La cuisine de l’amour 15.

autor: Skebe–Neko

Magrets de canard – kachní prsa s omáčkou z kořenové zeleniny

Bill spokojeně zabroukal, když ucítil polibky na tváři. Tom přitiskl rty na chlapcův nos, tváře a bradu, a pak je přesunul na jeho rty. Chlapec ještě neotevřel oči, ale unaveně odpovídal na brunetovy polibky. Tom pohladil černovláska po holém boku, než nechal ruku sklouznout k jeho měkkému zadečku a jemně ho stiskl. Chlapec se trochu začervenal, ale zachichotal se proti mužovým rtům.
„Dobré ráno,“ zamumlal starší chraplavým hlasem a přetočil je tak, aby ležel na chlapci. Bill trochu roztáhl nohy a nechal Toma, aby se k němu přitiskl celým tělem. Prohrábl mu rozcuchané vlasy a druhou ruku nechal líně sklouznout po mužových zádech. Tom mu ukazováčkem přejel po stehně a přitiskl svou ranní erekci k chlapcově.
„Mmh, kolik je hodin?“ Zabroukal Bill ospale mezi polibky.
„Hodně brzo,“ zamumlal brunet a třel svou erekci o Billovu, čímž chlapce přiměl vydechnout do jeho rtů. Měli ještě několik hodin, než budou muset jít do práce, takže měli spoustu času dosáhnout líného ranního vyvrcholení.

Bill posunul ruku z brunetova boku na jeho hruď a okouzleně se dotkl jeho prsních svalů. Tom zabručel proti černovláskovým rtům a líně pohnul boky proti Billovým. Chlapec zalapal po dechu a konečky prstů sklouzl z mužovy hrudi na břicho a jemně polechtal jeho svaly. Tom se prudce nadechl a posunul pravou ruku mezi jejich těla, aby mohl prsty obtočit kolem obou penisů. Bill se ostře nadechl a nechal svou ruku sklouznout níž, aby se prsty dotkl vrcholku Tomova penisu. Ten zavrčel a odtáhl své rty od Billových, aby se mu mohl podívat do tváře. Černovlásek se lehce začervenal, ale usmál se a ruku z mužovy erekce nestáhl. Tom pustil jejich penisy a vzal do ruky jen Billův. Jemně ho třel, čímž se Billův dech zrychlil. Černovlásek stiskl v ruce mužův úd a osmělil se natolik, že mu přitiskl rty na krk. Tom trochu překvapeně zabručel, ale rozhodně se nebránil.
Netrvalo dlouho a Billovo tělo se začalo třást a on vystříkl na vlastní břicho a hlasitě funěl do Tomova krku. Brunet ho hned následoval a zavrčel chlapci do ucha, když tomu druhému potřísnil břicho svým spermatem.

„Mmh, jakej krásnej začátek dne,“ zamumlal brunet a políbil chlapce na tvář. Bill se tiše zachichotal a pohladil ho po vlasech.
„Potřebuju se umýt,“ zamumlal černovlásek a zavrtěl se pod mužem ve snaze vykroutit se z jeho sevření. Tom ještě jednou políbil Billa na rty, než se z něj odvalil, a jen sledoval chlapce, jak nahý vyklouzl z pokoje. Kdyby se právě neudělal, zcela jistě by se mu při pohledu na jeho vlastní sperma, které po včerejší noci sklouzlo na černovláskovu zadní část stehen, postavil.
Bill se do ložnice nevrátil, takže Tom musel vstát z postele a jít se podívat, kam zmizel. Bill se jako obvykle oblékl ve svém pokoji, a právě zapínal kávovar. Tom se široce usmál a zamířil k chlapci. Objal černovláska levou rukou a políbil ho na krk, až se Bill začervenal a tiše se zachichotal. Tom ho konečky prstů pohladil po břiše, až se chlapec zavrtěl. Tom se zasmál do jeho krku. Byl tak šťastný, že jsou pár. Bill byl jeho. Bylo to už dlouho, co měl vztah, který zahrnoval víc než jen sex, ale teď když byl Bill v jeho náručí, si nemohl pomoct a cítil se opravdu šťastně. Pocit držet toho chlapce v náručí byl naprosto dokonalý a Tomovi se chtělo samým štěstím křičet. Místo křiku se rozhodl zasypat černovláska polibky a láskyplnými doteky.

„Tomeee, musím udělat snídani,“ zachichotal se chlapec. Tom se zasmál a zavrtěl hlavou.
„Za chvíli,“ zamumlal a otočil chlapce, aby ho mohl políbit na rty. Bill vydechl do Tomových rtů a ten si nemohl pomoct, ale cítil radost z té reakce. Bill si ty polibky očividně dokonale užíval. Kuchař vzal černovláska za tváře a oddaně ho políbil, než ho pustil a mrkl na něj, načež zmizel ve svém pokoji, aby si oblékl více než jen boxerky.
Bill se široce usmál a chvíli jen tak stál a zíral na zavřené dveře brunetovy ložnice. Nečekal, že ten muž bude tak ohleduplný. Zdálo se, že se kuchař nemohl nabažit polibků, a on neměl důvod si stěžovat, protože ten muž líbal naprosto dokonale. Kdyby bylo na něm, klidně by strávil celý týden jen tím, že by toho muže líbal.
Chlapec zavrtěl hlavou a otočil se zpátky ke kuchyňské lince, aby se mohl vrhnout do přípravy snídaně. Kousl se do rtu a téměř radostně přiskočil k lednici, aby se podíval, co v ní je. Chtěl muži připravit chutnou, možná i romantickou snídani, ale zrovna v tu chvíli ho nic pořádného nenapadlo. Možná to bylo kvůli těm polibkům, ve kterých ho Tom utopil; zdálo se, že vymazaly z chlapcovy mysli všechny rozumné myšlenky. Když prohlížel lednici, sevřel rty. Opravdu by měl co nejdříve zajít na nákup, protože lednice byla prázdnější než obvykle. Zhluboka si povzdechl a vytáhl plato vajec, pár kousků zeleniny a máslo. Tom se bude muset spokojit s míchanými vajíčky.

Když se Tom vrátil do kuchyně, Bill něco vařil na sporáku. Stoupl si za chlapce, objal ho kolem ramen a políbil ho na bledý krk.
„Voní to dobře,“ zamumlal Tom a otřel se špičkou nosu o chlapcovu kůži. Bill se usmál a lehce se začervenal.
„Musíme jít do obchodu,“ řekl černovlásek a zadíval se na vajíčka smažící se na pánvi. „Chtěl jsem ti připravit nějakou pořádnou snídani, ale bohužel mi to nevyšlo.“ Tom se usmál a kousl Billa do krku.
„Mmch, uvidíme, jestli zítra před prací budeme mít čas,“ řekl muž a dál okusoval chlapcův krk. „Jestli ne, tak si dám klidně k snídani tebe.“ Ruměnec na Billových tvářích se prohloubil a on se tiše zachichotal.
„Tomeee,“ zakňučel a svěsil hlavu, aby Tom neviděl jeho červený obličej. Brunet se zasmál, a ještě jednou chlapce kousl, než ho pustil.
„Dobře, dobře,“ zamumlal, a znovu políbil chlapce na krk, než se posadil ke stolu, aby počkal na snídani.

Brunet se zeširoka usmíval, když sledoval Billa, jak vaří. Byl to zvláštní pocit, cítit se takhle šťastný. Ne že by s jeho životem bylo předtím něco v nepořádku, ale zjevně mu v jeho osamělém životě chyběl člověk jako Bill. Nikdy předtím neměl moc času přemýšlet o tom, jak mu chybí někdo, kdo by byl po jeho boku. Jistě, párkrát se mu ta myšlenka do mysli vloudila, ale nikdy se jí netrápil moc dlouho. Možná to bylo proto, že bylo těžké postrádat něco, co člověk nikdy neměl. Od Tomova posledního vztahu uplynulo už několik let a on si zřejmě už ani nepamatoval, proč skončil, a dokonce ani to, s kým ho měl. Během všech těch let byly vzpomínky pohřbeny pod jeho prací a pouhá myšlenka na nějaké pobláznění, natož na lásku, byla zapomenuta. Když Bill vstoupil do jeho života a později i do jeho bytu, vzpomínky na lásku se probudily v podobě houfu motýlů v jeho břiše. Teď byl Bill jeho. Jen jeho. Fyzicky i citově. Z toho se mu chtělo křičet štěstím.

Billovy pocity byly dost podobné. I když se nad jeho štěstím vznášela velká obava, jestli bude vědět, jak být Tomovi tím správným přítelem. Přítel. Při tom uvědomění Billovi vyklouzla vařečka z ruky. Tom byl jeho přítel. Při té myšlence se chlapec začervenal až ke kořínkům vlasů.
„Bille?“ Zeptal se brunet zmateným hlasem a vstal, aby zvedl spadlou vařečku z podlahy. „Je všechno v pořádku?“ Bill přesunul pánev z horké plotýnky, vzal Tomovi vařečku z ruky a přesunul se ke dřezu, aby ji umyl. „Víš, že máme myčku, že?“ Zeptal se Tom pomalu s pobaveným tónem. Černovlásek zrudl a zamumlal něco neurčitého, když strkal mokrou vařečku do myčky. „Bille?“ Promluvil na něj znovu Tom, když chlapec začal rozdělovat míchaná vajíčka na dva talíře. Starší si zhluboka povzdechl, objal chlapce kolem pasu a přitiskl mu bradu na rameno. „Prosím,“ řekl a naklonil hlavu, aby políbil Billa na krk, „řekni mi, co se děje.“ Bill si zhluboka povzdechl, urovnal talíře na lince a kousl se do rtu. Neodvážil se na Toma ani pohlédnout, protože věděl, že jeho tvář je rudější než požární hydrant.

„Já jen… Teď jsi můj přítel, že?“ Zeptal se černovlásek tiše a zíral na talíře před sebou. Tom se zasmál a políbil chlapce na tvář.
„No, včera večer jsme se tak přece dohodli, ne?“ Odpověděl šéfkuchař na jeho otázku a přitáhl si Billa více k tělu. Černovlásek se plaše usmál a trochu pootočil hlavu, aby se na staršího podíval.
„Správně,“ zamumlal chlapec, otočil se v Tomově náručí a ovinul ruce brunetovi kolem pasu. Přitiskl čelo na mužovu hruď a potají nasál Tomovu vůni. Kuchař se usmál a pohladil chlapce po zádech. Bylo příjemné vidět, že Bill na jeho láskyplné doteky pozitivně reaguje. Chlapec možná nerad vyjadřoval, co cítí, ale řeč jeho těla vyjadřovala jeho pocity zcela jasně. Na druhou stranu, kdo z nás rád mluví o svých pocitech? Šéfkuchař o svých pocitech také ne moc rád mluvil, takže bylo příjemnější, že Bill nechtěl strávit hodiny diskusemi na toto téma. Už měl pár těchhle typů vztahů, kdy se o pocitech mluvilo až příliš často. Bylo to nudné a Tom nechtěl, aby se s Billem začal k smrti nudit. I když to asi ani moc dobře nešlo, když byl chlapec tak rozkošný.
„Měli bychom se najíst, než jídlo vystydne, co ty na to?“ Zamumlal Tom chlapci do vlasů a vymanil se z jeho sevření. Bill se stydlivě usmál a přikývl. Společně se posadili ke stolu a pustili se do míchaných vajíček. Tom si nemohl pomoct, ale mezi sousty si kradl černovláskovy pohledy a pokaždé mu zacukaly koutky úst. Když Bill zvedl pohled k Tomovi a stydlivě se usmál s červenými tvářemi, nešlo se necítit šťastný.

***

Dvojice dorazila do práce včas a v tichosti se převlékla do kuchařských rondonů. Ačkoli než se vydali do kuchyně, přitiskl Tom své rty na černovláskovy a jemně ho pohladil po krku. Klidně by se mohl v tom polibku ztratit na další hodinu, ale povinnosti bohužel nepočkaly a Tom by si nikdy neodpustil, kdyby kvůli komukoliv zanedbával svou práci, svou největší vášeň. I když posledních pár dní zanedbával svou vášeň kvůli Billovi, který mu zamotal hlavu. Ale s tím byl teď konec. Mezi ním a Billem bylo všechno v pořádku, takže už nebyl důvod, aby všechno v kuchyni kazil. Muž se odtáhl od chlapcových rtů a věnoval mu široký úsměv.
„Pojďme se vrhnout do práce,“ řekl a ukradl chlapci ještě jeden rychlý polibek na rty. Bill se začervenal a přikývl, ale nic neřekl.
Změna v Billově a Tomově chování byla pozoruhodná. Ani jeden ze zaměstnanců si nevšiml jejich neustálých úsměvů a dlouhých pohledů, které si vyměňovali. Změna byla více než pozitivní, protože všechny zaměstnance rychle přestalo bavit, že oba kuchaři v kuchyni neustále něco kazí, takže bylo osvěžující vidět Billa i Toma šťastné a zabrané do práce.

„Hele, ukradnu si Billa na přestávku, jestli to nevadí?“ Zavolala Dunja, když vstoupila do kuchyně. Bill se otočil a s očekáváním se podíval na Toma velkýma hnědýma očima, z nichž se muži pokaždé podlomila kolena.
„V pohodě,“ řekl šéfkuchař s lehkým úsměvem na rtech. Bill se na muže rozzářil a vydal se za Dunjou, aby ji následoval na přestávku. Když chlapec odešel, Tom se uchechtl a vrátil se k jídlu; bylo srandovní, že se Bill stále ujišťoval, že nebude vadit, když si dá pauzu. Což byl rozhodně dobrý zvyk, jelikož se před každou přestávkou vždy ujistil, že v kuchyni není až příliš velký fofr.
Dunja si zapálila cigaretu a Bill jen tak postával vedle ženy.
„Už jste to s Tomem vyřešili?“ Zeptala se i přes to, že odpověď už znala. Ta odpověď se rýsovala v chlapcových šťastných očích a úsměvu, který Tomovi věnoval, než odešel z kuchyně. Bill přikývl, zrudl a sklopil pohled. „Tak co? Jste spolu?“ Ptala se dál s úsměvem. Černovlásek se ještě více začervenal, ale odpověděl dalším přikývnutím. Dunja nedokázala zadržet potěšené vypísknutí, které se jí vydralo ze rtů. V duchu děkovala Tomovi, že si vzal její slova k srdci a probral s chlapcem všechno to, co se stalo. Po zbytek přestávky se Dunja snažila vyzvídat podrobnosti o tom, co se stalo, co dělali a co si řekli, ale Bill jí nechtěl dát víc než neurčité odpovědi. Blondýnka vlastně nečekala žádné dlouhé vypravování, ale tak nějak toužila slyšet, co se mezi jejím přítelem a zaměstnavatelem stalo. Možná by ho měla opít, aby začal Bill hezky zvesela zpívat.

Když Gustav vyšel z kanceláře, Bill a Tom už byli převlečeni z rondonů.
„Ahoj Tome, rád bych s tebou prohodil pár slov,“ řekl blonďák s malým úsměvem. Šéfkuchař přikývl a otočil se k Billovi.
„Běž napřed a počkej v autě, hned přijdu,“ řekl a podal chlapci klíčky od svého vozu. Černovlásek přikývl a vydal se směrem k parkovišti, zatímco Tom zamířil do Gustavovy kanceláře.
„Tak o čem sis chtěl promluvit?“ Zeptal se brunet a zvedl obočí, když se posadil. Gustav se posadil za stůl a zkřížil ruce na dřevěné desce stolu.
„Podařilo se ti to s Billem vyříkat?“ Zeptal se blonďák se zvednutým obočím. Tom se usmál.
„Jo, podařilo,“ přikývl. „Jsme spolu.“ Gustav našpulil rty a přikývl.
„A seš si jistej, že chceš mít vztah?“ Ujistil se muž a intenzivně se na svého přítele zadíval. Kuchař znovu přikývl.
„Jo, rozhodně to nebude snadný, protože hádám, že Bill ještě nikdy žádnej vztah neměl,“ začal muž po hlubokém povzdechu, „ale vážně s ním chci být.“ Gustav souhlasně přikývl.

„Okay, pak je všechno v pohodě,“ ušklíbl se a sebral ze stolu hromádku papírů. „Vlastně jsem tě sem nepozval, abych vyzvídal, jak to mezi váma dvěma je.“ Muž strčil papíry před kuchaře. „Potřebuju tvůj podpis.“ Tom si papíry chvíli prohlížel a přikývl.
„Okay,“ řekl a nedbale na papír načmáral svůj podpis. „Co bych si bez tebe počal?“ Brunet vrátil papíry příteli a usmál se. „Ohledně papírování bych byl nahranej.“ Gustav se zasmál a zavrtěl hlavou.
„No, přesně proto jsem tu já, abys mohl jen tak přijít do práce, podepsal pár papírů a soustředil se na přípravu žvance,“ řekl blonďák se širokým úsměvem na tváři. Tom se ušklíbl.
„Mmhmm. Připomeň mi, abych ti jako poděkování koupil pár piv,“ řekl a vstal z křesla. „Tvoje pomoc v týhle restauraci je naprosto zásadní, nemluvě o tom, že mi pomáháš s celou tou záležitostí ohledně Billa.“
„Dělám to rád,“ ušklíbl se blonďák a zavrtěl hlavou. „Ale pití zdarma neodmítnu.“ Tom se hlasitě zasmál a široce se usmíval, když před odchodem z kanceláře popřál příteli dobrou noc.

Když Tom usedl za volat, Bill čekal v autě, a ihned se na něj rozzářil. Tom mu úsměv oplatil a rukou mu vklouzl pod vlasy až na krk, aby si ho k sobě mohl přitáhnout a políbit. Bill jako obvykle roztál, když se mužovy rty přitiskly na jeho. Zavřel oči a potěšeně vydechl. Brunet chlapce pohladil po krku, zatímco líně tančil svými rty po chlapcových. Tom zavřel oči a druhou rukou ho pohladil po vlasech. Líbání vyžadovalo jistý talent a zdálo se, že Bill je rozhodně přirozený talent. Jistě, chlapec se při polibcích ještě trochu ostýchal, ale s radostí napodoboval Tomovy pohyby, a když muž polibek prohloubil, z chlapcova hrdla se ozvalo tiché zakňučení. Bill by si toho nejspíše nikdy nevšiml, ale Tom pod chlapcovým dotykem roztál stejně jako Bill pod jeho.

Tom prsty pročísl chlapcovy černé vlasy a palcem ho pohladil po krku, když ucítil, jak se mu Billovy ruce jemně tisknou na hruď. Muž si nemohl pomoct, ale do polibku se usmál. Bill mu jednou rukou vyjel po hrudi až ke krku a k zátylku, kde ho něžně pohladil. Muži přeběhl mráz po zádech, když si chlapec omotal kolem prstu pramen jeho vlnitých vlasů. Kdyby byl Tom v Billově věku, určitě by sklopil jeho sedadlo a přitiskl své tělo na jeho, ale naštěstí si za ty roky vypěstoval pořádnou disciplínu. Kromě toho by sex v autě v tak raném stádiu jejich vztahu mohl být pro chlapce příliš.
Brunet byl první, kdo polibek přerušil, ale neodtáhl svůj obličej daleko. Přitiskl čelo k černovláskovu a ztěžka dýchal na jeho naběhlé rty. Billovy tváře zbarvoval hluboký ruměnec, ale ani o kousek se neposunul. Tom černovláska lehce pohladil po vlasech a ukradl si rychlý polibek na rty, než se od něj úplně odtáhl.

„Možná bychom měli jet domů,“ řekl brunet s úsměvem. Bill přikývl a zapnul si bezpečnostní pás.
Když se dostali domů a zuli se, Bill se otočil k Tomovi a kousl se do rtu. Pohrával si s prsty a rychle se na staršího podíval, než sklopil zrak. Televizní kuchař si nemohl pomoci a usmál se nad chlapcovým roztomilým chováním; zjevně mu chtěl něco říct, ale neměl dost odvahy udělat to. Tentokrát se Tom rozhodl být trpělivý a počkat.
„Ehm, Tome?“ Začal chlapec tiše a znovu se na kuchaře podíval.
„Ano?“ Usmál se brunet se širokým úsměvem. Bill si skousl ret a zvedl ke staršímu pohled.
„Můžu… můžu spát vedle tebe?“ Zeptal se chlapec pomalu a sledoval staršího velkýma očima. Tom se hlasitě zasmál a přitáhl si chlapce do náruče. Přitiskl rty do jeho vlasů a spokojeně zabručel.
„Na tohle už se mě vážně nikdy nemusíš ptát,“ odpověděl brunet a v jeho hlase bylo stále patrné pobavení. „Klidně vedle mě můžeš spát každou noc, jestli chceš.“ Bill Toma objal kolem pasu a zhluboka se nadechl. Přitiskl tvář na mužovu hruď a na okamžik zavřel oči. Tady se cítil naprosto dokonale. V bezpečí Tomovy náruče.

Oba se společně odebrali do Tomova pokoje a Bill se zachumlal pod přikrývky a zuřivě zrudl, když si svlékl všechno oblečení kromě boxerek. Tom si nemohl pomoct, ale musel se nad černovláskovým chováním pousmát. Zalezl si pod peřinu k černovláskovi, ale věděl, že ještě neusne.
„Nebude ti vadit, když si ještě budu číst?“ Zeptal se ho, když rozsvítil lampičku. Bill zavrtěl hlavou a stydlivě se usmál.
„Nebude,“ zamumlal. Chlapec se lehce nahnul, aby mohl bruneta krátce políbit. „Dobrou noc.“ Černovlásek rychle vklouzl zpátky pod přikrývku a otočil se k Tomovi zády, aby muž neviděl ruměnec, který se mu rýsoval na tváři. Tom se vřele usmál a sklonil se, aby vtiskl polibek na černovláskovo holé rameno.
„Dobrou noc, Bille,“ zamumlal mu do bledé kůže, než se posadil na svou stranu postele, zády se opřel o čelo a otevřel knihu, kterou měl na nočním stolku. Zdálo se, že úsměv z Tomovy tváře už nikdy nezmizí, ani kdyby se snažil sebevíc. Bill dělal Toma šťastným.

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics