Crime of love 1/2

autor: Tina

Ahoj všichni twincestní nadšenci. Na chvíli jsem upustila od fantasy, divných jevů a podobně, a naservírovala jsem vám tady pořádnou porci vášnivého reálu. Doufám, že se vám bude ‚zločin z lásky‘ líbit a budu ráda za každý komentář. Přeji příjemné čtení. Tina

Blížila se třetí hodina odpolední, a to byl čas, kdy se Tom vracel domů z práce. Bill byl vždycky doma dřív než Tom, takže už vařil oběd mezitím, co jeho miláček se zul, sundal si kabát a vydal se za vůní, která se linula z kuchyně.

„Ahoj zlato,“ usmál se Bill a míchal omáčku. Tom k němu přišel a zezadu jej objal.

„Ahoj lásko,“ políbil jej na krk a nakukoval mu přes rameno, copak to kuchtí. „To krásně voní,“ usmál se Tom a labužnicky si přivoněl.
„Však je to taky tvé oblíbené jídlo,“ řekl Bill s úsměvem.
„Teda, čímpak jsem si to zasloužil?“ otázal se překvapený Tom.
Ničím, přece můžu svému miláčkovi jen tak udělat radost, ne?“ sejmul hrnec z plotny a propláchl už přeceděné těstoviny.
„Chceš s něčím pomoct?“ zeptal se jej Tom.
„Ne, ty mi budeš nejlépe užitečný, když si pěkně sedneš a počkáš, až to donesu.“ Tom tedy nic nenamítal a posadil se na židli. S šibalským úsměvem sledoval Billovu prdelku, jak se ladně vlnila u linky. Bill připravil jídlo do talířů a i s příbory jej položil na stůl.
„Dobrou chuť,“ usmál se na Toma a posadil se naproti němu.
„I tobě.“ Oba se s chutí pustili do jídla. „Jako od maminky,“ usmál se Tom. „Opravdu moc dobré.“
„To jsem rád, že ti chutná.“

K večeru oba seděli na gauči a dívali na zprávy. Byla to jedna katastrofa za druhou. Několik lidí zahynulo. Další otřesy v Japonsku. Muž každý den znásilňoval svou ženu celých jedenáct let a podobně. Bill Byl opřený o Tomovu hruď a Tom měl přehozenou jednu svou ruku kolem jeho ramen. Oba s naprostým klidem sledovali ty katastrofy v televizi.


„To není možné, nemůžou tam dát něco normálního, koho zajímají nějaké vraždy,“ rozčiloval se Bill a hledal ovladač.
„Ale kocourku, nerozčiluj se,“ řekl s naprostým klidem Tom, který si z těch zpráv nic moc nedělal.
„Sakra, kde je ten blbý ovladač, v tomhle baráku už pomalu nemůžu nic najít,“ hledal onu kouzelnou krabičku na přepínání programů. Tom, stále upírajíc oči na obrazovku, jen zvedl ruku, ve které měl ovladač, a stisknutím červeného tlačítka vypnul televizi.
Otočil se na Billa, položil jej zády na gauč a vylezl si nad něj. Koleno měl pěkně mezi jeho nohama a provokativně mu tlačil na rozkrok. Moc dobře věděl, co to s ním dělá.

„Kocourek se nám nějak vzteká co?“ zazubil se šibalsky a trochu přitlačil kolenem na Billův rozkrok. Odpovědí mu bylo jen ztěžklé vydechnutí.

„Dávají tam samé katastrofy, koho by to neštvalo,“ řekl Bill a jeho vztek nahradila vlna vzrušení.
„Tak na to nemysli a uvolni se,“ zašeptal mu Tom vášnivě do ouška a začal ho líbat na krku. Laskal a jemně skousával Billovu kůži a pak zase olizoval jazykem. Bill přivřel oči, jemně natočil hlavu, aby měl Tom více prostoru se vyjadřovat, a tiše vydechl. Tom svou neposlušnou ručkou zajel Billovi pod tričko a hladil ho tam na bříšku a podbřišku. Bill Tomovi ladným pohybem sundal jeho volné tričko a drápky přejížděl po jeho svalech. Tom chodil do posilovny a Bill za to byl víc než vděčný, když měl na co si sáhnout.

Oba během minutky sundali oblečení z toho druhého a byli před sebou, jak je pán Bůh stvořil. Tom Billa dravě líbal a třel se o něj svým klínem, stejně jako Bill o ten jeho.

Tom mu jemně od sebe roztáhl nožky a vtěsnal se mezi ně. Už jej nemusel připravovat, protože Bill byl zvyklý.
„Tak už pojď,“ naléhal černovlásek. Byl tak nakopnutý adrenalinem a vzrušením, že chtěl Toma konečně v sobě cítit. Rasta se nenechal dlouho pobízet a pomalu pronikl do Billa celý. Vychutnával si to úzko a teplo. Přišlo mu to stále, jako by v Billovi byl poprvé, z toho, jak byl úzký. A Bill zase nemohl z toho, jak je Tom velký.
Slastně zasténal, když ho v sobě ucítil celého. Tom se v něm začal pohybovat, nutilo jej to k činnosti. Pohupoval se nad Billem a sledoval, jak má obličej zkřivený slastí a jak zaklání hlavu. Z pootevřených úst mu vycházely čím dál hlasitější steny, jak Tom tvrději přirážel a prohýbal se pod ním jako proutek.

Rasta nepřestával přirážet. Stále zrychloval a přitvrzoval. Miloval Billovo sténání a skoro až křičení slastí.

„Jo ještě, ještě… pojď…“ sténal Bill, když se Tom několikrát dotkl jeho bodu. „Oh můj bože… ještě, Tome, tvrději… ukaž mi, jaké jsi zvíře,“ povzbuzoval jej černovlásek a zároveň provokoval.
Tom se jen ďábelsky usmál a začal tvrdě a nekompromisně přirážet na Billův slastný bod. Jejich těla se pohybovala proti sobě v dokonalém rytmu a oba sténali, až křičeli slastí, kterou si navzájem způsobovali.
Bill už ten nápor nedokázal vydržet a s hlasitým zasténáním se udělal na Tomovo a svoje břicho. Tomovi stačila už jen chvilka a zaplnil Billův zadeček. Poté se na Billa svalil a vydýchával se, stejně jako jeho partner.
„Vždycky mě něčím překvapíš,“ řekl udýchaně Bill a hladil rastu po jeho copáncích.
„To ty mě taky, ty malý provokatére,“ usmál se Tom, políbil černovláska a vyšel z něj.
Oba si zalezli do sprchy, kde se umyli, a poté do postele, kde vyčerpáním usnuli.

Byla sobota, což znamená den odpočinku a dlouhého vyspávání. I když sluníčko už svými paprsky prosvětlilo ložnici, stejně si oba muži spali v náručí. První se probudil Bill, který sledoval, jak Tom sladce spinká. Vypadal tak roztomile a nevinně. Nakonec se Bill zvednul a šel na záchod a potom do kuchyně, kde uslyšel svůj zvonící mobil. Byl to David. Jeho kolega z práce, potřeboval s něčím poradit. Bill tedy neváhal, trochu se zkulturnil a oblékl a vydal se za ním. Sice nechápal, jak může zdravý člověk v sobotu ráno pracovat, ale nějak se tím nezaobíral a jel za ním.

Mezitím se Tom probudil sám v posteli, což se mu sice nelíbilo, ale co nadělal. Chvíli se v ní válel, než se nakonec zvedl a šel do kuchyně, avšak Billa nikde neviděl, nebyl ani v kuchyni, ani v koupelně, ani v obýváku. Možná, že šel něco nakoupit k snídani. Tom si zatím uvařil kafe a sedl si ke stolu k novinám. Zahlédl na stole Billův mobil. Neodolal a podíval se, co si tam Bill vypisuje, i když věděl, že by neměl. Projížděl si jeho smsky a díval se, co komu píše, nebo naopak, co mu kdo píše.

Brzy však uslyšel cvaknutí dveří, tak to všechno rychle povypínal a položil mobil tam, kde byl. Bill to přece nemusí vědět.

„Ahoj lásko, už jsi vzhůru?“ usmál se Bill a položil tašku s nákupem na linku.

„Kde jsi byl?“ otázal se Tom a napil se kávy.
„U Davida, potřeboval s něčím pomoct, a pak jsem šel nakoupit,“ odpověděl mu Bill a vyložil nákup a schoval potraviny tam, kam patřily. Potom Bill připravil snídani.
„A co potřeboval?“ ptal se dál Tom.
„Jen něco ohledně toho projektu, na kterém děláme.“
„Copak on maká i v sobotu?“ otázal se Tom s nechápavým úšklebkem.
„Co já vím, je to workoholik, však ho znáš.“ Bill dal hotovou snídani na stůl a pustil se do ní stejně jako Tom.

Odpoledne se ti dva vydali na pláž, jelikož ji měli od domů jen pár set metrů. Navíc, proč nevyužít tak skvělé místo, když venku bylo tak nádherně. Bylo tam sice plno turistů, ale oni si našli pěkné místečko trochu dál od nich, kde měli soukromí. Roztáhli si deku na vyhřátý písek a Bill se jen v plavkách hned nastavil sluníčku, aby chytl trochu bronzu.

„Zlato opalovat se můžeš až pak, pojď do vody,“ zakňoural Tom a vytáhl Billa na nohy.

„Ty jsi jak zimnice, Tome,“ usmál se Bill a šel s ním do vody. Chvilku se jen tak provokovali a blbli. Pak se k sobě zase tulili a líbali se. Nakonec oba vylezli na břeh a Tom si lehl na deku a Bill se na něj obkročmo posadil a culil se. Naklonil se nad rastu a začal ho líbat. Při tom jezdil ručkama po jeho ještě vlhké kůži od vody. Tom si ho pod sebe protočil a dravě ho začal líbat. Vtěsnal se mezi jeho nožky a stiskl bouli, která se černovláskovi dělala v plavkách. Mladší chlapec zasténal do polibku a lehce přirazil do Tomovy ruky.
Rasta přejížděl polibky stále níž a olizoval nebo líbal Billovu slanou kůži. Dostával se stále níž a níž. Stáhl Billovi plavky a chytil jej za kolena. Naklonil se k jeho mužství a olízl ho po celé délce. Z Billových pootevřených úst vyšel přidušený vzdych.

Tom jej olizoval a žužlal jeho špičku. Bill ztěžka oddechoval. Nadzvedl se na loktech, aby na Toma lépe viděl. V momentě, kdy jej vzal muž s černými copánky hluboko do úst, Bill zvrátil hlavu dozadu a hlasitě zasténal. Zrychleně dýchal a užíval si tu slast.

Tom si jej bral hluboko do úst a kolem něj měl rty pevně semknuté. Bill z toho doslova šílel a hlasitě sténal. Občas sledoval Toma, jak se jeho mužství noří do jeho pusy. Občas taky proti němu přirazil a Tom už musel jednou rukou držet jeho bok, aby se nezadávil.
V celé té euforii Bill zahlédl, jak se nějaká paní se dvěma dětmi po každém boku zarazila, když je viděla.
Bill se jen usmál úsměvem, který mají zdrogovaní, a zase zaklonil hlavu a olízl si suché rty.

„Mami, co to ti pánově dělají?“ optalo se jedno dítě své matky.

„Ale nic, broučku, pojď,“ rychle se s nimi otočila a zase odkráčeli.
Billovy steny nabíraly na hlasitosti a brzy se s tím nejhlasitějším udělal do Tomovy pusy a úlevně si lehl na záda. Starší muž si olízl labužnicky rty a ještě Billa políbil.
„Dokonalost,“ vydechl Bill a polibek oplatil. „Viděla nás nějaká ženská s dětmi.“
„Aspoň se něčemu přiučila,“ zazubil se Tom.
„No to teda,“ zasmál se Bill. „Tak pojď, ty draku,“ roztáhl víc nožky a lákal tak Toma. Ten dlouho neváhal a sundal si plavky.
„Jak to chceš?“ zeptal se jej s vášnivým podtónem.
„Udělej mi to tvrdě a nekompromisně, až budu bezmocně řvát jak slastí, tak bolestí.“ Bill věděl, co tohle s Tomem dělá, a že jej to nakopne ještě víc.
„Tak tohle přání ti milerád splním,“ ďábelsky se zazubil a prudce do něj přirazil. Černovlásek se pod ním prohnul jako proutek a hlasitě zasténal. Tom do něj začal okamžitě tvrdě přirážet a Billovi se slastí kroutily prsty na nohou. Nehty na rukou zarýval do písku a šel Tomovi vstříc. Jemná bolest s kombinací s obrovskou náloží vášně byla prostě dokonalá.
Ten, kdo by přišel kousek blíž, by mohl slyšet, jak se z toho kousku pláže ozývaly slastně steny a prosíky o přidání.

autor: Tina

betaread: Janule

3 thoughts on “Crime of love 1/2

  1. Tak to je hardcore! :D:D:D:D:D:D:D A to že jsem fakt uchyla xD Takhle na veřejnosti bych se asi bála xDDDDDDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics