně stiskl zadeček pokrytý džínami a přitáhl si chlapce na svém klíně ještě blíže k sobě. Černovlásek tiše vzdychl a jemnými prsty pohladil muže po krku těsně pod drdolem. Tom sundal ruce z černovláskova zadku a vyjel na jeho záda. Tentokrát přenechal veškerou iniciativu mladšímu, alespoň na chvíli. Rozhodl se počkat, až mu Bill ukáže, kam to chce nechat zajít, a teprve pak strčil ruce pod chlapcovo tričko.

Bill vydechl do mužových úst a nahmatal jeho krk. Nechal prsty klouzat po Tomově krku až k límci jeho košile a brunet pod chlapcovým dotykem málem roztál. Spokojeně zavrčel a přitáhl si černovláska blíž k tělu. Minule všechno proběhlo v oparu vášně, ale teď byl kuchař víc než šťastný, že si může vychutnat Billovy jemné, trochu nesmělé doteky. Tom nechal své ruce sklouznout po zádech mladšího a znovu sjel na jeho zadek. Tom strčil ruce do chlapcových zadních kapes a ucítil, jak se měkké půlky pokryté džínovinou spokojeně zachvěly. Bill do brunetových úst vydechl a skoro omdlel, když ucítil Tomovu probouzející se erekci. Prudce se nadechl, když televizní kuchař odtrhl své rty od černovláskových jen proto, aby je přitiskl na jeho krk. Bill si pohrával s gumičkou, aby mohl prsty pročesat Tomovy husté vlasy, a přitom si vychutnával polibky na svém krku. Tom si chlapce přitáhl blíž k tělu a trochu nadzvedl boky, aby se jejich oblečené penisy o sebe otřely. Bill zavzdychal.

Tom vstal z pohovky, popadl Billa do náruče a zamířil do ložnice, přičemž stále vtiskával drobné polibky na chlapcův bledý krk. Když byli v ložnici, Tom položil Billa na postel a lehl si na něj.
„Nejsem na tebe moc rychlej?“ Zeptal se brunet a zvedl obočí. Bill se začervenal a zavrtěl hlavou. Chlapec se stydlivě usmál a odhrnul muži vlasy z obličeje. Jednou už spolu spali, takže Tom rozhodně nepředbíhal, ale i tak bylo pro muže úžasné myslet na to, co Bill cítí.
Bill bruneta pohladil po tváři a natáhl se, aby rychle přitiskl rty na jeho. Tom se na mladšího zeširoka usmál a začal Billovi stahovat tričko. Pak si stáhl svoji košili a přitiskl své rty na chlapcův krk. Polibky sjel až k jeho růžovým bradavkám, kterým muž věnoval veškerou pozornost. Bill spokojeně zabručel a natiskl se více na mužovy rty. Tom se ušklíbl a okusoval kůži, což chlapce přimělo prudce vydechnout. Zdálo se, že černovlásek reaguje mnohem lépe než posledně. Chlapec se stále neodvážil nasměrovat mužovy ruce na to správné místo ani hlasitě zasténat, ale jeho tělo reagovalo na mužovy doteky a odvážil se ho i dotknout, aniž by kompletně zrudl.

Tom vrátil rty zpátky na chlapcovy a ucítil piercing, který měl chlapec v jazyku. Představa chlapcových rtů omotaných kolem jeho erekce přiměla muže, aby do černovláskových rtů zavzdychal.
„Bille,“ zaúpěl brunet a přitiskl své čelo na chlapcovo.
„Mmh?“ Zabručel Bill a jemně rukama přejel po Tomových zádech.
„Bylo by moc, kdybys mi,“ Tom se kousl do rtu, „kouřil penis?“ Bill se prudce nadechl a kousl se do rtu. „Nemusíš, jestli nechceš,“ pokračoval rychle a krátce políbil chlapce na rty.
„Já ch-chci,“ zašeptal chlapec, tvář měl rudou a jemně prsty hladil muže po bocích. Tom se široce usmál a ještě jednou černovláska políbil, než se svezl vedle něj a rozepnul si pásek, knoflík a zip. Bill se na posteli posadil a nervózně Toma sledoval. Pohrával si s prsty a kousal se do rtu. Tom se nadzvedl, zapřel se o ruce a usmál se na chlapce.
„Jestli jsi moc nervózní, nemusíš to dělat,“ řekl vřele. „Nechci, abys dělal něco, co je ti nepříjemný.“ Bill se usmál a zavrtěl hlavou.
„O to nejde, ale…“ zamumlal chlapec a přisunul se k muži blíž. „Já nikdy…“
„Já vím,“ řekl muž něžně a natáhl se, aby chlapce pohladil po hebké tváři. Bill přikývl, sedl si mezi Tomovy nohy a stáhl mu kalhoty i boxerky. Ruměnec na jeho tvářích se prohloubil, když si všiml tvrdého údu stojícího mezi mužovýma nohama.

Černovlásek se zhluboka nadechl a sklonil se, aby se ústy dotkl špičky mužova penisu. Neodvážil se na bruneta ani podívat, jelikož už tak byl v rozpacích, aniž by musel vidět Tomův výraz. Bill kroužil jazykem kolem kuchařova penisu a snažil se vzpomenout, co všechno dělal Tom s jeho penisem posledně. Jemně sál vrcholek penisu a Tom přivřel oči. Položil se na postel a druhou ruku vjel do chlapcových vlasů. Billovy jemné polibky na jeho penisu byly božské. Nebylo tak těžké uhádnout, že chlapec předtím nic podobného nedělal, jelikož měl pocit, že si s jeho erekcí spíše hraje, ale Tomovi to nevadilo.
Bill trochu svraštil obočí a ponořil si mužův penis o něco hlouběji do úst, když si zjistil, že ho nijak nedusí. Zavřel oči a spokojeně zahučel, když ochutnával mužův úd. Tom usykl a trhl boky dopředu, přičemž mu ponořil penis o něco hlouběji do úst. Bill se trochu polekal a na okamžik se zakuckal.
„Promiň,“ zamumlal starší a pohladil chlapce po hedvábných vlasech. Nadzvedl se, aby se zapřel o druhý loket, a sledoval chlapce, který se hrbil nad jeho penisem se soustředěným výrazem ve tváři. „Och!“ Lehce zatahal černovláska za vlasy a nechal chlapce, aby ještě chvíli ochutnával jeho penis, než Bill omylem přitiskl svůj piercing o něco silněji na Tomův penis a muž musel zasáhnout, aby se na místě neudělal.

„Přestaň,“ vzdychl a lehce chlapce zatahal za vlasy. Bill se od jeho klína pomalu odtáhl a vypadal trochu vyděšeně.
„Udělal jsem něco špatně?“ Zeptal se s vytřeštěnýma očima a olízl si rty. Tom se při chlapcově výrazu prudce nadechl a zavrčel.
„Ne, to kruci ani náhodou,“ vydechl a přitáhl si chlapce k sobě. „Udělal bych se až moc rychle.“ Bill se začervenal, ale trochu se usmál. „A jestli myslíš, že bys to zvládl, rád bych byl v tobě.“ Chlapec zabořil tvář do mužova krku a zamumlal něco, co se matně podobalo kladné odpovědi. Tom je v mžiku překulil a stáhl chlapci džíny i boxerky, zatímco své vlastní skopl z kotníků. Přitiskl se k Billovu nahému tělu a třel se penisem o chlapcovu erekci. Bill zavzdychal a lehce nadzvedl boky, aby se mu dostalo více těch jiskřiček rozkoše, které cítil pokaždé, když se ho brunet dotkl. Tom se nad Billovou reakcí spokojeně usmál a sáhl po lubrikantu. Namazal si prsty, přesunul je k chlapcově dírce a první z nich zasunul dovnitř. Bill zavýskl a zakryl si obličej rukama. Tomův prst v něm byl tak příjemný, že se bál, že vykřikne nahlas. Tom se trochu uchechtl a políbil chlapcovy ruce, než mu je odsunul z obličeje, aby ho mohl pohladit po tváři.
„Chci se dívat, jak si to užíváš,“ řekl muž hříšně sexy hlasem, až se Bill začervenal ještě víc. „Vypadáš tak dobře.“ Tom zkroutil prst uvnitř chlapce, což ho přimělo zavzdychat a prudce trhnout boky.

„Oh jo, přesně takhle,“ zasténal muž tiše, když sledoval výraz rozkoše v chlapcově tváři. Strčil dovnitř další prst a hned ho také zkroutil, takže Bill neměl šanci soustředit se na mírnou bolest, kterou pocítil. Bill si přitiskl ruku na ústa a pevně stiskl oči. Tom přesunul rty na chlapcovo ucho a okusoval mu lalůček, zatímco klidnými pohyby třel chlapcův penis, až se jeho tělo začalo chvět.
Tom doufal, že když mu bude třít prostatu, Bill vykřikne, nebo dokonce trochu zasténá, ale chlapec ze rtů vypustil jen tiché skřeky a chrčení. Možná, že po několika dalších pokusech jeho zábrany povolí a začne křičet, když se ho bude Tom takhle dotýkat. Brunet zavrčel, jelikož jen pomyšlení na to, že chlapec vykřikne jeho jméno, způsobila ještě větší brnění v jeho klíně.
Televizní kuchař vytáhl z chlapce prsty a chvíli na něj hleděl, než našpulil rty a řekl mu, aby se otočil na břicho, a pod boky mu strčil polštář, takže chlapcův zadek byl o něco výš než zbytek těla. Tom si namazal penis, a přitom téměř hladově pozoroval chlapcovy bledé půlky. Přesunul se nad chlapce, který měl roztažené nohy, roztáhl mu půlky od sebe a přitiskl svůj penis k Billově dírce. Pomalu do chlapce vnikl, až zalapal po dechu. Stiskl polštář pod hlavou a kousl se do rtu. Tom omámeně hleděl na chlapcův profil, když do Billa dostal celou svou délku.

„Jsi v pohodě?“ Zeptal se brunet a přitiskl se k chlapcovým zádům. Odhrnul mu černé vlasy z krku, aby mohl přitisknout rty k jeho kůži. Černovlásek spokojeně zabručel a koutkem oka se na Toma podíval.
„Můžu se pohnout?“ Zeptal se starší a políbil chlapce na tvář.
„Jo,“ vzdychl černovlásek a stiskl svaly kolem kuchařovy erekce, až zavrčel a přirazil do jeho zadku.
Kuchař se trochu stáhl, jen aby se do něj znovu vynořil a zacílil své přírazy na to správné místo. Začal trochu klidnějším tempem, protože chlapec byl ještě nezkušený a potřeboval čas, aby si zvykl na jeho velký penis v sobě. Bill zavřel oči a zaúpěl do bílého povlaku polštáře, zatímco Tom intenzivně hleděl na jeho profil. Ten chlapec byl tak krásný. Tom přitiskl rty na Billovu tvář a zalapal po dechu, když ucítil, jak Billovy stěny kloužou po jeho penisu. Čas od času černovlásek stiskl svaly, když Tom o něco silněji přirážel proti jeho prostatě.

„Mmh,“ zamumlal Tom, když sklouzl rukama po chlapcových bocích a zrychlil tempo. Bill zalapal po dechu a pevně stiskl oči, zatímco v pěstích svíral povlak polštáře. Tom se v něm cítil neskutečně dobře a zdálo se, že mužův penis při každém přírazu tlačil na to správné místo. Chlapec cítil, jak se mu potí záda, když se mu kuchař tiskl ke kůži, a trochu hlasitěji zalapal po dechu.
Po chvíli začal Bill vycházet vstříc brunetovým přírazům, částečně proto, aby Tomovi přivodil rozkoš, a částečně proto, aby si třel vlastní penis o polštář pod sebou. Tom se posunul a popadl chlapce za boky, aby do něj mohl přirážet rychleji a hlavně tvrději.
„Tome!“ Vykřikl Bill a prohnul se v zádech.
„Jo, Bille,“ zaúpěl Tom a šukal chlapce ještě tvrději, čímž ho přiměl k hlasitějším projevům. „Jsi blízko?“ Billova záda se napjala, natiskl zadek více proti brunetovi a zasténal. Chlapec pohnul hlavou, aby mohl zabořit obličej do polštáře a Tom tak neviděl euforický výraz v jeho tváři. Tom na chlapcův pohyb odpověděl nespokojeným zavrčením a vytáhl se z něj. Černovlásek zvedl hlavu z polštáře a s vyděšeným výrazem se na něj otočil.

„Otoč se,“ zavrčel Tom a Bill poslechl. Kuchař popadl chlapce za stehna hned, jak se Bill otočil, a rychlým pohybem do něj znovu vnikl, až černovlásek vykřikl. Tom se prudce nadechl a začal do chlapce rychle přirážet v naději, že se mu podaří uvolnit další hlasité zvuky z jeho rtů. Bill si zakryl ústa rukama a přivřel oči.
„Ne,“ vzdychl Tom a odsunul chlapcovy ruce od úst. Bill se kousl do horního rtu a zíral na muže široce rozevřenýma očima. Tom zalapal po dechu a stiskl chlapcova stehna, zatímco ho šukal ještě rychleji. „Udělej se pro mě, Bille,“ zasténal brunet a natáhl se, aby krátce přitiskl své rty na chlapcovy. Bill chytil staršího za vlasy a se zoufalým výrazem v očích kývl hlavou. Tom přiložil druhou ruku k chlapcově penisu a začal ho honit v rytmu svých přírazů, dokud nezavřel oči.
„Tome!“ Vypískl černovlásek a potřísnil si břicho svým spermatem. Tom hlasitě vykřikl a šukal chlapce ještě rychleji, aby dosáhl vlastního vyvrcholení, které se odehrálo hluboko v chlapci. Brunet padl na Billa a vytáhl se z jeho těla, než mu zabořil hlavu do krku. Bill sklouzl rukama po Tomových zádech a líně ho políbil na krk.

Po chvíli se Tom převalil vedle chlapce a přitáhl si ho k sobě. Bill ho nepřítomně pohladil po hrudi a políbil ho na rameno, zatímco jeho tvář zdobil ruměnec. Tom pohladil černovláska po rameni a zabořil tvář do jeho lehce zpocených vlasů.
„Tome,“ řekl Bill tichým hlasem a zadíval se na brunetovu hruď.
„Mmh?“ Zamumlal kuchař do chlapcových vlasů.
„Znamená to, že… Chci říct, jestli jsme… mm… spolu?“ Zeptal se Bill pomalu velmi tichým hlasem. Brunet se mu zasmál do černých vlasů a vtiskl Billovi polibek na temeno hlavy.
„Jestli chceš,“ odpověděl Tom. „Nic jinýho bych si nepřál víc, ale uděláme to podle tebe. Chceš, abychom tvořili pár?“
Bill zrudl, zabořil tvář do mužova krku a zamumlal to jediné, nejkrásnější slovo na světě: „Ano.“

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics