Who am I? 28. (2/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

TOM

Jemně nasávám Billovy rty do svých a hraji si s nimi. Pohladím ho znovu po podbřišku a přimáčknu. Musí to tak pnout. Neumím si představit, kdyby tohle udělal on mně. Nejspíš bych vyletěl z kůže. Nebudu ho už trápit, ale raději ho musím pořádně vzrušit. Nevím, jak bude vnímat, až se do něj dostanu. Sjedu dlaní níž na jeho boxerky. Nemusím hledat dlouho, a hned narazím na tvrdou bouli, která se snaží procpat ven nebo nejlépe látku rozervat. Trochu mu penis přimáčknu, a pak ho přes boxerky pohladím po celé délce.
„Aaah,“ skousne si hned spodní ret a vzdychne. Cukne sebou a pánev tiskne proti mé ruce. Už je tak tvrdý. Musím ho vypustit dřív, než to bude nepříjemné. Zajedu za lem boxerek, a když se nadzvedne, stáhnu je z něj. Jeho penis se začne pyšně tyčit vzhůru. Musím se usmát. Vrátím se k jeho obličeji a začnu mu olíbávat hebkou pokožku na krku. Hned mě začne hladit po hlavě a spokojeně oddechuje.

Stále si neuvědomuji, že se každou chvíli spolu budeme milovat. Nikdy jsem tohle s klukem nedělal. Vždyť já sakra ani nedělal anál. Vždycky mi to přišlo divné, ale v tomhle vztahu to ani jinam strčit nejde. Samozřejmě můžu ještě do pusy, ale to není ono. Není to milování. A já se s ním chci opravdu milovat. Chci to zkusit. Chci poznat jaké to je, milovat se s někým fyzicky. Jaké to je citově už jsem s Billem poznal. Ale jaké to je fyzicky… O tom si zatím můžu jenom nechat zdát. Ovšem ne na dlouho.
Ale… sex s klukem mě přivádí k dalším myšlenkám. Pohlavní nemoc. Já vím, že když jsem chrápal s těma děvkama, taky jsem něco mohl chytit. Proto jsem s nima prcal s kondomem. Jenomže s Billem nechci kondom použít. Tedy… nevím, jak to chce on, ale kdyby mě měl on šukat, chtěl bych, aby se udělal do mě. Vlastně jsme se ani nedomluvili, kdo se kým nechá souložit, ale myslím, že to je jasné pro oba. On už je zvyklý. Měl bych se ho zeptat, jestli není nějak nemocný, ale určitě by se urazil, co si o něm myslím. Jenomže on přece pracoval v tom klubu a bůhvíco mu tam všechno v těch pokojích dělali. Ne že bych byl na své zdraví tak háklivý, ale tohle…
Ne, nebudu nám kazit tuhle pěknou chvilku těmihle myšlenkami. Určitě by to věděl. Věřím mu. Musím mu věřit i v tomhle. Není nijak nemocný… prostě nemůže být. Nesmí.

„Věřím ti,“ zašeptám, aniž bych si uvědomil, že to řeknu nahlas. Sakra. Musím si hlídat hubu. Určitě se teď bude vyptávat, o co jde. „Miluju tě.“ Dodám radši. Snad to nebude znít tolik divně. Ne že bych ho nemiloval. Samozřejmě, že ho miluju. Jinak by tu teď sakra neležel.
„Já tebe taky,“ pošeptá a pak si mě přitáhne k sobě, aby mě mohl políbit. Jakmile toho docílí, začne mě líbat. Hned mu začnu polibky horlivě oplácet. Jsem z toho porna tak nadržený, až to není hezké. Je mi děsné horko a vážně už juniora potřebuju někam nutně strčit. Překročím ho jednou nohou, vecpu se s ní mezi stehna a kolenem mu začnu dráždit varlata. Při tom ho stále líbám a hladím na všech možných místech. Bill je typ kluka, co se rád dotýká a cítí přítomnost druhého. To už jsem stačil zjistit i za tu krátkou chvíli, co spolu chodíme. Hah, chodíme. To zní tak vtipně. Tak oprava. Od té doby, co jsme milenci.
Pořád mi oddechuje do úst. Tak hezky mě líbá, velmi opatrně a jemně. Zároveň tak vášnivě a drze. Rukou mi sjede na bok a tiskne mě co nejvíc na sebe.

„Jsi tak… tvrdý,“ vzdychne. To by slepý neřekl. Jsem tvrdý už víc jak půl hodiny. Sakra, jsem já to ale úchyl… ponožkový úchyl. Naštěstí ty smradlavý fusekle jsou už v koši na prádlo. Nebudu je tahat do postele, natož při sexu. Gah.
„Ty taky,“ oplatím mu jen. Přestanu ho líbat a obkročmo si na něj vlezu jako původně. Roztáhnu mu od sebe nohy a dosednu mu přímo na rozkrok. Oh sakra, moje koule. Už jsou tak plný. Potřebuju se fakt už vystříkat. Začnu tlačit svými varlaty na Billovy a penisem se třít o jeho nateklou chloubu.
„Hmmmh,“ zakloním vzrušením hlavu a skousnu si spodní ret. Lehce si projedu vlasy. Bože, fakt už se chovám jak buzna. Tome, ty jsi… Oh, když ono je tak dokonalý se ho dotýkat.
„Oh!“ vykřikne skoro až, a začne se pode mnou kroutit, aby se o mě mohl co nejvíce otírat. Doslovně se svíjí. Rukou mi přejíždí po hrudi. Přichytím se ho za rameno a začnu trochu pohybovat pánví. Ale vážně jen trochu.Uh…
„To bolí…“ zakňučím a usilovně se snažím prokousnout si ret.
„Jo, aah,“ skousne si mezi zuby jazyk. Jsem vlastně rád, že se teď nelíbáme, protože by právě teď můj jazyk utrpěl bolestivou újmu. Ono se ani líbat nedá, když jsme oba vzrušení tímhle způsobem. To jsme schopní jen hekat a skákat na sobě jak dva úchylové.

„Nejsem si jistý, že tohle dlouho vydržím,“ skloním se nad něj udýchaně. Cítím, jak se začínám potit.
„Uděláš to…?“ pošeptá a chytne mě za týl. Bez jakéhokoliv přemýšlení přikývnu.
„Chci to udělat.“ A nejen proto, že jsem vzrušený víc než Jackson z dětské pornografie.
„Tak to udělej,“ broukne. Miluju, když mluví tímhle nevinným, ale zároveň toužebným tónem. Políbím ho.
„Mám si vzít kondom?“ zeptám se tiše. Nerad bych zjistil, že chtěl kondom, až se mu moje mrdky dostanou až do střev.
„No… já nevím, jestli chceš,“ kouká mi do očí. On dává na výběr mně? Proč?
„Nechci. Chci tě cítit. Ale záleží na tobě, jestli chceš kromě mě v sobě i moje tělesné tekutiny,“ pošeptám se rty přitisknutými k jeho chvějící se pusince. Zpříma se mu dívám do čokoládových očí.
„Strašně to chci mít v sobě,“ řekne vzrušeně. „Já… věřím ti.“

Ah bože, tahle slova tolik hřejí. Je krásné slyšet, že vám věří člověk, kterého tolik milujete. Je to zcela jiné vyznání důvěry, než důvěry, jakou mi vyznával Robert, když mě poslal pro nějaké jeho posrané prachy.
Ne, Tome, nemysli na nic hnusnýho v tuhle chvíli. Teď existuješ jenom ty a Bill. Ihned ty myšlenky zažeň.

A poprvé v životě se mi to i povede. Myšlenky se opravdu nacpou dobrovolně někam do rohu mojí hlavy a naopak vpřed mi vytanou ty spojené s touhle dokonalou chvilkou a tím dokonalým stvořením pode mnou, které se chvěje z mé přítomnosti.
„Děkuju,“ hlesnu a něžně ho políbím. Kdyby jen věděl, jakou váhu má tohle krátké slovo…

Po dlouhém polibku se z Billa pomalu zvednu. „Můžeme to udělat takhle zepředu, že ti pokrčím nohy? Já vím, že to bude divná poloha, ale chtěl bych na tebe vidět… alespoň zezačátku. Snadno mě tak zastavíš, když budu dělat něco špatně.“ No tak, nebuď tak nervózní, Tome. Potíš se jako dobytek. Ale on mě namísto odpovědi pohladí s úsměvem po tváři. Až potom se nadechne.
„Můžeme to udělat jakkoli. A takhle to bude dobré. Taky na tebe chci vidět… pořád. A chci mít možnost tě líbat.“ On je zlatíčko.
„Dobře,“ políbím mu dlaň a propletu si s ním na okamžik prsty. Takže teď, jak se do něj lehce dostat. Nejdřív trochu naslinit a roztáhnout prsty. Pak sehnat lubrikant a promazat. Ok, to zvládnu. Jen ten gel…„Máš lubrikant?“
Ale po téhle otázce se Bill zasekne. Oh, to ne. Svraští obočí a našpulí trošku rty.
„Já nevím.“ Plán B… Hmmm… Tělesný tekutiny.
„Zvládneme to jen se slinami?“ optám se zvědavě. Opravdu nerad bych běžel do nejbližšího obchoďáku pro lubrikáč. Stejně mají všude zavřeno, takže jedině na benzínku. A upřímně… sliny jsou naše. Bude to víc přirozený.
„Myslím, že jo,“ usměje se Bill.
„Budu dávat pozor. Slibuju,“ brouknu a vtisknu mu polibek na zápěstí. Způsobit mu nějakou bolest, to je opravdu to poslední, co bych si přál… natož v tuto chvíli.

„Jsem si tebou jistý. Nemám obavy, Tomi,“ pošeptá. Na to konto se musím vděčně usmát. Pustím jeho ruku a zhluboka se nadechnu. Tak, Kaulitzi, přišel tvůj čas. Teď se ukaž, jaký jsi chlap.
Odsunu se trochu od Billa a celkem neohrabaně ho vezmu pod koleny.
„Jsi ohebný?“ pokusím se o vtip a přitlačím mu nohy k tělu. Natáhnu se po polštáři a strčím mu ho pod zadek. Prej se tohle dělá i pannám nebo ženským v jiném stavu, ale ani jedno potěšení jsem neměl. Ono… koukat na porna je přece jen k něčemu dobré. Mně by nenapadlo pod něj strčit polštář, ale dává to logiku. Je výš a lépe se do něj budu dostávat.
„To poznáš,“ zasměje se tiše a nohy pokrčí sám. Přivře oči a roztáhne od sebe trošku nohy. Sjedu si jeho štíhlé tělo pohledem, až zakotvím v jeho klíně. Nejistě k němu vztáhnu ruku. Tome, dýchej, nic to není. Pohladím ho po penisu, po varlatech a poté sjedu až k otvoru. Jen přes něj přejedu. Zvláštní. Bill má hrozně hezký zadek. Kdybych ho viděl jen zezadu, skoro bych si i řekl, že je dívka bez zakulacených tvarů boků. Celé tělo má tak jemné a hebké. Určitě se maže nějakými krémy, jinak to není možné. Má pokožku jako dítě. Tak jemnou, měkkou a voňavou.

„Mmm.“ Skoro Bill až zapřede jako kočička a vyšpulí na mě zadeček ještě víc. Tak jdeme na to. Skloním se nad něj a roztáhnu mu půlky ještě víc. Lízat prdel dokáže každý, tak dělej, ty kreténe. Přejedu mu jazykem po otvoru a vydechnu. No vidíš a ani to nebolelo. Poberu v puse pár slin a začnu ho olizovat. Ale Bill se skoro až cukne a dá nohy mírně k sobě.
„Oohm,“ vydechne trhaně. „Bože můj, já si neumím… neumím představit, že budeš ve mně. Už jenom tohle mě… asi zabije.“ To mě vzrušuje. Usměju se nad tím a pokračuji. Poberu dalších pár slin, roztáhnu ho víc a flusnu to na něj. Snad to nevypadalo nějak divně. Jsem zvyklý to tak dělat. Nasliním si prst a začnu se s ním zavrtávat do otvoru. Zajedu s ním sotva po první článek a ucítím to obrovské teplo uvnitř jeho těla. Zajedu s ním až na konec a Bill se stáhne. Najednou se jeho svaly kolem mého prstu stáhnou a on jen slastně vzdychne.
„Ještě,“ vydechne. Zbláznil se?
„Bille, nemám tak dlouhý prst,“ šeptnu a stáhnu obočí.
„Přidej další,“ broukne. Oh tak… Uvolním se a pomalu do něj zajedu i dalším. Páni. Nevím, jaká je kapacita análního otvoru, ale zdá se mi celkem volný.
„Mmm,“ vydechne spokojeně. Uvolní se, naprosto povolí.
„Nevím, jak tohle chodí, ale… přijdeš mi volný,“ řeknu tiše a koukám na jeho zkroucený obličej slastí.

Jak někoho může tolik vzrušovat, když mu někdo něco strčí do zadku? Teda… dobře, uznávám, že tenkrát ve sprše jsem to taky udělal, ale to jen proto, že jsem to chtěl zkusit. Byl jsem zvědavý, co mě jednou bude nejspíš čekat.

„Jo, je to dobré. Pojď, lásko.“
„Dobře,“ kývnu. Začnu prsty pomalu pohybovat. Sunu je ven a zpět dovnitř. Koukám na jeho výraz a reakce těla. Bill jen slastně oddechuje a skousává si spodní ret.
„Prosím, chci tě… už tě chci v sobě,“ natlačí se zadečkem na moje prsty až na doraz. Nechci, aby ho to bolelo, ale… nejspíš ví, co chce a co dělá. Proč ne. Vytáhnu z něj prsty a flusnu mu znovu na otvor. Začnu mu to tam roztírat. Pak si kleknu, uchopím do ruky svýho mladýho a pár táhlými pohyby ho znovu probudím pořádně k životu. Ne že by snad spal. Je stále čilý, ale teď potřeboval trochu povzbudit. Na dlouho se ponoří do tmy.

Najednou to stvoření pode mnou podepře to své hubené tělíčko o lokty a podívá se na mě.
„To je moje práce,“ našpulí nespokojeně rty, ale nakonec se usměje. „Jsi tak zatraceně sexy.“
„Jo?“ zasměju se chraplavě. Obkroužím prstem špičku a dál si ho honím. Skousnu si ret a zavřu oči. Potřebuju se uvolnit a dodat si sebevědomí. Ani si nepovšimnu, jak rychle se to stalo, ale najednou mou ruku vystřídala ta Billova. Jen to mile uvítám. Vážně se bojím.
„Kuř mi ho chvíli,“ vydechnu prosebně. Chci zase pocítit vlhko jeho úst.
„…tak strašně rád,“ vzdychne a dá polštář stranou. Hned si klekne na čtyři a hlavu skloní mně do klína. Vezme si mě do pusy a táhlými pohyby mě začne kouřit. Rty má tak pevně semknuté u sebe. Drží mě silně v dlani a svírá.
„Bože…“ syknu a zakloním hlavu. Pohladím ho po nahých zádech, až nakonec v dlani stisknu jeho zadek.

Už ho chci tolik cítit. Mám tělo v jednom ohni. Potím se a jsem nervózní. Už to chci udělat nebo se brzy zblázním. Mám pocit, že mi už i žhne žalud. Mám toho vážně dost. Už to potřebuju, nebo mi bouchnou koule. Ještě chvilku nechám Billa kouřit mi ho, až ho odtáhnu.
„Tak pojď na to. Chci tě,“ vzdychnu vzrušeně a povalím ho na záda. Trošku se usměje. Až když se k němu sehnu, sám roztáhne nohy a natiskne se zadečkem ke mně.
„A já tebe,“ pošeptá. Zhluboka se nadechnu, otřu si čelo a uchopím svůj extrémně vzrušený penis. Strčí si pod zadek polštář a čeká. Obnaženým žaludem se začnu třít o jeho otvor. Najednou mi přijde nemožné, že bych se do něj mohl vejít. Jsem abnormálně obrovský! Bože, nechovej se jako kokot, Tome. Podle toho, jak se slastně kroutí, usoudím, že je mu to příjemné.

„Noo,“ šeptne. To má být asi pobídnutí k tomu, abych to do něj už strčil. Ok. Jdu na to. Chytím se o něco pevněji a procpu se dovnitř. Šlo to celkem lehce. Zajedu do něj sotva po žalud a už mě stáhne.
„Pojď,“ pošeptá mi Bill. Jednou rukou stiskne prostěradlo a čeká. Levou rukou si ho přidržím za zadek a zasunu se o něco dál. Začíná se zužovat. A to zatraceně!
„Bože, bože,“ zašeptám a začnu mezi zuby drtit svůj spodní ret. To je slast, sakra. Uh! Bill začne zhluboka dýchat a pevně sevře prostěradlo v ruce.
„Ještě, ještě,“ pobídne mě. No, jak si přeje. Trochu přitlačím a zasunu se do něj až po kořen. Dýchej, dýchej. Ještě se nesmíš udělat! Nesmíš! Křečovitě k sobě semkne oční víčka.
„Jsi hrozně velkej,“ usykne a otevře pusu.
„Promiň. Mám…“ polknu a vzdychnu. Jsem kretén. Omlouvám se za svou velikost? Wtf? Co mám sakra dělat?! Nechce se mi z něj. Je tak úžasně úzkej a horkej. Konečně jsem uvnitř něj. A jak hluboko. Uh.

„Je to perfektní,“ pošeptá. „Cítím tě všude, bože,“ oddechne nahlas a trošku se pohne proti mně. Na to ihned navazuje zasténání. Je úžasný, když dává takhle hlasitě najevo, jak moc mu dělá moje přítomnost v něm dobře. Křečovitě zavřu oči a vzdychnu. Pokusím se alespoň trochu pohnout. Ne, ještě nesmíš. Sotva jsi začal, nesmíš se ještě udělat… Když on je tak kurevsky úzkej! To bolí normálně… Ouh, sakra.
„Neboj, ještě,“ špitne. Vystoupím z něj, otřu se o jeho otvor a znovu se protlačím dovnitř. Dojedu až nakonec a přirazím. Oh! Do prdele! Dýchej! Drž se! No tak! Ne, ne, ne! Sedí tu tlustá bába, kozy jí visí až po kolena, je chlupatá jak orangutan, má shnilý zuby a bobra až po lýtka! … Kurva, ono to nefunguje!
„Ah! Tam!“ vyjekne pode mnou. To by měla být prostata. Otřu se o to místo a znovu přirazím. Bill si vyhledá mou ruku. Když se mu to povede, stiskne ji.
„Hýbej se, prosím. Pokud jsi ok…?“ řekne tázavě.
„Ne-ne… Já… nejsem ok. Tohle… Já tohle už nevydržím,“ zapřu se rukou o jeho bok a snažím se se zavřenýma očima zhluboka dýchat. Do háje. Musím se už vystříkat. Za chvíli mi po místnosti explodujou koule!

„Je ti to nepříjemný?“ zeptá se Bill ustrašeně a zapře si tělo o lokty, čímž na mě trošku přirazí.
„Ne!“ vykřiknu a zatnu zuby. „Nehýbej se, sakra.“ Hnusná, tlustá bába. Ohrabává se. Chce se vyprstit přes nechutně velkýho bobra. Má vytahaný pysky. Cecky jak dva necky. No tak… Kurva, proč to tentokrát nezabírá?!
„Promiň, já… přestaneme.“
„Jestli mě ještě jednou stáhneš nebo se pohneš, tak ano, přestaneme. Snažím se myslet už i na hnusný starý báby, ale ono to tentokrát nepomáhá. Asi… já se, Bille, do prdele, už udělám!“ řeknu hlasitě a zoufale. Křečovitě zavírám oči a snažím se myslet na tu nechutnou hajzlbábu z náměstí. Bill se radostně usměje.
„Tobě se to líbí,“ řekne s úsměvem. „Jo, do prdele to bude,“ trošku se zasměje a lehne si. „Tak se uděláš, no a co? Tohle nemusí být naposled. Jestli se ti to líbí, tak si to užij, prostě si ulev,“ pošeptá a pohladí mě po ruce.

„Jen mě nech vystříkat a slibuju, že tě pak pořádně projedu. Budeme souložit celou noc, jestli to tvůj zadek vydrží,“ vydechnu vzrušeně a pohnu se. Bože! Kurva! Do prdele! Oh!
„Mm, zopakuj to, zopakuj,“ vzdychne Bill a přirazí na mě a stáhne svalstvo. „Chci to už v sobě, chci to cítit!“ Jen neříkej dvakrát. Abys nezažil pořádnej klystýr.
„Bille, bože můj!“ skoro až zakřičím. Začne mi cukat v penisu. Přirazím a on mě znovu stáhne. Polije mě horko a vystříknu. Přimáčknu si rukou varlata a znovu se pohnu. Musím to ze sebe všechno dostat. Skoro mi až přijde, jako bych to ze sebe ždímal. Silně si zmáčknu koule a znovu zasténám. Zakloním hlavu a prohnu se natolik, že do Billa znovu přirazím. Stále ho plním spermatem.

„Ahh, joo to je ono,“ zasténá Bill a zavře oči. Pořád mě stahuje a občas se přirazí proti mně. Jeho hruď se rychle zvedá. Jen jeho blažený výraz na tváři zůstává. Prohýbá se v zádech. Doslova z něj vyklouznu a uchopím penis do ruky. Začnu po něm přejíždět, abych to ze sebe dostal do poslední kapky. Celý se chvěji. Cítím na sobě lesknoucí se pot. Vystříknu další dávku na Billova varlata. Otřu se mu o zadeček a varlata zároveň. Znovu táhlým pohybem přejedu a dostanu ze sebe poslední zbytky sperma. Díky ti, Bože. Tohle jsem tak děsně potřeboval. Jsem absolutně odrovnaný, ale chci to hned znovu a znovu a znovu. Aspoň teď budeme moct pěkně klouzat. Místo lubrikantu. Hah.

Bill se pode mnou zakroutí a začne si přejíždět rychle po penisu. Roztírá si po něm moje sperma a tiše sténá. Nevím, proč, ale myslím, že už také nemá daleko k vrcholu. Vklouznu do něj zpátky a přitlačím trochu na vrchní stranu, abych našel jeho prostatu. Je teď uvnitř tak pěkně kluzký. Hmmm… Začnu mu na ni přirážet a sleduji, jak si jezdí po ztopořeném penisu.
„Tome, sakra!“ vydechne a zakloní hlavu, div si ji nezvrátí úplně dozadu. Chytne pevně svůj penis a začne si honit. To beru jako dobré znamení. Začnu přirážet rychleji a silněji. Přichytím ho za zadek a tisknu mu ho v dlaních. Možná to rád tvrdě… Plesknu ho přes něj a znovu přirazím. Kurva, je mi takový horko! Do prdele! Nesnáším, když se tak potím! Bill začne sténat jak smyslů zbavený. Je tolik nateklý. Celý ulepkaný od mé nadílky. Celý se třese a svíjí pode mnou.

„Ještě, ještě, Tomi,“ zalapá po dechu a prohne se v zádech. Pevně si stiskne varlata a kořen penisu. Nevím, co přesně má na mysli, tak to zopakuji všechno. Pořádně ho plesknu a znovu přirazím. Trochu na něj nalehnu, abych mu zaklínil varlata mezi mé břicho a něj, a začnu hluboko do něj přirážet. Je úžasné sledovat ten jeho obličej, který se kroutí pod návalem slasti. Celé jeho tělo se mi třese a hoří v rukách. Miluju to. Miluju tenhle pocit, kdy jsme jedním tělem a on ze mě doslova šílí. Líbí se mi, když s ním můžu takhle manipulovat… samozřejmě jenom v dobrém. Těší mě, že zrovna já mu dokážu způsobit tolika potěšení. Dal bych všechno za to, aby tohle nikdy neskončilo.
Volnou rukou mě začne hladit po hrudi a pak po ramenu, kam mi zlehka zaryje nehty. Po penisu rukou přímo klouže. Jeho špička je neuvěřitelně vlhká.

„Ještě chviličku… a už budu,“ zavzlyká. Trochu se posunu výš k němu, ale nechám mu prostor, aby si ho mohl honit. Skloním se k jeho hrudi a začnu ho na ni líbat a jemně kousat jeho bradavky. Pánví se snažím stále přirážet na prostatu uvnitř jeho těla. Už chci, aby se udělal. Chci to cítit a znovu ochutnat. Chci mu dopřát tu slast znovu a znovu. Chci strávit celou noc milováním. Znovu, znovu a znovu, dokud neusneme vyčerpáním. Bill mi zajede rukou do copánků a tiskne je.
„Mhh!“ zasténá a po chvilince si postříká bříško a mně taky. Ucítím to horko a mokro na svém břiše. Usměju se a dlouze ho políbím. Pomalu se z něj zvednu, vyklouznu z jeho zadečku a skloním se nad jeho penis.
„Chci tě…“ řeknu jasně. Nasaji jeho špičku penisu a vsaji sperma. Přimáčknu mu silně varlata a čekám na další pohyb jeho ruky. Nečekám příliš dlouho. Bill ještě několikrát zapohybuje rukou a vystříká mi další dávku sperma do úst. S výdechem zavřu oči a začnu polykat jeho šťávu lásky. Když ze sebe dostane vše, olížu jeho penis ze všech stran a povylezu k němu výš. S úsměvem se mu zadívám do očí a dlouze ho políbím. Hned mi to oplatí a rukama mě obejme kolem krku. Je ještě celý udýchaný, ale i přesto se nadechne.
„Miluju tě,“ pošeptá.
„I já tebe, broučku,“ usměju se ještě víc. Připadám si jak vytlemený debil na LSD. Pohladím ho po tváři a znovu ho políbím. Nevím, čím to je, ale najednou věci vidím jinak. Víc… oh, ne! Víc růžově! Já jsem vážně bezhlavě zamilovaný. To se mi snad zdá. Teď se budu chovat jak naprostý pičus a budu vrkat a usmívat se na všechno, co Bill řekne, jako by to bylo svaté. Kurva. No co už.

„Broučku,“ zopakuje po mně a sladce se usměje. Pak jen nahlas povzdechne a uvolněně padne kompletně na postel. „Spíme v ní poprvé, ale odnesla to velice dobře,“ pošeptá se smíchem. Dolehnu na něj, ale tak, abych ho nikde netlačil.
„Lásko…“ brouknu. Budu vypadat jako úchyl, ale za to může on. To kvůli němu chci znovu. To on je dokonalý a proto se s ním chci znovu milovat.
„Hm?“ pošeptá a pohladí mě po zádech.
„Chci se s tebou milovat znovu,“ šeptnu a nevinně ho pozoruji.
„Teď?“ usměje se a zavrtí se.
„Celou noc,“ vydechnu tiše a měkce ho políbím. „Chci znovu cítit ten dokonalý pocit, když jsem uvnitř tebe a jsme skoro jako jeden.“
„Vážně se ti to tolik líbilo?“ zeptá se tiše. Pořád se ke mně tak tulí.
„Bylo to to nejkrásnější, co jsem zažil.“ Oddálím se a pohlédnu mu do očí, aby viděl, že to myslím naprosto vážně. Taky se mi dívá do očí.

Chci být znovu hluboko v něm, aby mě stahoval a já se mohl pohybovat. Chci znovu být jedním tělem s mým Billem, s mojí láskou. Možná jsme spolu příliš krátce, ale je moje první láska. Navždycky u mě v srdci bude mít speciální místo a ať se stane v budoucnu cokoliv, jeho vždycky budu milovat.

„Souhlasím. A věřím, že to bude ještě krásnější. Už teď jsem si zamiloval ten pocit, že jsme jeden. A že jsi to hlavně ty a já, jsme to my,“ pošeptá a stáhne si mě k sobě a políbí mě. „A jestli se chceš milovat znovu, tak počítej s tím, že se udělám jen z toho, jak mě budeš projíždět,“ olízne si rty. Tiše se zasměju. Provokatér jeden.
„V to, miláčku, taky doufám,“ nadzvednu se.
„A mám poznámku,“ opře si tělo o lokty. „Miluju ty oslovení, je to od tebe tak hezký,“ usměje se radostně. Lehne si pak na bok. Oh, on chce dělat tu úžasnou polohu! Super! Neohrabaně se k němu zezadu samou radostí přitisknu a obejmu ho kolem pasu.
„Budu ti říkat, jak jen budeš chtít. Ale víš, co vždycky budeš pro mě?“ zeptám se s úsměvem.
„Co?“ otočí ke mně hlavičku.
„Můj andílek,“ zašeptám a něžně spojím naše rty. Navždycky bude jen a jen můj andílek Bill. Je tak sladký a rozkošný. Bill mi to hned oplatí.
„Andílek s rohy, hm?“ pousměje se tiše a znovu mě políbí. Moula můj.
„Ne asi, se svatozáří nad hlavou,“ zakroutím se smíchem hlavou.
„Náhodou, já jsem andílek,“ zasměje se a natiskne se ke mně. Zavrtí zadečkem. To vidím.
„A proto mě tu už zase provokuješ, abych tě pořádně vošukal, hm?“ kousnu ho s citem do ušního lalůčku. Vezmu ho za stehno a zvednu mu nohu.
„Jo,“ skousne si spodní ret. „Pořádně mě vošukej a zase se udělej do mě, chci to v sobě.“
„Máš tam toho už dost, ale jak si přeješ. Abys pak nesral moje spermie,“ začnu se smát. Uchopím volnou rukou penis a lehce do něj vklouznu. Celý zadeček se mu stále leskne od mého sperma.
„Neboj se, ono to vyteče samo. Ještě mě utřeš,“ zasměje se, ale pak už jen tlumeně oddechne a co nejvíc se na mě tiskne. Přikrčím mu nohu k tělu a začnu se pohybovat. Vydechnu, zavřu oči a začnu ho líbat na paži. Sice to jde takhle z boku o trochu hůř, ale na tom nezáleží. Až budeme chtít zrychlit, přesuneme se do jiné polohy. Hlavní je, že pokračujeme v tom nejkrásnějším dnu v mém životě. Bill ke mně ale pootočí hlavu a ramenem mě trošku poodstrčí. Hned si moje rty vyhledá a začne mě hladově líbat. Vzdychnu a toužebně mu začnu polibky oplácet. Nebaví mě mu držet tu nohu, tak pokrčím svoji nohu a tu jeho si položím přes svoji, takže mu teď vlaje někde ve vzduchu. Neřeším to. Rukou, která se mi uvolnila, ho obejmu kolem pasu a pak mu začnu přimačkávat penis. Jazykem mu vniknu do pusy. Miluju, když je můj. Bill mi to ulehčí a nohu se snaží držet sám. Začne mi vzdychat tiše do úst. Jazyk horlivě proplétá s tím mým a maličko přiráží proti mně.

A takhle jsme se milovali ještě dlouho. Když už jsme skoro byli u vrcholu, vysadil jsem si Billa na sebe. Milovali jsme se snad celou noc. Znovu a znovu, až jsme nakonec opravdu vyčerpáním usnuli, jak jsem si přál.
Bill usnul během pár minut na mé hrudi. Oddechoval pravidelně, stále se trošku chvěl a lehce třepotal řasami. Nevydržel jsem to božské stvořeníčko na mé hrudi sledovat dlouho, jelikož mě také přemohla únava. Nakonec jsem nás přikryl, pevně ho objal, nad čímž tiše zavrněl. Spokojeně jsme usnuli v té přehřáté místnosti, ale i přesto jsme se celí zpocení k sobě tiskli. Všude byl cítit pot a… ano, sex. A já vnímal ještě naši lásku. Díky tomu jsem naprosto klidně dokázal usnout a snít o budoucnosti s Billem, aniž by se mi do snů přimíchaly nějaké hnusné postavy nebo zjevy. Řekl jsem si, že další den s ním bude lepší a můj život se začne postupně lepšit. Díky Billovi jsem měl znovu naději na záchranu.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne
betaread: Janule

10 thoughts on “Who am I? 28. (2/2)

  1. přesně… nemálo sem se natlemila :D.. ponožkovej úchyl xD bože… ale krásně napsané x)).. už se nemůžu dočkat dalších dílů :))…

  2. Že nebo mi bouchnou koule xD Takhle jsem se u povídky už dlouho nenasmála, Tomovy polemizace to po celý díl totálně zabíjely xD Chudák, úplně mi ho bylo líto, jak trpěl, myslel na ten chlupatý vrchol hnusu, co by antiafrodiziakum a vůbec mu to nepomáhalo xD Je to úžasné, jak spolu strávili noc, postel je pokřtěná určitě co nejlépe 😉 Moc se těším na pokračování, je to neuvěřitelně skvělá povídka, miluju ji ♥

  3. prej "A nejen proto, že jsem vzrušený víc než Jackson z dětské pornografie." nebo "Abys pak nesral moje spermie" 😀 😀 😀
    holky vy to vždycky dokážete udržet v tak komickým duchu! 😀

    ale pěkně jeli, veveřáci jedni nadržený! respeeekt… kde tu výdrž berou? že bych se přiučila… to by se přítel divil, jak rychle najednou noc uteče 😀

  4. Tak, Kaulitzi, přišel tvůj čas. Teď se ukaž, jaký jsi chlap….LOL a ještě jednou LOL..když si uvědomíš, že se jde péomilovat s klukem??? HAHAHA

  5. Asi som jediná , ale v tomto dieluku mi estrašne vadili niektoré vetičky. Vám to možno pripadá vtipné , ale neviem. Možno to mám  radšej akoby som mala a nepríde mi to vôbec vhodné 🙂 Ale inak v pohode

  6. Wau ! 😀 to teda byla jízda 😀 nemohla jsem z toho Toma…jáj..:D normálně haluz..:D 😀 ten to vždycky zabil :D:D:D
    Tenhle díl jsem si fakt užila ! 😀 xD 😀
    Skvělý !!! 😀 😀
    Jejich milování bylo úžasný a musim říct,že takhle,jak to bylo popsaný,jak to probíhalo ,se mi líbilo zatim nejvíc ze všech různých povídek,co jsem četla! opravdu..poklona..:)
    Jinak musim se smát,když si vzpomenu na ty hlášky 😀 😀 xD Fakt bomba 😀

  7. [7]: Mně se tam taky nelíbila jedna,dvě věty..nějak mi to tam prostě nesedlo

    ..,ale jinak..to,co jsem psala předtim platí 🙂 fakt super ! 😀 🙂

  8. 😀 😀 😀 😀 neskutočne som sa nasmiala :D:D:D:D super hlody ,  nálada z 0 na 100 🙂 ďakujeeem , teším sa ďalej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics