Immortality? 6. (2/2) (konec)

autor: Doris & Ivetka

„Takže, dáš si radši ovocnou nebo čokoládovou. Já jen abys neměl deprese, že sis dal nějakou s kaloriema navíc.“ Rýpnul si Bill, když se konečně postavil do fronty.
„Nech si toho, jo? To vůbec neni vtipný.“ Drknul Tom bratra do boku, ale koutky mu pobaveně cukaly. I tak se ale rozhodl pro ovocnou. Bill už na to nic neříkal, převzal si kornoutky a vedl Toma na nejbližší lavičku. Jen nevraživě uhnul pohledem do strany, když procházeli kolem jedné partičky kluků, která na Toma vyzývavě hvízdala. Jako by byl snad nějaká děvka, co se za každým písknutím otočí. Majetnicky si ho chytil kolem pasu a Tom se v duchu usmál. Dělalo mu to dobře. Byl teď přeci jen žena a ty mají takové projevy v oblibě. A snad si tak sám poprvé nejvýš uvědomoval, že Bill je kluk se vším všudy. Nehledě na jeho vzhled a styl a zvyklosti. Byl to kluk a uměl se tak chovat.
„Jestli ještě jednou hvízdne, tak mu půjdu dát přes držku.“ Zavrčel Naštvaně Bill a sedl si na první volné místo. Tom se mu usadil na klín.
„Ou, pral by ses za mě? To je milý. Ale nedělej to. Oni jsou větší a je jich víc.“ Usmál se a dál spokojeně olizoval mraženou pochoutku v kornoutu. On sám si z toho nic nedělal.
„No tak moment, tím chceš říct co? Tím mi chceš naznačit, že jsem zbabělec, že bych je nezvládnul…?“ řekl uraženě Bill, a i přesto Toma jednou rukou objal kolem pasu.
„Ne, Bille. Jsem moc rád, že… by ses kvůli mně chtěl prát, jen nechci, aby se ti něco stalo. I když by to byl možná dobrý způsob, jak bys mohl dnes umřít. Zmlátila by tě partička kluků… jenže je ještě den… tohle budeme řešit až k večeru. Kdybych se zvednul a šel tam já, možná bych jich pár dal…“ usmál se Tom.
„Jo, princezno, ale ty jsi teď holka, žádný Tom, takže by tě maximálně ušukali k smrti… to radši udělám sám, než abych to dovolil takovým primitivům…“ prsknul naštvaně Bill.
„Mmm, ty můj ďáble…“ zasmál se Tom, nahnul se k Billovi a políbil ho pod ouško. „…miluju tě, hm? Nemusíš si dělat starosti s nějakejma… klukama, co mě chtějí sbalit. Nezajímají mě…“ zavrtěl se radostně Tom. Poprvé v životě si byl jistý, že by nepodvedl a i přes to, že o něj ostatní jevili zájem, ho to nezajímalo. Zajímal ho pořád jen Bill.
„Taky tě miluju…“ usmál se Bill a přitáhnul si Toma za řetízek, co měl na krku, k sobě, a dlouze ho políbil. Už věděl, jak umře. Přemýšlel nad tím. Nebyl to sice zrovna nejhumánnější způsob, ale zas stoprocentně účinný. Střechy od veřejných garáží byly dost vysoké. Ale Tomovi to říkat nehodlal. Zbláznil by se strachy a proč ho zbytečně stresovat.
„Až budeš zase kluk… chci bejt jednou za čas dominantní.“ Zamručel Bill. Tom se usmál.
„Líbí se ti to bejt chlap?“ Rozhodně o něm nepochyboval. Po tomhle zážitku už neměl v plánu si Billa dobírat kvůli zženštilosti. Nebylo to podstatný.
„Mmm spíš se mi líbí tě rozmazlovat.“ Zasmál se Bill a vjel Tomovi pod triko, aby ho mohl hladit po kůži.
„Dobře.“ Souhlasil docela rád, jelikož takhle se mu Bill vážně moc zamlouval. A jeho pozornost mu lichotila. Konec konců… ve vztahu to tak mělo být, ne? Oboustranné. Ani by ho nenapadlo mu v něčem nevyhovět. I když je pravda, že si dost dobře neuměl představit, jak je pasivní v posteli. Totiž ve svém pravém těle. Ale nepochyboval o tom, že se mu to líbit bude. S Billem cokoliv.

„Víš, na co se těšim?“ Zavrněl Tom a nechal Billa ochutnat ze svojí zmrzliny.
„Na co?“ Opřel se Bill zády o lavičku a zamilovaně na něj… to teď ni… koukal.
„Až se ráno vzbudím jako kluk a ty budeš vedle mě.“ Vydechl Tom a utápěl se v Billově pohledu. Opět ho chytala ta citlivá dívčí nálada. Ale vzhledem k tomu, že byl Bill těžce romantická duše, vyhovovalo mu to.
„Až se ráno vzbudíš v těle kluka, můj milý Tommy, tak z tebe bude znovu ten divoký, nezkrotný čumáček…“ pousmál se a zase se v zádech narovnal a laxně ho líbnul na rty.
„Mmmm, ta byla sladká…“ odmlčel se na chvíli Tom, ale pak se zadkem zavrtěl Billovi v klíně a sladce se usmál. „Budu hodný, roztomilý čumáček… nechám ti chvíli tu dominantnost… jsi tak hrozně sexy… mmh…“ pošeptal a políbil ho pod ouško. Jednou rukou ho objal kolem krku.
„Mmm, musím vážně uznat, že mi občas budeš chybět v téhle podobě. Jsi tak rozkošný… mm, cítím se takhle vážně dominantní, mužský… oh bože, můžu si tě hlídat a cítit se tak dobře, odvážně, vážně se mi to líbí. I když pocit, že někdo ochraňuje zase mě, je taky skvělý… těším se na to, až budeš zase klukem, jsi oproti mně tak ohromný, já jsem oproti tobě tak drobný a skvěle se ti před všelijakým nebezpečím schovám do náruče a ty mě před vším ochráníš. Kdybys teď byl kluk a po mně takhle pískali ti kluci, určitě by ses nasral a všechny je zmlátil…“ zapředl Bill a hlavou se mazlivě otřel o Tomův krk…
„Přesně tak… Nikdo nebude sahat na mého Billyho… ten je jen můj… jenom můj…“ pošeptal Tom a začal Billa hluboce líbat.
Pomalu už se začínalo stmívat, když se oba vraceli domů. Prožili spolu nákupní den a užili si ho oba dva. Tom si olizoval prsty od posledních zbytků čokoládové tyčinky a Bill zarytě mlčel a koukal před sebe.
„Billi… co se děje?“ Zastavil se Tom a otočil si jeho tvář k sobě. V první moment ho ovládl strach, že třeba něco udělal špatně. Zkazil jejich den. Bill se jen pousmál a políbil ho na špičku nosu.
„Nic neboj. Jen… Dovedu tě domu, ale… nepůjdu s tebou.“ Tom nakrčil čelo.
„Proč ne? Chceš ještě být venku? Budu s tebou.“ Bylo mu s ním tak krásně, že zapomněl na to, co se ještě musí stát.
„Ne koťátko… ale… musím umřít. Půjdeš domů, a hned půjdeš spát. A ráno už bude všechno normální.“ Pousmál se Bill. Musel si přiznat, že měl trochu strach. Měl vlastně spáchat sebevraždu. Tomovi poklesly útroby.
„Jak? Jak to chceš udělat. Já… budu s tebou.“ Nechtěl, aby se mu něco stalo. Bill mu položil prst na ústa a pohladil ho po vlasech.
„Ne… slíbil jsi, že u toho nebudeš. A ani nechci, abys byl. Bude to rychlý.“ V Tomovi se hromadila úzkost. Přeci jen byl pořád ještě dívka a ty bývají citlivější. Ale i kdyby byl chlapec, cítil by to stejně. Chytil Billa za krkem a přitáhl ho k sobě.
„Jak to uděláš?“ Chtěl se ujistit, že se nic nepokazí, že se to opravdu povede rychle a ráno se vedle něj probudí stejně roztomilý jako každé jiné ráno.
„Skočím ze střechy garáží.“ Vydechl Bill a začal Toma líbat. Nechtěl už nic slyšet. A tohle bylo stoprocentní. Byla to dost vysoká budova, aby ho pád z ní stoprocentně zabil. „Jdi…“ brouknul Tom, když se od Billa rychle odtáhnul. „Uvidíme se ráno… miluju tě…“ pošeptal a otočil se od Billa. Došel domů už sám. Ani se nepřevlékal, nesprchoval, nic. Prostě si šel hned lehnout. Chtěl co nejdřív usnout a snažil se sám sobě vsugerovat, že to, co se děje s Billem, mu má být jedno, že je to správně, že naposledy prožívá tenhle stav a pak to bude dobré. Prostě zavřel oči, vyprázdnil si hlavu a po několika minutách sám od sebe usnul.
O_o
Tom prudce otevřel oči a první pohyb, který udělal byl ten, že prudce otočil hlavu. Podíval se na Billa, který byl už dávno vzhůru, tiše jej sledoval.
„Dobré ráno, Tommy…“ pousmál se.
Tom hned sjel pohledem na svoje oblečení. Už byl ve svém pravém těle. Billovi nic neodpověděl, jen se k němu rychle nahnul a dlouze ho políbil.
„Tohle už nikdy, nikdy nebudeme opakovat. Nikdy v životě!“ syknul mezi polibky a přehoupnul se na Billa. Rukama se zapřel vedle jeho hlavy a zadečkem dosednul přímo do jeho klína a zhoupnul se v něm, aby se uvelebil.
Bill tiše usykl… „Provokuješ hned ráno…?“
„No já myslel, že ranní sex je ten nejlepší… a navíc… něco jsem ti slíbil…“ pousmál se Tom a skousnul provokativně Billův spodní ret, chtěl ho vydráždit. Možná, že chtěl Billa nechat být dominantním. Billovy ruce okamžitě stiskly Tomovy boky. Bylo to zvláštní, vidět svého staršího bratra zrovna takhle. Ale líbilo se mu to. Samozřejmě, že ani on už neměl v plánu cokoliv z tohohle jejich čajového šílenství opakovat. Ani nebyl důvod. Všechno, na co měli přijít, na to už přišli.
„Zůstaly v tobě snad nějaký holčičí sklony?“ Povytáhl laškovně propíchnuté obočí a špičkou jazyka olízl ocelové kuličky v jeho rtu. Tom se usmál a zakroutil se.
„Ani ne… ale moc mi to pomohlo zjistit, co na tebe funguje.“ Vydechl a zubama sjel Billovi po bradě. Bill přivřel oči. Proti tomuhle tvrzení opravdu nemohl nic namítat. Bylo to dost očividné, že Tom rozhodně neváhá a jde na jistotu. Vjel mu rukama pod volné triko a stoupal mu po břiše výš a výš na hrudník. Cítil pod prstama jednotlivé vypracované svaly a blahem se mu div nezamotala hlava. Už dávno ho srážel do kolen jen pohled na Tomovo tělo, a teď když ho ještě směl cítit pod prstama… byla to skoro jeho konečná.
„Opovaž se toho zneužívat.“ Zasmál se a nadzvedl se z postele, aby mohl Toma začít líbat. Setkal se s okamžitou pozitivní reakcí. Vyhoupl se do sedu úplně a Tomovo tělo natiskl na svoje. Tom mu vzdychl do úst a stehny mu stiskl boky. Byly to pro něj nepopsatelné pocity cítit na svojí kůži Billovy ruce. Vzdychnul, když mu palec několikrát přejel přes bradavku.
„A pak kdo koho provokuje hned po ránu.“ Uculil se, ale bratrovy rty nijak neopouštěl. Bill jednu ruku vytáhl a chytil ho za krkem.
„Moc mluvíš a málo líbáš.“ Namítnul Bill a nehodlal se těch podmanivých rtů vzdát.
„A ty jsi moc drzý a moc mi do toho mluvíš…“ pošeptal Tom a za trest kousnul Billa do spodního rtu.
„Omlouvám se…“ zahuhlal tiše Bill a sundal Tomovi jeho tričko a odhodil ho vedle postele… Tom hned vzal Billovy ruce a přitisknul si je na prsa.
„Sice nejsou tak velká, ale věřím tomu, že si pohraješ i s tímhle…“ pousmál se Tom a líbnul bratra na krk.
„Moc provokuješ…“ syknul Bill…
„Moc mluvíš…“ odpověděl Tom a stáhnul Billovi taky jeho svršek. Palcem Billovi promnul propíchnutou bradavku, ten na to konto nahlas zaúpěl. Tom si jej jen tiše prohlížel z profilu. Po chvíli jej zatlačil zpátky do postele a sehnul se k němu. Jazykem laskal Billovo pravé ouško, všemožně jej hladil jazykem a laskal rty, Bill měl po celém těle husí kůži, bylo to tak moc příjemné, že se chvilkama i zatřásl. Tomovi to zvedalo sebevědomí, ještě skoro ani nezačal a jeho drobeček se pod ním už třásl vzrušením.
„Copak, miláčku… chtěl bys, abych tě kouřil?“ pošeptal Tom Billovi přímo do ucha.
„Co mi to říkáš, Tommy…?“ zakňučel Bill skoro až ublíženě.
„Chci odpověď, Billy…“ šeptnul Tom.
„Ano… kuř mě, Tome!“ vyjeknul Bill a pevně v rukou stisknul povlečení peřin.
„Tak se mi líbíš… Buď divoký a drzý…“ pošeptal Tom a posunul se na bratrův krk. Bill zakláněl hlavu a nabízel svému bratrovi co největší část těla. Přivíral oči blahem a v dlaních tiskl Tomovy boky. Umíral už jen z toho, jak Tom mluvil. Tak nestydatě, a přitom to v danou chvíli neznělo jako něco pohoršujícího. S Billem se motal svět. Tomův horký jazyk sjížděl po jeho krku níž mezi klíční kosti, kde zakmital. Bill vydechl a horko těžko se dokázal dostatečně dodechnout.
„Tome…“ zamručel spokojeně a jednu ruku mu vpletl do vlasů. Lehce zatahal. Tom se pousmál a motýlími polibky se posouval po bratrově hrudi k bradavce. Vždycky ho ten piercing fascinoval a chtěl ho zkusit. A teď mohl.
Lehce ho špičkou jazyka olíznul. Bill se pod ním napjal a hlasitě vzdychnul. Tom byl hrdý sám na sebe. Billovi se jeho počínání líbilo, a to bylo hlavní. Vsál bradavku do úst a zubama opatrně protočil piercing. Nechtěl mu ublížit. Měl v plánu mu pouze přivodit neovladatelnou slast. A to se mu zatím dařilo. Bill se prohýbal v zádech a otíral tak svoje tělo o Tomovo. Boky mu vystřelily vzhůru a jeho klín narazil do Tomova. Oba zasténali. Tomovi se zamotala hlava.
„Ježiši, Billi…“ vzdychl a silněji tak skousl bradavku, kterou věznil ve svých ústech. Bill hrdelně zasténal. Nebolelo to. Spíš naopak. V Tomově penisu výrazně zacukalo. Nic nebylo rajcovnější než blažené projevy jeho bratra. Sjížděl jazykem po jeho útlém těle níž až k vytetované hvězdičce. Obkreslil jazykem její obrys a líbal tohle svádivé místo. Billovo vzrušení začínalo být nezvladatelné. Vzrušeně kňučel a nadzvedáváním pánve se dožadoval pozornosti v místech, kde to nejvíc potřeboval. Tom si toho nevšímal. Věnoval se Billovu podbřišku a pomalu z něj stáhl spodní prádlo, ve kterém spal. Dlaň mu přitiskl do rozkroku a přitlačil. Bill vykřikl a zatáhl za Tomovy vlasy silněji.
„No tak, Tomi… Kuř mě… Prosím. Udělej to už.“ Bill vzrušením skoro brečel. Tom ho týral. Ale bylo to slastné týrání. Líbilo se mu to. Přesto měl pocit, že pokud Tom okamžitě něco neudělá, bude nucen si to udělat sám, nebo vyvrcholí už jen z Tomova dráždění.
„Miluju, když jsi tak bezmocnej a prosíš.“ Zamručel Tom do Billovy rozpálené kůže a vyhověl mu. Chytil jeho tvrdý penis do ruky a zkusmo několikrát olíznul špičku. Bill v tu ránu viděl hvězdičky všude kolem. Jeho tělo se napnulo slastí a následně hned povolilo. Bylo to pořád stejně mučivé, a zároveň to byla značná úleva, že se mu Tom začal konečně věnovat.
„Ano… ano.“ Vzdychnul spokojeně, nechal víčka klesnout úplně a skousnul si ret. Tom moc ruce nepoužíval, soustředil se jen na svoje rty. Prsty si bratrův penis spíš jen přidržoval. Rty mu stáhnul předkožku až pod žalud a rty vyjel zpátky na špičku, kde bratra políbil. Byl už tak moc vlhký a Tomovi to chutnalo. Spokojeně zamlaskal a podíval se na bratrův výraz. Nemohl se k tomu vyjádřit jinak než zakňučením, už jen to, jak se Bill tvářil, ho nutilo k většímu a většímu vzrušení.
„Pokračuj, Tommy, prosím,“ pípnul zoufale Bill, snad si myslel, že to mělo přestat, nebo že se mu to jen zdálo, ale když znovu ucítil vlhko a teplo bratrových úst, úlevně zasténal. Tom se zatím věnoval jen špičce bratrova penisu, laxně ji cumlal v ústech a dával si záležet na tom, aby se místností, v níž se nacházeli, rozléhalo příjemné mlaskání, věděl, že se to Billovi bude líbit, když to všechno ještě uslyší…
„Haaah…“ vydechnul Bill, jako by se tomu všemu chtěl zasmát, ale spíš měl slzy na krajíčku, byl tak moc vzrušený, že se mu z toho chtělo brečet.
Tom Billův penis na okamžik z pusy vyndal a špičkou jazyka mu začal lehce kmitat po spodní straně penisu v oblasti žaludu. Spíš ho tam jen tak hladil, byl laxní, chtěl Billa vydráždit. Věděl, že když to bude protahovat a dráždit ho, že pak bude mít mnohem delší a silnější orgasmus.
„Tome… jako slečinka jsi… byl poslušný, ale teď zlobíš… poslouchej páníčka, nebo tě potrestá… já… když říkám ‚kuř’… tak kuř… a… neodmlouvej mi tím, že… že… mě takhle provokuješ…“ zakňučel koktavě Bill a vysílením se pak celý uvolnil. „To se nedá vydržet, bože… ten pocit, jak to tlačí, všude lechtá… asi tě znásilním, pokud nepřestaneš s tím… drážděním… jsem vydrážděný už dost…“ syknul a něžně bratra nártem kopnul do stehna.
„Mmm… to je ono, buď drzý, divoký, zlý… takového tě chci taky poznat… musíš být dominantní i v těchto tělech… takhle už zůstaneme… ale dnes… dnes si tě vezmu já a ty budeš ten hodný…“ pokýval hlavou Tom a zatlačil bratra ještě hlouběji do postele… „A já si dnes budu hezky hrát, nebudu moc zlobit…“ pošeptal a sjel celou délku bratrova penisu jazykem.
O necelou čtvrt hodinu později už měl Bill chodidla zapřená o Tomova ramena. Nohy se snažil roztáhnout co možná nejdál od sebe, i když ho svaly v tříslech značně upozorňovaly na to, že když roztáhne víc, asi prasknou. Tom do bratra něžně přirážel dvěma prsty. Byl na něj zatím hodný, připravoval si ho na to hlavní a chtěl, aby to bylo co možná nejmíň bolestivé.
„Kurva, Tome… prstíš mě…? Ano, tak to dělej pořádně,“ zamračil se Bill. Tom se na něj překvapeně podíval a pobaveně zvednul obočí. Přišlo mu roztomilé, jak se jeho bráška rozčiluje, ale byl drzý… Výchovně ho proto plácnul dlaní přes zadeček a pevně mu pak v dlani stisknul penis.
„Jestli budeš zlobit, tak ti tohle utrhnu…“ pousmál se Tom a prudce do něj přirazil. V ten okamžik Bill nahlas vykřiknul.
„To je ono… to se mi líbí… víc, Tommy… víc a hlouběji… mám si kleknout…?“ pousmál se Bill.
„Mmm… jo… klekni si…“ kývnul Tom.
Bill hned poslušně poslechnul a kleknul si na všechny čtyři. Lokty se opřel o polštáře a roztáhnul od sebe trošku nohy. Co možná nejvíc na Toma vyšpulil zadeček.
„No… do prdele…“ syknul Tom. Měl pocit, že se mu snad hezčí pohled nikdy nenaskytnul.
„Ano… přesně tam, Tommy…“ pousmál se Bill a zadečkem provokativně zavrtěl.
Tom bratrovi něžně roztáhnul půlky od sebe a jazykem mu dráždivě zakmital po vstupu. Bill zakňučel jako týrané štěně… Tohle už hraničilo se samovolným uspokojením. Bill měl pocit, že dosáhne orgasmu už jen z toho, co mu bratr právě dělal. Nic dokonalejšího snad nikdy nezažil. Tom byl na sebe náležitě hrdý. Vzrušit a dovést k absolutní slasti dívku pro něj byla malina. Měl v tom tolik praxe, že už věděl, kde jak dráždit, aby to bylo buď rychle za ním, nebo naopak, aby to protahoval. Ale chlapce se snažil uspokojit poprvé, a proto se mu značně ulevilo, že se mu to daří. Lehce Billa kousl do pravé půlky a nahromadil si v ústech zásobu slin. Chtěl, aby Bill cítil co největší vlhkost. Aby do něj klouzal. Znovu si ho přidržel značně roztaženého a rejdil jazykem po dírce, která ho momentálně fascinovala snad úplně nejvíc.
Sám spokojeně mručel a několikrát zajel jazykem dovnitř. Bill slastí křiknul a v duchu děkoval za to, že nesdílí společné stěny se sousedy. Jeho trup dopadl do na postel, mezi zapřené lokty a otíral se o povlečení, které silně stiskl v rukách. Řasy se mu chvěly a čekal, že každou chvíli uvidí andělíčky. Tohle ještě nikdy nezažil. Připadal si tak nemravně a nestydatě a snad i to ho pohánělo ke vzrušení. Jeho kůže hořela a zadečkem se tlačil na Tomův jazyk. Chtěl ho cítit co nejhlouběji. Byl přesvědčený, že by mu nedělalo žádný problém udělat se jen z tohohle bratrova počínání.
Tom mu chtěl tuhle slast dopřát co nejdýl. Zajel jazykem tak hluboko, jak jen mohl a kroužil s ním. Vzrušeně zafuněl. Tolik ho dráždily Billovy steny a vzdechy, že se držel z posledních sil, aby při obšťastňování Billa nezačal uspokojovat i sám sebe. Byl tvrdý a naběhlý, a kdyby teď měl pod sebou kteroukoliv holku, dávno by byl v ní, ale s Billem nechtěl spěchat. Důležité pro něj bylo hlavně jeho uspokojení. Moc dobře věděl, jak jsou tyhle chvíle pro Billa důležité a nehodlal je nijak pokazit.
„Tomi… tohle se opravdu nedá vydržet.“ Zakňučel černovlásek a několik slz mu steklo po tváři. Umíral blahem, že se nedalo u toho vzrušením nebrečet. Srdce mu bušilo na poplach a začínal se bát o svoje zdraví. Přeci jen nestál o infarkt v tak nízkém věku.
„To mi povídej.“ Zamručel Tom, když vysvobodil svůj jazyk z Billova těla.
„Pojď… Pojď do mě… Tome… potřebuju, abys byl hluboko ve mně.“ Kňoural Bill, a i přesto, že se ho Tom teď nijak nedotýkal, se kroutil slastí. Tom se usmál. Sám to potřeboval. Několikrát si plivnul do dlaně a sliny rozetřel po svém penisu. Usykl, když se sám sebe dotkl. Sednul si a Billa chytil za boky. Otočil ho čelem k sobě a nechal ho vyšplhat nad sebe. Jednou rukou mu roztáhl půlky a druhou se nasměroval proti němu. Špičkou do něj zajel a přidržoval se v dobrém úhlu. Za bok na sebe Billa začal pomalu stahovat. Lapal po dechu, čím hlouběji se dostával a sledoval Billův výraz. Ten křivil obličej, ale rozhodně nevydával známky náznaku bolesti. Nehty Tomovi co chvíli zatínal do ramen, jak jím procházela jedna vlna blaha za druhou.
Tom se začínal obávat, že vyvrcholí okamžitě. Bill byl tak úzký, až to skoro bolelo. Zmučeně zasténal, když Billovi došla trpělivost a od poloviny na Toma prudce dosedl. Zvrátil hlavu a odhalil Tomovi bělostný krk. Tom toho hned využil a rty laskal jeho ohryzek.
„Oh ježiši, Tome… jo… jsi tak… hluboko.“ Zavzdychal a zavrtěl se mu v klíně. „Mm hmm…“ kývnul na souhlas Tom, který tisknul svoje rty proti sobě a pevně chytil Billa za boky, když na něj dosednul úplně. Tom v něm byl až po kořen… „Počkej… počkej…“ oddechnul a čelo si opřel o Billův hrudník.
„Co se děje, Tommy? Něco špatně?“ pošeptal Bill a pohladil brášku po zádech.
„Ne… ne, jen počkej… nechci se udělat hned…“ pošeptal a rty se mazlivě otřel o Billovu pokožku. Tak nádherně voněl…
Bill se jen roztomile zaculil a zavrtěl zadečkem… Tom jen nahlas usyknul.
„To tě tolik vzrušuju, ano…?“ pousmál se a políbil Toma na rozpálený spánek.
„Ne, vůbec ne… jen je mi na omdlení… ale to vůbec nebude z toho vzrušení. Kdybys mi chtěl ukousnout ptáka, tak se ti to nepovede, protože je jak beton…“ zaksichtil se Tom a hned na to se usmál…
Bill se na chvilku zasmál a pak Toma políbil… „Buď vážný… jsi tak sexy…“ pobídnul ho a začal na něm pomalu vysedat, kroužil u toho zadečkem. Tom se jen rukama zapřel kousek za sebou a zavřel oči. Nechal dělat Billa všechnu práci za něj, alespoň prozatím… Chtěl si užívat ten nepopsatelný pocit slasti. Cítil v něm úplně všechno, byl tak úzký, že nemohl necítit, jak špička jeho penisu klouže po té horké stěně tam uvnitř Billa, vždycky, když na něj Bill dosedl úplně, Tom narazil do Billovy prostaty, a jak Bill zakroutil zadečkem, tak příjemně mu to špičku penisu masírovalo. Bill vždycky jen nahlas zakňučel…
„Cítíš to?“ pošeptal a líbnul Toma do koutku rtů. Ten jen kývnul na souhlas… „šukej to… šukej mě a přirážej na to místo… líbí se mi to…“ pousmál se Bill a pomalu si pod Toma lehnul.
Tomovi se zkřivil výraz, jeho bráška mluvil tak sprostě, tak moc zvráceně, že měl vážně pocit, že vyvrcholí jen z těch slov. Prudce Billa chytil za boky… „Tak ty chceš, abych tě šukal, jo?“ syknul a prudce do něj přirazil…
„Oooh! Ano… chci, abys mě šukal…“ zopakoval Bill a pokýval hlavou na souhlas. Mračil se… nutilo ho to vzrušení. Zadržoval slzy, nikdy se mu nestalo, že by se mu vzrušením chtělo brečet…
Tom se jen sladce usmál, vzal Billovy nohy a stehna mu přitisknul pevně k tělu a začal do něj přirážet, jak si to jeho bráška přál. Rychle a pravidelně. Ale držel se trochu zpátky, aby ho nešukal nějak tvrdě. To nechtěl. Ne teď, když to má být jejich první takový zážitek. S každým přírazem Tom prudce vydechl. Prostor kolem nich se zaplnil společnými vzdechy. Bill zakláněl hlavu a kousal se do rtu. Jeho bráška byl skutečně sexgott. Už o tom nemohl pochybovat ani v nejmenším. Každý příraz mířil přesně na Billův slastný bod a Billova tělesná teplota tak stoupala rychlostí světla.
„Oh ježiši…ještě…ještě,“ žadonil Bill vzrušeně. Sám si uvědomoval, jak nemravně se vlastně chová, ale v tenhle moment mu to bylo jedno. Jen chtěl, aby tahle slast neustále zaplavovala jeho tělo.
Tom útočil svými rty na bratrův laní krk a nepřetržitě pronikal do jeho těla. Ať už měl v posteli dívek, kolik chtěl, žádná mu nepřinášela takovou slast jako nyní Bill. Byl úzký, horký a smyslný. A vzrušený na maximální možnou míru, což Toma samotného vzrušovalo nejvíc. Pohled na jeho malého brášku. Tom se chvěl. Nejraději by tohle dělal celý den. Ale cítil, že tolik nevydrží. Trochu zvolnil tempo a pustil Billovy nohy , který je hned ovinul kolem Tomových boku. Tom sjel rukou mezi jejich těla a chytil bratrův tvrdý penis. Spokojeně se zaculil, když palcem přejel přes špičku a Bill zmučeně usyknul.
„Mmm… myslím, že až se udělám, tak omdlím… a probudím se až v nemocnici. Kdyby se to stalo, řekni jim, že třeba… to bylo z velkého horka…“ pousmál se udýchaně Tom a líbnul Billa na ouško.
„Tome, sklapni!“ zasmál se Bill, ale hned na to zvážněl. „Chci tě vážného, nerozesmívej mě, panebože… zmlátím tě…“
„Sado maso…? Oh, bráško, ty jsi tak perverzní, tolik se mi takhle líbíš…“ šeptnul Tom a dravě Billa políbil na rty. Rukou v jeho klíně přitvrdil.
Bill se jen nahlas nadechnul a znovu prudce zaklonil hlavu.
Tom vzal jednu Billovu nohu a dal si ji na rameno, podíval se mu do očí, už teď miloval tu zamračenou vrásku mezi jeho obočím.
„…asi už budu, sluníčko…“ šeptnul po pár minutách Tom.
„Mmm… udělej se do mě, ano…? A tou rukou prosím nepřestávej…“ šeptnul Bill a nevinně si skousnul spodní ret. Rukama objal Toma kolem krku a začal ho hluboce líbat. Sám sebe překvapoval, jakou sexuální výdrž a perverzní choutky má. Ale vlastně na tom byl perverzní jen fakt, že byli bratři. Tomovy přírazy se stávaly prudšími a tvrdšími. Nutily Billa hekat.
Dech se Tomovi splašil na maximální míru a srdce zběsile bušilo. Každý sval v těle se mu napnul, když v jeho těle začalo sílit vzrušení, až dosáhlo maximálního vrcholu.
„Oh bože, jo…“ zasténal Tom a plnil Billův úzký zadeček. Tomu se jen protočily oči slastí, když to cítil. Zasténal a přirazil se do Tomovy dlaně. Tom z něj nevycházel. Lehce se v něm stále pohyboval. Prsty kolem Billova penisu semkl těsněji k sobě a rychle ho honil. Byl unavený, ale dovést k orgasmu Billa byla jeho priorita.
„Jo, Tome. To je ono… rychle,“ křivil obličej do zamračených grimas a zmítal se pod Tomem. Přirážel mu do ruky, a zároveň tak stále cítil Toma a jeho pohyby v sobě. Stačilo už jen málo. Bill vykřikl a vlastní bříško potřísnil spermatem. Znaveně povolil tělo a jen stáhl zadeček, aby z něj Tom nevycházel. Ještě ne. Nebyl schopný mluvit, jen mumlat Tomovo jméno. Tak příjemně unavený se ještě necítil.
Tom roztřeseně oddechnul a unaveně se rukama opřel vedle bratrovy hlavy. Pomalu na Billa nalehl a unaveně zavřel oči. Bill jej pořád objímal nohama kolem pasu a nedovoloval mu ze sebe vyjít ven. Tom byl vlastně rád, nebyl schopný pohybu. Přitulil se k Billovi a jen si užíval doznívajícího orgasmu.
„Panebože… bylo to… tak dobré…“ šeptnul Bill po několika minutách ticha.
„Mmmmh…“ oddechnul Tom a pomalu se zvedl. Oba je papírovým kapesníčkem otřel a pomalu z Billa vyšel. Unaveně si lehnul vedle něj a spokojeně oddechl. „Miluju tě, Bille…“ pošeptal mu tiše do ouška a majetnicky jej objal. Bill se vznášel. Cítil se tak moc dobře. Chráněný a milovaný. Stulil se k Tomovi a prsty mu jezdil přes bok. Místo odpovědi ho něžně políbil. Nemusel to říkat. Ani jeden teď ta slova nemusel říct. Oba to věděli. Bill se díval do tváře tomu nejdokonalejšímu, co mohl vůbec kdy vidět.
„Asi půjdu zítra tý vědmě poděkovat.“ Usmál se. Štěstí mu svítilo z očí. A Tom musel jen přikývnout. Ať už se mu to zdálo zpočátku jakkoliv šílené a nemožné… splnilo to účel, který to splnit mělo. Nezvratně.

KONEC

autor: Doris & Ivetka
betaread: Janule

12 thoughts on “Immortality? 6. (2/2) (konec)

  1. Úplně jsem na tuhle povídku zapoměla. Hanba mi! Na tak pěkné věci by se zapomínat nemělo.
    Moc se mi to líbilo. Celé je to rozkošné, jak mluví o svých pocitech a sbližují se a i ty zvířecí vtípky kolem. Jediné co mě trochu rozhodilo byla ta debata o dětech xD

  2. Nádhera..:) A rásné zakončení..;)** Jsem ráda, že to takhle dopadlo a taky mě mrzí, že je týhle dokonalý povídky konec..♥ Douáfm holky, že spolu ještě někdy něco napíšete, protože je to dkonalý..♥ Nikdy nebudu litovat toho, že jsem tughle povídku začala číst..;))** Je dokonalá..♥

  3. Ježíš to bol tak neuveriteľný nosens  , až to bolo bombastické 😀 Úžasné , jak sa dá s takého čudného deja urobiť tak perfektná poviedka:) Darmo , najlepší autor sa nezapre 🙂

  4. Omluva za muj zpozdeny komentar k teto kouzelne povidce.
    Oprvadu jsem si to uzila, vsechny ty zvireci podoby a to, jak se dvojcata postupne sblizovala a pomalu si k sobe nachazela tu "pravou" cestu. Napsaly jste to damy moc pekne, humorne, clovek se i zasmal a ten napad se opravdu ocenuje. Kluci jako pejsci a vlckove byli stejne nejkouzelnejsi. Takze diky za pekny ctenarsky zazitek.

  5. Wow… Ja nemam slov… Hrozne dlouho jsem se přemlouvala k tomu abych si tuhle povídku přečetla, dnes mi to nedalo a konecne jsem se na to vrhla. Sice mi trvalo cely den nez jsem to přečetla, jelikož jsem na mobilu ale nelituju toho. Tak krásně napsanou povídku se smyslem pro humor jsem nečetla a myslim, ze lepsi ani číst nebudu, pokud si nepřečtu neco dalšího od Vas dvou. Tohle je proste nepopsatelná DOKONALOST!!!!

  6. Úžasne nádherná poviedka. A to na začiatku vyzerala na poriadnu komédiu. Aj ňou bola tak dve a pol kapitoly a potom som vnímala len tú nehu a lásku a strach ako umierajú. Je to zvláštny originálny nápad.

  7. Tak toto bylo boží!!! Vtipné to bylo až jsem tady padala ale romantika tomu nechyběla ani náhodou….. Ale vždy, když měl někdoz nich umřít jsem i přes to, že jsem věděla, že se probudí byla děsně dojatá a smutná…. Tleskám a gratuluji. 😀

  8. Jak tak přemýšlím v roli maturantky, uvažuji nad tím, že kdyby něco podobného bylo zahrnuté v povinné četbě, vůbec by mi to nevadilo, ba naopak! 😀 😀

  9. Úžasný príbeh. Vtipné, plné lásky a nehy… fakt skvelé. Naň len tak ľahko nezabudnem 🙂

  10. Naprosto skvělá povídka ♥
    Jsem vážně ráda, holky, že jste tady Billovu smrt nijak nepopisovaly, protože nevím, jak bych to unesla. Tom jako holka byl prostě báječný 😀 I když musím říct, se mi kluci asi nejvíc líbili v podobě pejsků 🙂 Jak se olizovali a pořád se k sobě tulili, to nemělo chybu ♥
    Vážně smekám před takovýmhle nápadem, skvěle jste to sepsaly a já se u toho neustále bavila, ale přitom jsem tam mezi nimi i po celou dobu viděla lásku a něhu ♥
    Vážně se vám tahle povídka strašně moc povedla, prosila bych víc takových 😀 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics