La cuisine de l’amour 21.

autor: Skebe–Neko

Puits d’amour – je francouzské pečivo s dutým středem. Střed je obvykle plněný želé z červeného rybízu nebo malinovým džemem; pozdější variace nahradila povidla vanilkovým krémem. Povrch je posypaný cukrem nebo pokrytý karamelem.

Tom byl v práci mrzutější než obvykle. Zdálo se, že jeho podřízení se mu vyhýbali, jak jen to šlo, s výjimkou Dunji, která kdykoli se naskytla příležitost, rýpala do něj, že by se měl sbalit a dostat Billa zpátky do Berlína. Tom byl z celé situace unavený. Byl naštvaný na všechny lidi kolem sebe; na Dunju, protože mu neustále připomínala Billův odchod, na všechny své zaměstnance, že se tomu tématu úplně vyhýbali, na Gustava, že byl pořád pragmatický, a na Billa, že vůbec odjel.
Když se Tom pár dní po Billově odchodu otevřel svým přátelům, byl jako obvykle klidný a rozumný. Gustav dával Tomovi zcela zbytečné rady, jako například „dej Billovi čas“ nebo „možná je to tak lepší“. Pokaždé, když Tom viděl svého přítele v práci, tvářil se, jako by se nic nestalo. Dráždilo ho to, ale i těšilo, ale zároveň ho Gustavův chladný a rozumný přístup vytáčel. Ten blonďák byl jeho přítel a měl se tak chovat mnohem víc! I když tichý hlásek v Tomově hlavě mu připomněl, že by ho Gustavovy další možné způsoby reakce vůbec nepotěšily.

Tom seděl v autě a zapnul si telefon. Všiml si dvou hovorů od matky a zhluboka si povzdechl. Zavolá jí později. Neměl zrovna teď náladu poslouchat matčiny obavy. O Billově odjezdu rodičům řekl až v neděli u pozdní snídaně. První neděli po Billově odjezdu Tom rodičům lhal a řekl jim, že Billovi není dobře, a proto na brunch nepřišel. Další neděli už nemohl znovu říct, že Billovi není dobře, a i on se nakonec musel smířit s tím, že se Bill už nevrátí. Během prvního týdne po jeho odjezdu část jeho já doufala, že si to rozmyslí a vrátí se k němu. Nicméně už to byly dva týdny, co černovlásek odešel, a Tom už neměl chuť nic předstírat. Musel se smířit s tím, že se Bill už nevrátí, což bylo něco, co Toma jen ještě více naštvalo.
Ačkoliv věděl, že ve skutečnosti není naštvaný na Billa. Opravdu se snažil na chlapce zlobit a jedna jeho část měla chuť zavolat do hotelu Billových rodičů a z plných plic černovláska seřvat, ale pokud chtěl být Bill se svou rodinou, těžko mu to mohl mít za zlé. Pokud ho chtěla rodina konečně přijmout s otevřenou náručí, Tom nemohl stát té šťastné rodině v cestě. Když nad zmíněnou myšlenkou přemýšlel, jedna jeho část chtěla zavolat do hotelu Billových rodičů, ale místo aby na Billa křičel, mu chtěl říct, že se na něj nezlobí. Ta bouře emocí byla něco, co nikdy předtím necítil, a to ho znovu ještě více naštvalo. Vypadalo to, že naštvanost je kuchařovou vrcholnou reakcí na všechno, ale paradoxně ho to vůbec nevytáčelo.

Tom dorazil domů a cítil se vyčerpaný. Skopl boty a sundal si mikinu. Vešel do obýváku a rozsvítil. V tu chvíli spatřil něco nečekaného. Na gauči ležela taška a na křesle s vyděšeným výrazem ve tváři seděl černovlásek.
„Ahoj,“ zašeptal Bill tiše a skousl si spodní ret mezi zuby. Tom stál za pohovkou s nechápavým výrazem ve tváři. Nevěděl, co má dělat. Měl pocit, že v něm narůstá bouře emocí. „Já-já můžu odejít, jestli chceš,“ zamumlal Bill a zvedl se z křesla. „Já–já… jsem tě chtěl jenom znovu vidět a… jo.“ Bill natáhl ruku k tašce, která byla plná jeho věcí, a spolkl knedlík v krku.
„Ne, Bille,“ vydechl Tom a dotkl se černovláskovy ruky. „Nemusíš hned odcházet.“ Bill slyšitelně polkl a přikývl. Sevřel rty a vyhýbal se Tomovu pohledu. Když odjížděl z Herrenbergu, byl plný naděje, ale teď když stál tváří v tvář Tomovi, byl vyděšený. Byl si jistý, že by mu Tom nijak neublížil, ale teď pochyboval, jestli ho brunet chce vlastně zpátky ve svém životě. Odešel tak náhle, že Tomovi nedal žádnou šanci o něj bojovat, takže by se kuchaři nemohl divit, kdyby se rozhodl, že už s ním nechce mít nic společného. Chlapcovo srdce divoce tlouklo a ruce se mu neskutečně třásly.

„Chci vědět, proč jsi odešel. Pořád tomu nerozumím. Nabídl jsem ti všechno, co jen člověk může nabídnout. Záleželo mi na tobě a pořád mi na tobě záleží, a myslel jsem si, že… že tobě zase záleží na mně.“ Tom si odkašlal a nechal svůj pohled bloudit po místnosti. Bill si zhluboka povzdechl. Obtočil si prsty kolem lemu trička a kousal se do rtu.
„Já… mm…“ Bill stiskl rty a přivřel oči. Tuhle otázku čekal, ale teď když ji Tom vyslovil nahlas, měl pocit, že na ni nemá odpověď. Chlapec vypadal poněkud ztrápeně, když si kolem prstů obtočil lem trika o něco pevněji. Tom si zhluboka povzdechl.
„Bille, už jsme o tom mluvili, nemůžu vědět, co si myslíš, když mi to nechceš říct,“ řekl a snažil se, aby v jeho hlase nezaznělo podráždění. Kdyby se teď vytočil, mohlo by se stát, že by se chlapec lekl, utekl a už se nikdy nevrátil. Ale jedna jeho část měla pocit, že má právo na Billa křičet, vždyť mu svým odchodem zlomil srdce. Když se však podíval na ztrápeného černovláska, obměkčilo to jeho srdce. Spolkl svůj hněv a podráždění, které ovládly jeho hlavu, a natáhl ruku, aby se dotkl chlapcova ramene. „Můžeš mi říct cokoli.“

„Bylo toho na mě strašně moc.“ Tomovy oči se rozšířily a cítil se ještě zmatenější.
„Strašně moc?“ Zeptal se muž a svraštil obočí. Bill si zhluboka povzdechl.
„Jo,“ odpověděl tiše a zadíval se na své boty, které se neodvážil zout, kdyby ho Tom vyhodil. „Bylo úžasný, že jsi chtěl, abych pracoval ve tvé restauraci, a od začátku jsem z toho byl nadšený, ale… když jsi začal mluvit o tom, že otevřeš další restauraci a já budu šéfkuchařem, uvědomil jsem si, že… že nikdy nedokážu splnit tvoje očekávání. Byl bys zklamaný, kdybys zjistil, že na to nemám.“ Chlapec zvedl pohled k televiznímu šéfkuchaři, který se neodvážil říct ani slovo, protože se bál, že kdyby ho přerušil, Bill by už vůbec nic neřekl. „V žádném případě nejsem připravený na tak velkou zodpovědnost. Neříkám, že nikdy, ale teď ne. A když jsi na mě kladl tak vysoké nároky, zpanikařil jsem. A když sem přišla Carla, připadalo mi to jako odpověď na všechny moje otázky.“ Tom přikývl a svraštil obočí.
„Měl sis o tom se mnou promluvit,“ řekl tiše. Bill přikývl, ale zhluboka si povzdechl.
„Bál jsem se,“ zašeptal.
„Čeho?“ Zeptal se muž a zadíval se chlapci hluboko do obočí. Černovlásek polkl.
„Toho, že ze mě budeš zklamaný. Nebo že se rozhodneš, že ti nestojím za všechnu tu námahu,“ zašeptal a sklopil pohled. „Rozhodl jsem se odejít sám, abys mě nemusel vyhazovat.“

„Ach, Bille,“ vzdychl Tom a natáhl ruku, aby chlapce pohladil po hebké tváři. „Nikdy bych tě nevyhodil a ani mě nemůžeš jakkoliv zklamat. Ale já… chápu, jestli jsem na tebe příliš tlačil, ale musíš se naučit říkat mi, co cítíš.“ Bill přikývl a trochu pevněji přitiskl tvář do Tomovy ruky.
„Jo,“ zašeptal chlapec tiše a zavřel oči.
Koutky brunetových rtů zkřivil malý úsměv.
„Přišel jsi sem, abys zůstal?“ Zeptal se tichým, něžným hlasem, z něhož se Billovi zkroutily vnitřnosti.
„Jen když mě vezmeš zpátky,“ zamumlal chlapec tiše a zvedl pohled k Tomově tváři.
„Samozřejmě, že ano,“ odpověděl muž a veškerý hněv ho opustil, když sledoval krásného černovláska. Bill vypustil ze rtů úlevný povzdech, opřel se o mužovo tělo a objal ho kolem pasu. Pevně zavřel oči a překvapil Toma tím, že si ho přitiskl blíž k tělu. Tom zabořil tvář do Billových vlasů a objal chlapce kolem ramen.
„Mrzí mě, že jsem odešel,“ zamumlal černovlásek do Tomovy hrudi.
„Jo, a mrzí mě, že jsem na tebe tlačil,“ odpověděl brunet do Billových vlasů a vdechl jejich okouzlující vůni. Teď když měl chlapce konečně v náručí, ho už nikdy nechtěl pustit. Veškerá rozmrzelost a zmatenost se vytratily a jeho už nezajímalo nic jiného než ten černovlasý chlapec v jeho náručí.

Bill cítil, jak mu zvlhly oči, a stiskl Toma v objetí pevněji. Tohle mu chybělo od chvíle, kdy se vrátil do hotelu svých rodičů a vzpomněl si, jak osamělý život tam vždycky vedl. Černovlásek si stále nebyl jistý, co přinese budoucnost, ale už ho nesžíral strach. Možná musel na chvíli znovu okusit svůj starý život, jen aby mu došlo, že fakt, že ho Tom najal do své restaurace, nebyla chyba.
Bill trochu posunul obličej, aby mohl přitisknout rty na Tomův krk. Brunet se prudce nadechl a kousek se odtáhl, aby se mohl podívat Billovi do očí. Chlapec se stydlivě usmál a na tváři se mu hned objevil malý ruměnec, ale ani to mu nezabránilo lehce přitisknout rty na Tomovy. Televizní kuchař tiše vydechl a zavřel oči, když mu odpověděl tím nejněžnějším polibkem na světě. Bill rukama vyjel po jeho hrudi až ke krku. Pohladil malou kadeř vlasů na jeho zátylku a zamručel do jeho rtů.
„Pomiluj se se mnou,“ vydechl a Tom se prudce nadechl.
„Cože?“ Zeptal se překvapeně. Chtěl po něm Bill teď vážně sex? Bill se začervenal ještě víc, ale lehce se usmál.
„Pomiluj se se mnou,“ zopakoval stejně tiše.

Tom se rozhodl, že se podruhé ujišťovat nebude, zvedl Billa do náruče a když chlapce odnášel do ložnice, políbil ho na rty vášnivěji. Položil chlapce na postel a přitiskl se k jeho štíhlému tělu, když znovu přitiskl své rty na jeho. Bill zabořil ruce do Tomových tmavých vlasů a stáhl gumičku z jeho drdolu, aby mohl prsty pročesat jednotlivé prameny. Tom spokojeně zabručel a nasál chlapcův spodní ret do svých úst. Bill slastně zavzdychal a nadzvedl boky, aby se o sebe jejich rozkroky otřely.
Ruce pomalu bloudily po jejich kůži pokryté oblečením a vnímaly každou křivku a sval, aniž jeden z nich někam nespěchal. Měli všechen čas světa, aby znovu poznali svá těla. Billovy prsty sklouzly po Tomových zádech až k lemu trika a přesunuly se pod bavlnu. Černovlásek vydechl, když ucítil mužovu horkou kůži a pevné svaly, po kterých líně klouzal prsty. Tom hladil Billovy útlé boky pod tričkem a stoupal k chlapcově pomalu se zvedající hrudi. Muž vyhledal chlapcovy drobné bradavky a pomalu je třel. Cítil, jak se pod ním Bill chvěje. Tom líně pohupoval boky proti Billovým a pomalu je oba vzrušoval. Bill do brunetových rtů tiše sténal a čas od času zvedl boky, aby je k Tomovi přitiskl silněji.

Jejich oblečení se kousek po kousku ocitalo na podlaze, zatímco se k sobě jejich rty tiskly. Tom si prokousával cestičku od chlapcových rtů až ke krku, kde chlapci zanechával malé značky jako součást svého teritoria. Když Tom zuby zatahal za citlivou kůži, Bill zasténal a zaryl mu nehty do svalnatých zad. Přesunul mu chvějící se ruku ze zad na břicho a prsty sklouzl k Tomovu naběhlému penisu. Kuchař zasyčel a celé jeho tělo sebou trhlo, když Bill přitiskl prsty k jeho vlhkému vrcholku.
Když se ho Bill takhle slastně dotýkal, musel se na chvíli vzpamatovat, aby se neudělal na chlapcovo břicho jako ubohý puberťák. Bylo to už nějakou dobu, co byl s Billem naposledy, a jeho tělo z nuceného celibátu, který prožil posledních pár týdnů, až příliš přehnaně reagovalo. Tom se několikrát zhluboka nadechl a sáhl do zásuvky nočního stolku pro lubrikant. Namazal si prsty a posunul je mezi Billovy nohy, přičemž zvedl pohled k chlapcově červenající se tváři. Bill se kousl do rtu, ale trochu se usmál, když trochu roztáhl nohy, aby se mezi ně Tom lépe vešel. Chlapec nepřestával hladit jeho erekci, ani když do něj brunet zasunul jeden prst a zkroutil ho, což ho přimělo prudce vydechnout.

Tom přitiskl své rty na chlapcovy a pomalu, ale vášnivě ho líbal, zatímco polštářkem prstu třel jeho prostatu. Bill do jeho vlhkých rtů zavzdychal a pevněji ovinul prsty kolem jeho penisu. Tom tiše zavrčel a zasunul do chlapce další prst.
Bill cítil mravenčení až v prstech u nohou, když ho Tom mučivě pomalu připravoval. Ačkoli kdyby do něj prsty přirážel silněji, Billovo břicho by bylo v mžiku pokryté bílou tekutinou. Brunet přesunul svoje rty k jeho bradavce, vsál ji do úst, až sebou chlapec pod ním trhl. Bill zavzdychal, když si Tom pohrával s jeho tělem, jako by to byl ten nejkrásnější nástroj. Černovlásek věděl, že bude muset Toma požádat, aby s tím mučivým drážděním přestal, aby zábava neskončila příliš brzy. Přesto si ještě chvíli užíval Tomovu pozornost a pohyboval svou rukou o něco rychleji, čímž donutil kuchaře zasténat.
Tom z jeho těla vytáhl prsty a přiblížil svou ruku k Billově, která byla stále omotaná kolem jeho penisu. Jemně ji ze své erekce sundal a natáhl se, aby ho políbil na rty. Bill vydechl a ovinul mu ruce kolem krku.

„Řekni to,“ vzdychl muž proti chlapcovým rtům a ušklíbl se.
„Co?“ Zeptal se chlapec nechápavě. Tom se usmál a nechal své rty, aby něžně laskaly jeho.
„To, co jsi řekl předtím, že chceš, abych ti udělal,“ upřesnil, čímž se ruměnec na chlapcových tvářích prohloubil.
Černovlásek se zadíval na Toma obrovskýma očima a řekl: „Pomiluj se se mnou, Tome.“ Brunet zavrčel, když ucítil, jak ho v podbřišku zašimralo. Když Bill konečně vyslovil své přání nahlas, televizního kuchaře to ještě víc vzrušilo, protože chlapec nikdy své touhy nahlas nevyjadřoval. Odteď ho bude nutit, aby ta slova říkal častěji, protože to bylo nesmírně sexy.
Starší rychle namazal svou erekci a přitiskl ji k Billově dírce. Jemně hladil chlapcova stehna a obdivně pozoroval jeho zarudlou tvář. Černovlásek se stydlivě usmál a prohrábl mu vlasy, ale o chvíli později prsty pevně obtočil kolem jeho tmavých pramenů a zavřel oči. Billovy rty se roztáhly a z nich uniklo tiché zasténání. Tom se prudce nadechl, když do chlapcova těla vnikl až po kořen.

Brunet musel chvíli zůstat v klidu a zhluboka dýchat, protože Bill byl kolem jeho naběhlého orgánu příliš těsný a božský. Muž přivřel oči a snažil se uklidnit svůj zrychlený dech. Bill dýchal nerovnoměrně a svíjel se pod ním. Otevřel oči a kousl se do rtu, když uviděl Tomovu tvář zkřivenou rozkoší. Druhou ruku přesunul z mužových vlasů na jeho tvář a pohladil jemnou kůži nad vousy. Tom otevřel oči a trochu pootočil hlavu, aby mohl přitisknout rty na Billovu dlaň.
„Miluju tě,“ zamumlal chlapec tiše. Tom se prudce nadechl a vášnivě přitiskl své rty na chlapcovy. Najednou pocítil vlnu náklonnosti, která ho vtahovala do svého objetí, a zdálo se, že pouhá slova ten pocit nedokážou popsat, a tak se je snažil vyjádřit polibkem.
„Taky tě miluju, tak moc,“ zamumlal brunet a hlas se mu chvěl z té citové bouře, která se v něm odehrávala. Bill roztřeseně vydechl a stiskl kolem Toma svaly, čímž ho donutil zavrčet.
Tom se začal pomalu pohybovat sem a tam a Bill začal mít jisté problémy s dýcháním. Z chlapcových rudých rtů unikaly nejrůznější zvuky a zdálo se, že se celé jeho tělo neustále chvěje. Tom na tom nebyl o nic lépe, jeho tělo bylo naprosto zachvácené rozkoší, takže nemohl dělat nic jiného než sténat. Cítil, jak mu po kůži kloužou jiskřičky rozkoše, když se v chlapci pohyboval.

Po chvíli začal přirážet o něco silněji a energicky narážel na Billovu prostatu. Z jeho rtů se vydral skřek a nehty se mu zaryly do krku. Tom zavrčel a pokračoval v přirážení rychlejším tempem, zatímco chlapec pod ním lapal po dechu. Bill mu boky vycházel vstříc, aby jim oběma přivodil větší rozkoš, což Toma přimělo k hlasitému chrčení. Pevně stiskl černovláskovy boky a rychle do chlapce přirážel, i když věděl, že s takovým tempem dlouho nevydrží. Už to byla nějaká doba, co měl toho chlapce pod sebou naposledy, a zdálo se, že je až příliš vzrušený. I když pokud řeč Billova těla nelhala, nebyl daleko od svého vyvrcholení.
Bill sklouzl rukama z jeho tváře na krk a hruď a kousl se do rtu, když se mu ze rtů pokusil uniknout sten. Chlapec třel palcem mužovu bradavku, což toho druhého přimělo zalapat po dechu a vniknout do něj ještě tvrději. Tentokrát černovlásek neudržel sténání, které se mu vydralo ze rtů, takže Tom zasyčel a znovu se pohnul. Bill zrudl ještě víc, když si všiml, že je hlasitější než obvykle, a přitiskl rty na Tomův krk.

Chlapec obtočil nohy kolem jeho boků a přitáhl si ho k sobě těsněji. Tom měl problém udržet rychlé tempo, když se kolem něj Bill ovíjel jako koala, a tak se spokojil s pomalými pohyby proti Billovu zadku.
„Tome,“ vypískl mu roztřeseně do ucha. „Už mě nenech nikdy odejít.“ Tom si nahého chlapce přitiskl blíž k tělu.
„Ne,“ odpověděl. „Už nikdy.“ Bill vydechl, když ucítil, jak ho pálí oči. Brunet se od Billa o kousek odtáhl a druhou ruku mu položil na tvář. Pohladil hebkou kůži, a zároveň pokračoval v přirážení rychlejším tempem, aby oba dohnal k vrcholu. Bill hlasitě zavzdychal a rukama přejel po mužových bocích.
Po chvíli Tom vzal do ruky chlapcův penis, což ho přimělo prudce vydechnout. Televizní kuchař zrychlil tempo, směřoval své přírazy přesně proti tomu správnému místu a začal chlapce honit ve stejném tempu svých přírazů. Bill zatnul svaly a vypustil ze rtů překvapený výkřik. Tom se prudce nadechl a zrychlil tempo. Vášnivě toužil ten zvuk slyšet znovu!
„A-ah!“ Vykřikl Bill a okamžitě se kousl do spodního rtu. Zvedl ruku, aby si zakryl oči, a rozpačitě zakňučel. Možná, že všechen ten čas strávený bez Toma částečně zboural jeho zábrany, což ho uvedlo do rozpaků snad i více než cokoliv jiného. Brunetovy pocity byly zcela opačné.

„Krása,“ vydechl a políbil chlapce na přední zuby, které byly zakousnuté do rtu. „Řekni mi, co cítíš.“ Tom zdůraznil svá slova tím, že trochu silněji přitlačil na chlapcovu prostatu. Bill zavýskl a obtočil ruce kolem jeho krku.
Přitiskl rty na Tomovu tvář a zašeptal: „Je to skvělý. Už jsem blízko.“ Tom tiše zavrčel a zrychlil tempo, zatímco hladil chlapcův penis, což ho rozechvělo ještě víc. Bill roztřeseně oddechoval a zatínal své krátké nehty do Tomova krku. Stačily dva přírazy a Bill dosáhl vrcholu. Vykřikl a celé jeho tělo se napjalo, když jím projela vlna orgasmu, která skončila na jeho bledém břiše. Když rytmicky svíral svaly kolem Tomova penisu, ten se už nedokázal udržet. S roztřeseným výkřikem se udělal přímo do Billa.
Tom z Billa vytáhl svůj penis a převalil se vedle něj, aby pod sebou nerozdrtil jeho tělo. Objal černovláska kolem ramen a přitáhl si ho blíž k sobě. Bill vydechl do Tomovy hrudi a přitiskl se ještě blíž k jeho tělu.

„Já… vážně mi odpouštíš?“ Zeptal se černovlásek tichým hlasem a políbil bruneta na hruď. Tom vtiskl Billovi na čelo sladký polibek a pohladil ho po rameni.
„Samozřejmě! A ty?“ Zeptal se brunet a zvedl obočí. Když Bill přikývl a usmál se, Tom se nezmohl na nic jiného, než že přitiskl své rty na chlapcovy.
„Ale musíš mi slíbit, že když budeš mít pocit, že na tebe tlačím, řekneš mi to. Vždycky jsem byl takovej a nikdy předtím mě nenapadlo, že by moje slova nebo činy mohly na někoho působit jako nátlak,“ pokračoval brunet. „Vím, že to pro tebe není snadný, ale možná oba potřebujeme trochu dospět, abychom mohli fungovat jako pár.“ Bill se nesměle usmál a přikývl.
„Budu se snažit,“ zamumlal černovlásek do Tomovy hrudi. Bylo to to jediné, co mu mohl slíbit. Věděl, že se za tak krátkou dobu nedokáže Tomovi otevřít ve všem, co ho trápí, ale mohl to alespoň zkusit. Oba bezpochyby udělali pár kroků zpět, ale nikdo nesliboval, že všechno bude dokonalé; jen se snažili udělat to nejlepší, aby obě strany byly spokojené.
Bill zavřel oči a naslouchal tlukotu Tomova srdce, přičemž si všiml, že ho ukolébává ke spánku. Poprvé po dlouhé době naplnil celé Billovo tělo i duši klid. Konečně měl pocit, že je doma a zaslouží si tohle útočiště, které si s Tomem vytvořili.

original

autor: Skebe–Neko
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics