Elle girl Japan 2011

No… tak začátek už všichni znáte, tak teď ještě pokračování, ať je tady všechno… nejdřív byly zveřejněny jen fotky, které Tom pořídil v backstage v Japonsku, a druhý den se objevil i překlad popisků k nim.
Nejde se neusmívat, když si člověk čte, jak jsou dvojčata pořád spolu, ačkoliv měli každý svůj pokoj. No není to roztomilý? :o) J.


Bratrská láska
A vzácný záběr Billa x Toma, kteří si hráli jako teenageři. Tito dva kluci spolu vycházejí velmi dobře, ať jsou kdekoliv. Podle zaměstnanců nahrávací společnosti, když pobývali v hotelu, zůstali ve stejném pokoji, přestože dostali samostatné pokoje. Takže jeden pokoj zůstal a nikdo ho nevyužil, není to trochu zbytečné…!?

8 thoughts on “Elle girl Japan 2011

  1. tak na toto som pozerala asi desať minút a na text k tomu dvakrát tak dlho xD hneď ma napadlo: "koľko postelí je v izbe pre jedného?" xD takže je jasné že boli v jednej posteli a aj cez noc keďže "jeden pokoj zůstal a nikdo ho nevyužil" x) z tohto sa nevykecajú ani keby chceli xD mal by sa v tom začať vŕtať nejaký francúzsky časopis, tie robia najtwincestnejšie rozhovory aspoň podľa toho čo som tu čítala xD

  2. dobrý 😀 tak aby pak ta Tomova "přítelkyně" nežárlila 😀 stejně je dost divný spát v jednadvaceti se svym bráchou v jedný posteli, nemyslíte? TWC♥TWC♥TWC♥TWC♥ 😀

  3. no tak to je mega sladky :'D <3 zajimalo by me, jak tam spolu spinkali 😀 a musim souhlasit s Lucee :DD

  4. Dala by som čokolvek za informáciu a fotku , či spolu spávajú naozaj v jednej postel 🙂 awwwww želám si , aby áno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics